thoralf

Direktlänk till inlägg 21 april 2017

FANTASTISKE MACRON

Av Thoralf Alfsson - 21 april 2017 23:49

Lyssnade i eftermiddag på andra timmen av Studio Ett som handlade om valet i Frankrike och senaste terrordådet i Paris och hur det kan påverka valet på söndag.


Det var en bedrövlig samling experter och icke experter som redaktionen samlat ihop. Vänsterfolk hela samlingen! När programledaren sa den ”fantastiske Macron” förstår nog mina läsare vad som pågick i studion. Jag behöver inte skriva vilka epitet som framfördes om Marine Le Pen! Det är bara så fullständigt genomskinligt och bedrövligt.


Gud så de snår in sig i märkliga förklaringar om varför just Frankrike drabbats av så många terrordåd. För mig är svaret väldigt enkelt!


Tänk om Marine Le Pen kunde vinna både på söndag och om två veckor. Jag vill bara se deras jäkla förvånande nunor och höra deras bedrövelse och panik. Gud vad jag skulle njuta!


Som sverigedemokrat får man ta mycket skit men samtidigt har man blivit luttrad och lite som en gås. Men sista veckan har jag fått erkännande från flera håll som varit oväntade. De rör sig både om politiker från andra partier och chefstjänstemän på kommunen. Det handlar om de ställningstagande som vi Sverigedemokrater gjort i ett antal lokala frågor. Även om det inte betyder något i praktiken är det skönt och känns som en bekräftelse på att vi agerat rätt. Jag tror dessutom att många väljare delar dessa uppfattningar. Varje gång jag är på stan blir jag stoppad för att någon vill prata och berätta om något.


Bloggen har blivit lite lidande de senaste dagarna då det varit mycket annat som har fått komma i första handen. Samtidigt kanske det kommer en liten överraskning för mina läsare inom en snar framtid. Vi får se om tiden räcker till.

 
 
Ingen bild

OT

22 april 2017 00:11

Vi litar på dig Thoralf.

De flesta av oss (väljare) är störda...

"Disturbed - The Sound Of Silence": https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4

P.S "Journalister", den s.k 3:e statsmakten. Veför vaknar ni inte? Vill ni verkligen vara på fel sida om sannningen?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 april 2017 01:16

Katie Hopkins: “Deport these monsters”

https://www.youtube.com/watch?v=cSmS8Ij_6bA

Alla fruntimmer är tydligen inte galna, naiva och suicidala. Men varför har vi så många bindgalna fruntimmer i Sverige?

 
Ingen bild

Lars Cornell

22 april 2017 01:51

Jag beundrar dig Thoralf för att du är så produktiv.
Hur hinner du med allt?
Och varför hamnade du inte i Riksdagen, berätta om den historien.

Thoralf Alfsson

22 april 2017 02:03

Den historien får någon som satt i riks valberedning berätta!

 
Ingen bild

Tors Hammare

22 april 2017 05:37

Vänster tomtarna och ju framför allt feminister/kommunister brukar gapa högt när en kvinna förlorar ett val, efter presidentvalet i Usa var dom ju snabba med kommentarer som "inte en första kvinnliga predisent i Usa den här gången heller", i Franska presidentvalet får vänster tomtarna ju chansen igen att hoppas på en första kvinnlig president i Frankrike. Eller???????

 
Ingen bild

lol

22 april 2017 07:17

Om SD blir näst störst i Kalmar vad är då chanserna att vi får dig som oppositionsråd?

Thoralf Alfsson

22 april 2017 08:20

Är de andra partierna lika kloka och hederliga som när riksdagen utsåg talmännen 2014 så är det inga problem ;-)

 
Ingen bild

Me

22 april 2017 07:24

I valet i Frankrike är det 2 kandidater som ligger bäst till. Det är Macron och Le Pen. Blir det Le Pen, så kommer landet att gå ur EU efter några år och EU kommer att spricka. Blir det Macron, då kommer landet att går i konkurs på ännu kortare tid, eftersom Fr blöder pengar redan idag, p.g.a att Hollande har ju totalt misslyckats att reformera landet, öppna arbetsmarknaden för arbetslösa och stoppa fackföreningarnas ohållbara jobbfördelar. Macrons valprogram får ju t.om Hugo Chavez (han som förstörde Venezuela) valprogram att verka moderat. Om landet går i konkurs, kommer EU att spricka.
Sveriges maktelit skulle hålla på Fillon, för han hade varit kandidaten som hade kunnat rädda landet från total kollaps och samtidigt ha kvar landet inom EU, men det fattar ju inte dessa stalinister som svenska statstelevisionen kallar för experter. För i tiden försökte ju svensk stats-tv att ge sken av att vara seriös. Jag minns när det diskuterades kärnkraften i svensk stats-tv innan valet om kärnkraften. De hade en professor som de presenterade som professor i kärnkraft och han var faktiskt emot användning av detsamma. Senare visade sig att professorn var professor i historia. Idag anstränger man sig inte mer att ge sken av att vara professionell, man ljuger och luras ogenerat, vilket har gjort att tv har blivit ett rent propagandamedium i stil med televisionen i Nordkorea.
Man tycker ju att statstelevisionen kunde ta upp saker som är viktigare för svenska folket. Läste just i utländsk media att i den lilla staden Malmö (enligt focus.de) har man haft 17 mord sedan början på år 2016. Man jämför staden Düsseldorf, som är större och har betydligt färre mord. Det är faktiskt så, enligt tidningen, att i Malmö har man inte presenterat en enda misstänkt till morden. Vad är det som inte fungerar i Malmö, frågar sig tidningen. Hade tidningen kollat lite mer, hade de sett att det inte är bara Malmö som inte fungerar, det är faktiskt hela landet som går på knäna. Men på svensk tv har man siktet så högt inställt, att man inte ser vad som händer hemma.

 
Ingen bild

Exilenskalman

22 april 2017 07:38

Du var inte ensam om de funderingarna Thoralf. Jag hörde också programmet igår och konstaterade att man kör på i det vanliga spåret med
"extremhöger", "fascister" osv när man pratar om Front National och Marine LePen. Skrattretande på gränsen till tragiskt. Och inte med ett ord nämndes islam i diskussionen om de franska terrordåden utan allt annat UTOM islam tycks vara en orsak.
Och sen undrar de varför folk läser alternativa nyhetssajter? Suck.

Thoralf Alfsson

22 april 2017 08:25

Ja, det viktigaste verkade vara att hitta alla tänkbara anledningar till terrordåden utom islam. Bisarrt!

 
Ingen bild

Micael Foghagen

22 april 2017 07:45

Så här enkelt är det - Thoralf har en självskriven plats i nästa riksdagsval. Punkt.

Godmorgon alla vänner!

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

22 april 2017 07:59

SVT/ SR är så fruktansvärt vänstervridna och politiskt korrekta så Nordkorea ligger i lä när det gäller den mängd högoktanig skit som pumpas ut från den på pappret politiskt neutrala public serviceapparaten. Maktens megafoner, inget annat. Men, tydligen har så många (inkl. undertecknad) hoppat av den karusellen och slutat betala för att få propagandan nerkörd i halsen, så vänstersluskarna hörs kvida om att nu måste deras levebröd finansieras via skattsedeln. Har ni väntat er nåt annat?

 
Ingen bild

X

22 april 2017 08:06

Själv har jag slutat lyssna på kommunisterna i SR.
Njuter av Vivaldi istället.
---
När det gäller SD så tycker jag att det är tråkigt att det är EXPO som i praktiken bestämmer vilka som ska representera partiet.
Men Riks har ju själv satt detta upplägg...

 
Ingen bild

SM811

22 april 2017 08:24

SVT:s terrorexpert: Islamiska Staten stödjer Le Pen
http://www.friatider.se/svts-terrorexpert-islamiska-staten-st-djer-le-pen
När det blir val i Sverige yttrar sig väl en ny så kallad expert och säger att Putin stöder SD och kommer att påverka valet.

 
Ingen bild

Niklas R

22 april 2017 08:50

@Me
SVT är i grunden det socialdemokratiska partiets propagandaorgan. Det grundades för att förbereda folket på de olika beslut som sossarna skulle ta i Riksdagen. När sossarnas 40-åriga regim bröts så fortsatte SVT vara deras propagandamaskin och är det än idag.

 
Ingen bild

Observer

22 april 2017 08:54

Ja, Att de så ogenerat använder sig av sin arbetsplats SVT's verktyg för att basunera ut sina personliga åsikter (Dessa vänsterjournalister) är en skandal att det får fortsätta!

Vad värre är att de sätter demokratin på spel. Inrikesministern borde avgå!

 
Ingen bild

Tony

22 april 2017 09:23

ja det är lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara
att hålla sig till sanningen? För om jag tillhört
sju klöverns anhang hade jag mått illa av allt det
hycklande som dessa partier sysslat med i många år!

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 april 2017 09:23

När det var presidentval i USA, då önskade alla att en kvinna skulle vinna. Nu är det presidentval i Frankrike, då önskar alla att en man ska vinna....

 
Ingen bild

S-E Karlsson

22 april 2017 09:50

Utanför ämnet :Nu hoppas jag verkligen att Högsby och Hultsfreds kommuner informerar sina nyanlända om att det ska sparas vatten ,inte bara vi som förstår svenska ska spara ,inte rasist men realist !

 
Ingen bild

En betrodd medhjälpare kanske?

22 april 2017 10:42

En medhjälpare som hjälper dig med bloggen och nya inlägg hade kanske underlättat.
Varför inte någon form av blogg gästinlägg ibland?
Trevlig helg

 
Ingen bild

Lena

22 april 2017 10:48

Att Public Service och MSM inte ens kan nämna ordet islamsk terrorism/islamistisk jihadism/islamister etc tycker jag säger allt om vänstermaffians monopolitisering av media. Att SVT:s terrorexpert t o m säger att IS stödjer Le Pen är ju kronan på verket. Han påstår att Le Pen kommer att SPLITTRA Frankrike. HM undrar just hur mycket han har betalt för att säga sånt? Så de västländska länderna är inte splittrade nu och då är det endast PK-partier som styrt?

 
Ingen bild

Lena

22 april 2017 11:26

Lyssnar på Sky News och den engelska kanalen är verkligen skyhögt bättre för att få redan på något, dvs på riktiga nyheter. De rapporterade att 6 av 10 väljare har svängt fram o tillbaka mellan olika partier sedan januari, så hur resultatet blir är verkligen osäkert.
Den man som i kallt blod sköt ihjäl en polisman och skadade en annan polisman var en man med ena föräldern fransk den andra muslimsk. Han sköt från bilen!!!! Hallå hur lätt är det inte att bli mördad idag, hur ska något land kunna skydda sig mot sådant? Polisen påstår att mannen som är känd hos polisen men inte under 15 år visat intresse på radikalisering.

Hur kan då en svensk "terrorexpert" på SVT då säga att Le pen är FÖR att splittra landet? Allt de säger på SVT är TVÄRTOM!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

22 april 2017 11:45

Alternativ :Har idag satt in en slant på Cancerfonden till minne av offren vid Åhleens Drottninggatan i Stockholm ,anser det vara ett bättre alternativ än en blombukett som vissnar !

 
Ingen bild

Tranan

22 april 2017 11:59

Hon kommer vinna! Det finns en i USA som kan förutspå och aldrig haft fel.

 
Ingen bild

Mattias R

22 april 2017 12:19

@En betrodd medhjälpare kanske?
Lördag 22 april 10:42

Måste ju vara mig du tänker på!
Och JA jag ställer upp, kan skriva iallafall tre bloggposter i veckan. Då du skulle det bli drag under galoscherna på den här bloggen.

Thoralf Alfsson

22 april 2017 12:26

Mattias R

Starta en egen blogg!

 
Ingen bild

Hacke

22 april 2017 12:51

Skönt och helt i sin ordning att du börjar vinna respekt och gillande även i motståndarlägren Thoralf. Ett oundvikligt utslag för en som står pall och rakryggad när stormen härjar i vindflöjlarnas förlovade land.

Public services´ misshandel av uppdraget trodde jag i min enfald hade nått sin peak när det gäller partiskhet och vänsterpropaganda. Men ack vad fel jag hade. Man bara skenar vidare i samma spår trots det dramatiska tappet för såväl SR som SVT i senaste förtroendeundersökningen. Är det kanske rentav det desperata slutskedet vi nu ser för traditionell media i stort som sveper inte bara över Sverige utan hela västvärlden? Se bara hur fransk media likt en Trumpeffekt nu står i fokus och får skit från alla håll i samband med valet.

 
Ingen bild

Observer

22 april 2017 13:47

BOLIBOMPA-SOCIALISM
Har gjort Sverige till vad det är idag. Där vår feministiska regerings kvinnor drar på sig burka och Byggnads karlar tar på sig fittmössor istället för att gå ut i strejk för högre löner.

 
Ingen bild

Viveka

22 april 2017 13:50

Thoralf! Jag tillhör också din beundrarskara! Du står rakryggad och outtröttligt för din sak och sådant bruka löna sig i längden. Du är också
absolut lojal mot partiet och partiledningen (även om du ibland inte tycker likadant) och det tycker jag att du borde belönas för. Hoppas du kommer in i riksdagen trots att du kanske då får mindre tid till din blogg. Faktum är att din blogg blivit mitt husorgan och det är den första jag slår upp varje dag.

Thoralf Alfsson

22 april 2017 13:57

Tack Viveka!

Hoppas att det är fler som ser samma sak ;-)

 
Ingen bild

Nina

22 april 2017 14:10

Vinner makaronen i Frankrike är det ute med oss. Då får kommunisterna ytterligare ett årtionde på sig att fortsätta att ödelägga Europa innan det kan bli nån ordning.
Makaronen är en ditsatt NWO-Marionett.

 
Ingen bild

Göta

22 april 2017 14:18

Som svar till Vivekas kommentar 13:50 skriver Thoralf: "Hoppas det är fler som ser samma sak ;-) ".

Självklart är vi väldigt många som instämmer med Viveka, och det vet du ju Thoralf!

 
Ingen bild

Observer

22 april 2017 14:36

Infantiliseringen har gått så långt i Sverige att det hade gått lika bra om barn styrde kommuner och riksdag. Resultatet är Bolibompa-Socialism.
Detta är vad jag tror är anledningen:

1. Barnprogrammen på 60 & 70-Talen.
https://www.youtube.com/watch?v=eGzxDMFnb98
(RESULTAT: Kärleksmanifestationer mot terrorister och utökat Stockholm-syndrom.)

2. Avskaffandet av tjänstemannaansvaret.
3. Att vi inte haft några krig sedan länge.
4. Att vi har haft det f ö r bra ett tag men hanterat det fel
(Man vet att socialism har gått för långt när de som lever på bidrag inte förstår att de lever på andras arbete)
5. Svensk media, som alltsedan 60-talet befolkats till 90% av rena kommunister.
6. Skola styrd av människor som varit för fri uppfostran, Läs; Kommunister.
7. Av ovan har etik & hederlighet avtagit som i sin tur lett till punkt 8
8. Roffarkulturen. Att sno åt sig en slant har blivit ok!
9. Konsensuskulturen, Svensken är ytterst konflikträdd. Detta unyttjar dem som vill styra trots att de är i minoritet, Läs; Kommunisterna i samarbete med massmedia
10. Värdegrunder skapade av kommunistisk lobby

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 april 2017 15:13

@Viveka. Helt rätt. Ingen dag utan en titt här !

 
Ingen bild

Observer

22 april 2017 15:52

@Nina Kommunisterna i Europa bör även dom hoppas på att Le Pen vinner. Varför är enkelt att se!
Om de håller på 10 år till som de gjort så kommer folken vara så enormt förbannade på dem att även de kommer tvingas att lämna Europa tillsammans med sina terroristkompisar!

 
Ingen bild

Pepparholm

22 april 2017 16:01

Det är Thoralf som gör att jag håller intresset levande för SD. Varje dag. Även om jag bor långt från Kalmar. Det har man nog inte fattat betydelsen av i Stockholm. Plus att det kan leda till avundsjuka från dem som anser sig själva större än att främja partiets politik.

 
Ingen bild

AyC

22 april 2017 18:19

Bara några veckor före "lastbilsolyckan" i Stockholm satt SÄPO-chefen i TV och sa att man hade full koll på tänkbara terrorister ... Sanningen är att man har absolut noll koll och hoppas att allt går bra !
I ett normalt mediaklimat skulle man idag klä skott för tidigare utfästelser ... men icke! Skrämmande var ordet ...

 
Ingen bild

Ölandsbonde

22 april 2017 19:29

Jag saknar Arnstad. Det har alltid varit så roligt att höra honom. Är han förbrukad, eller har han tagits omhand av psykvården. Idag är det väl bara stasiministern som har honom som sin guru.

Söker lite nostalgisk tröst i denna video:
https://www.youtube.com/watch?v=XlGxlUPTpjk&feature=youtu.be

 
Ingen bild

Överste Senap

22 april 2017 19:36

Ordning och reda i asylpolitiken, ett av många mantran utan
innehåll. Om det nu är så att 12 500 personer som ska avhysas
från Sverige, dom som fått avslag på uppehållstillstånd. Ja men dom
är ju bara en liten rännil av alla som uppehåller sej illegalt i landet.

Skulle tro att i en stad av t ex Norrköpings storlek uppehåller sej
mer än 12 500 illegala. Hela stadsdelar är förgiftade av illegala
och deras kriminella verksamheter.

Ynkemann ser mer och mer PLATT ut. Rätt så.
80 000 ska utvisas. Någon som ser resultat?

Tiggeriet är ovärdigt, orimligt, (Löfven) Resultat?
Någon som ser färre tiggare på våra gator?

Ordning och reda, hur länge dröjer det till nästa muslimska attentat?
Säpo verkar ha noll koll, trots tips. Kusligt!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

22 april 2017 19:48

Vad tror du om fotboja Thoralf ?

Om någon ska ha fotboja är det sveriges farligaste man, Fredrik Reinfeldt !
Den mannen måste man veta var han håller hus och vad han har för sig.

Thoralf Alfsson

22 april 2017 19:55

Fotboja

Ja, man vet i varje fall var fotbojan finns!

 
Ingen bild

Hasse Pannband

22 april 2017 20:02

Så typiskt KD som inte fattat något
man vat var fotbojan befinner sej, men
busen/terroristen är borta. Hur dum får
en politiker vara? Idet här fallet KD.
Fotboja fungerar bara på dom som har
en önskan att bli en del av samhället.
Inte för terrorister!

 
Ingen bild

Mutter

22 april 2017 22:58

"Thoralf Alfsson

Lördag 22 april 19:55

Fotboja

Ja, man vet i varje fall var fotbojan finns!"

Ha ha. Bra Thoralf.

 
Ingen bild

Gustaf

23 april 2017 07:00

Som Pepparholm påpekar så har jag också funnit en trevlig blogg som denna. Undrar hur SD utvecklas känner osäkerhet. Bor också långt från Kalmar nära den stora bron.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards