thoralf

Direktlänk till inlägg 8 januari 2015

MODERAT MUSLIM, EXTREMIST ELLER TERRORIST?

Av Thoralf Alfsson - 8 januari 2015 23:48

Jag har lyssnat en hel del på radio idag. Jag blir förstås inte förvånad över hur svensk media hanterar det fruktansvärda terrordådet i Paris. Den genomgående tråden är att det har inget med islam att göra. Hela den muslimska världen fördömer terrorattentatet om man skall tro Sveriges Radios experter och utrikeskorrespondenter. Det är intressant att höra vilka som får uttala sig men än mer intressant är vilka snälla och naiva frågor som ställs.


Det har dock varit väldigt tyst från regeringsföreträdare. Jag tror inte sd-hataren och justitieminister Morgan Johansson gjort något större väsen av sig sedan igår. Men han kanske håller på att köra Stasiakterna i dokumentförstöraren, de skulle ju dumpas efter nyår.


På sociala medier är tongångarna lite annorlunda.


Den enda journalisten som vågar ta bladet från munnen är Per Gudmundsson. Hans artikel på ledarsidan i SvD avslöjar hyckleriet och den svenska fegheten. Hade Per Gudmundsson jobbat på Expressen hade Tomas Mattson avskedat honom. Läs artikeln.


Marcus Birro ser också Expressens hyckleri och twittrar.

 


Man får vara glad får de få ljuspunkter som dock finns på den mörka mediehimlen i Sverige och hoppas på att det skall dyka upp nya kometer men även ett och annat stjärnfall.


I andra delar av världen vågar man dock ställa de besvärliga frågorna till ledande muslimer och en imam. Något som uppenbarligen är otänkbart i Sverige. För tänk om en svensk imam skulle svara på samma sätt! Hur skulle SVT, TV4 eller SR i så fall hantera en sådan situation?


Anser ni denna imam vara en moderat muslim, extremist, terrorist eller bara en vanlig imam?


Se och lyssna noga!



När ni sedan sett klippet kan ni även besöka imamens twitterflöde


Här är ett litet smakprov.


    


Detta skrämmer mig!


PS


Nu förväntar jag mig att det kommer några opinionsundersökningar innan Moderaterna väljer Batra till ny partiledare. I dagens Barometern ville flera moderater i uttala sig om DÖ. Ganska talande. Men Karl Holst var givetvis positiv, han vill ju göra karriär inom moderaterna.

 
 
Ingen bild

Synonymen

9 januari 2015 03:50

Att det bara är tre mil för mig till Norge känns helt obegripligt.

Klimatet är fullständigt annorlunda och journalisterna är ljusår hederligare än våra Svenska ynkryggar.

Kolla in videon där stortingsledamöter håller upp en framsida av Charlie Hebdo och gör ett uttalande för yttrandefriheten.

Är det någon som i sin vildaste fantasi tror att Ullenhag, Ferm, kaplan, Palm eller "den store ledaren" reinfeldt har lika mycket ryggrad?

http://www.tv2.no/v/871523/

 
Ingen bild

Synonymen

9 januari 2015 04:07

INTERNT [obs: detta får inte lämna intranätet]

Hittade detta på bloggen Jussi H. Lundell

Det är nog så nära sanningen man kan komma. Fast det skall vara en drift med slaskpressen.

https://jhlundell.wordpress.com/

Medarbetare:

Nu går helger och ledighet mot sitt slut och vi ser det nya årets kalendrar och arbetsscheman veckla ut sig. Vi är idag många tusentals journalister, opinionsbildare, politiker, myndighetschefer och kulturpersonligheter ute i landet (men mestadels här inne i stockholms innerstad), som också har hunnit smälta festmaten, lovordat varandras insatser det gångna året, satt oss till rätta och torkat av tangentbordet.

Det är dags att fokusera igen och vi måste ställa oss de mest relevanta frågorna inför det nya arbetsåret:

INTERNT: Frågor inför 2015 [obs: detta får inte lämna intranätet]
Hur kan ”kampen” intensifieras 2015? Vilka drev kan dras igång och vilka kan mobbas ut – och hur skulle sådana kampanjer kunna orkestreras? Hur kan vi trycka bort medborgarna från inflytande och marginalisera det opålitliga folket? Och samtidigt få det att se ut som att vi representerar detta folk?

Om vi inte ännu kan förbjuda kritik och olämpliga åsiktsyttringar, hur kan vi misskreditera eller tysta ner kritikerna? Kan vi samköra våra insatser i de medier vi kontrollerar och i sociala medier? Är alla i nätverken informerade? Hur hanterar vi individer i våra grupper som uppvisar illojalitet? Vilka positioner behöver intas av vårt folk och vilka personer i maktställning kan det vara värt att bearbeta? Och kanske allra viktigast, vilka är våra fiender i år – och hur kan vi bli av med dem? Hur långt har vi kommit i kartläggningen?

Har Researchgruppen, DN Kultur och cheferna från SR, SVT och UR hunnit lära känna varandra och kommit igång med samordningsmötena? Kommer dessa möten att äga rum på Kulturdepartementet eller kommer Bah Kuhnke till Brunnsgatan 4 (där mötena brukar äga rum)? Hur många rektorer på universiteten äger vi? Hur kan vi få bort dem vi inte kontrollerar? Hur många lärarförslagsnämnder på högskolorna är på vår sida?

Vilka forskare jobbar för oss och när är deras rapporter färdiga att användas? Finns det fortfarande någon kulturinstitution som ligger utanför vårt inflytande, vilka är dessa isåfall och hur kan vi obstruera deras arbete? Hur kan vi jobba vidare på den positiva och skyddsvärda bilden av oss själva (som utsatta för näthat, trakasserier, förtryck, antidemokratiska krafter osv) – kan SVT köra ett nytt program (genom UG?), om näthat? Är Maria Sveland färdig med det nya 16-sidiga inlägget i DN Kultur?

Läs resten här: https://jhlundell.wordpress.com/

 
Ingen bild

Ottosson

9 januari 2015 04:59

Tänk er om 3:e världskriget bryter ut och Sverige angrips


Lövén talar till nationen:

"JAG VÄDJAR OM TOLERANS MOT DE SOLDATER SOM ANGRIPER OSS"


Uslare statsminister kan man aldrig tänka sig.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

9 januari 2015 05:17

Veronica Palm har visat sitt rätta ansikte !
Hon är emot det fria ordet och anmäler Björn Söder.
Vilka hycklare dom är i PK-maffian

 
Svensson

Svensson

9 januari 2015 06:58

Borde inte det här som hände i Frankrike även klassas som ett hatbrott ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

9 januari 2015 07:18

Ja, enligt svensk press så är det SD´s fel om det så bara är en förkylning som en invandrare råkar ut för?

Medans muslimer i Islams namn kan slakta tusentals utan att de enligt samma press skulle ha något med religionen att göra?

 
Ingen bild

Lars Rosén SD Kalmar

9 januari 2015 08:54

Har inte någon sagt " ondskan skrämmer mig inte, det är tystnaden hos de goda som oroar mig ".

 
Ingen bild

Lena

9 januari 2015 09:30

Den videofilmen var underbar att se!! Varje gång jag annars sett denne imam Anjem Choudry har intervjuvaren varit sååå artig och tyst lyssnat till den "högvördige" imamen på hans fascistiska skit samtidigt som han visat upp sitt illvilliga hånflin. Nu såg man att hånflinet blev lite ansträngt. Självklart måste personer som han hållas kort och avslöjas för vad de är - rövhål (ursäkta ordvalet men det passar förträffligt just här) rent ut sagt. Det var en befrielse att se denna videofilm!

Det som nu sägs på t ex Aktuellt, ser ut som fri debatt men är bara regisserat. Det handlar mest om att "detta är inte islam" och att inte alla muslimer är terrorister. Nej, fattas bara!!!ALDRIG att de skulle ta upp det ursprungliga problemet med att svensk immigrationspolitik är så misslyckat och misskött att ord inte finns. Hur i hela världen ser man till att så många som möjligt kommer in i landet som inte på något sätt passar ihop med oss svenskar? Låt politikerna själva umgås med dessa otäcka sällar till radikala muslimer och s a s "integrera dem".

Jag tror uppriktigt att allt detta är teater, det är riggat så att vi ska ägna dagarna med skit, istället för att utveckla vår sant andliga sida samt utveckla samhället inte minst.

 
Ingen bild

KS

9 januari 2015 09:33

Synonymen -- Först trodde jag att allt det som skrivits av denne Jussi H Lundell var ironi eller att det var ett "skämt". Läskigt! Det här en sak som skall ut till svenska folket. Denna diktaturföreträdare måste avslöjas! Dessutom är han sektionsordförande på "Södermalm" . Var nu denna malm nu ligger. Söder kallar vi gamla ekenskisar området.

 
Ingen bild

KS

9 januari 2015 09:34

Jag glömde; Läs synonymens länk och begrunda själva...

 
Ingen bild

Dumle

9 januari 2015 09:45

Profeten Muhammed styrde den muslimska staten med järnhand. Någon tolerans mot oliktänkande fanns inte. Han tog livet av de som kritiserade hans ( Allahs) idéer och behandlade kvinnor som mannens egendom.
Eftersom Profeten ses som ofelbar i evigt tid kommer islam aldrig att fungera ihop med demokrati och mänskliga rättigheter.

Detta är ett faktum som vi måste förhålla oss till. Att ändra på islam innebär att dess skrifter måste skrivas om. Lycka till med det.
Mvh

 
Ingen bild

tjolahopp

9 januari 2015 10:04

@Pretty Boy Floyd, betänk hennes intelligensnivå som gav henne mindre än 0,5 på högskoleprovet. Då förstår du hur det står till i knoppen på damen ifråga.

 
Ingen bild

Conny

9 januari 2015 10:08

Du skriver att " Hela den muslimska världen fördömer terrorattentatet om man skall tro Sveriges Radios experter och utrikeskorrespondenter."
Förmodligen har du koll, men om inte så...

"I Sverige finns det sex islamiska riksorganisationer som mottar stöd ifrån Samarbetsnämnden för statsbidrag till trossamfund. Jag var nyfiken på vad de anser om terrorattacken. Följande framkommer på deras hemsidor:

Sveriges Muslimska Förbund (SMF) - Inget fördömande. Ingen notering överhuvudtaget

Islamiska Kulturcenterunionen i Sverige (IKUS) - Inget fördömande/Ingen notering överhuvudtaget

Bosniakiska islamiska samfundet (BIS) – Ett inlägg som måste översättas till svenska: http://www.izb.se

Islamiska shiasamfunden (ISS) i Sverige - Inget fördömande/Ingen notering överhuvudtaget

Förenade Islamiska Församlingar i Sverige (FIFS) Inget fördömande/ Ingen notering överhuvudtaget.

Svenska islamiska församlingarna (SIF) – Ett mycket kort uttalande."

Nu är ju inte dessa föreningar "hela den muslimska världen" men det är väl ändå rätt så talande.

Thoralf Alfsson

9 januari 2015 10:16

Som jag skrev de som uttalade sig i SR!

 
Stefan K

Stefan K

9 januari 2015 10:34

Läser på twitter att Mikael Odenberg (M) tackat nej till att deltaga under middagen på moderaternas partistämma i helgen. Upprördhet över Decemberuppgörelsen sägs vara orsaken. Odenberg, snart en f.d moderat?

Tänk den som kunde smyga in med dold kamera och avlyssna det som sägs bakom kulisserna under helgens M-stämma...

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 januari 2015 10:41

"Islam, fredens religion". Efterlyser en citatsammanställning ur Koranen av de texter som uppmanar till våld mot Islams motståndare.
En sammanställning som måste spridas till allmänheten.
Nu måste alla få kännedom om vad som har inspirerat de våldsmän som nu jagas av tusentals poliser i Frankrike, och som dödar och tar gisslan under sin väg till det oundvikliga slutet...
Hur mycket lidande och död vållade inte Mein Kampf...
Hur mycket lidande och död vållar fortfarande Marx skrifter...

 
Ingen bild

KS

9 januari 2015 10:46

Det är nog som jag först konstaterade om ("Jussi H Lundell"), att detta är en provokation. Nu har jag har läst hela hans inlägg och kommentarerna mm...!

 
Ingen bild

Niklas R

9 januari 2015 11:21

Av jordens 1.5 miljarder muslimer så anser över en miljard att sharia skall införas och koranen skall följas.

Så dessa muslimer som utförde dessa dåd är enligt muslimsk standard goda muslimer.
Och lyssnar man på vad muslimer i Sverige säger så säger de inte att dessa muslimer gjorde fel. De säger att de är rädda för att de skall få ta ansvaret för vad dessa muslimer gjorde i Paris, alltså att de skall bli attackerade i Sverige för vad deras trosfrände gjorde i Frankrike. Precis som kristna blir attackerade i Egypten när kristna i något annat land gör något mot muslimer.

 
Ingen bild

pg

9 januari 2015 12:03

Religionsfrihet?

Sultanatet Brunei har förbjudit offentliga julfiranden på grund av oro för att muslimer ska ledas på villovägar, uppger landets departement för religiösa frågor. Förbudet infördes efter julhelgen då barn och vuxna kunde ses i kläder som "liknade tomten".

Troende inom andra religioner får fortfarande utöva sin religion och uppmärksamma sina högtider, men med förbehållet att detta inte görs offentligt.

En talesperson för departementet ville inte kommentera förbudet direkt, men hänvisade till ett uttalande från den 27 december då departementet skrev att offentliga firanden av icke-muslimska högtider kan ses som "propagerande för andra religioner än islam".

Förbudet följer efter att sultanen Hassanal Bolkiah i fjol tillkännagav lagändringar som innefattar straff som stening och avhuggning av kroppsdelar. Något som fördömdes internationellt och väckte kritik inom landet.

http://www.di.se/artiklar/2015/1/8/brunei-forbjuder-offentligt-julfirande/

 
Ingen bild

Ibbe

9 januari 2015 12:25

Det är intressant att följa olika länders nyhetsrapportering om händelserna i Frankrike och medföljande kommentarer samt analyser. Tyvärr tvingas man återigen konstatera att vårt land skiljer sig ifrån alla andra t.ex EU-länders. Tystnaden från inhemska ledande politiker är minst sagt notabel. Den etablerade åsiktskorridoren förnekar sig inte. Koplingsförnekarna är i full gång och visar att man inte kopplar ett enda dugg, Veronica Palm(s) är ett strålande exempel och det är inte första gången som bekant. Ska man anlägga ett psykologiskt/psykiatriskt perspektiv på en del kommentarer och kommentatorer? Verklighetsförnekelsen skrämmer.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 januari 2015 12:38

@Ibbe. Veronica Palm gör nu bort sig rejält/alt. är kraftigt politiskt korrekt.
Frågan är vad som är en "folkgrupp" och vad som inte är det. Är bara Muslimer en "folkgrupp"? Ska inte då också Kristna vara det också?
Är det inte då HMF om våra Kyrkor vandaliseras?
Är inte vi svenskar en "folkgrupp"?
Veronica Palm borde avkrävas ett mycket tydligt svar.

Att våra politiker är så oerhört tysta är skandalöst!

 
Ingen bild

Stefan A.

9 januari 2015 12:50

Hoppas nästan att Veronica Palm lyckas i sitt uppsåt, för då kan även vi Sverigedemokrater räknas som folkgrupp, och då kommer det att bli tomt på redaktionerna, men ett uppsving för fängelsenytt(om det finns någon sådan tidning) i alla fall i personal räknat, kvaliteten kommer säkert att sjunka med Helin och Mattsson som chefredaktörer och deras vanliga anhang av så kallade reportrar....

 
Ingen bild

pg

9 januari 2015 14:43

Lär alla svenskar arabiska!

Ica-butiken i Långshyttan, i Dalarna, har under många år haft asylsökande bland sina kunder.

Nu inför butiken skyltar på arabiska för att underlätta för de nyanlända.

Ett initiativ som har hyllats i sociala medier.

– Då kan de som kommer hit se vad det står tills de lär sig svenska, säger butiksägaren Thomas Djupenström.

 
Ingen bild

pg

9 januari 2015 14:46

Kanske något att införa i f.d Sverige?

I september fastställdes en dom mot Badawi på tio års fängelse och tusen rapp. Enligt Reportrar utan gränser väntas han få 20 omgångar piskrapp i veckan, tills hela straffet har verkställts.

Vittnen som såg när han fick spöstraffet säger att han inte skrek eller grät. Rappen utdelades efter fredagsbönen nära en moské i staden Jidda vid Röda havet.

Flera människorättsorganisationer har kritiserat Saudiarabien. USA har försökt vädja till Saudiarabien för Badawis räkning.

30-årige Badawi, fängslad sedan 2012, är en av grundarna till ett liberalt nätverk som också engagerar kvinnorättsaktivister

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/bloggare-pryglas-infor-publik_4239857.svd

 
Ingen bild

Bosse

9 januari 2015 14:57

Man undrar en dag som denna var alla människor är som manifesterade mot den "anlagda" branden i mosken i Eskilstuna,men nu sitter dom väl hemma och tittar live på tv och ser vad som händer i Paris.Ut på gatorna och demonstrera mot det islamistiska våldet för tusan!!!

 
Ingen bild

Veronica

9 januari 2015 15:46

Fler islamistiska gisslantagande händer just nu i Paris. Veronica, Veronica hur skall du lösa detta?

 
Ingen bild

xmaverickx

9 januari 2015 16:02

Hur länge dröjer det innan dessa "moderata" muslimer slår ut i full blom som extremister och terrorister. Dessa som goda toleranta skandinaver (omdömeslösa och naiva) har importerat på befallning från sionister som Barbara Spectre och hennes Paideia (styrd från Israel, detta Israel som SD-anhängarna kramar, go figure!?). https://www.youtube.com/watch?v=auAZ6mTvAXY
https://www.youtube.com/watch?v=WtePGRnSaZk

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

9 januari 2015 17:07

Vart f....n håller Stefan Löfven hus ?
Är han ute i möbelaffärerna och köper möbler och bubbelbadkar till Sagerska.
Det var väl därför han ställde in nyvalet,för att han så gärna ville bo där ett tag och kunna bjuda in svetsarkompisarna i Ö-vik !

 
Ingen bild

pg

9 januari 2015 19:08

Religionsfrihet?

Troende inom alla religioner får inte utöva sin religion och uppmärksamma sina högtider, men med förbehållet att detta inte görs offentligt.
Firande av offentliga firanden av religiösa högtider skall ses som "propagerande" och inte tillåtas offentligt!
Du gör vad Du vill i hemmet, men på alla publika platser skall det inte vara tillåtet!

 
Ingen bild

Tony

9 januari 2015 19:33

Vi måste hitta vägen bort från hatet piper Reinfeldt, han
som i stor skala har importerat hat i parti och minut.
Till att börja med kan han ju ta och försvinna från landet
själv, till och med från Europa, och gärna ut i universum.

 
Ingen bild

Gute

9 januari 2015 19:54

Fransk polis fick alltså direkt order av president Hollande att storma lokalen där gisslan satt fångna och hälften av dem stryker med, och det efter en så kort tid.

Det bådar inte gott inför framtiden, nu måste proffsförhandlare flygas in omgående, innan fler oskyldiga offras i panikartade beslut.

 
Ingen bild

Hej!

9 januari 2015 20:02

Vi ligger i samma klass här hemma med!

"Under de senaste tolv månaderna har 46 personer förlorat livet i totalt 214 skjutningar runtom i Sverige" Detta kan man läsa för inte så länge sedan.

Mer allvar:

Satir via CNN:
http://edition.cnn.com/2015/01/08/europe/charlie-hebdo-cartoons/index.html

...och teckna med Aftonbladet:
http://bloggar.aftonbladet.se/teckna/




 
Ingen bild

Martina

9 januari 2015 20:22

Blir så förbannad och frustrerad över att större delen av Sveriges befolkning inte ser vad islam är och vad det medför. Jag är trött på att bli kallad islamofob, trött på,att se hur tioöringen är på väg att trilla ner men bara för att i sista sekund stoppas av pk-filtret som indoktrinerat oss hela vårt liv. Det är som att de är rädda för att ta det där sista steget till uppvaknande, varför förstår de inte att det bara blir värre desto längre de väntar! Visst, jag är inte så mycket bättre själv. Jag bor i en liten norrländsk by, arbetar i Svenska Kyrkan, jag är fortfarande mycket försiktig i vad jag delar på sociala medier fast jag egentligen skulle vilja göra stora plakat och gå runt med megafon och skrika ut vad jag anser om dagens politik! Jag har endast en person i min bekantskapskrets som är öppen SD:are, många av mina vänner vet att jag röstar SD och håller med mig i mycket MEN stigmatiseringen av SD gör att de inte kan läsa partiprogrammet objektivt utan de håller hårt kvar i pk-tankarna , allt för att inte sticka ut. Tror jag måste flytta någonstans där jag kan finna själsfränder för själv är jag inte stark nog att våga vara först ut och ta fighten ensam. Det förbannade åsiktsklimatet i Sverige gör att jag fegar ur framförallt pga av rädsla för att något ska hända mina barn men samtidigt ökar risken var dag att något ändå ska hända dem när denna massinvasion får fortsätta. Vissa dagar känns det som att min bröstkorg ska gå sönder för jag känner verkligen hur det finns en massa ord som redan formats i mitt huvud och nu bara väntar på att jag ska öppna munnen och låta dem komma ut, min stressnivå har ökat enormt det sista året pga vad som händer i/med vårt land. Nej, nu måste jag hitta fler för jag kan inte stå overksam längre! Finns tyvärr ingen aktiv lokal SD-grupp vare sig i min eller grannkommunen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 januari 2015 20:23

Dan Eliasson går nu ut och meddelar att "religiösa lokaler" ska skyddas. Genast startas ett inslag från en polisbevakad Moske..
Undrar om min barndoms Kyrka också får polisbevakning nu i helgen...?
Två inlindade kvinnor syntes i inslaget. De gick inte in i dörren, utan svängde till vänster framför den. Märkligt..

 
Ingen bild

Dumle

9 januari 2015 20:37

@Hulda mk1

Du hittar allt du önskar (och inte önskar) på följande sidor:

http://sanningenommuhammed.wordpress.com
(här visas hur islam skapats genom att berätta hur islams egna skrifter beskriver Muhammeds liv och gärningar, vilket är nödvändigt om man verkligen vill förstå på stort och smått, även kopplat till nutid)

http://skafferigodis.blogspot.se
(här finns citat ur Koranen med tillhörande haditer)

Mvh

 
Ingen bild

Tomas Olsson

9 januari 2015 22:02

Visst fan sticker det i ögonen när nationalister utmålas som det största hotet mot samhället, när Le Pen inte tilltås delta i en manifestation mot terrorism (eller vad den nu kommer att ställa sig mot) och det är fortsatt full hets mot vår kultur, vår civilisation efter ett islamistiskt terrordåd.

Nej jag tycker att hycklarna på Charlie Hebdo som har försökt få Nationella Fronten förbjudet ta mig fan förtjänade lite närkontakt av tredje graden med det samhälle de så länge har propagerat för.

Välkommen till mångkulturen.

 
Ingen bild

pg

9 januari 2015 22:17

Religionsfrihet?

Troende inom alla religioner FÅR utöva sin religion och uppmärksamma sina högtider, men med förbehållet att detta inte görs offentligt.
Firande av offentliga firanden av religiösa högtider skall ses som "propagerande" och inte tillåtas offentligt!
Du gör vad Du vill i hemmet, men på alla publika platser skall det inte vara tillåtet!

 
lailia

lailia

9 januari 2015 22:33

Att kunna dra slutsatser av vad man varit med om tidigare kallades för ett par år tionde sedan för intelligens. Numer så blir man påhoppad och nedvärderd om man drar sådana slutsatser.

http://sverige

 
Ingen bild

BJ

9 januari 2015 22:37

Har precis sett Aktuellts rapportering från Paris. Le Figaros reporter konstaterar att det pågår ett religionskrig som ännu inte är avslutat. I landet tvärtom avslutar SVT sändningen med att i Sverige skall minsann skyddet av religiösa byggnader förstärkas. Vilka då? Landets moskéer naturligtvis, vad annars. Goddag yxskaft!
SVT förnekar sig aldrig.

 
Ingen bild

Verkligheten

9 januari 2015 23:08

Jag delar till fullo din frustration. Ävenså din frustration med den pågående islamiseringen till följd av massinvandringen.

Det är utan argument att Europa är mycket illa ute eftersom vi är granne med Islam som dessutom råkar var de mest krigiska regionerna, de fattigaste och de med högst nativitet.

Bara Afrika kan få vilken logiskt tänkande människa som helst att bli rädd. Afrika beräknas enligt FN att öka befolkningen från drygt 1 miljard till 4 miljarder år 2100.

Och då föreslår Birgitta Ohlson och Cecilia Malmström öppna gränser och lagliga vägar in till Europa!!!! Vi borde istället börja fundera på hur vi ska kunna skydda oss och stänga ute den ofrånkomliga massattacken mot Europa.

Är det rasistiskt att inte tillåta alla att komma hit? Ja, anser man det är det slut med Europa som vi känner det.

 
peppar

peppar

9 januari 2015 23:16

Varför demonstrerar inte alla dessa" goda muslimer" när något sådant här händer. ( min personliga tolkning är att dom inte tycker det är något fel )

http://sverige

 
Ingen bild

Tompa

9 januari 2015 23:36

@Martina
Fredag 9 jan 20:22

Bortsett från boende i Norrländsk by och arbete inom kyrkan så känner jag precis som du.
Dock har jag börjat utnyttja DÖ överenskommelsen till max.

Öppningsfrasen är ju att nu finns det inget annat än SD att rösta på för att därefter hänvisa till partiprogrammet som ju bara består av vanligt sunt bondförnuft.

Har fungerat väldigt bra och det känns fantastiskt bra att lobba offentligt.

 
Ingen bild

Lena

9 januari 2015 23:36

Tomas Olsson 22.02
"Nej jag tycker inte att hycklarna på Charlie Hebdo som försökt få Nationella Fronten förbjudet ta mig fan förtjänade lite kontakt av tredje graden med det samhälle de så länge propagerat för" ???? Jag förstår ingenting, men hade heller aldrig hört talas om Charlie Hebdo förrän nu i dagarna. Hoppas du kan förklara lite mer.

När jag kollade på Sky News ikväll blev jag något konfunderad. Är det här bara en teater? De har redan dödat "förövarna", nu har vi bara medias uppgifter att lyssna till. TV-showen är redan avslutad??? Och vi som tittar får aldrig veta den verkliga sanningen. De har makt att säga vad som helst.
Kanske en "false flag"? Hetsa upp stämningar mellan oss så att det blir krig på gatorna? Iofs är det bra med att en del saker luftas med artiklar i media och att spelreglerna blir tydligare. Jag har inget till övers för jihadister o terroristinriktade muslimer men tycker det är så oerhört viktigt att inte glömma VILKA som försöker lura oss mest. Tror att de möjligen har i sikte för något större längre fram?

 
Ingen bild

Lena

9 januari 2015 23:52

@Martina
Läser ditt ganska långa inlägg om hur utsatt du känner dig och att du söker kontakt med människor som har liknande åsikter som du, kanske för bekräftelse?
Vill inte ge dig några råd bara allmänna läxor jag själv gjort under resans gång s a s. Försök inte tvinga på andra dina övertygelser, det kan slå tillbaka på dig själv. Bättre att leta upp andra som förstår dina åsikter. Det är också bra att vara "streetsmart", innebär att du inte berättar saker som kan vara problem för dig, och du har inte någon skyldighet att berätta för någon om var du står i dessa frågor. Att yttra åsikter som inte går hem hos andra kan förstöra dina yrkesmöjligheter och ibland vara farligt. Man behöver ha en viss styrka för det.
Det är bara i ditt inre som du vet vilken avsikt du har. Var ärlig mot dig själv.

 
Ingen bild

OT

10 januari 2015 00:46

Apropå terror atackerna i Frankrike - "We're Not Gonna Take it": https://www.youtube.com/watch?v=V9AbeALNVkk

 
Ingen bild

OT

10 januari 2015 00:47

Vive la France! "La Marseillaise": https://www.youtube.com/watch?v=laWIjgWDesE

 
Ingen bild

Niklas R

10 januari 2015 11:45

@Gute

Med tanke på vad muslimerna roade sig med när höll gisslan i köpcentret i Kenya så var beslutet att storma rätt taget.
I Kenya så kastrerade muslimerna männen, torterade dem till döds. Vad man måste ha i åtanke är att islam är en dödskult där förövarna ser fram emot att bli dödade av fienden så det värsta man kan göra mot dem är att dem levande och låsa in dem tills de dör av ålderdom.

 
Ingen bild

irriterad.

20 januari 2015 11:41

Men jösses.
Marcus Birro är största crybabyn någonsin.
Han lyckas göra alla tragedier till att det är synd om HONOM.
Han blev sparkad och med all rätt, han är en hycklare.
Det som hände i Paris har ingenting med han att göra så han borde bara knipa.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards