thoralf

Direktlänk till inlägg 6 juli 2014

25 PROCENT KOMMUNISTER I VÄLJARKÅREN?

Av Thoralf Alfsson - 6 juli 2014 10:18

Finns mycket att läsa om Almedalsveckan på nätet, båda bra och dåligt. Rikspolischef Bengt Svensson delar inte vänstermänniskornas uppfattning att de varit oroliga för sin säkerhet (läs artikel). De har uppenbarligen bara varit oroliga på grund av vissa personers närvaro, inte på grund av några hot eller liknande. Det är uppenbarligen en ny upplevelse för dessa människor och vips så är de offer och tycka synd om mentaliteten poppar upp omgående. Att de själva genom sitt hat brukar finnas på ”andra sidan” har de svårt att förstå.


Jag har mottagit många anonyma hot under min tid som företrädare för Sverigedemokrater. Flera personer har dessutom dömts för ofredande, förtal och olaga hot. Men trots detta har jag ändå kännt mig trygg i Visby. Att dessa vänstermänniskor kännt sig otrygga i Visby där de umgåtts med sina gelikar är minst sagt märkligt.


Per Gudmundson har skrivit ett bra ledarstick om hur Almedalen transfermerats till ett rent vänsterjippo med rubriken ”Året då det alternativa blev politisk norm” fångar han denna transfermering.


”De alternativa livsstilarna har blivit politisk norm, och representeras med vissa variationer över hela den vänstra delen av partispektret, från V:s och MP:s krav att ensamstående kvinnor ska få rätt att insemineras, till FI:s mål att helt riva upp äktenskapsbalken och tillåta ett slags månggifte.

Det slutar inte där. MP förespråkar räntefri ekonomi, FI vill avskaffa försvaret och Vänsterpartiet vill inrätta ett genuspolitiskt råd med expertis från Aftonbladets ledarredaktion (!) i finansdepartementet.”


När till och med företrädare för Moderaterna faller i denna fälla börjar jag undra. Men Fredrik Reinfeldt har ju jobbat på detta under många år i regeringsställning så man förstår att förvirringen är stor inom moderaterna. Ingen vågar säga ifrån längre, inte ens Bo Frank vågar höja rösten längre. Utan det blir mest små antydningar på hans blogg numera.


 

Moderatkvinnor i Almedalen   Foto Thoralf Alfsson


Det mest skrämmande tycker jag dock att det är att näringslivets företrädare är så fullständigt tystlåtna. Jag tänker framförallt på hur MP och V tillåts dominera klimatdebatten och därmed energidebatten och vår framtida elförsörjning. Den kommer utan tvekan leda till att vår basindustri får stora problem med sina energikostnader och försämrad konkurrenskraft. Jag tycker att basindustrins företrädare är riktigt fega som inte vågar säga ifrån i den offentliga debatten utan endast gör det i slutna rum!  


Det är endast pensionerade professorer som vågar säga ifrån. Läs artikel.

 

För mig är det fullständigt obegripligt att 20-25 procent av den svenska väljarkåren stödjer dessa tre partier, MP, V och F! Socialdemokraterna och Stefan Löfven riskerar att driva Sverige in i ett kommunistiskt kaos om han väljer att bilda regering med dessa partiet eller som stödpartier.


Vänsterpartiet är ett uttalat kommunistiskt parti som bara strukit ”PK” i partinamnet. F! har en partiledare i Gudrun Schyman som tidigare var partiledare för just VPK. När det gäller Miljöpartiet så är min egen uppfattning att smeknamnet ”Melonpartiet”, det vill säga grönt på ytan men knallrött på insidan stämmer alldeles utmärkt. Kamoflerade kommunister med ett miljötänkande som förlorat allt sunt förnuft.


För det är faktiskt det som det i slutändan handlar om! Att 20-25 procent av Sveriges väljarkår uppenbarligen stödjer kommunismen! Som dessutom uppenbarligen vill rasera både normer och vårt välfärdssystem. Helt obegripligt!


I Almedalen fanns enligt uppgift ca 700 journalister. Hur många journalister har ni sett skriva kritiska artiklar om denna kommunistvåg som drabbat Sverige. Per Gudmundson är uppenbarligen ett av få undantag.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Argus

6 juli 2014 10:49

Det värsta straff som man kan utdöma för dessa personer är att de får leva i det "paradis" som de skapat. Dessa individer lever långt ifrån det multikulturella samhälle de verkat för och har improduktiva skattefinansierade jobb. När sedan pengarna sinar tack vare deras politik har de heller inga färdigheter som kan ge dem arbete. Den första gruppen som faktiskt har fått är journalisterna och det är därför Mattsson med flera lobbar för presstöd till samtliga tidningar för folk köper inte längre skiten (i alla dess betydelser).

 
Ingen bild

Martin

6 juli 2014 11:03

Kommunisterna är medias ägarfamiljer och deras lakejer på redaktionerna. MP och de andra stollarna är bara den viftande svansen.

 
Ingen bild

Lotta

6 juli 2014 11:10

OT/. Veckans Granskning Sverige borde Sveriges alla pensionärer få ta del av. Lyssna exempelvis på hur man stal pengar från pensionsfonderna för att ge bort i äldreförsörjningsstöd till utlänningar som inte arbetat en enda dag i Sverige. Eller om den unika 115-åringen som blev mamma sista gången som 64-åring.

http://youtu.be/9pZkw-V6yog

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 juli 2014 11:11

Visst. Det är helt sjukt!
Man kan tack och lov varken demonstrera med Hakkorsflaggor eller gå i skolan med Hakkorset på en t-shirt eller på en pin.
Men det finns inga hinder att göra samma med Hammaren och Skäran.
Man kan tom. vara med i en Vänsterextrem organisation och ändå vara lärare i samhällskunskap.
Många journalister har bakgrund i Vansterextrema sekter, men kan ändå nå höga positioner inom media.
Nazismen var en grym och hänsynslös ideologi som vållade miljoner människor död eller lidande.
Kommunismen är än värre och plågar/dödar människor än idag. Ändå kan dess symboler synas i Första Majtåg i våra städer. Räcker inte 100 eller ännu fler miljoner människors död för att vissa ska fatta..?
Räcker inte dessa enorma offer för att Vänsterpartiet ska ta fullständigt avstånd och allt vad Kommunism innebär?
Räcker det inte för att skolledare ska rensa ut felaktiga lärare och låta bättre lärare undervisa mer om Kommunismens fasor.?
När ska Hammaren o Skäran, Che Geuvara mm. vara förbjudna symboler i bla. skolan.?
Leninpriset delas ut utan medias fördömande. Tänk om Hitlerpriset skulle instiftas. Givetvis ytterst osmakligt, men då skulle media explodera. Tystnaden och avsaknaden av kritik mot Leninpriset, dess instiftare och mottagare är oroväckande...

 
Lotta

Lotta

6 juli 2014 11:14

Testar länken igen.

http://youtu.be/9pZkw-V6yog

 
Ingen bild

Lärare

6 juli 2014 11:25

Håller fullständigt med dig Hulda!
Samhället är helt sjukt och genomruttet!
Anders Pihlblad fick summera Almedalsveckan i TV4 nu på morgonen, hann knappt öppna munnen förrän han levererade den ena smutskastningen efter den andra mot SD! Helt oemotsagd så klart!

Ja, vad ska vi göra? Jo, att som Thoralf, jobba på efter bästa förmåga för att sprida sanningen och inget annat.

Jag håller fortfarande fast vid att Thoralf borde få uppgiften inom SD att agera "grävande journalist", ingen annan kan som han leta fram de skandalerna som vi aldrig annars skulle få reda på, och även få ut informationen till svenska folket. 
Ingen bild

Observer

6 juli 2014 11:29


DÄRFÖR BEHÖVS ETT RÖST-KÖRKORT !

(Kan folk ta ett snöskoterkörkort för att få köra snöskoter, -Ja, då kan de ta ett röst-körkort för att få styra landet)

Detta har visat sig helt nödvändigt. Annars blir det så här som Thoralf beskriver.
Vi kan inte år 2014 ha folk som röstar utan baskunskaper om demokrati och ekonomi och likn. Det är viktigt för att få in kvalitet i röstsystemet.
Det vi ser idag liknar ju rena jycklartillställningar där bondfångeriet och dumma människor dominerar scenen och tar för sig allt eftersom.
Valsystemet behöver kvalitetssäkras!

 
Ingen bild

Observer

6 juli 2014 11:35

..Tillägg:

Ett röst-körkort blir i Sverige alltmer aktuellt, Inte minst p.g.a väljarna inte får allsidig och neutral information via media!

I Sverige är detta ett jätteproblem, eftersom VI har en media som bedriver vänsterpolitik i stort. -Här får inte folk allsidig neutral information.

 
Ingen bild

kallepelle

6 juli 2014 11:38

Gudmundson har ju flerfaldiga gånger dödshotats av vänsterelement för att han vågat vara obekväm.

 
Ingen bild

Lotta

6 juli 2014 12:09

@Hulda mk1
Håller fullständigt med dig i allt du skriver i ditt inlägg ovan. Vi få heller inte glömma den farligaste ismen av dem alla, islamismen som förklädd till "kärlekens religion" skördar 1000-tals liv varje år och dessutom står nazismen nära. Det finns filmer på tuben som är så hårresande vidriga att man inte tror sina ögon. Endast naiva teflonpannade godhetsapostlar kan på fullaste allvar tro att ingen av dem någonsin kommer till Sverige för att söka "asyl". Att många av dem som reser till Syrien för att "slåss" är andragenerationsinvandrare bevisar inte bara att islamister fått en fristad i vårt land utan att de även sprider sitt hat vidare genom generationerna. Hur mycket lojalitet känner dessa mot sitt nya hemland Sverige? Någon som tror att de känner och ser sig som svenskar?

När det gäller rätten att rösta borde det minsta kravet vara att man talar och förstår svenska språket. Hur kan man annars sätta sig in i vad de olika partierna står i politiken? Detta skulle också göra slut på importen av röstboskap som 7-klövern ägnat sig åt sedan decennier.

 
Ingen bild

Hacke

6 juli 2014 12:52

Jag anser att den huvudansvarige för denna kantring åt tokvänsterhåll som sveper över Almedalen och övriga Sverige heter Reinfeldt. När han gick i öppet lömskelag med miljöpartiet såddes en draksådd nog ingen riktigt kunde förstå fulla vidden av.
Aldrig har väl stollepartiet blivit mer legitimerat med sin nya position vid köttgrytorna. Vänstervinden sprider sig som en farsot och har t o m fått nytt liv i en sekt som F!
Tänk vilka förödande konsekvenser Reinfeldts sd-fobi har orsakat. Och vi har av allt att döma inte sett änden på galenskapen ännu. Endast en remarkabel sd-framgång i höst kan få oss att hoppas på en uppbromsning och på sikt en vändning mot bättre tider efter denna mörka period av 7-klövervanstyre.

 
Ingen bild

Watchtower

6 juli 2014 12:59


About Sweden's extremely immoderate immigration policy

Sweden is like a drug addict who can not get rid of his addiction,
sooner or later will die of an overdose.

 
Ingen bild

Ludvig

6 juli 2014 13:05

Även folkpartiet är knallrött i många frågor.

 
Ingen bild

GS

6 juli 2014 13:39

Pensionerna i Sverige är ibland skamligt låga. Vart har alla pensionspengarna försvunnit? Granskning Sverige kan denna veckan avslöja hur svenska pensionärers pengar tagits ifrån dem, för att delas ut till importerade bedragare, som helt ostraffat kunnat utföra grova bedrägerier.

För att belysa bedrägeriproblematiken, börjar Granskning Sverige rota i historien om 115-åriga Saro Dursun (Stekugnsgatan 3, 72476 VÄSTERÅS), som när hon kom till Sverige från Turkiet i början av 1970-talet hävdade att hon var 65 år. Hennes troliga ålder var mellan 40 och 45, men hon ansåg sig ha jobbat färdigt. Åren har gått och ingen bland myndigheterna har tagit tag i denna otroliga historia. Vi ringer till poliser, jurister och till Migrationsverket. Skall inte grova bedragare utvisas eller sitta bakom lås och bom? Alla skickar Granskning Sverige vidare till nästa myndighet, tills vi till slut ombeds av Migrationsverket att polisanmäla Saro, för att pröva lagstiftningen.

Vi ringer alltså till polisen och upplyser att det finns en kvinna i Sverige, Saro Dorsun, som hävdar att hon föddes 1899, dessutom uppges hon fortfarande vara gift. Ingen vet hur många år yngre mannen måste vara, men de vi vet är att paret fick barn 1963. Rädslan i Sverige är så stor att när polisen får höra om denna historia, vägrar man att ta emot anmälan. Polisen hänvisar oss till skatteverket!? Vi tvingas alltså läsa innantill från polislagens första paragraf, för polisen. "Polisen måste ta sig an alla brott som kommer till deras kännedom". Alla förstår att Saro Dursuns historia inte kan vara rimlig, men Polisen vägrar ens erkänna att det är konstigt att man kan föda barn när man är 64 år.
Publicerades den 6 jul 2014
http://youtu.be/9pZkw-V6yog

Granskning Sverige bygger en folkrörelse, där vanliga svenskar skall ringa och ställa frågor och övervaka sin egen demokrati. Journalisterna har grovt misskött sitt uppdrag, vilket lett till en så stor kris att hela etablissemangsmedia kommer att läggas ned inom kort.
Vem skall nu bevaka demokratin? Det måste svenska folket själva göra. Det känns att det är ett fantastiskt drag i medborgarjournalistiken i Sverige. Många vill vara med och ringa och fråga ut makthavarna. Dagen efter förra programmet kom det 30 nya frivilliga, som vill ringa och bevaka demokratin.
Granskning Sverige kommer nästa vecka att följa upp varför P1 inte ställde vissa frågor under Almedalsveckan. Vill du också vara med och bevaka din demokrati. Maila då granskningsverige@gmail.com

 
Ingen bild

Tony Granbäck

6 juli 2014 13:41

Aftonbladets tv sändning "Oj vilken vecka" där man avhandlar dagens talare så var turen idag kommen till Centerledaren Annie Löf. Och vad pratade då Aftonbladets Karin Magnusson och Lena Mellin om då? jo om den gigantiska succé F! och Gudrun Schyman gjort i Almedalen, speciellt Gudrun Schyman som man överöste med sockerdrypande hyllningar, det var ingen ände på sötman, hemsk att beskåda.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 juli 2014 13:50

@Lärare + Lotta.
Jo visst, Islamismen är givetvis också en fruktansvärt ond kraft.
Problemet är att Kommunister försvarar Islamismen för att med hjälp av den uppnå sina våta drömmar.
Att krossa USA, Israel och kapitalismen.
Men, om jag inte minns fel, var tanken även så i Iran när Shahen störtades i slutet på 70-talet. Men oj, vad kommunisterna misstog sig. Islamisterna tog makten och hur det är idag vet vi.
En Islamistisk diktatur. Avrättningar på de mest vidriga sätt. Homosexuella och andra avrättas genom hängning i byggkranar.
Vi minns också protesterna för några år sedan och bilderna på Neda. En ung kvinna som sköts av en prickskytt och hur hon dog strax efter. Minns jag inte fel, skymtade ett kors i hennes halskedja. Kanske en orsak till den dödande kulan...

Säkerligen ångrar Kommunisterna i Iran sig rejält...

 
Ingen bild

M&E

6 juli 2014 13:50

25% socialister och bara ca 10% fascister då finns det hopp för landet!

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 juli 2014 14:09

@M&E.
Fel återigen. 25% Kommunister och minst 10% Sverigevänner.
Dessvärre finns det bland dessa 25% Kommunister, ett antal som drömmer om Kommunismens lyckorike här i Sverige.
Att ta över hela samhället, alla fabriker, andra företag, medier, banker, all jord och skog, mm.
Att avskaffa demokrati, rösträtt, Kungahuset osv.
Att inte media avslöjar dessa individer och ställer dem till svars för sina åsikter är tragiskt. Dessvärre finns många som borde granska bland de som borde granskas...

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 juli 2014 14:18

@GS.
Kollade på birthday.se. Visst stämmer det. Så nu vill det till att i alla lägen fråga om vem som är äldst i Sverige och vem som har fött barn vid högsta ålder i Sverige...

Detta är säkert toppen på isberget. Hur länge ska dessa uppenbara bedrägerier få fortsätta..?

 
Ingen bild

M&E

6 juli 2014 14:47

@Hulda mk1
Ja med sådana vänner så behöver Sverige inga fiender!

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 juli 2014 15:52

@M&E.
Håller faktiskt med dig. Vänskapen mellan extrema Kommunister och media är besvärande. De är fiender så det räcker och blir över för Sverige...

 
Ingen bild

johannes

6 juli 2014 16:19

Thoralf,
OM du har problem att vara rasist och islamofob i Sverige, varför inte flytta till Ungern t.ex

 
Ingen bild

Thoralf A

6 juli 2014 16:28

Johannes

Varför flyttar inte du till ett muslimskt land om du nu föredrar islam och andra kulturer.

 
Ingen bild

Argus

6 juli 2014 16:41

Thoralf, dagens femetta. Fast, med tanke på motståndaren troliga kognitiva förmåga är det nästan som att sno godis av barn.

 
Ingen bild

Ulltotten

6 juli 2014 17:34

http://janmilld.files.wordpress.com/2014/07/pallen3.jpg?w=160&h=170

 
Lotta

Lotta

6 juli 2014 17:54

Läser KG Bergströms bedömning av alla partiledarnas tal i Almedalen:

"Veckans sämsta tal:
Jimmie Åkessons. Ett långt malande om invandringen."

Hörde vi på samma tal som KG Bergström? Inte konstigt att det aldrig blir några fällande i Granskningsnämnden, där samme KG Bercström ingår oavsett hur bl.a SVT behandlar SD.

http://youtu.be/9pZkw-V6yog

 
Ingen bild

hans

6 juli 2014 19:23

"Vi är rädda för nazisterna och du kan inte fatta det för att du är vit" blahblahblah. SVP fick vid förra valet 681 röster eller 0,01% av rösterna i valet. Låt oss bara anta att de kanske har ökat lite de senaste fyra åren. Kanske är de runt 1000 nu.

De är alltså rädda för en grupp av max 1000 personer, de flesta av dessa är inte ens på Gotland och i Almedalen. En stor del av dem är troligen inte ens överdrivet våldsbenägna, eller inte mer än vanligt folk.

Att gå runt och frukta nassar bakom varje buskage är alltså inget annat än en paranoid vanföreställning.

De talades om att det var F! och Gudrun som var vinnaren i Almedalen ur någon "snackis" eller PR synpunkt. Jag tycker nog att Stefan Jacobsson och SVP knappast kan varit långt efter. Allt de behövde göra var att hålla ett tal innan Almedalen ens dragit igång, även om det var på samma scen, för att sedan bli omtalade hela veckan lång. Det är en rätt bra investering. Kostnaden borde varit obetydlig i förhållande till vad de fick ut av det hela.

Däremot tror jag knappast att de tilltalde speciellt många personer som var där eller att det blev någon nytillströmning av nya medlemmar.

Jag har väldigt lite över för Bengt Svensson i normala fall men i denna frågan har han helt rätt. SVP är en liten sekt för de redan övertygade som knappast kommer att bli överdrivet större eller börja tilltala massorna. De är helt enkelt inget att vara rädd för.

 
Ingen bild

hans

6 juli 2014 19:25

Varför bjöd de inte in Jacobsson till något av SVT Forum programmen. Då kunde han fått stå där med 15 minuter i rampljuset och sedan hade det varit slut. Då kunde det fått tala med honom istället för att tala om honom, och hans parti. Så hade väll förhoppningsvis luften gått ur ballongen.

 
Ingen bild

Stefan A

6 juli 2014 20:01

Ett annat fenomen är att många uppenbara vänstervridna journalister och ledarskribenter och annat löskefolk kallar sig "liberal" numera, liberal är för mej typ folkpartiet och inte V,MP eller Fi eller ens sossarna, man kör med falsk flagg, inte konstigt iofs. när man kan rösta på M och få MP, helt otänkbart för inte så länge sedan, finns bara ett säkert sätta att undvika få med extremvänstern i V,MP och FI och det är att rösta SD.

 
Ingen bild

Stefan A

6 juli 2014 20:18

KG Bergström har verkligen hamnat på sin rätta plats, dvs. den mediala katastrofen expressen, vad han hade att göra i public service är en gåta....

 
Ingen bild

Funtaren

6 juli 2014 22:32

Jag kommer ihåg hur jag som ung grabb med gryende politisk medvetenhet reflekterade över hur konstigt Italien var med detta starka kommunistiska parti. Tänkte att det var ju inte så konstigt att de hade problem.

Nå, nu är vi där också. Räknar man in sossarnas vänsterflygel är jag rädda att vi faktiskt har ca 30 % kommunister i valmanskåren.

Ansvariga? De tomtar som genomdrivit den svenska skolans förfall under gångna år.

 
Ingen bild

Leon

8 juli 2014 07:31

@ Thoralf

MP;s och till viss del "Kommunistpartiets" politik vad avser energipolitiken har stora likheter vad gäller den teknikfientliga ståndpunkten avseende Vatten- och kärnkraft. Men det kan knappast för den skull kallas för "kommunistisk" politik då samma teknikfientlighet sträcker sig över hela den politiska "skalan". Det förekommer även här stundom kommentarer som är lika kritiska mot ex v kärnkraften som produceras av "miljötalibanerna"...utan "kommunistanklagelser".

För övrigt kan ju just energipolitiken vara något av en "vågdelare" inom politiken. Och många företrädare för s k förnybara energikällor bortser gärna från att Sverige har en mycket hög andel "koldioxidfri" energiproduktion....hela 90 %.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se