thoralf

Direktlänk till inlägg 3 juli 2015

BESVIKNA MODERATER

Av Thoralf Alfsson - 3 juli 2015 22:31

Då vet vi vad Anna Kinberg Batra och moderaterna vill satsa på! Massinvandring!


Det är faktiskt slutsatsen av kvällens tal. Moderaterna ser uppenbarligen problemen som uppstår till följd av massinvandringen. Det enda Batra tjatade om var utanförskapet som skulle rättas till med ytterligare 9 miljarder kronor. Inga volymer!


Det mest logiska vore ju att begränsa invandringen. Men dit har Batra och moderaterna ännu kommit i sina "skarpa" hjärnor och experter. I varje fall inte moderaternas talskrivare. Batra påstod att SD inte hade några förslag på lösa utanförskapet. Det visar också att hon har väldigt svårt att lyssna eller är döv.


Jag tror att det var många besvikna moderater som stängde av sin TV och undrade vad som händer i deras parti. Jag tror att vi kommer att få se en hel del avhopp från moderaterna under resten av året om man inte skrotar DÖ.


Det lär bli än mer besvärligt när höstbudgeten skall gå igenom riksdagen till hösten.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Odalbonde

3 juli 2015 22:49

En röst på moderaterna är en röst på rödgrön röra.

 
Ingen bild

OT

3 juli 2015 23:09

Apropå de nya Moderaterna "Disarmament, Demobilisation and Reintegration (DDR)": https://www.fba.se/en/Competences/Disarmament-Demobilisation-and-Reintegration/

Inte ens quisling kunde genomfört det på samma elganta sätt!

Vem skulle i sin vildaste socialdemokratiska fantasi, kunna förutspå att 70-talets grisfester skulle transformeras om till ramadamadindong?

Man inser ju utan att vara raketforskare från Syrien att "Svensk Stasiforskning förstörs...": http://www.expressen.se/debatt/svensk-stasiforskning-forstors-till-nyarsafton/

Ty vad skulle visa sig om denna forskning skulle bli offentlig?

Tack och lov har det svenska folket fortfarande huvudet i behåll (hur länge det nu varar...) - "Wind Of Change": https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ

 
Ingen bild

RobertSt

3 juli 2015 23:34

DÖ är det bästa som kunde hänt för SD. Tack vare denna högst odemokratiska (upfunnen i Stockholm) åtgärd så förflyttades oppositionsrollen från de borgerliga till SD.
Det tackar vi naturligtvis för!

 
Ingen bild

Tompa

3 juli 2015 23:51

En alliansväljare måste känna sig grundlurad.

Det är obegripligt att de har några väljare kvar överhuvudtaget.

 
Lassekolja

Lassekolja

4 juli 2015 00:26

AKB vet hur hon skall få riktiga Moderater tillräckligt frustrerade för att byta till SD. Bra talat AKB!!!
Jag blev mycket positivt överraskad igår när Richard Jomshof fick bemöta galningarna i debatten om "flykting"-mottagningen. När en moderat, i något sammanhang, hävdade att "det går inte att samarbeta med SD för att SD bedömer människor olika beroende varifrån dom kommer", blev jag provocerad, eftersom just SD inte vill att utlänningar INTE skall prioriteras utan alla skall ges samma möjlighet!
Ikväll skötte Paula Bieler uppgiften att bevaka SD´s intressen, vilket hon gjorde bra tycker jag.

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Blåsippan

4 juli 2015 00:28

Jag stötte på Wretlund. Den hycklande nickedockan(S) som "styr" i Oskarshamn. Där stod han plötsligt framför mig vid öltältet vid Latitud (festival). Framhejad av min kompis frågade jag om de eskalerande sk ensamkommande. Vilken ålder de har och hur många som är flickor. Han fick väldigt bråttom därifrån. Så ynklig han var.. Han kände igen mig då han sett mig på fotboll sa han vilket stämmer. I själva verket har han sett mig ihop med Mattias Bäckström/Johansson på Gotlandsfärjan. En häst glömmer inte men blunda det kan han. Man skall konfrontera dem så ofta man kan. Ikväll skämdes han och flydde raskt.

 
Ingen bild

w-son

4 juli 2015 01:14

Symptomatiskt är nyordet det "nya utanförskapet" som de Nya Moderaterna introducerade - månne för att undgå sitt eget ansvar för att ha skapat detta utanförskap. Eller har det möjligen uppstått sedan de rödgröna tog över stafettpinnen med Mp:s migrationspolitik?
Enligt SvD:s fantastiskt djuplodade politiska analys är detta nyord t.o.m mer populärt på sociala medier, såsom twitter, än svetsarn's nyord "utvecklingsmoral". Man baxnar faktiskt för de intellektuella höjdpunkter som ständigt slås av den sk politiska/mediala eliten, eller den "nya intelligentian" i detta arma land. Elefanten i rummet står fortfarande kvar och blir större och större för var dag......
http://www.svd.se/kinberg-batras-nyord-popularare-an-lofvens/om/almedalsveckan-2015

 
Ingen bild

OH

4 juli 2015 07:46

För att få ordning i utanförskapet måste man som i allt annat börja från grunden och söka anledning och ansvar. Batra vill skylla på SD, men glömmer att det var Reinfelt/Batra ,Lööw och Miljömupparna som bär största ansvaret för uppkommen situation.Det är deras ansvar att finna en lösning som ej belastar skattebetalarna mer.

 
Ingen bild

World Traveller

4 juli 2015 07:48

68 personer har dött i "mystiska" bränder hittills i år. Undrar om det har någonting med Expressens/Researchgruppens lista över invandrings och islamkritiker.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

4 juli 2015 07:54

I veckan hade Barometern/OT två helsidor snyft om en invandrarfamilj i Oskarshamn som efter att haft det bra i nio år i Sverige nu hade fått uppehållstillstånd . Är det någon som tror att reportrarna ställde frågan vad familjen levt av dessa nio långa år och vad dom ska jobba med ,vi har ju inte jobb till våra egna en gång !

 
Ingen bild

S-E Karlsson

4 juli 2015 08:22

PS till mitt förra inlägg , familjen består av 5 personer , vad har det kostat varje månad i nio år ! Det har vi,du och jag fått stå för via vår skatt ,om dom äldre någon gång kommer att jobba kan nog diskuteras !

 
Ingen bild

Bo

4 juli 2015 08:27

Annas pladder gör ju bara processen kortare, helt O.K

Thoralf Alfsson

4 juli 2015 08:31

Ja, åtminstone borde det vara så.

 
Svensson

Svensson

4 juli 2015 08:34

Moderaterna påstår sig vara besvikna på den massinvandring dom bedrev i åtta år,lösningen är att dom vill forsätta bedriva massinvandringen,skojar dom med oss ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

tonton

4 juli 2015 08:46

Att hon överhuvudtaget kan tala om skattesänkningar och andra ekonomiska frågor när hon själv gått i bräschen att INTE rösta fram sin egen ekonomiska politik enl DÖ, utan förbehållslöst släppa fram socialisterna -De RIKTIGA moderaterna bör rimligen överväga alternativ till de "nya sosse wanna be partiet"...

 
Ingen bild

Tony

4 juli 2015 09:16

Nya rekord för dom ensamkommande Ankarbarnen, givetvis
bara pojkar. 12000, om man sen tar det gången 7-8 per.
som kommer som ett brev på posten så fort ankarbarnet
fått sitt uppehållstillstånd? Detta plus all övrig
invandring, visar på att nya fantastiska rekord kommer
att slås i stolle landet Sverige. Men det visar också
på ett enormt förakt mot urbefolkningen från politiker
som helt tappat både verklighetsförankring och förstånd.
Trots att dom vet och får påskrivet varje dag att
befolkningen äntligen har tröttnat på massinvandring
så kör dom på med samma floskler, man dumförklarar
väljarna som mindre vetande, precis som förrädaren
Fredrik Reinfeldt även har gjort!
Om vi hade haft en normal Media så hade frågan ställts
för länge sedan vad det är för konventioner som binder
upp Sverige till att vara världsmästare i invandring.
men som tydligen alla andra Europeiska länder klarar
sig ifrån?

 
Ingen bild

Lotta

4 juli 2015 09:38

Led igen Anna Kinberg Batras tal tills jag somnade. Har aldrig hört ett tråkigare tal. Helt befriat från känslor inte en tillstymmelse till nyanser i rösten. Likt en robot levererade hon sitt tal. Kommer ihåg någon som gjorde sig rolig över att Jimmie Åkesson var "tvungen" att ha med sitt tal på en platta som han använde som stöd. Hoppas vederbörande såg gårdagens, från papper helt innantilllästa tal.

 
Ingen bild

Ulf

4 juli 2015 09:43

Familjen Kindberg-Batra. Vilken av dem är gift med en komiker?

 
Ingen bild

Håkan Adehorn

4 juli 2015 09:56

Hörde på P1 att tiggarna satt utanför muren denna vecka. Reportern hade frågat Visbys kommunpolitiker "varför det inte satt några tiggare innanför muren?" Svaret! Vi har hittat arbete åt dem??? Vet inte om du hörde det själv Thoralf.

 
Ingen bild

Hacke

4 juli 2015 09:56

Vad som får tidigare moderater att fortfarande bita sig kvar vid detta parti som Reinfeldt så demolerade i grunden är för mig en fullständig gåta.
För de som dessutom gör det efter denna robotaktiga efterföljare och Reinfeldtbeundrarinna är allt hopp ute om ett uppvaknande.
Det enda som framkom var väl att hon nu ska ösa ytterligare miljarder till det problem hon och hennes parti i hösta grad själva har skapat.

 
Ingen bild

SM811

4 juli 2015 10:27

Anna nämnde flera gånger att de skulle vinna valet 2018 eller tidigare. Helt klart vill de ha nyval. De väntar för att se om de har ett säkert Alliansövertag.

 
Björn söderberg

Björn söderberg

4 juli 2015 10:31

Som dem gammel moderat jag en gång var förbannar jag mig själv att jag röstat 8 jävla år på detta parti. De kommer aldrig mer att ske.Nu finns de bara ett parti att rösta på i all framtid och det är Sd. Vaknar inte fler svenskar och inser vad som sker i landet skyll er själva när ni råkar illa ut på nått vis. Kanske inte förän då fattar ni vad ni röstat på.

http://barrkis

 
Ingen bild

Tony

4 juli 2015 11:53

Om Kindberg Batra skulle bli arbetslös kan hon nog
försörja sig som orörlig clown, en sådan som kan stå
blickstilla utan att röra en min! Viss komik besitter
hon ju, när hon uttalade att "Stockholmare är Smartare
än lantisar"? Med tanke på att merparten av alla
stolligheter har sin hemvist, och härstammar från
Stockholm blir det ju komiskt. Fast hon är väl försörjd
livet ut av statliga medel, så hon behöver nog inte
ge sig in på annan yrkesbana

 
Ingen bild

Anonym

4 juli 2015 11:56

Igår på min kvällsgolfrunda på Mönsterås GK fick jag höra något som jag helst inte velat få höra - ja vad, jo någon förrättade högt och ljudligt en muslimsk bön följd av "allahu akbar", detta upprepades tre ggr. Jag blev så förbannad och ledsen att jag omedelbart avbröt min golfrunda. Fy fan alltså vilket skitland Sverige har blivit detta tack vare sjuklöverpartierna och svenska folkets sjukliga naivitet.

 
Ingen bild

Maja Dacke

4 juli 2015 13:10

Anonym 11:56, är det tänkt att placeras en moské på Mönsterås golfbana? Det verkar ju så ...

 
Ingen bild

Man of peace

4 juli 2015 13:37

Det var ett mycket klent tal med brist på framtidsvisioner. Nog hade man väl väntat sig mer när hon nu höll sitt första större tal efter att tagit över som partiledare. Det var säkert en besvikelse för de flesta moderater. Hennes medlemmar är djupt splittrade i frågan om massinvandring vilket gör att allt fler gammelmoderater känner sig mer hemma hos SD. Säkerligen kommer SD att i höstens opinionsundersökningar gå om moderaterna och bli det näst största partiet. Med en partiledare som saknar idéer, engagemang och vilja att driva igenom sin egen politik kommer moderaterna att tappa massor av väljare fram till 2018.
Tack Thoralf för dina artiklar från Almedalen.!

 
Lassekolja

Lassekolja

4 juli 2015 14:13

Ojdå, det blev visst lite fel i mitt förra inlägg: "......eftersom just SD inte vill att utlänningar INTE skall prioriteras utan alla skall ges samma möjlighet!"
Som alla utvilade inser skall det sista INTE bort! Det var för övrigt MUF-ordförande Rasmus Törnblom, som hävdade att "SD gör skillnad beroende på varifrån människor kommer". Det är så typiskt, SD´s motståndares enda chans att baktala SD är att dra till med lögner. Att allt färre "köper" vrångbilden förklarar SD´s allt snabbare ökning.

@Tony, håller med Dig betr. media. Å andra sidan hjälper media SD att växa, även om media inte själva tänker på det, genom att pressa de 7-klöverpatier, som "vågar" göra "främlingsfientliga" utspel, varvid hela 7-klöver´n i kör utropar; "vi måste värna asylrätten...bla...bla...". Med fungerande demokratisk media hade varken SD, Avpixlat, Exponerat eller Thoralf´s blogg behövts! Demokratin hade fungerat ändå!
SD senast 2018 ! ! !

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

bosse

5 juli 2015 10:31

Mycket problem nu för golfare. På 90-talet hade vi kämpen kim-jun-il som gjorde hole-in-one på alla hål första gången Han spelade golf. Sen har vi Tiger w, en multikultikämpe som sopar banan med alla övriga . hole-in-one både inom och utanför banan. Nu kommer mena-kämparna. Inte lätt att vara golfare.

 
Ingen bild

Anonym

5 juli 2015 19:48

Maja Dacke 4 Juli 13:10: det finns säkert redan en sk källarmoské i hyreshusen som syns från E22:an vid mellersta infarten, det var nog därifrån böneutropen kom för några dagar sedan. Rykten säger att den lokal som ALGOTS Supermarket tidigare var verksamma i är tänkt som moské i Muslimås då hyreshusområdet alldeles norr därom nu blivit invaderat av mängder av muslimer. Området är nu till stor del arabiserat, bla har två mataffärer med arabiskt varusortiment etablerats där - riktigt rysligt att se.

Bosse 5 Juli 10:31: "Tiger w" är nu mer rankad som 202:a på världsrankingen. Man kan definitivt säga att han gör skäl för namnet "WOOD" då han nästan alltid landar sina driverslag ute i skogen. "Tiger w" är slut som toppgolfare, han skulle säkert kunna bli en topprankad Caddie och greensoppare i framtiden.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se