thoralf

Direktlänk till inlägg 7 januari 2015

INGET MED ISLAM ATT GÖRA

Av Thoralf Alfsson - 7 januari 2015 13:52

Jag blir bara trött och fullständigt bedrövad! Helt sjukt! 

 

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Hulda mk1

7 januari 2015 14:16

Skriver denna kommentar en gång till. Oerhört viktigt ämne.

Ja, nu har det "goda hatet" drabbat Paris. Ikväll kommer div. kommentatorer att nervöst skruva sig i våra TV-kanalers nyhetssändningar. Hur ska detta kunna förklaras på ett politiskt korrekt sätt för de ännu sovande svenskarna? Islam är ju "fredens religion"..
Hur ska våra kvällstidningar förklara dådet?
Några fördömanden av vår Statsminister?
EXPO? Arnstad? Mehmet Kaplan? Språkrören för Miljöpartiet? Alla andra politiker från 7K? Malena Ernman? Andra pk-artister? De flesta alltså...

En olyckshändelse i en Moske ledde ju til en politiskt korrekt storm av uttalanden. Detta borde mätt med samma måttstock bli en GIGANTISK "tsunami" av fördömanden..
Alla Muslimska organisationer i Sverige, vad säger de? Menar de verkligen det de säger?
Läser om en planerad PEGIDA-demonstration i Oslo. Kommer våra kvällstidningar uppmana till en liknande demonstration i tex. Stockholm?Journalister har ju mördats.
Att PEGIDA-rörelsen nu får ökad kraft i Europa är självklart och fullt förståeligt.
Det närmaste denna satirtidning vi har i Sverige är nog Lars Vilks. Kommer han att "kärleksbombas"?

Mina tankar går till de dödades anhöriga, de skadade och deras anhöriga.
När sker ett liknande dåd i Sverige..?

 
Ingen bild

anonym

7 januari 2015 14:17

Det var väl tyvärr bara en tidsfråga, för några månader sen knäppte ju några skäggtomtar ett gäng judar på något museum i Belgien eller vad var det?

Det enda sättet att undvika denna typ av vansinnesdåd är att skicka ut de som inte vill leva som oss. Jag fattar inte att budskapet ska vara så svårt att få in. Hur många fler mord vill de massinvandringsvurmande politikerna ha på sitt samvete?

 
Ingen bild

anonym

7 januari 2015 14:20

>Hulda mk1

Vi hade ju Dan Park innan han tvangs flytta till Danmark. Fördjävligt att han ska tvingas till det, men han fick visst inte ifred där heller.

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 januari 2015 14:36

@anonym. Japp, glömde honom. Bedrövligt att vår yttrandefrihet och konstnärliga frihet kringskärs mer och mer. Både med paragrafer och våld..

 
Ingen bild

Synonymen

7 januari 2015 15:23

Rubrik:
"INGET MED ISLAM ATT GÖRA"


Det är helt riktigt.


Det har med MUSLIMER att göra!!!!

 
Ingen bild

Tomas Olsson

7 januari 2015 15:26

Kastrullbrand i moské = "Vi måste ta itu med den högerextrema terrorismen."

Kalashnikov-massmord på Fransk satirtidning = "Vi måste se till så att högerextrema inte kan utnyttja det här för att få vind i seglen, annars väntar stöveltramp och 30-talet."

 
Ingen bild

Christer

7 januari 2015 15:30

Efter dagens händelse i Paris väntar man sig att ledande företrädare för media, moskéer och ministerier i Sverige med skärpa efterlyser den modernisering inom islam, som måste komma för att en fredlig samexistens för muslimer överhuvudtaget skall vara möjlig i västvärlden. Det går inte att hålla på så här! Att tiga om den inneboende ondskan inom islam ena dagen, för att andra dagen "kärleksbombas" som dom offerkoftor dom helst vill framstå som.

Kristendomen låter sig reformeras, obehagliga gamla dogmer tas bort när verkligheten kräver så. Det är själva grunden för att en religion skall överleva och utvecklas. Torra, döda kvistar beskärs, så att stammen skall fortsätta att kunna blomstra. Men med islam är det inte så. Ingenting i Koranen tycks kunna ifrågasättas, då allt kommer direkt från profetens mun. Detta kan för ögonblicket ses som en styrka, men kommer att innebära islams undergång i slutänden. Men vägen dit är lång... väldigt lång.
Mitt råd till Alice Bah Kunke med anhang är att kräva en försiktig reformering av islam, med början i Sverige. Ifrågasätt följande: Den unkna kvinnosynen, hatet mot oliktänkande (som i Paris idag), fiendskapen mellan shia och sunni, Stödet till IS och rekryteringen av ungdomar till olika terrorgrupper i Sverige. Med andra ord visa att ni vill vara en del av vårt sekulära samhälle, och inte att ni med en annan agenda helst vill behärska vårt land med sharialagar.
Med andra ord visa i handling att ni vill något annat. Låt era kvinnor komma in genom samma dörr som männen till moskén, och låt dom bära vilka kläder dom själv önskar. Upplåt bönerummet till alla som så önskar, även homosexuella.
"När ni gjort detta, då skall jag ompröva min syn på islam", säg detta till dina muslimska vänner Alice Bah Kunke. Då har du en chans att nå 4-procent med ditt parti vid nästa val. Kanske.

 
Ingen bild

Hm

7 januari 2015 15:44

Mohammedaner har skrivit i sydsvenskan om att de kallar sig fredsrörelse m m. Följ gärna länken och ge er åsikt till känna.
Vet inte hur man gör för att klistra in en länk på denna blogg. Ni får gå till sydsvenskan själva och leta rätt på artikeln.

 
Ingen bild

Synonymen

7 januari 2015 16:06

Detta kommer att hända i vårt land Sverige var så säkra.

Sveriges regering med mördaren Reinfeldt och Löfven i spetsen släpper in mördare och bedragare i tiotusental per år.

Hur vet jag det?
90% av alla som släpps in i landet har man ingen identitet på. Hur
vet man då vilket avskräde man släpper in?

Jag hoppas bara att när terrorn drabbar vårt land Sverige att det är förrädarna och de som förstört vårt land som drabbas av ond bråd död.

Men fortsätt gärna ni hycklande skitstövlar att hetsa mot Björn Söder.

Jag hatar er!!

 
Ingen bild

Trollfar

7 januari 2015 16:06

@Hm, varsågod, passa på att rösta på en gång.

http://www.sydsvenskan.se/asikter/attackerna-mot-moskeer-ar-ett-brott-mot-religionsfriheten-och-demokratin/

Ctrl-C och Ctrl-V, det första kopierar, det andra klistrar in.

 
Ingen bild

realisten

7 januari 2015 16:16

Björn Söder har blivet listad som antisemit av Wiesenthal Center och det tillhör väl inte PK-Sverige.

 
Ingen bild

Mahmoud

7 januari 2015 16:23

@realisten
Är det allt du kan haspla ur dig apropå att tolv människor mördats i Paris???
Fy fan.

 
Ingen bild

Lars

7 januari 2015 16:36

Muslimer är ett hot mot mänskligheten. Tål de inte skämtsamma teckningar så kan de åka hem till sina jordkulor igen. Undrar hur Mona Muslim skall försvara de kriminella skäggtomtarna?

 
Ingen bild

Göran

7 januari 2015 16:44

@Mahmod,

Kommunisternas enda agenda är att odla hat i sådan utsträckning att de förgör sig själva till sist.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

7 januari 2015 16:44

Ikväll ska vi lyssna och titta på nyheter från och om terrordådet i Paris.
Höra på alla lögner från PK-maffian och konstatera att SD,som har varnat för händelser liknande denna,inte får komma till tals överhuvud taget.
Följden av detta kommer att bli en större rädsla från våra egna journalister. Sorgligt !

 
Ingen bild

Död åt DÖ

7 januari 2015 16:44

Två mycket bra videogram på denna länk:
http://www.exponerat.net/video-svensk-imam-uppger-att-alla-otrogna-i-sverige-skall-dodas-om-de-inte-blir-muslimer/

Häng inte med läpparna, se med spänning fram mot nästa opinionsredovisning.

Och ni som i höstas inte ville att SD skulle rösta på alliansens budgetförslag utan tyckte det var bättre att avvakta ett lämpligare tillfälle.
Se fram emot sådana, de försvann väl inte p g a SD´s röstande? De finns väl kvar.

 
Ingen bild

anonym

7 januari 2015 16:53

>Död åt DÖ

Har svårt att tro att det var särskilt många som tyckte det förutom vänstertroll som låtsades vara SDare. Det fanns ju två falanger, "rösta ned S för fan" och "jag litar på att ni vet vad ni gör även om ni inte röstar ned S"

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

7 januari 2015 17:11

Nu är den väntade konfrontationen mellan Koran-Islam och västvärlden ett faktum. Stort "NEJ TACK" till Fredrik Reinfeldt. Som borde valt Somalia eller Nigeria, för sina sjuka fantasier om en fungerande etnisk 'mångfald'. Han har med sin etniska bakgrund sin plats i den mörka kontinenten.

 
Ingen bild

niklas r

7 januari 2015 17:19

@synonym

Så problemet med islam är muslimerna. Du har nog mer rätt än du tror.

 
Ingen bild

Tony

7 januari 2015 17:20

Det är patetiskt att se och höra PK isternas kamp för
religionsfriheten, när dom totalt skiter i att vi även har
åsiktsfrihet, men den bryr dom sig inte om!

 
Ingen bild

Daniel

7 januari 2015 17:23

Men varifrån kommer då motivet för att allt detta våld från islams anhängare? Oavsett om de mördar oliktänkare i Frankrike, Irak, Syrien, Nigeria, Afghanistan, Thailand, Pakistan, Somalia mfl. mfl.
Jo, de läser i sina skrifter och ser föredömet i profeten. Han lät mörda den judiska poeten Ka´b bin Al-Ashraf, som ansågs ha hädat islam och förolämpat de muslimska kvinnorna i vissa av sina alster. Den kärleksfulle profeten Muhammed frågar därför sina anhängare vem som kan tänka sig att mörda den frispråkiga författaren som sårat Allah och hans apostel.

En frivillig muslim vid namn Muhammad bin Maslama anmäler sig och frågar om han får ljuga inför poeten i syfte att komma honom nära. Guds apostel visar här islams brist på moral och ger den blivande mördaren klartecken att ljuga, så länge det gynnar islams sak. En natt mördar sedan Maslana och hans fosterbror poeten Ka´b. De återvänder med den mördades avhuggna huvud till profeten Muhammed, som då utbrister ”Allahu akbar” och prisar Allah för mordet på hans fiender.

Det är hög tid för alla frihetsälskande människor att verkligen lära sig sanningen om islam. Informera dig själv och din omgivning på:

http://sanningenommuhammed.wordpress.com

 
Ingen bild

Död åt DÖ

7 januari 2015 17:25

>anonym
Jag vill minnas att det var mellan 15% och 20% som i den första enkätomgången röstade för att avvakta ett bättre tillfälle.

Bl a Thoralf ansåg det. Så det var i alla fall inte bara vänstertroll.

Det skulle smaka med ständiga misstroendevoteringar från SD´s sida. Dessa kan så klart inte alliansen stödja, men det ger roliga frågor till dem varför de ställer upp i valet 2018 när de uppenbarligen inte vill ha makten.

 
Ingen bild

Fredde

7 januari 2015 17:42

Kommer det att bli fackeltåg och kärleksbombing för de drabbade?

 
Ingen bild

anonym

7 januari 2015 17:42

>Död åt DÖ
Minns inte klart men har för mig att siffrorna var annorlunda, nåväl. Jag tror att man måste var lite varsam med att lägga fram misstroendeförklaringar och dylikt. Den som kom direkt efter DÖK var väl genomtänkt och tvingade Alliansen att aktivt ta ställning för S. Självklart kan fler sådana situationer uppkomma. Men att göra det till någon form av kvartalsmässig formalia att de andra partierna röstar ned en misstroendeförklaring från SD är nog inte något som bygger förtroende hos de svenskar som fortfarande sitter fast i PK-maffians grepp.

I värsta fall lägger man bara vapen i sina motståndares händer som sen kan få en att framstå som korkad eller barnslig genom att prata om dussintalet misslyckade misstroendeförklaringar som ingen brydde sig om.

 
Ingen bild

Synonymen

7 januari 2015 17:45

Fråga:

Rubrik SvD:
”Muslimska ledare fördömer dådet: Barbariskt ”

Varför fördömer just muslimska ledare dådet och inte t.ex Svenska Kennelklubben eller Lunds Studenters Folkdanslag?

Det hade ju inte med islam att göra?

Det har med ISLAM och MUSLIMER är svaret!!!


 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 januari 2015 17:59

Svenska journalister är fega kräk som endast tänker på sig själva och sitt ”Söder”. Det vet att i moskéer frodas kriminalitet och hat mot oss Svenskar. Om dessa ynkryggar gjorde sitt jobb skulle den stora massan veta att:

I moskéer som är uppförda utan Svenskarnas tillstånd bedrivs omstörtande verksamhet som är ett akut hot mot vårt land, vår demokrati och yttrandefrihet.

I moskéer som är uppförda utan Svenskarnas tillstånd smids ohyggliga planer och riktlinjer dras upp för hur viktiga samhällsfunktioner skall intas av muslimer

I moskéer som är uppförda utan Svenskarnas tillstånd huserar tusentals om inte tiotusentals stridsberedda muslimska krigare.

I moskéer som är uppförda utan Svenskarnas tillstånd betraktas vi Svenskar som fiende.

Hyggliga Svenskar är alltså muslimers fiende! Omar mustafa som kastades ut från Socialdemokraternas partistyrelse är ett exempel på en sådan inkräktare och krigare.


Vakna nu, men vakna så det hörs!

 
Ingen bild

Göta

7 januari 2015 18:13

@realisten (16:16).
Nä, Wiesenthal Center tillhör inte PK-Sverige, men tyvärr får de sin felaktiga information från PK-Sverige.

 
Ingen bild

Synonymen

7 januari 2015 18:18

@niklas r Onsdag 7 jan 17:19

Utan muslimer är islam inte ett hot utan endast en ideologi i en bok.

Utan nazister är nazism inte ett hot utan endast en ideologi i en bok

För att islam skall vara ett hot krävs att någon praktiserar islam.

Vilka gör det?

Svaret är muslimer.

Något att fundera på för vissa tidningsredaktioner kanske!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

7 januari 2015 18:20

SVT:s lama rapportering om Parisdådet är skrämmande !
Nu måste Löfven kliva fram och kommentera.SD får naturligtvis inte vara med,fast det är detta dom har varnat för.
Är det inte tillräckligt allvarligt för att kalla ihop riksdagen för extramöte ? SD skulle initiera det.

 
Lotta

Lotta

7 januari 2015 18:23

En politiker i Franrike sa att nu måste man skydda landets muslimer mot rasister. Är det inte bättre att skydda fransmännen från islamisterna?

http://www.statsskuld.com

 
Ingen bild

Alf

7 januari 2015 19:00

"Har inget med Islam att göra"

Om man ska söka upp dessa mördare så är det just hos den Islamska religionen man hittar dem. Sedan om PK-isterna kallar dem för terrorister Islamister Jihadister religionskrigare eller vad fasiken som helst, så är det ISLAMISKA religionen dessa avskyvärda mördare har vuxit upp med och utövar.

 
Ingen bild

OH

7 januari 2015 19:06

Nu ska Ni inte kritisera Reinfeldt för hårt.
Den stackars kraken har handlat efter sitt förstånd.

 
Ingen bild

Synonymen

7 januari 2015 19:35

Idioten Leif Silbersky sa om mordet utfört av en arab på en 78-årig kvinna på en parkeringsplats i Landskrona att:

”-Det var ett möte mellan människor”

http://svenskamord.se/index.php?topic=3847.0

Undrar om idioten anser blodbadet i Paris också är att betrakta som ett ” möte mellan människor”?

 
Lennart Johansson

Lennart Johansson

7 januari 2015 19:56

Tack Toralf för du kämpar på, det lönar sig alltid!
Det kommer att hända mycket det närmsta halvåret och snart sitter du välförtjänt i riksdagen igen!

http://Lennart J

 
Stefan K

Stefan K

7 januari 2015 20:20

En sak ska vi enas om, oavsett vad vi tycker om islam.
Många muslimer tar avstånd från dessa mänskliga avskum och menar verkligen det.

Tyvärr är det också många som inte gör det och SVT berättade nyss att över 430 svenska muslimer hyllar dådet på Facebook och önskar se mer av detta framöver.

Det som borde oroa mest är att det varje vecka kommer cirka 2 000 män från de områden där dessa mänskliga avskum härjar och statistiken säger att 90% av dem saknar id-handlingar. Hur många av dessa är personer med andra avsikter än de som uppges?
Numera tar sig också asylsökande genom Europa på ett enkelt sätt och gränserna passeras utan särskild kontroll.

Minns ni den här artikeln?
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/is-avhoppare-celler-redo-i-europa_4107341.svd

Ja, hur många av dessa mänskliga avskum finns det i Sverige och vad planerar de?
Tystnad råder, för sanningen kan spä på den Islamofobi som finns och därför misstänker jag att tystnad kommer att råda även i fortsättningen.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Stundtahl

7 januari 2015 20:37

OT.
Förvåning är närmast att betrakta som förundran över ”svensk sjukvård”...
En internationellt arbetande sjuksköterska transporteras från ebola-drabbat land, isolerad i sluten flygtransport.
-Väl på plats i Malmö uppmanas hon att åka till sitt hem och ringa sjukhuset om hon känner av feber.!?
Ansvarig smittskydds-läkare bör givetvis begära sin omedelbara avgång!

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 januari 2015 20:46

Hoppas verkligen att alla dagstidningar i Europa snarast visar alla satirteckningar som publicerats den senaste tiden från den attackerade tidningen.
Endast så kan yttrandefriheten försvaras. Men det vågar aldrig våra svenska tidningar...

Thoralf Alfsson

7 januari 2015 20:55

Delar helt din åsikt. Varenda liten lokaltidning borde de kommande dagarna publicera ett antal av dessa satirteckningar. Dessutom även på ledarsidorna med texter skrivna av ledarredaktionerna och ansvarig utgivare. Hur många vågar detta?

 
Ingen bild

Calle

7 januari 2015 20:52

Rapport ikväll, reportage från Grekland, intervju med ledaren för Gyllene Grynings dotter om hur GG behandlas.
Varför åka dit och göra detta reportage, SD behandlas på samma sätt i vårt egna land.

 
Ingen bild

Stefan A.

7 januari 2015 22:22

Oj vad det älskas yttrandefrihet i Sverige nu, bortglömt är den justitieminister från sossarna som stängde ned en blogg, bortglömde är hoten från aftonbladet att anlita jurister för att stänga ned en annan blogg, bortglömt är expressens skandalösa jakt på Sverigedemokrater före senaste valet, bortglömt är att man i Sverige kastar icke önskvärda konstnärer i fängelse eller drar in utställningar, men det är väl så i hycklarnas stamort på jorden att yttrandefrihet är viktigt... i andra länder...

 
Ingen bild

Tompa

7 januari 2015 22:30

En sorgens dag som denna så är mina tankar ägnade till de drabbade och deras anhöriga.

Så fruktansvärt ohyggligt och onödigt.
R.I.P

 
Ingen bild

Niklas R

7 januari 2015 23:04

@Hulda mk1

Lär aldrig hända. Det skulle ju riskera att ge de "främlingsfientliga" vatten på sin kvarn.

Bättre att hålla käft, undvika att nämna att det var muslimer som utförde morden och höja volymen på lovsångerna för djävulsideologin islam.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se