thoralf

Direktlänk till inlägg 6 maj 2018

PARTILEDARDEBATT

Av Thoralf Alfsson - 6 maj 2018 19:55

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/de-var-bast-i-debatten-enligt-tittarnaEftersnack missade givetvis Jimmie Åkesson. Förbannat dålig planering av SVT!!!! Alla andra partiledare fick vara med i eftersnack men inte Jimmie Åkesson. Men vem är förvånad över hur 68-SVT agerar.

 

Var det verkligen Sveriges statsminister vi hörde ikväll!

 

"Svetsaren" måste bort! Lövin måste bort! Sjöstedt är redan borta!


Tråkigt att ingen tar upp elproduktionen och hur viktig kärnkraften är för att hålla ner koldioxidutsläppen.


Löfven har "hål i huvudet", han vet inte ett dugg om klimatet! Han rapar bara upp tramsargument.


Det är Annie Lööf som förenklar genom att ge 9 000 afghaner på grund av att Migrationsverkets handläggning kolapsade. Varför skall då inte alla få stanna i Sverige enligt Annie Lööfs logik?


Ett förslag till Sjöstedt. Om man längtar efter sin fru så tycker jag att man skall åka hem till sin fru. All återförening skall inte ske i Sverige!


Bara två partiledare vill minska invandringen Åkesson och Kristersson! Löfven är en hycklare! Att skylla på andra EU-länder som Löfven och Löfvin är minst sagt pinsamt.


Undrar om Annie Lööf även träffat några afghanska våldtäktsmän?


Lööf och Centerpartiet bekänner färg!


Björklund visste heller inte varför våldtäkterna ökar, precis som Kristersson ;-)


Tar man hit Mellersta Östern, då får man Mellersta Östern. De rödgröna tycks inte förstå något Löfven och Löfvin är ta mig tusan ett skämt.


Löfven fick chansen angående våldtäkter och sexuella övergrep och misslyckades fullständigt! Löfven är ju fan inte riktigt klok! 


"Har ni inget nytt att säga någon gång"

Jimmie Åkesson, riktad till 7-klövern.


Oppositionen vinner denna del av debatten väldigt lätt. Sjöstedt pratar klassamhälle och Löfvin pratar klimat när det gäller välfärd och jobb. Jisses!


Synd att Jimmie Åkesson inte tog upp att den stora invandringen är en stor orsak till det hårda trycket på sjukvården och tandvården.


Med tanke på hur partiledarna är placerade framgår det med all tydlighet att Sverigedemokraterna är ett mitten parti.


Nej, Löfven och Kristersson missar det viktigaste. Återvandring av lågutbildade, sedan kan vi ha arbetskraftsinvandring av högutbildade människor med den utbildning som företagen efterfrågar. Analfabeter kommer aldrig nå den nivån i utbildning.


Inget nytt från vare sig Löfven eller Kristersson. 


Kristersson börjar med hyckleri. Moderaterna har varit med om att skapa problemet med bristande integration. Det vore klädsamt om Kristersson började med att erkänna det. 
ANNONS
 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 maj 2018 20:43

Jonas Sjöstedt säger att vi har polisbrist.

Cosmik Debris säger att Sverige har importerat muslimska och arabiska brottslingar.

Skicka hem alla muslimska brottslingarna, så är polisbristen löst.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 maj 2018 20:54

Enligt Isabella Löfvin är det tydligen Lasse Kronérs sex-sms som orsakat våldtäktsepidemin.

Kan en människa bli sjukare än så?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

6 maj 2018 20:57

Det är tydligt när man ser på debatten i TV att Jimmy Åkesson ska börja träna på att vinka på ett trevligt och folkligt sätt och stärka högerhanden för fasta handslag.
För när alla dom andra hycklarna har presenterat sina åsikter kan det inte råda något tvivel om att han blir statsminister efter valet.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 maj 2018 21:03

Jan Björklund: "-Det är fler som slutar än dom som är poliser". (detta är ett ordagrant citat)

Hur är det praktiskt möjligt att fler poliser slutar än det finns poliser?

 
Ingen bild

Växjöbo

6 maj 2018 21:45

Det är så att jag har studerar Jonas Sjöstedt och Annie Lööf blick under lång tid, och deras sätt att titta när dom diskuterar så finner jag deras blickar som psykopatiska men dom försöker väl ha blicken som härskarteknik. Dessa två är riktigt farliga för oss Svenskar.

Gällande Isabella Löfvin så verkar hon riktigt frånvarande, å för att inte nämna Stefan Löfven med sina problem med att kunna föra en sammanhållande konversation.

Usch, detta kommer att bli en smutsig valkampanj.

 
Ingen bild

Stefan A

6 maj 2018 22:00

Slagord och pompösa uttalanden är det enda sjuklövern har att komma med i invandringsdebatten, sen fruntimret från C är det inte grymt att kräva skaffa dej ett jobb annars åker du ut och har man inte större skyddsskäl än så kan man åka hem redan i dag...Åkesson var på hugget i dag...

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

6 maj 2018 22:02

Varför förstår jag inte vad de sju säger...Jo för de lever i en annan verklighet som inte överensstämmer med verkligheten.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

6 maj 2018 22:17

Partiledardebatten
Sänka utsläppen
Riksdagsmännen reser en hel del vilket medför koldioxidutsläpp.
Varför inte halvera antalet deltagare i riksdagen.
Det skulle även vara en besparing för skattebetalarna

 
Ingen bild

Lasse

6 maj 2018 22:27

Hade faktiskt förväntat mej mer av Åkesson här hade han faktiskt chansen att dominera men han tog den inte

 
Ingen bild

alf

6 maj 2018 22:35

Det är konstigt att Europa skall ha ”ansvar” för alla muslimska flyktingar.
Borde det inte vara ett ansvar för FN, där alla muslimska länder ingår.
Jag tycker för min del att Sverige skall ta emot lika många muslimska flyktingar som de muslimska länderna, d.v.s noll!

 
Ingen bild

Ulrika

6 maj 2018 22:37

Att höra Löfvens svar till Åkesson om överrepresentationen av utlänningar vid våldtäkter där Löfven i "svaret" börjar svamla om LAS och metoo är som att höra ett fyllo prata - sluddrigt och helt utan sammanhängande tanke.

 
Ingen bild

Hacke

6 maj 2018 22:46

Kanske är jag lite väl kritisk mot Åkesson som precis som alltid gjorde mycket bra ifrån sig också ikväll. Inte minst i duellen mot Annie.
Men med tanke på att han kanske inom en inte alltför avlägsen framtid får iklä sig rollen som statsminister får han sluta med att vrida sig kring sin egen axel och grimasera hur idiotiskt motståndaren än uttalar sig (Löfven i detta fall) eller säga ”hål i huvudet” när Isabella Lövin argumenterar som bara en stollepartist kan.

Men i stort tycker jag det var en ovanligt bra och klarläggande debatt för att vara i regi av statstelevisionen. Man satte t o m rätt personer/parti emot varandra i rätt frågor för en gång skull. Dessutom tyckte jag Holmberg/Kvartoft skötte sig betydligt bättre än konstellationen Hedenmo/Knutsson.


 
Ingen bild

tompas11

6 maj 2018 22:48

Efter att ha genomlett den meningslösa debatten mellan Sveriges partiledare i SVT är min slutsats är att samtliga och då menar jag samtliga partiledare har hål i huvudet då det gäller klimatet. Samtliga tycks ha köpt att människan styr och påverkar klimatet, vilket är ett fullständigt hål i huvudet. Klimatet lever sitt eget liv, ett liv som ingen människa, inte ens Jesus och hans heliga fader, om de någonsin har funnits, har haft eller har förmågan att påverka detta. När ska det gå upp för dessa imbecilla politiker och det vilseförda svenska folket att sanningen om klimatet ligger utanför mänsklig påverkan?

 
Ingen bild

Lotta_1

6 maj 2018 22:53

Fy satan för SVT. Sitter och tittar på försnacket i för partiledardebatten. När Löfvén och Kristersson anlände gick journalisten Leif Näslund fram till båda, tog dem i hand och hälsade dem välkomna. När Jimmie anlände fick han stå länge och vänta innan journalisten behagade börja intervjun. När partiernas opinionssiffror gicks igenom visades samtliga 7-klövernpartiernas siffror med en skylt som täckte hela rutan där deras opinionssiffror syntes väldigt tydligt. Sverigedemokraternas siffror visades på en skylt bakom programledaren och de politiska experterna.

 
Ingen bild

Björn

6 maj 2018 22:57

Några synpunkter på debatten. Hörde aldrig Stefan Löfven kalla SD för ett rasistiskt eller nazistiskt parti. Man pratade mycket om integrationen av invandrarna, värderingar och att det i sverige ska svenska lagar gälla. Men inte ett ord om Islam och moskéer. Är det någon som tror att muslimer kommer att ta åt sig våra värderingar?
Miljödebatten vanns ju klart av Jimmie. Miljön är ett globalt problem. (en parentes. Undrar om man kan straffbeskatta USA och Hawaii för det miljöutsläpp som fn pågår från vulkanen).
Sveriges miljöpåverkan idag är ju nästan obefintlig i ett globalt perspektiv.

 
Ingen bild

Nisse

6 maj 2018 23:00

Håller med dig Thoralf på alla punkter.
Så mycket skit som en del pratade så var det bara dynggrepen
och storstövlarna som saknades.

 
Ingen bild

Hacke

6 maj 2018 23:02

OT.
Författaren och journalisten Lars Åberg skriver oftast insiktsfullt om tillståndet i Sverige. Som här om "landet där vad som helst kan hända."
http://www.gp.se/debatt/var-beredd-att-vad-som-helst-kan-h%C3%A4nda-i-sverige-1.5869143

 
Ingen bild

Putte Fnask

6 maj 2018 23:24

Sverige är ett förlorat land. Det spelar ingen roll vem som får makten. SD kommer isoleras oavsett.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 maj 2018 23:38

"Enligt en undersökning som Aftonbladet gjorde tillsammans med Inizio efter partiledardebatten fick Stefan Löfven näst sämst betyg – 2,5 på en skala från ett till fem. Vann debatten gjorde Moderaternas Ulf Kristersson med 3,6 i betyg."

Sverige är fortfarande inte redo/moget för en "undersökning" där Jimmie Åkesson vann debatten.

Undrar om media anser det innan valet?

 
Ingen bild

Niklas R

6 maj 2018 23:43

Hörde mycket om det här med att familjer måste kunna återförenas.
Vilket min kommentar var, visst, men inte i Sverige.

Sedan var det det gamla vanliga. Alla vill reglera migrationen men ingen ville säga med hur mycket. Alltså vill de gå tillbaka till det som var förr. Vilket Åkesson påpekade men inte fick något svar på.

I övrigt var det inget nytt.

 
Ingen bild

Putte Fnask

6 maj 2018 23:43

Oops, Ulven UK har redan ändrat sig.
Vad säger Annie Lööf om att släppa in SD i samtalen?

https://www.dn.se/nyheter/politik/efter-migrationssprickorna-bade-lofven-och-kristersson-vill-ha-bred-overenskommelse

 
Ingen bild

Thomas

7 maj 2018 00:20

Jonas Sjöstedt ömmar väldigt för familjeåterförening och att få samla sin familj när det gäller flyktingar.
Men det låter annorlunda när det gäller den svenska kärnfamiljen.
Död åt kärnfamiljen låter det från många vänsterpartister.Då vill v splittra.
Hycklare är Sjöstedt och V.

 
Ingen bild

Skatt

7 maj 2018 01:12

LÖVEN har han fått hjärnblödning?
Eller är han döv?

Det vad de värsta jag hört någonsin. De han svarade om invandringen. DE VET I FAAN.

 
Ingen bild

Rob

7 maj 2018 13:04

Nu vill Uffe plötsligt släppa in Åkesson i samtal. Valfläsk?

 
Ingen bild

SD

7 maj 2018 18:14

Nej, UK har backat igen. Han menade alla utom SD, enligt senaste nytt. Det går fort i svängarna.

 
Ingen bild

Tony

8 maj 2018 06:51

Ulf kristersson har samma trovärdighet som Fredrik Reinfeldt,
det vill säga ingen alls, en röst på honom är en röst på
det bestående. det som han själv varit med o skapat!

 
Ingen bild

PK

8 maj 2018 14:52

Ulf har gjort en pudel igen gällande samtal med SD

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se