thoralf

Direktlänk till inlägg 13 april 2017

MYCKET LÄSVÄRT AV JULIA CAESAR

Av Thoralf Alfsson - 13 april 2017 13:27

Jag rekommenderar alla att läsa "Hycklarnas julafton" skriven av Julia Caesar. Mycket träffsäkert, sågar hon både politiker och journalister jäms med fotknölarna. 


 
 
Ingen bild

Observer

13 april 2017 13:36

Efter terrorattentatet kom en order att tullens vapentränade personal skulle beväpna sig för att hålla gränsen. Plötsligt kom en kontraorder om att de skulle vara obeväpnade!
Nu ingrep facket som stängde arbetsplatsen och tullpersonalen gick hem och gränsen släpptes vind för våg.

https://www.svd.se/tullen-fick-inte-bevapna-sig--tvingades-hem-vid-terrordadet

VEM f..n gav kontraordern?!!

Är inte detta ett stycke bevis på att sittande regering ej gör sitt jobb (Att företräda sina medborgare på bästa sätt) så vet jag inte vad!

Denna regering verkar företräda främmande makt snarare.

 
Ingen bild

Observer

13 april 2017 13:49

De politiska partier som varit emot REVA bör förbjudas/ogiltigförklaras.

DE ÄR NÄMLIGEN FÖR ATT VI INVADERAS.
DE STÅR PÅ FIENDENS SIDA!

 
Ingen bild

Gubben Svensk

13 april 2017 15:21

För alla andra länders polisorganisationer är sådana kontroller helt normala, men
i Sverige är förfarandet rasistiskt och opassande där många gaphalsar och undermåliga politike inte fattat vem dom tjänar!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 april 2017 15:22

"Hycklarnas julafton"

Då måste det ju finnas en tomte också.

https://goo.gl/JyMYBw

Thoralf Alfsson

13 april 2017 16:52

Det finns fler tomtar!

 
Ingen bild

Didrik

13 april 2017 16:57

Ynkeman börjar se allt mer platt ut,
Morgan Johansson flackar allt mer med blicken,
han ljuger ogenerat, men har inte lärt sej att dölja det.

Och Löfven har ännu inte hämtat sej
från barndomens vaccinationer.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

13 april 2017 17:12

Sverige betraktas troligen som himmelsk fristad för alla terrorister. "Man kan alltid åka till Sverige.
Dom tar emot alla, även terrorister."

I Sverige kan terrorister vila upp sig och få sjukvård på statens bekostnad för att sedan fortsätta med sitt heliga krig.

Så tror jag att IS ser på Sverige.

Min gissning är att det är därför
som IS inte tagit på sig dådet 7 april.

Tänk om Sverige stänger gränserna?

Var ska då alla terrorister ta vägen?

Thoralf Alfsson

13 april 2017 17:39

Jag tror att du har en poäng i din analys varför IS inte tagit på sig terrordådet! Jag har funderat i samma banor. Det diskuterades i tisdagens sena Studio Ett men den alternativa slutsatsen drog inte terrorexperten som intervjuades.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

13 april 2017 18:01

Jag funderar på varför tjejerna undviker fritidsgårdarna.

Kan det möjligen bero på att muslimska "barn" har skrämt bort dom genom trakaserier och våldtäcktshot.

Jag ser elefanten som ingen törs nämna !

 
Ingen bild

Christer

13 april 2017 18:57

En underbar krönika av Julia Ceasar. Jag har också gjort en reflektion om hur människor reagerar på ett hot. Antingen det är en muslim i en lastbil, eller som det var på Öland för ett år sedan när våra brunnar sinade. Ok, inte samma sak, men likväl ett hot som måste mötas. Bägge Ölandskommunerna vände sig till regeringen med en vädjan om någon form av hjälp. Åsa Romson nekade all form av ekonomisk hjälp, det enda hon kunde bidraga med var rådet att "spara på vattnet".
I botten för den Öländska näringen ligger nu, liksom för tusen år sedan jordbruket. Har brunnen sinat duger det inte för bonden att gräla på korna och be dom att spara på vattnet. I människans natur ligger det att övervinna svårigheter och säkra tillgången på t.ex vatten. Bönderna för tusen år sedan kanske förlitade sig på en vattenkälla i anslutning till sin gård. Men det var vanskligt, källan kunde sina en torrsommar och den kunde frysa en sträng vinter. Men något måste göras för utan vatten fanns inget liv. Man grävde en brunn! Sinade den fick man gräva djupare. Att spara sig ur krisen fanns inte på kartan. Ur detta följde tekniken för att pumpa vatten, att bära vatten till djuren är i längden orationellt. Den tiden gick att bättre utnyttja till annat. Sammantaget visar detta på människans förmåga att ständigt utveckla och förbättra sina levnadsvillkor. Det Borgholms kommun nu gjort (utan statliga medel) är att bygga ett avsaltningverk som skall kunna ge 3-tusen kubikmeter dricksvatten per dygn. Heder åt dessa politiker!
Detta är ett sätt att möta en konkret hot. Hur ska man möta hotet från muslimska terrorister? Tja, adekvat lagstiftning/övervakning och se till att lagen efterlevs. Precis som när brunnen sinat, får man kavla upp ärmarna och sätta på sig oömma handskar. Det duger inte att gå till Torget med en blomma i handen och lyssna på Rikard Wolf.

 
Ingen bild

Pelov

13 april 2017 19:38

För mindre än två år sedan blev alla som föreslog dom åtgärder som riksdag och regering idag överväger att införa, kallade rabiata rasister, nazister och främlingsfientligt avskum. Ryggradslösa politiker vilseledda av en vänsterintoxinerad agendastyrd pöbelpress girar nu 180 grader, livrädda för att mista sin plats vid köttgrytorna. Fy faan för dessa hycklare! Hoppas vid Gud att dom blir straffade utan pardon när domen faller.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

13 april 2017 19:41

Glad-Påsk och sköt om er och krama eventuell partner !

 
Ingen bild

Hacke

13 april 2017 20:14

När ska resterande delar av svenska folket äntligen vakna och inse att de blivit grundlurade? Så gruvligt bedragna av sina egna politiker. Det utlovades pensionsräddare, vårdräddare och vinster på i princip vartenda område. Massinvandring var kort och gott en enda stor saliggörande win-win-affär bortsett från en och annan liten ”utmaning”.

Allt vi fick var ett samhälle i fritt fall, förvandlat till oigenkännlighet. Vårdkris, skolkris, poliskris, bostadskris och ett land genomsyrat av kriminalitet, våld och ond bråd död. Nu också i form av massmördande terrorism. Det förödande resultatet av en ekvation så enkel att ett normalbegåvat barn kan klara den: Importerar man mellanöstern får man mellanöstern. Klarar 80-procentarna det denna gång 2018?

Det är i varje fall det minsta de i anständighetens namn kan göra för att i framtiden kunna visa lite respekt för sig själva och inte minst hedra alla som på ett eller annat sätt fallit offer för mångkulturens härjningar. Rösta bort regissörerna bakom detta gränslösa svek! Rösta bort lögnhalsarna, anstiftarna och medbrottslingarna i 7-partiet! Hur svårt kan det vara?

 
Ingen bild

Egon

13 april 2017 20:21

Hej Thoralf!
Om man har dubbla identiteter.
Får man då dubbla bidrag?
Antagligen är det så sjukt i vårt Sverige.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

13 april 2017 22:01

@ Egon
Du har rätt till viss del.
Dubbla medborgarskap ger dubbla bidrag.
Men i vårat sjuka djävla idiotiska land skaffar invällarna sig många fler medborgarskap och får summor son du bara kan vinna på Triss.
Sedan åker dom i sim miljonbil och röker cigarr.
Vi lever i ett land med ledare som pissar på sin egen befolkning.

 
Ingen bild

Fredde

14 april 2017 09:47

Jag ser att 7-klövern nu fyller tidningarna med insändare och artiklar där de påpekar hur viktigt det är med flera poliser.

Något som SD hävdat hela tiden, men blivit nersablade av PK-maffian.

De övertrumfar varandra med antalet som ska anställas för att skapa ett säkert Sverige.
Julia Ceasar pekar på hur det kunde ha blivit om inte PK-maffian stoppat REVA, mycket träffande!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 15:57


  På bilden finns bara männen med. Kvinnorna fick stå ca 50 meter ifrån männen och imamen som talade och gapade i högtalarna. Foto Privat.   Jag har idag kontaktats av flera boende i Norrliden som varit upprörda över att det idag på morgonen k...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 07:50


    Det finns mycket konstigt folk. Igår kväll stannade jag till vid Kalmar tingsrätt för att ta några bilder av byggnaden som jag skulle ha till en grej som vi skall ha i valrörelsen. Då stannar en bil och en man med ett aggressivt sätt hoppar ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se