thoralf

Direktlänk till inlägg 21 februari 2016

HYCKLARE ÄR DE ALLIHOPA

Av Thoralf Alfsson - 21 februari 2016 22:24

Hur många svenskar förstår vilka hycklare som styr Sverige. Ena stunden är invandringen framtiden för Sverige, i nästa stund är det ett stort problem och en utmaning! Hur fan kan dessa hycklande politiker bli omvalda?


”Att när ”SD skyller problem på andra, ägnar sig M åt att lösa dem”.


”Vi är alltid beredda att agera för att lösa samhällsproblem. Nu är den akuta flyktingkrisen ett samhällsproblem som påverkar väldigt mycket annat. Det kräver ganska kraftfulla åtgärder och det har vi tagit fram, föreslagit och varit beredda att genomföra.”

 

Ni har talat om flyktingpaus, vilket av de flesta tolkats vara mer än regeringens ”andrum”. Hur tillfällig ska pausen vara?

 

”Så tillfällig som möjlig.”

 

Ovanstående är några citat från en intervju i SvD med den moderata partiledaren Anna Kinberg Batra. Den ryggradslösa Anna Kinberg Batra!  En flyktingpaus ”så tillfällig som möjlig”. Vad innebär det? Två veckor? En månad? Tre månader? Men knappast längre, då kan det knappast kallas tillfällig.


Anna Kinberg Batra vill inte fälla de rödgröna och statsminister Stefan Löfven och själv ta över som statsminister. Det kallar jag inte att M ägnar sig åt att lösa problemen eller att man är beredd att genomföra kraftfulla åtgärder!

  

Det är ett stort hyckleri från den ryggradslösa Anna Kinberg Batra!


 

Nej, faktum är att Anna Kinberg Batra och Alliansen uppenbarligen tycker att Morgan Johansson (S), Christina Höj Larsen (V) och Maria Ferm (MP) sköter migrationspolitiken så bra att de kan luta sig tillbaka under fyra år!


De här tre personer kände jag stor avsmak för under mina fyra år i riksdagen. De visade öppet sitt hat mot riksdagsledamöter från SD. De visade mer än en gång hur alla människors värde praktiseras i verkligheten hos den politiskt korrekta eliten.


Intervjun med Johan på Granskning Sverige är värd att lyssna på. Jag intervjuades av samma person i förra veckan. Johans svar på vissa frågor är helt lysande. Det är en fröjd att höra hur han verbalt fullständigt sågar etablissemanget. Lyssna du också.Men det är fler som sågar det svenska etablissemanget!


 
ANNONS
 
Ingen bild

oveg

21 februari 2016 23:08

Jeppe Juhls video är riktigt bra, och är nog vad som behövs för att få svensk gammelmedia att skämmas - det tar skruv när kritiken kommer från utlandet

 
Ingen bild

TomasPL

21 februari 2016 23:26

När Viktor Orban i Ungen byggde stängsel vid gränsen så fick han mycket kritik och kallades för diktator! Jävla falska sossar , har bara haft problem med dem!

 
Ingen bild

Mårtensson

21 februari 2016 23:26

Alliansen med schweinfeldt la grunden och sossarna tog över men klarar inte av att bemästra denna uppgift. Det är nästan svårt att föreställa sig vilket hat och förakt denne psykotiske Reinfeldt med afrikanska rötter har känt för svenskar, arbetare och pensionärer i landet. När han en morgon i tv presenterade boken det sovande folket.Jag har aldrig hört han beklaga sig över fattigpensionärer. Därefter skulle A-kassan som han kallade bidrag men som faktiskt är en försäkring
sänkas mycket kraftigt och absolut inte höjas. Utomeuropeiska invandrare skulle istället ha 22000 i månaden skattefritt och han själv vill gå på bidrag fast han har ett bolag. Sen får vi verkligen hoppas att miljöpartiet åker ur riksdagen det är mycket viktigare än att kristdemokraterna gör det.

 
Ingen bild

Demokratur

22 februari 2016 00:02

Det riktigt beklagliga är väl ändå att svenskarna köper sjuklövern lögner...

 
Ingen bild

Observer

22 februari 2016 00:08

Ja som sagt, man kan skäligen tro att de använder droger eller bara är begåvningssvaga. Hur kan Batra säga något sådant här:

"Att när SD skyller problem på andra, ägnar sig M åt att lösa dem” !??

-När PRECIS ALLA i landet VET att det är M som skapat de här problemen till största del. ..Har hon druckit sprit??

Det är otvivelaktigt att så att en framtida storsatsning på utbyggnaden av de sk sinnessjukhusen är påkallat. Jag ser det som enda vettiga lösningen för att hålla sådana här stollar skilda från samhället. Möjligen skulle de kunna få jobba i en korvkiosk. Definitivt inte i regeringen.

 
Ingen bild

joffe

22 februari 2016 00:23

Jag har utomlands bott och sett och följt utvecklingen i Sverige via internationell journalistik i 30 år.
Loppet är nu kört. Nationen och välfärden går ej att rädda. I långa loppet tar Islams läror över.
Utlandsmedia fattar inte vad som hänt i Sverige som saknar regering och grävande journalistik...

 
Ingen bild

Ulf Jonasson

22 februari 2016 02:13

Det är Reinfeldt som förstört landet i 8 är med vidöppna dörrar ut mot världen för allsköns "löst folk". Att Anna Kindberg Batra skulle ändra hans inarbetade koncept skulle framstå som icke trovärdigt för Moderatorerna och skulle vara att gräva sin egen grav för partiet.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 februari 2016 03:16

Läs gärna detta.

DN unvislänkad
"Socialarbetaren hotades – nu lever hon med skyddad identitet"

http://korta.nu/POd

" Om de förlorade vårdnaden om yngste sonen Yassin skulle de också mista sin försörjning. Totalt fick föräldrarna 750 000 kronor per år för att vårda pojken, pengar som betalades ut av Försäkringskassan i så kallad assistansersättning."

750 000 kronor? Hur många liknande invandrarfamiljer(sannolikt araber eller muslimer)plundrar den svenska välfärden tror ni?

Jag är övertygad om att det är frågan om tiotusentals familjer som kostar vårt land ENORMA belopp. Hur mycket svartarbete som dessutom utförs under tiden man är avlönad av svenska folket för att "vårda" sitt barn vill jag inte tänka på.

Det enda jag tänker på är att det är djävligt synd om Sverige och alla på äldreboenden som betalar detta svindleri.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 februari 2016 06:18

Annat ämne. Aftonbladets ledarskribent Anders Lindberg överträffar sig (igen..) när han nu skriver om de ensamkommande "barnen"..
Han har inte bara stoppat ner huvudet i sanden, det enda som sticker upp ur sanden är hans fingrar så att han kan skriva sina naiva inlägg...
Jag hoppas verkligen att föräldrar till barn som antastats av ensamkommande "barn" hör av sig till Anders Lindberg och förklarar hur verkligheten är. Han har bevisligen ingen aning alls..

 
Ingen bild

Stefan A

22 februari 2016 07:12

M har formligen staplat misslyckade integrationsprojekt på varandra under de 8 år de hade makten, hur kan någon tro att Robocop Batra skulle ha någon lösning nu när det kanske kommer 450-500 000 flyktingar på tre år, och det utan att något grannland är i krig.
Ja tre obehagliga typer det där, en som antagligen, kanske, pratar mot bättre vetande, och två som faktiskt inte vet bättre.

 
Ingen bild

undrande

22 februari 2016 07:42

Först sågar man M och kallar dem för landsförrädare och sedan vill man samarbeta. Hur kan SD tro att det skulle vara möjligt?

 
Ingen bild

Owe F LIDGREN

22 februari 2016 08:46

Moderaterna kritiserar nu Sverigedemokraterna för att inte ha några lösningar på de enorma problem för landet som man själva skapat. Patetiskt!

Thoralf Alfsson

22 februari 2016 09:24

Batra borde be Reinfeldt om hjälp med att lösa problemen!

 
Ingen bild

Hacke

22 februari 2016 09:18

Batra stod bakom Reinfeldt medan han bedrev det värsta folkförräderiet i modern svensk historia. Nu kräver hon att sd ska lösa de oöverstigliga problem det har förorsakat. Maken till fräckhet får man leta efter.
När man ser och hör henne och de övriga på bilderna som Thoralf lagt ut slutar man aldrig att förundras över hur det ser ut mellan öronen på 87 procent av väljarna. Detta är uppenbarligen vad man vill ha.

 
Ingen bild

Rune

22 februari 2016 10:26

Jag har precis lyssnat på Johan i "Granskning Sverige" som ligger här ovanför. Intressant att höra på. Men vem var det som han samtalade med? Det framgick inte i inslaget.

Thoralf Alfsson

22 februari 2016 13:04

En docent från Linnéuniversitetet som håller på med en forskningsstudie om alternativa medier.

 
Ingen bild

Grålle

22 februari 2016 11:33

@Hacke
Mycket bra skrivet ! Du uttrycker precis vad jag tror att många känner
varje gång man ser Skata, förlåt Batra framträda. Hon borde skämmas för vad hon varit med och ställt till.

 
Stefan K

Stefan K

22 februari 2016 12:07

Jag röstade på Moderaterna i flera val. Reinfeldt satte stopp för detta, både då, nu och i framtiden. Idag säger jag, nej skriker, LITA INTE PÅ MODERATERNA!

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Ibbe

22 februari 2016 12:22

Hycklare är väl snällt omdöme

 
Ingen bild

calle

22 februari 2016 12:30

När höj larsen talar i riksdagen inser man hon är psyksjuk. hela 7 klövern är helt galna. inget land kan överleva denna galna politik som förs. när man trodde det inte kunde bli värre, så visar det sig att nya politiker är mer galna än de förra.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/luf-tillat-incest-och-nekrofili

är väl bara att gratulera bankirerna som hittat världens korkade och likgiltiga befolkning, Svenskarna. Att tjäna pengar på.

http://www.friatider.se/soros-f-resl-r-biljoner-i-eu-l-n-f-r-mer-invandring

 
Ingen bild

Ibbe

22 februari 2016 12:34

Hycklare är ett alltför snällt omdöme. Titta på vilka som satt i kretsen runt Reinfeldt. Dj-a hycklare täcker knappast som beskrivning. Nu handlar det om politisk strategi och då är allt tillåtet. Om ledningen i SD tror att man har en vän i M:s ledning när det bränner till så har man lurat sig själv. Det finns en och annan i den moderata riksdagsgruppen som läcker.

 
Ingen bild

Lena1

22 februari 2016 12:40

Det är bottenskrapet av svensk s k politikerelit som regerar och har regerat nu i gott o väl ett decennium. Att så är ser man på hyckleriet, sveket, vanskötseln, lögnerna etc, jag är inte förvånad, men det är viktigt att påtala.

Finns det någon som man riktigt högaktar? Det skulle i så fall vara den där moderaten Finn Bengtsson? som själv för ett tag sedan föreslog sin pariledning att samarbete med Sd i migrationsfrågor. Jag respekterar självständigheten och modet att följa sin inre röst och övertygelse och inte bara låta sig bli insatt i en ram där inget eget initiativ får yppas.

Någon skrev tidigare om att vi borde göra som Finland och rösta på personer i stället för partier.

 
Ingen bild

Brandmannen

22 februari 2016 12:45

Norge är beredda att stänga gränsen mot Sverige vid en kollaps. Flera länder använder vårt land som ett skräckexempel vad det gäller invandring. Batra vänder kappan efter vinden och tar allt hårdare tag i invandringspolitiken och en del svenskar verkar gå på det enligt vissa opinionsundersökningar. Man misströstar och undrar hur politikerna kan göra så här mot folket och landet.

 
Ingen bild

Vaken

22 februari 2016 12:56

Svenska folket är så indoktrinerat sedan Reinfelts katastrofala 8-åriga styre och sedermera under 7-klöverns sanslösa regim att de tappat kontakt med verkligheten. Lägg därtill den skyddade verkstad- mentalitet som råder i landet - avsaknaden av tjänstemannaansvar, utbredd korruption, mygel, bidragsfusk, ingen ser och ingen hör, en uttalad jantelag som effektivt hindrar duktigt folk från att nå sin fulla potential, bland det högsta skattetrycket i världen etc.
Den senaste politiska utvecklingen sedan årsskiftet med ett uttalat åsiktsförtryck, en utbredd skygglappsmentalitet, missvisande och felaktig information i flyktingfrågan och en förnekelse och direkt oförmåga att ta sig än och lösa de största och mest allvarliga politiska utmaningarna som Sverige och Europa står inför visar med obarmhärtigt tydlighet att loppet är fullständigt kört för sittande regering, ingen partiledare undantagen. Vi kräver en ny regering NU!! Sverige är värt en bättre framtid!

 
Ingen bild

Göta

22 februari 2016 13:23

Joffe skrev (00:37): "Loppet är nu kört. Nationen och välfärden går ej att rädda. I långa loppet tar islams läror över."

Just det Joffe, så är det, vilket jag och flera andra har konstaterat, bland annat under Thoralfs inlägg "Jag är väldigt bekymrad" från 20 febr.

Tack vare bilderbergarna Reinfeldt, Bildt m.fl plus en mängd naiva 7-klöver-
politiker är det alltså Sverige som blir först bland Europas nationalstater att kollapsa i sin strävan att rätta sig efter den den amerikanska oligarkins NWO-planer. Läs Lars Berns avslöjande reportageserie om NWO (New World Order)!
Det senaste kapitlet i serien, daterat igår den 21 febr, med titeln "Drömmen om världsherravälde - kapitel VI" finns att läsa här:

http://anthropocene.live/2016/02/21/drommen-om-varldsherravalde-vi/

 
Ingen bild

Maja Dacke

22 februari 2016 13:24

För en tid sedan läste jag hos Cornucopia en artikel som baserades på statistik från 2013. Man mätte avloppsvattnet i Stockholm och kom fram till att 15 % av stockholmarna använde droger varje dag. Det har nog inte minskat sen dess. Och det förklarar en hel del. Sök själva på

http://cornucopia.cornubot.se/

 
Ingen bild

Brandmannen

22 februari 2016 13:25

Det hörs ingenting från SD längre och de verkar tappa i opinionsundersökningarna. Är det de själva som väljer tystnaden eller är det media som låter bli att rapportera?

 
Ingen bild

Maja Dacke

22 februari 2016 13:34

Läs den kritiserande Johan Westerholm idag!

http://ledarsidorna.se/2016/02/svensk-exportindustri-goes-unplugged/

Nu har 'di galne' beslutat att efter hand lägga ner Sveriges basindustri och istället satsa på musikbranschen. Läs om galenskapen!

Visste ni att artister bara betalar 15% skatt på sina oförtjänt höga inkomster?

Kan det vara Kräkman som ligger bakom? Och har han tänkt sig en annan karriär efter Polisen?

Johan W avslutar dagens inlägg med:

"Om inte Alliansen hakar av Centerpartiet och regeringen Löfven hakar av Miljöpartiet kan den sista återstående skärvan av det svenska exportundret komma att endast kunna levereras ”unplugged”."

Men jag tror att det är mer som behöver 'hakas av' i huvudstaden, där inte många tycks använda sina huvuden till det som är tänkt: Att tänka med!

 
Ingen bild

Tony

22 februari 2016 15:44

Börjar möjligen verkligheten att göra sig påmind hos
ledarna för dom stora Stockholmsdrakarna? Först sticker
Jan Helin från Aftonbladet, och nu Gunilla Herlitz från
Dagens Nyheter? Börjar marken att brännas under fötterna
på dessa grötmyndiga figurer, man vill inte vara kvar när
det börjar att gå upp för den stora allmänheten
att Sverige är illa ute, riktigt illa ute?
Då lär väl snart Mattsson på Expressen också se sig
om efter annan försörjning?

Råttorna lämnar det sjunkande skeppet först!

 
Ingen bild

SM811

22 februari 2016 15:53

"De här tre personer kände jag stor avsmak för under mina fyra år i riksdagen." Håller helt med dig Thoralf. Har sett dessa debattera i Riksdagen och det räcker. Avskyvärt kroppsspråk och hur de uttrycker sig. Att det finns någon som kan rösta på dessa partierna efter sett hur de bär sig åt är ofattbart.

 
Ingen bild

Demokratur

22 februari 2016 16:10

Fly Sverige eller berusa sig dagligen. Det är valen som står till buds.

 
Ingen bild

Lena1

22 februari 2016 17:11

@calle 12.30
Tack för länken till svt om att luf har tagit beslut om att de vill tillåta incest fr o m 15 år samt nekrofili. Jag tappade hakan och blev stum. Hur kan man ens fundera på detta? Det är som du säger en mätare på hur galna människor är idag.

För mig blir det ett bevis på att unga människor idag är oerhört hjärntvättade, detta är för mig "mindcontrol", så oerhört sexualiserat.

 
Ingen bild

Tony

22 februari 2016 19:56

Hacka@

Om Johan Croneman oroar sig över hur Nysvenskarna
ska klara sig på 15000 kr i månade, så borde han
kanske även undra över hur fattigpensionären klarar
sig med halva den summan i månaden

 
Ingen bild

Hacke

22 februari 2016 21:33

@Tony
Absolut, men det har han inte vett till. Men poängen i detta var att kritiken mot SVT nu kommer från alla håll. T o m från de egna och Stjärnes egen favorituppställning med två inkvoterade ur den priviligierade nyadeln som inte ens klarade av att göra de mest elementära uppgifterna i jobbet som ledare av programmet.

 
Ingen bild

Intressant

22 februari 2016 22:27

Emilio Ingrosso
10 tim ·

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA "SVENSKAR" Ta tillbaka ert land

🇸🇪

Det kan inte fortsätta såhär!!! Ni har en uppgift nu och det är att sätta stopp för dessa människor som inte för 1 sekund respekterar vad SVERIGE står för!!!
😔
Min farfar immigrerade till Sverige på 40 talet. Jag är själv född i Sverige men har fortfarande italienskt pass! Jag har under alla mina år varit stolt över att fått leva i Sverige med allt som Sverige stod för! Sverige var ett ledande land ute i världen och alla såg upp till oss! Men nu har något hänt som inte alls är passande för Sverige!!!! DAGS ATT AGERA OCH DET ÄR NU!!!!!

Jag är uppvuxen i förorten.. JAG VET vad det innebär att leva med dessa människor!!! Såg på svenska Tv programmet "AGENDA" igår. Två politiker pratar om integration och allt annat. Det var ett stort skämt! Dom har ingen som helst aningen om vad som händer på våra gator! Det är lätt att sitta med penna & papper och räkna siffror. Well..inte ens det kan dom
😳
😳
😳
Släng ut dom här politikerna ifrån riksdagen "NU"!!!!
😡
😡
😡
och sätt dom i en turnébuss och låt dom ta 1 månads resa runt Sverige!!!! Sen tycker jag att vi alla ska värna om våra gamla människor som har byggt vårt vackra "SVERIGE"

🇸🇪
https://www.facebook.com/emilio.ingrosso.1/posts/10153932757252930?_fb_noscript=1

 
Ingen bild

weasel

24 februari 2016 11:16

Okeeej...
Först skapar man total kaos genom en helt vansinnig invandringspolitik som är 8 gånger högre än genomsnittet i EU.
Sedan - när kaoset är ett faktum - tar man en "paus" eller ett "andrum" så att det ska lugna ner sig så pass mycket att man kan återgå till den invandringspolitiken som skapade det kaoset som man tagit en "paus" eller ett "andrum" ifrån.
Helt. Jävla. Genialiskt.
Att ingen har tänkt på det förut... :/

"Definitionen av galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett annorlunda resultat"
A. Einstein

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se