thoralf

Direktlänk till inlägg 4 januari 2018

ISLAMOFOBI FRÅGA 4

Av Thoralf Alfsson - 4 januari 2018 23:48

Anser du att stening av en kvinna som varit otrogen mot sin man är ett negativt inslag i islam? Ja/Nej


”I haditherna föreskriver Muhammed däremot stening som bestraffning vid äktenskapsbrott.”

 

PS

 

Har delat ut lite av mina foldrar igen i Nybro kommuns mindre orter. Så det kommer säkert de som vill kunna läsa svaren på frågorna i foldern. Gå in på nedanstående länk.

 

http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/11/14/11493725-svar-pa-fragorna-i-foldern/

 

 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 januari 2018 23:52

Nej, det tycker jag inte. Kvinnor bör stenas enligt muslimsk tradition.

Man vill ju inte vara islamofob?

 
Ingen bild

Laglydig

5 januari 2018 01:10

Enligt islamsk lag (jag vet vad fanskapet heter, men vill inte skriva ut det) så begår en kvinna äktenskapsbrott om hon blir våldtagen av en gift muslimsk man.
Säger väl allt?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 januari 2018 02:53

SVT:s VD Hanna Stjärne:
”Att den intensiva debatt om desinformation och propaganda som pågått under 2017 nu leder till konkreta handlingar som får verkliga konsekvenser. Så att svenska folket får möjlighet att göra sitt val hösten 2018 utifrån fakta och inte utifrån desinformation.”

Detta säger Sveriges största och farligaste desinformatör. Hon avlönas med era inbetalda licenspengar. 200 000 kronor i månadslön tycker hon att ni ska betala.Det anser hon sig vara värd. SVT gjorde dokumentären ”Tvärvändningen”. Där grundlurar SVT svenska folket att nu är det ordning på torpet och gränsen är stängd. Vi har numera EU:s strängaste invandringspolitik. Sverige ligger enligt Löfven och SVT på EU:s lägstanivå.

Allt är lögn och desinformation. Muslimer väller in i landet, och värre kommer det att bli när anhöriginvandringen kommer igång.
https://tinyurl.com/y7434r8z
https://www.journalisten.se/nyheter/jag-onskar-en-skarp-valbevakning-av-svt

https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2014/09/16/far-200-000-i-manaden/

Tino Sanandaji på Facebook om den uppmärksammade tyska studien om flyktingar och brott:

”BBC och övrig internationell media klarar av att återge studien korrekt medan svensk media fortsätter föra allmänheten bakom ljuset om forskning.”

Riv TV-huset!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 januari 2018 03:16

Till er som tycker att Thoralfs fråga är löjlig eller irrelevant. Muslimer stenar ju inte människor. Eller? Lyssna på den här intervjun med Mohamed Omar. Stening pratas det om efter ca: 10:00 min. Rekommenderar signaturen ”Hen” en informativ halvtimme.

https://tinyurl.com/ya36asyd
https://www.youtube.com/watch?v=C4f0cWRP42k

 
Ingen bild

Vi

5 januari 2018 04:56

Man kanske tycker vid första blick, att stena sin otrogna hustru låter som något hämtat ur medeltiden, men de moderna svenska lagarna börjar närma sig de muslimska sharialagarna. Jag tänker t ex på rasistlagen som säger att det är straffbart att uttrycka sig negativt om olika folkgrupper. Säger du att somalier är lata, eller att kamelryttare vill vi inte ha, då blir du straffad enligt svensk lag.

Skulle en somalier säga något negativt om svenskar, är detta inget straffbart, eftersom lagen tillämpas enbart för att straffa den del av befolkningen som protesterar emot landets invandrarpolitik. Lagen är enbart till för att skydda den svenska eliten, d v s den nya adeln. ”Undersåtar skall hålla käften och betala sina skatter”.

Denna lagstiftningen, som är till för att stoppa yttrandefriheten, visar att landet bara ger sken av att vara en demokrati. Sveriges nya lagar passar nämligen som handen i handsken med medeltida lagar.

 
Ingen bild

Sigge

5 januari 2018 06:37

Om man har en genomsnitt av den svenska befolkningen, t ex en grupp svenskar, en afrikansk och en arabisk grupp tillsammans, så är de otroligt homogena. Någon afrikan kanske vet mer om könsstympning, någon arab vet kanske mer om hur man fixerar en otrogen hustru när hon ska stenas, men i genomsnitt är vi väldigt homogena. Man våldtar varandra, man mördar varandra, man spränger handgranater och sätter eld på bilar. Man är helt enkelt en stor tjock familj. Detta är det mysiga folkhemmet.

 
Ingen bild

jag

5 januari 2018 06:38

Får man fråga vad syftet är med din undersökning, Thoralf? Svaren är ju så otroligt uppenbara bland dina läsare så det är ju nästan onödigt att ställa dem.

Thoralf Alfsson

5 januari 2018 08:48

Ibland kanske det uppenbara måste konstateras i siffror

 
Ingen bild

Nisse

5 januari 2018 07:49

Hej Thoralf,
jag har röstat SD de två sista valen, och med stort intresse nästan dagligen följt din blogg, men jag måste säga att de "frågor" du ställt om islam de sista dagarna varit ett verkligt bottennapp. Har du idétorka eller vad är det frågan om? Du brukar vara bättre och vassare än så... Snacka om ledande frågor till de som redan delar dina åsikter.

Nej, dessa "frågor" gjorde mig ganska besviken på dig...

Thoralf Alfsson

5 januari 2018 08:49

Se föregående svar

 
Ingen bild

Lotta_1

5 januari 2018 08:57

Ett av resultaten av den sinnessjuka massinvandringspoilitiken från dysfunktionella muslimska länder. Är det någon som tycker detta är en bra utveckling och att dessa miljoner inte bättre hade behövts inom något annat område?

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/lista-sa-jobbar-kommunerna-efter-terrordadet


 
Ingen bild

Niklas R

5 januari 2018 10:19

@Laglydig
"Enligt islamsk lag (jag vet vad fanskapet heter, men vill inte skriva ut det) så begår en kvinna äktenskapsbrott om hon blir våldtagen av en gift muslimsk man."

Inte bara det, för att bevisa en våldtäkt så måste hon ha fyra manliga vittnen som, och här kommer det fina i kråksången som förklarar en hel del av vad som händer i Sverige, INTE deltog i våldtäkten.

Så har du flera män som våldtar en kvinna så går de straffria under sharia eftersom ingen av dem kan vittna. Så gruppvåldtäkter är legitimerade i islam. Vanliga våldtäkter också men där har du anledningen till varför en viss grupp sticker ut som i det närmaste unika när det gäller gruppvåldtäkter.

 
Ingen bild

Anders J

5 januari 2018 10:40

Kan män också bli stenade om de är otrogna mot sin hustru?

 
Ingen bild

Hacke

5 januari 2018 10:50

Vilken politiker åker ideellt i ur och skur genom bygder och sprider egenproducerat material med upplysning om tillståndet i landet.
Så agerar bara en med sann politisk övertygelse och kärlek till landet och dess folk. Den enda likhet jag spontant kommer på är Gunnar Sträng när han cyklade omkring bland statarlängorna på 1940-talet för att mana till resning för att en gång för alla krossa detta skamliga system.
Idag heter folkhemshjälten Thoralf Alfsson som heroiskt strider mot den svenska pk-fascismen och 7-partiet och deras samhällsskapelse på väg mot fullständig kaos. Måtte han få den plats hans förtjänar såväl politiskt som i folkets hjärtan. Min beundran och respekt har inga gränser

 
Ingen bild

Lena1

5 januari 2018 11:06

Så Hanna Stjärne och statsmedia med SVT och SR i toppen ÄGER SANNINGEN? Alla alternativa medier kommer endast med lögner? Jo, jo det är så en kommunistledare resonerar. Förstår nu att hon blivit handplockad av sina uppdragsgivare för att helt ogenerat ljuga svenska folket i ögonen!!

Ringde för att få veta vart min remiss till magnetröntgen tagit vägen, har väntat i nästa en månad på bekräftelse. Då säger Västerås sjukhus att de skickat den vidare till annat sjukhus eftersom de har sådana långa köer. Det tar drygt sex månader att få magnetröntgen! Är det riktigt klokt?

 
Ingen bild

Lena1

5 januari 2018 11:35

Bra intervju med Mohamed Omar (se länk från @Cosmic Debris). Många muslimer har inte läst koranen och vet inte vad som står där... det är ett arv de fått med sig.
Han nämner även Sufism som är en gren av Islam som är förbjuden i alla länder. De anser att det inte behövs någon moské för att få kontakt med gud. Det går att nå gud via musik (vilket ju är förbjudet i den "riktiga" islam, och i Turkiet är även de dansande Dervischerna kända.

 
Ingen bild

O.N.

5 januari 2018 11:36

Dina frågor är ett utmärkt sätt att belysa islams vidriga sedvänjor och lagar. Det gäller bara att få fler att läsa din blogg!

 
Ingen bild

Riffi

5 januari 2018 11:56

Lägg av Du är den kloka förespråkaren för SD. Kasta inte bort detta.

Lämna muslimskiten till dem som påstår sig kunna hantera religion.

 
Ingen bild

Riffi

5 januari 2018 12:17

Alla någorlunda normalbegåvade människor vet att islam är den mest föraktansvärda religionen av alla. Till detta finns det massor av hänvisningar om någon är intresserad.

Hur skall Du kunna upprätthålla Din ställning som den enda intelligenta sverigedemokraten om Du agerar som en amatörmässig religionskritiker.

 
Ingen bild

Riffi

5 januari 2018 12:33

Ursäkta hårda ord

men Du är ju den enda dugliga (kommunal)politikern som SD har så vem skall man annars klaga på?????

 
Ingen bild

Lotta_1

5 januari 2018 13:30

Man blir både skrämd och förvånad över vilka de 3,4 % av de svarande som inte tycker att stening av en kvinna som varit otrogen mot sin man är ett negativt inslag i islam är? Är det svenskar som inte vet vad deras val innebär eller muslimer?

 
Ingen bild

Det går bra för USA-Dock är President sinnessjuk!

5 januari 2018 14:37


Psykiater bjöds in till kongressen – om Trumps mentala hälsa
President Donald Trumps beteende ska ha väckt oro i landets kongress.
En grupp ledamöter bjöd därför in Yale-psykiatern Bandy Lee för att få ett expertutlåtande.
– Han håller på att bryta samman och vi ser tecknen på det, säger hon enligt Politico.

Juridikexperten Alan Dershowitz vid Harvard säger också att möjligheterna att avsätta Trump med hjälp av 25:e tillägget är små, och dessutom en potentiellt vansklig väg att gå.
– Det hoppet är inte verkligt. Om vi inte gillar någons politik kraftsamlar vi mot honom, vi kampanjar mot honom, säger Dershowitz enligt Politico.https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/1k779X/psykiater-bjods-in-till-kongressen--om-trumps-mentala-halsa
Dessa vänsterextrema journalister som inte förstår demokratins grunder!
Jag kräker och våndas inför framtiden då alternativa nyheter bannlyses i namn av fake news!
Vad fan är då sanning?

 
Ingen bild

Lena1

5 januari 2018 15:26

För den som inte vet så mycket om islam och verkligen inte fattar hur farlig denna religion är, de borde lyssna på denna video. Samma kvinna som jag länkade till igår, Anni Cyrus, som är iranfödd men som med alla till buds medel kämpar mot islam. Hon har läst koranen 40 ggr eftersom hennes mor var koranlärare och hennes far imam. Hon har ALLA argument som finns om denna farliga religion.
Hon säger att hon inte bekämpar muslimer men islam. När kvinnor sätter på sin hijab och slöjor så beror det på att de tror att de inte kan bli våldtagna då. Kvinnor som inte är täckta däremot är sexslavar i deras värld.

https://www.youtube.com/watch?v=5oV5hS8ifM8&safeload=5

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 januari 2018 15:32

Gäst i Fredagsintervjun 5/1: Tino Sanandaji

https://tinyurl.com/ydhbclsy
https://kvartal.se/fredagsintervjun/gst-i-fredagsintervjun-512-tino-sanandaji

 
Ingen bild

Gus

5 januari 2018 16:00

Hacke 10.50 Håller verkligen med dej, bra skrivet !

 
Ingen bild

Lotta_1

5 januari 2018 16:14

Återkommer i ämnet. Med tanke på de 96,3 % av de svarande som anser att svaret på frågan är ja borde det gå upp en talgdank hos de tillbedjande av islam att de hamnat i fel land samt ta konsekvenserna av det och bosätta sig i ett land som mer motsvarar deras religion och kultur. Islam och dess utövare hör inte hemma i Europa är min fulla övertygelse.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 januari 2018 16:21

Studio Ett: Svenska män med prostatacancer dör i väntan på behandling.

Under tiden importerar Sverige mycket vårdkrävande och våldsamma patienter från Mellanöstern och Afrika.

 
Ingen bild

Laglydig

5 januari 2018 19:01

@Niklas R
Bra poäng där!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se