thoralf

Direktlänk till inlägg 14 februari 2016

INDOKTRINERING

Av Thoralf Alfsson - 14 februari 2016 13:35

Melodifestivalen är ett skrämmande exempel på hur det svenska folket uppfostrats att applådera sin egen ”utplåning”. Att se masspsykosen när publiken jublar över ”Flickorna från Småland” fyller mig med förundran och vämjelse. När skylten applådera/jubla kommer upp följer svenska folket (publiken) uppmaningen. Det egna tänkandet verkar vara helt utplånat!

Men det är väl just det som Pisa-undersökningarna bekräftar, gång efter gång!


SVT visar ännu en gång upp den politiska korrektheten och hur politiserade till och med nöjesprogrammen blivit. Det mest tragiska är att så många betalar tusentals kronor för att se detta. Uppenbarligen utan att förstå vad som utspelas framför deras egna ögon.


Politisk propaganda och indoktrinering med ”bästa” manus.


PS

Jag såg heller inte programmet igår, jag avstår. Men idag på förmiddagen har jag fått både mejl och telefonsamtal om inslaget med Flickorna i Småland. Många är upprörda! Jag förstår dem.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Pelle

14 februari 2016 14:12

Tycker att Gina är en kanon brud som alltid gör ett bra arbete. Sen är det synd att SVT utnyttjar hennes talang för politiska syfte, men är säker att hon är med på det själv. Sen är det skönt att se en tjej som har anpassat sig till ett västerländskt sätt att leva. Utan slöja och beklädnad som täcker hela kroppen. Här gör Gina uppror även för de värderingar som hennes religion befäster när den tolkas som många muslimer gör. Som sagt hon står för sina värderingar vilket är starkt. Sen är SVT agerande helt åt helvete.

 
Ingen bild

Tobbe S

14 februari 2016 14:30

Tittar inte. Misstänker att tittarsiffrorna fortsätter att minska.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 februari 2016 14:36

"Palestinsk Norrlänning". Hur? Antingen är man Palestinier eller Norrlänning... Noterade också skillnaden i benbeklädnad mellan de båda...
Att Gina varit en Muslimsk Julvärd, jo, vi vet...

 
Ingen bild

Argus

14 februari 2016 14:38

Fantastiskt vilken tondövhet SvT och SR visar upp. När nästan halva befolkningen anser att flyktingpolitiken behöver förändras anser "public service" att Sverige behöver mer av det som visat sig inte fungera.

Hela politikområdet förutom ett par utopiska politiska sekter på yttersta vänsterkanten håller på att hämta sig från den kraftiga vänstergir som bland annat massmedia har hjälp till att skapa. Dagen är inte långt borta då de blint troende kommer att stå i all sin nakenhet och får förhoppningsvis skämmas för resten av deras liv.

 
Ingen bild

Demokratur

14 februari 2016 15:09

Det är med stolthet jag kan säga att jag sedan en längre tid inte konsumerar socialistpropagandan som SVT och SR spyr ur sig. Jag betalar givetvis inte heller för smörjan. Att sedan resten av folket okritiskt sitter och lapar i sig PK-smörjan... Ja, det säger allt om svenskarna.

 
Ingen bild

Sanningen?

14 februari 2016 15:43

@Pelle som programledare är hon riktigt dålig. Kan inte tala rent, skriker istället för att tala tydligt.

Rent ut sagt urdålig.

 
Ingen bild

Hacke

14 februari 2016 16:04

SVT, med politruken nummer ett Hanna Stjärne i spetsen, har av den egna inavlade miljön drabbats av sådan tondövhet för verkligheten att de inte själva förstår att de nu bokstavligen sjunger på sista versen.
Det som händer inom statstelevisionen och statsradion kommer inom en inte alltför avlägsen framtid att användas emot dem som värsta avskräckande exempel på hur det kunde gå till på den gamla onda tiden i demokraturen Sverige.
För nu vaknas det upp i rasande fart på alltfler håll. T o m på tidigare garanterat folkfientliga ledarsidor. Ett exempel fick vi så sent som idag på pk-ismens egen paradplats. Läs hur det nu tycks vara fritt fram att skriva om det vi vetat i decennier. Frågan är bara varför alla dessa professorer och övrig expertis varit så förbålt tysta under så förödande lång tid.

http://www.dn.se/debatt/eliten-satte-den-demokratiska-lyhordheten-pa-undantag/

 
Ingen bild

Anders

14 februari 2016 16:49

Jan Eriksson;

Versionen Delta Rythm Boys gjorde framfördes inte i syfte att bana väg för ett framtida maktövertagande av diktaturen Islam....det är skillnaden mot SVTs version. Det är det som har betydelse.
Tittar du dig omkring i världen så kommer du att se att vår tids Islam gör just det.....utplånar alla kulturer den kommer i kontakt med och ersätter den med sin egen. Alla ni som låtsar att ni slåss mot fascism och rasism när ni slåss mot Sd samtidigt som ni välkomnar Islam är en hel del bakom flötet.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

14 februari 2016 17:10

Så ska det låta!
Ursvenskt så det förslår:
https://www.youtube.com/watch?v=_QlcJRAVGtU

Vi är bäst och röstar DS!

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

14 februari 2016 17:11

För sitt eget välmående och hälsas skull bör man undvika SVT/SR/UR. Det känns surrealistiskt och totalt skrämmande, att den hjärntvättade Svensson-massan jublar med i det riggade förfallet. Svensken måste vara unik, hen jublar åt sin egen undergång, närhelst överheten spelar upp sin falskhet och förakt. Ibland kan jag tycka att Nisse i Hökarängen får skylla sig själv. Sverige tycks vara det land där filmen Gökboet mest motsvaras av en verklighet.

 
Ingen bild

Ibbe

14 februari 2016 17:15

Förutom att nämna att Gina är en ghettotjej och muslimsk julvärd , så glömde Perelli att sjunga om att Gina är uttalad antisemit. Så nog står hon upp för sin muslimska trosuppfattning. Att sedan SVT använder Melodifestivalen för politisk propaganda visar dels hur man använder statstelevisionen som indoktrineringsverktyg, dels hur aningslöst en svensk toppartist låter sig utnyttjas.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

14 februari 2016 17:16

Ursäkta, men det börjar bli lite småroligt.
Här kan ni avnjuta Kungen av Kungars version..:
https://www.youtube.com/watch?v=bCTA85dKvK8

 
Ingen bild

B Johansson

14 februari 2016 18:42

Det borde kännas besvärande för Gina att veta att hon blir utvald att leda det ena programmet efter det andra mera för att hon är muslim än baserat på andra kvalifikationer. SVT o SR gör det här för att provocera. Hon blir utnyttjad på samma cyniska sätt som när SVT väljer lucia. Det påstås att dagens skola uppmuntrar till kritiskt tänkande men den unga publiken här sväljer smörjan med applåder. Beklämmande.

 
Ingen bild

Calle

14 februari 2016 18:54

Talande att en kille som Kamil Ryba, med polskt påbrå, är en större Sverigepatriot än de flesta svenska syltryggar. Men så låter han väl sig inte fördummas av SVT och dess politikunderhållning. Lyssna på honom i intervju på Exponerat, han äger Aftonslaskens "reporter".

 
Ingen bild

Janita

14 februari 2016 19:04

Jag tittar inte heller på detta längre. Förr gick det att e det men absolut inte nu längre. Onödigt att bli upprörd och deprimerad.

 
Ingen bild

Ibbe

14 februari 2016 19:28

Har kommentarfältet havererat.

 
Ingen bild

Observer

14 februari 2016 19:36

Ja, undra på att man reformerade hela massmedia i Polen. De hade samma problem. Hela deras public service var fylld med vänster-kommunister som utövade politisk aktivism från sina arbetsplatser
-De fick sparken alle man!

 
Ingen bild

Kalle

14 februari 2016 19:43

""Löfvens löfte: Högre säkerhet på boenden""

http://www.expressen.se/nyheter/lofvens-lofte-hogre-sakerhet-pa-boenden/

Snälla statsminister Lövden det vore bättre att stoppa dessa våldsamma personer redan vid den svenska gränsen. De blir liksom inte snälla bara de passerar den svenska nationsgränsen. Hela svenska folket fattar det utom den svenska regeringen med herr Lövden som slingrar sig med alla slags undanflykter.

Inför pass och legitimationskontroll permanent och inte som det verkar bli nu endast temporärt. Då vet ni dessutom vart ni skall utvisa dessa våldsamma personer som förpestar det svenska stabila samhället (åtminstone var)

Snälla statsminister Lövden. Gör det NU och inte imorgon.

 
Ingen bild

Pepparholm

14 februari 2016 20:00

#B Johansson. Hon inser inte, att hon är SVTs husneger.

I Köpenhamn har statsministern och borgmästaren hedrat dem som mördades för ett år sedan. Genom huvudstaden gick ett demonstrationståg för att hedra demokratin. Lars Vilks var inbjuden att tala. Allt detta utan att störas av vänstermaffian.

I Sverige säger vår statsminister att han ska öka säkerheten på invandrarboenden.

Vilken av dessa statsministrar inger högst förtroende?

 
Ingen bild

Göta

14 februari 2016 20:02

(Off Topic)
Ni minns väl rubrikerna?
HÅNFLINADE I RÄTTEN EFTER ATT NÄSTAN HA SPARKAT IHJÄL PENSIONÄR
Ett invandrargäng slog pensionären Carl-Erik till marken och hoppade sedan på hans huvud tills kraniet trycktes in. Offret skadades livshotande och låg i koma i två månader - han miste synen på ena ögat och fick svåra hjärnskador, bland annat förlorade han minnet från åren närmast före misshandeln.

Två av ungdomarna dömdes till ett par veckors ungdomstjänst! Övriga i gänget friades helt trots vittnesmål och fick istället 36.000 kr var för att de suttit häktade!

Något år senare var det dags för en ny rättegång för den ena av de dömda killarna. Denna gång gällde det narkotikabrott, och återigen blev straffet endast en kort tids ungdomstjänst.

Nu är han på nytt anhållen för en grov misshandel, för att tillsammans med tre andra invandrare ha försökt skjuta ihjäl en man i Angered i somras. Den skjutne blev svårt skadad och är idag förlamad i bägge benen.

http://korta.nu/nytt-forsok

Ett representativt exempel på den fina svenska "rättvisan".

 
Ingen bild

Maggan

14 februari 2016 20:42

Idag ringde Radiotjänst sitt vanliga veckosamtal. Nej vi har inte någon TV sade jag. Vi kommer inte att skaffa TV så länge som det bara sänds propaganda, sade jag.
Tack och adjö, sade uppringaren.

 
Ingen bild

Svante1

14 februari 2016 21:02

Sitter nere på Kap Verde och mår gott med barn o barnbarn..
När jag kommer hem avslutar jag TV-licensen...Svt,Tv4 skräp,skräp.
Betalar bara för C-more och fotbollsallsvenskan...Håller på di gule.....

 
Ingen bild

Lotta

14 februari 2016 21:53

Löjeväckande att höra moderaternas migrationspolitiska talesperson sitta och klanka ner på regeringens migrationspolitik med tanke på att hans forne ledare är en av de som bär störst skuld till det helvete vi befinner oss i. Vad var det han sa moderaten Reinfeldt? Öppna era hjärtan och vi kommer inte ha råd till något annat än migrationen. Sverige har skrivit under konventioner osv. Nu försöker moderaterna ta över Sverigedemokraternas politik med gott stöd av SVT. Hur var det nu med de heliga konventionerna som inte gick ändra på? Uppenbarligen gick det ändra. Ställ 7-klövern mot väggen om detta är min önskan till SD.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

14 februari 2016 22:01

Delta Rhythm Boys var riktigt bra. Jag minns hur tagen goda mor var av dem, när de var här på turné.

Annan sort än dagens peknegrer som bara rappar "Fuck you".

Lyssna och njut av "Flottarkärlek"
https://www.youtube.com/watch?v=iFqeUUJ2xdg

 
Ingen bild

Niklas R

14 februari 2016 23:40

Som jag påpekade för min efter SVTs propaganda jippo - Gina är ingen muslim, eftersom om muslimerna tar över så kommer hon bli den första som de skär halsen av alternativt stenar på grund av att hon är en avfällning.
Dessutom är hon inte heller "palestinier" då det aldrig funnits någon nation eller folk med namnet. Fram till 640-talet så tillhörde området Bysans, som därefter ockuperades av muslimerna och så förblev det, med mindre avbrott under 1100-1300 talet när kristna återtog området under en period. Därefter var det under Osmanskt styre till 1918 när det efter många förhandlingar lämnades över till brittiskt mandatstyre. Britterna delade upp området mellan muslimer och judar i två delar, efter förhandlingar med muslimerna, där judarna fick landet väster om Jordanfloden och muslimerna fick landet öster om Jordanfloden, idag kallat Jordanien. När judarna utropade Israel 1948 så ockuperade Egypten Gazaremsan och Jordanien delar av Jerusalem samt Judeen och Samarien. Dessa ockupationer av vad som ursprungligen var judiskt hemland pågick fram till 1967 när israelerna tog tillbaka sin mark.

Först efter 1967 så börjar muslimerna i de tidigare ockuperade områden kalla sig palestinier. Något som deras "bröder" i Egypten och Jordanien glatt hängde på för då var de helt plötsligt inte längre deras problem (vilket skapade litet dilemma för Jordanien som i sin glädje hade annekterat Judeen och Samarien och därför så var ju faktiskt de personer som bodde där jordanska medborgare) tyckte de. Av de enkla anledningen så finns det inga palestinier, utan de är jordanier (muslimer som inte ville bo i judarnas hemland hade rätt att flytta till Jordanien enligt avtalet med kung Abdulla och Churchill). Men eftersom det värsta araber vet att ha till grannar är andra araber så blev inte det så populärt när väl Jordanien erkändes som stat.

Lång historia kort, det finns inget idag som heter palestinier. En palestinier är inget annat än ett fanklubb medlemskap.

 
Ingen bild

John P

15 februari 2016 03:00

Att SD minskar enligt SIFO är ju fantastiskt.
Nu kämpar vi tillsammans för att SD dör ut, då får vi sen ett mer homogent samhälle där i alla fall dom infödda svenskarna är överens.
Höja skatten måste vi nog göra för att kunna ge alla flyktingar ett drägligt liv.
Att höja skatten är samhällsekonomist positivt då vi bl.a måste utveckla alla energier fr. allt vindenergin.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 februari 2016 18:41

@SM811Måndag 15 feb 16:05 instinktivt

Trodde instinktivt att du menade i förhållande till Sentio eller Yougos:s mätningar.

 
Ingen bild

xmaverickx

16 februari 2016 02:27

@Jan Eriksson
Söndag 14 feb 14:15
Det föddes många bruna barn i Sverige 9 månader efter att de hade varit här.

 
Ingen bild

xmaverickx

16 februari 2016 02:32

@Ibbe
Söndag 14 feb 17:15
Så hon är emot sig själv, för hon ÄR semit i motsats till det utvalda folket vilka kallar sig för semiter utan att vara det.
https://www.youtube.com/watch?v=D0kWAqZxJVE

 
Ingen bild

Jerry

18 februari 2016 14:44

SVT har alltid en baktanke med programmen de visar. Är det en film så märker man snart hur hjulen har snurrat på den programansvarige. Typ vi måste ha med lite HBTQ här, något om kvinnlig frigörelse, kvinnomisshandel osv. De väljer sällan filmer i rent underhållningssyfte. Man blir trött av att aldrig få en brejk från politiseringen. Inte ens i "Vem vet mest" kan de avhålla sig från att smyga in feministfrågor. Bottennivån nåddes med frågan "Hur många år kommer det att dröja innan kvinnor tjänar lika mycket i lön som män?". Sen följde ett hittepåsvar om 200 år. Varken frågan eller svaret hade något med fakta att göra. Så håller man på i SVT dag ut och in.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se