thoralf

Direktlänk till inlägg 11 juli 2014

VI OCH DEM

Av Thoralf Alfsson - 11 juli 2014 00:05

 


”För att även fattiga ska kunna äta under ramadan skänker muslimer världen över pengar motsvarande en måltid till fattiga muslimer - i Sverige handlar det om ungefär 75 kronor per person.”


SvD

 

”Idag inleds fastemånaden Ramadan för miljontals muslimer världen över. Under fastan avstår vi från mat, dryck och sexuellt umgänge från att solen går upp till dess nedgång. Varför? Jo, först och främst kan man aldrig riktigt förstå hungern hos den fattige om man inte själv upplevt den. Genom att fasta känner man hungern och törsten vilket gör att man lättare kan förstå de fattiga och känna medkänsla för dem. Detta skapar en större vilja att hjälpa dem. Det är därför så många muslimer skänker extra mycket pengar till välgörenhet denna månad.”

  

Man kan läsa mycket om hur viktigt det är att skänka pengar till fattiga under ramadan. Det låter ju väldigt fint att man vill ge till fattiga så att de kan äta sig mätta.

  

Jag ställde mig då frågan var och vart alla muslimer skänker pengar. Är det till Röda Korset, Rädda barnen, UNHCR eller Läkare utan gränser som man skänker pengar och välgörenhet till.

  

När jag googlade runt så hittade jag inte så mycket men det jag hittade gav mig en helt annan bild. Muslimer skänker i första hand endast till muslimer, inte till kristna, judar, hinduer eller buddister.


En organisation som tar emot pengar under ramadan är IVC, Islamiskt välgörenhets center. På sin hemsida beskriver de sin verksamhet.

  

”Tanken väcktes i samband med att vi, precis som många andra muslimer, lider av att se muslimernas situation i Syrien, Palestina, Somalia, Afghanistan, Mali, Central Afrika, Burma och överallt där våra syskon lider och förtrycks.” 

  

Jag tror inte kristna räknas in som syskon i den muslimska familjen om man skall tro IVC:s webbsida.

  

En annan organisation som samlar in pengar är Islamic relief. Listan av länder som man kan skänka pengar bistår mer eller mindre uteslutande av muslimska länder.


Man kan utan tvekan säga att under ramadan handlar det väldigt mycket om vi och dem!


Hur de sedan använder pengarna kan man ju också fråga sig. Går delar av pengarna till islamister och deras terrororganisationer i dessa länder? Sannolikheten är väldigt stor då många av dess terrororganisationer har makten i delar av dessa länder.

Det skulle också vara intressant att veta om sunnimuslimer skänker pengar till shiamuslimer eller om det också finns en uppdelning i om en "hjälporganisation" är sunni eller shia?


Utan tvekan får jag känslan av att "alla människors lika värde" gäller i väldigt låg utsträckning under ramadan och när pengar skänks till fattiga!

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Martin

11 juli 2014 00:40

Grattis alla muslimer och islamister ni har just visat vad vi alltid vetat: ni är rasister.

Jag kommer ihåg när jag diskuterade evolutionsteori med en muslimsk taxi-kille. Han blev hotfull och sade: Säger du att jag är en apa? Nej, vi kommer alla från samma slags människoapor. Det är svårt att ha en seriös diskussion när man är en sekulär ateist och gillar Richard Dawkins, vetenskap och framgång. Jag blev utslängd från taxin. Jag antar att det inte var "doktor" Muhammed (han med alla vetenskapliga framgångar) som slängde ut mig.

Religionen är för djupt rotad hos dessa människor för att föra ett civiliserat samtal.

 
Ingen bild

Lena

11 juli 2014 01:13

Det håller jag absolut med om (att det handlar om vi och dem) och då menar jag att det är DOM som tycker det MER än vad vi gör. Men det är i generella drag. På individnivå är det annorlunda. Jag känner till en tunisisk muslim (gift med en svenska) som vägrar uppgås med sina bröder för han anser dem som galna. Han är assimilerad efter +40 år i landet, äter skinka t ex, dricker vin etc.
Om du frågat mig för 6-8 år sedan hade jag nog ungefär de åsikter om muslimer som nu beskrivs i mainstream massmedia - därför att jag inte visste bättre. Det som definitivt ändrade mig var en gång i tunnelbanan i Sthlm då en burkaklädd människa steg på i tågvagnen jag satt i, (hon/han/hen) hade en väninna, tillika svartklädd men där ändå ansiktet syntes. Denna upplevelse av obehag ändrade min inställning till den muslimska tron. Jag tror dessutom att hon/han/hen som sätter på sig en sådan utstyrsel gör det för att provocera. Jag kände misstänksamheten och hatet denna dag och det var inte något jag önskar stanna kvar i. Men som sagt det väckte mig, också till att titta lite närmare på vilken underlig religion detta är. Att inte äta o dricka under dygnets ljusa timmar under ramadan...

Igår talade jag med en yngre kurdisk kvinna och frågade henne just om fastan under ramadan. Hon blev lite generad men sa att i hennes familj fastade man bara i tre dagar under ramadan. Jag har aldrig hört något sådant tidigare, men kanske är det sant. Man är bara LITE muslim, för det måste ju vara besvärligt med denna fasta när man lever på dessa breddgrader (och kanske annars också).

 
Ingen bild

Eva

11 juli 2014 01:30

Uppe i Lappland, i Sverige eller Finland, kan man inte ha ramadam, det skulle betyda att inte äta för en månad.
Religion?
Galenskap ska jag säga.

 
Ingen bild

hans

11 juli 2014 01:44

Eva; de har fått religösa undantag, de kan äta som om de levde länge söder ut.

Däremot framstår hela fastan som en bluff, äta på natten som om det vore på dagen förändrar ingenting.

 
Ingen bild

SD+

11 juli 2014 02:07

@Martin
Du kan ju börja med att diskutera evolutionen med riksdagsledamoten Julia Kronlid som vill ersätta den i skolorna med religös vidskepelse.

 
Ingen bild

Hm

11 juli 2014 02:49

Finns det muslimer norr om polcirkeln?

 
Ingen bild

Observer

11 juli 2014 03:10

Det är ju just detta som är det STORA problemet med musliner i Sverige. -De vill ju T.ex inte gifta in sig i Svenska familjer!!!!!!
........H U R skall de kunna integreras då?!!

 
Ingen bild

Observer

11 juli 2014 03:14

-En gång till!
DE SOM ÄR ANSVARIGA FÖR ATT TA IN FOLK SOM INTE VILL ANPASSA SIG ELLER ENS HA MED OSS ATT GÖRA (Men däremot våra pengar) S K A L L STRAFFAS, Punkt!!!!!

 
Ingen bild

Observer

11 juli 2014 03:19

Det kommer att komma en vacker dag, När vi kan straffa dessa idioter som dels förslösat dina o mina pengar på att ta hit individer som ej vill ha med oss att göra, Bara våra pengar! Och dels söndrat vårt land.
De skall aldrig inbilla sig att de kommer att komma undan, för det gör de inte!

 
Ingen bild

SD+

11 juli 2014 04:05

@Observer
Hur många svenskar vill gifta in sig i muslimska familjer?

 
Ingen bild

Stefan A

11 juli 2014 06:45

Nyblivne åsiktsjägaren Sahlin förväntas få 62300 kr/mån på sitt lilla uppdrag enl. uppgifter på nätet, + sedvanlig runtomkring service förstås, och hmm..ett kort,ingen tillfällighet att "demokratiministern" och folkpartisten Birgitta Ohlsson utser en fd. hög sosse till uppdraget i stället för någon som verkligen kan någonting, hon förväntar sig naturligtvis payback vid regeringsskiftet i höst, sjuklöverpolitikers påhittighet och finurlighet att förmera sin egen plånbok på skattebetalarnas bekostnad saknar gränser....

 
Ingen bild

World Traveller

11 juli 2014 07:48

Islamic Relif hjälper muslimska terrorgrupper med pengar, safe houses, transporter, vapengömmor, underrättelser m.m

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 juli 2014 07:58

En sak med Ramadan som aldrig kommer till offentlig debatt, är säkerheten. Ta tex. en busschaufför som kör en fullsatt buss och inte har varken ätit eller druckit på en hel dag. Hur trafiksäker är han/hon sen eftermiddag/kväll?
Eller en chaufför på en 60-tons lastbil, eller läkaren som tar livsavgörande beslut...

Inte utsätter jag mina barn eller andra nära och kära inför en sådan risk...

Jag och säkert många flera kommer med intresse att följa Mons Sahlins kamp mot Islamism och Vänsterextremism...

 
Ingen bild

SM811

11 juli 2014 08:06

@SD+
Bara att lyssna på denna video så förstår man varför.
http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk

 
Ingen bild

AKA humbug.

11 juli 2014 08:14

Återigen, läs denna tråd på FB;

https://www.flashback.org/t2202762p383

Fel trådnamn och väldigt lång, men där finns sanningen om dessa hjälporganisationer. De är inte vad ni tror att de är.

 
da capo

da capo

11 juli 2014 09:22

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Det har blivit fart på befolkningsutvecklingen i tredje värden och i synnerhet Afrika sedan den vite mannen uppfann penicillinet och utvecklingsbiståndet. Det hade varit önskvärt om vi samtidigt hade börjat hälla 'p-piller' i dessa länders dricksvatten. Det våldsamma befolkningstrycket är nu riktat mot Europa via länder vars ledare tycks helt ha förlorat allt realitetssinne beträffande befolkningstillväxten. Professor Raphael Israeli, som är expert på islamisk historia vid det Hebreiska Universitetet i Jerusalem, förutsäger att hela Europa kommer att förvandlas till ett EURABIA/EURAFRIKA innom ett par generationer.
Av vår världsdels (Europa excl. Rysland) befolkning är 30 millioner i dag muslimer, men detta tal väntas bli fördubblat till 60 mllioner inom loppet av de kommande 25 åren.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Föredrag av Mogens Camre om demografi och odugliga politiker:

http://youtu.be/n-e3c7XS6mw

------------------------------------------
http://www.youtube.com/user/HenrikRClausen

http://youtu.be/n-e3c7XS6mw

 
Ingen bild

Niklas R

11 juli 2014 09:27

@Lena
Använd hellre den korrekta benämning han/hon/den, det istället för att använda hen som betyder slipsten. Låter lite lustigt när du säger han, hon, slipsten när du pratar om personer.

Sen när det gäller islam så är det självklart att islamisk välgörenhet bara handlar om andra muslimer. Resten av folken skall ju dödas eller konverteras, då är det liksom en motverkande faktor att först ge dem mat så de inte svälter för att månaden efter mörda dem för att de inte är muslimer.

Av samma anledning anser jag att vi i den "otrogna" delen av världen borde vända muslimerna ryggen och låta dem lösa sina egna problem, på ett eller annat sätt, samt inte ge dem någon välgörenhet eller hjälp.
Det låter okristligt men är faktiskt en variant på vad Jesus sa om den gyllene regeln, "Behandla andra så som du vill att andra ska behandla dig".
Då ska vi behandla muslimer så som de behandlar oss.

 
Ingen bild

Gunnar

11 juli 2014 10:13

Vad vill du säga med det??
Alla folkslag, religiösa grupper, etc hjälper väl i första hand sina egna?
Undantaget de som är på väg att gå under p g av degeneration.

 
Ingen bild

Maja Dacke

11 juli 2014 10:29

Det är skillnad på muslimer och muslimer - där har du rätt, Lena.
Jag minns som SFI-lärare att i en grupp fanns en man (kurd) som inte fastade. Alla de andra muslimerna gjorde stora ögon och protesterade. - Sånt trams tror jag inte på, sa mannen, ungefär, och jag saknar inte medkänsla för fattiga för det. Icke-muslimerna höll med honom.
I en annan grupp var det en kvinna med hjärtproblem som försökte fasta. - Det behöver du inte, sa de övriga, när du är sjuk. Men hon ville. Och under en lektion fick hon något slags 'attack'. - Skratta, sa jag och inledde en 'skrattfest' för alla. (Kinesisk, medicinsk qigong, djupa ha-ha-ha-haaa.) Efter en stund blev kvinnan bättre och lovade skratta mera ...
Hur det gått med nyss nämnda elever vet jag inte. Men jag vet att skratta bör man annars dör man. Eller hur?
Det finns mer eller mindre sekulära muslimer - även i Sverige - som har det lika 'svårt' med de övriga som vi svenskar. Minns att många flydde från fanatiker!

 
Ingen bild

Lärare

11 juli 2014 10:32

Har alltid undrat varför man som muslim säger att man fastar? Det är väl ingen fasta, att byta ut natt mot dag, man äter ju på natten istället, eller rättare sagt när det är mörkt. Vilket skämt!

Nu är det väl ändå dags att sätta stopp för alla galenskaper svenskarna "går på" vad gäller islam. Det kommer bli värre för var dag.
Mona Sahlins uppdrag att "hata SD" är sanktionerat av regeringen, och övriga sjuklövare!

Hon är ju Expo:s "springflicka", vem kommer kunna lita på en sån person? Vilka är det som hatar; Jo, bara att titta på hur det ser ut i t ex Malmö, där kristna och judar flyr pga förföljeser och all brottslighet.

Bra klargörande ang "Vi och dom" av Thoralf i bloggen!

 
Ingen bild

Martin

11 juli 2014 11:42

Muslimer bryr sig endast om muslimer, inga andra, det är tydligt. Vi borde inte ta emot muslimer i våra egna länder eftersom de bara bryr sig som sig själva. Det ser man inte minst bör det gäller Gaza/Israel. När tar muslimska länder emot icke-muslimer och ger dessa full tillgång till gratis bostäder, utbildningssystem och bidrag? Aldrig.

 
Ingen bild

rksmrgs

11 juli 2014 11:44

Jag får intrycket att den muslimska institutionen "Ramadan" i mångt och mycket präglas av vad min mormor karakteriserade som "söndagshelighet och vardagsjävlighet."

 
Ingen bild

johannes

11 juli 2014 11:56

Riktigt skönt att läsa att det finns äkta konspirationsteoretiker som tar avstånd från muslimer. För inte kan vi tillåtá muslimer i världen att sticka upp mot oss kristna. Alla vet, eller bör veta, att vi kristna är så mycket bättre än alla andra.

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 juli 2014 12:17

@johannes.
Man behöver inte vara konspirationsteoretiker för att ta avstånd från Islam. Han men en gnutta förstånd, känsla för alla människors lika värde (tom. kvinnor), respekt för djur, mm är ett avståndstagande lätt.
För naiva lallande fån, finns snart inget hopp...

 
Ingen bild

Göta

11 juli 2014 12:34


LÄS gärna nedanstående skildring om den tidigare svenska raggarbruden, som efter att ha konverterat till islam gifte sig med en islamist och tillbringade flera år med al-Qaidas krigare i Afghanistan och Pakistan. Efter att hon två gånger hade blivit änka efter al-Qaida-terrorister och mor till deras barn återkom hon till Sverige och här har hon bland mycket annat fått hålla flera av de islamska radioandakter som numera till stor del ersätter de kristna morgonandakterna i P1.

Jag råkade på denna skildring på Internet och kände igen den från "Politiskt Inkorrekt" en tid innan sajten släcktes ned. Den börjar så här:
"Låt oss då berätta den otroliga historien om en av många svenska anhängare till al-Qaeda. Det är visserligen en lång berättelse, men vi uppmanar er att läsa den till slutet. Följande historia är nämligen inte enbart en berättelse om en fanatisk svensk konvertit, utan även en bild av den MAGNIFIKA GODTROGENHET SOM PRÄGLAR DET SVENSKA ETABLISSEMANGET som omfamnar allt och alla – så länge det är iklätt en ”exotisk” hijab eller chador. Vår berättelse om en ung f.d raggarbrud från Karlskrona tar sin början i Lund under den första hälften av 1990-talet. ..."

Läs fortsättningen i länken och häpna över alla naiva svenskar!
http://barajageller.blogspot.se/2011/05/bin-laden-ar-dod-men-vi-tvivlar-pa-att.html

Även Svenska Dagbladets ledarskribent, Per Gudmundsson, har skrivit artiklar om denna i terroristkretsar kända svenska konvertit, både i SvD (30 september 2011):
http://blog.svd.se/ledarbloggen/2011/09/30/ska-en-talibanhustru-representera-sveriges-muslimer/

... och på sin bloggsida:
http://gudmundson.blogspot.se/2012/01/al-qaidas-ledande-kvinna-prisar-svenska.html

 
Ingen bild

tant Gul

11 juli 2014 12:35

Det finns två sorters ställningstaganden:

1. Vad skall vi göra OM båten, som vi sitter i, sjunker?
2. Vad sjall vi göra NÄR båten, som vi sitter i, sjunker?

eller med avseende på den svenska, politiska verkligheten,

1. Vad skall vi göra OM muslimerna tar makten - OM afrikanerna
som en flodvåg väller in i Europa/Nya Sverige etc?
2. Vad skall vi göra NÄR muslimerna tar makten, NÄR afrikanerna
som en flodvåg väller in i Europa/Nya Sverige etc?

Hallå, finns det några realister här? Några som tror att ett gott kollektivt skratt inte kurerar situationen? Finns det någon här som orkade lyssnade till vad Mogens Camre hade att säga om dagens verklighet?
Länk finns ovan kl 09:22.

ett ungefärligt citat ur talet:
"Befolkningsutvecklingen och den därav följande stormfloden av immigranter till Väst är ett alltöverskuggande hot mot hela vår kultur, ett hot mot den västliga civilisationen överhuvudtaget.

Vi befinner oss således i en situation, där den inhemska befolkningen både i absolita tal och relativa, faller som en sten, medan antal människor med en helt annan kultur är i våldsamt stigande. Det finns inga sakliga skäl för att vår samhällsmodell skall kunna vidmakthållas, om denna utveckling ytterligare fortsätter, ty den övervägande delen av icke västliga och i huvudsak anonyma invandrare utgörs av människor som väsentligen saknar såväl förmåga som vilja att låta sig inlämmas i ett modernt, förnuftsbaserat samhälle."

Finns det någon självbevarelsedrift i Europa och i Sverige?
Eller skall de förvirrade kärringarna (Cecilia1+Cecilia2+BirgittaO+Mona+MariaF+Ursula)
tillåtas styra utvecklingen?

 
Ingen bild

Niklas R

11 juli 2014 12:38

@Gunnar
Inte direkt, det är skillnad på de olika religionerna. Kristendomen förespråkar givmildhet mot alla människor oavsett deras ursprung eller tro, till exempel.

 
Ingen bild

johannes

11 juli 2014 12:58

Det blir ett rasistiskt uttalande när ni generaliserar en hel grupp människor utifrån ett fåtal extremister uppfattningar. Ni konspirerar utan att ha belägg för er tro. Alltså en rasistiskt konspiration.

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 juli 2014 13:11

@johannes.
Det finns bara ett Islam, så säger de själva.
Var finns fö. det rasistiska? Det finns människor av alla hudfärger som är
Muslimer. Kom med något bättre...

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 juli 2014 13:21

Vinster i välfärden...
Allas vår Bert Karlsson öppnar nya flyktinganläggningar enligt media.
-Jag har fullt upp hela sommaren. Det är fler som vill att vi ska komma och öppna anläggningar - som i Övertorneå, Kalmar(!), Halmstad och Stenungssund, säger Bert Karlsson till SkLT.
Enligt tidningen kommer Berts bolag att öppna 20 nya anläggningar - bara inom tre veckor. I så fall driver han 25 anläggningar..
(Skaraborgs Läns Tidning)

 
Ingen bild

Onkel Sven

11 juli 2014 13:36

Joihannes , ta emot några i ditt hem om du har något , så får vi höra sen vad du tycker ! Fjosse !

 
Ingen bild

Ketchup

11 juli 2014 13:51

@johannes, hur gick det för ketchupdoktorn?

 
Ingen bild

Tony

11 juli 2014 14:12

Bert Karlsson har tillsammans med Migrationsverket
bestämt att öppna upp ett flyktingboende i Simrishamn,
ett boende för 200 personer, detta utan att först meddela
kommunen, dom bara tälls inför faktum. Hur lusaktigt får
en myndighet bete sig? Att Bert karlsson saknar hyfs vet de flesta, men av en myndighet borde man kunna förvänta sig
mer förstånd, snacka om att köra över folk och deras åsikter!

 
Ingen bild

SD+

11 juli 2014 14:13

@Hulda mk1
Enligt vad jag förstår så finns det minst 2 sorters islam, shia och sunni.

 
Ingen bild

Lena

11 juli 2014 14:35

@Niklas R
Angående ordet "hen", jag hade ingen vetskap om ordets riktiga betydelse, men spännande är det...;) Det var väl så att jag egentligen menade att bakom en burkaklädd människa kan det t ex dölja sig en extremist med bombbälte på sig... inte så kul!

Tänkte också på att muslimer är snåla som bara skänker ca 75 kr till fattiga. Hur mycket är vi svenskar SKYLDIGA att skänka? De rika arabstaterna hjälper inte sina fattiga alls. Om det bara är 75 kr för att hålla dem vid liv, då tycker jag inte man behöver skryta med det.

 
Ingen bild

Göran

11 juli 2014 14:47

@ Observer,

Ja, det blir ett jättejobb att rensa upp efter Torbjörn Fälldin, Ola Ullsten, Ingvar Carlsson, Carl Bildt, Göran Persson och krigshetsaren Fredrik Reinfeldt ! Kort sagt, återställa ordningen efter Tage Erlander och påbörja förbättringen av det gamla Sverige.

"Tack för att ni valde Sverige!" Denna Reinfeldts fras i Almedalen kan väl inte uppfattas som något annat än krigsförklaring mot oss svenskar. Han har lyckats få hit hela släkten, så infanteri har han ju. Samtidigt som han monterat ned vårt försvar. Denne man är farlig.

 
Ingen bild

Göta

11 juli 2014 15:16

“There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance” - Ayaan Hirsi Ali
(Det är en enorm skillnad på att vara tolerant och att tolerera intolerans.)

Ayaan Hirsi Ali är född 1969 i Mogadishu. Hon är en f.d somalisk-nederländsk politiker, numera bosatt i USA och knuten till American Enterprise Institute i Washington DC.
Tillsammans med filmaren Theo van Gogh gjorde hon 2004 den kontroversiella kortfilmen "Underkastelse", som handlar om kvinnoförtrycket inom islam. Filmen väckte ilska bland många muslimer i Nederländerna, som såg filmen som hädelse. Den 2 november 2004 mördades van Gogh på öppen gata av en muslimsk fanatiker. På van Goghs döda kropp fanns ett brev med dödshot även mot Hirsi Ali. Sedan dess lever hon på hemlig adress och under ständigt livvaktsskydd. Hon ägnar sig sedan en tid tillbaka åt att skriva böcker och föreläsa om sitt liv och om politiska frågor, i synnerhet om den konträra motsättning som enligt henne föreligger mellan islam som religion och civilisation och västvärlden.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Ayaan_Hirsi_Ali


 
Svensson

Svensson

11 juli 2014 15:20

Dags att någon startar en insamling för svenskar som har hamnat i problem,kan andra ha insamlingar för sitt folk,så ska väl även vi svenskar kunna ha det.Vi svenskar måste hålla ihop,det här mångkulturella är bara en trend,trender kommer och går,snart är det något nytt som gäller.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 juli 2014 15:35

Annat ämne.
dn.se rapporterar att Soran Ismael tilldelats Läkerols kulturpris "Voice of the year" för 2014 på 100 000:-
Bland de förra pristagarna finns Jonas Gardell och Malena Ernman...
Läkerol har aldrig varit något som jag uppskattat. Från och med nu ännu mindre...

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

11 juli 2014 16:43

Hittade precis en ny val film till partiet.

https://www.youtube.com/watch?v=mVWeM_m5ZSk

 
Ingen bild

Wilhelm Andersson

11 juli 2014 17:40

Mona Sahlin utses till ledare för vad man kan ana blir vår tids Gestapo. Utvecklingen är verkligen skrämmande.
Dan Park fängsals för sina tavlor i Sverige år 2014.
Nu måste något göras åt detta !!!

 
Lotta

Lotta

11 juli 2014 17:53

Läste en insändare i dagens Barometern om zigenarlägret på Svinö som tecknade en helt annan bild än den Östran hade med i sin tidning igår. Av texten att döma hade tydligen insändarskribenten bifogat en bild som visade hur det ser ut i området. Bilden utelämnade Barometern, undrar varför? Insändarskribenten skriver bl.a om kläder som hänger på grenar och en stank av avföring i området. En person sågs sittande i ett buskage förmodligen uträttandes sina behov. Ingår det i allemansrätten att använda naturen som toalett? I dag infördes dessutom eldningsförbud i Kalmar. Undrar om de i allemansrätten så väl insatta zigenarna känner till att det då är förbjudet att tända brasor?Vore på sin plats att kommunen eller polisen åker ditt för att kontrollera att eldningsförbudet upprätthålls. Det borde i annat fall vara skäl för avhysning.

http://youtu.be/9pZkw-V6yog

 
http://youtu.be/xjMZFldO7nQ

http://youtu.be/xjMZFldO7nQ

11 juli 2014 18:37

http://youtu.be/xjMZFldO7nQ http://youtu.be/xjMZFldO7nQ

http://youtu.be/xjMZFldO7nQ http://youtu.be/xjMZFldO7nQ

http://youtu.be/xjMZFldO7nQ http://youtu.be/xjMZFldO7nQ

http://youtu.be/xjMZFldO7nQ http://youtu.be/xjMZFldO7nQ

http://youtu.be/xjMZFldO7nQ http://youtu.be/xjMZFldO7nQ

http://youtu.be/xjMZFldO7nQ

 
Ingen bild

Tony

11 juli 2014 20:04

Ingen Nyhet om SD är för liten för att göra en story om
för den Svenska stolle Median, idag gällde det Bjuv, som
inte fick ihop representanter för att ge ut en egen
valsedel i kommunvalet, detta hade naturligtvis inte varit en
nyhet om det gällt något av dom andra partierna, det är
patetiskt att se och höra hur allt som kan göras om till något
negativt för SD används av dessa figurer.
Hoppas att valresultatet i September sänder chockvåger
genom hela den enfaldiga journalistkåren, när SD uppnår minst 20%.

 
Ingen bild

KÖNSSTYMPA MERA

11 juli 2014 20:06

FITTPYSSEL AV DEN HÖGRE SKOLAN - här ligger F! i lä.
Bara i Kalmar har åtminstone 100 minderåriga flickor blivit könsstympade. Men med tanke på mörkertalet har förmodligen många fler utsatts för det bestialiska ingreppet, rapporterar Barometern.

 
Ingen bild

Lena

11 juli 2014 20:53

@Svensson 15.20
Ingen dum idé - tänk vad mainstream media skulle oja sig om rasister, när det är tvärtom att svenska hemlösa blir utestängda från härbergen för romerna ska komma först och numera översvämmar härbergena. Vore intressant att veta om romerna måste betala för sig som andra hemlösa måste.

http://www.youtu.be/xjMZFldO7nQ
Jan Milld for president, jag beundrar den mannen, så mycket klokskap och kunskap, tänkvärda analyser.

http://.www.friatider.se/slottsg-gster-b-ttre-i-syrien
Ofattbart att vi sjunkit så lågt - jag har märkt att man får mycket mer respekt med sig om man är bestämd och inte låter sig mjäkas med av kurder och andra araber. De föraktar vårt "svenska" sätt där vi tror vi är snälla när vi inte kan säga ifrån. Håll hårt på din egen identitet, låt dem förhålla sig till det. Deras problem är inte vårt ansvar!

 
Ingen bild

Stundtahl

11 juli 2014 21:30

@Wilhelm Andersson…Uppskattade mycket ditt koncisa inlägg!
I övrigt kan vi påminna oss Voice of America som började sända radio redan 1942 för att uppmärksamma antidemokratiska strömningar.
-Upplevelse av en skandinavisk light version som har adress gammelmedia och politiskt vanstyre av Sverige når oss nu via Danmarks Röst ,Radio 24/ syv.
I övrigt önskas att våra övriga grannländer mfl. kommer oss till hjälp!
http://www.svt.se/opinion/article2164555.svt
http://www.radio24syv.dk/

 
Ingen bild

OT

11 juli 2014 22:34

Inget nytt under solen - "Sabaton - Rise Of Evil": http://www.youtube.com/watch?v=BawkcZdr3QI

 
Ingen bild

OT

11 juli 2014 22:40

Så hur skall vi då handskas med dessa nazister (notera att jag inte menar SD), jo vi skall utnyttja vår demokratiska rätt!!!

"Sabaton - Uprising": http://www.youtube.com/watch?v=lZUYg4AXSpc

 
Ingen bild

OT

11 juli 2014 22:47

Låt våran elit (de som vet och kan allt) spela sin låt "to the end" - "Highway to Hell!": http://www.youtube.com/watch?v=VftocVO93uE

P.S kom bara ihåg att "Du Hast Nicht...": http://www.youtube.com/watch?v=aWE2IDEofmI

 
Ingen bild

Niklas R

12 juli 2014 13:10

@Lena

Svenska språket har mängder med gamla ord i bruk idag, som vi inte tänker på. Men gemensamt för dessa är att de alla knyter an till den gamla betydelsen. Därför är det så löjligt när okultiverade och historielösa vänsterknallkorkar skall försöka komma med nyspråk med ord som är flera tusen år gamla i språket.

Exempel på gamla ord som används idag.
Ved - skog, t.ex Tiveden
Sax - liten kniv med rak egg. Fanns även som långsax som kunde vara upptill en 50 cm lång.
Hus - borg. Exempel Bohus, Nyköpingshus

 
Ingen bild

MN

13 juli 2014 22:32

Den frågan vi bör ställa oss, hur slinker 10000 illegala igenom Danmark till Sverige? Varför gör danskarna inte sitt jobb avvisar de till hemlandet?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se