thoralf

Direktlänk till inlägg 8 januari 2015

GUD NÅDE DEN SOM KRITISERAR ISLAM!

Av Thoralf Alfsson - 8 januari 2015 11:51

I tisdags skrev jag om det goda hatet. Igår fick vi ett exempel på vad fredens religion innebär i praktiken. Profeten Muhammeds ”hämnd”. Fullständig islamisk galenskap!


Gud nåde den som kritiserar islam!

 

I Sverige har vi ju våra egna vakthundar som vakar över alla som kritiserar islam. Vi har framförallt de som jobbar med Expo, IRM och Slutpixlat men vi skall heller inte glömma bort Expressen och Researchgruppen. Jag är övertygad om att dessa grupper har en hel del samarbete.


Expo går idag inte längre i täten utan har en mer lågprofilerad framtoning. Men för ett antal år sedan listade man vad man kallade islamofober, där framlidne journalisten Kurt Lundgren även pekades ut, vilket fick Kurt att gå i taket. Se listan på följande länk.


Att dessa organisationer skulle förändra vare sig sitt arbetssätt eller uppfattningar efter terrordådet i Paris är väl knappast troligt. Nej, deras fobi mot Sverigedemokraterna kvarstår och deras hat mot Sverigedemokrater kommer sannolikt öka för varje terrordåd som inträffar. För jag tror tyvärr inte detta var det sista. Vi kommer sannolikt få uppleva fler och kanske värre terrordåd i Europa, även i Sverige utförda av islamister.


    


Henrik Johansson på IRM ägnade istället gårdagen med att surfa runt på sociala medier för att hitta texter som sverigedemokrater skrivit om terrordådet i Paris som han sedan lägger upp i ett blogginlägg i ett försök att hänga ut och smutskasta de aktuella personerna. Det är inte särdeles snyggt. Han säger sig dock ”förakta” terrorattentatet. Väldigt modigt av Henrik Johansson! Ta istället och fördöm terrordådet Henrik Johansson och passa på att publicera några av Charlie Hebdos karikatyrer på IRM:s blogg och FB-sida.


Sedan måste jag också nämna allt hat som alla IRM-vänner vräker ur sig på IRM:s Facebook-sida. Här flödar det ”goda hatet” helt ohämmat med Henrik Johanssons och svensk medias goda minne.


Slutpixlat är dock den mest hatiska sajten. Givetvis gömmer sig skribenterna bakom alias. Deras FB-sida är fullproppad med grovt hatiska inlägg och är dessutom befolkad av än mer hatiska vänstermänniskor som i sina kommentarer spyr galla och minst sagt kränkande omdömen om de som hängs ut på sidan. De har också önskat livet av mig vid flera tillfällen. Men efter moskébranden i Eskilstuna gick dock dessa skribenter för långt när de höll bland annat mig för ansvarig för moskébranden. Jag är trött på dessa "photoshoppade" bilder.


 


Alla förstår nog hur illa ställt det är med logiken och förståndet hos de personer som driver Slutpixlat. Eller handlar det bara om hat? Det ”goda hatet” enligt svensk medias måttstock!


Jag har dokumenterat detta blogginlägg och FB-inlägg och polisanmäler det också. Jag har även dokumenterat alla personer som gillat inlägget (128 personer) och vilka som delat inlägget. Jag kommer även polisanmäla alla 36 som delat inlägget på sina egna FB-sidor. Här kommer ett exempel på en osmaklig delning!


 


Kommentarena på dessa FB-sidor modereras uppenbarligen inte.


 


Enligt min mening är det sidor som IRM och Slutpixlat som driver fram hatet mot SD. Men det mest beklämmande är att svensk media med Peter Wolodarski, Jan Helin och Tomas Mattsson låter dem göra det utan att lyfta ett finger. Eller kan det vara så att Researchgruppen ingår i Slutpixlats "redaktion"?


De backar snarare upp dessa sajter genom att anställa deras skribenter på sina egna redaktioner. Jag mår riktigt illa över det hat som sprids av Slutpixlat och IRM.


Gud nåde den som kritiserar islam!


UPPDATERING


Slutpixlat har plockat bort det aktuella inlägget från Facebook. Jag kan inte hitta det längre.


Trollen har också kommit tillbaka vilket gör att jag måste införa moderering av mitt blogginlägg.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hulda mk1

8 januari 2015 13:09

Avslöja, häng ut, polisanmäl och kräv ansvar!
Endast så blir det slut på alla otroliga dumheter på nätet...

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 januari 2015 13:16

IRM(rk)
Inte Rasist Men rejält korkade.
Man äcklas över deras hantering av gårdagens terrorattentat..

 
Ingen bild

anonym

8 januari 2015 13:30

Det största problemet med dessa sidor är ju den stora överlappningen mellan vad de säger och medias spinn på verkligheten. Det skulle förvåna mig om inte vänstertomtarna på våra stora tidningar satt och delade dynghögarna sinsemellan och resonerade om vem ibland dessa deltagare i den svenska intelligensens handikapp OS man ska anställa härnäst.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 januari 2015 13:34

@realisten. Har de polisanmält sig själva? Tja, det säger ju en del om dem, och sparar en massa tid och besvär för Thoralf...

 
Ingen bild

tjolahopp

8 januari 2015 13:35

@realisten, din sida tillhör det goda hatet. Att du inte förstår bättre bevisar du genom dina inlägg.

Att uppträda berusad på nätet och dessutom bryta mot alkohollagar det är vad din infantila idol sysslar med.

 
Ingen bild

anonym

8 januari 2015 13:40

>Hulda mk1

Vill vi verkligen ha ett slut på "dumheterna" på internet? Vad blir resultatet av det och vilka ska bestämma vad som är dumheter, vårt korrupta vänsterkotteri till domstolsväsende?
Riksdag och regering med över 13% Kommunister och Miljöpartister?

Internet bör få vara totalt fritt för alla åsiktsyttringar. Även denna typen av plumpa dumheter. Därför att alternativet är statligt åsiktsförtryck och censur.

Sen bör alla webbsidor som gör anspråk på att vara anständiga och vettiga hålla rent från korkade utspel, så att dylika troll inte hamnar i allmänhetens blickfång utan får stanna den kloak de ruvats och kläckts i.

 
Ingen bild

tjolahopp

8 januari 2015 13:57

@realisten, min sida hatar inte. Vi kritiserar bara ett fenomen som igår dödade minst tolv oskyldiga människor. Där din sida uttryckte sig så att de fick skylla sig själva. Vad hade polisen som blev skjuten i huvudet gjort som gjorde att han fick skylla sig själv?

Dessutom när ni redan har flera miljoner oskyldiga människor på ert samvete skulle jag istället hålla tyst och skämmas.

Kom inte med Breivik för den galningen tillhör inte min sida. Tvärtom min sida dödar inte, vi kämpar med ord.

@Thoralf, håll oss underrättade om utvecklingen av dina polisanmälningar av den goda hat-sidan.

 
Ingen bild

Hacke

8 januari 2015 14:33

Bra att du anmäler de värsta avarterna i hat- och förföljelseindustrin Thoralf. Men nu har väl deras intresse för att hitta de ansvariga bakom Eskilstunabranden falnat i samma utsträckning som fakta börjat trilla in. Allt är således precis som vanligt när det gäller vänstermobben - deras största fiende är sanningen.

 
Ingen bild

Synonymen

8 januari 2015 14:58

Täppas Fogelberg:
"Jag har tröttnat på att betala för Lars Vilks polisskydd"

http://www.svt.se/opinion/jag-har-trottnat-pa-att-betala-for-lars-vilks-polisskyddSynonymen:
"Jag har tröttnat på att betala för SVT och SR"
----------------------------------------------------
Gör det enda rätta.
Säg upp TV-licensen genast!

Ring kundtjänst
0771-91 00 04

eller lämna ett meddelande här
http://www.radiotjanst.se/sv/Kundservice/Avanmalan/

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

8 januari 2015 15:50

Jag hörde Fredrik Reinfeldt intervjuas i gomorron.
Han sa att han skulle gå vidare i sin gärning !
Gärningsmannen kommer säkert att hjälpa SVT med att hämta hit barn från Afrika

 
Ingen bild

Helene

8 januari 2015 15:57

Har Curt Latrinosson, slutpipixlat haft vett att gå ut med en offentlig ursäkt för sina sjuka
anklagelser?

 
Ingen bild

pg

8 januari 2015 16:02

Har vi,eller har vi inte religionsfrihet i landet?
Varför all denna reklam för kyrkan i public service?
Det sänds i TV och i radion "gudstjänster" o andra fantasier i parti o minut!

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 januari 2015 16:29

Nu står alla upp för demokrati, yttrandefrihet, satir och det fria ordet. Kommer journalistförbundet äntligen fullt ut acceptera Avpixlat? Kommer EXPO och Resachgruppen att upphöra med sin underrättelseverksamhet?
Kommer alla andra Sverigevänliga bloggar att respekteras?

Nej, det är bara läpparnas bekännelser. Efter nästa publicerade väljarundersökning, där SD säkert får rekordsiffror, gäller garanterat "normal" verksamhet...
Hoppet i mörkret är kommande PEGIDA-demonstrationer i Sverige. Trots garanterade hatartiklar i media när de börjar, så är de ett tecken på folklig resning.

 
Ingen bild

Putte

8 januari 2015 16:41

Om SD anses ansvariga för den självförvållade branden i Eskilstunamoskén, så bör man väl kunna hävda att Slut-pixlat är ansvariga för terrorattentatet i Paris, eller hur?

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 januari 2015 16:43

@pg. Vår Kyrka ingår i det svenska kulturarvet. Den Kristna tron med bibeltexter mm återfinns i hela samhället.
Men däremot religioner som strider mot vår demokrati och jämställdhet, där kan vi hänvisa till frihet från religion...

 
Ingen bild

M

8 januari 2015 16:53

Jag hatar Islam. För jag avskyr människoförintelse, våld, terror, våldtäkt och åsiktsförtryck. Jag älskar frihet och det fria ordet, därför kommer jag alltid att förakta Islam. Åtminstone tills den genomgår en total demokratisering. Fast kommer med största sannolikhet aldrig hända.

Islam är endast den nya nazismen i andra kläder. Inte för intet som Hitlers bok säljer väldigt bra i muslimska länder. Samma vansinniga hat mot människor och förakt mot ordet och friheten.

Länge leve det fria ordet.

 
Ingen bild

"Kom inte dragande med yttrandefrihet"

8 januari 2015 17:01

Mehmet Kaplan till hotade satirtecknare:
"Kom inte dragande med yttrandefrihet"

I en intervju med Dagen i februari 2006 kommenterade Kaplan, som då var talesman för Sveriges muslimska råd (SMR), de massiva muslimska hot som Jyllandspostens utsattes för efter att ha publicerat bilder på Muhammed. Han underströk då att publiceringarna inte hade något med yttrandefrihet att göra.

– Det är fel att ta upp det som en yttrandefrihetsfråga. Det handlar om en maktfråga, där en utsatt grupp provocerats och där man på förhand kunde förstå att de skulle känna sig kränkta. Då kan man inte komma dragande med yttrandefrihet. Jag tycker att man först ska granska maktförhållandena, sade den nuvarande ministern.

Mehmet Kaplan, som själv anklagas för att vara islamist, kritiseras nu på Twitter. Detta efter gårdagens massaker på Charlie Hebdos redaktion, då 12 personer mördades efter att satirmagasinet publicerat bilder på profeten Muhammed.

– Mehmet Kaplan tycker inte heller att vi ska komma dragandes med yttrandefriheten AVGÅ! skriver en användare på mikrobloggen.

– Mehmet Kaplan försvarade hoten mot Jyllandsposten, försvarar han massakern i Paris? frågar sig en annan twittrare.
http://www.friatider.se/mehmet-kaplan-till-hotade-satirtecknare-kom-inte-dragande-med-yttrandefrihet

 
Ingen bild

OH

8 januari 2015 17:17

En tidningsmurvel i Kristianstadsbladet söker övertyga läsarna att det var modigt av Alliansen att ge Löfven fullmakt till att företräda dom de kommande åtta åren.
Tycker blaskans icke socialistiska läsare detsamma?

 
Ingen bild

Ronny

8 januari 2015 17:53

Jag råkade lyssna idag 16.00- 17.00 på Sveriges Radios Tankesmedja. Hela programmet handlade och häcklades mot SD, där SD förknippades med nazism m.m Hur kan detta få fortgå i ett skattefinansierat medieprogram, som säger sig vara politiskt och religiöst obundet. Ett mer vämjeligt och vänstervridet program går kanske hem i NordKorea, men i Sverige?! Den som vill få sin nattsömn förstörd får gärna lyssna. I detta program kan vi tala om riktat hat mot SD. Skamligt.

 
Ingen bild

Eric H

8 januari 2015 18:06

Om jag skulle försöka göra en lista över axiom för svenska media skulle nr 1 bli:
- Lita inte på något som skrivs/sägs/visas i svenska massmedia. Nivån på hyckleri och förjugenhet är skyhög!

Den brand i E-tuna som nämns på bilden är väl redan avförd som "attentat", den hade väl börjat på insidan?

En sak till, alla krokdiltårarna i media.
Utan att på något sätt förringa vad som hänt på satirtidningen, men när man går i taket över tolv personer som avrättas av några (uppenbarligen) muslimer men nästan totalt förbigår att 200 kristna halshuggs i Syrien då är väl måttet rågat..
Att ens knysta om "lika värde" blir nog som att svära i kyrkan? (som jag fö lämnat..)

 
Ingen bild

SM811

8 januari 2015 18:24

Nätaktivist ska piskas – "förolämpade islam"
http://www.friatider.se/n-taktivist-ska-piskas-f-rol-mpade-islam

 
Ingen bild

Pensionisten

8 januari 2015 19:34

Aftonblaskan ville inte ha med "nidbilderna" för dom vet inte vilka som utförde det fruktansvärda dådet i Paris.
Eskilstunabranden var dom säkra på.
Säjer bara "fyf..n"

 
Ingen bild

WS

8 januari 2015 20:16

Fruktansvärt att media inte uppmärksammar detta avskyvärda brott mot yttrandefrihet och mot allt vad civiliserad maktutövning heter.
http://www.friatider.se/n-taktivist-ska-piskas-f-rol-mpade-islam

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

8 januari 2015 20:37

Jag är förundrad !
Var är våra smarta politiker nu när Europa i övrigt informerar och diskuterar hur detta kunde hända.
Reinfeldt kan bara inte hävda att det berör inte mig för jag har avgått.Den mannen har sett till att vi har 100-tals extremister i samma kaliber i Sverige
Löfven kan inte gömma sig i Sagerska och säga,det hände ju inte i Sverige så jag har ingen aning.
Nej fegisar ! kom ut ur era gömställen och delta i sorgen efter avrättningen.

 
Ingen bild

Man of peace

8 januari 2015 22:12

Jag vill bara tacka dig för att du kämpar på. Jag hoppas att du orkar fortsätta trots alla påhopp och obehagliga angrepp. Du skall veta Thoralf att du och din blogg uppskattas mycket. Det kommer att vara jobbigt och ta långt tid för att vända utvecklingen men då sanningen är på vår sida kommer kampen om ett bättre Sverige ändå att vinnas även om det tar tid.
Jag vill önska dig och alla andra som del av din blogg ett mycket bra 2015!

 
Ingen bild

Lärare

8 januari 2015 22:24

SUCK!

Nu ger sig PK-etablissemanget på Björn Söder i tid och otid.
Först var det ang Samerna i Sverige.
Där fick han rätt av en kunnig Same, som jag inte kom ihåg namnet på. Alltså anklagelsen föll platt till marken! Ha ha.

Sen var det ang Judarna. Ingen har väl undgått att Björn är helt på Judarnas sida och SD har många med judisk ursprung på sina listor! Fick även där rätt av en judisk person. Där föll den anklagelsen platt till marken! Ha ha.

Nu har man hittat ngt på hans Facebookssida som inte är ngt konstigt eller märkbart uttalande. Där föll den anklagelsen också platt till marken. HA ha.

Verkar som om man nu försöker smutskasta Björn Söder till varje pris. Han har inte misskött sig på ngt sätt. MEN, att inte 1:e talman reagerade när Dinamarca kom i en mkt opassande klädsel, då var det knäpptyst.

Heja Björn!

 
Ingen bild

inrikesminstern

8 januari 2015 22:31

Märkligt att det inte finns någon FB grupp som heter "Rör inte min muslim". :)

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 januari 2015 22:40

DN skriver i dagens ledare att den mördade polisen vi alla sett bilder på, hette Ahmed. Som om det skulle påverka terroristerna. De såg garanterat honom som en avfälling som skyddade "de otrogna hundar som smädade profeten"..

Media börjar redan nu att vrida och vända på sanningen...

 
Ingen bild

OlofdeGothia

8 januari 2015 23:07

Vill endast gratulera dig Thoralf. Du står rak som en seg enbuske på Öland vad det gäller din politiska uppfattning.
Du får ständigt nya som läser din blogg. Grattis.

 
Ingen bild

Synonymen

8 januari 2015 23:29

Titta gärna på detta klipp när giganten Morgan Freeman får 60-minutes reportern att fullständigt tappa talförmågan.

https://www.youtube.com/watch?v=GeixtYS-P3s

Freeman frågar:
-Vilken månad skall vara vitas historiemånad?

Reportern Mike Wallace blir plågsamt obekväm och säger tillslut:
-Jag är jude.


Mike Wallace är Amerikansk medborgare men anser att vara jude är överordnat det.

Björn Söder har således rätt och har självklart haft rätt hela tiden!

Min enda synpunkt på Björn Söder är att han borde ha lärt sig att det inte går att resonera om ”vissa” saker i det dårhus som vi kallar Sverige.

Det är så lågt i tak att kritiker med väldigt blygsamma åsikter om t.ex invandring måste ha knäskydd. Debattklimatet i detta land är en intellektuell krypgrund och snart outhärdlig.

 
Ingen bild

Maja Dacke

9 januari 2015 01:07

Tack till er alla som skriver på Thoralfs blogg - ni ger tips som man kan gå vidare på!

I kväll har jag för ovanlighetens skull varit inne och följt en tråd som skulle diskutera: 'Vad är det för facebook-grupp det handlar om? Vilka är kräken som hyllar terrorattentatet?'

Jisses, vilka inlägg! Och hela tiden spårade det ur och handlade om islam kontra andra religioner.

Ett nick Imam nånting deltog - förmodligen skrivet av flera personer för språket växlade. Ibland högtravande, ibland smått vulgärt. Där blev det aldrig konsensus. Men man fick veta att 'svenska' muslimer hatar Sverige och svenskar, och att ingen får vanhelga profeten för då anser de att ... Med mycket mera.

Sedan får man veta att uttalade ord inte betyder ett smack för somliga vissa, som har till uppgift att ljuga när det gagnar deras tro. Allt som pågår är ett fult spel för alla gallerier. Men som redan sagts här: Vilka ska man tro på? Eller vem?

Jag tror på Thoralf och de flesta av er som kommenterar. Men mest litar jag på mig själv. Sunt bondförnuft är det bästa - näst efter frihet - som sökas kan ... Sedan får den där Batra tycka vad hon vill.

(Förresten, det är kanske ytligt att fråga men jag gör det ändå: Har hon peruk? I vilket fall som helst tycker jag att hon ska byta frisör.)

 
Ingen bild

Marie

10 januari 2015 13:59

Jag ska berätta en liten hemlighet för dig. Vet du vilka som triggat upp hatet mot SD?
Du och dina likar.
Som sitter och hetsar och går till personangrepp mot alla som förklarar att eran rasistiska logik kanske inte riktigt funkar.

Så du är trött på satir när den görs på folk som du tycker om, men när den görs mot muslimer så rättfärdigar det allt och nåde den som säger emot? Logik där. SD-logik.
Jag är genuint glad över att inte vara svensk medborgare, då kan jag åtminstone förklara för folk att jag lyckligtvis inte har något med sånt drägg att göra.

 
Ingen bild

Marie

10 januari 2015 14:00

F.ö måste det ju ses som jävligt intressant att du tar bort alla kommentarer från folk som inte håller med dig. Det tyder bara på att du inte har några motargument bortsett från "Åh men han är ganska fet" och liknande skit. Du är en förlorare till politiker, inse det.

Thoralf Alfsson

10 januari 2015 14:59

Nämen har jag tagit bort någon av dina kommentarer. Men då kanske du använde ett annat alias.

Jag är faktiskt tvungen att moderera kommentarerna då troll/vänsteranhängare har börjat skriva ganska osmakliga kommentarer. En viss nivå förväntar jag mig i kommentarerna.

Jag har nog haft en av de få bloggar där även meningsmotståndare fått yttra sig fritt. Om du backar tillbaka till före valet så kommer du se det i alla kommentarer. Men efter SD:s framgång i valet fick uppenbarligen en del troll/vänsteranhängare stora besvär.

 
Ingen bild

Johan Bouveng

11 januari 2015 15:27

På vilka juridiska grunder ska du polisanmäla någon som delar ett inlägg på facebook eller trycker like? Detta är politisk satir och yttrandefrihet, det är ju era hjärtefrågor.

Thoralf Alfsson

11 januari 2015 19:46

Det har publicerats ca 30 bilder på Slutpixlat som varit mer eller mindre kränkande och avsedda att förtala mig om man också granskar texterna.
Jag anser att som politiker får man ta vissa saker och det har jag också gjort men det finns dock gränser. Nu har det enligt mening övergått till rent hat, förföljelse och förtal som enda syfte.

 
Ingen bild

anna

12 januari 2015 02:29

Ingen gör väl annat än att fördöma ett sånt attentat o en sån oerhörd tragedi som utspelat sig.
Fanatiker o Extremister kommer alltid att finnas, tyvärr...
Om du är så obildad o saknar sunt förnuft så att du tror att alla krig, attentat, kriser etc.beror på religion....så bör du nog sätta dig ner o läsa lite om människan för den förmågan antar jag trots din ålder att du saknar.
Människan är komplex, så är också världen...för det är vi som formar den.
Men alla tror nog på ngt...Vad tror du på?? Människan, livet, nutiden, framtiden, HISTORIEN, kärleken, empatin. Eller tror du på science-fiction...som scientologerna, blandat med vetenskap.
Du kanske tror på hierarki? Vad vet jag?
IRM, betyder det inte rätt man?? Jag orkar inte ens gissa...För nej, du är inte rätt man Thoralf o att du skulle vara en bra medarbetare eller ledargestalt är skrattretande. Du har hybris. Det skiner igenom stort i det du skriver. Dessutom en skamligt dålig människokännedom.
Bilder florerar och texter på dig på alla möjliga forum, o jag förstår varför. Ta en paus. Lär dig vad eftertanke är.
O jag säger det igen, ingen kan väl göra annat än att fördöma ett sånt här dåd.,Vidrigt!!
Men det du pysslar med är vi också väldigt, väldigt många som fördömer.
Många människor där ute, är livrädda nu...o då menar inte jag bara det du tycker är svenskar...förstår du det där? Nääe, ingen ide att förklara heller.
För jag väntar mig inget svar på detta o nåt du behöver lära dig är att för att kunna föra en diskussion så måste man kunna diskutera.
Det har du visat evinnerligen att du inte behärskar..
Lycka till....med ledigheten// Anna

Thoralf Alfsson

12 januari 2015 08:57

Anna, att diskutera det har vänstern visat att man inte klarar av. Att ta debatten har mest varit att störa torgmöten och säga nej till debatter om SD får vara med.
Du får gärna förneka islams roll över den terrorvåg vi just nu ser i världen men det är ditt problem. Du borde lära dig läsa statistik! Sharialagar och Kalifatet är nog två begrepp som du behöver läsa på om och vad muslimer anser om detta

 
Ingen bild

anna

12 januari 2015 21:05

Tänk om du åtminstone kunde lära dig att läsa innantill.
Var har jag förnekat?? Är du så urbota dum o obildad att du tror att alla islamister klappar händer åt detta?? Det är som att säga att alla är som du Thoralf Alfsson!?? :)
Terrorvågen är allas vårt problem...eller hur?
Jag kan statistik Thoralf, även om dig!! För det förs även över egentligen helt obetydliga personer, här också med tanke på förvirring, språk, intellekt och ev."processer" som kan härledas här av.
Du roar mig :) Just för att du slår i luften o inte vet vad du pratar om.
Du ska nog inte bara läsa om sharia o kalifatet, det gör dig andefattig. Du behöver studera lite grundpsykologi. Jag kan rek.dig om du har behörighet att söka in på IAP, har kvar mina kontakter sedan jag gick där, så kan lägga ett gott ord för dig. Du behöver inte vara agnostiker eller Jungian för att studera där. Men sen tycker jag du behöver studera Freud också...det blir en regressionsresa för dig, som heter duga o det ska väl en karlakarl som du klara av.
Bildning är bra. Läs Kafkas Processen, den kommer du att tycka mkt om.
Jag rek också Alice Millers "Det narcississta barnet". Kvantfysik är också bra.
För att förstå komplexiteten hos människan o omvärlden som vi alla är med o formar, behövs en viss grund i människokännedom. Hälften vunnet, nästan.
Antar att du var med på SD:s sommarläger o där lär man sig bara att glömma o förneka historien. O har man den minsta lilla intelligens, förstår man att det aldrig går att glömma eller förneka historien, för nutiden, för framtiden.
Vad vänstern har gjort det struntar jag fullkomligt i vad det gäller mig själv...o i detta sammanhang. SD är ju mest kända för att komma med slagord o det säger mycket.
Jag fick inga svar på mina frågor o det var väntat.Terapi är nog ngt du behöver läsa på om. O då menar jag inte KBT.
Kom ihåg att avsluta mening o stycke med punkt, åtminstone en...
Jag blev besviken när jag har gått in o läst din blogg då jag kanske någonstans fantiserade om att du var en intelligent, intellektuell människa...men det var oerhört naivt tänkt av mig o där behöver jag verkligen läsa på, det erkänner jag. Så på den punkten lovar jag att bättra mig, även om det svider...utan kedja ;) Vore jag inte här o hemma, o kunde nypa mig i armen skulle jag kunna tro att det var du som har varit inne o hackat US Command Central. För på den nivån verkar du arbeta. Ta nu hand om ålderskrämporna, förvirringen o ev diagnos!!
Lycka till Thoralf, jag hyser stor oro för dig :) //Anna

Thoralf Alfsson

12 januari 2015 21:49

anna

Intressant att du har uppfattning att alla islamister inte applåderar terrordåden i Paris. Vad grundar du det på? Dådet gjordes ju efter islamistläroboken. Vilka islamister fördömer attentatet?

Dina egna problem avslöjar du med att anmärka på en saknad punkt ;-) Då har du mycket anmärka på när du läser på Slutpixlats Facebook-sida. Du behöver dock inte bekymra dig om att jag skrivit där och glömt någon punkt. Jag är nämligen blockerad sedan igår.

Fortsätt du tillsammans med dina intelligenta och intellektuella vänner på Slutpixlat. I mina ögon imponerar de inte på mig med sina kunskaper.

Du hittade uppenbarligen min blogg via Slutpixlat. Det säger en hel del.

 
Ingen bild

anna

12 januari 2015 23:01

Hittade din blogg på ett sätt du inte kan tänka dig..du är omtalad o rätt utskrattad o det vet du om. Nå väl, bättre ngn publicitet än ingen vid hybridoida tendenser.
Jaså läser du slutpixlat, gör nämligen inte jag...men kanske ska man stilla den nyfikenhet du väckt :)
Det första stycket du skrivit, bevisar tyvärr vilken intellektnivå du besitter...Den är som hela vänstern o högern som trängs i mitt v-rum inte ens tycker är värd att besvara. Vart mitten tog vägen vet jag inte??
Förmodligen orerade du med alla dina speglar ist för att följa med i nyheter, manifestationer etc. Det säger ALLT så här föll du på eget grepp. Framtungt ego brukar fälla.
Punkt är näml viktigt...o att det inte är det på Slutpixlat, vet jag inget om. Det var du som lade upp dumpen.
Att inte slutpixlat impo.på dig har jag ingen synpunkt på eftersom jag knappt känner till dem.
Att du däremot låter dig helt köras över av en person, i detta fall en kvinna...säger allt om dig.
Inte en fråga har du svarat på...Inte ett battle har du klarat genom att ge motargument el disk sak.
Dessutom haha, har du presenterat slutpixlat via din egen sida här.
Lilla gubben, att du inte ens kan grundpsykologi förstod jag direkt.
Det är en bra merit att inte ha det när maman tillhör SD.
Slå dig ihop med kommunfullmäktige i Filipstad. Där kan du bli mentor till honom vad det gäller julgranar.
Eller ring polisen, de lyssnar säkert en minut.
Kanske borde du bli en rymdblomma ;). Thomas kan säkert instruera dig! Men lämna kedjan hemma, finns inget rostskydd där uppe ;)
Nej, du blir aldrig nåt Thoralf, varken medmänniska eller stege inom SD. Det syns tyvärr på fotona. Men du har fått mkt uppmärksamhet på min sida..o även bjudit på många skratt.
Du, kanske man ska in o läsa slutpixlat? Jag borde nog läsa nåt mer än din dump...
Grattis till nya CD:n...jäälar vilket tufft omslag..en riktig karlakarl ;) (vissling)

Thoralf Alfsson

12 januari 2015 23:24

Var har du fått allt ditt hat ifrån? Det är inte bra för ditt välbefinnande! Något som märks i det som du skriver.

Hatar du alla som inte håller med dig om dina åsikter. Du får du hata väldigt många. 800 000 i bara Sverige på valdagen. Idag är det säkert en miljon svenskar och invandrare som du hatar.

Du kanske tillhör en av de som delat artikeln från Slutpixlat?

 
Ingen bild

Thoralf A

13 januari 2015 07:38

anna

Du är en feg och ynklig person som gömmer dig på nätet och inte vågar stå för dina åsikter med din riktiga identitet. Därmed vågar du vräka ur dig både det ena och det andra i skydd av din anonymitet.

Men det är typiskt för vänsteranhängare och kommunister på sociala medier!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se