thoralf

Direktlänk till inlägg 6 juli 2014

PENSIONSBROMS ELLER INVANDRINGSBROMS

Av Thoralf Alfsson - 6 juli 2014 18:18

Sveriges "äldsta" person polisanmäld för pensionsbedrägeri.


Detta borde alla Sveriges fattigpensionärer lyssna på. Eller alla pensionärer i hela riket! Det är helt makalöst!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Martin

6 juli 2014 18:45

Men hallå Thoralf! Visa uppskattning för att sverige nu kan skryta med en sådan unik biologisk bedrift! Är du inte patriot? Skäms!

 
Svensson

Svensson

6 juli 2014 18:50

Det behövs nog en EU-broms också !!

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 juli 2014 19:06

Vilken krutgumma!! Vilken medicinsk sensation! Föda barn vid så hög ålder.
Detta är verkligen något för media. Förväntar mig en massiv invasion vid hennes dörr.
Hur mår hon? Vad äter hon? Klarar hon sig utan hemhjälp? Hur mår detta barn, fött 1963? Hur gamla blev hennes föräldrar? (Kanske lever de ännu..)

Det är verkligen unikt att bli så gammal. Tänk att vara född 1 juni 1899 och leva ännu!
Hon har tex. överlevt alla som deltog i Första Världskriget.
När skotten i Sarajevo föll var hon nyss fyllda 15 år.
När Hitlers trupper gick in i Polen var hon 40 år.
När barnet föddes var hon runt 63 år. En världssensation!! Tänk att media och den medicinska forskningen missat detta TOTALT...
Någon närboende måste tipsa lokaltidningen. Nu under "nyhetstorkan" är säkert detta extra intressant!!
Man upphör aldrig att förvånas....

 
Ingen bild

Hood

6 juli 2014 19:29

Bra att du tar upp detta på din blogg. Det gäller att sprida dessa vanvettiga förhållanden så mycket som möjligt.Dan Park och hans kamp i Malmö mot den maktfullkommliga "rättvisan" är ett trängande ämne som bör belysas.Jag har inte kunnat finna en enda rad i gammelmedia om hans anhållande.George Orwells 1984 känns kusligt närvarande.

 
Ingen bild

Eva

6 juli 2014 20:02

Det är djupt upprörande att Dan Parks har fängslats och att hans konst har beslagtagits för analys. Så agerar en renodlad diktaturstat. Samtidigt kan en musiker som rappar att han vill slå Sverigedemokraternas omtyckte partiledare Jimmie Åkesson gul och blå och hissa honom i en flaggstång bli prisbelönt i riksdagen och inbjuden att sjunga när Nobels Fredspris delas ut! Det är fullkomligt förryckt! Hela Sverige är ett dårhus, och vi som inte tillhör dårarna börjar få allt svårare att andas.
------------------------------------------------
Radio Länsman - Extrasändning - Vittnesmål om Dan Parks utställning
http://youtu.be/-i-ob_0b_-I

 
Ingen bild

Du är vad du heter

6 juli 2014 21:05


Inte ens Esbati´s föräldrar tyckte att han var värd ett bättre namn så de döpte honom till Ali Baba.
I Sverige blev iraniern sedermera en stjärna och idol för alla losers i landet.

 
Ingen bild

Stefan i Std

6 juli 2014 21:09

Om denna Saro Dursun lever i fem år till uppnår hon den aktningsvärda åldern av 120 år!

Reinfeld visste inte hur rätt han hade i uttalandet om att vi blir bara äldre och äldre :-)


 
Ingen bild

KS

6 juli 2014 21:10

Thoralf
Du skriver:"Sveriges äldsta person polisanmäld för pensionsbedrägeri" Efter att ha lyssnat igenom klippet så får jag den uppfattningen att polisen nekade till att ta emot anmälan. Frågan blir då: Har man tagit emot anmälan nu? Eller missade jag något?.....

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

6 juli 2014 21:19

Hulda

Google, kom för några år sedan.

Från SvD och Reuters, Två köpta och korrumperade tidningar, men ändå
Kvinnan är ett år äldre än den tidigare kända äldsta barnaföderskan, rumänska Adriana Iliescu, som födde barn vid 66 års ålder i början av år 2005.

Den spanska kvinnans tvillingar föddes med kejsarsnitt efter provrörsbefruktning uppger sjukhuset Hospital de la Santa Creu i San Pau för Reuters. Befruktningen skedde i Sydamerika.
Kvinnan uppges komma från Andalusien och ska enligt en talesman för sjukhuset stanna kvar 4-5 dagar för behandling på en specialavdelning för riskfyllda födslar.

Ps det fanns fler, ingen medicinsk sensation om man säger.

Det är många som levt från 1900 talet,
Rut Mikaelsson, Åsele, har avlidit två månader före sin 110-årsdag. Hon var född 23 oktober 1899.

Därmed finns bara en person född på 1800-talet i livet i Sverige. Det är en invandrad kvinna från Turkiet, Saro Dursun, boende i Västerås, som är född 1 juni 1899.

Den person som levt längst i Sverige är Astrid Zachrison i Vetlanda, som var 112 år och 364 dagar när hon avled 2008. På femte plats kommer Johanne Svensson, Landskrona. Hon var 111 år och 125 dagar när hon avled 2003.

Den nu äldsta levande personen i Nordvästskåne är Greta Andersson, Helsingborg, som föddes 20 november 1902 och snart kan fylla 107 år.

Jag måste bara älska, när i princip hela Podcasten avhandlar en specifik person, (som mycket möjligt kan vara en bedragare) Och smyger in. (Vi VET att det finns en utbredd rädsla i det Svenska samhället, Ingen vill ta i frågan om dessa UPPENBART bedrägliga invandraRE (plural) Var det inte singular? Saro Dursun?


Synonymer till uppenbar

evident, tydlig, obestridlig, påtaglig, ögonskenlig, klar, solklar, iögonfallande, iögonenfallande, flagrant, markant, skriande, apparent, eklatant, påfallande, allbekant, notorisk

Som ni kan läsa ovan så var det inte UPPENBART. mycket sällsynt är en annan sak,

Podcasten började fantastiskt bra, förutom den släpande rösten, tråkigt att den var sönder klippt, men jag antar att det måste klippas ner till lagom längd.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

6 juli 2014 21:37

Är det damage Control, Mats?

Det skulle ju vara ännu större sensation om en 63-årig kvinna blev gravid via provrörsbefruktning på 60-talet?
Är det inte också så att dessa kvinnor har fått ägg från donatorer vilket också skulle vara en stor medicinsk sensation på 60-talet? Om än aningen oetisk? Och hur har en flykting råd med en sån behandling?

Du hävdar ofta att du bara vill ifrågasätta vissa saker men här visar du en tydlig agenda genom att undgå att nämna vissa detaljer.

Resten är bara utfyllnad.

I reportaget framgår också att många invandrade får pension av svenska staten utan att ha arbetat en enda dag i Sverige? De får tillgodoräkna sig arbete i forna hemlandet, något som svenskar som jobbat utomlands periodvis inte får? Rättvisa?

Vissa av dessa invandrade pensionärer får dessutom högre pension än vad en allt för stor del svenska pensionärer får? Rättvisa? Det slår framförallt mot kvinnor. Inte heller kollas ålder nämnvärt eller om de får pension från sitt forna hemland.

Singularis säger du, det är ett fall som allt för väl tydliggör hur slapp kontrollen är. Man undrar hu mycket mer som slinker igenom där man kanske har skarvat mer måttligt? Men statistik verkar ju inte finnas?

 
Ingen bild

Lena

6 juli 2014 21:53

Mats (ateist)Proffstroll
Jag förstår att din främsta uppgift här i livet är att peka finger åt andra och samtidigt berätta hur förträffligt duktig o intelligent du själv är. Det är vidrigt och jag tror du är en psykopat och en översittare av guds nåde. Mig har du i alla fall inte övertygat. Kan du berätta vad alla de andra som du räknade upp över 110 år har att göra med "din" bevisföring? De är kanske ingen sensation i den meningen att de fick bar nära pensionsåldern. Den kvinna du berättar om som fick barn vid 66 års ålder var en italienska som genomgick en hormonbehandling för att bli gravid. Fanns sådant 1964, nej det tror jag inte!
För övrigt: "Podcasten började fantastiskt bra, förutom den släpiga rösten..." Blä!!!
Det finns många intressanta trådar i detta ex. varför myndigheter och myndighetsperoner inte sköter sina jobb/tjänster/ämbeten som de svurit på. De stoppar huvudet i sanden och lotsas som inget när frågan kommer. Snacka om ett Sverige i förfall. Makalöst är inte ord som räcker till för beskriva detta! Tyvärr var det inte bättre under sossarnas ledning.
http://parnassen.wordpress.com/2012-02-08/person-stallet-for-att-jaga-pensionarer-carema-och-blojorna/

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

6 juli 2014 21:55

Nemo

Som jag sa det fanns fler, så det är ingen medicinsk mirakel, som påstods.

Vilka detaljer undviker jag?, och vilken agenda visar jag med det?.

Som jag sa början var bra i podcasten, så jag kan inte argumentera emot dig där.

Singularis hur gick man till pluralis när man pratar om en person? Och vad har mitt ifrågasättande med " slapp kontroll" att göra.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 juli 2014 22:03

@Mats(ateist).
Du slår idag rekord i dumhet. Enligt de uppgifter jag har, födde denna kvinna barn 1963, vid c:a 63 års ålder. 1963, då hade inte ens människan varit på månen.
Då fanns inte provrörsbefruktning...
Om denna födsel ägde rum i Sverige, borde inte vårdpersonal reagerat?
Om hon invandrat i vuxen ålder, med detta barn, borde inte någon myndighetsperson reagera? Detta är faktiskt helt sanslöst...

En naturligt igångsatt graviditet med en kvinna över 60 år...Tror du på Tomten...

Jo, jag kan leta efter människor på nätet.
Det går att hitta den äldste/äldsta i varje stad utan problem och visst finns det väldigt gamla, främst kvinnor. Hjälpte en släkting att må bättre när jag kollade runt i kommunen och kollade efter de äldre i åldersordning. Släktingen hamnade på runt 200 plats och mådde genast bättre!

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

6 juli 2014 22:10

Lena

Snälla börja då med att kolla lite fakta, innan du sväljer allt med hull och hår, och dessutom sprider sakerna vidare som sanning. Jag misstänker i å andra sidan att du är religiöst troende, Och det förklarar varför du känner dig, nedtryckt och utsatt, förnedrad av information.

Och det var inga "bevis" jag la upp, det var en 30sec sökning, som alla borde göra innan dom presenterar, saker som medicinskamirakel,

 
Lotta

Lotta

6 juli 2014 22:10

@Mats (ateist) Det är klart att en del människor blir väldigt gamla som de du räknar upp. En fråga: Hur många av dem blev mor efter 60 år fyllda?

http://youtu.be/9pZkw-V6yog

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

6 juli 2014 22:22

Hulda

Jag har inte sagt något om det heller, antingen kan man få barn upp till 70år eller så kan man inte. Sällsynt, inget mirakel.

Kan en människa hoppa 9 meter ? springa 100 meter på 8 sec ?
Tror du att dom kunde det för 50 år sedan? " rent fysiskt" tror du evolutionen går i 190.

Citat
Om denna födsel ägde rum i Sverige, borde inte vårdpersonal reagerat?
Om hon invandrat i vuxen ålder, med detta barn, borde inte någon myndighetsperson reagera? Detta är faktiskt helt sanslöst...

Var inte det att hon fått just barn på ett Svenskt sjukhus själva premissen?

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

6 juli 2014 22:31

Lotta

Tydligen bara en. ( och som jag sa, möjligtvis en bedragare) men att säga att det är en medicinsksensation måste vara grovt missvisande. och även i poden säga att det är "UPPENBART" att hon är en bedragerska

Det finns grupper av människor som INTE KAN få cancer, Hur UPPENBART är det.

 
Ingen bild

Lärare

6 juli 2014 22:35

Väntar ivrigt på att få läsa om det stora miraklet i morgondagens Express, Aftonbladet, DN, SVD och alla andra tidningar. Även TV kommer säkert ta upp sensationen!

Denna nyhet måste bara ut fort som "bara den"!

Polisens och övriga myndigheters agerande var ju förträffligt, följer PK-lagen!

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

6 juli 2014 22:35

Mats, alla dina frågor besvaras i mitt första inlägg. Lycka till.

 
Ingen bild

Lena

6 juli 2014 22:39

Mats(ateist) Proffstroll
Du lägger bara upp dimridåer och det du säger är ointressant. Vad har religion med detta att göra? Det är inte värt ens att svara på dina inlägg.

 
Ingen bild

Eva

6 juli 2014 22:54

@Eva
Det ser ut som det enda som kan rädda Sverige nu är en övertagande med en stadskupp.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

6 juli 2014 22:56

Nemo
OK jag tar det som ett icke svar,

Lena
Om du ska förolämpa mig, behöver du inte svara på mina kommentarer, men jag är hellre psykopat än religiös. Vilket jag antar att du är, eftersom ifrågasättande, fakta, och förnuft, är nedvärderande.

 
Lotta

Lotta

6 juli 2014 23:01

Men ge dig nu Mats (Ateist). Tror du verkligen att en kvinna på över 60 år kunde få ett barn på 60-talet? Det var helt enkelt inte möjligt. Det som det är frågan om är en lat bedragerska som tiden hunnit i kapp.

http://youtu.be/9pZkw-V6yog

 
Ingen bild

matspp

6 juli 2014 23:04

@Proffstroll
Du har målat in dej i hörnet igen.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

6 juli 2014 23:15

Lotta

?
Jag tänker inte leta efter en person som var över 60 år, bara för att jag inte orkar, lägger dock upp denna, så du slipper googla överhuvudtaget, och slå fast dina EGNA idéer som fakta, vilket du ofta gör.

Från det korrumperade SCB
Tänk själv, kan det vara möjligt, eller omöjligt som du påstår?

Statistik över barnafödandet i olika åldrar finns från och med 1750‑talet. Vid beräkningar av dessa så kallade åldersspecifika fruktsamhetstal har antal födda av kvinnor i en viss ålder satts i relation till antalet kvinnor i den åldern. Statistiken visar att det var nästan tio gånger vanligare att 40‑44‑åriga kvinnor fick barn i början på 1870‑talet än idag och bland 1800‑talets 45‑49‑åriga kvinnor var det 20 gånger vanligare.

Jag TROR jag kan hitta någon på 60, men ids inte. Så du får status Que. om du vill.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

6 juli 2014 23:18

Matspp

Gå in på rummet igen, dom vuxna pratar nu.


Skojar bara.

 
Ingen bild

matspp

6 juli 2014 23:32

@Proffstroll
Måste vara djä.... tråkigt att vänta på att målarfärgen ska torka.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

6 juli 2014 23:37

Matspp

Ja det blir det, det tar 30sec att slå sönder deras argument, sedan tar det timmar när dom skall försöka pyssla ihop något nytt, oftast slutar det i personliga åsikter som presenteras som fakta.

 
Lotta

Lotta

6 juli 2014 23:56

45-49 är? Nu gällde det över 60 är. Leta du. Eftersom det är du som påstår att det var möjligt är det upp till dig att bevisa att så var fallet. Lycka till.

http://youtu.be/9pZkw-V6yog

 
Ingen bild

matspp

6 juli 2014 23:56

@Proffstroll
I de fall du hänvisar till gällande barnafödslar så har någon form av medicinsk behandling gjorts. Behandlingar som inte fanns 1963 ska tilläggas. Det är fakta så din tes om något annat kan härmed avskrivas.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

7 juli 2014 00:25

Thoralf

En intressant artikel,
http://richarddawkins.net/2014/07/nasa-launches-carbon-mission-to-watch-earth-breathe/

Lotta
På ett villkor, att du erkänner att du är ignorant och medvetet presenterar dina egna åsikter som fakta, när du påstår att det var omöjligt att föda barn vid 63år på 60talet.

Jag har inte påstått att det var möjligt, läs igen.
Citat
Tänk själv, KAN det vara möjligt, eller omöjligt som du påstår?
Citat
Jag TROR jag kan hitta någon på 60.

Om du godtar premisserna Lotta, så skall jag leta reda på fakta,
(Hint jag ringer till SCB). I morgon

Matspp

Jag tog det första som kom upp, som jag sa förut, DET FANNS ANDRA. 1800 födde dom barn vid 49 utan rinnande vatten, och ni tycker att det vore konstigt att en kvinna på 60talet inte skulle kunna göra det, fast vid 63år

Ps och vi snackar dessutom om hela världen. Men jag hittar en i Sverige bara lugn. Upp till bevis Lotta.

 
Ingen bild

Tracky

7 juli 2014 00:35

Enligt Ratsit är hon gift också. Undrar hur gammal gubben är, 120? Han bor heller inte på samma adress som henne! Där i villan bor däremot 4-5 andra personer! Någon borde knacka på och ge gumman en bukett blommor, ifall hon existerare!

 
Ingen bild

vmm

7 juli 2014 01:08

När det gäller åldersbestämningar så skulle jag inte bli förvånad om vi om några decennier kommer att få många fall med människor som kommit hit som ensamkommande flyktingbarn och sagt att dom är under 18 år, men då, sedan alltså, när dom blir äldre och närmar sig pensionsåldern, ändrar sig och kommer på att dom faktiskt är äldre än dom sagt att dom varit. Ålder är ju bara en siffra, eller vad det nu är man brukar säga ;)

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

7 juli 2014 01:22

Mats menar naturligtvis att han har läst men ej förstått eller snarare velat förstå. Nu försöker han blanda bort det hela med en massa snömos.

Mats borde snarare erkänna det han vill andra skall erkänna. Fast det blir för protokollet vi andra ser det i hans inlägg.

 
Ingen bild

Helsvensk och bitch

7 juli 2014 05:06

Vilken vidrig blogg och vilka tragiska idioter som skriver här (enstaka undantag)!
Passar inte Sverige för er, så snälla flytta, till Nordpolen förslagsvis...och frys ihjäl, så slipper resten av Svenska befolkningen de egentliga riktigt dåliga generna!

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 juli 2014 06:18

@"Helsvensk" bitch.
Nej, till Nordpolen vill nog ingen flytta. Efter att ha läst om alla arbetsläger i Sovjetunionen där miljoner frös och svalt till döds, inser klokt tänkande människor att det är dumt att flytta dit.
Vad gäller innehållet, så ange gärna något som du anser opassande. Det tar dig säkert en bra stund...
Trollens tokigheter får de ansvara för själva...

 
Ingen bild

Stefan A

7 juli 2014 06:31

Man misshandla i Malmö pga. att han hängde upp en Israelisk flagg i fönstret i sin lägenhet. Sjuklöverna har fört in mellanöstern till Malmö och nu är det dax att de avkrävs svar på vad de tänker göra åt situationen, nu duger det inte längre med tomt skitprat om "allas lika värde", det biter inte, och det fulla ansvaret bär sjuklövern.

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 juli 2014 06:32

Läser nu i media att en man blivit misshandlad i stadsdelen Seved i Malmö. Han hade enligt media satt upp en Israelisk flagga i ett fönster och blivit angripen av runt tio män.
Misshandeln ska ha utförts med "järnrör".
Att detta kan härledas till den ständigt pågående konflikten i Mellanöstern kan de flesta räkna ut med lilltån.
Men att det skrivs "järnrör" är ett fult knep att istället skydda de riktiga gärningsmännen och istället fegt insinuera att det är svenskar som utfört misshandeln.
Vi som har tankeförmåga kvar inser snabbt att orsaken är dåligt humör pga. hunger, törst och grupptryck i samband med Ramadan som utlöst händelsen...

 
Ingen bild

Leon

7 juli 2014 06:41

@ Mats (trollet)

Av de "diskussioner" som förekommer här, d v s etikettsklistring och nedsättande epitet på den som dristar sig ifrågasätta de "fakta" som framläggs, torde du som den uppenbart intelligenta person du är ha insett det hopplösa. Minsta interpunkteringsfel skärskådas och utlöser en lavin av idiotförklaringar. För det är ju som bloggägaren stolta måtto lyder (eller borde lyda) - "Det är lätt att vara sverigedemokrat...det är bara att skapa sin sanning"

 
Stefan K

Stefan K

7 juli 2014 07:43

Vad säger företrädarna för våra stora pensionärsföreningar PRO och SPF?
http://www.pro.se/
http://www.spfpension.se/

Antar att de fått länken till inslaget med en vädjan om en kommentar...

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

7 juli 2014 08:44

Leon, tycker du att Mats har ifrågasatt fakta eller försökt förringa den?

Och allt det andra runt omkring vad har det med saken att göra som Mats skriver?

-Fakta är att invandrare får pension av svenska staten utan att ha jobbat en dag i Sverige.

-Fakta är att den pensionen är högre än vad många fattigpensionärer uppbär efter ett helt yrkesliv.

-Fakta är att man inte kollar om de har pension från sitt hemland.

-Fakta är att man har gjort speciella regler för invandrare som gör att man kan tillgodoräkna sig år då man arbetat utomland för svensk pension. Någon som inte infödda svenska kan.

-Fakta är att en kvinna påstår sig vara 64 år, 1963. Hon har året innan fött ett barn. Kvinnan är nu 115 år. Vilket gör att det inte bara är ett medicinskt under att föda barn vid en ålder av 63år, på 60-talet. Utan att hon har blivit så gammal med tanke på hur just barnafödande sliter på kroppen. Så märkvärdigheterna blir bara fler och större.

 
Ingen bild

M&E

7 juli 2014 08:47

Fattigpensionärerna, det är väl mest invandrare som är.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

7 juli 2014 09:09

M&E, är det en fråga eller ett påstående? Om det senare, källa på det?

 
Ingen bild

Göta

7 juli 2014 09:31

Kan man inte göra en medicinsk åldersbestämning på kvinnan?

När man har testat att åldersbestämma personer genom tand- och handledsröntgen så var resultatet en avvikelse från den riktiga åldern på +/- 2 år i hela 95 procent av fallen. För resterande 5 procent var avvikelsen något högre, men det kan antagligen inte röra sig om mer än +/- 3-4 år. För den aktuella kvinnan rör det sig tydligen om en skillnad på uppåt 25 år mellan hennes reella ålder och den angivna. En så stor skillnad bör väl inte vara några större problem att avslöja?

 
Ingen bild

Observer

7 juli 2014 09:46

Tyvärr finns det inläggskribenter här som diskuterar för diskussionens skull. -Som en katt som får en papperstuss i ett snöre -De finner vad som helt kul att diskutera, när som helst!

 
Ingen bild

Tony

7 juli 2014 10:04

I Sverige spelar det ingen roll hur gammal en bedragare
är för att komma undan straff,bara att han/hon är invandrad.

 
Ingen bild

OH

7 juli 2014 10:17

Mats
Nu kan jag ha missat något i alla dessa likartade inlägg, men jag tillåter mig att tvivla på att en kvinna född 1902 snart fyller 107 år.

 
Ingen bild

Lärare

7 juli 2014 10:19

Ännu inte sett ngt i media om detta mirakel!

Ska idag träffa ett antal unga seniorer 55+, ska bli kul att få berätta lite nyheter om läget i landet. Finns en del nya bekantskaper som måste upplysas!

Nu kör vi för fulla muggar ända fram till 14 sept. Om alla hjälps åt kommer det att gå vägen, de har jag på känn!

Thoralf! Du är en klippa! Sprider info om din blogg.

 
Ingen bild

Optimisten

7 juli 2014 10:35

Känns ju kränkande mot en så gammal människa.Känns som detta val kan bli historiskt.
Ser att han som arangerade vänster demonstrationen i Kalmar har en blogg där han spyr galla över SD.
Www.mikewaxman.se

 
Kalle

Kalle

7 juli 2014 11:12

Julia Ceasar har skrivit en krönika om Röda Kors medarbetaren, jurist och ekonom, som nyligen dog efter anklagelser från en invandrare.

""Värdegrunden skördar liv.""

” Röda korset gör inte ett skit. De är helt inkompetenta. Det är kommunerna som får bära kostnaderna. Själva sitter de med löner på 80-90 000 kronor i månaden men vill att vi pensionärer ska jobba gratis. Vi får inte ens ett julkort som tack!”

Läs mer på:
http://snaphanen.dk/2014/07/07/sondagskronika-vardegrunden-skordar-liv/#more-180031

http://snaphanen.dk/2014/07/07/sondagskronika-vard

 
Ingen bild

Lena

7 juli 2014 11:23

@ Nemo 08.44
Alla faktapunkter som du räknar upp ska tillbaka rakt upp i ansiktet på de som talar om "allas lika värde".
Den enda punk som kan förtydligas är den om fattigpensionärer. Jag har alltid trott att det främst gällde kvinnor som varit hemmafruar en stor del av sitt liv och därför inte fått så många ATP-poäng. Men egentligen spelar det inte så stor roll för i programmet (Granskning Sverige) sägs att de som jobbat i princip hela livet bara får ca 11% mer än fattigpensionärerna, OM de nu inte också har tjänstepension samt kanske egna insättningar/besparingar för pension.

 
Ingen bild

matspp

7 juli 2014 11:37

@Proffstrollet
Jag vet att du tog det första som kom upp och att du sa DET FANNS ANDRA mm. "Och ni tycker att det vore konstigt att en kvinna på 60talet inte skulle kunna göra det, fast vid 63år."
"Ps och vi snackar dessutom om hela världen. Men jag hittar en i Sverige bara lugn." Ja det skulle vara något av en världsnyhet om du får fram vad du lovar. Ska bli intressant att få ta del av den informationen.

 
Ingen bild

tant Gul

7 juli 2014 12:01

Dagens animerade diskussion här i kommentarsfältet kan lämpligen utmynna i frågan: VARFÖR KOMMER DOM HIT?

Dagens huvudperson kom tydligen hit för att hon tröttnat på att försörja sig själv. Svenskt försörjningsstöd hägrade. Tiden har sedan länge dock hunnit ikapp henne, men inte piper det någonstans vare sig hos skatteverket eller pensionsverket. Hon kommer att få full pension tills hon dör som 135-åring. I Nya Sverige härskar oinskränkt dumhet.

Och alla de andra, varför kommer de hit? Genom eld och vatten tar de sig till detta rasistiska och främlingsfientliga och idiotiska land Varför far inte muslimerna hem till Allhas eget land på den Arabiska halvön? Varför kommer alla afrikaner hit, där de blir kränkta av Dan Park och inte omotiverat blir kallade NEGRER?

Någon som vet? Någon som vet?

Kanske är det den oinskränkta dumheten i Nya Sveriges land som lockar?
-----------------------------------------------------
denna kommentar är inte RÖDA KORS.certifierad

 
Ingen bild

Tommy

7 juli 2014 12:03

@Kalle
"nyligen dog efter en anklagelse från en invandrare". Ytterst osmaklig artikel och än mer osmakligare av skribenter som försöker göra hennes dödsfall till en slags politisk fråga.
Påminner mycket om hur man gjorde i Tyskland för knappt 100 år
Misstänker att jag nu kommer få motfrågor om gruppvåldtäkter etc. som saknar relevans.
Önskar dock att ngn dock skulle reagera på detta övertramp.

Sedan tycker jag hon behandlades illa av Röda Korset och jag har definitivt ingen sympati för mannen som spelade in henne.

 
Ingen bild

matspp

7 juli 2014 12:28

@Tommy
Ja verkligheten ser ut så! Det var RK som gjorde politik av det hela. Hade RK en tanke på konsekvenserna av att utsätta en 71-åring för sitt hat?

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

7 juli 2014 12:42

Matspp

Får nog vika ner mig, i frågan verkar som 55år är i princip ett stopp pga klimakteriet. 52 var den sista jag hittade, men har inte letat speciellt hårt heller. Så det blir faktiskt en medicinsk osannolikhet, efter 55.Men förmodligen inte omöjligt, rent fysiskt. ( det är förmodligen ett ytterst fåtal kvinnor som skulle komma på tanken att ha barn efter 60, även om det gick) Fail av mig.

Om jag nu skulle vara SD anhängare, hade jag kommit ur situationen med följande, Klimakteriet är inte 100% verifierad, jag vet en person som vill vara anonym, som har bevis för motsatsen,( precis som är fallet för växthus effekten) alltså är det fullt möjligt att föda tills man dör, som alla vet.

Är man religiös kan man säga att runt 300år går gränsen, och man behöver inte ens bli inseminerad över huvudtaget

OH

Måndag 7 juli 10:17

Mats
Nu kan jag ha missat något i alla dessa likartade inlägg, men jag tillåter mig att tvivla på att en kvinna född 1902 snart fyller 107 år.

Vem har påstått något sådant? Och ja, du borde tvivla på alla räknefel.

 
Ingen bild

Kalle

7 juli 2014 13:54

@Tommy

Barbro Feldt [den avlidna Röda Kors kvinnan] var upprörd över utvecklingen i Sverige:

“Vad har det blivit av Sverige egentligen?”

“Jag har ingenting emot att vi tar emot människor som anpassar sig i Sverige. Men varför tar vi hit kriminella, sådana som inte anpassar sig?”

Jag håller med Röda Kors kvinnan till 110 procent!!!

Invandraren som spelade in samtalet har dessutom en gedigen kriminell bakgrund.

Tycker dessutom att Julia Ceasars artikel på snaphanen.dk var alldeles lysande och upplysande. Så många människor som möjligt bör läsa den och ta ställning.

Lägger in länken igen för dem som är intresserade:

http://snaphanen.dk/2014/07/07/sondagskronika-vardegrunden-skordar-liv/#more-180031

 
Ingen bild

joffe

7 juli 2014 13:55

Alfssons kvalitativa blogg är den bästa SD bloggen och denne man ska vara kvar i Riksdagen. Önskat av många utlandssvenskar!

När man lyssnar till detta av Alfsson serverade sakliga granskningsprogram gläds man över att det fortfarande existerar en journalist i landet som gräver i byråkratiska dynghögen! – och naturligtvis hamnar i det vanliga dilemmat!

Klara besked saknas och alla byråkrater,rädda att förlora sina jobb, från topp till tå skyller på alla andra. Ingen svarar på enkla frågor som ställs för naturligtvis har ingen någon aning och allt ligger som vanligt utanför deras ansvarsområde, vänd dig hit eller dit och så kommer en returspark.

Svensk byråkratisk PK-politiskt tillverkad profitabel verksamhet tycks leva på en falsk invandringspolitik. Många nyanställda där ingen jä..l vågar ta ett ansvar. Mesigheten och oansvarig acceptans av allt fler icke önskvärda individer till detta land vet vi genom Merit Wagers miggrapporter. De som vägras uppehåll stannar i landet som papperslösa och uppbär fri sjuk och tandvård. Jag bortser från de 50 kronorna. Sverige är på väg mot total kollaps. Hur kan man betala för invandrare som sitter på skjärten och det saknas jobb för analfabeter?

Detta med programmets patetiska ålderskvinna och hennes pensionspengar är ju ett praktexempel på hur naivt svensk politik inte funkar. Jag såg flatheten redan tidigt 80-tal då jag skrev till alla partiledare och fick svar via sekreterare. Det saknas ledarskap... och vi utvandrade så snart vi kunde.

Det ångrar vi aldrig. Men vi jobbade hustrun och jag i Sverige tillsammans i 70 år men jag kan tala om för dig som beviljas möjlighet att läsa detta att EN SÄGER EN anhöriginvandrande exvis analfabet from Somalia över 65 uppbär högre SKATTEFRIA bidrag än vad vi uppbär SKATTEPLIKTIGT tillsammans utomlands.

Skäms Sveriges politiker ni har genom förräderi för tidigt dödat de fattigpensionärer som byggde upp Sverige en gång och nu skänker ni bort landet till menaländers befolkning. Reinfeld och Ullenhag landsförrädare skulle ställas inför lagens skrank och landsförvisas till en öde ö. Jo jag var M väljare i ca 30 år till 1980 och säger bara en uppenbar sanning.

Läs SDs partiprogram.Ska någonting räddas av forna Sverige är detta det enda parti att välja på. Allt annat är en bortkastad röst. Blockpolitiken i Sverige är förlegad och förhindrar förnuftigt tänkande...


 
Ingen bild

OH

7 juli 2014 14:31

Mats
Läs ditt inlägg från Söndag 6 juli kl.21:19

 
Ingen bild

matspp

7 juli 2014 14:36

@Proffstroll
Det är bra att du lugnat ner dej och ser vad som är fakta.
Det hedrar dej att kan ändra uppfattning. Men att sedan påstå att SD anhängare skulle resonera som du säjer stämmer inte.

 
Ingen bild

Lena

7 juli 2014 14:38

OT
Läser i Fria Tider att finansiär till feministgruppen Femen, Soros hoppas av finansieringen nu när de startar en grupp i Israel. Det föll honom inte på läppen tydligen. Har i mitt stilla sinne funderat om det är Soros som finansierar Gudrun Schymans parti F!. Hur hade hon råd att elda upp 100.000 kr förra året. Det bara måste ha varit finansierat på något sätt...
http://www.friatider.se/finansi-r-l-mnar-femen.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

7 juli 2014 14:58

OH

Sorry, det var en copy paste av en gammal artikel. Du har helt rätt.

Matspp. det kanske verkar som att jag är "antitesen" själv. men jag försvarar ingenting i absurdum som strider mot fakta. Jag är först i kön att byta åsikt om "fakta" stöder den.

SD anhängare, måste jag lämna öppen. =)

 
C

C

7 juli 2014 15:00

@Mats
Saxat från bifogad artikel:

"Den teoretiska gränsen för en kvinna att bli gravid på naturlig väg går kring 50 år, men i praktiken tar den naturliga fruktsamheten slut redan före 45 år, även om det finns en och annan kvinna som får barn när de är något eller några år äldre än så. Sedan tar äggen slut."

Det är ju så uppenbart att kvinnans ålder är fejk. Att du inte kan erkänna detta drar enbart ett löjets skimmer över dina argument.

http://www.aftonbladet.se/wendela/familj/article10358103.ab

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

7 juli 2014 15:29

Men det viktigast är hur de ställer dig till de andra fakta som jag räknade upp tidigare? Tycker du det är rättvisst?

 
Ingen bild

Maja Dacke

7 juli 2014 17:48

Lena!

Gudrun Yschmans uppbrända hundratusen hade - som jag läst - skänkts av Benny Andersson, AjjaBabba. Om hon är Soros lilla väninna vet jag inte, men han stödjer visst Expo så många där drar nytta av honom. Förmodligen har Soros sina smutsiga tassar lite varstans. Men han är inte ensam om'et.

Och, Lena, googla på Dane Wigington - eller GeoEngineeringWatch.org - och se video från 30 juni ... Man förstår vilka små betydelselösa myror vi alla är i världsalltet.

 
Ingen bild

Lotta

7 juli 2014 18:21

Mats(Ateist)
På vilket vis är jag ignorant? Har man lite innanför pannbenet kan man med lite sunt förnuft räkna ut att det inte var möjligt att som 63-åring få barn på 60-talet. Du hittade själv en 66-åring som först 2005 blev mor i så hög ålder. Det rör sig alltså om 42 år mellan 66-åringen som på konstgjord väg blev gravid och 63-åringen, som man med tanke på hur långt forskningen kommit då skulle blivit gravid på naturlig väg. Det faller på sin egen orimlighet och skulle om det varit sant inneburit en medicinsk sensation spridd över världen. Hur gick det förresten med samtalet till SCB? Var det stängt eller var svaret du fick inte det du räknade med? Jag gissar på det senare eftersom du uppenbarligen fortsatte leta på egen hand.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

7 juli 2014 18:42

C
55år är rätt, läs ovan om 1800 talets barnfödande.
Läs ovan, har vid två tillfällen redan sagt att hon förmodligen är en bedragerska. så var det med det skimret.

Nemo
om ditt senaste inlägg gällde mig!
Citat
Som jag sa början var bra i podcasten, så jag kan inte argumentera emot dig där.

= jag håller med dig, om jag var oklar, om så är fallet är det orättvist.

Lotta
antar att du inte läste ovan, Glömde dock dig i när jag skrev till Matspp. 52år var högst i Sverige(vad jag hittade) utan hormoner, men jag är på riktigt, inte övertygad om att det inte går, men som sagt en medicinsk sensation.

Jag sa inte att du var ignorant, jag sa att om jag hittade annan fakta skulle du erkänna det, bara för att du utan att vara kvalificerad (på ämnet) (dock ett antagande) kunde presentera dina egna gissningar och slutsattser som fakta.

Men som sagt, jag måste faktiskt vika ner mig i frågan.

 
Ingen bild

Thoralf A

7 juli 2014 20:11

Vilket trams det varit i kommentarerna!

Mats (ateist) tror uppenbarligen att kvinnan inte ljuger om sin ålder. Det är han troligen väldigt ensam om.

Förstår man inte andemeningen med inslaget i Granskning Sverige så är det ingen mening med att argumentera med Mats (ateist) eller skall vi döpa om till Mats (den naiva).

 
Ingen bild

AKA humbug.

7 juli 2014 20:13

Här är fakta och trollet ovan kan gå hem och lägga sig för evigt. Dessutom sluta att svara honom och evinnerliga tjafsande. Helt enkelt sluta matat trollet.

http://fertilitetscentrum.se/stockholm/ofrivillig-barnloshet/ivf-behandling-steg-for-steg/livsstilsfaktorer/

 
Ingen bild

AKA humbug.

7 juli 2014 20:16

@Thoralf, han är bara här för att förstöra din blogg. Gör mänskligheten och dig själv en tjänst och radera allt efter fem avgivna kommentarer av trollet.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

7 juli 2014 20:25

Thorald
Jag har redan sagt, nu tre gånger att hon förmodligen är en bedragare, Vad var svårt att förstå med det. Det är ju bara att läsa innantill.
UK woman, 59, world's oldest natural mother

By Ben Farmer

2:44AM BST 20 Aug 2007


A British woman who gave birth at the age of 59 is believed to be the world's oldest natural mother, it emerged yesterday.


Dawn Brooke gave birth without the aid of fertility treatment breaking the previous world record for a natural pregnancy by two years.


Mrs Brooke and her husband Raymond avoided publicity at the time of their son's birth 10 years ago and details have only now emerged after some of the family spoke out.


The record for non-IVF birth was thought to be held by an American woman, who had a daughter in Los Angeles in 1956 when she was aged 57.


Mr Brooke, 74, said the pregnancy had been unplanned and had come as a shock to him and his wife.

 
Ingen bild

Skånepåg

7 juli 2014 21:00

@ AKA humbug

Hoppas att Thoralf "lyssnar" och tar till sig din åsikt, som jag helt delar.

 
Ingen bild

C

7 juli 2014 21:06

@Mats
Läser man lite mer om kvinnan du refererar till så ser man att hon behandlades med hormoner vid befruktningstillfället. Även om hormonerna inte hade till syfte att göra henne fertil så menar läkarna på att detta var just orsaken till det hela. Således inte särskilt naturligt.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

7 juli 2014 21:16

AKA humbug / skånepåg

Inga brunskjortor här inte, nej nej här är det brunnäsor som gäller.

C
Hon är listad som den äldsta av de flesta, jag kan inte avgöra relevansen.

 
Ingen bild

Lena

7 juli 2014 21:46

@Göta
Tack för länken till denna organisation, tur det finns människor som engagerar sig.US är värre drabbat än Sverige verkar det som. Men man blir både förskräckt och deppad att de leker med väder och annat för att kontrollera folket. I filmen säger han på slutet att det finns forskare som varit mycket engagerade i dessa projekt men som nu drar tillbaka sin medverkan när de ser hur mycket av jorden som skadas.
Förra året besökte jag Turkiet, och trots att det kommer in flyg oavbrutet till Antalya Airport, ser man aldrig en enda "kondensstrimma"! Hm märkligt fenomen detta i väst.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se