thoralf

Direktlänk till inlägg 13 februari 2016

INGEN NYHET

Av Thoralf Alfsson - 13 februari 2016 17:56

 


I veckan kom Arbetsförmedlingen med ny statistik. Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson läser statistiken som fan läser bibeln. Är det någon minister som jag har väldigt lågt förtroende för så är det just Ylva Johansson. Under min tid i riksdagen gjorde jag några inhopp i Arbetsmarknadsutskottet som ersättare och då fick jag se och höra Ylva Johansson live. Hon inger inget förtroende, utan min uppfattning är att det är en betongsosse med skygglappar, dessutom osympatisk och inte särskilt trevlig.


Ylva Johansson minst sagt förskönade statistiken. Kom ihåg att S/MP-regeringen lovat halvera arbetslösheten och att Sverige skall ha EU:s lägsta arbetslöshet 2019. Detta löfte kommer de få äta upp mer än en gång.


När man tittar på arbetslöshetssiffrorna i mer detalj blir jag orolig. Speciellt om man tittar på gruppen inrikes födda och gruppen utrikes födda. Under det senaste året har antalet inrikes födda som är arbetslösa minskat med ca 20 000 personer. Vilket givetvis är väldigt bra och tyder på att hjulen snurrar på i svensk industri. Det som skrämmer mig är att bland utrikes födda har antalet arbetslösa ökat med ca 16 000 personer. Trots att många betraktar det som en högkonjunktur fortsätter antalet arbetslösa bland utrikes födda öka dramatiskt. Det finns inga integrationsåtgärder i världen som kan ändra på detta.


”Den allra största delen av de utrikesfödda arbetslösa, 145.000 av sammanlagt 189.000 personer, är från länder utanför Europa. Det är också gruppen utomeuropeiska arbetslösa som ökar snabbast.”

DN 2016-02-12


 


Under februari förväntas också antalet arbetslösa som är utrikes födda överstiga antalet arbetslösa som är inrikes födda. Med tanke på att utrikes födda utgör nästan var femte person i Sverige eller närmare bestämt drygt 16 procent av befolkningen är det en mycket oroande utveckling. Eftersom det dröjer flera år innan nyanlända kommer in i statistiken över arbetslösa så kommer sannolikt utveckling bli än mer dramatisk under 2016-2018, när den stora invandringen under 2014 och 2015 slår igenom. Oavsett vad Ylva Johansson säger och gör så kommer antalet arbetslösa bland utrikes födda öka dramatiskt.


Sveriges fullständigt oansvariga invandringspolitik kommer leda till nya rekord i arbetslöshetssiffror!


Lögnerna från de politiskt korrekta kommer brutalt avslöjas. Idag är det färre och färre som pratar om de ”högutbildade flyktingarna”, istället pratar man mer och mer om den stora gruppen lågutbildade eller till och med analfabeter bland flyktingarna.


Detta är ingen nyhet för oss som alltid söker sanningen! 
 
Ingen bild

Kent Agent

13 februari 2016 18:27

Han är inte min landshövding! En lögnare av stora mått, 50 procent!!?,

 
Ingen bild

Hasse

13 februari 2016 18:43

Gratisätaren Stefan Carlsson.

 
Ingen bild

Morre

13 februari 2016 18:46

En sån pajas FixarFrasse är

 
Ingen bild

Observer

13 februari 2016 19:38

Lövén gör brakfadäs -igen!

http://www.di.se/artiklar/2016/2/13/stefan-lofvens-tabbe-i-indien/

...Har han drogproblem? ...Är han mentalsjuk?

Hur som helst är han otillräknelig.
Denna regering är som att ha en stupfull pilot under en resa. Kan inte besättningen ersätta piloten? Uppenbarligen ..inte.

Då återstår det för Svenska folket (Passagerarna) att agera. Något måste nu göras!
Det måste bildas någon grupp som kan ta över spakarna, Snabbt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 februari 2016 19:44

Märkliga fritidsaktiviteter på asylboenden - igen.. "Tälja" med kniv i medmänniska. Denna gången utanför Söderhamn. Dystert..

 
Ingen bild

Eric H

13 februari 2016 19:45

"Antalet" arbetslösa är en sak, viktigare är storleken på den grupp, kohort, ur vilken de hämtas.
Din statistik ser nästan bra ut! Vid en första anblick..
Men om man börjar räkna procent arb lösa ur kohorten...*suck*...

 
Ingen bild

Lasse.P.

13 februari 2016 20:15

Har ni tänkt på detta att en svensk lägger cirka i snitt 100 000:- i skatt per år, detta gör att han betala för 2 st invandrare SOM KOSTAR 1900:- PER DYGN( JAAAA DETTA ÄR SANT )Det betyder 2 st kostar 3800:- per dygn ggr 365 dagar 1.387.000
Nu kan ni ta en riktig funderare och ( SOVA GOTT )
Alla kan ta sig en funderare hur man ska lösa detta men jag vet det är bara att gå med SD

 
Ingen bild

Olof G

13 februari 2016 20:44

En öppen fråga till Thoralf eller andra som är insatta i de regler som som det kommunala styret lyder under.

Kan avtal ingångna med migrationsverket, beslut om placering av förläggningar eller liknande stoppas med hjälp av medborgarinitiativ? Med tanke på opinionsmätningarna borde det vara relativt enkelt att samla de 10% av kommuninvånarna som krävs för detta.

Om SDs kommunavdelingar på bred front skulle organisera detta så skull folket kunna göra sin röst hörd på ett ytterst påtagligt sätt.

Thoralf Alfsson

13 februari 2016 21:05

Nej!

 
Ingen bild

calle

13 februari 2016 20:53

tok-Ylva är ju sambo med Erik Åsling som fick anställning hos Svenska lobbykontoret och Usa banken Goldman Sachs, som nu troligen lånar ut pengar till Svenska staten, för att finansera massinvandringen.

SD får sedan ta över ett Sverige som är skuldsatt nära konkurs.

 
Ingen bild

Calle

13 februari 2016 21:39

mindes skrev fel namn. Åsbring skall det vara.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Erik_%C3%85sbrink

som sålde Sverige till USA bankerna i Novemberrevolutionen

https://www.youtube.com/watch?v=Z95xH9Svq3k

allt sker i avvecklingen av Svenska välfärdsamhället styrs nog av bankirer. 7 klövern är marionetter som visas upp i media

 
Ingen bild

Blåsippan

13 februari 2016 22:37

Åhh neeej! Inte den pk-uppblåsta isterbuken igen.

 
Ingen bild

hasse j

14 februari 2016 00:18


å nej!
Tjock-steffe är en skam för kalmar!
Precis som den öländske pajsaren Persson.

 
Ingen bild

Harold the Barrel

14 februari 2016 02:54

Vad driver odjuret Reinfeldt?

Reinfeldt har varit i Finland och berättat om sakernas tillstånd. I Sverige fungerar allting och vi lever i något slags mångkulturellt lyckorike.

Så är inte fallet.

Sverige befinner sig närmast i fritt fall. Polis, räddningstjänst, AF, FRK, socialtjänst, bostadsmarknaden, skolan och äldrevården har kollapsat eller gör det inom kort. Svenskarna är djupt oroade för framtiden och det groteska inflödet av fientliga muslimer som aldrig kommer att anpassa sig. Folk blir sjuka av oro när en bostad i det egna bostadsområdet är till salu. Man är livrädd för att muslimer skall flytta in. Om det flyttar in muslimer vet man att det är en tidsfråga innan man själv måste flytta.

Han påpekar vidare att syrier och irakier är mera arbetsamma än vanliga "sketna" svenskar.

Tino har synpunkter på det påståendet:

”Det är oklart varför Reinfeldts erfarenhet skiljer sig från officiell statistik. Enligt SCB är andel som arbetar bland de arbetsför ålder ca 84 procent för Sverigefödda, 55 procent för invandrare från Syrien och 39 procent för Irak, det senare bland de lägsta för samtliga invandrargrupper.”

Jag uppmanar Reinfeldt att besöka närmaste livsmedelsbutik som drivs av t.ex irakier. I den butiken finner han män och endast män. Det är alltid horder av personal i dessa butiker och de verkar mest stå och prata eller röka. Absolut INTE arbeta! Hur det står till med hygien, moms, kollektivavtal, arbetsgivaravgifter och försäkringar i dessa butiker vill nog Reinfeldt helst inte veta.

Sedan besöker han lämpligen en ICA-butik eller Statoil. Där finner han en eller högst två anställda svenskar som sköter hela ruljansen.

Är psykopatiskt hat den enda förklaringen till varför Reinfeldt avskyr svenskar? Han uttrycker sig på ett vedervärdigt sätt och förolämpar hela svenska folket.

Fy fan vilket obehaglig man.

 
Ingen bild

ÅMÅL

14 februari 2016 08:59

http://nynashamnsposten.se/nyheter/nynashamn/1.3553195--tack-nynashamn-for-allt-stod-

 
Ingen bild

ÅMÅL

14 februari 2016 09:01

Obs! Citat från artikeln i Nynäshamnsposten
"90% av oss är vuxna med militär utbildning"!!!

 
Ingen bild

x

14 februari 2016 09:09

Den svenska arbetslöshetsstatistiken är inte trovärdig, därför att en officiell arbetslöshet på exempelvis fem procent innebär inte att nittiofem procent arbetar! Det verkligt intressanta vore att få reda på hur många procent av hela befolkningen mellan tjugo och sextiofyra år som arbetar. Detta skall dessutom vara omräknat till heltider för att avslöja bluffen med begreppet sysselsatta som bara kräver en arbetad timma under aktuell mätvecka.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

14 februari 2016 09:14

Jag mejlade detta till landshövdingen 8 juni

till: stefan.h.carlsson@lansstyrelsen.se

Hej
Lyssnat på del av ditt tal från Skäftekärr.
Tycker du inte det är fult att ljuga? Hur har du blivit uppfostrad? Jag
skulle skämmas ögonen ur mig om jag sa så grova lögner som du.….

..och fick snabbt svar. Något om att det fanns många sätt att mäta på.

Tyvärr hittar jag inte hans svar. Ska leta på annan plats.

(stassministern hade tidigare sagt 30%, och Ylva J. 1/3. Men landshövdingen han sa 50%)

 
Ingen bild

Ludvig

14 februari 2016 09:26

Det ska bli intressant att se vad arbetsförmedlingen gör med alla arbetslösa utrikesfödda. Det kan inte vara en allt för lätt uppgift.

 
Ingen bild

Tony

14 februari 2016 09:28

Sifo kör på i känd stil med tillrättalagd Statistik
där SD ligger 10% under vad andra mätinstitut som
inte styrs av Svensk Media kommit fram till? Att det
handlar om önskedrömmar för PK snarare än exakta resultat
är inte svårt att räkna ut!

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 februari 2016 10:30

Annat ämne. Lyssnade nu på Sveriges Radio,s "Public Service" i P1. Rikspolischefen Dan Eliasson imiterades två gånger där han uttryckte sympati över de vållande.
Med tydlig hänvisning till det vuxna "baaarnet" som begick ett brutalt mord i Möndal på ett hem för ensamkommande och det uttalande Eliasson gjorde efteråt med stark sympati för gärningsmannen..

 
Ingen bild

Lena

14 februari 2016 12:23

@Harold the Barrel
Odjuret Reinfeldt, det var väl ett mycket passande ord för honom. Varför han hatar det svenska folket så infernaliskt är svårt att förstå, men är ett faktum. Och nu gör han, precis som satanister, VÄNDER på all sanning och logik och påstår tvärtom att: DET är svenskarna som är lata och irakierna som är arbetsamma all insamlade data och statistik till trots.

När jag läste artikeln om Reinfelds förehavande i Finland så skrattade jag först. Men vid närmare eftertanke så förstår jag att det finns ett psykologiskt inre tvång hos honom som gör att han måste spy ut sitt hat över oss svenskar. Det är illa och farligt att så många blev lurade att rösta på honom 2006. Han uppträdde ju så rekorderligt till att börja med. Men så är det med psykopater, de skickliga på att luras. Och visst är det sant att svenskar VAR/ÄR? blåögda och lättlurade, just därför att de själva aldrig skulle tänka sig att göra så, det fanns inte i deras föreställningsvärld.

Numera är vi många som uppgraderat våra erfarenheter, och som sagt hatet har kommit utifrån och spridit sig som en cancer. Det finns mycket lite av tillit till den etablerade eliten, mycket litet. Det har varit en dyrköpt erfarenhet.

Skriver under på varje ord i ditt inlägg.

 
Ingen bild

C Andersson

14 februari 2016 12:29

@calle@

"Erik Åsbrink är son till Per Åsbrink, som var riksbankschef. Han är sedan 2002 gift med tidigare ministerkollegan Ylva Johansson och har dottern Marika Lindgren Åsbrink tillsammans med Anne-Marie Lindgren. I april 2015 meddelade paret Åsbrink/Johansson att de separerat."

Källa: Wikipedia

 
Ingen bild

C Andersson

14 februari 2016 12:32

Kommentera gärna:

Så ska Malmö få sitt migrationsmuseum
http://blogg.sydsvenskan.se/dygnetrunt/2016/02/13/sa-ska-malmo-fa-sitt-migrationsmuseum/

 
Ingen bild

Lena

14 februari 2016 13:00

Tittar på staplarna och undrar om det finns uppgifter om ålder och funktionsnedsättningar? Bland svenskar är det nog en hel del som har funktionsnedsättningar och dessutom är ganska nära pensionsåldern. Vi står i AFs register, men får mycket lite hjälp. Det är tydligen MYCKET SVÅRT att placera några av oss inom kommunen eller landstinget, det verkar som om andra grupper har förtur (och snabbspår).
Om man har fel ålder, fel hudfärg (vit) och tyvärr har en kronisk sjukdom som gör att få vill anställa till normal lön, vad återstår? Jag har arbetat och betalt in skatt i 35 år men detta hjälps inte.

Det var Reinfeldt som införde försvårande regler på sjukförsäkringarna och vi har ännu inte hört mycket av vad S har för planer för ex FAS 3 annat än att de nu upphör. Men vad kommer istället? Kommer det att finnas reträttplatser i samhället i framtiden?

 
Ingen bild

Lena

14 februari 2016 13:08

Annat ämne: Ann-Helen Rudberg har räknat ut att antal mord i Sverige måste vara mer än 150 för 2015 och inte mellan 70-90 som är officiella siffror. Men det är klart de kanske de kanske kallar en del mord för dråp och att de då hamnar under annan statistik.

http://annhelenarudberg2.blogspot.se/

 
Ingen bild

Tony

14 februari 2016 13:12

Är det någon som vet ifall Fredrik Reinfeldt fortfarande
uppbär Arvode från Riksdagen, i så fall borde han betala
tillbaks varenda krona , hans skador på landet är så pass
stora att han inte ska ha betalt till på köpet, att han nu
även exporterar sitt hat mot Svenska folket utomlands är
det viktigt att han inte erhåller någon ersättning från
folket!

 
Ingen bild

Jan Eriksson

14 februari 2016 14:08

Här är landshövdingens svar: "Hej Om det var utbildningsnivån på våra nyanlända du tänkte på så finns det många siffror och uppfattningar om detta. Ha en bra dag. Stefan"

Se mitt tidigare inlägg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se