thoralf

Direktlänk till inlägg 5 februari 2015

DE HÄKTADE "SVENSKA MÄNNEN"

Av Thoralf Alfsson - 5 februari 2015 21:49

Det dröjde några dagar innan även namnen på de häktade "svenska männen" i Finland kom ut på nätet. Men nu finns det på Petterssons blogg.


Jag har mejlat både Thomas Mattsson och den journalist som skrev artikeln om de "svenska männen" i Expressen för att få svar på mina frågor. Ingen svarar! Men jag hade i och för sig inga förväntningar heller.



S:t Petri församling ringer på måndag till stöd för IS!


Så skulle mycket väl en rubrik kunna vara om förhållandet varit det omvända i svensk media. Nu är det bara som vanligt den politiska kyrkan som vill demonstrera emot Pegida. Uppenbarligen vill Svenska kyrkan att Sverige islamiseras.


Maggie Signäs längtar tydligen efter "svenska män". Hoppas hon blir bönhörd och får en uppenbarelse!


http://www.sydsvenskan.se/malmo/kyrkans-klockor-ringer-mot-pegida/



Att det finns en risk att släktingar kommer utkräva hämnd kan inte vara skäl för att åklagaren avstår från att yrka på utvisning vid en rättegång. Istället skall uppenbarligen svenska skattebetalare stå för livstidsförsörjning av barnamördare!


Jag vägrar betala en enda skattekrona till detta!


http://www.expressen.se/kvallsposten/aklagaren-darfor-kan-inte-mordaren-utvisas/



För övrigt är jag trött på det mesta just nu!


Riksdagen tycks inte heller ha någon makt i Sverige!

  

 
 
Stefan K

Stefan K

5 februari 2015 22:39

Du är inte ensam Thoralf.
Sverige har förvandlats till en parodi på sig självt. Det fina land vi föddes och växte upp i tynar sakta bort och vad som väntar våra barn och barnbarn vill jag banne mig inte veta.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 februari 2015 23:08

Du är i sanning INTE ensam i din förtvivlan Thoralf.

En lite fundering:

Lek med tanken att jag (etnisk Svensk) mötte en av dessa ”Svenskar” som våldtog en Svensk kvinna på Amorella och kallade honom neger. Då skulle han kunna anmäla mig för HMF.

En ”Svensk” som har möjlighet att anmäla en annan Svensk för HMF. Vid en eventuell rättegång är han då målsägande ikraft av att vara Svensk eller neger? Eller det kanske inte finns negrer nuförtiden?

Frågor, frågor men inga svar!

Jag tror ni förstår vart jag vill komma :-)

 
Ingen bild

Maggan

5 februari 2015 23:48

jag är också trött. Ingen tror på mina ord. Jag blir bemött som paria. Jag är så trött.
Hoppas på att mina barn med familjer inser vad som händer, att inte barnbarnen blir utsatta för våld, att föräldrarna förutsett vad som kommer här ilandet. Att barnbarnens föräldrar tänkt på reträttvägar för sina barn. Jag är förbrukad, sjukpensionär, dör troligtvis snart. Förhoppningsvis innan det brakar ihop totalt i Sverige. Samtidigt är jag väldigt sorgsen, jag undkommer genom döden, men alla andra i Sverige? Jag kan inte döma dem som röstat på de förhärskande 87%. De är inte vakna, de inser inte vad de gör. Vi måste väcka dem, hur nu det skall gå till. Kanske de partier inom alliansen som börjat muttra öppnar ögonen på de där 87%. Förhoppningsvis vaknar alla och inser att läget är katastrofalt.
Ja, jag dör snart men vill inte att vårt land skall göra detsamma.

 
Ingen bild

Calle

5 februari 2015 23:50

Jaa, samhället har i sanning blivit underligt. Vad driver dessa Sverigehatare? Betr. Mattson och hans gelikar kan man undra när dom ena stunden säger att etnicitet är icke " relevant" när det gäller brottslingar, för att i nästa stund ha braskande rubriker med " svenskar gripna för våldtäkt". Även jag är så in i h-e trött på detta desinformationssamhälle.

 
Ingen bild

Observer

5 februari 2015 23:56

Nä, men det här är ju bara resultatet av en lyckad infiltration av kommunisterna!

Något som måste åtgärdas med prio-1 när SD fått makten.

 
Lassekolja

Lassekolja

6 februari 2015 00:28

Så här skrev jag till Aftonbladet när det var aktuellt:

Bästa(?) Aftonbladet-redaktörer!
Läste under söndagen (1febr.2015) Er artikel om de åtta svenska gruppvåldtäktsmännen ombord på Viking Amorella.
På finska internetsiter kan man läsa att de "åtta svenskarna" är somalier och således inga svenskar. Varför gör Ni så dålig källkontroll? Jag vill gärna att Ni förklarar detta i en kort kommentar till mig.
TACK på förhand för kort svar!

Med vänlig hälsning
(namn + hemvist
(Har ännu efter flera dagar inte fått nå´t svar men det är väl så dom jobbar.....)

Det smärtar mig att prästen Signäs kan missuppfatta en fullt legitim rörelse (Pegida) så grovt. Extra pinsamt, eftersom S:t Petri är min födelseförsamling på 40-talet!

http://www.status.st

 
Ingen bild

w-son

6 februari 2015 02:06

Vi är många som bär en stor sorg och förtvivlan.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 februari 2015 02:21

Angående Kyrkohärvan i Södertälje

http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.2827956-kyrkledare-halef-halef-misstanks-vara-huvudman-i-kyrkoharvan

” De misstänkta i kyrkohärvan kan ha lurat myndigheterna på minst 8,5 miljoner kronor. Nu begärs sju av de åtta anhållna, däribland huvudmannen Halef Halef, häktade.”

”Han är en högt uppsatt person inom den syrisk-ortodoxa kyrkan och misstänks vara härvans huvudman. Som LT tidigare berättat har stiftstyrelsen stängt av honom från allt styrelsearbete tills vidare.”



Man saknar snart ord för att beskriva hur vidrigt detta samhälle utvecklas på grund av den skadliga invandringen från mellanöstern.

Kan någon nämna ett endaste fall där Polis, Kronofogden, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen gjort koordinerat tillslag mot t.ex Pingstkyrkan?

Svaret är givetvis NEJ!

Att den där Halef Halef gjort detta utan resten av församlingens ”goda minne” är helt uteslutet. Självklart är detta sanktionerat från ledningen inom kyrkan(kyrkan?). Det är skurkar och bedragare hela högen.

Varningsklockan ringer varenda dag men den hjärntvättade Svensken sover lugnt vidare i sin högt belånade dröm där renovering av köket och senaste Idol har högsta prioritet.

Att man bor 2 mil från det mentalt friska landet Norge kan vara en fördel när hela skiten till slut brakar ihop!

För det kommer det att göra!!!!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 februari 2015 03:18

Hörde precis på radion om att man är upprörd över att det är så lite kvinnor som är upphovs(män) till melodifestivalens bidrag. Om det vet jag ingenting då skiten för mig är fullständigt ointressant(mitt nick är en ledtråd till min musiksmak) och endast ytligt trams.

Men något fruntimmer som företräder något burleskt som kallas ”Jämlik festival” är tydligen topp tunnor rasande.


Min fråga på det blir:

Vad hindrar kvinnor från att skriva bidrag och lägga beslag på 1:a, 2:a och tredjeplatsen?

Vi tar det igen!!

Vad hindrar kvinnor från att skriva bidrag och lägga beslag på 1:a, 2:a och tredjeplatsen?

Berätta gärna någon som är initierad EXAKT vem eller vilka som hindrar dem. Jag tror knappast juryn skulle rata en ny Waterloo eller liknande.

Ps.
Det går snart inte ens längre att sätta på radion utan att matas med propaganda om genus eller värdegrund :-(

Fy Fan!!

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

6 februari 2015 06:18

Man misströstar ibland, det känns som Davids kamp mot Goliath. Men... David vann tii slut. I riksdagen fälldes två regeringsförslag igår. Det fria vårdvalet blir kvar, och utredningen om Arbetsförmedlingen skall återupptas. Första gången jag noterat att DÖ:s 'kramarkartell" visade en spricka. Har det väl börjat så...

 
Ingen bild

Demokratur

6 februari 2015 06:21

Känner själv en gigantisk motvilja varje morgon. Ännu en dag i detta vänsterliberala elände till självdestruktiv nation. Men, antingen händer det något mirakel som vänder landet rätt eller så sparar man vidare till sin kommande enkla avresa från detta sorgliga land.

 
Svensson

Svensson

6 februari 2015 07:10

Stefan Löfven för var dag tar du bort det svenska ur Sverige,du är inte min statsminister,i mina ögon är du inte en svensk,vems ärenden går du ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

6 februari 2015 07:35

Underligt !
Att vi kan ha "mångkultur" här i landet !
När vi bara består av "svenskar" !
Det skulle vara intressant att veta vad nyhetsuppläsarna på SVT egentligen tycker om att läsa upp osanningar,osakligheter och vilseledningar !
Dom är väl lika rädda att mista jobbet som politikerna är !

 
Ingen bild

modersvea

6 februari 2015 08:02

Inget tiggeriförbud i Norge när regeringens stödparti centern vägrar stödja förslaget.

 
Ingen bild

World Traveller

6 februari 2015 08:34

Det är inte så illa som du tror Thoralf, och ondskan i Mellanöstern är heller inte så illa som du tror. Det är oerhört mycket värre. Jag skickar dig en mail när jag får tid med lite info bara för dina ögon.

Ha en trevlig helg allihopa
P.S Jag älskar dina naturbilder. D.S)

 
Ingen bild

Onkel Sven

6 februari 2015 09:58

Tur ändå att det inte blev något tiggeriförbud i Norge ,hade det blivit förbud så hade Sverige översvämmats av norska romer !

Thoralf Alfsson

6 februari 2015 10:06

Risken är nog ändå stor att tiggarna och nya tiggare från Rumänien och andra länder ändå översvämmar Sverige under våren och sommaren då de erbjuds både husrum, mat och socialbidrag av kommunerna.

Tiggeriet blir bara en skattefri bonus ;-)

 
Ingen bild

Hacke

6 februari 2015 09:59

Det verkar vara en trend inom mainstreammedia idag att inte svara på frågor, kritik o d. Jag mejlar eller ringer ofta när övertrampen blir för magstarka. Tidigare besvärade man sig åtminstone med svar även om man givetvis aldrig tog till sig av minsta kritik. Har det f ö hänt någonsin att en medierepresentant eller "journalist" gjort det?
Nuförtiden är det undantag om man får svar överhuvudtaget. Jag tror det beror på att dom numera överöses med kritik och ilska från lyssnare och läsare. Folk läser sanningen på nätet idag och kan inte stillatigande åse/åhöra deras mörkningar och manipulerande av fakta.
Jag tror exempelvis inte ett ögonblick på lögnhalsen och hyckleriets förgrundsfigur Thomas Mattsson då han öppnade sin blogg efter skandalen med "svenskarna" på Finlandsfärjan med:
"De senaste dagarna har jag fått några mejl med frågor om varför nyhetsmedier inte publicerar..."
Sanningen är väl snarare att hans inkorg kollapsade av rosenrasade pursvenskar som ständigt får klä skott i media för dessa invällares all jävulskap som kan frambringas på denna jord.
Det är inte utan att man blir trött som Thoralf och många andra härinne nu ger uttryck för. Svackor går inte och undgå i denna ojämna kamp men vi får aldrig ge oss. Bara pusta en stund och sedan komma igen. Vi blir hela tiden fler och fler. Sanningen segrar till slut även om den brukar ta väldigt god tid på sig.
Trevlig helg på er alla Sverigevänner!

 
Ingen bild

Lärare

6 februari 2015 10:22

Känner exakt samma.
Vad ska vi göra?
Jo, vi måste ut med info om hur medierna ljuger och mörklägger, allt som har med massinvandringens negativa konsekvenser på det svenska samhället.

Det är faktiskt så att majoriteten inte läser: Avpixlat, Fria Tider, Exponerat, Samtiden, Thoralfs blogg m fl...

Pensionärerna har fått lägre pension, 50-lappen äts upp av höjd skatt. Bedrövligt!
Finns det inget SD-seniorförbund?

Partiet måste gå på offensiven nu. Hoppas den omtalade vårkampanjen sätter igång snart. Bråttom nu, ut med så mycket som möjligt vad gäller invandringens konsekvenser på det svenska samhället.
Allt prat om ökad och bättre integration betyder ännu högre kostnader. Bostäder ska byggas, skolan ska få mer pengar, SFI ska förbättras, arbeten ska skapas och de ska ha förtur till arbeten, allt detta leder till diskriminering av våra egna unga och arbetslösa.

Ingen har talat om en minskning av volymen!
Fortsatt massinvandring alltså. 100 000 varje år, lägg till alla anhöriga som kommer för varje individ!!!

SD det enda parti som har lösningen.- "Minska invandringen med 90%"! Ännu hellre totalstopp ett par år!

 
Ingen bild

Ivar

6 februari 2015 10:42

Det bästa hade varit att kasta "våldtäktspacket" i det kalla havet.
Vilka enorma kostnader samhället hade sluppit och kvinnan hade fått lite upprättelse. Dessa män ska bort de tillför absolut ingenting till mänskligheten.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 februari 2015 11:12

Media har lite, lite tänkt till. Kent Ekroth blev igår kväll attackerad på en krog. En kvinna (extremvänster?) kastade en drink rakt på honom.
SD-politiker har blivit attackerade förut på nöjesställen (var det Ekroth då också?), men då rubriksattes det med "krogbråk".
De har troligen insett att lögner innebär en mailstorm...

Thoralf Alfsson

6 februari 2015 11:25

Jo, Kent har varit utsatt tidigare. Den personen dömdes vid Stockholms tingsrätt men det skadestånd på 5 000 kronor som Kent begärde avslogs av tingsrätten.

Jag hoppas verkligen att tingsrätten gör en annan bedömning i detta fall. Det skall kosta att bete sig som ett svin.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 februari 2015 11:46

Annat ämne. Lyssnade nu på Granskning Sverige. Det handlade denna gång om den somaliska gruppvåldtäkten på finlandsfärjan. Hittade inspelningen på exponerat.info De ringen Aftonbladet och Expressen.
En ren njutning, men också raseri kommer när man avlyssnar detta.
Njutningen består i de som ställer frågorna och hur journalisterna blir ställda av riktigt kluriga frågor.
Raseri över att de inte visar det minsta intresse för att korrigera sig själva i framtiden.
Man tycker att det lägsta kravet på media är att de presenterar korrekta nyheter. Visst kan det bli fel, ingen är ju perfekt, men då korrigerar man...

 
Ingen bild

Lena

6 februari 2015 12:12

Jo vi är nog ganska många som är trötta, jag brukar vara trött så här års, kanske att man inte är utomhus tillräckligt mycket.

Men som sagt det finns annat att bli trött på. Har t ex läst en del krönikor från MSM, men inte orkat länka eller ens skriva någon besk kommentar. Det känns som onödigt för dessa krönikor är så illa underbyggda att det är synd att lägga ner 5 min av sin tid på dem.
Men jag förstår iofs VARFÖR MSM satsar på dessa minst sagt mediokra/usla journalister. Dels så är de bästa journalisterna inte intresserade att jobba med skit, och dessutom så vill nog inte ledningarna att de ska ha alltför hög IQ. De blir då inte kvar i jobbet och inte heller kommer de att känna "stolthet över sin karriär o statusen att jobba i kända tidningar. Kolla bara in Virtanens krönikor - helt obegripligt det han skriver, nog är det i skilda världar vi lever!

Någon nämnde konsekvensanalys igår - konsekvensanalys och vision är något som är framtiden. Vi har kartlagt och ventilerat på denna blogg och kanske andra, bara för att få mer info och kunna ventilera sin frustration. Allt det är viktigt, men man blir som sagt trött. Vi behöver tänka framåt.
Jag tycker nog att det "händer" saker i. Se bara på FP, det ska bli intressant att följa Björklund & co, bl a Birgitta "avskaffa Sverige" Ohlsson. Kan bli en snöboll som rullar på utan att de kan få stopp på den, vem vet. Det tror jag också att "den tysta majoriteten" är tyst för att de är rädda (om jobbet etc) men att många i hemlighet hyser en del tankar o känslor om invandringen som inte är comme-il-faut i dagens läge. Nej det är inte bra att gno in sig i för många negativa framtidsvisioner. Kom ihåg, Sverigevänner, att det är som mörkast innan skymningen!

Dessutom vill jag säga så här till @Maggan 23.48 Det kan vara att du är mycket sjuk och inte kommer att orka, men jag hoppas att du kan tänka på att du faktiskt behövs för dina närmaste. NÅGON måste berätta historien! Du har på så sätt en uppgift! Hoppas det går bra.

Till Cosmik Debris 02.21 "Man saknar snart ord för att beskriva hur vidrigt detta samhälle utvecklas p g a den skadliga invandringen från mellanöstern". Så sant, så sant!

 
Ingen bild

Onkel Sven

6 februari 2015 13:56

I dagarna så hör man och läser om hur jävligt synd det är om romerna men inget nämns om att Sverige har hundratals tusen fattigpensionärer av den riktigt gamla stammen , är själv 80 år inom en kort tid men jag menar dem som är äldre än mej och i synnerhet ensamstående kvinnor som absolut inte vill visa att dom knappt har till havregryn och salt !

 
Ingen bild

Ludvig

7 februari 2015 13:27

Fattiga svenskar är det visst inte alls synd om. Mycket förvånansvärt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards