thoralf

Direktlänk till inlägg 15 februari 2013

MAZETTIGATE RULLAR PÅ

Av Thoralf Alfsson - 15 februari 2013 19:28

 


Tipset om att Katarina Mazetti första majtalar i Kalmar var riktigt och bekräftas av Katarina Mazetti i en artikel i dagens Barometern. Något förvånansvärt att man inte tillfrågat socialdemokraterna hur valet föll på Katarina Mazetti. Kommunalrådet Johan Persson brukar annars var kvick ut i media.


Kanske kom avslöjandet om första majtalare lite olägligt just nu när Katarina Mazetti mest figurerar i negativa sammanhang. Noterar också att socialdemokratiska Östran inte skrivit en rad om att Katarina Mazetti är första majtalare. Varför?


Om man ska tro Barometern så tycks Socialdemokraterna och Johan Persson styras av min blogg i valet av första majtalare ;-) I varje fall ligger SD-hatare väldigt bra till när socialdemokraterna tillfrågare tilltänkta första majtalare. Månne är det det som Markku Ahonen siktar på ;-)


Läs artikel i Barometern.


Givetvis går artikeln i Barometern ut på att smutskasta mig så mycket som möjligt och den har flera felaktigheter. När det gäller Mazettis krönika i ICA-kuriren så citeras bara de ”snälla” delarna man undviker självklart att citera de grova delarna i krönikan. Väldigt fegt av journalisten Anders Blank. Han skulle istället tagit upp några av de citat jag använde i mitt blogginlägg som startade ”Mazettigate”.


Sedan kommer också Mazettis överdrifter om 600 hatiska kommentarer på en timme på hennes krönika, vilket  är helt fel. Det tog ca 20 timmar innan det var 600 kommentarer och ett fåtal av dessa kommentarer kan betecknas som hot eller hatiska.


Att ICA-Kuriren tog bort alla kommentarer berodde inte på några hatiska och horfulla kommentarer!


Däremot var säkert ca 500 av dessa kommentarer väldigt kritiska mot ICA-kuriren för att man publicerade krönikan i en tidning som normalt brukar ägna sig åt matrecept, stickning och hemtrevliga reportage. Många såg också kopplingen till ICA då de har gemensamma ägare med ICA-Kuriren och många hotade med att sluta handla på ICA och klippa sina ICA-kort. Jag är övertygad om detta var den faktiska orsaken till att man plockade bort alla kommentarer.


Det egna varumärket var i fara!


Läs alla bortplockade kommentarer på följande länk och bilda dig en egen uppfattning.


När Henrik Rydström skulle första majtala förra året fick jag tips om att han skulle angripa SD och mig personligen. Då beslutade vi att videofilma hans tal för att sedan kunna lägga upp valda delar på YuoTube. Givetvis kommer vi att videofilma Mazettis första majtal i Kalmar.


 


Vi kommer givetvis också låta många få ta del av Katarina Mazettis krönika. Helst skulle jag vilja trycka upp den i tusentals exemplar men då måste vi kontrollera vem som har upphovsrätten till krönikan och begära tillstånd till det. Katarina Mazettti ger oss säkert tillstånd till detta ;-) Men troligtvis är det ICA-Kuriren som har upphovsrätten och då blir det antagligen nobben.


Men vi kommer också hitta på några andra hyss.


Vi skulle kunna utlysa i karikatyrtävling på följande tema från Mazettis krönika.


”Allra renast är förstås de folkslag som isolerat sej i generationer och bara gifter sej med varann. De sitter där gravt inavlade med hängande hakor, svåra genetiska sjukdomar och en IQ på 70.”

 

Tror säkert vi skulle få in många fina karikatyrer som vi kanske kunde ställa ut på 1:a maj i Kalmar.

 

Vi kanske skulle gå med i Socialdemokraternas första majdemonstration med valplakat från Mazettis krönika.


Svårt att finna en riktig ”svensk”!


Den enda rent svenska folkmusiken är väl näverlur och kohorn


Men mina läsare (fotsoldater) har säkert många idéer om vad vi i Kalmar skulle kunna hitta på för bra hyss i samband med Katarina Mazettis besök i Kalmar.


Tips tas gärna emot på  thoralf.alfsson@telia.com


Anders Blank på Barometern har idag fått en del kommentarer från mig angående dagens artikel. Jag har nämnt Katarina Mazettis framträdande på Publicistklubben och hennes påstående om att mordförsöket på Lars Hedegaard kunde vara i tidningsanka. Imorgon kommer artikeln i Barometern och det skall bli intressant vad han får med.


UPPDATERING


Anders Blank artikel i lördagstidningen finns nu även på nätet. Läs artikel. Fortfarande ingen socialdemokrat som uttalar sig. Har Anders Blank sökt förgäves bland alla socialdemokrater i Kalmar utan att finna någon som vill kommentera valet av första majtalare?Missa inte denna debattartikel från några SD-kvinnor på SVT-debatt


Missa inte heller Jonny Skallins debattartikel i SvD "Sverige förblir EU:s stora mjölkko"

 
ANNONS
 
Ingen bild

Muren föll och jag gick sönder

15 februari 2013 19:44

Åsa Linderborg om drömmen som sprack 9 november 1989 – och hoppet om en ny vänster

Jag förstod tidigt på våren 1989 att något var på väg att hända. Frågan var bara vad.

Jag var representant för Kommunistisk Ungdom – VPK:s ungdomsförbund, det som i dag heter Ung Vänster ....
Hela här:
http://www.aftonlognen.se/kultur/article6091114.ab

 
Ingen bild

Rune

15 februari 2013 20:25

Det är bara för SD i Kalmar att tacka och ta emot.
Katarina Mazettis fördomsfulla okunnighet kommer naturligvis att reta upp de kalmarbor som ännu inte har beskådat henne.
Misstänker att det är hennes karmiska uppdrag att ge SD draghjälp?

 
Svensson

Svensson

15 februari 2013 20:27

Då kan hon ta upp allt fusk som Ica har hållt på med den senaste tiden.Men det vågar väl hon inte.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda

15 februari 2013 20:48

Det kommer att bli en spännande Första Maj i Kalmar! Tyvärr kan det komma "löss i pälsen". Dvs. Vänsterextremister. Så se till att filma med minst fem kameror.
Någon av dem kan säkert se till att någon videokamera "går sönder"...
Vi får alla fundera ut kluriga påhitt inför denna dag. Eftersom många av LO,s medlemmar röstar på SD, går det säkert att göra någonting på det. Vi får alla fundera ut något bra.
Men då får vi maila Thoralf. Alla som läser här, är tyvärr inte vänligt inställda till Thoralf och oss Sverigevänliga.
Mazetti är säkert en trogen läsare (Hej Katarina!!), nu när alla vet om att hon ska tala i Kalmar.
Tyvärr har jag lång väg till Kalmar, men det ska bli kul att titta in här på bloggen för en sammanfattning efter talet..:)

 
Ingen bild

Stefan A.

15 februari 2013 21:19

Som framgår av boken "Problempartiet" gör man i media ingen nyhetsvärdering av artiklar om SD, utan man värderar vad som kan gynna respektive missgynna SD, med betoning på missgynna, det har "fältherrarna/damerna" i media bestämt för länge sedan.
Om man tittat på J. Guillous chatt på slasken och nu SD-kvinnornas debattartikel på SVT-debatt, framstår JG som en pajas och stå upp komiker...."Journalister ljuger inte" kan bli ett bevingat uttryck av JG.....

 
Ingen bild

ICA-kurirens fortsatta SD-hets

15 februari 2013 21:32

Katarina Mazettis krönika har väckt starka reaktioner och fått många kommentarer. Men på grund av grova påhopp har jag valt att släcka ner hela kommentarsfältet.
Helena Rönnberg, chefredaktör Icakuriren

Läs gärna Katarina Mazettis uppföljning på krönikan "Vad vore Ku Klux Klan utan kåpor?" i Sundsvalls tidning

http://www.icakuriren.se/Diskutera-Fraga/Katarina-Mazetti/Svart-att-finna-en-riktig-svensk/

 
Ingen bild

Hacke

15 februari 2013 21:45

Vilket enormt svaghetstecken från det tidigare så stolta folkrörelsepartiet socialdemokraterna att bjuda in tokstollan och hatmakerskan Mazetti för att markera att man är emot ett Sverigevänligt parti.
Men så går det väl när man själv har släppt alla sina hjärtefrågor och inte har någon egen politisk profil kvar överhuvudtaget utan förvandlats till en lightversion av de nya moderaterna.
Jag tycker deras tillställning med Mazetti på fösta maj talar för sig själv. Tanten behöver ju inte förlöjligas, det ombesörjer hon ju så bra själv bara genom att öppna munnen.
Bättre då att lägga energin på riktigt politiskt arbete som ju är mer framgångsrikt än någonsin.
Som nu här presenterat av Skallin och de duktiga sd-kvinnorna genom deras kloka inlägg i media. Så talar den verkliga folkrörelsens representanter.

 
Ingen bild

Angående uphovsrätten

15 februari 2013 21:54

Det går inte att kopiera Mazettis hatkrönika direkt från ICA-kuriren utan deras tillstånd.

Men då en tanke,om hela krönikan är återgiven på Avpixlat,annan blogg eller annat media så är det ju dom som publicerat artikeln,om man då kopierar därifrån,gör man fortfarande intrång på ICA-kurirens upphovsrätt eller har den istället blivit överförd till tex Avpixlat?
Om så är fallet bör det vara ok att sprida Mazettis alster via denna omväg om Avpixlat godkänner det,eller?

Eller varför inte kopiera din egen artikel Thoralf,citat får spridas och din artikel är unik för dig så det bör väl vara lagligt att kopiera och sprida denna artikel på din blogg bäst du vill.
http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/01/03/9246605-ny-sd-hatare-har-gjort-entre/
_________________________________________________________________

Upphovsrätt: vad du får och inte får göra med ditt och andras publikationer:
"Förutom de här undantagen finns det i upphovsrättslagens kapitel 2 uppräknat ytterligare ett antal undantag från den principiella ensamrätten. Till den hör rätten att kopiera artiklar och liknande för egen användning. Ett annat undantag är den så kallade citaträtten, som tillåter att man ur ett offentligt verk får citera delar, om det sker som lagen uttrycker det ”i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet.” Denna ganska intetsägande formulering betyder att ingen ur en annans artikel får knycka allt eller vissa centrala godbitar för att förbättra sin egen artikel. Ska en journalist återge något ur en annans artikel med stöd av citaträtten, ska det vara för att belysa eller spegla något i anslutning till den artikel hon eller han själv författat."

https://www.sjf.se/yrkesfragor/upphovsratt/vanliga-fragor-och-svar-om-upphovsratt

http://www.ep.liu.se/copyright/index.sv.asp
Vänligast
MB

 
Ingen bild

“Blatte slår en svenne”

15 februari 2013 22:28

Ytterligare en vanlig dag i Det Nya Sverige, där de rasistiska epiteten, hoten och våldet från “nysvenskarna” ses som fullt godtagbara medan att uttrycka tveksamheter kring massinvandringspolitiken automatiskt innebär att man är nazist.

Invandrarelever i vad som uppges vara Köping ger sig gemensamt på en ensam (och dessutom förståndshandikappad) svensk, medan de understryker att det är “blattar” mot en “svenne”. Enligt uppgift ska angriparna heta Sabi Fejzija och Metus Kurtic-Denaj.

http://avpixlat.info/2013/02/15/blatte-slar-en-svenne/#disqus_thread

 
Ingen bild

"Segregationen kan bli en tickande bomb"

15 februari 2013 22:39

Nils Funcke, en av landets mest kända tryckfrihetsexperter, sågar svenska medier – i islamfientliga Dispatch International.

Nils Funcke har bland annat suttit med i Yttrandefrihetskommittén, som nyligen undersökte möjligheterna för en ny yttrandefrihetsgrundlag i Sverige.

Nu går han till attack mot den samlade svenska presskåren. Detta i en intervju med den hårt kritiserade tidningen Dispatch International.

– I sin iver att vara politiskt korrekt blandar man samman ord och begrepp. Man skriver ”invandrarfientlig” om personer som är kritiska mot invandringspolitik och gör ingen distinktion mellan dessa två helt olika saker, säger han till tidningen.

Nils Funcke menar att svenska journalister använder hårda värdeord när de rapporterar om Sverigedemokraterna. En utveckling som han säger sig se en fara i.

– Om man kallar Sverigedemokraterna för fascister, vad ska man då kalla verkliga fascister när man skriver om dem?

När dagensmedia.se ringer upp Nils Funcke säger han sig dock inte "ha en susning om" vad Dispatch International, som beskrivits som rasistisk av bland andra Expo, är för tidning.

– Däremot noterade jag att det blev lite ståhej när Ulf Nilsson (krönikör i Expressen, reds anm.) skrev där. Men jag skiter i vem som ringer, jag svarar på frågorna och tänker inte bojkotta någon. Men det är en annan sak än att medverka och skriva i tidningen. Jag kan inte se att det jag säger i intervjun kan tolkas som ett stöd för tidningen i sig.

Kan du utveckla kritiken?

– Jag har inte läst hur de har klippt ihop det där, men man ska kalla en skitstövel för en skitstövel och en stövel för en stövel, men man ska inte kalla en vanlig stövel för skitstövel. Det är tokigt och skapar låsningar. Vi har en segregation som kan utvecklas till en tickande bomb och då bör man försöka resonera kring det. Det går inte om man kallar alla som kritiserar det för rasister och fascister, säger han.

http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3639773.ece

 
Ingen bild

Undrande

15 februari 2013 22:56

Kalmar ser ut att bli en metropol för vänstermänniskorna den närmaste tiden, den 10 april kommer Åsa Linderborg till Stensötorpet. Thoralf har gjort avtryck i media nationellt.

 
Ingen bild

Pär Green

15 februari 2013 23:26

Läs, många som stöder Skalin och SD.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/sverige-forblir-eus-stora-mjolkko_7917854.svd

När skall övriga media börja fatta och skriva om hur det står till?

 
Ingen bild

Tobbe S

15 februari 2013 23:35

http://www.liveleak.com/view?i=e03_1360894480

Att begrunda

 
Ingen bild

Niklas Larsson

16 februari 2013 00:12

Stor behållning att läsa din blogg Thoralf. Fortsätt i denna goda stil! Mvh Niklas

 
Ingen bild

Stundtahl

16 februari 2013 00:26

En inbjudan av skribenten K.Mazetti som ´förstamajtalare styrker fortsatt -Kalmars politiskt självgoda manér.
-De röda fanorna borde sedan decennier rullats samman och enbart visas som en rest av mänsklig dumhet....

 
Ingen bild

Andreas H

16 februari 2013 02:27

Låt Mazetti skämma ut sig och S! Varför har 7klöver partierna alltid nån kändis som snackar? Varför inte partiledaren?
Jimmie håller säkert tal i vanlig ordning och utklassar alla andra!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

16 februari 2013 05:49

Givetvis har Katarina bjudits in för att Alfsson bor i Kalmar, och dessutom tackat ja av samma orsak, en form av "dold stalking"
(Är du media anställd skall det ses som ett skämt,haha haha ha)
"Sandlådesyndromet härjar vilt under dom röda fanorna"

Katarina passar otroligt bra som första Majtalare för socialdemokraterna i Kalmar, här har man verkligen hittat rätt

"Lika barn leka bäst"

Dessutom är nog finnen klar till nästa års tal, nivån måste hållas jämn över hela linjen.....

Kalmar är en cool politisk stad med socialmoderater, med en värvad "Äggbert" som grädde i Moskogen

Gubben o Gumman skriver som Sverigevänliga journalister utan koppling till Alfsson ,SD , eller Inte rasist men... ganska långsam i tanken

 
Ingen bild

s-e karlsson

16 februari 2013 06:26

Högsby kommun har hamnat i ett dilemma ,ska vi våga säga nej till fler flyktingar ? Vi har ju inga bostäder åt dom men vi kanske säger ja ändå ! Jaja har man målat in sej i hörnet så är det svårt !
Tips : Ge mandat till SD:s kommunförenings ordförande så kan han lämna ett nej till länsstyrelsen !

 
Stefan K

Stefan K

16 februari 2013 06:34

Anders Blank medvetna försök att plocka bort grovheterna i Mazettis artikel visar varför journalister utgör en yrkeskår med allt lägre förtroende. Krönikan har lästs av tiotusentals människor och gått som en följetong de senaste veckorna. Tyvärr Anders, så har du missförstått Internets kraft.

Mazettis försök att komma undan ansvaret för sin minst sagt märkliga krönika ter sig allt pinsammare och hon har definitivt inte gjort någon bra reklam för sin person. Därför kanske det är lämpligt och signifikativt att sossarna använder henne som dragplåster under den allt mer urvattnade 1:a maj.

http://petterssonsblogg.se

 
Svensson

Svensson

16 februari 2013 08:03

Frågan är, vilka företräder hon. PK eller Ica ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

maj

16 februari 2013 09:38

Undrar om hon kommer ha en majblomma på kragen när hon ska tala:)

 
Ingen bild

Hulda

16 februari 2013 09:54

maj...
Har Mazetti ingen Majblomma, så skänker säkert Thoralf en till henne. Just i år är färgerna otroligt vackra;)

 
Ingen bild

Observer

16 februari 2013 10:11

Visst blir man något konfunderad efter att ha läst Anders Blanks artikel i kalmartidningen Barometern.Vad som ligger bakom det minst sagt selektiva urvalet från Mazettis krönika i barometernartikeln är en gåta,men det är faktiskt urusel journalistik.Faktiskt lika dålig som mazettikrian i ICA-kuriren.Apropå den senare så är den förutom att vara oerhört omdömeslös också ett strålande exempel på varför Mazetti aldrig skulle klara av att vara föreläsare bl.a om den svenska folkdräktens historia.Blank kanske håller med om Mazettis beskrivningar av delar av ett svenskt kulturarv, beskrivningar som är totalt substanslösa och vilka avslöjar en fruktansvärd okunnighet.
För detta ska naturligtvis Mazetti ha kritik men inte ens detta verkar Barometerns skribent ha fattat.

 
Ingen bild

Tony

16 februari 2013 10:45

Sossarna ska hela tiden påminnas om, att den kritik som
idag riktas mot det borgerliga vanstyret av Sverige både
på lokal och regional nivå, och som till stora delar delas
även av sossarna, och att den kritiken inte kommer att upphöra
om sossarna skulle få makten. Dom som visar förakt mot Sverige
och Svenskar kommer att få sina fiskar varma oavsett parti tillhörighet. Och att bjuda in en Sverige föraktande figur
som Mazetti tanten som första Maj talare är en sådan handling!

 
Ingen bild

Hans B

16 februari 2013 11:34

Mer OT del 2 http://freedomofspeech2014.blogspot.se/

 
Ingen bild

olandstoken

16 februari 2013 11:35

Det är nog få Sossar som ens vet vem denne människa är och än mindre vet vad hon skrivit.

De arbetare vi har i landet är inte upplysta om problemen som finns var dag de står och sliter innanför sina arbetens väggar, sd anses främlingsfientliga då de sägs vilja slänga ut alla invandrare vilka de socialdemokratiska väljarna har som arbetskamrater.

Den dagen väljarna begriper att SD mer än gärna ser att ha invandrare som arbetskamrater kommer även bli dagen detta land börjar sin resa mot framtiden med en vettig politik som gynnar de som arbetar.
Hjälp de som verkligen behöver hjälp och lägg inte pengar på myglande kriminella asylsökanden bara för att migrationsverket anser att alla ska ha rätt till prövning, prövningen behöver inte ske i Sverige på svenska skattebetalares bekostnad utan av EU där vi ändå betalar en ofantlig summa bidrag/beskyddarpeng till.

Mazetti har haft sin tid i rampljuset och det skulle förvåna mig om det kommer en stor samling till hennes första maj svammel.

 
Ingen bild

Funtaren

16 februari 2013 11:42

"skarpaste kritiker".

Vad betyder detta? I detta sammanhang betyder vanligtvis "skarp" stark, duktig, farlig (för motståndaren), intelligent, och jag är övertygad om att journalisten avsåg denna tolkning. Stämmer det in på situationen?

Nej, jag kan som bäst tolka "skarp" här till tonmässigt frän, högljudd, kanske till och med ociviliserad.

Jag brukar inte bry mig om förstamajtal, och särskilt inte från städer tiotals mil bort, men i år kanske det blir att jag lyssnar iallafall.

 
Ingen bild

Drygt Dussin

16 februari 2013 12:05

Dagarna efter Mazettis krönika stängdes kommentarerna av till alla artiklar, och Forumet, i ICA-kuriren.
Jag ser nu att möjligheten att kommentera andra krönikor, till exempel chefinnans egen, återkommit.
Det är alltså möjligt att återuppta kommunikationen om dom synpunkter man har på ICA-kuriren.

 
Ingen bild

s-e karlsson

16 februari 2013 12:12

För min del räcker det med att ha sett Katarina Mazetti sitta och åma sej i PÅ Spåret ! Gud bevare Konungen och fädernaslandet !

 
Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

16 februari 2013 12:17

Thoralf, ligger det någon sanning i att "Barometern har förgäves sökt Riksdagsledamoten för en kommentar" om de ev. "hyssen" vid fru Mazettis 1maj-tal? Eller handlar det, som så ofta, mer om ett "spel för gallerierna"?

http://www.status.st

 
Ingen bild

Thoralf A

16 februari 2013 12:35

Lassekolja

Barometern sökte mig två gånger under sen eftermiddag. Jag var då ute på min motionsrunda och hade ej den telefonen med mig, utan endast riksdagstelefonen. Nu har jag upplyst Barometern om vilken telefon de skall ringa på om de vill få tag i mig.

Så uppgiften är inte fel i tidningen men ej heller riktigt korrekt för det hade funkat om de ringt på det nummer som står t.ex på bloggen.

 
Ingen bild

Mytomanen Mazetti trollar vidare

16 februari 2013 13:09

"Är du inte rädd?
– Jo, det är jag ibland. Men det här är ofta fega typer som inte visar sitt ansikte. Faktum är att det värsta jag har varit med om är att någon knackat på min dörr mitt på natten, så jag tror inte det handlar om fysiskt våld. Men det är lite som att släppa loss tusen giftiga ­loppor som biter vilt omkring sig. De går inte att se men betten känns och verkar.
Hon vill dock poängtera att det är skillnad på SD:s anhängare.
– Det finns söta små damer som oroar sig för att alla inte heter Nilsson i efternamn, och det är helt okej att tycka det. Jag tycker att vi ska kunna ­diskutera öppet om inte­gration. Men så finns det järnrörsgänget som är ett direkt hot mot demokratin."

Tomtar på loftet också fröken Mazetti?

 
Ingen bild

Borlänge klarar inte fler somalier

16 februari 2013 13:14

Kommunalrådet Kenneth Persson (S) säger att det inte finns tillräckligt med bostäder åt somalierna.
– Är det fullt så är det fullt, säger han till Dalarnas Tidningar.

Persson vill istället att någon annan kommun tar tag i problemet med att upplåta bostäder åt invandrargruppen.
– Vi måste hitta lösningar utanför kommunen, som kanske är otraditionella. Det är inte rimligt att man bor i knökfulla små lägenheter, säger han.
En lösning som diskuteras är att bygga kåkstäder i form av baracker – dock helst inte i Borlänge.

Somalier mest utsatta
Somalier är en mycket utsatt grupp. Medel-IQ i Somalia är 68, enligt modern forskning, vilket motsvarar särskolenivå i Sverige. Det innebär att sannolikheten att en slumpmässig svensk är intelligentare än en slumpmässig somalier är 94 procent och att endast 2 procent av somalierna är intelligentare än medelintelligensen i Sverige.

Somaliernas låga intelligens gör att de har det svårt att lära sig avläsa symboler och tolka skyltar. ”Att lära sig klockan är jättekomplicerat”, berättar en SFI-lärare i Borlänge för Sveriges Radio. Detta leder till ett strukturell utanförskap – statistik visar att bara var femte arbetsför somalier i Sverige har arbete.
”Det här är vår verklighet” säger Jan-Olov Lundberg, integrationsansvarig i Borlänge kommun, där nu mer än varannan nyanländ asylsökare är analfabet.

Dessutom har somalier stora problem med kriminalitet. En av fem unga somaliska män var inblandade i minst ett våldsbrott bara under en tvåårsperiod, framkom det i en granskning i Göteborgs-Posten.
http://www.friatider.se/borlange-klarar-inte-fler-somalier

 
Ingen bild

Fekalierna från www.aftonlognen.se varnar igen

16 februari 2013 14:15

Tonvis med hamburgare smittade med livsfarliga bakterier från avföring kan ha sålts i Sverige.
Aftonbladet kan i dag avslöja en ny köttskandal – som tros ha pågått i flera månader.
Över 60 000 misstänkta ehec-burgare har troligen redan ätits upp av konsumenter i hela landet.

Är det detta som kallas bajsjournalistik?

Att du John Granlund som journalist på aftonlognen.se tycker att denna skit är okej att publicera,det måste innebära ni sitter i Ålänningen Jan Helins vänsterextrema knä och därmed göder denna despots ego och omnipotenta världsbild där vänsterextremisterna styr över medborgarnas fria vilja och rätt till yttrandefrihet.

Bojkotta skiten!

 
Ingen bild

OH

16 februari 2013 14:50

Enligt ett ännu obekräftat rykte sägs det att Ahonen ska visa sina videofilmer den 1:a maj i Folkets Park för inbjudna likatänkare.

 
Tobbes Medieblogg

Tobbes Medieblogg

16 februari 2013 15:26

SDs "skarpaste" kritiker blir ju lite ironiskt...Jag trodde faktiskt att hon var slut inom pk-världen efter den senaste insatsen hos Publicistklubben.

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se

 
Ingen bild

Anders

16 februari 2013 15:28

"Men vi kommer också hitta på några andra hyss."
Thoralf du är allt en liten spjuver....

 
Ingen bild

LP

16 februari 2013 15:32

Hörde delar av publicistklubbmötet där bla Mazetti och Avpixlats Dagerlind skulle debattera näthat. Maken till förvirrat framträdande från Mazetti får man leta efter. Tror inte hon kommer att dra ned några större applåder som 1 majtalare om hon fortsätter i n stilen.

Tack förresten för länken till alla kommentarerna som tidigare fanns publicerade på ICA-kurirens hemsida under Mazettis hatartikel! Mycket intressant. Detta är ett dokument som jag hoppas kommer att sparas åt framtida debatter, men också för att forskare av olila slag skall kunna förstå just denna tid när de om några decennier börjar intressera sig för varför allt blev som det blev.

 
Ingen bild

Magentan

16 februari 2013 15:50

"Hyss" kan förväxlas med "hot" - om man vill, och det vill alla SD-motståndare.

Ett mycket lämpligt "hyss" tycker jag det som Hulda föreslagit är, att någon överlämnar ett fint exemplar av årets ovanligt vackra majblomma att pryda 1:a-maj-talaren med, som "Hulda" föreslog.

Hoppas att Thoralf tydligt gör klart för Barometern att det givetvis endast är fråga om "snälla och oskyldiga hyss". (Annars kanske SD:s för tillfället bästa reklamagent inte vågar ställa upp.)

 
Ingen bild

Magentan

16 februari 2013 16:29

PS till min kommentar 15:50 om att "hyss" kan förväxlas med "hot":

Konstaterat att det redan satt igång så smått på Twitter.

 
Ingen bild

Dille

16 februari 2013 16:41

Ja det är så sant Magentan, Mazetti är SD:s allra bästa reklamagent. Tror att hon till och med slår Mona Sahlin.
Och nu kommer hon till Kalmar. Kanske är tanken den att länets ica-handlare med familj och personal tvångsvis ska sättas in i tåget?
Annars förstår jag inte hur det ska bli någon tillströmning att tala om.
Egentligen borde SD starta en egen demonstration i Kalmar. En sådan skulle helt klart bli mycket större än den socialdemokratiska

 
Ingen bild

AWSvensson

16 februari 2013 17:02

Ett första Maj med paradering av fotsoldater kanske är vad som krävs för att Mazetti ska få de rätta vibbarna och komma upp i varv.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

16 februari 2013 17:11

Helt klart, en bättre valarbetare för Sverigedemokraterna än Katarina Mazetti går knappast att hitta!

Det är bara att låta henne hållas så kan sen de som läser och lyssna jämföra med verkligheten och dra sina egna slutsatser!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Mahmoud A.

16 februari 2013 17:30

Mazetti är extrem rasistisk.
Beakta uttalandet:

”Allra renast är förstås de folkslag som isolerat sej i generationer och bara gifter sej med varann. De sitter där gravt inavlade med hängande hakor, svåra genetiska sjukdomar och en IQ på 70.”

Vilka folkslag avser hon?
Svarta stammar i Borneos djungler helt utan genetisk påverkan utifrån?

 
Ingen bild

Funtaren

16 februari 2013 18:06

Jag kan nöjt säga att med undantag av något akutinköp om en hundralapp eller två har ICA inte fått några pengar av mig. De har gått back i runda slängar fem - sex tusen kronor sedan det hände bara på mig.

Jag har sedan dess ersatt ICA:s matbutiker med Hemköp / Coop och Cervera med John Wall. Kjell & Company är också på svarta listan, men har inte haft några behov av sådana produkter än.

 
Ingen bild

MakingBacon

16 februari 2013 19:35

Det är till att vara så populär att Du drar till Dig uppmärksamhet i hela riket. Du borde få något av staden då Du får Kalmar att synas i Riksdebatten.
:)

 
Ingen bild

Annelie

16 februari 2013 21:44

Jaa detta blir bara bättre och bättre !!Börjat läsa in mig på turerna kring ,näthat,offerkofta och rasister.Och trodde faktiskt till en början att det var någon satirisk dokusåpa,en del dåliga skådisar men lite kul. Ska bli så roligt att se hur hon länkar samman solidaritet,banken och semlan som Jimmy inte får smaka på. Vill svara på inavlade svenskar,mina anfäder har vi spårat till 900talet och visst, det var kusingiften hit och dit i början. Men sen växte ätten och urvalet blev större och vi spred oss över hela Norden,vi befolkade Norden och vi är "renrasiga!Skulle tro att halva Sveriges inv stammar från samma ätt.Jag tror att det till en del kan förklara våran fosterlandskärlek, trygghet och stolthet. Vilket har gjort att vi gärna delat med oss av landet. Svensken är känd för att härda ut oår och hårda herrar men kom inte och försök inskränka på min frihet. Vi har alltid tagit till oss det som varit bra av invandrade och berikat oss men om dem inget tillför?? Vi slutade ha trälar i Norden för flera hundra år sen... vi behöver ingen ny "husdjursras" att ta hand om ;)Måste nog tyvärr inse att jag nog är släkt med Mazetti men en italienare gör henne inte mer mångkulturell,och statistik är inte fakta!Tror inte Mazetti förstår.... Jag skiter fullständigt hur många invandrare det kommer hit och varifrån,om vi kan erbjuda alla samma standard.Det handlar inte om rasism,men varför är inte min nationella stolthet lika mycket värd som någon från annat land? Och du detta är inte näthat men har man fel blir man emotsagd! Du sade att du var expert på kristendom?! Vem var han som lät döpa sig år 992 i Sigtuna? Där börjar min ättesaga,jag är svensk och många med mig,vare sig dem bott här i 20 led eller ett.Och det har ingen rätt att ta ifrån oss!! Jag levde tillsammans med en muslimsk man från Iran i 3 år,och han sa kommer islamisterna hit,så är iranierna dem första att packa och dra!! Du vet strängt taget inte vad du pratar om,att vara skeptiskt/rädd mot främmande är instinktivt. Men att ha fått veta att det främmande ÄR farligt och inte vara rädd,är inte bara högmodigt utan rent imbecillt. Och ja jag kan bevisa släktkrönikan och en djälla massa dokument och personer

 
Ingen bild

Maria

17 februari 2013 00:00

Men ge inte kärringen någon uppmärksamhet då!! Det bästa vore om ingen kom till hennes tal det om något skulle kränka hennes hybris. Sluta skriv om henne hon är en nobody i synnerhet i den litterära världen det är väl därför hon måste börja i en ny bransch. Jag minns Bokmässan i Göteborg 2003 när det var ett tomt bås och det satt en ensam författare där, hon log mot mig med stora glasögon, det var Mazetti som satt där med sin "Grabben i graven bredvid" och ingen brydde sig. Jag bara nickade och gick vidare mot Guillou istället, idag är jag så nöjde med det.

 
Ingen bild

Leon

17 februari 2013 20:13

Det är väl bara att kalla ut "fotsoldaterna" som vanligt eller hur. För i vanlig ordning är det ju bara en ytterst selektiv yttrandefrihet som våra självutnämnda försvarare av yttrandefriheten förespråkar. Alla som inte omfattar "den absoluta sanningen" ska tystas med förtal och hatkampanjer.

 
Ingen bild

Undrande

17 februari 2013 21:05

Märkligt att din kommentar fortfarande är kvar då, och tänk också på att det var Åsa Linderborg som myntade begreppet fotsoldater. Kanske finns det andra bloggar som passar dig bättre, ett litet tips bara............

 
Ingen bild

Martin

18 februari 2013 00:40

Maria, Mazetti är så gräslig så det är ganska bra att hon får uppmärksamhet, rent taktiskt :)

Apropå hyss, hittade en beskrivnign hur man gör vallhorn. Man behöver ju inte göra fingerhål i det, då blir det ett signalhorn. Litet som en förhistorisk vuvuzuela..
http://www.patriksandstrom.se/vallhornsidor/vallhorn01.html

 
Exponerat.info

Exponerat.info

18 februari 2013 11:29

Ett litet stavfel som blivit komiskt, kanske borde ändras?

"Att ICA-Kuriren tog bort alla kommentarer berodde inte på några hatiska och horfulla kommentarer!"

"horfulla" borde vara hotfulla ;)

http://www.exponerat.info

 
Ingen bild

Argus

18 februari 2013 12:50

Trollen spricker som bekant i ljuset och ju fler som har "förmånen" att ta del av Katarina Mazetti desto större kommer backlashen att bli. Så det är bara buga, tacka och ta emot.

 
Ingen bild

info@newsmedia.se

22 februari 2013 10:03

Katarina Mazetti skriveri ICA Kuriren
-------------------------------------------
Allra renast är förstås de folkslag som isolerat sej i generationer
och bara gifter sej med varann. De sitter där gravt inavlade med
hängande hakor, svåra genetiska sjukdomar och en IQ på 70.”

Undras om det äe alla riksdagsmän i 7-klövern eller den
svenska journalistkåren Mazetti tänker på ? Troligen på båda.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se