thoralf

Direktlänk till inlägg 6 februari 2016

NYTT UTKAST PÅ INFOBLAD

Av Thoralf Alfsson - 6 februari 2016 23:24

Jag har gjort ett utkast på ett nytt infoblad där jag kombinerar statistik på asylsökande och mitt förslag på skatteuppror genom ett avdrag i deklarationen.


Vad tycker mina läsare? Jag tar gärna emot synpunkter.


Finns det något intresse att sprida detta infoblad?


    


Har även tagit fram en version där jag i diagrammet visar statistik för åren 2011-2015 för de nordiska länderna. Den har efterfrågats tidigare av några läsare.


    

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kalle

7 februari 2016 00:23

""Sönerna dömdes för våldsamt upplopp – nu vräks familjerna""

http://avpixlat.info/2016/02/06/sonerna-domdes-for-valdsamt-upplopp-nu-vraks-familjerna/

Nu känns det nog MYCKET lättare att andas i Danmark. När kommer vräkningstrenden till sverige??? Hoppas den kommer mycket snart. Skulle gjorts redan igår!!!

 
Ingen bild

moder svea

7 februari 2016 07:41

@Kalle
Tycker du då att det även skall gälla alla svenskar vilkas barn begår brott?

 
Ingen bild

Sanningen?

7 februari 2016 08:43

@moder svea, nu pratar Kalle om "svenskar", inte om svenskar.

 
Ingen bild

Tony

7 februari 2016 08:56

@ Moder Svea.

Det gäller säkert redan, för om Svenskar bär sig lika
illa åt som många av dom så kallade nyanlända Barnen gör
så åker dom ut efter någon varning, det är skillnad på
folk och folk, men inte till Svenskars fördel!

 
Ingen bild

SM811

7 februari 2016 09:46

@moder svea
Nu var det invandrare som det gällde men du kanske har samma uppfattning som Åsa Romsom och de PK att så fort invandrare befinner sig i Sverige är de svenskar.

 
Ingen bild

World Traveller

7 februari 2016 10:38

Moder svea, jag tycker du ska ta och åka och studera RIKTIG rasism. Åk till Saudiarabien och Kuwait och se med egna ögon den öppna rasismen mot vita och färgade icke-muslimer! Åk till Irak och se deras bangladeshiska slavar! Åk till Sudan och följ med en hjälporganisation när de friköper kristna slavar av muslimerna! Kanske du lär dig nåt.

 
Ingen bild

Pippi på foto

7 februari 2016 10:52

Om jag nu ska uttrycka mej ungdomligt så är det "skitbra"!

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

7 februari 2016 11:02

Den möjligheten finns redan i Sverige. Även om den inte tillämpas särskilt ofta.

Den ger värden rätt att vräka hyresgäster om de, deras barn eller gäster stör eller förstör. Eller håller på med allmänfarlig verksamhet. Jag tror nog att brandbomber klassas in under det?

 
Ingen bild

SM811

7 februari 2016 11:04

Mycket bra infoblad. Måste ut till alla.

 
Ingen bild

Lotta

7 februari 2016 11:24

Julia Caesars söndagskrönika rekommenderas till den naive dumbommen som kallar sig moder svea.

http://snaphanen.dk/2016/02/06/sondagskronika-laat-inte-barnen-ta-smallen/#more-185428


 
Ingen bild

Lena

7 februari 2016 11:33

Den där gula stapeln som visar hur Sveriges intag av asylsökande saknar all proportion till övriga nordiska länder, och det gör ont att se hur vår s k politiker och ledare kan vara så in i bomben bombade att de VÄGRAR INSE galenskapen.

Tycker att det är rätt att lägga upp ett förslag till hur man kan reta myndigheterna med att göra avdrag på deklarationen för massinvandringen. Bravo! Vem mer törs lägga upp ett sådant förslag. Sanningen är den att vi behöver fördubbla ansträngningarna med protester och VISA TYDLIGT att elitens plan INTE HAR VÅRT MEDGIVANDE.

 
Ingen bild

Lena

7 februari 2016 11:59

Vi hör nu på nyheterna att ca 30 000 nya flyktingar från Syrien som nu flyr Aleppo som ryssarna nyligen bombade, mot Turkiet. Dessa flyktigar är säkerligen Assads fiender. En del av dem kommer nu säkert till Sverige och söker asyl och det blir än mer bråk på asylförläggningarna.
Syriens inbördeskrig startade för att olika folkgrupper inte kunde samsas. En liten folkgrupp som tidigare bebodde dessa trakter runt Aleppo och Damaskus var Druser, de utgör ca 1,5 milj. De är emot sunnaislam de vill inte ha med "Muhammed" att göra, de anser att deras religion (de flesta är inte ens religiösa) är kusin med Assads folk (som är Alawiter) och har en gammal tro som är mer åt shia-hållet. Har råkat några Druser på ett språkkafé, (ett jobb jag är dirigerad att vara behjälplig med). Min erfarenhet är att de nyinkomna som kommer till språkkafeét (för att tala svenska med svenskar) är de som är ambitiösa och bemödar sig att få kontakt. Ett sådant drusiskt par berättade att de dricker vin, de är monogama, kvinnan ska utbilda sig, hon har samma rättigheter som en man, hon har rätt att begära skilsmässa etc. De gör ett mycket modernt intryck och de sätter frihet högst på sin lista av vikt.

Den här typen av invandrare som är högutbildade (läkare och frun är narkossköterska) har störst chans att integrera sig.

Den som inte kan umgås alls med några personer från ett annat land ska naturligtvis inte göra detta, men detta är VERKLIGHETEN och vi blir ju tvungna att anpassa oss så att livet blir uthärdligt. För mig är det OK med människor som kommer till vårt land och har denna inställning.

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 februari 2016 11:59

Annat ämne. Läser nu en Facebookkommentar. Där skriver man om att kristna i Turkiet får stämpeln GAVUR i sina pass/id-kort. Nästan som en Judestjärna. Stämmer verkligen detta?? Förfärande i så fall..

 
Ingen bild

Lena

7 februari 2016 12:02

Oops, glömde länken:

http://www.dagen.se/utsatta-druser-i-syrien-ber israel-on hjälp

 
Ingen bild

Demokratur

7 februari 2016 13:05

Överhuvudtaget är det fascinerande tankebanor när man kommer som gäst till ett land och kan komma på idèn att begå brott som tack. Lite som att knacka på hos "Moder Svea", fråga om hjälp, och som tack stjäla halva bohaget... Men, som hycklerisvenskarna brukar säga, PK-godhet så länge andra drabbas är OK...

 
Ingen bild

Kalle

7 februari 2016 13:46Svar till moder Svea

""Åtta ynglingar i åldrarna 15 – 18 år greps för att ha deltagit i upploppet, och i januari fick de sina domar. De dömdes till åtta månaders fängelse vardera. Samtliga dömda har, enligt vad som uppges i danska medier, asylrelaterad invandrarbakgrund. Flertalet uppges ha somaliskt och irakiskt ursprung.""

""Man menar att familjerna visat sig oförmögna att uppfostra och ta ansvar för sina tonårssöner, och att den brottslighet ynglingarna dömts för är så grov att familjerna förverkat sin rätt att bo i området. De båda fastighetsbolagen menar vidare att de i första hand måste tänka på säkerheten för andra boende i området. ""

""Många danskar verkar tycka att det daltas alldeles för mycket med kriminella invandrare, och att det krävs betydligt hårdare markeringar mot invandrarfamiljer som inte tar ansvar för sina ungdomar.""

""Uppemot 15 000 personer har besvarat enkäten, och hela 94,6% av dem stödjer vräkningsbesluten.""

Jag stödjer vräkningsbeslutet av invandrarfamiljerna precis som nästan hundra procent av Danskarna gör.

Liknande tendenser till vräkningar av störande familjer finns även i England och andra länder.

Finns inga svenskar kvar i liknande problemområden. De har flytt bostadsområdet på grund av dessa störande och straffade invandrare.

Se på verkligheten av idag sverige!!!

 
Ingen bild

Observer

7 februari 2016 14:54

Väldigt bra!
Detta kommer att bli en riktig "snackis" när det sprids.

 
Ingen bild

Observer

7 februari 2016 15:05

Detta är det bästa jag läst; Det är en ur kommentar på Snaphanen

"Det som förvånar mig är hur vuxna kan rösta på en politik som drabbar deras egen avkomma. Jag kan bara inte förstå det. Hur kan lojaliteten med utlänningar som av alla möjliga skäl vill bo i Sverige vara större än lojaliteten med de egna barnen och deras framtid? Hur ser tankearbetet ut bakom den prioriteringen?"

Tips: Julia Cesars artikel där är en höjdare denna helg!

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 februari 2016 15:17

Julia Caesars krönika. Återigen en skarp krönika om läget i Sverige. Den vrede som jäser överallt i landet kommer att ge SD minst 30 procent i kommande väljarundersökningar.. 40 procent inom ett år om inget händer med den galopperande nuvarande felaktiga invandringspolitiken...

 
Ingen bild

JAnne

7 februari 2016 15:32

Mycket bra förstasida på infobladet - saker som definitivt alla svenska borde känna till. Skatteupproret däremot tycker jag är lite off. Bättre jobba politiskt och med information till allmänheten så att vi kan få ett slut på vansinnespolitiken än att köra kampanjer som kan missuppfattas.

Thoralf Alfsson

7 februari 2016 15:54

Du får gärna utveckla lite hur det kan missuppfattas.

 
Ingen bild

Lotta

7 februari 2016 16:15

Minns så väl alla tårdrypande inlägg på Facebook efter att bilder på den 3-årige Alan Kurdi kablats ut över världen. Många gjorde jämförelser med sina egna barn och visste inte riktigt tills sig av sorg och vrede. Att det var pojkens egen far som var smugglaren som körde sin egen familj i graven glömde man bort eller ville man inte ta det till sig. När en liten pojke på 10 år blir våldtagen av en 20-årig irakier och så skadad att han behöver sjukhusvård är det ingen av de nyss såå godhjärtade som ens ägnar händelsen en tanke. Denna lilla killes hela liv är förstört men det bryr sig inte de goda Facebookföräldrarna ett smack om.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3434708/Iraqi-migrant-raped-10-year-old-boy-swimming-pool-Vienna-told-police-sexual-emergency-hadn-t-sex-months.html

 
Ingen bild

lecomte

7 februari 2016 17:03

@Observer 15:05, Lotta 16:15

Ni må ha i beaktande att det svenska folket är ett fredsskadat och sjukligt ömsint släkte in absurdum. Ett äckligt skimmer sprider sig lätt över somt beteende.

 
Ingen bild

Hasse j

7 februari 2016 18:09

Strålande!

Vore intressant med lite grafik typ: Så här måmga timmar jobbar du för att drifta en ensamkommande (+ efterföljande släktingar).

 
Ingen bild

egor

8 februari 2016 16:38

Version två är bäst

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se