thoralf

Direktlänk till inlägg 15 juli 2014

DET GODA NÄTHATET

Av Thoralf Alfsson - 15 juli 2014 21:31

I lördags skrev Stefan Löfven ett inlägg på facebook som fick vänstern och muslimska invandrargrupper att rasa på nätet. Stefan Löfvens inlägg var i allra högsta grad neutralt men det väckte ont blod. Följande två meningar har troligtvis kostat socialdemokraterna mängder av röster den 14 september.


”Hamas bär ansvar för att stoppa den dagliga raketbeskjutningen. Den upptrappade situationen efter kidnappningen av tre israeliska ungdomar måste brytas. Israel måste respektera internationell rätt, men har självfallet rätt att försvara sig.”

 

Enligt mig är detta något som varje klok människa borde ställa sig bakom! Men inte vänstern och stora invandrargrupper från MellanÖstern.


På ledarsidan i Barometern skriver återigen Marika Formgren mycket insiktsfullt om det näthat som Stefan Löfven fått känna på men som media nu sopar under mattan. Undrar om Thomas Mattsson på Expressen nu kommer skicka ut Researchgrupper för att kartlägga dessa näthatare och judehatare. Eller anser Tomas Mattsson att det är helt ok.


Rubriken på ledarartikeln är mycket träffande ”Judehatet utan nyhetsvärde”.


”Under helgen slogs sorgligt nog två inofficiella rekord i Sverige. Det första handlade om näthat och öppen, grov antisemitism. Det andra om den offentliga debattens dubbla måttstockar, när svenska medier underlät att berätta om judehatet.”

  

Att media består av mest vänstermänniskor framstår med all tydlighet genom medias tystnad. Det kan till och med vara så att vissa av dessa journalister själva är de som näthatat Stefan Löfven! Det skulle i varje fall inte förvåna mig det minsta.


””Slakta varenda jude” och ”utrota alla judar”, är några kommentarer. ”Just nu vill jag ha tillbaka HITLER bara för att han dödade judar”, skriver en person, ”hitler borde ha dödat alla israeler”, skriver en annan. ”Fuck judar! Palestina har rätt att avrätta de en efter en”, skriver en person, och i andra kommentarer kopplas ordet ”judar” ihop med orden ”grisar”, ”svin” och ”smuts”. Stefan Löfven själv är enligt kommentarerna en ”jävla judeälskare”, samtidigt som det antyds att Olof Palme och Anna Lindh mördades av Israel för att de tog ställning för palestinierna.
De gravt antisemitiska kommentarerna är skrivna på svenska, och nästan alla har författare med arabiskklingande namn. Det tyder på att det är personer som har flytt till Sverige från konfliktdrabbade länder i Mellanöstern som fyller Stefan Löfvens Facebooksida med rått och öppet judehat.


Kanske var det därför som TT valde att inte nämna antisemitismen i den nyhetstext som många svenska tidningar publicerade i går. TT skriver att Löfven har ”utsatts för en kritikstorm” efter sitt Facebookinlägg, och låter två statsvetare kommentera hur känslig Israelfrågan är. Judehatet i Löfvens kommentarsfält nämns inte.”

  

Jag känner bara att jag vill kräkas på svensk media och i synnerhet TT. TT är den största styggelsen inom media i Sverige därför att deras artiklar sprids i varenda liten lokal dagstidning. Vilket hyckleri från TT.

  

Tänk om detta hänt på någon sverigedemokratisk blogg eller FB-sida. Media skulle ha fullständigt frossat i svarta rubriker och journalister skulle ha dreglat sig blöta av upphetsning. Nu är det knäpptyst. Vi vet varför.


Här kommer ett urval av kommentarer från Stefan Löfvens Facebook inlägg.


 

Om man läser kommentarerna så begriper man hur fullständigt snedvridna många är och det kan vi bland annat tacka svensk media för.


Hur många av dessa skribenter vet t.ex att Egypten också har stängda gränser mot Gaza. Hur många vet att Gaza får in mängder med förnödenheter och varor från Israel. Det är helt sjukt.

  

Säpo får tack vara Stefan Löfven uppslag på mängder av ”riskpersoner” som de behöver hålla ögonen på när deras hat blommar ut på nätet. Jag är övertygad om att detta hat även får andra uttryck i det svenska samhället.

  

”Hets mot folkgrupp är ett lika allvarligt brott oavsett om förövaren är en svensk nynazist eller en invandrare från Mellanöstern. Judehatet i Löfvens kommentarsfält måste få rättsliga konsekvenser, och borde få samma mediala uppmärksamhet som annat näthat.”


Undrar hur länge Marika Formgren får vara kvar som ledarskribent efter den artikeln?

 

Golda Meir lär ha sagt följande.

  

”Vi kommer att få fred med araberna
den dagen de älskar sina barn mer än de hatar oss.”

 

Det ligger nog väldigt mycket i det. Tyvärr tycks det även gälla de som fått uppehållstillstånd i Sverige.


PS


Jag gjorde själv FN-tjänst i Sinai 1978 och har sedan dess följt konflikten med extra stort intresse. Inget har blivit bättre sedan 1978!


 
 
Ingen bild

Maja Dacke

15 juli 2014 23:44

Svart på vitt på vilka som är näthatare! Men ingen annan än Marika törs uttala sig. Ska ingen i MSM ens skriva att allt detta på Facebook är påhittat av ... ja, SD eller rent av Thoralf?

Jag tappade nästan hakan av allt äckel på Stefan Löfvens Facebook - och detta var förmodligen bara en liten, liten del.

Och finns det verkligen någon som tror att dessa kan integreras - förutom Ullenhag, förstås? Jag vet inte om jag ens VILL att de ska integreras. Vill ni?

Det känns som om jag fått en getingsvärm eller loppcirkus in på bara kroppen ...

 
Ingen bild

Waterbug

16 juli 2014 00:09

"Nu är det knäpptyst. Vi vet varför." - Skriver Thoralf

Även om jag förstår vad du menar så finns det något bakomliggande i den retoriska frågan som är fascinerande.

Vet_vi_verkligen_varför?

Jag undrar över det jämt och ständigt, vet dessa människor _varför_ man vill skydda en mångtusenårig ren och skär ondska till varje pris, är det så enkelt att Sverige genom åren har varit väldigt bra på att indoktrinera folket så till den milda grad att så många inte får av sig skygglapparna och detta innefattar såväl politiker som mediarepresentanter.

Eller (gud förbjude) finns det ett motiv bakom allting och en masterbrain som skickligt spelar på människans vilja att vara god (men inte för god, man vill fortfarande behålla distansen till invandrarna,) och människans moral. Att vänstern låter sig luras kan jag förstå, ty indoktrineringen och svagbegåvningen är mycket mer utbredd där, att moderater och liberaler går i den här fällan är dock fullständigt obegripligt!

Samtiden är fascinernande om än fruktansvärt skrämmande.

 
Lassekolja

Lassekolja

16 juli 2014 00:49

OBSERVERA att kl.08:15 i SvT´s morronsoffa (ettan) blir det "debatt" om SD skall kunna kandidera till fackliga förtroendeposter. Jag skulle bli mycket förvånad om en Sverigedemokrat får deltaga i den "fria och oberoende" TV-kanalen!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Peter

16 juli 2014 00:50

@Thorald Barbara Spectre, ta och skriv om henne och hennes uttalande om vilka som är drivande i söndrandet av europeiska nationer genom massinvandring, istället för att hålla en sionistisk hållning för att fiendens (muslimer) fiende (Israel, judar) är "våra vänner".

 
Ingen bild

Verkligheten

16 juli 2014 02:48

Brukar hålla med dig i det mesta. Inte nu. Håller helt med Peter ovan. Vår fiendes fiende är inte vår vän utan i grunden också vår fiende. För dem är vi bara Goyim. Det är en felaktig uppfattning att vi delar deras önskningar. De tänker bara på sig. De borde vi också göra och också SD som tappar min röst på sin fanatiska Sionism.

 
Ingen bild

Observer

16 juli 2014 03:47

Om inte media i Europa regleras kommer Europa att bli en ilslamisk kommunistdiktatur.
Därför bör de nationalistiska partierna samarbeta kring frågan snarast.

 
Ingen bild

Peter

16 juli 2014 04:16

Israel skickar afrikaner till Sverige utan att massmedia rapporterar: http://www.whyileftsweden.com/?p=465

 
Svensson

Svensson

16 juli 2014 06:57

Svensk massmedia markerar tydligt vilka dom ställer sig bakom,och nu förväntar dom sig att alla övriga svenskar ska tycka som dom gör.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Stefan K

Stefan K

16 juli 2014 07:24

Du vet Thoralf att det finns en ny liten adel i Sverige som verkar stå utanför samhället på många olika sätt, bl.a är de immuna mot medial kritik.
Läser man kommentarerna på dessa Facebook-sidor och andra sociala medier, finns det stoff för både UG, Expressen, riksdagspolitiker och andra som granskat näthatet och hängt ut människor.

Tror ni detta kommer att ske?
Nej, precis som vår svenska adel var immuna under sekler, är den nya adeln det i dag.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 juli 2014 07:27

Detta var bland det grövsta hat jag läst. Tänk om en Sverigedemokrat uttryckt sig likadant om Muslimer, då hade det blivit KRIGSRUBRIKER i media...

De saknar Hitler, de vräker okvädningsord mot en svensk partiledare, de är grovt antisemitiska osv.
Detta måste myndigheterna ta tag i omedelbart. Det är helt uppenbart hets mot folkgrupp.
Att media till 99,9% tiger är tyvärr inte förvånande...

 
Ingen bild

Stig

16 juli 2014 07:33

Dagligt liv i Gaza.

Booom!
Moder::Ooh! Jag står inte ut!
Barn: Ingen fara, mamma, det var en av våra egna raketer.

 
Ingen bild

SD+

16 juli 2014 07:47

@Hulda mk1
Lagen om hets mot folkgrupp vill ju SD avskaffa så jag förstår inte din upprördhet eftersom det ju är så SD vill att det skall vara.

 
Stefan K

Stefan K

16 juli 2014 08:28

Hörde ni den nyligen avslutade debatten i SVT om LO:s inställning till Sverigedemokraterna?
Undrar om inte Aftonbladets Jonna Sima var bakfull efter gårdagens roséfest, för sällan skådat svammel var länge sedan jag hörde
Se gärna eländet på SVT Play när det dyker upp där.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Pepparholmen

16 juli 2014 08:43

Mona Sahlin har nyss fått bra betalt av Birgitta Ohlsson för att sköta(?) hatet. Här får hon nu gratis några inkörsportar från Thoralf att starta med.

 
Ingen bild

Stefan A

16 juli 2014 09:14

Hotell o restaurangfackets ordförande Jenny Bengtsson gör sig i SvD skyldig till ett präktigt självmål, hon påstår sig stå för demokrati samtidigt som det för henne är självklart att utesluta Sverigedemokrater, en märklig hemsnickrad form av demokrati, det är de betalande medlemmarna på golvet som skall utse sina företrädare och inte förbundsstyrelsen. Bengtsson ger oss Sverigedemokrater kollektiva egenskaper som sedan med hjälp av tuggummiparagrafer används för att driva uteslutningsärenden.Det vi ser är en öppen lektion i hur det går till i facken att hålla rent i hierarkin från andra än S och V sympatisörer, och det är allt annat än demokrati.

 
Ingen bild

kallep

16 juli 2014 09:31

Utanför ämnet men vad är detta för jävla trams från dessa herrar?
Har dom dåligt att göra?
http://www.ostran.se/NYHETER/Kalmar/Kommunalraad-ryter-till-mot-teatersexismen

 
Ingen bild

Tobbe S

16 juli 2014 10:14

Folkbladet går också emot "twittervänstern"
Hur blev vidrig rasism en "kritikstorm"?
Av Bitte Assarmo Skribent.
http://www.folkbladet.se/nyheter/?articleid=7153019#.U8UAb3qLglN.twitter

 
Ingen bild

Olis

16 juli 2014 10:15

Det är många som personligt deklarerar till Stefan löfven att de skall lämna partiet, tråkigt men på den ljusa sidan IQ statistiken för S kommer att stiga upp igen..

 
Ingen bild

Tony

16 juli 2014 10:32

Ja det är sköna juveler som vi massimporterar till
dyra kostnader. Man slås av vissa funderingar när man läser
deras kommetarer, ord som används ofta är döda, alla som inte
delar deras syn ska dödas. Personer som hotar med det borde
i ett friskt land få en enkel biljett hem till det land som
dom säger sig ha flytt ifrån.Och varför flydde dom? När dom vill bete sig likadant själva. Det sägs ju ofta att
inte alla Muslimer är Mordiska, nej men man kan ju undra
över varför dom som inte är det, då tar avstånd från dårarna?

 
Ingen bild

Fredde

16 juli 2014 10:32

Inte ett ljud på tex Rapport om Lövens uttalande. Skrämmande!

 
Ingen bild

Original Observer

16 juli 2014 11:01

I vanlig ordning serveras svenskarna sverigetvättade nyheter från Gaza och Hamas i medierna. Även TT tvättar ganska så öppet. Återigen förvånas man över skillnaden i rapportering när man använder sig av utländska nyhetskanaler för att få en bild av vad som händer i konflikten Israel/Hamas. Det är lite av DDR de luxe i det selekterade nyhetsflödet i många svenska medier. Uppvisningen i indoktrinering är minst sagt märklig.

 
Ingen bild

Jeppe

16 juli 2014 11:03

Märks att Thoralf har varit längre tid i området och är upplyst.
TT och övrig svensk massmedia är oerhört vinklat i konflikten.
objektiva nyheterfinns bl a på bloggen nyheter.paulwiden.se

 
Ingen bild

Göta

16 juli 2014 11:11

THORALFS VALAFFISCHER
Ett tips till er som har svårigheter att kopiera Thoralfs förnämliga diagram, tabeller eller andra bilder för utdelning eller affischering:

Om man även markerar några rader av texten över och under den aktuella bilden så inkluderas bilden i det markerade svepet, och när man kopierar får man med sig allt (inklusive bilden) till ett dokument i valfritt ordbehandlingsprogram, där man klistrar in rubbet. I ordbehandlingsprogrammet markerar man sedan textraderna över respektive under bilden och raderar dessa rader.

Har man ett någorlunda avancerat ordbehandlingsprogram (t ex Word eller gratisprogrammet OpenOffice) så kan man därefter ändra på bilden till den storlek och det format man själv önskar.

(Självklart ska vi inhämta tillåtelse från Thoralf först.)

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 juli 2014 11:16

@SD+
Finns det en lag så ska den gälla alla i Sverige, ELLER?

Tyvärr verkar det finnas en ny överklass som kan bete sig hur som helst och ändå undgå kritik. Men i detta fallet har de förhoppningsvis gått över en gräns tom. för dem och SÄPO kommer förhoppningsvis att agera.

Bland kommentarerna fastnar jag för speciellt en av någon Metush Zeqiri. Den utmärker sig inte bara pga. dålig stavning utan också av enorma vidrigheter som jag inte tänker citera här.
Det finns vid en sökning på nätet en med detta namn i Malmö och är 24 år. (Kom han hit som ensamkommande är han säkert några år äldre..)

Tack alla naiva invandringskramare för att ni tillät dessa och många andra att få bo i Sverige.

 
Ingen bild

affisch

16 juli 2014 11:28

@Göta, annars kan man hämta de här i både svart/vitt och färg.

http://petterssonsblogg.se/2014/07/16/valaffisch-2/

 
Ingen bild

SD+

16 juli 2014 11:49

@Hulda mk1
Men om SD skulle få makten och avskaffade lagen om hets mot folkgrupp som man har sagt sig vilja då vore sådana skriverier fullt tillåtna, ELLER...

 
Ingen bild

Göta

16 juli 2014 11:58

@ affisch
Javisst, som med det mesta så kan man göra på flera olika sätt även för att använda Thoralfs åtråvärda affischer. Jag ville bara sprida det jag tycker är snabbast och enklast samt att man då också kan fixa till den enligt egna önskemål.

Dock skadar det aldrig att gå in på Petterssons blogg.
:-)

(PS, som en av kommentatorerna under Petterssons inlägg skriver, så bör Pettersson ange en tidsperiod på sin affisch-version för att hemskheten ska framgå fullt klart i all sin vansinnighet.)

 
Ingen bild

VargMan

16 juli 2014 12:08

SD+, du fortsätter leverera argument som är så pinsamma så man famlar efter skämskudden..
NU finns den lagen, och de flesta av oss anser att alla ska vara lika inför lagen. Så är dock inte fallet vad gäller just HMF.
OM den skrotas, så finns det en massa andra lagar som kan kicka in istället.. Man kan anmäla för hot, förtal, förolämpning mm mm.
HMF innebär att alla inte är lika värda, och det stöttar du eller?

 
Ingen bild

Göta

16 juli 2014 12:10

@ SD+
Den främsta anledningen till att nuvarande "hets-mot-folkgrupps-lag" bör avskaffas är att den gäller för alla människor i Sverige men inte för svenskarna. Alltså är själva lagtexten i sig egentligen djupt rasistisk eftersom den utesluter ursprungsbefolkningen så länge denna är i majoritet.

 
Ingen bild

Mahmoud

16 juli 2014 12:14

@SD+
Mycket bra om lagen om hets mot folkgrupp, även om jag tror att, baserat på dina tidigare inlägg, du kanske inte riktigt har läsförståelse för hela texten...
:)

http://swedishdissident.blogspot.se/2014/07/jan-tullberg-om-lagen-om-hets-mot.html

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 juli 2014 12:31

@SD+
Den dagen SD får makten i Sverige, kommer kunskapen om verkligheten i Mellanöstern att öka. En annan invandringspolitik förhindrar då också människor med dessa absurda åsikter från att bosätta sig här. Så en förändring till det bättre kommer tyvärr inte att ske omedelbart, men på sikt.
Säkerhetspolisen kommer säkert också att få skarpa direktiv att beivra hatbrott mot politiker hårt. Speciellt när kopplingar till Islamistisk terrorism kan misstänkas.
Läs gärna denne Metush Zeqiri,s inlägg en gång till. Tycker du att det är bra? Speciellt det om vad Hitler borde ha gjort, men även vad han anser att Stefan Löfven borde göra?

Du bör också läsa Götas inlägg 12,10. Ett mycket klokt inlägg.

 
Ingen bild

Lena

16 juli 2014 12:43

@Verkligheten
Bara för att SD-toppen är sionister som du säger så behöver inte alla SD,s riksdagsmän vara det. (och det är så det ska vara, ett parti ska inte bestämma och kontrollera ALLAS åsikter). Finns det något parti som har "allt", där alla åsikter till 100% stämmer överens med just dina? Nej det finns inte. Beakta också att Israel/Palestina konflikten är mycket komplicerad. Det går inte att ha en svart/vit åsikt om detta. Många judar HATAR Netanyahu, som är en krigsivrare stödd av USA. Problemet är att USA även understöder t ex den rebelliska grupperna med vapen som bombar sönder Syrien (mot Assad).Är det någon som reagerat på att det som sker i Syrien och Irak är att muslimer dödar muslimer! Sunni mot shia och det är USA bl a som satt fyr på DET hatet för att verkligen få många krigsområden i världen (USA,s plan: att härska genom att splittra. Läs, i detta fall krig mellan sunni mot shia. Det finns fler spelare i denna konflikt: Saudiarabien, wahabister som vill sprida sin otäcka skit och har hur mycket oljepengar som helt, sedan har även Yemen nämnts som deltagare i att ge stora resurser för att elda på konflikten. Problemet blev då ISIS tog över och kontrollerar vissa områden. Ibland blir det inte som de styrande planerat! Nu finns så mycket vapen i området att de tänker utrota Israel. Obama fick panik och reste till Iran (shia), kanske blir de tvungna att de dem om hjälp???
Jag tar inte ställning till varken israeler eller muslimer i detta fall. Visserligen har vi i Europa lättare att umgås med israeler eftersom vi dela samma värderingar. Men problemet är att det finns sionister och det är både judar och goyim. Deras mål är inte människor utan makt o enorma rikedomar.
Genom att rösta SD visar du att du är för upproret mot 7-klövern och inte minst tv + övr media som hjärntvättar oss =mindcontrol. Så jag röstar SD i år. Denna konflikt är det inte många som förstår sig på.

 
Ingen bild

SD+

16 juli 2014 12:44

@Hulda mk1
En verklighet i Mellanöstern är att palistinerna lever under ockupation och även här i Sverige har man sagt att en ockupationsmakt bskall bekämpas.

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 juli 2014 12:52

Läste nu en okunnig riksdagskandidats (S) försök till analys om Israel/Gaza-konflikten.
Amne Ali (S) skriver på Nyheter 24 "Nej, Israel har inte rätt att försvara sig."
Okunskapen är stor, bla vet hon inte (eller mer troligt, ljuger) om att Gaza,s södra gräns är mot Egypten, så denna gräns styr inte Israel över...

Troligen är hon ett av Sossarnas Muslimska röstmagneter, så som Waberi var i valet 2010 för Moderaterna.

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 juli 2014 12:56

@SD+ 12.44
Tycker man så, kan det framföras på ett betydligt mer lämpligt sätt.

 
Ingen bild

En som vet

16 juli 2014 12:56

Thoralf skriver:

"Undrar hur länge Marika Formgren får vara kvar som ledarskribent efter den artikeln?"

Hon är bara sommarvikarie så snart åker hon automatiskt ut.

 
Ingen bild

Lena

16 juli 2014 12:58

@Thoralf
Bra att du tog upp denna gräsliga konversation från FB, jag var inte heller medveten om Lövéns uttalande, som är en sund o klok inställning. Intressant att se att de som uttalar sig å det grövsta (önskar att Hitler kom tillbaka, va?) är medias gunstlingar. TV o alla blaskor avslöjas nu mer och mer var de står. Mycket bra att du tog upp detta.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

16 juli 2014 14:10

Det är konstigt att man i media hela tiden försöker få det till att Israel inte besvarar attacken proportionerligt? Och att det bara kan mäta i antal skadade och dödade. Helt plötsligt blev det oviktigt vem det är som är aggressorn i den senaste kraftmätningen?

Ren idioti. Hamas skickar hundratals raketer mot Israel, Israel skickar inte tillbaka lika många. Skillnaden är att Israel är bättre på vad de gör än Hamas. Vilket borde vara skäl nog för Hamas att inte starta något. Israel +200, Hamas 1. Man för krig för att skydda sina egna, kan man inte göra det så skall man inte föra krig. Israel har ingen som helst skyldighet att behöva vänta på att någon blir dödad för att få försvara sig och slå tillbaka.

Att sen Hamas medvetet gömmer sig bland civila. Dels för att skydda sig men även för att skapa opinion när dessa civila blir dödade. Många tycks också bli civila så fort de blir dödade?

Att Palestinierna står ut med dessa ledare som är så inkompetenta och likgiltiga för sitt eget folk är mig en gåta? Men är huvudet dumt så får kroppen lida.

 
Ingen bild

Ludvig

16 juli 2014 14:23

Inget konstigt alls det som Stefan Lövfen skrev. Men judehatarna kryper fram snabbt. Israel har under sin 66-åriga historia fått genomgå 7 krig, 5 väpnade konflikter, över 20000 raketattacker, 1000-tals terrorattacker. Vilket annat land skulle stå ut med detta? Och sedan får dom ändå utstå kritik för att dom försvarar sig.

 
Ingen bild

Assar

16 juli 2014 15:14

+SD
Gaza är idag formellt inte ockuperat. Däremot kontrolleras allt som för in i regionen av Israel och Egypten, på goda grunder.

 
Ingen bild

jimmy

16 juli 2014 15:48

tycker att islamdårarna hamas kan ge fan i att skjuta mot israel så kanske dom får lite lugn o ro där nere..

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 juli 2014 16:40

@jimmy.
Framför allt kan man fundera över varför inte Egypten öppnar sin gräns mot Gaza-remsan...

 
Ingen bild

Verkligheten

16 juli 2014 17:15

@Lena Tack för ett mycket klokt och informativt inlägg. Skulle önska att SD visade upp samma balanserade syn som vad du gör. Jag kan inte har fördragsamhet med Wolfowitz/Rumsfeld - planen som drogs upp redan 1999 och som handlade om att krossa Irak, Iran, Syrien, Libyen, osv. Vad har USA där att göra? Det är Israel som vill ha dem där, inte USA's eget folk? Kan inte heller acceptera Barbara Spectre och hennes agendavänner som vill tvinga på oss mångkulturen.

Visst går det att argumentera att alla muslimer, eller kanske t.o.m mycket få är ett problem för Sverige och isf är det väl bara att välkomna Islam in till vårt land? På samma sätt kan du resonera om judendomen. Många är säkert moderata men deras samlade inflytande är förödande för Sverige och västvärlden.

 
Daniel

Daniel

16 juli 2014 19:01

Näthat, rasism osv kommer aldrig att bli lika mellan nationaliteter i vårt land, tyvärr.

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lena

16 juli 2014 19:02

@Verkligheten
Tack för intressant svar. USA har ingen moralisk rätt att lägga sig i, och det är inte folket som vill kriga, det är ledningen samt skuggregeringen bakom presidenterna (detta har pågått ett tag) som vill. Nu verkar de ha tappat kontrollen och kan inte längre skydda de amerikanska soldater som fortfarande är kvar i Irak.
Vad gäller Barbara Spectre så, hm, vad ska man säga om en så manipulerande människa som hon? Samtidigt verkar hon ju lite "dum i huvet" eftersom hon avslöjar sig så kapitalt. Men vad ska man då säga om Reinfeldt som stödjer henne med skattepengar? Va, av våran gemensamma kassa ger han i lönndom pengar till de värsta ränksmidarna man kan tänka sig. Men Barbara Spectre är bara "a pawn in the game". Jo domen över Reinfeldt blir inte nådig. Men jag blir mycket, mycket ledsen över att så många där uppe, inte bryr sig över sitt eget folk. DET gör ont, därför är det också viktigt att så många som möjligt vaknar upp ur Törnrosasömnen och inser realiteterna.
Nej jag är ingen fan av muslimerna och de som kommer nu går inte alls att kommunicera med. Men ändå är det just DEM som Reinfeldt o Co vill ha in i massor. Varför? För att folket ska vara upptagna av hat över det, medans eliten smyger bakom ryggen på folket och planerar för nästa drag som blir att se till att välfärdsstaten går under. Det visade sig ju just nu i de inlägg som kom från muslimer över Lövéns utspel, är de som hatar mest. Det är vad jag tycker. De stora invandrargrupperna, och framför allt muslimerna är de som sprider mest hat, och de är de också kända för i regionen.

 
Ingen bild

Tony

16 juli 2014 19:35

Nej hur falsk Svensk media är,ser man utifrån alla
rapporteringar från Mellanöstern, när Hamas terroristerna
i 14 dagar varje dag skjuter in raketer över Israel, då
är Svensk media knäpptyst, men så fort Israel svarar vaknar
dom Svenska "experterna" till liv och förfasar sig över att
det drabbar kvinnor och barn. Jag vet inte om man menar att
dom Hamas raketer som skjuts över Israel är inställda på
att bara döda soldater? Fast med den dåliga träffsäkerhet
dom besitter, plus Israels dkicklighet att försvara sitt
folk, och som skjuter flera av dessa raketer, borde Hamas
förstå att dom inte rår på Israel, trota många försök.

Sen förstår jag inte varför man gormar över att gränsen
mellan Israel och Gaza är stängd, det är ju trots allt den
vägen som alla förnödenheter kommer in. Och varför
protesterar inte Palestierna över att hela gränsen mot Egypten också är stängd, och varför vill inte Egypten ha gränsen
öppen? Förmodligen för att man inte vill hjälpa Hamas
och andra krigiska terrorister med vapen!

 
Ingen bild

World Traveller

16 juli 2014 20:46

Helt rätt SD+. Därför ska vi bekämpa de utländska ockupanterna som inte vill oss väl.

 
tant Gul

tant Gul

16 juli 2014 21:18

Sedan frågan om fortsatt häktning av Julian Assange med anledning av den spräckta kondomen nu är avgjord i en svensk dumstol, uppmanar jag er att se den här videon och samtidigt komma ihåg att allt inte är som det verkar på ytan. Strängt taget ingenting är vad det ser ut till att vara. Endast en sak är säker: att Sverige är på väg mot sin undergång och att SD beklagligtvis inte kan göra ett skit emot detta.

http://youtu.be/7TheJPboU4c

http://youtu.be/7TheJPboU4c

 
Ingen bild

jassica

17 juli 2014 00:34

Min pojkvän dumpade mig för en vecka sedan efter att jag anklagade honom för att se någon annan och att förolämpa honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv, men han vägrar att ha någon kontakt med mig. Jag var så förvirra och vet inte vad jag ska göra, så jag når till internet för hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur en spell caster hjälpa dem att få sin ex tillbaka så jag kontakta spell caster och förklara mitt problem för honom och han kastade en besvärjelse för mig och försäkra mig om 2dagar att mitt ex kommer tillbaka till mig och till min största förvåning den andra dagen mitt ex kom knackar på min dörr och be om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen och inte bara det, vi är på väg att gifta sig. Än en gång tack DR OJEFOR spell. Du är verkligen duktig och begåvad. E-postadress: DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM är det enda svaret. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera honom, därför att han är en underbar man .....
han kan lösa följande ......
(1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
(2) om du alltid har mardrömmar.
(3) Du vill främjas på kontoret.
(4) Du vill att kvinnor / män springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill bli rik.
(7) Du vill knyta din make / maka att vara
din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Växtbaserade vård
(10) Om du kan ha möjlighet att tillfredsställa din fru
kön önskan beroende
till lågt erraction.
(11) Om din menstruation vägrar att komma
ut den dag den
anta eller över flöden.
(12) om ditt arbete vägrar att betala dina, folk
tack dig?.
(13) lösa ett markfrågan och få tillbaka det.
(14) Har din familj Denny dig av din
rätt?
(15) Låt folk lyder mina ord och gör mitt
som.
(16) Har du ett lågt spermie?
(17) dåliga lucks
(18) HIV-CURE

 
Ingen bild

MILLAN

9 september 2014 00:53

Am C.Millan från SWEDEN .Jag vill använda detta medium för att berätta allt om min spell caster.About två år sedan jag hade problem med min man och han lämnade mig för en annan lady.I gjorde allt jag kunde för att få min man tillbaka allt till ingen nytta förrän förra månaden när en vän till mig introducerade mig till DR.AGBAZARA TEMPLE var träffade jag en stor Spellcaster som kastade mig ett pass på mina vägnar .Jag gjorde allt jag fick höra och 72hours senare min man kom hem tiggeri mig forgiveness.I förlät honom och idag är vi lever tillsammans again.You kan bli nästa att berätta din historia, varför inte prova det här AGBAZARA tempel för att lösa ditt problem. Kontakta dem via e-post: (agbazara@gmail.com) OR ringa honom på (+2348104102662).

 
blanca payne

blanca payne

28 september 2014 10:58

God dag till alla i denna webbplats skulle vittna om hur jag var rädda av Mr Pato Smith När jag var rip off.
Jag är fru, Blanca Payne med namn. Jag bor i Sverige, Jag vill använda detta medium för att varna alla lån arbetssökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedrägerier allt månader sedan jag var finansiellt ansträngda, och på grund av min desperation jag blev lurad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet till en vän hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som kallas Herr, Pato Smith som låna mig ett lån av $ 100.000 i 8timmar utan någon stress.
Om du behöver någon form av lån bara kontakta honom e-post via: (patosmith02@ymail.com) det är därför jag använder detta medium för att varna alla lån arbetssökande på grund av det helvete jag gick i händerna på dessa bedrägliga långivare. och hur jag var räddningen av herr, Pato Smith.
 
   Och jag vet inte ens min fiende att passera genom ett sådant helvete som jag gått i händerna på dessa bedrägliga online långivare, vill jag också att du kan hjälpa mig att vidarebefordra denna information till andra som är i behov av ett lån när du har fått ditt lån fru Blanca Payne, jag ber att Gud ska ge honom. livslängd Gud välsigne honom för alltid för det goda han har gjort i mitt liv.
Fru, Blanca Payne

http://a.mod-site.net/cgi-bin/gb/gb.fcgi

 
luccy

luccy

29 november 2014 10:49

I want to thank Dr.Agbazara for his job in my family, this is man who left me and the kids for another woman without any good reasons, i was pain and confuse,till one day when i was browsing through the internet with my computer then i saw Dr.Agbazara contact, then i contaced him and he help me cast a reunion spell, since I then the situation has changed, everything is moving well, my husband who left me is now back to his family. reach DR.AGBAZARA TEMPLE via email if you have any relationship problem at:

agbazara@gmail.com
OR call him on +2348104102662

http://https://www.facebook.com/carolen.andrew

 
Ingen bild

SUSAN

15 december 2015 20:43

I am so happy after many months of searching the internet for a perfect spell caster to get my lover back i came across this great spell caster called Dr.Jesu and his contact details are: ((jesutemple7@gmail.com)) and When i contacted Dr.Jesu i was not sure if he could get my lover back to me because i have contacted some other spell casters before none was able to get my lover but just within 48 hours that i contacted Dr.Jesu my lover came back to me immediately

 
BETTY

BETTY

3 april 2016 13:19

I just want to give a quick advise to any one out there that is having difficulty in his or her relationship to contact Dr.Agbazara because he is the only one that is capable to bring back broken relationship or broken marriages within time limit of 48 hours. You can contact Dr.Agbazara by calling him on his mobile +2348104102662 or write him through his email at ( agbazara@gmail.com )

http://https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/112804

 
alisa john

alisa john

20 maj 2016 08:04

Efter några dagar av gråt eftersom min älskare har lämnat mig, jag bestämde mig för att hålla mig upptagen genom att gå igenom internet för lite hjälp, detta var den period som jag såg några positiva kommentarer om denna underbara spell caster kallas Dr.Adodo som jag kontaktas via hans uppgifter och han försäkrade mig att allt skulle bli bra inom 48 timmar. Jag är så glad att berätta folk som inom 18 timmar att Dr.Adodo berättade att han har kastat den stava min älskare ringde mig och bad mig att förlåta honom. Detta är den bästa och snabb resultat jag någonsin har sett i hela mitt liv, och jag vill i världen att dra nytta av denna kraftfulla spell caster kallas Dr.Adodo det är därför jag kommer att råda någon i behov av bättre sätt att få det kärlek dem i termer av relation eller äktenskap att kontakta Dr.Adodo via dessa uppgifter nedan mobil +1 (661) 704 3225 eller via e-post på Adodospelltemple@gmail.com eller logga in på http://www.adodospelltemple.com

http://adodospelltemple.com

 
Ingen bild

Lisa

11 juni 2016 03:59

One day while searching on Google about getting ex back, I discovered a great spell caster called Dr.Kwale whose email is kwaletemple@gmail.com and phone number is +2348056141089. I urge you to check it out and he will bring your ex back to your arms. 2days results guaranteed.

 
Ingen bild

mavin

8 juli 2016 22:26

Indeed Dr. Osose is really the best love spell caster on Earth after proving him to me by helping me to bring back my ex lover back to me with his powerful love spell. i so much believe that Dr. Osose is an expert when it comes to relationship issues he can solve any relationship maters in just 48hours. i will advice anyone out there having a broken relationship or facing any problem in your relationship to contact Dr. Osose via Ososelovespell@gmail.com or call him at +2348133194891 to help you out because he has all it takes to make you happy.

 
SABRINA

SABRINA

3 september 2016 13:50

I was not happy until i met Dr.Agbazara through these details +2348104102662 OR agbazara@gmail.com because my husband has left me and never had the intention of coming back home. But just within 48 hours that i contacted Dr. Agbazara my marriage changed to the positive side, At first my husband came back home and since then my marriage has been more peaceful and romantic than ever before

http://www.divorcemag.com/AgilityRedirector.htm

 
ROSE PEREZ

ROSE PEREZ

Onsdag 1 mars 22:42

Mitt liv förstördes när min make skickade mig packning, efter 13 år har vi varit tillsammans. Jag var förlorad och hjälplös efter att ha försökt så många sätt att få min man tillbaka till mig. En dag på jobbet, jag distraherad, utan att veta att min chef ringde mig, så han satt och frågade vad det handlade om, sa jag till honom och han log och sa att det var inga problem. Jag förstod aldrig vad han menade med det var inga problem att få tillbaka min make, sade han att han använde ett pass för att få tillbaka sin fru när hon lämnade honom för en annan man, och nu är de tillsammans till datum och ursprungligen jag blev chockad att höra något från min chef. Han gav mig en e-postadress i DR Odion, som hjälpte honom att få hans fru tillbaka, jag trodde aldrig att detta skulle fungera, men jag hade inget val kommer i kontakt med talesätt som jag få gjort, och han bad om min information och att min make var kunna föreslå att kasta honom passet och jag skickade honom detaljerna, men efter två dagar, ringde min mamma mig att min make gällande att han vill ha mig tillbaka, jag aldrig trott, eftersom det var bara en dröm och jag var tvungen att rusa iväg till min mors rum och till min stora förvåning, stod på knä min man ber mig om förlåtelse att han vill att jag och barnet hemma, när jag gav DR Odion ett samtal om plötslig förändring av min man och han gjorde klart för mig att min man att älska mig fram till slutet av världen, att han aldrig kommer att lämna för en annan kvinna. Nu mig och min man är tillbaka tillsammans och började göra roliga saker som han inte har gjort förut, gör han mig glad och göra vad den är tänkt att göra som en man utan tjat. Vänligen om du behöver hjälp av något slag behöver kontakta DR Odion för att få hjälp. Hans e-post är (drodion60@yandex.com) eller ring +2347057623144 OR +2349060503921.

http://https://gestionemprendedora.wordpress.com/2008/02

 
ROSE PEREZ

ROSE PEREZ

Onsdag 1 mars 22:43

Mitt liv förstördes när min make skickade mig packning, efter 13 år har vi varit tillsammans. Jag var förlorad och hjälplös efter att ha försökt så många sätt att få min man tillbaka till mig. En dag på jobbet, jag distraherad, utan att veta att min chef ringde mig, så han satt och frågade vad det handlade om, sa jag till honom och han log och sa att det var inga problem. Jag förstod aldrig vad han menade med det var inga problem att få tillbaka min make, sade han att han använde ett pass för att få tillbaka sin fru när hon lämnade honom för en annan man, och nu är de tillsammans till datum och ursprungligen jag blev chockad att höra något från min chef. Han gav mig en e-postadress i DR Odion, som hjälpte honom att få hans fru tillbaka, jag trodde aldrig att detta skulle fungera, men jag hade inget val kommer i kontakt med talesätt som jag få gjort, och han bad om min information och att min make var kunna föreslå att kasta honom passet och jag skickade honom detaljerna, men efter två dagar, ringde min mamma mig att min make gällande att han vill ha mig tillbaka, jag aldrig trott, eftersom det var bara en dröm och jag var tvungen att rusa iväg till min mors rum och till min stora förvåning, stod på knä min man ber mig om förlåtelse att han vill att jag och barnet hemma, när jag gav DR Odion ett samtal om plötslig förändring av min man och han gjorde klart för mig att min man att älska mig fram till slutet av världen, att han aldrig kommer att lämna för en annan kvinna. Nu mig och min man är tillbaka tillsammans och började göra roliga saker som han inte har gjort förut, gör han mig glad och göra vad den är tänkt att göra som en man utan tjat. Vänligen om du behöver hjälp av något slag behöver kontakta DR Odion för att få hjälp. Hans e-post är (drodion60@yandex.com) eller ring +2347057623144 OR +2349060503921.

http://https://gestionemprendedora.wordpress.com/2008/02

 
Ingen bild

KOMFAM JENNY

Lördag 6 maj 22:34

I want to let the world know about Doctor Ade the Great spell caster that brought back my husband to me when i thought all hope was lost. Doctor Ade used his powerful spell to put a smile on my face by bringing back my man with his spell, at first i thought i was dreaming when my husband came back to me on his knees begging me to forgive him and accept him back and even since then he loves me more than i ever expected so i made a vow to my self the i will let the World know about Doctor Ade because he is a God on earth. Do you have problems in your relationship ? have your partner broke up with you and you still love and want him back ? Do you have problem with your finance ? or do you need help of any kind then contact Doctor Ade today for i give you 100% guarantee that he will help you just as he helped me. Doctor Ade email is: Adespelltemple@gmail.com or call +2347057375409 contact him directly on his whatsapp +2348148487280.

 
Ingen bild

KOMFAM JENNY

Lördag 6 maj 22:36

Efter många års levande med min man har jag alltid varit den lyckligaste kvinnan men idag är jag här för att berätta för dig hur tacksam jag är för att bevittna hans mäktiga stava som tog min man tillbaka till mig efter att han lämnade hem utan någon anledning och sedan dess jag Gick igenom helvetet för att få honom tillbaka till mig men all min ansträngning var abortiv. Jag är glad den dagen jag kom över kommentaren av hur Dr. ADE kastade en kraftfull stavning och tog tillbaka sitt äktenskap. Och när jag gjorde han pratade med mig om hur jag kommer tillbaka med min man i Just och jag lydde honom och det var så han hjälpte mig att komma tillbaka med min man och förvånansvärt min man som vägrade mina samtal, ringde mig och ber om ursäkt Telefonen och också återvända hem nu vi lever lyckligt efter allt skälet och argumentet vi åkte dock. Om du behöver samma stavning att ta tillbaka din älskare tillbaka till dig om 24 timmar. Kontakta hans email: Adespelltemple@gmail.com eller hans mobil: +2347057375409 eller Whatsapp honom på +2348148487280.
Än en gång tack till er den stora Dr ADE och Gud välsigne min vän som berättade för mig om Dr ADE.

 
Barbara

Barbara

Söndag 14 maj 11:38

Jag heter Barbara, och jag är baserad i Norge. Mitt liv är tillbaka !!! Efter ett års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick mig självmord, jag var emosionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskrock heter Dr Isikolo, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testimonier om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Isikolo-e-postadressen. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare, Dr Isikolo, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta Stava caster för att lösa alla dina problem för dig. Prova High isikolosolutionhome@gmail.com när som helst, han kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring honom +2348133261196

http://julian22424.wordpress.com

 
Ingen bild

Har du godkänt ovanstående?

Söndag 14 maj 12:56

Märkligt i så fall.

 
Ingen bild

Dante perez

Tisdag 6 juni 16:47

Min mun är full av vittnesmål, min älskare lämnade huset i två månader till Sydafrika som turist, där hon menade en pojke och hon var förvirrad av pojken, min flickvän vägrar att komma hem igen, jag gråter dag och natt ser För vem som ska hjälpa mig, läste jag ett vittnesbörd om en kraftfull stavningskastare som heter Dr Oba och jag kontaktade stavningskastern för att hjälpa mig att få min älskare tillbaka till mig och han ber mig att inte oroa mig för att gudarna vi kämpar för mig. . Han berättade för mig om midnatt när all ande är vilande, kommer han att ställa en stavning för att återförena min älskare tillbaka till mig. Och han gjorde på mindre än 2 dagar kom min älskare tillbaka till mig och började gråta som jag borde för förlåta honom, jag är så glad för vad den här stavningen gjorde för mig. Kontakta dr Oba via (obaspellhome@gmail.com) eller whatsapp honom på +2348151943640

 
ESTHER GOMEZ

ESTHER GOMEZ

Onsdag 7 juni 05:56

Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

Specialiserad i följande utrymme.

(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) om du alltid har dåliga drömmar
(3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
(9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
(10) om du vill stoppa din skilsmässa.
(11) om du vill skilja din man
(12) om du vill ha dina önskemål.
(13) Graviditet för att bli barn
(14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
(15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
(16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

http://https://divnije20.jimdo.com/libro-de-visitas

 
Ingen bild

keyser marie

Lördag 24 juni 10:31

Jag är vid namn Keyser Marie från USA, jag vill använda denna möjlighet att tacka den stora DR ADODO för att hjälpa till att få min ex man tillbaka till mig, jag har haft stora smärtor tills jag kontaktade DR ADODO han kastade en kärlek Stava för mig och berättade för mig att vänta på bara 12 timmar som min ex man kommer att ringa mig och jag gjorde enligt de instruktioner som jag gav honom och överraskande, på 12 timmar ringde min ex man verkligen till mig och började be om ursäkt för allt han Hade orsakat mig. Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden idag eftersom DR ADODO har gjort en underbar gärning i mitt liv och jag fortsätter att dela detta vittnesbörd om du skulle älska att kontakta DR ADODO och om du vet att du stöter på samma villkor, besök honom idag av Kontakta honom via den här giltiga e-postadressen: Adodospelltemple@gmail.com på mobilen eller ring hans mobilnummer på +1 (661) 704-3225
Tack...

 
Ingen bild

wayne gloria

Lördag 1 juli 13:52

Mitt namn är Wayne Gloria och jag baserad i USA ... Mitt
liv är tillbaka !!! Efter 1 år av bruten äktenskap, min man
lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv
var på väg att sluta i nästan begått självmord, jag var
känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare
en spell caster heter Dr Ade, som jag träffade på nätet. Å
ena trogen dag, som jag surfar via internet, jag kom över
tilld vittnesmål om denna speciella spell caster. Vissa
människor vittnade om att jag tog med sig sina Ex
älskare tillbaka några vittnade om att jag åter livmodern,
bota cancer och andra sjukdomar, vissa vittnade om att
jag kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa
och så vidare. Jag har också stött på ett särskilt
vittnesbörd, det handlade om en kvinna vid namn Sonia,
hon vittnade om hur jag tog tillbaka sin Ex älskare på
mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon
tappade Dr Ade e-postadress. Efter alla dessa läsning,
bestämde jag mig för att ge det ett försök. Jag
kontaktade via e-post och förklarade honom mitt
problem för honom. På bara 48hours, min man kom
tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu
gladare än tidigare Dr Ade, är verkligen en begåvad man
och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom
han är en underbar människa ... Om du har ett problem
och du letar efter verkliga och äkta stava hjul för att lösa
alla dina problem för dig. Försök Hög
Adespelltemple@gmail.com helst, kan jag vara svaret på
dina problem. Här är hans kontakt:
Adespelltemple@gmail.com eller ring honom eller whats-
app på 2348148487280.

 
Ingen bild

angela

Tisdag 11 juli 22:59

Mitt namn är Hassan Angela ... Jag känner mig väldigt glad att dela mitt fantastiska och underbara vittnesbörd med alla på denna sida ..: Jag var gift för 4 år till min man och plötsligt kom en annan kvinna in på bilden som han började hata Jag och han var förolämpande. Men jag älskade honom fortfarande med hela mitt hjärta och ville ha honom till varje pris .... Han lämnade in för skilsmässa och hela mitt liv vred sig och jag visste inte vad jag ska göra, han flyttade ut ur huset och övergav mig och Barnen ... min väldigt nära vän berättade för mig om att försöka andliga medel för att få min man tillbaka och introducerade mig till en stavningskastare så jag bestämde mig för att prova det. Även om jag inte trodde på alla dessa saker då när han gjorde speciella böner och stavning, efter 2 dagar kom min man tillbaka och bad att han hade insett sina misstag, jag kunde bara inte tro det, ändå är vi tillbaka tillsammans nu Och vi är glada om någon behöver hjälp, här är hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Hans stavar är för ett bättre liv ELLER ring hans nummer +1 (661) 704 3225

 
Ingen bild

angela

Fredag 28 juli 17:40

Mitt namn är Hassan Angela ... Jag känner mig väldigt glad att dela mitt fantastiska och underbara vittnesbörd med alla på denna sida ..: Jag var gift för 4 år till min man och plötsligt kom en annan kvinna in på bilden som han började hata Jag och han var förolämpande. Men jag älskade honom fortfarande med hela mitt hjärta och ville ha honom till varje pris .... Han lämnade in för skilsmässa och hela mitt liv vred sig och jag visste inte vad jag skulle göra, han flyttade ut ur huset och övergav mig och Barnen ... min väldigt nära vän berättade för mig om att försöka andliga medel för att få min man tillbaka och introducerade mig till en stavningskastare så jag bestämde mig för att prova det. Även om jag inte trodde på alla dessa saker då när han gjorde speciella böner och stavning, efter 2 dagar kom min man tillbaka och bad att han hade insett sina misstag, jag kunde bara inte tro det, ändå är vi tillbaka tillsammans nu Och vi är glada om någon behöver hjälp, här är hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Hans stavar är för ett bättre liv ELLER ring hans nummer +1 (661) 704 3225

 
Ingen bild

shaun

Fredag 28 juli 19:51

Mitt namn är Colon Shaun från Sverige, jag vill berätta för allmänheten om hur min relation blev återställd av den stora kraften av Dr Adodo efter tre månaders ensamhet och hjärtat, min ex-älskare ringde mig efter att Dr Adodo hjälpt mig Kastade en stavning för att få tillbaka honom. Han ringde och ber om ursäkt att han vill att vi ska komma tillbaka och börja ett bra hem, nu är vi lyckligtvis gift. Allt tack till Dr Adodo för hans underbara andliga hjälp. Du kan kontakta honom på hans via e-post Adodospelltemple@gmail.com om du har liknande problem, eller någon lösning du kan behöva, lycka till. Du kan också ringa honom på mobil +1 (661) 704 3225


 
Ingen bild

ulrika

Söndag 30 juli 08:36

Jag heter Mikeal Ulrika, och jag bor här i Stockholm, jag har stor glädje i mig eftersom jag skriver detta vittnesbörd om den stora mannen som heter Dr.Adodo När min man lämnade mig, lärde jag mig aldrig att jag kommer att kunna få tillbaka honom efter all den smärta och hjärtat han har brutit mig igenom. Men jag är så glad att efter ingripandet av Dr.Adodo kunde jag få min man tillbaka efter 48hours och jag kan stolt säga att den som behöver hjälp för att få sitt brutna äktenskap och förhållande återställt borde kontakta Dr.Adodo för hjälp eftersom han svarar på ditt äktenskaps- och förhållandeproblem. Kontakta honom idag på sin e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på + (661) 704 3225

 
Ingen bild

vivica

Lördag 5 aug 13:18

Hej alla här, en bra stavningskastare som hjälper mig att få tillbaka min man är här för ditt meddelande !!!
Mitt namn är fru Jessica Butler från Storbritannien, min man lämnade hem i 3 och ett halvt år till Dubai för en semester, han menade en ung dam där och han var förtrollad av den damen alla för att hon var rik, min man vägrar att komma Hemma igen med de 2 barnen som han lämnade, grät jag hela dagen och letade efter hjälp. Jag läste en tidning när jag snubblar på en sida med titeln DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) stavningskanalen .. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man till mig och han ber mig att inte oroa mig för att hans gudar Kommer att kämpa för mig .. han berättade mitt på natten när alla andar är vakna kommer han att kasta stavningen för att återförena mig och min man tillsammans och han gjorde det på mindre än 24 timmar som jag använder för att kontakta den här profeten min man kom Tillbaka till mig och började kasta tårar för att återförena att jag skulle förlåta honom, jag är så glad för vad den här stora stavningskastaren gjorde för mig och min man. Du kan också räkna med DR ISKOLO om något problem du kan tänka på som:
1) Om du vill ha din ex tillbaka.
2) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
4) Cure för för tidig utlösning
5) Om du vill ha ett barn.
6) Du vill vara rik.
7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
9) Cure för herps
10) botemedel mot hiv
11) Cure for Cancer
Vilken typ av svår situation du kan tycka om att han kan lösa det, så många människor har bevittnat hans underverk. Han är väldigt snäll och bra, kontakta honom var som helst i världen på isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje + 2348133261196

 
Ingen bild

maria

Fredag 11 aug 17:20

Mitt namn är Maria från Sverige, det här är att informera dig om att jag har hittat en riktig stavningskrock som tog tillbaka min man på bara två dagar efter separationsmånaderna, vi är nu glada. Du är en man av ditt ord Dr Adodo du är verkligen en pappa och en hjälpar till hjälplös, min man är nu den typ av man som jag vill att han ska vara, mina tårar är över nu. Vänligen kontakta honom på hans email: Adodospelltemple@gmail.com. Alla som har problem i sitt förhållande eller någon annan aspekt av livet borde kontakta honom för lösningar och svar, för jag är 100% säker och garanterar att dina problem kommer att vara över med hans svarta magiska stavningsförmåga är ett levande vittnesbörd ... du Kan ringa honom på sitt mobilnummer +1 (661) 704 3225 eller du kan besöka och kontakta honom på sin hemsida http://adodospelltemple.webs.com/

 
Ingen bild

karina

Söndag 13 aug 00:03

Vad i världen kunde jag göra för att tacka doktor Adodo för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta, han är som Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för hans hjälp på mitt förhållande och hur han återvinner min mans kärlek med hans stavning. För många år sa min man att det var över oss och han lämnade mig och våra barn utan att säga ett ord. Jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne var klar. Några månader senare berättade min vän hur Dr. Adodo hjälpte Henne med sin stavning så jag kontaktade doktor Adodo för att hjälpa mig med hans stavning och han svarade att han skulle hjälpa mig med hans stavning och jag kommer se resultat inom 48 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som Dr Adodo sa, min man kom tillbaka till mig inom 48 timmar på knäna och frågade mig att förlåta honom och acceptera honom tillbaka i mitt liv. Om du behöver hjälp i ditt förhållande kontakta honom för hjälp via e-post: Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på: +1 (661) 704 3225 eller kontakta honom direkt på hans hemsida http://adodospelltemple.webs.com/

 
Ingen bild

kath

Måndag 14 aug 17:15

Jag har aldrig sett mig skjuta tårar för någonting förut, men den här dagen som min älskare lämnade huset med irritationer efter att vi hade någon kamp om honom som alltid kom hem sent och flirtade med kvinnor skrek jag hela dagen, men efter så många dagar Av ensamhet bestämde jag mig för att leta efter lösning på mitt förhållande och svar kom till mig när jag såg Dr.Adodo detaljer på internet och jag läste mycket recensioner om honom och jag bestämde mig för att ringa honom och med hjälp av Dr. Adodo min älskare kom tillbaka till mig inom 48 timmar och sedan dess har han aldrig kommit hem sent, så du kan se hur mäktig och användbar Dr.Adodo är för hela världen, det är därför jag ska sätta Dr.Adodo kontaktuppgifter Just nu för de personer som behöver hjälp, kontakta Dr.Adodo via mobil +1 (661) 704 3225 eller skriv honom via e-post på Adodospelltemple@gmail.com eller hans hemsida http://adodospelltemple.webs.com /

 
Ingen bild

rubby

Söndag 27 aug 10:48

Hur min älskare kom tillbaka till mig mirakulöst

Goddag allihop. Jag har något att dela med dig .. Jag heter RUBBY POGGATS, min flickvän och jag var separerade under en lång period på grund av missförstånd, jag kom över olika stavhjul och de kunde inte alla få min älskare tillbaka. Jag var så ledsen och gav mig nästan upp när jag träffade en stavningskastare som heter Great Doctor Omoluyi som hjälpte mig att få min älskare tillbaka. Ända sedan dess har jag varit så glad och kunde inte tro att det skulle hända. Han hjälpte mig också med framgångsstavning, jag har levt lyckligt med min älskare nu och kommer snart att gifta mig. Här är hans kontakt Email: [isikolosolutionhome@gmail.com] ELLER CALL +2348133261196 Om du behöver hjälp med att få din ex tillbaka, sluta ditt äktenskap från att smula eller du behöver framgång i alla aspekter av ditt liv. Han är verkligen en bra stavningskastare. Han är specialiserad i följande spel.
1) Om du vill ha din ex tillbaka.
2) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
4) Cure för för tidig utlösning
5) Om du vill ha ett barn.
6) Du vill vara rik.
7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
9) Cure för herps
10) botemedel mot hiv
11) Cure for Cancer

Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

 
Ingen bild

jamar elin

Söndag 3 sept 09:23

Jag vill vittna om en stavningskrock som hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. Jag var gift i omkring 10 år till min man och det var underbart och roligt hela tiden innan min man började ha en affär utanför vårt äktenskap med en annan kvinna på sitt kontor som ledde till att vi skilde sig så han lämnade mig med våra två barn. Jag gick igenom helvetet med mina barn tills jag var introducerad till en stavningskastare som heter Dr Adodo som jag kontaktade för hjälp och han försäkrade mig om att han kommer att få min man tillbaka om två dagar, gjorde jag allt som han frågar mig och min största överraskning min man ringde mig och började be om ursäkt för alla de missförhållanden han hade gjort mot mig och jag var tvungen att förlåta honom för att jag behövde honom tillbaka, så om du går igenom svårigheter i ditt förhållande kommer jag att rådgöra med att du kontaktar honom idag på hans e-postadress på Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på hans mobilnummer +1 (661) 704 3225 eller kontakta honom direkt på hans hemsidahttp: //adodospelltemple.webs.com/

 
Ingen bild

majken

Onsdag 13 sept 11:42

jag vill vittna om en stor stavningskrock som hjälper mig att få min man tillbaka med sin stavning, min man lämnade mig för sex månader sedan med våra barn och lovar att aldrig komma tillbaka och jag började se honom med en annan kvinna så mitt hjärta var trasigt och jag var deprimerad så jag var tvungen att hitta ett sätt att få honom tillbaka. jag gick online och letade efter en bra stavningskastare och jag såg olika inlägg och kommenterade den här stora Dr Adodo om hur han hjälper dem att återställa sitt förhållande så jag var nöjd med det jag såg så jag kontaktade honom så han lovar mig bra resultat och jag gjorde vad han ber mig göra sedan efter två dagar kom min man tillbaka och bad om förlåtelse, nu är vi tillsammans i en fred. Om du behöver hjälp i ditt förhållande kan du kontakta Dr Adodo på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com du kan också nå honom på hans mobilnummer +1 (661) 704 3225

 
Ingen bild

gloria

Måndag 18 sept 11:04

Jag heter Lantigua Gloria från Sverige, jag vill vittna om Dr Adodos storheter om hur han hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. min man lämnade mig efter 7 års äktenskap och han uppgav att han gick ut med en tjej som jobbar på samma kontor med honom, jag var så ont och bitter tills min vän presenterade mig för den här stora stavningskastaren som heter Dr Adodo och han lovar att hjälpa till med att ta med tillbaka min man. jag gjorde vad han krävde av mig och till min största överraskning kom min man tillbaka till mig efter två dagar att han kastade stavningen, så om du har några problem i ditt äktenskap, vänligen kontakta Dr Adodo idag för lösningar på hans e-postadress Adodospelltemple @ gmail. com eller ring hans mobilnummer på +1 (661) 704 3225

 
Ingen bild

eranda

Fredag 22 sept 11:27

Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att Dr ISIKOLO tog tillbaka min man som skilde sig åt mig för bra 7 mounths. Är Nicole med namn från USA. Trots att jag har munnar över hela kroppen, räcker det inte med att tacka Dr ISIKOLO för hans hjälp i mitt liv. Min man separerade med mig i 3 månader och har varit i smärta och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag menade Dr ISIKOLO som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig precis när Dr ISIKOLO sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp bör kontakta him.isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196
Lösningar för de följande problemen, kontakta honom så bra.
(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) Om du alltid har dåliga drömmar.
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Du vill att kvinnor / män ska dras till dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Stoppar mardrömmar / nattskräck
(7) Du vill vara extremt rik.
(8) Du vill knyta din partner för att vara din för evigt.
(9) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(10) Har du blivit scammed och du vill återhämta dina förlorade pengar.
(11) Om du vill stoppa din skilsmässa.
(12) Om du vill skilja din man.
(13) Om du vill ha dina önskemål.
(14) Graviditet stava för att bli gravid baby
(15) Garantera att du vinner de oroliga domstolsärenden och skilsmässa oavsett hur vilket stadium
(16) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

 
Ingen bild

Camila

Torsdag 12 okt 21:17

Jag blev sårad och hjärtbruten när ett stort problem uppstod i mitt äktenskap för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta. Och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att den verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Sedan gav han mig e-postadressen till stavningskastaren som han besökte. ogagakunta@gmail.com. Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen han gav mig, och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka nästa dag. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt, min man som inte ringde mig de senaste 7 månaderna, ringde mig att han skulle meddela att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och mina barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av en stavningskastare. Så, jag kommer att rådgöra dig där ute om du har något problem kontakta ogagakunta, jag ger dig 100% garanti för att han kommer att hjälpa dig .. Maila honom på: ogagakunta@gmail.com

 
Ingen bild

Rebecca

Lördag 14 okt 22:06

Hej killar, Hur får du din ex älskare tillbaka snabbt.
Jag är så glada att få min man tillbaka efter att han lämnade mig och våra 3 barn till en annan kvinna. Efter 2 års äktenskap har jag och min man varit i ett skel eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Isikolo kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt . Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och barnen. Sedan från och med dagen var vårt äktenskap nu starkare än vad det var förut, Allt tack till Dr Isikolo. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på internet som Dr Isikolo verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tiden av besvär, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com,
du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348133261196
Rebecca, 26 år, Sverige

 
Ingen bild

Lynasia moore

Fredag 27 okt 15:26

Jag heter Lynasia Moore från Las Vegas och jag vill göra ett vittnesbörd, jag började ha detta symtom och sedan gick jag till ett test och min doktor frågar mig att komma tillbaka efter en vecka så jag gick tillbaka bara för att få veta att jag " m HIV-positiv, jag var förödad men förut har jag redan kontaktat en stavningskastare som heter Dr Adodo och berättade för honom hela historien att om det kommer ut positivt, kommer jag att behöva hans hjälp för att hjälpa till att bota den med hans växtbaserade läkemedel så jag gick tillbaka till honom och berättade för honom att det visar sig positivt så jag gör saker tillgängliga för honom och då förbereder han mig en örtmedicin och skickar den till mig, jag mottog den och utnyttjar den enligt hans instruktioner så att han slutat dricka det då fråga mig att gå till ett annat hiv-test som förvånansvärt visar sig negativt och min läkare ber mig att komma tillbaka för ett slutligt test efter tre månader. Nu är jag så glad så allt tack vare Dr Adodo för hans hjälp så att du också kan kontakta honom på sin epostadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring på +1 (661) 704 3225

 
Ingen bild

martin

Tisdag 31 okt 17:22

Mitt namn är Martin Marisa från Kanada. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en riktig spellcaster som är mäktig och äkta. Han heter Dr Ozalogbo. Han hjälpte mig att nyligen återförena min relation med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr Ozalogbo kastade han en kärleksspell för mig och min man som sa att han inte har något att göra med mig, ringde mig igen och började be mig. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavaren har befogenheter att få älskare tillbaka. för jag är nu nöjd med min man. För alla som läser denna artikel och behöver hjälp, kan Dr Ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som återförening av äktenskap och förhållande, botning av alla typer av sjukdomar, domstolsfall, graviditetsspell, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via detta email ozalogboshrine@yahoo.com eller ozalogboshrine@gmail.com eller ring +2348110745073

 
Ingen bild

martin

Tisdag 31 okt 17:24

Mitt namn är Martin Marisa från Kanada. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en riktig spellcaster som är mäktig och äkta. Han heter Dr Ozalogbo. Han hjälpte mig att nyligen återförena min relation med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr Ozalogbo kastade han en kärleksspell för mig och min man som sa att han inte har något att göra med mig, ringde mig igen och började be mig. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavaren har befogenheter att få älskare tillbaka. för jag är nu nöjd med min man. För alla som läser denna artikel och behöver hjälp, kan Dr Ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som återförening av äktenskap och förhållande, botning av alla typer av sjukdomar, domstolsfall, graviditetsspell, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via detta email ozalogboshrine@yahoo.com eller ozalogboshrine@gmail.com eller ring +2348110745073...

 
Ingen bild

Ryan

Onsdag 1 nov 10:46

Mitt namn är Ryan Isabella. Från Sverige läste jag några vittnesmål om en kärleksförstärkare av DR Isikolo om hur han har hjälpt många människor att ta tillbaka sina ex-älskare inom 48 timmar. Med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var riktigt och om detta mannen kunde verkligen hjälpa till med att återvända min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i ett par månader jag saknade honom verkligen så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade: isikolosolutionhome@gmail.com och han berättade för mig att min ex kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, befria DR Isikolo honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. Eftersom jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Allt tack till DR Isikolo för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa DR Isikolo-mailadressen och hoppas att du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har en älskare som du verkligen vill ha tillbaka så illa, hans mail: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

 
Ingen bild

Alex

Tisdag 7 nov 11:31

Hej jag är Alexandria, jag läste några vittnesmål om en kärleksspell av Dr. Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) om hur han har hjälpt massor av människor att ta tillbaka sina ex-älskare inom några timmar, med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var riktigt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till med att få tillbaka min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i några månader jag saknade honom så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade DrUnity och Han berättade för mig att min förekomst kommer tillbaka till mig de närmaste 11 timmarna, dr. Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. Som jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste damen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Allt tack går till GUD och Dr Isikolo för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa DrUnity-mailadressen och hoppas att du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har något problem och jag garanterar att han hjälper dig. Här är hans kontakt. Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

 
Ingen bild

hawo

Torsdag 9 nov 22:17

Hej alla, jag är så upphetsad. Tack till DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) för din hjälp.
Min ex-pojkvän är tillbaka efter en uppbrott, jag är väldigt glad att viljan lever tillsammans igen.
Jag heter Hawo Ali från Sverige.
Min pojkvän av en 3 år bröt mig bara och är 30 veckor gravid. Jag har gråtat mig själv för att sova de flesta nätterna och verkar inte koncentrera sig under föreläsningar, ibland håller jag mig vaken nästan hela natten och tänker på honom och börjar gråta alltigenom igen. På grund av detta slutar jag inte ha energi för min nästa dags klasser, min närvaro har gått ner och är alltid i uni och i tid. Allmänt är han en mycket trevlig kille, han avslutade det för att han sa att vi argumenterade för en mycket och inte komma med. Han har rätt vi har argumenterat under graviditeten mycket. Efter uppbrottet höll jag ringa honom och berättade för honom att jag kommer att förändras. Jag är kär i den här killen och han är den bästa killen jag har någonsin varit med. Jag är fortfarande skadad och otrogen när han sa att han inte hade några romantiska känslor mot mig längre som gjorde mig snabbare än en dödlig spruta. Han skriver mig då och då huvudsakligen för att kontrollera hur jag gör med graviditeten, han är stödjande med det men det är inte rättvist på mig, han textar mig som jag bara vill t för att bedröva smärtan och inte ha någon stress på grund av graviditeten. Jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Isikolo kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag ska göra och jag gjorde det då gjorde han en stavning för mig. 28 timmar senare kom min bf till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min bf lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr Isikolo. Om du har något problem kontakta Dr Isikolo nu och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig. E-posta honom på: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

 
Ingen bild

ariana

Fredag 17 nov 17:32

Jag vill snabbt skriva på en kraftfull kärleksspell Caster som hjälpte mig när jag hade ett missförstånd med min man som leder till skild,
Jag kontaktade den här kraftfulla stavningskanalen för kallad Dr Adoda hjälp och jag följ det steg han frågar och inom 48 timmar min man ringde mig och var ivrig efter min förlåtelse och att han önskade ingenting mer än att få mig i armarna för alltid. Jag är fylld med så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Isikolo, jag hoppas att du alla här kommer att hitta det här mitt vittnesbörd och få din man tillbaka på bara 48 timmar. Han gjorde a perfekt arbete för mig. Jag är så glad och upphetsad eftersom jag skriver Detta vittnesbörd, min man är galet kär i mig igen. Om det är någon kropp där ute som är i svårigheter och behöver hjälp bör vänligen Kontakta Dr Isikolo på hans e-post-ID isikolosolutionhome@gmail.com och han är redo att hjälpa dig oavsett situation, här är hans giltiga e-post-id: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

 
Ingen bild

jessica

Lördag 18 nov 08:12

Jag heter Richard Jessica, jag är baserad i Texas, USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 5 månaders brutet äktenskap lämnade min man mig när jag var gravid. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare kallad ABO som jag träffade online. På en trogen dag, som jag surfar via internet, vittnade vissa om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoderhalscancer, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter TIFFANY, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar, så jag kontaktade honom och på mindre än 48 timmar min man som jag trodde att jag aldrig kan se igen kom tillbaka och be om förlåtelse, nu är vi lyckliga tillsammans alla tack vare DR ABO är han svaret på ditt problem. Du kan nå honom på hans email: Abospelltemple@gmail.com eller besök hans whatsapp 2348148487280.

 
Ingen bild

jessica

Lördag 18 nov 09:35

Jag heter Richard Jessica, jag är baserad i Texas, USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 5 månaders brutet äktenskap lämnade min man mig när jag var gravid. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare kallad ABO som jag träffade online. På en trogen dag, som jag surfar via internet, vittnade vissa om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoderhalscancer, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter TIFFANY, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar, så jag kontaktade honom och på mindre än 48 timmar min man som jag trodde att jag aldrig kan se igen kom tillbaka och be om förlåtelse, nu är vi lyckliga tillsammans alla tack vare DR ABO är han svaret på ditt problem. Du kan nå honom på hans email: Abospelltemple@gmail.com eller besök hans whatsapp 2348148487280.

 
Ingen bild

vanessa

Söndag 19 nov 18:53

TACK PÅ Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) FÖR ATT LÖS MIG PROBLEMER
Ett fantastiskt vittnesbörd på en stavningskrock som tog min fru tillbaka till mig .. Jag heter Vanessa, jag bor i Argentina, och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam fru med två barn. Ett stort problem uppstod i min familj för sju månader sedan, mellan mig och min fru. så hemskt att hon tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att hon aldrig ville stanna med mig igen och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur mitt hus och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få tillbaka honom, efter mycket tiggeri, men allting till nytta och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min fru. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min fru tillbaka är att besöka en stavningskastare eftersom det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Därefter gav han mig e-postadressen till stavningskramen som han besökte.{isikolosolutionhome@gmail.com}. Så nästa morgon skickade jag ett mail till den adress han gav mig och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min fru tillbaka nästa dag. Vad ett fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig att han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt, min fru som inte ringde mig under de senaste sju {7} månaderna ringde mig till att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så hon kom tillbaka samma dag med mycket kärlek och glädje och hon bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av en stavningskaster DR Isikolo spellcaster.
Så om du befinner dig i ett liknande problem eller någon form av problem kan du också kontakta honom via hans isikolosolutionhome@gmail.com eller ringa eller whatsapp honom direktlinjen +2348133261196

Han specialiserar sig också i de följande problemen;

(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
(3) Om du vill ha ett barn.
(4) om du har någon sjukdom (H I V / AIDS), (CANCER) eller någon sjukdom
(5) om du är döv och blind och du vill se och höra igen.

återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han hjälper dig. hans e-postadress är isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

 
Ingen bild

wendy

Måndag 27 nov 17:27

Hej, är här för att vittna om vad den här fantastiska stavaren Dr ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com.) har gjort för mig. Mitt namn är Kateri Aiyana, bildar Australien. Jag trodde aldrig att jag skulle skriva detta meddelande men efter 9 års äktenskap och nästan förlorade min man på grund av att inte kunna få ett barn, svår endometrios och skanning fick jag veta att IVF var det enda alternativet. Det var något vi inte hade råd med och hade nästan gett upphov till hopp om att bli föräldrar. En vän till mig rekommenderade profeten ISIKOLO och övertalade mig att kontakta honom, han gjorde ett andligt genombrott för att jag skulle bli gravid, inom tre veckor var jag gravid (naturligtvis !!!) och födde tvillingar en pojke och en tjej i september. Jag skriver det här meddelandet för de kvinnor som står på det stadium jag var på, deprimerad utan ljus vid tunnelens ände. ge profeten Abulele ett försök att hjälpa dig att lösa ditt problem, och jag försäkrar att du får samma framgång som jag har haft. Här är hans e-postadress: (isikolosolutionhome@gmail.com) Jag vill att alla ska kontakta honom för dem som har problem med anknytning till äktenskapsproblem och problem eller hälsoproblem som han kommer att lösa det för dig.
du kan whatsApp via: +2348133261196
email: isikolosolutionhome@gmail.com.

 
Ingen bild

Aminat

Onsdag 29 nov 13:11

Äntligen återställs min glädje av en stavbräde som heter Dr IFA. Jag är Aminat från Sverige. Jag vill att alla på den här webbplatsen eller forumet för att gå med mig tacka Dr IFA från (ifasolutionhome@gmail.com) för vad han gjorde för mig och mina barn. Jag var gift med min man i 5 år och vi levde lyckligt tillsammans i år tills han reste till Brasilien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som förvirrade honom att hata mig och barnen och älska henne bara. när min man kom tillbaka från resan som han inte spelade är roll som min man och han blev en främling. Han reste till Brasilien varje månad. Jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få honom tillbaka. En trogen dag jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om denna voodoo präst Dr IFA. Vittnesbördet lyfte fram hans kraftfulla magi och det goda det kan göra. Enligt posten botar det cancer, hiv / aids, tar tillbaka din ex-lån och stolt pengar. Jag var överraskning och frågar mig själv "Hur kommer världen inte av den här voodoo prästen" men jag var desperat så jag gav det ett försök. Jag kontaktade honom genom de kontaktuppgifter jag såg på posten. (Ifasolutionhome@gmail.com). Han svarade när jag kontaktade honom, jag förklarade för honom mitt lidande och han försäkrade mig om att jag kommer att hitta tröst med hjälp av hans kraftfulla magi. Jag gav honom framåt för att börja jobba och en vecka senare kom min man från Brasilien och kom ödmjukt till mig och bad om förlåtelse. Jag var mållös en stund innan jag gav honom en kyss. Vem som är intresserad av att kontakta denna voodoo präst snälla, låt inte rädsla eller tvivel stoppa dig. kontakta honom ifasolutionhome@gmail.com eller whatsapp: +2348159101215

 
Ingen bild

olivia

Torsdag 7 dec 10:18

Jag skulle inte vilja köra någon med min kommentar och vittnesbörd men hellre vill jag att de ska behaga läsa min artikel så att de kommer att kunna hitta en lösning på det där brutna förhållandet. Månader sedan bodde jag ett ensamhetsliv tills jag läste en artikel på en blogg om Dr.Adodo och hans förmåga att återställa brutet förhållande och äktenskap. Efter att ha läst artikeln bestämde jag mig för att kontakta Dr.Adodo genom hans kontaktuppgifter såg jag på artikeln som är +1 661 704 3225 och hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Inom några timmar som jag kontaktade Dr.Adodo fick jag ett samtal från min älskare söker ursäkt från mig.

 
Ingen bild

amada

Måndag 11 dec 16:31

Måste läsa: Wooow !!! Jag heter Amada Jag vill säga det här från botten av mitt hjärta att det fortfarande finns en riktig stavningskastare, jag trodde aldrig att det fortfarande finns en bra man som Dr Isikolo, han kastade en stavning för mig idag är han glad, han gjorde mig vem jag är nu, jag har lidit i 6 år med mina barn och min familj var inte lösa problem varje dag, min man lämnade mig att lida, förra året när jag träffade en vän som ledde mig till dr Isikolo och jag uppmanade mig att kontakta honom och han gav mig sitt ord som jag tvivlade på honom först, han berättade för mig att allt kommer att falla tillbaka efter hans stavning, inte mindre än 2 dagar kom min man och bad mig på knäna, och det här är mest mirakulösa, är glad att informera dig om att jag har min son att ringa mig mamma och min verksamhet är att flytta fina människor gynnar mig överallt, jag går, jag fortsätter att publicera ditt bra jobb. Dr Här är hans kontakt för användbarheten av dem som behöver hjälp som jag tidigare. Hans isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196
1) Om du vill ha din ex tillbaka.
2) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
3) Du vill vara befordrad på ditt kontor.
4) Cure för för tidig utlösning
5) Om du vill ha ett barn.
6) Du vill vara rik.
7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
9) Cure för herps
10) botemedel mot hiv
11) Cure for Cancer

Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

 
Ingen bild

olivia

Tisdag 12 dec 07:29

Jag skulle inte vilja köra någon med min kommentar och vittnesbörd men hellre vill jag att de ska behaga läsa min artikel så att de kommer att kunna hitta en lösning på det där brutna förhållandet. Månader sedan bodde jag ett ensamhetsliv tills jag läste en artikel på en blogg om Dr.Adodo och hans förmåga att återställa brutet förhållande och äktenskap. Efter att ha läst artikeln bestämde jag mig för att kontakta Dr.Adodo genom hans kontaktuppgifter såg jag på artikeln som är +1 661 704 3225 och hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Inom några timmar som jag kontaktade Dr.Adodo fick jag ett samtal från min älskare söker ursäkt från mig.

 
Ingen bild

alice

Tisdag 12 dec 08:55

Man måste vara tacksam för alla som gjort en stor tjänst där livet, det är därför jag har tagit det på mig själv för att tacka den här stora stavningskastaren, som heter Dr.Adodo, för att genom hans hjälp blev mitt liv mer fyllt av kärlek och jag är glad att säga att min älskare som har separerats från mig under de senaste veckorna kom tillbaka till mig och bad om acceptans från mig. Det var en chockerande händelse för innan jag kontaktade Dr.Adodo var jag den som ber min älskare att komma tillbaka till jag men genom hjälp av Dr.Adodo har jag nu mitt förhållande återställt. Du kan också bara ha ett bättre förhållande om du kontaktar Dr.Adodo på Adodospelltemple@gmail.com eller ring +1 661 704 3225

 
nakisha kelly

nakisha kelly

Tisdag 12 dec 15:06

hej jag heter nakisha jag vill att alla ska gå med mig för att tacka den här mannen för att återställa mitt hem med min ex man som dumpar mig för en annan kvinna i 5 år. Först trodde jag aldrig att DR OGUDUGU skulle kunna hjälpa mig att vinna tillbaka min EX HUSBAND från den här andra kvinnan, men för att jag fortfarande älskar honom och behöver honom i mitt liv .. Jag jobbar och följer DR OGUDUGU instruktioner och det förvånar mig att efter 3 Dagar med att ställa ut stavningen och arbeta med DR OGUDUGU, kallade min EX HUSBAND mig att förlåta och glömma allt han har gjort mot mig, att han fortfarande älskar mig ... nu själv och min man fyller tillbaka tillsammans och vi är väldigt nöjda med vårt nya liv ... allt tack vare DR OGUDUGU för det stora arbetet han har gjort för mig .. Jag lovar att alltid dela sitt goda arbete till hela den breda världen och om någon kropp är ute och passerar genom några svårigheter vänligen kontakta honom via e-post: drogudugusolutionspell@gmail.com eller whatsapp +2349097050691
Han specialiserar sig också på följande problem
(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) om du alltid har dåliga drömmar
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik.
(7) Du vill knyta din man / fru för att vara
din för alltid.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Växtskydd.
 kontakta DR OGUDUGU via hans email för en total lösning drogudugusolutionspell@gmail.com

http://https://plus.google.com/110216913547190314607

 
Ingen bild

urra

Torsdag 14 dec 17:08

FÅ DIN EX BAKGRUND URGENT, MED ÖRIGT FÖRÄLSKELSE SPELLA SOM GARANTERA OCH FESTRA JULER MED DIN EX DR ISIKOLO ÄR HELT DEN BÄSTA AFRIKA ONLINE SPELL CASTER EMAIL isikolosolutionhome@gmail.com. Jag har varit i ett förhållande i 3 år, jag och min partner bor här i England, vi bodde i två olika städer som var bara 2 timmar bort. hon brukade köra ner för att se mig varje vecka innan de senaste 2 åren. Jag flyttade till samma stad 4 månader nu, jag tyckte det var bra att jag skulle vara närmare henne. Hon såg mig under den första månaden av när jag flyttade. då såg hon aldrig mig de närmaste 3 månaderna, hon störde aldrig med att göra ansträngningen. Sedan fick hon jobb i London ungefär 2 månader sedan och hon sa att hon skulle se mig men aldrig gjorde det. de senaste 2 månaderna har hon undvikit mina samtal och sedan han rörde sig berättar hon att hon är "trött" eller "upptagen" och att hon sov ". Hon gör alltid dessa ursäkter, jag har gråtit mina ögon, jag är förlorad, förvirrad, hjärtbruten. jag tycker att det är allt mitt fel och jag vill inte förlora henne, allt hon sa till mig var att förhållandet är över hon blockerade mig på whatsapp och facebook. nu bad jag henne om att överväga mig men hon lyssnade, hon lämnade och jag blev förödad, jag började söka efter hjälp och svar, då hörde jag om en man som kan kasta en stavning för att påminna henne om alla de saker vi har gått igenom tillsammans , först var jag rädd då bestämde jag mig för att försöka, och som magi kom min flickvän tillbaka, ursäkt och ber om förlåtelse, tack vare den här mannen, skickar jag det här för att hjälpa människor med liknande problem. du kan också kontakta honom för hjälp också. via email..isikolosolutionhome @ gmail.com kan du också lägga till Dr.Isikolo på whatsApp +2348133261196

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 dec 16:51


Överläkaren Jörg Carlsson brukar skriva väldigt bra krönikor där han på ett raffinerat sätt brukar såga landstingspolitikerna i den rödgröna majoriteten. Jag har vid flera tillfällen uppmärksammat hans krönikor på bloggen och länkat till krönikorna. ...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 dec 00:07


Jag blir bara så trött när jag hör skolpersonal, psykologer, rättsväsendet och elever uttala sig om knivmordet på en gymnasieskola i Stockholm. Det tycks vara en väldigt stor andel elever med utländsk bakgrund. Om bara hälften av det som jag läst och...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 13 dec 23:28

    Har varit på studiebesök i Linköping med Samhällsbyggnadsnämnden och tittat på Vallastaden.   Det var verkligen inget som imponerade på mig. Eftersom jag själv ägnat mig åt några byggprojekt så tittar jag på detaljer och hur t.ex. fasade...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 12 dec 18:34


    Idag tittade jag på TV4 för ovanlighetens skull. Malou efter tio där Tobias Billström (M), Heléne Fritzon (S) och Jan Björklund (L) medverkade. Vilket hyckleri! Det som ändå är det mest beklämmande är att Malou och så många andra programleda...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 11 dec 23:29


”Enligt flera medier är de tre anhållna utländska män som är 18, 20 och 21 år gamla. Tidningen Expo skriver att männen kommit till Sverige under 2017 från länder i Mellanöstern. De är misstänkta för försök till mordbrand. 18- och 21-åringen är ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

929 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se