thoralf

Direktlänk till inlägg 16 februari 2016

TVÅ EXEMPEL PÅ MÖRKNING FRÅN VARDAGEN

Av Thoralf Alfsson - 16 februari 2016 22:10

 


I Oskarshamn har det under de senaste veckorna rapporterats om sexuella ofredanden mot minderåriga flickor på bussarna mellan Oskarshamn och Fårbo. Anledningen är sannolikt flera nya asylboenden och att Migrationsverket delar ut gratis månadskort på Kalmar länstrafiks bussar till asylsökande. Samma bussar som även skolungdomar åker med. Först sattes vakter in på bussen men nu har upprörda föräldrar fått politikerna att sätta in extra bussar för skolungdomarna. Läs artikel i Aftonbladet.


När ärendet togs upp i kommunstyrelsen i Oskarshaamn kallades de sexuella ofredanden mot 13-åriga flickor för ordningsproblem i handlingarna.


Så här skriver man i handlingarna.


”Den linjelagda buss 45 Figeholm-Fårbo-Oskarshamn har under en längre tid varit överbelagd. Linjen är öppen för alla resenärer, men den aktuella morgonturen, med avgång från Figeholms camping 07.34, utnyttjas i huvudsak av skolelever. Med anledning av att Hägnad vid Figeholms camping har blivit flyktingförläggning för asylsökande har beläggningen ökat ytterligare. Vidare har det framkommit att det, p.g.a det ökade resandet, har uppstått ordningsproblem på bussen.”

 

 

Så döljer politikerna verkligheten i de kommunala handlingarna. Sexuella ofredanden mot 13-åringar förklaras alltså eller bortförklaras med överbelagda bussar och ordningsproblem. Det är bara för ynkligt av utvecklingschef Lars Ljung att formulera handlingarna på det sättet.



Kalmar Länstrafik tar inte kostnaden på 130 000 kronor för de extra bussturerna fram till sommaren. De får Oskarshamns skattebetalare göra!

 

 

Ett annat exempel kommer från Svenska kyrkan som delat ut ett brev med bland annat följande innehåll till sina medlemmar.


”Vi har fått lite indikationer från olika håll att det talas en del om de människor som fått fly sina hem eller av andra anledningar tvingats invandra till Sverige. Och då kanske inte i så positiv bemärkelse. I Svenska kyrkan så pågår ett ganska stort arbete för flyktingar då Svenska kyrkan står för kärleken till nästan och så vidare.


Vi har alla rätt till våra åsikter. Men i denna kontext, i det kyrkliga sammanhanget, i dessa rum, kan det vara bra om man håller just dessa åsikter för sig själv.”

 

Så skall man fostras av Svenska kyrkan! Intressant tolkning Svenska kyrkan gör när man skriver att människor ”tvingats invandra till Sverige”. Det skulle vara väldigt intressant att veta vad Svenska kyrkan har för belägg för detta påstående.


Två exempel från vardagen över hur samhället gör sitt bästa för att mörklägga och dölja verkligheten.

 
 
Ingen bild

Demokratur

16 februari 2016 22:37

Känns otroligt skönt att ha lämnat "Svenska" Kyrkan. Islamvurmande oikofober som förhoppningsvis tynar bort.

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 februari 2016 23:24

Kyrkans text är ett tydligt tecken på den vänstervridning som drabbat kyrkan. Borde de inte fatta att texten provocerar läsaren - rejält... Stackars svenska barn och deras föräldrar..

Samma mad kommunens fega skrivning av problemet. Fattar de inte att sanningen når alla drabbade på kortare tid än ett dygn...??

 
Ingen bild

Suzie

16 februari 2016 23:49

Det är vidrigt och fullständigt oacceptabelt att det inte finns någon gräns för hur mycket sexuell brottslighet mot barn som ska mörkas hela tiden.Det här är så otäckt och ett gigantiskt svek mot våra barn och unga kvinnor.Hatmedia och svenskfientliga politiker skyr inga medel när det gäller att försvara sin gullegris import av dysfunktionella klan kultur män från Mena.Våra barn och unga kvinnor går inte längre säkra någonstans i vårt eget land.Hur många av dem har inte redan fått livslånga skador och men av all sexuella ofredanden/våldtäkter,rån och misshandel de blivit utsatta för medan rektorer,lärare,kommunledning,politiker hatmedia vänt bort huvudet och blundat för ondskan.Vi kan inte längre lita på att alla dem som borde stå upp för vår barns trygghet och säkerhet och skydda dem på skolor,i badhus,på väg till och från skolan i skolbussar för dem har svikit sitt uppdrag och allierat sig med fienden som likt rovlystna hyenor kastar sig över våra försvarslösa barn.När inte myndigheter och politiker fördömer och förbjuder sådant ogudaktigt barbari beteende så är det en signal till barbarerna att i Sverige tycker makthavare att det är helt ok att tafsa och sexuellt förgripa sig på barn.Det här är så sjukt.föräldra och folkinitiativ där man vistas ute på gator och torg på nätterna,man finns till hands i badhus för att inge trygghet och finnas till hands att tala med pga allt äckligt tafsande som kommunerna tillåter pågå med skattebetalarnas pengar,det ses av både polis och badhuspersonal med onda ögon och bekämpas som om det vore brottsligt att bry sig och värna om barns och unga kvinnors säkerhet på badhus.Badhuspersonal agerar som värsta kommunist-angivarna och ringer polis när svenska unga män fredligt vistas i badhuset till skydd och trygghet för barnen när personalen inte kan hantera alla "ensamkommande" vuxenbarnen som ofredar de riktiga barnen.I det sjuka socialist Sverige målas de äkta goda upp som onda med massa missbrukade fula epitet i pannan,medan de äkta onda görs till offer på barnens trygghet och välmående bekostnad.Det här kan vi inte tillåta att fortsätta.Våra barn och unga skall inte fortsättas att offras på massinvandringens altare.

 
Ingen bild

Hm

17 februari 2016 00:24

Fick vi en svensk kyrka skulle jag omedelbart söka mig till den församlingen.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 februari 2016 01:51

Jag förbannar alla fega ynkryggar till politiker. Jag föraktar deras ryggradslösa och själviska landsförräderi. Nu börjar skribenter synas i tidningar som beskriver det som vi ”rasister” sett och varit oroliga för i många år.

Danmark, Norge och Finland har ett gigantiskt försprång inför vårens muslimska invasion av analfabeter. Sveriges politiker har av feghet försatt Sverige och svenskarna i en katastrofal situation. De har inte haft modet/viljan att stå upp för det svenska folket. De har därmed inte vågat ta strid för de svenska skolbarnen. De är vedervärdiga kräk som medvetet förstör skolgången för arbetande föräldrars barn.

När föräldrar vågar protestera ifrågasätts deras ”människosyn”. Tror ni t.ex att Fridolin eller Birgitta Ohlsson kommer att sätta sina barn i dessa havererade skolor? Nästa Pisa blir ingen munter läsning för den lille ormen Fridolin. (Leif GW om Fridolin)

Detta ”humanitära kalas” kommer att bli dyrt. Vem tror ni kommer att tvingas betala?

Annie Lööf, Fredrik Reinfeldt, Erik Ullenhag, Maria Ferm, Veronica Palm, Mona Sahlin eller någon annan av dem som ropat rasist åt alla som påpekat vansinnet?

Nej.

http://korta.nu/smp1
http://www.smp.se/ledare/ministrarna-och-gentilonis-beska-sanning/

http://korta.nu/DN222
http://www.dn.se/debatt/eliten-satte-den-demokratiska-lyhordheten-pa-undantag/

 
Ingen bild

Observer

17 februari 2016 02:50

.....Kalla dessa för OÄRLIGA när ni talar om & till dem!
.....Kalla dem för LÖGNARE!
Vi kan inte ha oärliga lögnare att styra oss.

 
Ingen bild

Observer

17 februari 2016 02:59

Tips!
Börja i er vardag att ifrågasätta den oärlige i er närhet.
Kontakta dennes chef och ifrågasätt om de anser det ok med medarbetare som inte är ärlig!

 
Ingen bild

Odalbonde

17 februari 2016 02:59

Låt inte Svenska Kyrkan tysta oss. Gå ur Svenska Kyrkan, säg upp prenumerationer och TV-licens. Prata med alla om hur politiker och räddhågsna tjänstemän förskönar och förvränger verkligheten. Det är vi som betalar eländet.

 
Ingen bild

SDare

17 februari 2016 05:21

Fattar inte varför ingen tuff förälder åkt med på de här turerna för att handgripligen med våld avlägsnat avskummet? Det är för f-n era barn

 
Ingen bild

Tompa

17 februari 2016 05:52

En liten nackdel med att redan ha lämnat svenska kyrkan är att man inte kan lämna den igen som markering mot dessa godhetsknarkare.

 
Ingen bild

Tony

17 februari 2016 07:50

Består kommungubbar av varierande kön idag bara av ynkryggar?
Det verkar onekligen så, ingen av alla dessa fegisar vågar
att ställa sig upp och säga att den invandring Sverige har
och har haft lika bra kan stavas bara problem.
Kyrkan däremot är jag inte förvånad över, har man som jag
mångårig erfarenhet av hur kyrkan fungerar eftersom jag
jobbat där så är intrycket att där finns många falska
profeter, man predikar kärlek, men sår helt andra budskap
om kyrkans män och kvinnor,om hur dom beter sig mot andra
och varandra. Falskheten är väldigt utbredd bland kyrkans företrädare, det syns inte minst nu när kristna så gott
som dagligen mördas av Muslimer utan att Svenska kyrkans
företrädare ens vågar att yttra sig om detta, bättre då
att hålla tyst och titta åt ett annat håll. Otroligt fegt!

 
Ingen bild

Bo

17 februari 2016 08:04

Flera svenska biskopar har haft kampanjer mot SD. Skall dessa typer nu hålla tyst?

 
Ingen bild

Funtaren

17 februari 2016 09:27

"Vi har alla rätt till våra åsikter. Men i denna kontext, i det kyrkliga sammanhanget, i dessa rum, kan det vara bra om man håller just dessa åsikter för sig själv."

Tack för detta citat. Det visar så väl vilken bristande respekt för människor denna elit har. Gillar du inte vad vi står för så håll käft. Fy faen för sådant folk!

 
Ingen bild

Har man skyddsbehov då?

17 februari 2016 09:43

Så mår barnen som kom hit ensamma

Rädda Barnen: Allt fler pratar om att vilja återvända till sina hemländer.
http://www.aftonlognen.se/debatt/article22275065.ab

Snabbhandlägg alla "Barn"och skicka hem omedelbart!

 
Ingen bild

Christer

17 februari 2016 10:05

Nästan dagligen blir man styrkt i hur rätt det var att man tog beslutet att lämna Svenska Kyrkan.
Nästan dagligen får man bevis på ryggradslösa politiker som inte törs säga sanningen.
Nästan dagligen sviks svenska ungdomar, och deras föräldrar av det etablerade samhället. Dessa människor går vidare i vardagen och kommer att rösta i kommande val. Bara genom att beskriva vardagen på ett ocensurerat sätt kommer SD att öka sitt förtroende i väljarkåren. För varje dag tycker jag också att det framstår som allt viktigare att de som värnar detta lands grundvärderingar också förmår att hålla ihop som parti. De som även i detta kommentatorsfält förespråkar splittring och söndring borde tänka sig för extra noga. Vi har så mycket att förlora om det skulle ske. Låt oss rikta ilskan mot de som sviker sanningen.
Och nästan dagligen tänker jag på vikten av att vi som gräsrötter stödjer våra förtroendevalda i alla avseenden. Enade vi stå, söndrade vi falla. Det gäller även vårt parti.

 
Ingen bild

Hacke

17 februari 2016 10:28

Två mycket belysande och skrämmande exempel på svenskt kryperi och flathet. Det bottnar i de två ismerna pk-ismen och feminismen som båda blint styrs av offer/förövar-tesen. Ett i längden katastrofalt synsätt om det tillåts få råda. Läs Karl-Olov Arnstbergs färska och lysande analys kring farsoten feminismen och dess förödande verkningar i vårt land.

https://morklaggning.wordpress.com/

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

17 februari 2016 11:13

Givetvis vill de att man håller sina åsikter för sig själv. För att inte man skall se hur många det är som är tveksamma till hur saker och ting sköts här i landet. Och att dessa kanske till och med är i majoritet? Eller åtminstone en betydande del?

 
Ingen bild

SDare

17 februari 2016 11:54

Jonas Sjöstedt har av någon anledning brutit foten på väg till tunnelbanan. Kanske snubblat över en tiggare?

 
Ingen bild

Knaster

17 februari 2016 12:01

Så jävla sjukt!!!!!!

http://kkuriren.se/nyheter/vingaker/1.3832928

Vakna nu för fan ALLA svenskar!!!

 
Ingen bild

Skärpt straff,utvisning för barn utan känd ålder

17 februari 2016 12:08

En ung våldsbrottsling som tidigare bedömts vara 16 år anses nu vara äldre än 21 år.
Svea hovrätt dömde på onsdagen mannen till ett och ett halvt års fängelse och utvisning ur Sverige

På onsdagen kom hovrättens dom i målet som DN tidigare har berättat om. Den unge mannen, som tidigare ansågs vara en 16-årig pojke, döms nu till fängelse i ett och ett halvt år för att ha knivskurit en ung kvinna i ansiktet. Han utvisas också ur riket.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/skarpt-straff-och-utvisning-for-ung-man-med-okand-alder/

 
Ingen bild

Lena

17 februari 2016 13:24

Enligt DN debatt "eliten satte den demokratiska lyhördheten på undantag". Det står också att ännu har inte elitens legitimitet ifrågasatts av folket??? DN räknar väl inte med att Sd-are är människor kanske, men helt klart är att det nu börjar komma helt nya vinklar från etablissemanget på massinvandringen. Var det någon annan än jag som hörde Morgan Johansson på Agenda i söndags säga ungefär ... är jag rädd att vi inte reder ut det här... Kanske, kanske börjar något så sakteliga hända. De kanske är rädda för att mista sina fina positioner? Ca 14.20 in i programmet.

http://www.svtplay.se/video/6279021/agenda/agenda-14-02-21-15?start=auto

Tycker att det inte nog kan påminnas om det @Christer säger att vi måste hålla ihop, och "Enade vi stå, söndrade vi falla" är mycket viktigt om det ska "Bli" någon förändring. SD fungerar nu som en blåslampa på S och M trots att de varken syns eller hörs på fulmedia.
Att alla inte har precis samma åsikt om olika saker om SD och partitoppen etc, är naturligt men MISSBRUKA inte möjligheten att yttra ett missnöje, det kan urarta till käbbel., och käbbel kan söndra. Vi är ju alla som skriver här Sverigevänner. Då duger det inte att käbbla för allt möjligt. Däremot ska man naturligt vis ibland kunna ge sin åsikt/fundering.

Nu har vi kommit in i en fas då vi behöver vara mer konstruktiva och kreativa. Thoralfs idé om att göra avdrag på deklarationen är en sådan sak som kan "pressa" myndigheterna, det finns andra saker, kom med förslag.
Jag själv talar med folk, med utan att "skriva på näsan" och definitivt inte med långa monologer. Har märkt att många fler nu själva tar upp frågan om "all denna invandring". Utnyttja tillfällena och ge upplysningar, det som är viktigt är att folket nu släpper på tabut och rädslan inför att säga sin hjärtas mening.

 
Ingen bild

Lena

17 februari 2016 13:30

Är det här något som fulmedia skriver om?

http://www.friatider.se/tal-v-ckt-mot-aylan-kurdis-pappa

 
Ingen bild

Märta

17 februari 2016 14:30

Dra omedelbart in bidragen om gratis busskort, tågkort, simmhallskort, gymkort. Och håll era barn hemma från skolan! Helst en hel skolklass ,i gemensam protest om det tafsas mm. Så kanske de får upp ögonen.!!

 
Ingen bild

pg

17 februari 2016 15:00

Det går att helt lämna svenska kyrkan, de har monopol på begravningar!

De hindrar alla ifrån att göra ett alternativt val.

Av någon anledning får vi betala skattemyndigheten för denna verksamthet!

 
Ingen bild

Märta

17 februari 2016 15:02

Nu ska "flyktingar" skyddas genom att få gå på gratis karatekurs i Karlstad. Vad bra tänkt!! Min tanke är snarare att svenskarna behöver sättas på gratis självförsvars kurser snart. När nu även rättssystemet har kollapsat.Nu ska de även få Gratis körkort och räntefria billån i Norge. Självklart ! Koranen förbjuder ju ränta.

 
Ingen bild

Owe F LIDGREN. Varnhem

17 februari 2016 15:39

Trist detta med att vi på Thoralfs blogg skall behöva hålla på med fantasifulla signaturer hit och fram. Jag anser absolut inte att vi har något att skämmas över. Desto mer har vi att vara väldigt stolta över. Absolut.

Visserligen kan jag där hysa en förståelse för att en del kommentatorer har känsliga jobb o.s.v.Men ändå.

Jag kör i alla fall med helt "öppna kort".Inget som går att avslöja då. Och åsikterna som jag framför . Dom står jag naturligtvis för.

 
Ingen bild

Lena

17 februari 2016 17:10

@Märta
Även här i min lilla stad så är det nästan bara "flyktingar" i alla fall en hel del huckleförsedda kvinnor som är ute och övningskör med Körkortsföretagen. Att de har råd beror nog på att de inte behöver betala ett öre, det är skattebetalarna som står för fiolerna tror jag. Det är det där med "allas lika rätt".

Annat ämne: På nyheterna ser man att US och Ryssland samt andra ska samlas för "fredsförhandlingar". Tycker det är viktigt att sätta sig in i vilken omvärld vi lever i för att överblicka hur alla "politiska incidenter" uppstår. Det finns krafter som gärna vill ha ett tredje världskrig (krafter som tjänar pengar på krigsindustrin).

Oljepriset har det senaste året/åren börjat sjunka och är nu historiskt låga.
Varför? Det hela är manipulerat från "osynliga handen" i US. Det låga oljepriset försvagar Rysslands ekonomi. Även sanktionerna mot Iran är nyligen släppta så att än mer olja kommer ut på marknaden och ytterligare sänkt priset. Dessa sanktioner kom sannerligen lägligt.
Ryssland och Putin är också utsatt för en enorm demonisering av västmedia. Varför? Vad syftar man med det. Ryssland bombar nu områden i norra Syrien vid gränsen mot Turkiet (och Turkiet har köpt olja från ISIS). Försöker få ihop alla trådar men det är ingen slump. Detta är skarpt läge. Mycket kan gå fel.

https://www.youtube.com/watch?v=7KxsT3woFdw

 
Ingen bild

John olle

17 februari 2016 17:11

Men lille Thoralf
Om du skulle få bestämma,vilket gud förbjude,då skulle du och "ditt tala klarspråk" skapa oöverstigliga konflikter i vårt land.
Att gnälla,klaga på allt och alla är lätt när man står utanför. Välj ditt språk istället och var lite mer salongsfäig så ska du få se att andra kanske börjar lyssna på dig.

Thoralf Alfsson

17 februari 2016 18:17

Kan du ge några exempel på vilka oöverstigliga konflikter jag skulle skapa?

 
Ingen bild

Demokratur

17 februari 2016 17:19

Klargörande:
Man betalar begravningsavgift för att erhålla gravplats. Detta får alla. Man kan däremot inte få begravningsakt i kyrkan. Men vem vill ha begravningsakt i den vänsterliberala skräckorganisationen. Själv ska jag kremeras och strös ut. Helst i annan världsdel.

 
Ingen bild

Owe F LIDGREN. Varnhem

17 februari 2016 18:35

Svar till signaturen "Demokratur"
Den Svenska kyrkan är det svenska folkets kyrka. Vårt kulturarv. Så har det varit, och så hoppas i alla fall jag att det förblir. Att några i toppen gjort bort sig ordentligt får vi andra inte ta som en intäkt att hela vår kyrka håller på att falla ur.

För så är det naturligtvis inte. På lokal nivå. I alla församlingar runt om i Sveriges land görs ett storartat jobb för den Svenska kyrkan. Jag kan där nämna utan att sätta något före det andra nämna .Gudstjänstlivet.Musikgudstänster.Diakonin och alla bröllop,dop och begravningar.

Med våra kyrkoavgifter bidrager vi alla till att vårda detta vårt gemensamma svenska kulturarv. Och alla de kyrkobyggnader som våra fäder givit oss i arv. Detta skall vi vara rädda om. Som sanna Sverigevänner. Fädernes kyrka i Sveriges land.

 
Ingen bild

hur räkna

17 februari 2016 18:43

430 000 Miljarder! kostar asylbluffare som kommer varje dag!

http://www.exponerat.net/kryssningsfartyg-blir-asylboende/

453 kr ggr 1790 st =810870 kr per dygn. tar 2 år för migrationsverket att handlägga. 810 870 kr ggr 365 dgr ggr 2 = 591 935 100 kr, 600 miljoner kostar boendet bara på denna båt, tills migrationsverket avgjord om de skall få stanna. men nu tar inget land emot sina medborgare så de kommer få uppehållstillstånd och leva hela livet här om de önskar.

sedan kommer det ca 2000 nya personer varje dag i flera år framåt är, vad som sägs i media.

591 935 100 kr ggr 2000 nya flyktingar varje dag, blir = 1 183 870 200 000 kr, 1 200 miljarder per dag! ggr 365 dgr= 432 112 623 000 000 kr, blir 432 112 Miljarder! som migrationsverket planerar att betala bara för asylboenden för nya som planeras komma hit.

Thoralf Alfsson

17 februari 2016 19:55

Den uträkningen får du stå för själv!

 
thojuh

thojuh

17 februari 2016 18:44

John Stolle?
Vad eller vem skapar konflikter i vårt land?
Fanns dom här konflikterna på 50- eller 60-talet?
Vad gnäller du för? Du står ju utanför.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 februari 2016 19:01

Owe F Lindgren. Håller med dig om Sv. Kyrkan. Ett kulturarv att värna för kommande generationer.
Just nu huserar tyvärr fel människor i ledningen, men röstar man på SD i kyrkovalet, minskar risken för sverigefientlig påverkan.

Varnhem, där finns mycket att värna för framtiden...

 
Ingen bild

Stefan A

17 februari 2016 19:27

Skall testamentera min döda kropp till svenska staten, de har redan tagit det mesta av mej och då kan de lika gärna få resten också....

 
Ingen bild

Ibbe

17 februari 2016 19:41

Vilken skara syltryggar det sitter i O-hamns kommunstyrelse. Man skriver t.o.m Om vad KLT:s representant säger i Aftonbladet om busstrakasserierna mot unga skoltjejer. Hur långt kan svenska politiker verbalt prostituera sig i strävan att vara politiskt korrekta mot sexuella trakasserier i olika former om de utförs av individer som har en minsta gemensamma nämnare? Den behöver vi ju inte nämna, den är välkänd. Men i O-hamns politiska kretsar är den som sagt som fenomen okänd. IQ-döden är selektiv tydligen. Svenska Kyrkan verkar eftersträva en ny religion som kan benämnas Krislam om man tolkar en del ställningstaganden från dess toppar. Så förenas politik och religion. Vad det för med sig behöver vi bara titta runt i Mellanöstern för att se.

 
Ingen bild

Demokratur

17 februari 2016 20:12

Jag hade gärna varit medlem i Svenska Kyrkan av de skäl ni anför. Tyvärr så är Svenska Kyrkan ett skändat kulturarv. En vänsterliberal feministisk extremistorganisation. Att detta skulle ändra sig är som att tro att man ändrar Miljöpartiets oikofoba synsätt genom att vara medlem där...
Tyvärr.

 
Ingen bild

Vaken

17 februari 2016 20:21

Detta utbredda åsiktsförtryck som sköljer över Sverige måste bekämpas med näbbar och klor. Inom kort kommer Sverige att hamna på Amnesty Internationals lista över politiskt förtryckta länder! Kalla inte förtryckarna för elit. De har inte gjort sig förtjänta av detta epitet! Ryggradslösa lögnare, självgoda mesar och vänstervridna smilfinkar som inte begriper ett uns av det oerhört allvarliga läge Sverige och Europa befinner sig i är det sista vi behöver. En ny regering är nödvändigt! Skicka protestbrev till ansvariga politiker och svenska kyrkan! Självklart ska ovannämnda idiotbrev INTE ACCEPTERAS!! Vilket jävla land som inte kan skilja på rätt och fel längre! Dessutom en anställd inom svenska kyrkan! Protestera och demonstrera! Ut med sådant PACK!!

 
Ingen bild

Båtboende kan bli 430 Miljarder

17 februari 2016 21:25

http://www.exponerat.net/kryssningsfartyg-blir-asylboende/

453 kr per dygn och person ggr 1790 st personer =810870 kr per dygn. under ett år blir kostnaden gångrad med 365 dagar = 295 967 550 kr.

under 1 år kostar boendet på denna båt 300 Miljoner!

tar 2 år för migrationsverket att handlägga. 810 870 kr ggr 365 dgr ggr 2 år = 591 935 100 kr, 600 miljoner kostar boendet bara på denna

båt,tills migrationsverket avgjord om de skall få stanna. men nu tar inget land emot sina medborgare så de kommer få uppehållstillstånd

och leva hela livet här om de önskar.

under tiden kommer det ca 2000 nya personer varje dag, denna flyktingström kommer pågå i flera år framåt enligt vad som sägs i media.

med 2000 st nya asylsökande varje dag blir 365 st såna båtar fyllda under ett år. Årskostnaden på 1 båt är 295 967 550 kr ggr 365 st

båtar = 108 028 155 750 kr, blir 108 miljarder. om flyktingströmmarna pågår i 4 år till,så behövdes 1 460 båtar,under 4 år.

108 028 155 750 kr gångrat med 4 år blir 432 112 623 000 kr, alltså 430 Miljader som migrationsverket skall betala för ge asylsökande

boende på lyxfartyg under 4 år.

fast det blir dyrare för ökningen borde beräknas med exponentiell tillväxt.
och migverket ersätter ju med upp till 1900 kr per person och dygn.
och det brukar komma 10 000 personer per dag under sommar halvåret.

Thoralf Alfsson

17 februari 2016 21:32

Du är djupt okunnig i ämnet och skall inte ägna dig åt beräknar!

Det du gör med ditt oseriösa exempel är att undergräva andra kritiker av massinvandringen.

Vad har du fått 2000 personer/dag ifrån? Dessutom skall den pågå i flera år!

10 000 personer per dag under sommaren. Ännu en felaktig uppgift!

Du verkar fullständigt okunnig!

 
Ingen bild

Fredde

18 februari 2016 07:43

Nya domen – båda utvisas för dubbelvåldtäkten! Den 31-årige man som dömdes till fyra års fängelse för dubbelvåldtäkten i Strängnäs har fått skärpt straff. Fem års fängelse och utvisning. Äntligen lite ordning och rättvisa.
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/nya-domen-bada-utvisas-for-dubbelvaldtakten

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards