thoralf

Direktlänk till inlägg 6 januari 2015

MEDIA BLUNDAR FÖR DET GODA HATET

Av Thoralf Alfsson - 6 januari 2015 23:53

 


Jag blir bara så ofantligt trött på svenska pk-journalister och 7-klöverns politiker. Oavsett om det är på lokalnivå eller riksnivå så förnekar de sig inte.


För att inte tala om hatet på sociala medier mot mig och andra Sverigedemokrater. Har någon journalist vågat ta upp det ”goda hatet”?  Nej, Jan Helin blundar, Tomas Mattsson blundar, Peter Wolodarski blundar. Hela j-la Bonnierkoncernen blundar! Hela mediesverige blundar!


Det är hög tid att journalistsverige vaknar och avslöjar vilka som ligger bakom det ”goda hatet” på sociala medier annars kommer någon annan göra det. Och det kan sluta med förskräckelse!


Det upprörande är inte att de gör det av okunskap utan att de gör det fullt medvetet och med beräkning. Då de hoppas att det skall inverka negativt på SD. Det är så ohederligt och cyniskt. När media beter sig på det här sättet applåderar jag tidningsdöden och varje journalist som blir friställd. De förtjänar nämligen inte att få lön för att blunda åt det "goda hatet".

 

”De gör allt för att framstå som de enda med samvete och solidaritet. De som inte bor i förorten älskar förorten. De som inte lever i kaoset älskar kaoset. Det är hyckleri på hög nivå.


Vi har enklaver i det här landet. Den största sprickan i Sverige går mellan stad och land, snarare än mellan klasser. Föraktet mot de svaga kommer numera från den svenska vänstern. Avskyn mot fattiga människor på landsbygden som röstar på “fel” parti är faktiskt rätt osmaklig. De fattiga blir fattigare. Södermalms eleganta elit distanserar sig med en subtil elegans bort från varje vilja att faktiskt vilja förstå VARFÖR människor röstar eller tycker som de gör.


De har facit innan frågan ens är ställd.”


Från Marcus Birros blogg

 
 
Ingen bild

carl

7 januari 2015 00:45

politiskt korrekta folket finns pga av det har sitt levebröd av svenska skattebetalare. media får statligt presstöd, tv bolag får ju tv licens och och sändningstillstånd av pk-myndighet-

alla tjänar pengar på massinvandringen, en variant på att roffa åt sig att skattebtalarnas pengar.
ica har tecknat avtal med staten
http://www.svd.se/naringsliv/sa-kan-ica-kort-hjalpa-utsatta-flyktingar_4230265.svd
pk-folket kommer vända kappan efter vinden när svenska statens pengar är slut. och sen när det inte finns mer att sälja ut. blir det kaoz i Sverige. det kan inte vara långt bort nu.

 
Ingen bild

carl

7 januari 2015 00:50

tror helt klart att utländska finansbolag väntar på få köpa statliga bolag billigt.
de flesta gamla ministrar jobbar på nu lobbyföretag, så deras beslut som politiker var väl beställningsuppdrag.

 
Ingen bild

carl

7 januari 2015 01:01

om sd skulle få ensam majoritet skulle 7-klövern mista sin ensamrätt över skattebetalarnas nära 2000 miljarder,2000 000 000 000 skr/per år! se skatteverket egna rapporter.

inte konstigt dom pollitiskt korrekta har en pyramid av anhängare som växer sig större och större.

 
Ingen bild

Funtaren

7 januari 2015 01:29

Ett litet fel där Thoralf - de blundar inte, de köper en påse popcorn, sätter sig tillrätta och njuter av showen, påhejande representanterna för "det goda våldet".

 
Ingen bild

thomas falk

7 januari 2015 03:39

Snälla Thoralf, bli inte trött. Det är första steget att ge upp. Vi behöver dig. Kom ihåg W.Churchill: We will never, never ever giv´up".

 
Ingen bild

thomas falk

7 januari 2015 03:48

Och för att fortsätta en travestering: Aldrig har så många människor,
i konflikternas historia, haft så få att tacka för så mycket, som SD.

 
Ingen bild

thomas falk

7 januari 2015 03:59

Go, Thoralf, go, go, go.......
Vi står bakom dig.......

 
Ingen bild

Synonymen

7 januari 2015 04:44


Fredrik ”Förstöraren” Reinfeldt bryr sig inte ett skit om vare sig somalier eller syrier. Hans tal om att ”öppna era hjärtan” är nog det mest vilseledande och falska någon politiker sagt i modern tid.

Om FFR varit en snäll och omtänksam människa skulle han ha hjälpt alla gamla, sjuka, arbetslösa och de invandrare vi redan har inom landet i första hand.

Han är bara intresserad av att krossa det Svenska samhället och flyktingarna är endast ett verktyg för att så snabbt som möjligt göra det. Det är så infernaliskt elakt uttänkt då han hetsar mot SD och får V, MP och AFA på sin sida som nyttiga idioter. Under tiden väller hans "verktyg"in i landet och skyndar på förfallet.

Hur vet jag allt detta då?

Det räcker att se den galningens ögon. I de ögonen avslöjas en riktigt ond och hänsynslös människa obevekligen. Den ormen styr fortfarande i kulisserna och därmed omöjliggör för AKB att ändra flyktingpolitiken. Svensk välfärd skall krossas till vilket pris som helst då FFR föraktar vanligt folk.

De senaste huvudlösa uttalanden om bland annat ”arealer” och att Svenskar inte har rätt till sitt land är tillräckligt för att få diagnos som otillräcklig.

Han kan gott stanna uppe i det djävla planet tills bränslet tar slut på 10 000 meters höjd. Ingen skulle vara lyckligare än jag om så skedde.

Jag börjar misstänka att Sverige är något slags experiment eller försöksland för FFR:s uppdragsgivare. De anser nog att Sverige är det land där befolkningen går att pressa mycket längre än t.ex Norge eller Danmark då vi utsatts för hjärntvätt under lång tid och har mycket längre till folkuppror.

Har en systerdotter som läser kriminologi på Stockholms Universitet. Där är det uttalat att SD är rasister och nåde den som säger något positivt om SD. Hur det förtryckande klimatet är på lokalpressens redaktioner runt om i landet ser vi bevis på varje dag.

Det är förödande för det öppna samhället och en vämjelse att tvingas konstatera det!

Den despoten har genom jobbskatteavdraget lurat lurat skjortan av det Svenska folket. Borg har sålt ut våra gemensamma tillgångar för hundratals miljarder. Allt underhåll är eftersatt och det kommer att krävas enorma belopp för att återställa och bygga upp igen.

Vad fick ni?

Jo, ni fick lite jobbskatteavdrag en kort period. Den perioden är snart över om Sverige skall renoveras och återställas.

 
Ingen bild

Erik

7 januari 2015 05:11

De bryr sig bara om makt. Det är det enda som någonsin kommer med i deras ekvation. Moral är något okänt för dem, trots att det enda de gör är att moralisera.

 
Ingen bild

Ludvig

7 januari 2015 06:07

Det är svårt att fatta hur otroligt hjärntvättade journalisterna är. Men desto trevligare är det att konstatera mer och mer uppskattning för SD var man än träffar folk.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

7 januari 2015 06:19

Ni har väl hört talas om "bromsen" när det gäller pensionen.
Varför finns ingen "broms" inom invandringenskostnaden ?
Sjuka Sverige !

 
Ingen bild

w-son

7 januari 2015 06:25

Såg nyligen det inspelade seminariet "STASI i Sverige" på Forum Axess med professorerna Anders Törnvall och Birgitta Almgren (se länk här nedan). Den senares forskning om svenska agenter och spioner som hon tagit del av i Säpos arkiv kände jag till sedan tidigare. Inte minst genom hennes bok "Inte bara spioner..."

Anders Törnvall var däremot för mig en ny bekantskap. Han berättade om hur Stasi arbetade för att infiltrera det svenska skolväsendet. Inte minst skedde det genom lärare i tyska språket som regelbundet skickades på studieresa till DDR.
Törnvall visade i sitt anförande hur man från DDRs sida bl a riktade in sig på att ifrågasätta svenskhet etc hos de inbjudna lärarna som man bearbetade. Törnvall visade i sitt anförande följande text som visade hur man från Stasi bearbetade lärarna i tyska: "vad är svenskhet, svenska värderingar, neutralitet, internationalism versus den ideologiska medvetenheten om den dialektiska Marxis-Leninismens klara besked om det goda och det onda samhälle och människa. Människa - människosyn". Han berättade även om hur man från Stasis sida tränade sina agenter på att bemöta de svenska lärarna ifall de hade frågor eller invändningar mot det totalitära DDR samhället. Min tanke när jag hörde hans beskrivning av Stasis metoder gick osökt till Expos hjärntvätt av skolungdomar, kommunanställda, kyrkans folk, fackföreningar mm. Liksom hur journalister och div organisationer ordnar seminarier om hur man bemöter SD. All forskning som bedrivs på universitet och högskolor om SD etc etc. En mångfald av verksamheter riktade MOT SD, ofta t.o.m bekostade med skattemedel.

Man slås av hur väl Stasis arbete har fallit ut i Sverige. Man har ju faktiskt lyckats med konststycket att helt radera all form av borgerlig/konservativ politik i Sverige (utom då hos uppstickaren SD). Inte minst ser vi hur långt detta har skett inom de Nya Moderaterna, men även hur övriga allianspartier övergett klassiskt liberala värderingar. De har samtliga köpt hela paketet av postmarxistiska idéer, som Marika Formgren beskriver så belysande i sin blogg med inlägget "Vad var det jag sade?". Liksom hon gjort i sin lysande artikel "DEMOKRATER FÖR ÅSIKTSFRIHET, OCH DEMOKRATER EMOT" i magasinet Neo där hon tar upp distinktionen mellan åsiktsfrihetsdemokrater och värdegrundsdemokrater.

Det enorma pådraget vi ser hos hela den svenska maktapparaten som nu riktas mot SD är kanske endast ett uttryck från den sista utposten av det totalitära DDR som känner sin maktposition hotad. Förhoppningsvis är det de sista skälvningarna av en totalitär ideologi vi ser. En ideologi som genom svenskens rädsla för konflikter och träning i konformitet fått extra stark grogrund i det svenska samhället. Åtminstone är det min förhoppning!

http://axess.se/tv/player.aspx?id=4275

 
Ingen bild

Tompa

7 januari 2015 06:41

Ge inte upp Thoralf, du är ett av ljusen i det totala mediamörkret.

Jag kan ge dig nytt hopp genom att berätta att det pratas mycket SD (i positiv bemärkelse) i varenda fika rum som jag besöker i mitt arbete. På grund av eller tack vare DÖ överenskommelsen så kan folk också säga öppet att inget alternativ finns då en röst på Alliansen är en röst på Romsom och miljökommunisterna. Hos folk som arbetar verkar det nu vara SD som gäller.
Nästa Sentio mätning blir intressant

 
Svensson

Svensson

7 januari 2015 07:01

Snart får folk upp ögonen för lönedumpning,för det tycks inte vara alla som har förstått syftet med massinvandringen,när folk förstår syftet,då kommer kritiken mot regeringen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Lantjunkaren

7 januari 2015 07:08

Jag håller med några andra debattörer.Thoralf ge inte upp.Det är nu som vi lägger in en högre växel.

Någon talar om "pensionsbromsen". Bra anledningen till att denna slår till är tvenne.

Det ena orsaken är att den svenska staten för cirka 15 år sedan lånade 260 miljarder kronor ur pensionsfonderna utan att betala tillbaka pengarna till landets pensionärer.

Den andra är den helt okontrollerade massinvandringen som ekonomiskt håller på att "äta oss ur huset".

 
Ingen bild

Sven Dacke

7 januari 2015 07:23

Håller helt med Marcus Birro i han syn på det hela.

Tänkte ta upp den Muslimska, Vänsterns "kapningen" av den Svenska kyrkan.
SVT har Imaner som som tagit över morgongudstjänst. Kyrkan samarbetar om att utbilda Imaner med mera.

Jag tror inte på att den Kristna Kyrkan och Islam har ett dugg med varandra att göra förutom att man säger sig tillbe samma "person" som kallas GUD

Och först när Svenska Kvinnliga präster i stor skala viger samkönade par i Moskeer, då kanske det är något riktigt på gång. Fram till dett tror jag Islam och Imaner lurar inte bara skjortan av oss utan allt vi har, även "vårt" land

 
Ingen bild

Eric H

7 januari 2015 08:33

-> w-son
Det är detta du söker ang lärare och DDR
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/vi-skulle-bli-ddrs-nyttiga-idioter_3601123.svd

Nästan varenda en som jag nämnt detta för har, oberoende av politisk åsikt, blivit mer eller mindre chockerade över detta faktum att svenska lärare utbildades i DDR..
Ingavr Carlssons yttrande om "Vi har mycket att lära av DDR" var nog inte helt ogrundat.

Marxisterna VET att ska man byta åsikterna hos ett helt folk så börjar manmed att sätt "sina egna" i skola, dagis etc, böjes i tid som krokigt skall bli, som det heter.
Vuxna är lite svårare, en och annan i den grupopen kan ju tänka själv, men med "sina egna" placerade i tidningar, i radio/TV och ständigt upprepa Budskapet, så lyckas man.
Vilket man har gjort i Sverige..

 
Ingen bild

suddgumman

7 januari 2015 08:56

Är det inte dags att sluta peka på vad media förmedlar etc.
Skriv istället om vad det är ägarna bakom media vill förmedla/propagera för.

Ovan nämnda herrar är endast lakejer för den ägare som betalar deras löner och de finner nöje att utföra denna syssla.

Upprepas något tillräckligt många gånger tror de flesta trångsynta zombier att detta är sant.

Historien upprepar sig och har pågått hela tiden vi haft tryckkonsten som påverkan på det sinnesslöa mänskliga sinnet.

Här är ett bra exempel:
https://m.youtube.com/watch?v=Dda-0Q_XUhk


Dissikera sedan hela den globala ägarbilden av media och varför man vill söndra i sk demokratiska nationer genom ren Goebble-propaganda-plagiat så får man fram en röd tråd som pekar på polisstat/elitistisk styrning och NWO som jag f ö hörde Mr Kissinger prata om på 1960-talet.

Det hjälper inte hur mycket man gnäller om man inte vill se hela sanningen och vända på myntet.

Allt som uppnås då är att ni skjuter på budbäraren och sticker huvudena i sanden för det verkliga hotet och det är den under flera hundra år gamla planen från maktgalna elitister ofta med dubbla medborgarskap varav det ena ofta leder till Israel.

Samma bild över hela denna planet och den som anser detta är konspirationsteorier kan jag endast tolka som offer för det media egentligen utgör:
Det mest effektiva styrelement som finns idag.

 
Ingen bild

SM811

7 januari 2015 09:14

God fortsättning Thoralf.
När man läser om nedskärningar och avskedande av dessa varelser blir man glad.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

7 januari 2015 09:25

Det är förvånande att dessa människor som ondgör sig över ord som neger och zigenare mfl och hur kränkande dessa är, då utan reflektion kan kalla sina meningsmotståndare för allt mellan himmel och jord?

Ibland med epitet för grupper som dom själva säger sig försvara och stå upp för, tex som bög och outbildad lantis?

Någon påstådde till och med att Muslimer och Islam var vår tids Judar och hänvisade till hat och förföljelse. Mig veterligen har Judar aldrig skyddats i någon större utsträckning medans Islam och Muslimer i dagens Sverige och i viss mån andra länder är "untouchables" tillsammans med mycket annat invandringsrelaterat.

Nej, det sk "goda hatet" är det gamla vanliga hatet med en ny täckmantel. Samma sorts människor, samma sorts hat.

Det var någon som var så förfärad över SDs invandringspolitik att denne önskade att Åkesson skulle dö. En humanist hade snarare önskat att Åkesson bytte åsikt?

 
Ingen bild

Tony

7 januari 2015 09:26

Jag har i hundratals insändare uppmanat folk att inte
köpa skiten, för vitsen med det är att dom då inte får
den lögnaktiga smörja dom presterar förmedlat,och då
hjälper inte ens presstöd. Sen är det en ekonomisk vinst,
för själv hade jag utöver lokalblaskan kvällsposten
7 dagar veckan, först åkte k v p ut och sen lokalblaskan, det
är nu 4 år sen och vinsten för mig uppgår till närmre 25000.
och att dom åtminstone här hos mig har fått sprida sina
lögnaktiga och tillrättalagda så kallade reportage.

Hur har det då kunnat bli så här, jo förmodligen genom att
det idag bara finns ett fåtal ägare till Media, som i sin
tur erhållit grova pengar av staten för att bara skriva
positivt om det stora experiment som staten håller på med
och att idiotförklara all den kritik som trots allt finns.
Vem sen staten har lovat att köra detta experiment kan man
bara spekulera i, men det är nog inte bara Sverige som är
inblandat, det är säkert betydligt större!

 
Ingen bild

Lena

7 januari 2015 10:17

Varför har media inte tidigare uppmärksammat detta. Nu blir det nästa grej att undervisa "antirasisterna" som värnar så mycket om moskéerna men bryr sig inte om kyrkorna.

Här en artikel om en sunnimuslim som satte eld på en moské tillhörande en shiamuslim, imamen blev innebränd...

http://blogg.vk.se/Mexan/wp-content/uplods/sites/427/2014/01/Moskébrännare.png

 
Ingen bild

Lärare

7 januari 2015 10:42

Bara väntar på att SD i sin stora vårkampanj, tar upp alla galenskaper som sker och har skett den senaste tiden.
T ex alla kyrkobränder och förstörelse som vi inte haft en aning om tidigare, bussresenärerna från Syrien, som nu får precis som dom vill. Migrationsverket lägger sig som väntat platt inför deras orimliga krav på lyxboende!

Ja, det finns hur mycket som helst att upplysa svenska folket om, som de inte visste om tidigare pga mediernas mörkläggning.

Vad som är positivt är att fler och fler statsvetare och nationalekonomer tar till orda ang massinvandringens negativa konsekvenser för det svenska samhället.

Konstigt att det finns hur mycket pengar som helst till dessa asylsökande och invandrare.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

7 januari 2015 11:38

Hata rätt så får du hata hur mycket du vill. Det inga problem att göra sig rolig över när svenskar blir attackerade, till exempel Hahne eller varför inte den unga killen från Nordisk Ungdom som svävade mellan liv och död. Fick hans ens en notis i någon tidning? Men om en stackars röding snubblar och faller på sin egen kniv, då blir det ett j*vla hallå med fackeltåg och "kamp mot rasismen".

Eller hur tidningarna idag gör en stor grej av att Björn Söder har hamnat på något antisemitlista - som om det vore budord eller dektret direkt distribuerade från Gud allsmäktige. När allt Söder försökte framföra var en ödmjuk öppen hand åt de fungerande minoriteter vi har här i landet. Men nej då, det ska misstolkas så inihelvete bara för att det kommer från fel håll.

Men nog hade ingen annan etnicitet låtit sin identitet behandlas som en billig hora vem som helst kan beträda och använda till vilket syfte som helst.

 
Ingen bild

Pensionisten

7 januari 2015 12:19

Här kommer en riktigt bra låt!
http://www.exponerat.net/video-stangda-landskap-oppna-granser/
Heja Uffe!

 
Ingen bild

matspp

7 januari 2015 12:23

Den svenska DDR-skolan:
http://skolvarlden.se/artiklar/den-svenska-ddr-skolan

"
För DDR var Arvidsson/Stenholms inflytande i svensk utbildningspolitik avgörande./
DDR-lektorerna besökte svenska skolor och universitet, delade ut klassiker som Goethe och Schiller, höll föreläsningar och lektioner och rättade skrivningar. De fick inte umgås med svenskar på fritiden eller lämna sina lägenheter under längre tid än två timmar utan att underrätta DDR-ambassaden. De kontrollerades hela tiden. Men inte bara av DDR-personal, utan även av svenska kommunister!!!

 
Ingen bild

Lasse

7 januari 2015 12:42

Lugn Thoralf, efter det som hänt i Paris så blir det nu jaktsäsong på muslimer i Frankrike. Kanske media i Svedala börjar tänka till eller är de för insnöade för sånt?

 
Ingen bild

Tomas Olsson

7 januari 2015 13:00

sv.wikipedia.org/wiki/Karl_Martell

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 januari 2015 13:50

Ja, nu har det "goda våldet" drabbat Paris. Ikväll kommer div. kommentatorer nervöst skruva sig i våra TV-kanalers nyhetssändningar. Hur ska detta blodiga våldsdåd kunna förklaras på ett politiskt korrekt sätt för de ännu sovande svenskarna? Islam är ju "fredens religion"...
Hur ska våra kvällstidningar förklara dådet?
Några fördömanden av vår Statsminister?
EXPO? Arnstad? Mehmet Kaplan? Språkrören för Miljöpartiet? Alla andra politiker?
Malena Ernman? Andra pk-artister..? De flesta alltså...

En olyckshändelse i en Moske ledde ju till en politiskt korrekt storm av uttalanden. Detta borde mätt med samma måttstock bli en GIGANTISK "tsunami
av fördömanden...
Alla Muslimska organisationer i Sverige, vad säger de? Menar de verkligen vad de säger?

Läser om en planerad PEGIDA-demonstration i Oslo. Kommer våra kvällstidningar att uppmana oss svenskar till en liknande demonstration i tex. Stockholm? Journalister har ju mördats. Att PEGIDA-rörelsen nu får ökad kraft i hela Europa är självklart och fullt förståeligt.
Det närmaste denna satirtidning vi har i Sverige är nog Lars Vilks. Kommer han att "kärleksbombas"?

Mina tankar går till de dödades anhöriga, de skadade och deras familjer.
När sker ett liknande dåd i Sverige?

 
Ingen bild

Demokratur

7 januari 2015 20:51

En arbetslös PK-journalist är en bra PK-journalist.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards