thoralf

Direktlänk till inlägg 27 juni 2013

RUTTET AV BAROMETERN

Av Thoralf Alfsson - 27 juni 2013 09:38

Igår och idag har Barometern visat vilken ”färg” det är på tidningen! Mitt genmäle fick under gårdagen en del kommentarer på tidningens webbsida, vilket jag skrev om i förra blogginlägget.


Vissa av dessa kommentarer var väldigt märkliga men Barometerns moderator släppte igenom dessa utan några som helst problem då de ”kastade” skit på mig och SD. Vilket är politiskt korrekt enligt pk-journalistik.


Efter att jag länkat till artikeln började mina ”fotsoldater” försvara SD i kommentarsfältet. Detta fick till följd att kommentarsfältet stängdes senare på kvällen. Allt i bästa pk-anda!


Jag skickade då ett mejl till ansvariga på webbredaktionen och fick följande svar idag.


 


Nu är kommentarsfunktionen öppen igen och alla kommentarer utom tre är raderade. Gissa vilka tre kommentarer som finns kvar? Just det, alla kritiserar mig och SD.


Det är så fruktansvärt ruttet av Barometern!


Samtidigt är det ju en bekräftelse på att även Barometerns redaktion bara består av Miljöpartister och kommunister (Vänsterpartister). Precis som en undersökning visade om tillståndet på SVT och SR.


Nu var jag dock så förutseende och vis av tidigare censur i Barometern att jag tog några printscreens under kvällen av kommentarsfältet på webbsidan.


Läs dessa kommentarer och gå sedan in på artikeln och läs vilka kommentarer som finns kvar under artikeln idag så förstår ni säkert hur pk-journalistik ser ut och hur journalisterna censurer allt som kan vara till fördel för Sverigedemokraterna.


Vad var det för fel på kommentaren från Helmer_Bryd enligt Barometern? Den var ju helt korrekt!


Jag känner bara ett stort förakt för dessa så kallade journalister på tidningsredaktionerna!


Så här såg kommentarerna igår kväll, vilket kan jämföras med följande länk idag. Notera även antalet "gillaklick" som finns under de kommentarer som tagits bort av Barometern.


Jag blir minst sagt både upprörd och förbannad!


 

 

 

 

 


 
ANNONS
 
Svensson

Svensson

27 juni 2013 09:54

Barometern är bottenmärket inom svensk massmedia.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Bojkotta möget

27 juni 2013 10:06

Inga läsare=Inga vänsterextrema "journalister"=Ingen vänsterblaska

http://www.alexa.com/siteinfo/barometern.se

 
Ingen bild

Fia

27 juni 2013 10:06

Alltså vad är detta?? Nä nu är jag riktigt förbannad. Ska aldrig mer läsa Barometern eller köpa tidningen. Vi har haft en heldel annonser i deras tidning men de kan se i stjärnorna efter de där slantarna i framtiden. Blir äcklad.

 
Ingen bild

Sven Dacke

27 juni 2013 10:16

Bra jobbat Barometern.

Ni avslöjar gång på gång er agenda mot ett Riksdagsparti.

Enda räddningen är när det kommer ett totalförbud mot sanning på nätet, men då kan vi sluta låtsas att vi är en demokrati

 
Lassekolja

Lassekolja

27 juni 2013 10:28

Sanningen segrar alltid i slutänden! Till dess att detta sker kommer sanningsägarna precis som tidigare att "ha ett helvete". Som tröst tillika moralhöjare kan man ha "David´s kamp mot Goliath". Vem som är David? Ja, inte är det PK-etablissemanget inkl. Barometern!
SD 2014!!!
P.S Glöm inte att nu är det bara tre dagar kvar till sanningens dag i Almedalen, den 1 juli 2013!

http://www.status.st

 
Ingen bild

All reklam är bra

27 juni 2013 10:47Riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) har i flera år förnekat all inblandning i Sveriges största främlingsfientliga sajt - Avpixlat.

Men mejlväxlingar som Aftonbladet i dag kan avslöja bevisar motsatsen.

”Vi måste verkligen se till att kunna nå varandra, samt att starta tidigare på eftermiddagen. Seriöst...” skriver han till en redaktionsmedlem.
http://www.aftonlognen.se/nyheter/article17029976.ab

http://www.aftonlognen.se/

 
Ingen bild

Hacke

27 juni 2013 11:48

Sanningen och trycket från folket blir förmodligen "tidningarnas" definitiva död.
Se bara på detta ingrepp och skymningspressens samlade attack mot Avpixlat/sd idag.
Det här med öppna diskussionsforum och yttrandefrihet har med all önskvärd tydlighet visat sig vara definitivt för mycket av verklig demokrati och jämlikhet för "journalisterna".

 
Ingen bild

Niklas R

27 juni 2013 11:55

SD får väl gå i bräschen och föreslå, i god liberal anda, att avskaffa presstödet.
Skattebetalarna skall inte finansiera privata tidningar. Kan de inte leverera tillräckligt bra innehåll på en öppen marknad så behöver vi dem inte heller.

 
Ingen bild

biran

27 juni 2013 11:59

Barometern är ett typexempel på resultatet av vänsterslödders övertagande av en redaktion. För mig är det ofattbart att normala människor köper dyngan.

 
Ingen bild

Magentan

27 juni 2013 12:10

Angående Aftonbladets senaste SD-fientliga artiklar.

Jag hoppas verkligen att Jimmy Åkesson och resten av SD-ledningen en gång för alla gör klart för Aftonblaskan och övriga PK-blaskor att det är SVERIGEDEMOKRATERNA själva och varken de SD-fientliga PK-blaskorna (inkl Lena Mellin) eller vänsterextremisterna på Expo, som bestämmer vilka personer Åkesson "ska sparka"!

 
Ingen bild

Hm

27 juni 2013 12:25

Varför går det inte att klistra in i kommentarsfältet?

 
Ingen bild

Skånepåg

27 juni 2013 12:52

@ All reklam är bra

Vad är det som säger att detta inte är fejkade mail. Jag själv har begränsade datakunskaper, men en bekant som är verksam i branschen visade mig hur han kunde göra för att komma in på vissa sajter eller läsa andras e-post. Dessutom hur han genom att utnyttja Proxyservrar runt om i världen kunde dölja sitt besök. Jag blev nästan "mörkrädd" och förstår nu varför vissa "datanördar" är eftertraktade på arbetsmarknaden och har fantasilöner. T.ex var det en nörd som för ett antal år sedan i USA kunde programmera om en telefonväxel genom att i sitt hem använda sig av tonsignalerna från telefonapparaten.

Alla uppgifter som används i t.ex rent smutskastningssyfte, (som nu i fallet Ekeroth) betraktar jag således med stor skepsis oavsett från vem det än må komma ifrån. Och här på Internet i synnerhet, där man inte har någon möjlighet att få kunskap om källan eller vilka "spionmetoder" man använt sig av för att skaffa sig det som man påstår sig har i sitt ägo.

 
Ingen bild

Magentan

27 juni 2013 12:55

Först begrep jag inte varför Aftonblaskan och de andra PK-medierna levererar detta senaste desperata SD-drev redan nu, så här långt före valet 2014. Men så kom jag på anledningen:
Almedalsveckan börjar ju om ett par dagar!

Ja, kära nån ...! Vi får väl försöka ha viss förståelse för att man kan bli desperat av att representera den utdöende företeelsen Svenskt Politiskt Korrekt Gammelmedia. Det kan självklart inte vara så lätt alla gånger, vare sig för Aftonblaskan, Expressen, Barometern eller resten av PK-medierna.

 
Ingen bild

Pellesnick

27 juni 2013 12:55

Gör som jag , säg upp skittidningen Barometern.
Varför ska man ha en tidning som bara undanhåller sanningen hela tiden ? Dom pengarna som Barran kostar kan man göra nåt annat roligt för.

 
Ingen bild

Sverigevän

27 juni 2013 12:59

Stöveltrampet i Europa på 30-talet var ganska omfattande även i Sverige bl a i Kalmar län så det är väl det som går igen i våra dagar eftersom många saknar historiekunskaper.

 
Ingen bild

Magentan

27 juni 2013 13:01

PS
Såg att Avpixlat redan i morse låg på runt 2000 besökare. Rekordmånga så tidigt på dagen. Förhoppningsvis innefattar dessa även en del nya besökare som Aftonbladet nu har lockat dit.

 
Ingen bild

Skånepåg

27 juni 2013 13:09

@ Sverigevän

"så det är väl det som går igen i våra dagar eftersom många saknar historiekunskaper."

På vilket sätt går stöveltrampet igen och vilka menar du stod för detta i Kalmar län. Om du nu själv har så goda historiekunskaper, bör du veta att majoriteten av tyskarna under Hitlers tid inte delade hans och nazismens "sjuka" idéer. Tyvärr kom han till makten p.g.a svagheter och missbruk av demokratins ”spelregler”. Något som kanske känns igen från våra dagar?

 
Ingen bild

UncleBob

27 juni 2013 13:12

Dagens mediehets mot Avpixlat och Kent Ekerot följer samma mall som tidigare: Denna gång är "experten" Henke på "Interasistmen" Expos egen lille knähund. Angående det förra mediadrevet som piskades upp och ältades av press och sjuklöverpolitiker, där Sd som parti skulle hudflängas för några olämpliga formuleringar under en hetsig diskussion med Soran Ismael och en Original Gangsters-wannabe, den där morgonen utanför en hamburgerrestaurang i Stockholm:
Kolla detta klipp och genomskåda medias försåtliga propagandalögner:
De flesta inser så här i efterhand att affären fick för stora proportioner och att det var en medveten fulmedia-strategi för att vingklippa SD´s unga och mest aktiva företrädare:
http://youtu.be/0SNdfVyhHW8

Kom ihåg att ingen blev dömd för de "brott" de anklagades för. Att kalla någon för "babbe" var alltså inte straffbart! Inte heller var det "hets mot folkgrupp".

Jämför det verkliga "brottet" med Fylle-Annas eskapader eller Robinsson-sossen Jan Emanuel Johansson, vars vinster och skattefiffel varit grovt kriminella och han har dömts till dryga böter för.
Även andra, verksamma politiker har skyddats av media och deras brott har inte använts på samma sätt för att kleta av sig på partiet. Kommunisten och Hasch-Tomten Daniel Nilsson t.ex
Listan kan göras lång, med pedofiler, vapenbrottslighet och narkotikadomar begågna av representanter för sjuklövern.
Här bara ett exempel där fulmedia mörkat:
http://avpixlat.info/2011/10/3.

 
Ingen bild

Psykdoktorn

27 juni 2013 13:28

Det ska bli intressant att se vad förenade JP(journalistpartiet) ska hitta på under Almedalsveckan.Startskottet har ju allaredan avfyrats i Aftonbladet och som vanligt är måltavlan SD.En fixering som är att betrakta som närmast sjuklig.

 
Ingen bild

Skånepåg

27 juni 2013 13:45

@ All reklam är bra

Ett exempel på bluffmail i dagens AB: http://www.aftonbladet.se/minekonomi/article17031248.ab

Skickas nog åtskilliga med olika avsikter varje dag!

 
Ingen bild

Hm

27 juni 2013 13:55

" Vi kan publicera länkar till andra webbplatser, men de ska vara relevanta för den diskuterade artikeln."

Alldeles utmärkt, då lägger jag in en länk till Thoralf Alfssons blogg så att varje läsare själv kan konstatera om raderade kommentarer följde tidningens riktlinjer eller ej!

http://thoralf.bloggplatsen.se/

Lade in ovanstående kommentar på Barometern. En halvtimme senare var kommentarerna stängda.

 
Ingen bild

Linus

27 juni 2013 15:05

Naww, stackars dig... Du och ditt parti får lite kritik!

 
Ingen bild

Sven Dacke

27 juni 2013 15:10

Muslimer som konverterat till kristendomen vågar delta i Almedalen på grund av hot.'

http://www.dagen.se/nyheter/hotade-konvertiter-vagar-inte-delta-i-almedalsveckan/

Då är i alla fall inte Sverigedemokraterna ensamma

 
Ingen bild

Sven Dacke

27 juni 2013 15:12

När kommer Jimmie Åkesson att tala om för Aftonlögnen vem som bestämmer i SD, eller ingår SD i 8-klövern redan

Sorglig tanke,men det är väl Rainfelts plan

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 juni 2013 15:26

I mitt dagliga "nyhetssvep" på nätet ingår givetvis denna blogg och Avpixlat. För när gammelmedia skriver "Svensk gripen i xxxx för xxx-brott", då får man rätt fakta om dennne Svensk på Avpixlat.
Oftast är sanningen en helt annan än den sk. sanning "Svenne Banan" får till sig...

Thoralf levererar också väldigt mycket läsvärt. Det är säkert svårt att vara ansvarig tidningsutgivare i Småland ;-)
Men media har sig själv att skylla för svikande förtroende och minskande upplagor. Mörkar man relevant fakta och kallar tex. en Somalier för Svensk, då ska det vara kris för tidningen i fråga...

 
Ingen bild

Tony

27 juni 2013 16:07

Svensk massmedia är en ömklig samling, som idag
när Aftonlögnen försöker att koppla ihop Avpixlat
med Kent Ekeroth. Men bara påstå aldrig på något
vis styrka sina påståenden. Jag förstår att Avpixlat
är en finne på ett icke nämnbart ställe hos tidnings-
radaktörerna, att dom inte intill hundra procent kan
mörka sådana nyheter som inte ska komma till allmänhetens
kännedom. Nu kommer obekväma nyheter ut till folket utan att
dessa ynkliga figurer i massmedia kan göra ett skit åt det.
Svensk massmedia är en varböld som skulle punkterats för
länge sedan!

 
Ingen bild

Stefan Pettersson

27 juni 2013 16:45

Gång på gång visar Fulmedia och PK-folket att de är landsförrädare, Fy fan för sådant pack. SD 2014.

 
Ingen bild

Sven Dacke

27 juni 2013 16:59

Hur kommer det sig att Aftonlögnen har tillgång till Riksdagsledamot Ekerots e-post

Kanske dags för Riksdagens säkerhetstjänst eller Säpo att starta en utredning.

Eller är dom källan?

 
Ingen bild

Anders

27 juni 2013 17:07

Läs detta Thoralf och var stolt :-)
http://www.d-intl.com/kronikamitt-liv-som-vansterknallkork/#.UcxUcdhacnw

 
Ingen bild

Kurtan

27 juni 2013 18:10


Vad imbecillerna inte ser är att de avskaffar sig själva!

Men som ordspråket lyder:
SVINHUGG GÅR IGEN!!!
MVH


 
Lassekolja

Lassekolja

27 juni 2013 18:12

Jag vet inte om jag missat något men om Kent E. och Avpixlat "sover i samma säng" borde väl Kent vara stolt över det. Avpixlat förmedlar HELA sanningen till skillnad från alla lögnaktiga PK-nyhetsförmedlare. Dessutom hade ju Avpixlat inte behövts om PK hade gjort sitt jobb såsom dom så gärna och ofta skryter med! Jag menar om vi med våra röstsedlar skall ha en chans att skapa ett så bra Sverige som möjligt för våra barn och barnbarn, är ju en viktig förutsättning att vi vet hur Sverige ser ut idag!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Janne

27 juni 2013 18:33

Pinsamt att ni försvarar en rasistsida som AP när t.o.m Åkesson tycker den är delvis problematisk. Och varför ljugs det av ledningen i varje intervju?

 
Ingen bild

Zalgonenko

27 juni 2013 19:03

De missköter sitt uppdrag å det grövsta.
De desinformerar läsarna istf tvärtom.
Efter att ha läst om hur de arbetar så ställer jag mig frågan om de inte begår rena olagligheter.
Kanske indraget utgivningstillstånd vore på sin plats.

 
Ingen bild

Putte

27 juni 2013 19:07

@Janne. Så sanningen är rasistisk? Vad är då lögnen, som de övriga 7 riksdagspartierna sprider? Ivrigt påhejade av vänsterdrägget i massmediavärlden.

 
Ingen bild

Lotta

27 juni 2013 19:17

@Janne

Vad är det som är rasistiskt med Avpixlat?

 
Ingen bild

Skånepåg

27 juni 2013 19:26

@ Janne

"Och varför ljugs det av ledningen i varje intervju?"
Vilken ledning avser du och vilket exempel på någon lögnaktig intervju har du att komma med?

 
Ingen bild

S-E Karlsson

27 juni 2013 20:07

Kommentarer som en viss Stefan Svensson slängde omkring sej på denna blogg igår tillhör väl inte vuxenvärlden ?

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 juni 2013 20:12

Trollen som är på besök, gillar inte att olämpliga sanningar kommer ut till folket.
De gillar inte att folket får kunskap om missförhållanden och tom.ren kriminaliter i verksamheter runt invandringen.
De gillar inte att det avslöjas att vissa främmande folkgrupper är mer kriminellt belastade än andra.
De gillar inte att en främmande religion och i spåren på den, en medeltida kvinnosyn, avslöjas.
De vill att folket ska vara ovetande om allt ont som tvingas på, i lönndom bakom ryggen på hårt arbetande Svenskar.
Nej, vill att alla Svenskar ska hållas i okunskap...

 
Ingen bild

Tony

27 juni 2013 20:26

Janne:
Något som är pinsamt är när TV4 använder sig
av figurer som kommunisten Alexander Bengtsson
på Expo som sanningsvittne. Det är helt otroligt
vad små kommunistpåvar får ljuga sig blåa om vad
han tror sig veta. Detta om något visar hur illa
ställt det är med Media, dom har precis det dåliga
rykte som dom förtjänar.

Orsaken till detta försök att göra en story av denna
så kallade historia är nog att man vet att SD kommer
att avlyssnas av många i Almedalen, och då gäller det
att kasta skit över partiet och dess företrädare för
att förminska publiciteten!

 
Ingen bild

Magentan

27 juni 2013 20:31

Även jag hade skrivit ett svar till "stövelknekten" LasseDee' innan Barometern tog bort alla kommentarerna. Jag tittade in där igen ca 15-20 minuter senare och konstaterade att jag redan hade fått 10 st "Gilla" trots den sena timmen. När jag sedan eter en stund tittade in igen en sista gång för kvällen, var alla kommentarerna borta.
Kan det ha varit min text som blev droppen som fick bägaren att rinna över tro? Jag tog ingen kopia på mitt inlägg så jag kan inte visa det här.

 
Ingen bild

Tobbe S

27 juni 2013 20:40

@Sverigevän
I Riksdagsvalet 1936 erhöll de nazistiska och nationaldemokratiska partierna, i Sverige, mindre än 20.000 st röster.
I Riksdagsvalet 1940 ställde inga nazistpartier upp.
I Riksdagsvalet 1944 hade de nazistiska partierna upplösts och avskaffat sig själva.
Du hade nog någonstaans i trakterna stora C eller IG i historiebetyg, misstänker jag.

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 juni 2013 20:59

Sverigevän...
Vi som kan vår historia (till skillnad från dig) känner mycket väl till Nazismans hemskheter.
Vi vet också att Kommunismen har ett tom. värre förflutet. Även idag lider och dör människor under symbolen: Hammaren och Skäran.

Så eftersom du liksom oss här, inte gillar totalitära ideologier och religioner, anslut dig hit!
Vi jobbar för att STASI-listan offentliggörs, vi vill rädda Sverige från Islams totalitära förtryck och vet väldigt väl att Kommunism och Nazism bara innebär förtryck.
Välkommen!

 
Ingen bild

Lotta

27 juni 2013 21:36

Nazism, kommunism och islamism är tre likvärdiga, vidriga ideologier. Konstigt att man bara varnar för den första när de två andra är minst lika hemska och blodtörstiga.

 
Ingen bild

OT

27 juni 2013 22:35

Mass -media, -psykos, -invandring, ...

Folket röstar på SD och visar sitt

Miss -nöje, -förtroende, ...

på grund av massarbetslöshet, bostadsbrist, osanningar, missbruk av skattepengar, maktfullkomlighet samt småpåve välde, ...

Således sjunger massmedia på sista versen av "The Sound of Silence": http://www.youtube.com/watch?v=3np0DMxXKzM

Och när sifo ringer säger folket - "": http://www.youtube.com/watch?v=5xzg7ZkCd2A

"Media gillar fester
Med pompa och med ståt
Smoking bärs av deras gäster
Jag smilar och går åt
Och efter några timmar
Är allt ett stort hallå
Jag söker allt en lugnare nivå

För då går jag ner i min källare..."

 
Ingen bild

OT

27 juni 2013 22:51

Visst är jag en galenskapare "Man ska ha husvagn": http://www.youtube.com/watch?v=Rgra6ylv2Ek

Folket säger -
"Jag har prövat nästan alla partier som finns att välja på:
S, M, MP, C, KD eller VPK.
Jag har röstat på dom allra konstigaste sätt
och äntligen jag funnit hur man skall rösta rätt.

Man ska välja SD - så är segern redan klar!
Man ska välja SD - för Sverige vill ju alla ha kvar!
Man ska välja SD - som ordna folkhemet åt oss fint.
Man ska välja SD - för då blir man som svensk fri.

I många år så var vi inte särdeles belästa.
Vi hade läst Aftonbladet och Expressen i Gnesta.
Men så en dag sa jag till frugan, vänligt men bestämt:
Vi röstar nu på SD och därmed jämt!

Man ska välja SD - med tanke, hjärna, hjärta och förstånd!
Man ska välja SD - det blir som hemma på nåt vis!
Man ska välja SD - och vår kultur den ska vara stor och bré.
Man ska välja SD - tänk vad man får se:

5 minuter SVT och 5 minuter TV4!
:
5 minuters rast på ett möte i Almedal...

Man ska välja SD - så blir Sverige ingen flopp!
Man ska välja SD - för att säga stopp!
Man ska välja SD - för att tänka och stanna té."

 
Ingen bild

OT

27 juni 2013 23:45

Reinfeld, "Kung För En Dag": http://www.youtube.com/watch?v=U8CMmOjyDlw

"Fast Reinfeldt saknar allt av värde
i varje riksdagsdebatt den 24:e
så i samma stund
som lögnen går att nå
skall media genast ut och förvanska
hela Sverige skall förvandlas
sen man svurit att aldrig mera träta
om flyktingar ifrån Tokyo
skall hela ens gäng ut på en sväng
och sätta sprätt på varje peng..."

 
Ingen bild

World Traveller

28 juni 2013 06:27

Utan sajter som Thoralf's blogg, Avpixlat, Fria Tider och Exponerat saa skulle vi aldrig fa veta sanningen om vad som paagaar i vaart land.
De politiskt korrekta (korrupta) ar livradda for att svenska folket ska fa veta sanningen om massinvandringen, miljonbeloppen som vissa inom 7-klovern och media tjanar pa invandringen, islamiseringen, korruptionen och kriminaliteten. Sanningen skrammer Mulla Reinfeldt och hans anhang.

 
Ingen bild

Ludvig

28 juni 2013 07:08

Som sagt, funnes det ingen annan tidning är Barometern skulle jag inte ha någon tidning.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se