thoralf

Direktlänk till inlägg 30 april 2017

LANDSSVEKET

Av Thoralf Alfsson - 30 april 2017 23:35

Har surfat runt lite och läst vad lokala politiker och ”kändisar” i Kalmar skriver på sociala medier. Den politiska korrektheten är uppenbarligen en obotlig åkomma hos flertalet av dessa personer.


Undrar om det verkligen menar det de skriver eller om det är ett spel för gallerierna och att det låter helt annorlunda när det pratar med familjen eller i kompisgänget. Vad Kalmars F!-representant skriver fäster jag dock inget större avseende vid men det är dock märkligt att hon inte anser att lagar och ordningsföreskrifter skall följas. Som kristen tycker hon väl att tio guds bud skall följas men sedan är det uppenbarligen inte så noga. Då styr istället godheten.


Undrar om islam har tio guds bud. Jag tänker på budordet om att älska sin nästa. Den kan då inte existera inom islam.


Om en vecka är det dags för Jimmie Åkesson vårtal på Långholmen i Stockholm. Jag kommer inte vara på plats utan hoppas att jag kan lyssna på det via nätet. Förhoppningsvis ligger jag i en solsäng vid poolen och lyssnar 😉


Undrar om Jimmie Åkesson kommer ta upp terrorattentatet på Drottninggatan? En självklarhet hoppas jag! SD behöver fokusera på krafterna bakom detta våld/terror och den utveckling vi ser i vårt land. Det krävs krafttag som vi aldrig sett tidigare. Frågan är bara vem som skall stå för dessa krafttag? Skall man vara riktigt ärlig så finns det tyvärr ingen. Polismyndigheten är redan överbelastad och Försvarsmakten är mer eller mindre avvecklad när det gäller operativ personal.


Tack Fredrik Reinfeldt!


Media och dess fotsoldater förfasas över att SD-politiker kallar Fredrik Reinfeldt för en förrädare. Fredrik Reinfeldt har varit statsminister under åtta år och har därmed ansvar för en hel rad felaktiga beslut som hans regeringar tagit. Beslut som fått allvarliga konsekvenser för det svenska folket och inte minst för välfärden. Att då kalla Fredrik Reinfeldt för landsförrädare är inte så konstigt om man vill spetsa till det. Personligen tycker jag dock att Landssvek passar mycket bättre och att det är mer korrekt. Fredrik Reinfeldt och hans regeringar har svikit Sverige.


Ett riktigt landssvek!  Jag tycker att Jimmie Åkesson borde använda den termen från Sveriges rikes lag.

 

PS

2 § Begår någon en gärning som avses i 1 § och är den endast i mindre mån ägnad att medföra men för totalförsvaret eller innefattar den ringare bistånd åt fienden än som där sägs, skall dömas för landssvek till fängelse i högst sex år. Lag (1986:645).

 
ANNONS
 
Ingen bild

Björn Björnsson

1 maj 2017 00:05

Landet lagom försvann på några år för extremhet. Det skulle bli lika stort som dom stora länderna. Vem eller vilka i toppen av medierna och svt bestämde sig för detta. Passar det verkligen att blanda Brunbjörn och grizzlybjörn bland isbjörnar?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 maj 2017 00:14

TV4: ”Uppåt 50 procent av dem som söker asyl registrerar olika personuppgifter hos olika myndigheter. Skatteverket kräver nu därför att få ta del av andra myndigheters uppgifter. De falska personuppgifterna utnyttjas i många fall i brottslig verksamhet”

http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/asyls%C3%B6kande-registrerar-olika-personuppgifter-hos-olika-myndigheter-3899333

Detta är bara toppen av isberget. Tro inget annat! Alla som arbetar på Försäkringskassan, socialförvaltningar, Arbetsförmedlingen m.m kan berätta hårresande historier om hur invandrare från MENA plundrar och utnyttjar den svenska välfärdsstaten. Det är jag fullständigt övertygad om.

Sverige är ett dårhus. Jag kan för fan inte ens ringa apoteket och fråga om t.ex ordinerat penicillin har inkommit utan rigorösa legitimeringsprocedurer.

Lek med tanken att Sverige befann sig i krig och att vi tvingades fly till Norge eller Danmark. Hur många tror ni då skulle vara så förslagna att de skaffade sig dubbla identiteter för att utnyttja landets bidragssystem? Inte många. Några snikna advokater (Tomas Bodström) skulle självklart i vanlig ordning ha utnyttjat situationen.

Om allt bedrägeri (bidrag, lönesubventioner, fan och hans moster) skulle ha stoppats i morgon dag skulle vi med lätthet kunna dubbla försvarsbudgeten, höja pensionerna för fattigpensionärer med 2000:-/mån och gratis tandvård för alla svenska medborgare.

Kanske något att fundera på för alla falska och egocentriska ”altruister” som tror livet är utan slut. Livet är ändligt.

Det gäller alla.

 
Ingen bild

V-J

1 maj 2017 00:31

Det tutas mycket i trafiken nu för tiden. Det brinner på många ställen kjosker restauranger bilar.
Enligt aftonbladet brinner nu en moske i Jakobsberg. Vad kommer försäkringspremierna hamna på i slutänden?

 
Ingen bild

Palle

1 maj 2017 00:54

Håller med. Landssvek är en mer korrekt term. Han svek Sverige och har med sin politik försatt Sverige i en mycket allvarlig situation som vi bara sett början på.

Några av Reinfeldts kollegor har gjort avbön och medgett att hög invandring var fel väg att gå medan Reinfeldt vidhåller att "Det var viktigt för Sverige".

På vilket sätt var det viktigt för Sverige?

 
Ingen bild

Björn

1 maj 2017 01:28

Fredrik Reinfeldt är ju inte ensam skyldig till förfallet. Vem minns inte hur Mona Sahlin redan på -90 talet mantrade om hur lönsam invandringen var. Redan på -90 talet kastades det sten på poliserna i vissa förorter I Stockholm. Vem minns inte Carl Bildt och Birgitt Friggebo som försökte sjunga we shall overcome i Rinkeby.
Förfallet började redan i slutet av -70 talet då Shahen av Iran störtades och ayatollorna tog makten i Iran. Visserligen var ju då många av invandrarna som kom förmögna, välutbildade och ej muslimer. Sen har det bara rullat på likt en snöboll som bara blir större och större.
Och varför fortsätter folk att rösta på dessa partier?

 
Ingen bild

stig

1 maj 2017 04:37

Om du anser att ett så allvarligt brott har begåtts varför lämnar du då inte in en polisanmälan. Att ha vetskap om brott men inte anmäla det är väl också allvarligt.

Thoralf Alfsson

1 maj 2017 08:04

Reinfeldt har blivit anmäld!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

1 maj 2017 06:13

Vi har också medier som inte kan tänka klart och som sviker Sverige.
Så länge som nödvändiga åtgärder motarbetas av medierna kan vi bara titta på förfallet och förfasas över dumheten i landet.
Om dom otäcka pk-journalisterna skulle fängslas för svek skulle många fängelser få byggas.
För Sverige är nerlusat svikande idioter.

 
Ingen bild

Gustaf

1 maj 2017 07:55

Låt oss aldrig glömma fredrik reinfeldts landssvek.
Hoppas Jimmie Åkesson har kraft mod och intresse att föra sitt parti till fortsatt framgång.
Även om det ser ut som om vi är utom all räddning.

 
Ingen bild

stig

1 maj 2017 08:09

@Thoralf
Vad blev resultatet av den anmälan och när gjordes den?

Thoralf Alfsson

1 maj 2017 08:58

Det får du faktiskt kolla själv!

 
Ingen bild

Friholt

1 maj 2017 08:12

Vi har ju ingen författningsdomstol i Sverige. En sådan kanske skulle kunna ställa upphovsmannen till dessa onda år vid skampålen - åtminstone.
Landssvek låter förvisso rätt, men hans handlande eller brist på handlande får nog stanna vid hans omoraliska förfall. Brottsbalksbrott har ju två grundläggande parametrar nämligen den subjektiva sidan (ont uppsåt) och den objektiva sidan (händelseförloppet) och båda skall kunna bevisas. Det är nog svårt att styrka hans onda uppsåt även om effekten av hans handlande rent objektivt kan vara styrkt.
I brist på en författningsdomstol borde starka frivilliga krafter kunna arrangera en Medborgartribunal där Reinfeldt, med eller utan närvaro, ställs till svars. En slags Russeltribuanl. som bevakas av utländsk media.

 
Ingen bild

SM811

1 maj 2017 08:44

"Landsförräderi är det grövsta brottet"
http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/02/landsforraderi-ar-det-grovsta-brottet.html

 
Ingen bild

S-E Karlsson

1 maj 2017 09:04

Migrationsverket är en stat i staten ,dom gör precis vad dom vill !
Huga,huga !

 
Ingen bild

X

1 maj 2017 10:28

NationalSOCIALISTERNA i Tyskland var väl snabba att göra 1 maj till helgdag.
Lika barn leka bäst...?

 
Ingen bild

Lena

1 maj 2017 10:41

Reinfeldt är endast frontperson i landssveket, det finns ju så oändligt många fler framförallt MSM och många, många journalister. Hade de bara skött sitt jobb skulle inte Reinfeldt fått den plattform han har nu.
Tar upp länken till sista Sweddtv, där t ex Gunnar Sandelin lägger fram en liten lista på de största problemen som förtigs i MSM.
1) Volymen
2)Asylbedrägerierna
3)Kostnaderna
4)Drev mot alternativ media

Sedan kommer förstås , brotten, bränderna, förflackningen i samhället, orättvisor i bidragsystemen där pensionärer inte är lika mycket värda som nyanlända, eller varför inte problemen i Försäkringskassan där det i stort är omöjligt idag för så många att få rätt mot FK vid ansökan om sjukersättning för nedsatt arbetsförmåga.

http://avpixlat.info/2017/04/29/har-invandringsdebatten-vant-debatterades-av-jan-tullberg-gunnar-sandelin-m-fl/

 
Ingen bild

Tony

1 maj 2017 10:46

Sverige i ett nötskal. Nu ska det tas i med hårdhandskarna
mot dem som spottar snus och slänger cigarettfimpar på gatorna.
Och visst det ser inte vackert ut när det ligger på marken, men
ställ det mot att 10-15000 bilar och långtradare brinner om
året till ofantliga summor, och inte en j--el åker dit för det,
då blir dom först nämnda brotten ändå små i jämförelse.

Hur beter sig Moralpoliserna ifall det är en ensamkommande
snyltgäst som slänger fimparna??

 
Ingen bild

C Andersson

1 maj 2017 10:49

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/K5WP7/har-tappat-300000-sedan-valet--men-lofven-har-stort-stod-bland-aldre
Aftonbladet/Inizio

Aftonbladet blandar ihop procent och procentenheter i sin senaste undersökning. Thoralf du som kan det här med grafik kan du inte rita om diagrammen?

 
Ingen bild

Observer

1 maj 2017 12:42

M.k.t bra Thoralf! Det kommer finnas all anledning att rättsligt & riktigt korrigera de grövsta felaktigheterna som begåtts. Det är viktigt för att vi som nation skall kunna gå vidare starka.

 
Ingen bild

Hacke

1 maj 2017 13:30

En spade är en spade.
För mig är Reinfeldt en lands- och folkförrädare i ordets rätta bemärkelse. Detta oavsett hur den juridiska definitionen lyder.
Likadant med Löfven som idag på känt manér står och hycklar, nu om sin påstådda ilska över den utbredda och förödande kriminalitet han och hans parti i högsta grad inte bara är upphov till utan som man dessutom underhållit och rent av uppmuntrat till genom undfallenhet och godhetsposerande.
Dagens tiotusenkronorsfråga till det sovande folket i glesnande led och under slokande fanor en dag som denna:
Tror ni fortfarande att de som skapat problemen är de som är bäst skickade att lösa dem?

 
Ingen bild

Gustaf

1 maj 2017 14:46

Hacke; nej absolut inte trots budskapet som torgförs just nu idag igen. Att återskapa landet Sverige är för sent

 
Ingen bild

S-E Karlsson

1 maj 2017 19:50

Högsby och Hultsfreds kommuner måste nu spara på vattnet men är dåliga på att informera nysvenskarna ,fick själv gå in till vår nye granne i eftermiddags och påpeka att han inte får använda vatten hur som helst längre , han flodspolade sin altan ,verkade som han inte kände till förbudet !

 
Ingen bild

Niklas R

1 maj 2017 21:32

Nej, islam har inget motsvarande 10 Guds bud. Den har sharia och dess gud, aka Djävulen i Bibeln, älskar bara personer som underkastar sig hens vilja och älskar hen.

Som en kristen flicka sa till imamen när han frågade om hon ville konvertera: Javisst, visa mig bara var i koranen det står att allah älskar mig fast jag är en otrogen.

 
Ingen bild

OT

3 maj 2017 23:40

Då ”gubbajävlen” får nya grannar då blir det fart på landssvikarna - ”Afghanistan köper lyxvilla i Stockholm”: http://avpixlat.info/2017/05/03/afghanistan-koper-lyxvilla-i-stockholm-for-42-miljoner-med-svenska-bistandspengar/

”…Ett bråk med diplomatiska förvecklingar har blossat upp efter att den afghanska regeringen köpt en villa i överklassidyllen Saltsjö–Duvnäs i sydöstra Storstockholm.”

Det sägs att ”som man bäddar får man ligga”; jag säger däremot att som man röstar får man bo.

P.S: Snart går landet i ”Tusen Bitar”: https://www.youtube.com/watch?v=-u-ZcFgDj-4

 
Ingen bild

Viveka

22 november 2017 11:02

Till Klas.
Ang rasism och diskriminering. SD jobbar t ex för att svenska fattigpensionärer inte skall behöva avstå från tandvård som ej kan anstå pga höga avgifter, en förmån som de som befinner sig illegalt i landet åtnjuter. De betalar nämligen endast 50 kronor per besök. Så fungerar SD:s politik. Svenska medborgare skall inte diskrimineras. Hoppas du förstår litet bättre nu.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se