thoralf

Direktlänk till inlägg 3 juli 2017

ÅRETS SOMMARFOLDER

Av Thoralf Alfsson - 3 juli 2017 23:00

 

Framsidan.


Är nu färdig med årets sommarfolder som jag tänker dela ut på Öland under sommaren. Foldern är i första hand till för att få nya läsare intresserade av min blogg. Först vill jag rikta ett stort tack till de som stödjer bloggen med bidrag/gåvor som gör det möjligt för mig att trycka upp min sommarfolder i en upplaga på 10 000st.


I år blir det en 8-sidig folder med lite nya grepp. Mittuppslaget kommer innehålla 15 frågor om klimatförändringarna och kostnaderna för massinvandringen. Jag hoppas många finner frågorna intressanta och att många kommer fundera och vilja veta de rätta svaren på frågorna. Svaren finns dock inte i foldern utan de kommer presenteras på min blogg men den som letar i gamla blogginlägg kan hitta svaren på nästan alla frågor.Från den 17 juli kommer jag börja ge de rätta svaren på frågorna med mina kommentarer och länkar till referenser för den som tvivlar på de rätta svaren. 


Därmed hoppas jag kunna locka många nya besökare till min blogg 😉


För övrigt innehåller foldern information om svensk pk-media, det sovande folket, brottslighet, massinvandringen och islamisering.


Vill du stödja bloggen och mina projekt så finns uppgifter om Swish i högermarginalen eller kontouppgifter under ”Visa presentation”.


 

 
 
Ingen bild

s29

3 juli 2017 23:22

Utmärkt insiativ,hoppas det blir stort intresse.Dina fina foton hjälper säkert till. Såg igår en Amerikansk TV debatt om klimatsvammlet,den varmaste sommaren under de sista 100åren var 1936.Måste ha varit mycket skit i T-fordarna.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 juli 2017 23:23

Bakgrundsbilden på sidan om invandringens kostnader är genial. Subtilt grepp?

Nix! :-)

 
Ingen bild

Lena

3 juli 2017 23:52

Oerhört raffinerat gjort Thoralf, för att få fler att börja läsa din blogg. Många frågor har man aldrig ens tänkt, än mindre vet man svaren på. Snygg layout och de där orden från Verner von Heidenstam tog skruv "..och tempel åt andra välva" och .."kasta stenar på egenport och tala ont om oss själva" . Förstår nu att vänstern blev rasande på nationalisten von Heidenstam, men det är förvånande att det är val ca 100 år sedan han skrev de där orden som är så aktuella idag.

 
Ingen bild

K

3 juli 2017 23:58

Vad duktig, kreativ och slitstark du är. Jag är full av beundran. Önskar vi kunde få se ngt liknande i Nacka./K

 
Ingen bild

Tommy

4 juli 2017 00:11

Bra upplägg. Snyggt jobbat !!

Nåt att fundera på kanske, är att relatera dessa mått (när så är lämpligt!) till något, t.ex;
- vad a-kassan/försvaret/polisen kostar totalt årligen
- vad kostar sjukvården i Sverige, per nåt lämpligt landsting

Relationen eller jämförelsen skall syfta till att läsaren bättre ska kunna förstå omfattningen på invandringsindustrin och dess kostnader.

Thoralf Alfsson

4 juli 2017 07:22

Det skulle jag kunna göra när svaren publiceras

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 juli 2017 00:23

Jag måste bara få kommentera Ann Heberleins debatt med Dick Erixon om invandring och varför hon har ändrat uppfattning.

Ann Hebrelein 3 juli 2017:
"Jag är väldigt bekymrad över hur det ser ut i vårt samhälle idag. Det handlar väldigt mycket om min dotter som snart är femton år och faktiskt är mindre fri än vad jag var när jag var femton. Jag låter inte henne gå ensam hem när det är mörkt, hon får inte åka på konserter osv. Det kunde jag göra när jag var femton. Hon kan inte gå och simma på simhallen, och så ska det inte vara”

”Det handlar väldigt mycket om min dotter”

Här har vi ett praktexempel på hyckleri och egoism. Ann Heberlein har tidigare varit en SD-hatare av rang och bor/har bott extremt segregerat och privilegierat i centrala Lund. Att hon nu tvärvänt beror endast på att mångkulturen har krupit upp i hennes knä – och hon uppskattar den inte. Att hon ”ändrat” uppfattning är bra. Att hennes bevekelsegrunder är egoistiska är direkt motbjudande.

Varför är Ann Heberleins femtonåriga dotters säkerhet helt plötsligt viktig? Varför var inte en femtonårig ”svennehoras” säkerhet i Borås viktig för tre år sedan?

Den frågan återstår för Ann Heberlein att besvara.

Tips: Antikalifen (Eddie på DGS) - Islam och slaveri
https://www.youtube.com/watch?v=uQpLckDib9g

 
Ingen bild

OT

4 juli 2017 00:36

What the fuck!

”Våldtog och hotade döda barn – får en månads fängelse” och svenskt medborgarskap. http://www.friatider.se/v-ldtog-och-hotade-d-da-barn-f-r-en-m-nads-f-ngelse

Det här gjöts enbart i Reinfeldts anda; för att reta oss enormt mycket.

Men, men, ”we shall overcome one day”

P.S: ”Genushäxor, lämna våra barn ifred!”: https://www.youtube.com/watch?v=qs35t2xFqdU

 
Ingen bild

OT

4 juli 2017 01:01

Halleluja moster från sosse till SD! - https://www.youtube.com/watch?v=nuvYgrzqvAo

P.S http://avpixlat.info/2017/07/03/socialdemokrat-gar-over-till-sd/

SNART ÄR DET FÖRSENT ATT VÄNDA OM!

 
Ingen bild

Boris

4 juli 2017 08:14

Du är makalös Thoralf. Vilken energi, vilken kreativitet. Jag bockar och bugar

 
Ingen bild

SM811

4 juli 2017 08:22

Helt perfekt att dela ut.

 
Ingen bild

SM811

4 juli 2017 08:33

"I talet fördömde Björklund hedersrelaterat förtryck i städernas förorter och lyfte fram en hårdare reglering av skolan där de bästa lärarna ska arbeta i förorterna för att gynna elever med invandrarbakgrund."
Nu kom det där med satsning på skolan igen. Detta har Jan kört med före varje val och sedan har det inte blivit något av det. Tror han att det svenska folket går på det en gång till?
Varför skall det alltid satsas mer på invandrarna än de som vuxit upp i Sverige? När skall alla miljarder satsat på våra pensionärer som har byggt upp landet? Hoppas att Jimmie tar upp det i sitt tal.
https://nyheteridag.se/bjorklund-vi-kommer-aldrig-att-medverka-till-att-ge-sverigedemokraterna-makt-over-regeringspolitiken/

 
Ingen bild

Px

4 juli 2017 08:58

Islamiska Förbundet är en av den uppsjö av islamiska organisationer som verkar föröka sig för att leva av svenska statens multikultibidrag ungefär som mikroorganismer i ett provrör med näringslösning. (Hur mycket dessa och andra etniska eller religiösa organisationer, vars uppgift är att förhindra olika migrantgruppers anpassning till det svenska samhället, totalt kostar vet ingen. Hundratals miljoner skulle jag gissa, men det är kanske uppåt väggarna för mycket eller för litet.)

Förbundet ”arbetar utifrån en islamisk värdegrund baserad på Koranens budskap och profeten Muhammads tradition (Guds frid och välsignelse vare över honom)”. Förbundet har kopplingar till det Muslimska brödraskapet och ska enligt stadgarna bland annat hjälpa Sveriges muslimer att ”bevara sin religiösa och kulturella identitet”, ”stimulera medlemsorganisationer och andra muslimska föreningar att inta en ledande roll”, ”påverka och opinionsbilda i frågor som berör den muslimska gruppen och dess intressen i Sverige” samt ”öka deltagandet, inflytandet och representationen av muslimer i de allmänna institutionerna och organ”. Jag tycker att detta låter som en islamistisk lobbyorganisation med syfte att sätta så mycket muslimsk prägel på Sverige som det bara går. Detta finansieras av Sveriges skattebetalare.
Läst på DGS

 
Ingen bild

Tony

4 juli 2017 09:24

Hörde i går Britt-Marie Mattsson ösa skit över Donald Trump, det är helt otroligt hur Svenska Journalister vet hur USA ska skötas, samtidigt som vi har en figur här i landet som ska styra
Skutan Sverige som har mer underligheter för sig än Mr Trump,
men det tycks inte intressera Sveriges journalistkår det ringaste, men hur USA ska skötas det är dom specialister på,
det är bara att se och höra SVT s föraktfulla korre där hon
med olika minspel visar sitt förakt för D.T

 
Ingen bild

Dumle

4 juli 2017 09:47

Lysande Thoralf! Jag är faktiskt osäker på vissa av frågorna. Skall bli intressant att se facit den 17-e.

 
Ingen bild

Hacke

4 juli 2017 09:49

Suveränt upplägg och perfekt timing Thoralf!
Jag hoppas och är övertygad om att du lär få utdelning på många sätt.

 
Ingen bild

Calle

4 juli 2017 11:15

Du är makalöst bra Thoralf. Energi som en Duracell-kanin!

 
Ingen bild

Lena

4 juli 2017 11:32

@Cosmic Debris "Här har vi ett praktexempel på egoism och hyckleri". Jag håller inte med dig om detta. Hon är väl fortfarande S eftersom hon skriver på Johan Westerholms blogg och det finns en och annan Sosse som är vid sina sunda vätskor och ser verkligheten som den tornar fram, även om det är många som blundar fortfarande.
Dick Erixon säger också något om att han hoppas att fler partier ska se det som sker i vardagen i samhället och som många politiker blundar för/vägrar se.

Ann Heberlien är ett guldkorn eftersom hon har en gedigen utbildning och har dessutom lätt för att formulera sig och tala så att det är övertygande. Att hon skulle vara mer egoistisk än det stora flertalet, det tycker jag inte. Att hon nu ändrat inställning i migrationsfrågan är bara bra, fler kommer att lyssna.

 
Ingen bild

Göta

4 juli 2017 11:35

Ja Thoralf, du är verkligen full av goda idéer och produktiv nog att förverkliga dem.

Men när det gäller bakgrundsbilden på sidan om invandringens kostnader har jag en gnagande känsla... Bilden är visserligen genial, som Cosmic Debris kommenterar ovan (23:23), inte minst med tanke på att till och med SVT2 Aktuellt den 22 juni medgav att de ca 80 000 som hittills i år kommit över Medelhavet från Västafrika är unga män som "ser Europa som en enda stor bankomat" och egentligen saknar flyktingstatus. Trots detta fruktar jag att den bakgrundsbilden kan ställa till det för dig Thoralf. Åtminstone om den inte är godkänd av SD-ledningen.

http://www.friatider.se/svt-invandrarna-ser-europa-som-en-enda-stor-bankomat

 
Ingen bild

Lena

4 juli 2017 11:36

Håller med dig om att , det tydligen är lätt att kritisera Donald Trump - alla gör ju det (populistiskt?). Tänk om de kunde kritisera svetsar´n istället - det skulle vara mer övertygande eftersom vi bor här i Sverige. Men nej, han ska höjas till skyarna för annars är de väl rädda att förlora jobbet.

Men håll med om att jänkarna är galna, se bara hur Trump twittrar och skickar med små filmer där han själv hoppar på CNN och ger dem ordentligt med stryk. Avslutar med : Fraud Network :)

 
Ingen bild

Lena

4 juli 2017 11:50

Min sista kommentar var till @Tony

 
Ingen bild

Gustaf

4 juli 2017 12:07

Ja och så har vi floskelssprutan Lööf i full speed i Almedalen.
Ett orerande utan like. Bevara oss för Annie Lööf.

 
Ingen bild

SM811

4 juli 2017 12:09

Galenskaperna tar tydligen aldrig slut för de PK.
"Stockholm får homosexuella trafikljus"
http://www.friatider.se/stockholm-f-r-homosexuella-trafikljus

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 juli 2017 12:47

@Lena Tisdag 4 juli 11:32

Du kanske kan svara på frågan, jag tycker att Ann Heberlein bör svara på, istället?

"Varför är Ann Heberleins idag femtonåriga dotters säkerhet helt plötsligt viktig?"

Dotterns säkerhet verkar ha övergått till att bli någon sorts "riksangelägenhet". Hon bör rimligtvis inte ha varit helt oinformerad om vad som pågick i landet för t.ex fem år sedan och hur landet troligtvis skulle förändras? Trodde hon sig kunna sitta i etniskt orubbat bo livet ut och därifrån tryggt trumpeta ut sitt SD-hat?

Den som av privategoistiska skäl ger sig in i politiken litar inte jag på.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 juli 2017 13:22

Tino släpper en bomb i Almedalen.

"Om man tittar på alla svenska kommuner och då bara tittar på invandrarna som bor där, är majoriteten av Sveriges kommuner "utanförskapsområden"

Jävlar!?

Vem vill bli statsminister i Sverige? Räck upp en hand!

 
Ingen bild

Ist

4 juli 2017 13:24

När jag läser alternativmedia så återkommer ständigt frågan varför vi har ett etablissemang som utan minsta tvekan, och utan att utreda, så i grunden förändrar Sverige. Vi ser nu resultatet, ett kaos nästan överallt. Invandringen har varken varit problem- eller kostnadsfri och det finns ingenting som tyder på att det kommer att bli bättre i framtiden, tvärtom. Varför är MSM-journalister så eniga om invandringens välsignelse och varför försvarar de en utveckling som främst slår mot de svagare i samhället? Varför låser politiker in sig med en politik som kommer att ge dem stora bekymmer i framtiden, så stora att vissa partier helt kommer att försvinna? Det enkla svaret är att de kan inget annat. De är låsta av tidens gruppmoral.

Min egen förklaring är att vi är lojala mot gruppen (svenskarna), ledningen (etablissemanget) och gruppmoralen (värdegrunden). Detta är en naturlig och riktig instinkt för oss människor. Vi måste hålla ihop och vi måste ha en ledare. Problemet ligger i att vår ledning inte är lojal mot oss utan mest mot sig själva och mot den grupp de egentligen representerar, etablissemanget, de som sitter på pengar och har inflytande i världen. Sverige styrs idag med en gruppmoral som innebär ”allas lika värde”, det vill säga vi svenskar har inte längre en särställning, i princip framför vem som helst i världen. Paradoxalt nog så innebär detta den ultimata egoismen. Allas lika värde innebär att mina intressen inte längre skyddas av min egen grupp och jag måste alltså klara mig själv i en allas kamp mot alla. För dem som inte lyckas bra av svenskarna, ja sorry. Alltså: Vi är betingade, evolutionärt skapade, att vara lojala mot en ledning som inte bryr sig om svenskarna som grupp. PH

 
Ingen bild

Ölandsbonde

4 juli 2017 13:59

Nu är det Pride i luften.
http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/stockholm-satter-upp-samkonade-trafikljus/repqgc!2JYtZ3YRyCsZDA6vmj7PA/

Kan någon upplysa mig om vilka rättigheter jag har som bögar och flator inte har? Vad är det för rättigheter som de kräver?

 
Ingen bild

Ölandsbonde

4 juli 2017 14:21

Morgan Johansson pressad av DW. Han blir arg. "Svenska getton är mycket bättre än amerikanska"

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 juli 2017 14:30

@Lena Tisdag 4 juli 11:3

"Hon är väl fortfarande S eftersom hon skriver på Johan Westerholms blogg"

Ann Heberlein kandiderar för Moderaterna
http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/6EzL0/ann-heberlein-kandiderar-for-moderaterna

 
Ingen bild

Lena

4 juli 2017 15:18

@Cosmic Debris 12.47
Kan inte förstå att du tycker det är egoistiskt av Ann Heberlein att "väckas" när hon bryr sin om sin dotter och ser vad som lurar ute i samhället! Vad är det för egoistiskt med det? Jag tycker det är sund överlevnadsinstinkt. Drivkrafter kan ta sig olika vägar.
Ann Heberlein kanske har mognat som människa? Kanske har hon äntligen vågat släppa oket med att alltid tycka det andra tycker? Vad vet jag men i intervjun med Dick Erixon framförde hon sunda och bra idéer och det behövs sannerligen att fler människor breddar sitt kunnande. Vad ska denna slags häxjakt på en som vänt om leda till har du tänkt?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 juli 2017 15:43

P1 just nu:

"Vad händer med den destruktiva och intoleranta wahhabism som vi ser i Saudiarabien?"

Svar: De bygger moskéer i Sverige. Karlstad, Malmö och Gävle är några exempel.

 
Ingen bild

Tony

4 juli 2017 15:49

Lena 11.36

Jo D.T kan säkert uppföra sig underligt ibland, men
varför gå över ån efter vatten hos den självgodaste
journalistkåren som finns i världen, när vi har en
tokig sak här hemma , men om honom tiger dom självgoda.

 
Ingen bild

Tony

4 juli 2017 15:53

Cosmic Debris.

Beträffande Ann Heberlein är det så om jag är
rätt underrättat att hon i sin egen ungdom råkade
ut för våldtäkt, och med den våg av våldtäkter som
utförs i Sverige är det inte så underligt om hon är
orolig för sin Dotter.
som

 
Ingen bild

Campare

4 juli 2017 15:55

Det skvallras om att självaste stasiministern ska besök Böda på Öland. Lär komma med båt till Byxelkrok och därifrån i pansarbil till Borgholm för att äta mat. Mat kan han inte äta i Böda där finns inte kollektivavtal med kockarna.

 
Ingen bild

Lena

4 juli 2017 16:13

En utländsk intervju med justitie- och migrationsminister Morgan Johansson. Önska vi hade sådana intervjuare här i landet isf de släpphänta som inte kan intervjua på riktigt. Morgan Johansson är en "headshaker" rakt igenom, någon som skämmer ut Sverige totalt. Video ca 24 min. finns även på meritwager.nu

http://www.dw.com/en/morgan-johansson-minister-for-justice-and-migration-sweden//av-39465468

 
Ingen bild

calle

4 juli 2017 16:21

hoppas fler personer börjar engagera sig som du gör thoralf. men hur skyddar man sig mot 7 klöverns kreatur, som vill bekämpa folk som vill Sverige och svenska folket väl ?

jag skulle vilja dela ut denna folder till 10 000 tals hushåll

 
Ingen bild

calle

4 juli 2017 16:29

berätta för folk att personer som vistas illegalt har gratis tandvård.

berätta att Ap-fonderna investerarerar våra pensionspengar i investmentbanker som köper upp svenska företag och sedan lägger ner dom, exempelvis findus. 7 klövern ordnar så vi betalar för vår egen undergåmg!

 
Ingen bild

C Andersson

4 juli 2017 16:45

Hur många rödlysen har ni på Öland? Passa dig noga annars kan det bli fler.

 
Ingen bild

Hen

4 juli 2017 17:00

Underhållande att du valt att citera ur en dikt som ofta användes av socialdemokrater och liberaler under rösträttsrörelsen. Det "vi och dom" som återfinns i de föregående stroferna handlar om rika och fattiga. Och skammen enligt Heidenstam är ju som bekant "att medborgarrätt heter pengar".

Thoralf Alfsson

4 juli 2017 18:01

Idag skulle socialdemokrater och liberaler aldrig använda dikten. Det visar hur dessa partier fullständigt tappat kompassen!

 
Ingen bild

Observer

4 juli 2017 17:28

@ist

Du undrar:
"varför vi har ett etablissemang som utan minsta tvekan, och utan att utreda, så i grunden förändrar Sverige"

Våra politiker har så att säga blivit "kapade" av ett gäng superrika företagsledare, Läs Rom-klubben, Bilderberg.

 
Ingen bild

Observer

4 juli 2017 17:31

@ist

Hela idén med EU är att de rikaste skall få det bättre. ..För, Har EU gynnat den lille människan överhuvudtaget?

...Nä!

 
Ingen bild

Överste Senap

4 juli 2017 18:12

Bakgrundsbilden som diskuteras här säger mer än ord
om det katastrofala läget som råder i landet Sverige.
En lämplig rubrik till bilden kunde vara ”BIDRAGSSNABEL.”
Bilden går direkt på känslan, är obehaglig, lika obehaglig som verkligheten.
Troligen kommer bilden att få många att rösta SD.

Huruvida en sann bild kan vara till skada för Thoralf kan han
nog bäst bedöma själv.

Vad är det för fel på ungdomen?
Liberalernas ungdomsförbund förordar Birgitta Ohlsson,
en galning med mundiarrè, lika vit om sommaren som vintern,
som om hon just stigit ut ur en egyptisk katakomb.

 
Ingen bild

Pepparholm

4 juli 2017 18:30

Du kan berätta i Visby, att den grönfläckiga paddan vann över malmös miljöpartistiska kommunalrådet Märta Stenevi i Miljööverdomstolen.

Miljöpartisten vill bygga tiovåningars hus vid brofästet. Man sa när Öresundsbron byggdes, att här kan vi inte ha boningshus av buller- och miljöskäl. Plötsligt så är det inga problem enligt miljöpartisten. Buller och avgaser får man tåla.

I området finns i övrigt endast villor och skyddade strandängar. När villaägarna pekade på den utrotningshotade grönfläckiga paddan så var det inga problem enligt miljöpartisten!! Man har tydligen i det partiet helt glömt sina rötter från sälar m m.

Nu fick hon på truten av domstolen. Men hon är inte nöjd. Hon tänker inte ge sig. Hon skulle nog inte skämmas för att stifta egna lagar om hon kunde. Tio våningar är viktigare än utrotningshotade paddor.

 
Ingen bild

Björn

4 juli 2017 18:30

@SMB11 08.33, Vilken trovärdighet kan man ha på jan Björklund egentligen när han pratar skola och utbildning? Han var ju faktiskt skol och utbildningsminister under 8 år I Reinfeldts regering. Och vad hände då? Skolan blev bara sämre och skolresultaten likaså. Men så är det med politiker. När de är I opposition vet de alltid bäst. Varför kan inte oppositionspartierna få styra I stället. Vilket bra land vi skulle ha då.
Och jag som trodde på Björklund då han kom in i riksdagen. Här kom en major från Svea lifgarde. Måtte det nu bli lite ordning och reda I landet. Men ack…

 
Ingen bild

S-E Karlsson

4 juli 2017 19:32

" Sverige slits isär" ,ja de orden började Jimmie Åkesson använda för många ,många år sen nu använder alla partiledare de sanna orden !

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

4 juli 2017 20:54

Invandrare som kommer till Sverige ska ha lättare att få jobb som inte kräver någon speciell utbildning.

Hur skulle det se ut om alla dessa blir politiker ?
Och hur många våldtäckter skulle det bli i Almedalen ?

 
Ingen bild

Observer

4 juli 2017 21:31

Bra Thoralf! Att du informera befolkningen om kostnaderna.
NI I SD MÅSTE V I S A FOLKET HUR VANSINNIGT MYCKET DEM FAKTISKT BETALAR VARJE MÅNAD -DOM FÖRSTÅR INTE DET ANNARS!
DET BEHÖVER TYDLIGGÖRAS.

FOLK I SVERIGE BETALAR I GENOMSNITT 20.000:- I MÅNADEN I SKATT PER ARBETANDE PERSON. (men de tror att de har "gratis" sjukvård)
...Så det m å s t e ni göra!!!

 
Ingen bild

Tompa

4 juli 2017 22:01

Och nu fick den våldsälskande islamisten 8 månadslöner istället för ett utvisningsbeslut som vore på sin plats. Såna här människor skall inte få vistas i vårt land.
https://www.ekuriren.se/eskilstuna/moskeledare-sparkas-efter-att-ha-hyllat-lastbilsattack/

 
Ingen bild

Ölandsbonde

4 juli 2017 23:42

re. C andersson
"Hur många rödlysen har ni på Öland? Passa dig noga annars kan det bli fler."

Det finns en korsning (T-korsning)reglerad av trafikljus. Det är södra infarten till Borgholm från väg 136. Hur många "lysen" det då blir tror vet jag inte. Beror på hur man räknar. Jag tror det är 5 stolpar. Men jag kan ha fel.

 
Ingen bild

Lena

4 juli 2017 23:55

@Tompa Och på nyheterna sa de samma sak - islamisten fick avsked med 8 månadslöner, och de säger det som om det vore det naturligaste i världen, ingen reaktion om det orättfärdiga i detta. Men han fick det väl för att han är muslim! Det vet ju alla nuförtiden att man ska smörja muslimer annars kan de spränga dig i bitar. Fy f-n vilket land vi lever i, att de inte skäms!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 22:54

Jag är förundrad över att en så stor andel av Sveriges befolkning fortfarande tänker rösta på något av partierna inom 7-klövern. Jag tror att detta till stor del grundar sig i att många svenskar hellre blundar och håller för öronen än tar reda på vad...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 09:24

  Brandflyg på Mallorca                                                                Foto Thoralf Alfsson   När man läser hur regeringen, ministrar och myndigheter hanterat frågan om helikoptrar och flyg för brandbekämpning blir man minst sa...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 22:57


I förra veckan briserade en mycket obehaglig historia i media. En lantbrukare hade gravt vanvårdat sina djur. Bilderna som publicerades var bedrövliga och de berörda och chockade många människor väldigt starkt. Men vem lantbrukaren var nämndes aldrig...

FYI

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 11:25


Det skrivs en del dumheter just nu på sociala medier.   Från SD:s folder Migration.     ...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 00:05

Idag var jag på Guldfågeln arena och såg matchen mellan Kalmar FF och Djurgården. KFF förlorade med 0-1 men det var rättvist. KFF gjorde ingen bra match.   Det som störde mig allra mest var en person som satt bakom mig. Personen sitter alltid där...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 077 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se