thoralf

Direktlänk till inlägg 3 mars 2018

FRAMTID ÖLAND

Av Thoralf Alfsson - 3 mars 2018 08:19

Vilka fega och ynkliga företrädare partiet Framtid Öland har. När jag ställde några frågor om utvecklingen på Öland så svarande partiets företrädare inte mig personligen, utan man skrev ett floskelsvar på Facebook. Där mina frågeställningarna inte redovisas. Alla försök att dels länka till frågeställningarna och statistiken, konsekvent raderas av administratörerna av Facebooksidan. Dessutom raderar partiet alla andra kommentarer, jag menar verkligen alla kommentarer och blockerar från att kommentera. Det är fegt och ynkligt.


Klarar man inte av att ta debatten skall man inte ägna sig åt politik!

 

UPPDATERING!


Eftersom Framtid Öland konsekvent blockerar alla som försökt kommentera deras texter kommer jag istället skriva en insändare till Ölandsbladet och informera om Framtid Ölands agerande och deras sätt att undvika debatten!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll nu även besserwisser

3 mars 2018 09:06

Där mina frågeställningarna inte redovisas. Alla försök att dels länka till frågeställningarna och statistiken, konsekvent raderas av administratörerna av Facebooksidan. Dessutom raderar partiet alla andra kommentarer, jag menar verkligen alla kommentarer och blockerar från att kommentera. Det är fegt och ynkligt.Klarar man inte av att ta debatten skall man inte ägna sig åt politik!


Roligt att du får uppleva din egen taktik och feghet

Thoralf Alfsson

3 mars 2018 11:03

Du tycks inte ha förstått att jag enbart modererar bort kränkande och rasistiska kommentarer.

Samt det som agerar som troll och inte vill debattera en fråga och aldrig svarar på frågor, trots att de fått åtskilliga möjligheter.

 
Ingen bild

Fredrik

3 mars 2018 09:13

Dom borde byta namn till "Ingen framtid för svenskar på Öland"
Samt borde dom ha, "Vi värnar inte om vår svenska kultur här på Öland o vill gärna byta bort den mot mer spännande multikulti menakultur" i sitt partiprogram.

 
Ingen bild

Focke Wulf

3 mars 2018 09:17

Ja du Thoralf,det kommer bli värre!
Jag tror att regeringen kommer att få en käftsmäll vid valet i höst.
Speciellt MP.
Det är väldigt tyst om klimatet,den bistra kung Bore är ju på besök.
Inget dösnack om den globala uppvärmningen heller.

 
Ingen bild

Anders Henriksson

3 mars 2018 09:19

Nu vart jag blockad också

 
Ingen bild

SM811

3 mars 2018 09:22

Hemmet för gamla i Enskededalen i södra Stockholm ska göras om till bostäder för nyanlända invandrare. Orsaken är att Arbetsmiljöverket inte tycker att hemmet är anpassat för äldrevård.
Varför kan de inte bygga om så det blir anpassat för äldrevård?
Ett fint läge och miljö skall nu erbjudas till invandrare.
Politikerna kan inte ha mycket innanför pannbenet.
Sjukt beteende. Hela tiden skall pensionärer som byggt landet flytta på sig för invandrarna som kostar hundratals miljarder varje år. Detta kommer bli Sveriges undergång om inte drastiska åkgärder vidtas.
http://www.friatider.se/anrikt-ldreboende-blir-bost-der-t-nyanl-nda

 
Ingen bild

Hacke

3 mars 2018 09:33

Företrädaren för Ölands framtid(sic) hade definitivt tjänat på att göra som de övriga politikerna som fick frågorna och därmed levt upp till devisen: Bättre vara tyst och bli betraktad som en idiot än att öppna munnen och bevisa det.

 
Ingen bild

Waterbug

3 mars 2018 09:56

Deras lista till nästa mandatperiod i KF är skön, i princip helt etniskt rensad från personer med invandrarbakgrund. Det rimmade inte riktigt med hur man i övrigt uttrycker sig. Avd leva som man lär

 
Ingen bild

Kenneth

3 mars 2018 10:29

Hoppas folket i Kalmar län gör sitt i riksdagsvalet så att Thoralf kan röra om grytan lite i riksdagen!

 
Ingen bild

Thor

3 mars 2018 10:53

Jag ser framtiden på Öland: minareter där jämmerliga böneutrop sker fem gånger om dagen, Borgholm utbyggt med bostadslängor där muslimer inhyses med 3 lägenheter per familj där paschorna bor med sina 3-4 fruar och 15-20 barn. Svenskarna stryker omkring i skuggorna på väg till och från sina arbeten.

 
Ingen bild

Tony

3 mars 2018 10:56

Om dom gillar utvecklingen som sker i Sverige, borde i alla fall
ta bort ordet "framtid". Annars är beteendet ungefär som resten
av sju klövern.

 
Ingen bild

Niklas R

3 mars 2018 11:07

Ett parti som inte vill diskutera, ens på en plattform som de själva kontrollerar, är inte ett parti och har ingen politik.

 
Ingen bild

SD-väljare

3 mars 2018 11:23

Varför skulle de etablerade politikerna i de statsbärande partierna vilja ha en debatt? De har ju redan bestämt sig för frågorna och svaren.

 
Ingen bild

ola

3 mars 2018 11:39

står på deras FB sida att dom är för en ekonimiskt hållbar politik, det är fanimej humor av världsklass :D

 
Ingen bild

Robban

3 mars 2018 11:44

I min hemstad skrev den lokala tidningen om hur bra och glädjande det var att vi fått ta emot så många flyktingar och att vi har en skyldighet att hjälpa osv mm
Jag skrev ett svar på tidningens webbsida och ifrågasatte det här iom allvarliga undanträngnings effekter i ex skolan!
Där alla resurser läggs på migranters barn, medan svaga svenska elever lämnas åt sitt öde.
Min kommentar kom aldrig med! På sidan fanns endast 3st svar, av vilka alla var lyriska över att vi tar ansvar, det berikar, rädda pensionerna, arbetskraft osv
Jag trodde det blivit något fel på mitt svar så jag skrev 3st liknade, kritiska svar/frågor på artikeln, inget som gick över gränsen, enbart saklig kritik.
Alla togs bort! Eller rättare sagt, inget av dom publicerades!
Jag trodde fortfarande det blivit något fel, så jag bad ett par vänner att ställa några kritiska frågor om det här enorma mottagandet!
Nu förstod jag.. Ingen av de publicerades heller..
Sanningen skrämmer dessa antidemokrater!

 
Ingen bild

Tony

3 mars 2018 12:14

Det sägs att Bilderberg sällskapet ser Annie Lööf som en blivande
Svensk Statsminister, i så fall borde Svenska folket se till
så att hon inte blir det,. Inga fler Sverge fientliga på den
posten det räcker mer än väl med dom två senaste.

 
Ingen bild

Tony

3 mars 2018 12:19

Ateisten:

Du är ett under av skrävel o skryt, min undran, hur mycket tid om dagen ägnar du åt att stå och beundra dig själv framför spegeln??

Thoralf Alfsson

3 mars 2018 12:31

Haha...

 
Ingen bild

En småländska

3 mars 2018 13:11

Ett beteende som bara slår tillbaks på dem själva, behandlar de frågeställningar från andra politiker på liknande sätt? Riktigt illa skött, har man argument el fakta på sin sida (som man tydligen tycker) använd dem då1

 
Ingen bild

Lasse

3 mars 2018 14:09

Framtid Öland är en parodi, fattar inte hur så många Ölänningar valde att rösta på dem i sista valet. Men valrörelsen 2018 kommer att bli den smutsigaste på mycket länge. Alla partier, SVT, SR och andra medier har gett sej sjutton på att tiga och förringa och smutskasta SD. Det blir inte lätt att få till en politisk förändring i det här landet med det motståndet ochen valboskap som inte förstått sitt eget bästa.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 mars 2018 14:46

En av de inblandade i "Näthatsgranskaren " är tydligen djurplågare.


Katerina Janouch: Lex Kapten Klänning: Hur mycket granskning tål Näthatsgranskaren?

"Därför blir jag nu bekymrad när jag från flera olika källor får information att en de tongivande inom organisationen Näthatsgranskaren är en person med problematisk bakgrund. Långt ifrån den mönstermedborgare som han uppenbarligen kräver att andra ska vara. Bland annat ska personen 2013 ha fått djuförbud av Länsstyrelsen för misskötsel av de djur"

https://tinyurl.com/yakv348b
http://katerinamagasin.se/lex-kapten-klanning-hur-mycket-granskning-tal-nathatsgranskaren/

 
Ingen bild

Björn

3 mars 2018 15:55

SMB11 ,09:22. ….Och då ska du veta (fast det vet du säkert) att trycket efter äldreboende och även vårdboende är enormt.
Klart bevis på fega kommunpolitiker som inte vågar obstruera mot staten. Att ta emot anvisade människor från mig.verket är lagstadgat och tvingande. Att obstruera kan man göra på många sätt. Asylanterna får bo i tält, husvagnar odyl.
Vad har medborgarna egentligen för åsikter. Det hör vi aldrig våra lokalpolitiker fråga.

Vilka prioriteringar ska man ha i en kommun. Ska invandrare vara prio 1 eller den inhemska befolkningen som har varit med och byggt upp det välstånd som våra yngre och medelålders politiker har vuxit upp i.

 
Ingen bild

Hacke

3 mars 2018 16:00

OT.
Så har då också ett av SVT:s populäraste program anpassats till döds.
Länge har På spåret fått kritik för att inte vara tillräckligt skräddarsytt för nyadeln. Tappra försök har gjorts genom åren, dock alltid med samma resultat – platt fall. De inkvoterade har blivit sittande som fågelholkar och hudfärgsalibin bredvid en hyfsat allmänbildad inhemsk som dragit hela lasset. Men i år knäckte man koden genom egna public serviceprodukten, algerieättade Joar Bendjeloul. Och för att inget skulle gå fel denna gång hade man vid varje tillfälle han medverkade förlagt ett resmål med efterföljande frågor till något MENA-land där han föga förvånande var rejält hemmastad. Finalen var naturligtvis inget undantag och vips så hade man med hjälp av både hängslen och livrem fått den vinnare man beställt och det MENA-influerade program man påbjudit som allt annat i public serviceutbudet.
Nu hade man inte behövt bära sig så uppenbart partiskt åt. Joar Bendjeloul är påläst också utanför den egna kulturen och hade säkert klarat sig bra utan denna uppenbara draghjälp.
Men politrukerna på S(V)T förnekar sig aldrig. Man ger sig inte förrän också de sista resterna av de populära svenska lägereldarna har förvandlats till aska och välregisserade politiska tillställningar med raserat tittar- och underhållningsvärde som resultat. Och inte blev underhållningsvärdet bättre av att Bendjeloul som parkamrat hade en likaledes inkvoterad kvinnlig ”komiker” från det egna huset.

Det är inte utan att man saknar folkkäre Oldsberg och oraklet Hellberg och alla de underhållande och duktiga deltagarna från åren det begav sig. Hoa-Hoa Dahlgren hade exempelvis ensam övertrumfat årets samlade deltagare såväl kunskaps- som underhållsmässigt.
Men det är som bekant inte tittarna/finansiärerna som sitter i högsätet när Stjärne och hennes Rättviseförmedling håller i propagandatrådarna.

 
Ingen bild

Hebbe

3 mars 2018 17:25

Nästa stolleprov står milhöpartisten som replikerar på dig i dagens östran. I rubriken tycker han att du ska lita på forskingen runt klimatförändringarna men hsn lyckas inte referera till mågon forskning själv. Länsstyrlser hot och dit, de är inga forskare, de är politiskt utsedda stt vara där för att sprida samma ”sanning” som resten av 7-klövern.

Thoralf Alfsson

3 mars 2018 18:15

Det skall bli ett sant nöje att svara dessa klimatalarmister!

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

3 mars 2018 17:56

Vilka fega, hycklande skitar det är i Partiet "Framtid Öland"! Varenda kritisk kommentar raderas ögonaböj och de som skrivit blockeras. Man vågar inte ta debatten. HYCKLARE! Jag vill ta till grövre invektiv men min uppfostran förbjuder mig.

 
hunter

hunter

3 mars 2018 19:16

proffstroll.. vad är du för en ynklig feg stackare.. sanningen kommer nog ifatt dig tids nog..

http://93397

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

3 mars 2018 21:56

Jag ska se Gomorra (Italienska maffian).
Sveriges framtid !

 
Ingen bild

jaså

3 mars 2018 22:02

"Klarar man inte av att ta debatten skall man inte ägna sig åt politik!"
Du klarar ju inte själv av att ta debatten ? Du raderar och lägger aldrig ut sådant i din blogg som inte passar dig. Snacka om dubbelmoral! Sen är det deras fb sida eller vad det nu är och tycker dom,som dom flesta, att du är en obehaglig människa så är det väl ganska naturligt att maninye vill lägga ut dina tabeller. Varför skulle man göra det? Inser du inte hur du konsekvent agerar ? Ivrigt påhejad av dina följseslagare så tror sig Thoralf alltid leverera den sista sanningen och ingenting annat än sanningen.
Nej, ge dig, du kommer ingen vart med din retorik,ditt hat.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 mars 2018 22:51

Hehe "Framtid Ölandstarzans kusiner med närmast sörjande"
20000 år utan en bro sätter sina spår norr om axlarna

 
Ingen bild

Thoralf A

4 mars 2018 00:23

Jaså

Kan du inte berätta vilka "alias" du haft tidigare när du kommit med dina kränkande kommentarer.

Jag förstår att du hatar! Men du vinner inget på att komma med dina anklagelser. Du gömmer dig dessutom bakom ett alias. Det är fegt att inte stå för sina anklagelser!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 mars 2018 00:41

Batikhäxor de Luxe. Att den här perversa verksamheten får tillåtas pågå är fanimej helt sanslöst.

...och NEJ! Det är inte Monty Python.

https://tinyurl.com/y94ejxqf
https://www.youtube.com/watch?v=szkO1sgF0_I

Ps. Notera speciellt varelsen efter 3:15 min. Vem behöver LSD?

Godnatt Sverige.

 
Ingen bild

Timmy

4 mars 2018 01:18

Snacka om oseriöst parti som blockar alla meningsmotståndare, men jag är inte förvånad för fem öre. Öland är och förblir en inskränkt håla.

 
Ingen bild

Affe Giraff

4 mars 2018 02:08

Hade ärligt talas inte hört talas om Framtid Öland innan det här.

Nu har jag besökt deras FB-sida och det verkar inte finnas en enda kommentar förutom deras egna.

Tycker det är underligt om de konsekvent raderar alla läsarkommentarer.

Har jag aldrig sett någon parti tidigare göra på FB.

 
hebbe

hebbe

4 mars 2018 02:30

Viktigt budskap. Om ni accepterar dårskapen, då kommer era barn ärva den.
MP: om vi inte gör något åt dagens förhöjda fuktighetshalt så kommer alla att DÖÖ

http://https://www.youtube.com/watch?v=cX8szNPgrEs

 
Ingen bild

OT

4 mars 2018 02:46

Apropå framtid Öland, framtid Sverige.

Svensk politik är ett skämt, skämt.

Lyssnar numera hellre på - ”No Woman, No Drive”: https://www.youtube.com/watch?v=aZMbTFNp4wI

 
Ingen bild

Magnus

4 mars 2018 05:33

jaså 22:02
Du säger att Thoralf tar bort sånt som inte passar honom. Men ditt inlägg är kvar. Ditt angrepp på honom är alltså ett oriktigt påstående. Eller hur?

 
Ingen bild

SM811

4 mars 2018 08:44

"Har polisanmält 750 personer för "näthat" – kan utses till "årets hjälte" av Aftonbladet
Många av de som fastnat i Åberg "sökprogram" och anmälts för hets mot folkgrupp är äldre damer som skrivit upprörda inlägg på Facebook om invandringen till Sverige."
http://www.friatider.se/har-polisanm-lt-750-personer-f-r-n-kan-utses-till-rets-hj-lte-av-aftonbladet

Ja du Tomas Åberg, kan det vara så att de äldre damerna har lite mer erfarenhet än du och dina anonyma medarbetare har om Sverige och hur Sverige har utvecklats och påtalar detta. Att de talar om vilka dessa är som begår brott och ni och de PK anser att det är fel att kriticera denna grupp blir de åtalade. Rena DDR fasoner.
Givitvis stöttar åsiktsregeringen detta.
SD 2018

 
Ingen bild

Lena1

4 mars 2018 10:52

Har inget att tillägga om Framtid Öland än det som redan sagt här på bloggen.
Men jag blir uppriktigt sagt ledsen att höra att (trots en viss omläggning av "flyktingpolitiken") att det fortfarande satsas på immigranter som får gräddfil till bostäder och ställs grupp mot grupp gentemot den inhemska äldre befolkningen måste flytta på sig och kommer i sista hand. Vilken fruktansvärd diskriminering 7-klöverns politiker utsätter oss för. Alla andra folk får kalla sig folkgrupp, men INTE den svenska folkgruppen, den får inte finns - detta är ren och skär diskriminering!

 
Ingen bild

onkel sven

4 mars 2018 12:05

Innan bron byggdes så sas det att Öland var det landskap som hade flest utvecklingsstörda ! Det kanske har smittat av sej på politiken .

 
Ingen bild

Snow

4 mars 2018 14:25

Vilka sopor! Man skäms...

 
Ingen bild

Fredde

10 mars 2018 11:04

Jag läste svaret från Framtid Öland i dagens tidning. Det var det mest svamliga och undanglidande svar (kan inte ens kallas svar egentligen) jag läst!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se