thoralf

Direktlänk till inlägg 1 maj 2015

1:A MAJ

Av Thoralf Alfsson - 1 maj 2015 12:06

En bra sammanställning av läget i Sverige 1:a maj 2015.


Något som dagens första majtalare runt om i landet borde ta del av innan de ställer sig i talarstolen och det börjar forsa floskler ur munnen.


I år behövs ju inga vallöften i talen. Vallöften som aldrig behöver hållas!


 
 
Ingen bild

Göta

1 maj 2015 13:47


"DE ÄR INGA BARN, DE ÄR BORTSKÄMDA UNGA MÄN"!
"Annika" är anställd som God-man åt s.k "ensamkommande flyktingbarn". När hon började med denna anställning för två år sedan tyckte hon synd om alla flyktingar, särskilt barnen. Nu har hon fått en god inblick i hur det fungerar i verkligen. Alla lögner, otacksamheten.

I en artikel i tidningen Nya Tider berättar Annika bland annat om hur det var när hon som God-man var med när "flyktingbarnet Ahmed", som gissningsvis är 27-28 år, skulle få en åldersbestämning gjord på Migrationsverket.

När Annika och Ahmed är ute och reser är han stor och ståtlig och manlig, men när de nu sitter framför den unga tjänsteflickan på Migrationsverket som ska göra åldersbestämningen på honom, så krymper han ihop och blir liksom ynklig i ansiktet och pratar med en pojkaktig röst. Då den unga flickan bakom skrivbordet med inställsam röst börjar med att fråga hur Ahmed mår svarar han med barnslig stämma: "Jo, jag längtar efter mamma".

Läs om "flyktingbarnens" lögner och hur mycket de utnyttjar de godtrogna svenska myndigheterna, hur de "suger ut så mycket de kan". Hur det ofta märks på deras kläder och deras sätt att de är vana vid att ha det gott ställt. Hur de kan komma hit i märkeskläder och med iPhones och hur de sedan har mage att bara kräva mer och mer och mer.
http://www.nyatider.nu/de-ar-inga-barn-de-ar-bortskamda-unga-man/

Alternativ länk:
http://korta.nu/inte-barn

P.S Jag hoppas inte Thoralf råkar illa ut för att man länkar till tidningen Nya Tider, då denna säkert inte är godkänd av Expo (vilket i och för sig förmodligen inte Red Ice heller är).

 
Ingen bild

Demokratur

1 maj 2015 14:47

Ser att EU vill byta ut illegal massinvandring mot legaliserad påtvingad massinvandring. Jag röstade ja till EU. Jag röstade ja till min egen undergång. Nu återstår bara att hitta ny bosättning utanför EU och studera, med ett leende på läpparna, hur Europa som vi känner det går under. Skadeglädjen, den enda sanna glädjen...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 maj 2015 14:52

Mona Sahlin i Exp:

"– När jag pratar med en förskollärare som säger att barnen på hennes förskola leker IS på gården, eller när jag hör om unga som frågar: "är du sunni eller shia?", då har det gått mycket längre än vad jag trodde."

http://www.expressen.se/ledare/podcast/politiknorden/mona-sahlin-ungar-leker-is-pa-forskolan/

Om man vill uttrycka sig milt säger man "sent skall syndaren vakna" eller "bättre sent än aldrig"

Jag väljer att säga att landet redan är förstört och hemska tider kommer. Detta är MONA SAHLINS verk. Hon har kallat alla som påstått det hon idag kommit till insikt om för nazister, rasister m.m Hon har vaktat åsiktskorridoren på ett sätt som får Irma Grese gärning att framstå som mänsklig och ödmjuk.


Hon är rakt igenom en inkompetent och ond politiker som förstört detta fungerande och trygga land och satt det till randen av inbördeskrig. När värmen och ilskan i MONA SAHLINS förortsghetton snart resulterar i kravaller och upplopp är det MONA SAHLIN ni skall hålla ansvarig. Bengt Westerberg är ytterligare en ni skall hålla ansvarig.

Att ett land fullständigt ödeläggs på 10-15 år är landsförräderi och de ansvariga skall straffas för detta. Det skall INTE tolereras att dessa förrädare smiter undan i någon välbärgad etnisk enklav på Södermalm eller Täby och därmed slipper förödelsen och kaoset de ställt till med. Dessutom med generösa arvoden, löner eller pensioner.

Stoppas inte ALL muslimsk invandring genast är Sverige förlorat. Det duger inte att vänta 10 år då Mona Sahlins nästa ”uppvaknande” sker.

Thoralf Alfsson

1 maj 2015 16:03

Instämmer! Tänkte ungefär på samma sätt när jag läste artikeln. Tyvärr är Mona Sahlin regeringens samordnare mot våldsbejakande extremism. Så skadan kommer bli än större och den ansvariga är Mona Sahlin!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 maj 2015 16:35

Mona Sahlin igen:

Sahlin gör idag jämförelser med hur svårt det tidigare var för flickor att få uppmärksamhet från politiker samt ett erkännande av dessa att hedersmord existerar i Sverige.

Hur i helvete har människan mage att säga detta? Det var HON och INGEN annan som i samband med bland annat mordet på Pela sa:

”Vi får aldrig acceptera talet om ’hedersmord’”
http://www.dn.se/ledare/kolumner/tystnadens-kultur/

Nu vill hon påskina att det var hon som ville lyfta upp frågan om hedersvåld men motarbetades av etablissemanget.

Det enda våld Mona Sahlin praktiserat är våld på heder och sanning!

Att inte journalisten på Expressen ställde henne mot väggen med ovedersägliga fakta om hennes grumliga vandel och hyckleri provocerar mig till vansinne just nu :-(

 
Ingen bild

Pepparholm

1 maj 2015 17:30

Ylva Johansson har enligt Sydsvenskan i sitt majtal i Malmö sagt att invandrare ska få snabbspår till arbetsmarknaden!! Alla svenskar som blivit arbetslösa när företaget flyttat utomlands eller som redan i dag puttas ut av invandrare som har med sig en påse statsbidrag när de söker arbete, bryr sig Ylva inte om. Det blir bara värre och värre med denna underdånighet för icke svenskar. Nog borde i varje fall LO stå på medlemmarnas sida.

 
Ingen bild

Hood

1 maj 2015 18:57

Stefan Thorsell skriver ett lysande debatt/fakta inlägg om multikultur/mångetnicitet på Nya Tider. Läs den,Stefan Torsell tillsammans med Mats Dagerlind är de som enligt min mening idag kan uttrycka problematiken bäst i det svenska samhället.

 
Ingen bild

Gute

1 maj 2015 19:06

Ha ha.... det här var roligt, en kille går med en skylt "HELLRE DÖD ÄN RÖD" före kommunisternas marsch i Stockholm.

Ja ni läste rätt, kommunistsvinen kan röra sig fritt på gatorna i Sverige utan massiva protester från publiken.
- Helt ofattbart!!

Här motdemonstrerar Nyheter Idag på första maj
http://nyheteridag.se/har-motdemonstrerar-nyheter-idag-pa-forsta-maj/

 
Ingen bild

Göran

1 maj 2015 19:08

@Pepparholm,

Medlemmarna är blott nyttiga idioter som får betala.

 
Ingen bild

Demokratur

1 maj 2015 19:12

Att lämna facket är bland det bästa jag gjort. Lämnat kyrkan. Betalar inte TV-avgiften. Kronan på verket blir att lämna detta vänsterliberala helvete till land. Längtar. Mår illa av denna DDR-avfälling till "land".

 
Ingen bild

linus66

1 maj 2015 19:26

off topic
Men är det någon som försökt skriva kommentarer på irm Facebook och blivit tecken begränsad?
Tror jag råkat ut för det nyss när bara korta inlägg publiceras men inte längre

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 maj 2015 19:57

Mona Sahlin har inte själv ordnat detta kaos som vi ser i Sverige idag. Men delansvar, absolut! Hela Sverige kryllar av godhetsapostlar och batikhäxor.

1:a Maj: En arbetarrörelse som gnäller på det samhälle de själva skapat. Både tragiskt och komiskt...

 
Ingen bild

linus66

1 maj 2015 20:03

Nu är jag helt blockad från att kommentera, är de verkligen så fega sd motståndarna så att man helt förvärras kommentera inlägg

 
Ingen bild

Gute

1 maj 2015 20:29

- @ Demokratur 19:12 -

Jag brukar aldrig kommentera såna uttalanden som du vräker ur dig, men jag känner att jag måste göra ett undantag.

Du lever i ett av världens bästa länder och du har mage att beklaga dig och vill lämna Sverige, istället för att hjälpa till och rätta till problemen.

Med den inställningen är det ett bra beslut om du försvinner härifrån, vilket land ska du flytta till som är bättre än Sverige?

Jag är väldigt intresserad av ditt svar.......

 
Ingen bild

DDR2

1 maj 2015 20:42

Detvär ingen slump att anagram av Mona Sahlin blir Islam Honan. Islamhonan:-/

Thoralf Alfsson

1 maj 2015 21:49

Hahaha!

 
Ingen bild

Trollfar

1 maj 2015 20:49

@Gute, Finland t.ex

 
Svensson

Svensson

1 maj 2015 21:10

Nu ska Sossarna prioritera in invandrarna i arbete,nu kan vi börja klaga på att dom snor våra arbeten.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

OT

1 maj 2015 21:48

Apropå "Sahlin tycker det har gått för långt när barn leker terrorister": http://www.friatider.se/sahlin-tycker-det-har-gatt-for-langt-nar-barn-leker-terrorister

Infantil naivitet är ingen ursäkt när "Nüremberg 2.0" inleds. "eddie meduza - dom ljuger": https://www.youtube.com/watch?v=H3vHW4BZZps

Ännu en tid finnes för er politiker inom de sjuka partierna som förstått, det finns hjälp! Lyssna på "Den Svenska Björnstammen: http://www.youtube.com/watch?v=IEC7sIfCtKs
Och kom över till oss. Vi förlåter er (som de väluppfostrade kristna vi är). Vänta inte för länge bara; för vikingen inom svensken vill ut och då tar er makt abrupt slut. "VIKINGS": https://www.youtube.com/watch?v=YWa2pIHsS68

 
Nisse på Manpower

Nisse på Manpower

1 maj 2015 22:27

Dags att påminna om Husby:
https://www.youtube.com/watch?v=LDvLd-z5Bos
Sprid denna till allt och alla.

http://thereligionofpeace.com

 
Ingen bild

Kurtan

1 maj 2015 22:27

Som bekant är Mona "samordnare mot våldsam extremism"...

Då borde ju hon, efter sitt yrvakna uppvaknande, börja med att studera extremismen inom S, som är påtaglig, och deras anhang i bl.a expo där hon är styrelseledamot.

Expo är våldsam med sina stödtrupper i AFA samt S är extremt dåraktiga i sitt förstörande av ett för inte så länge sedan ett bra och föredömligt land som vi kallar Sverige...

Säger bara "Franska revolutionen" kommer att bli verklighet i Sverige... Madam Guillotine is waiting for you...



 
Ingen bild

Demokratur

1 maj 2015 23:02

@Gute
Jag antar att du är nöjd med det politiska klimatet i Sverige idag. Roligt för dig. Men exakt hur menar du att jag skulle kunna vara med och "rätta till problemet" i ett land där medborgarna väljer politiker som urholkar folkhemsbygget med massinvandring och anpassning till islam? För mig är landet bortom räddning. Australien verkar ha en sundare inställning och som legal migrant hade jag haft inställningen att bete mig efter de normer som fäller där. Landet i sig är oviktigt. Viktigt är ett hälsosamt politiskt klimat. En hälsosam konservativ miljö utan vänsterliberaler och socialister som kväver livslusten. Ska nog låta sig göras att finna ett sådant land. Här blir man tyvärr mest bitter. Men lycka till Don Gute Quijote att fixa landet...

 
Ingen bild

Lena

1 maj 2015 23:29

@Göta 13.47
Det är så sjukt att jag inte orkade läsa hela texten, men ser stilen på invandrarna här i stan (dvs de "nya invandrarna") hur de för sig, hur de beter sig, hur de gör sig "breda" etc.

Om jag möter ett gäng på trottoaren och de gör sig "breda", dvs de tar åt sig hela bredden på trottoaren utan att låtsas att det finns mötande människor. Då kör jag samma race, fastän jag är ensam, möter dem låtsas att jag inte ser dem och stöter emot dem. När vi så stöter emot varandra blir de mycket förvånade att jag "tordes" detta. Respekt! Testa någon gång! Om någon invandrare ropar jävla hora åt mig, då skriker jag genast horunge tillbaka. Lovar reaktionen blir respekt eller förvåning.

Detta är egentligen inte min stil, men det viktigaste inför dig själv är att upprätthålla din självrespekt och självkänsla. För det mesta går jag över på andra sidan gatan när jag ser att den "typen" av invandrare som ska spela allan är i antågande. För att kunna göra "likabehandlingen" måste man vara på det rätta humöret.

 
Ingen bild

Lena

1 maj 2015 23:41

@Cosmik Debris
För Mååna Sahlin finns ingen förlåtelse. Måhända har hon sett att hennes "teori" inte stämmer överens med verkligheten, men låt henne stanna där med den ångesten som så många av oss burit på så länge. Låt henne få uppleva förskräckelsen över att det land som hennes barn och barnbarn ska leva i som vuxna kommer att bli ett förskräckligt samhälle.

Vi som är Sverigevänner har en fördel, vi är redan förberedda mentalt. Tror att vi kommer att få se många uppvaknanden nu och med det mycket förvirring och existensångest. Vi har många års försprång att förbereda oss.

 
Ingen bild

Thomas Falk

2 maj 2015 00:15

@Gute.
Världens bästa land? På 60-talet räknades Sverige som ett av 3 länder vilka var rikast i världen. Nu ligger vi under OECD-genomsnittet i det mesta. Skola och vård t.ex Inget försvar.
BNP per capita 2006-2014: 0.3, OECD: 0.5 Enda ligan vi snart leder är skatteuttaget. Om "Demokratur" väljer att fly landet är
han sannerligen inte ensam. Den PERMANENTA utflyttningen till
Portugal ökade från 2013 till 2014 med 14%!!! (SCB). Vi har idag en större utvandring än under "Amerika-tiden". 1850-1930 utvandrade 1.5 miljoner = 20 000/år. 2014 lämnade 51 000 (SCB).
En del av dessa kommer nog tillbaka men flertalet lär väl stanna.
Varför stanna och kämpa för idioter som inget ser och inget vill
veta. Rädda sig den som kan. Samma mönster syns i England. Rika
och högutbildade flyttar till USA, Kanada och Australien. Så
världens bästa land? Har aldrig varit och nu kommer det definitivt aldrig bli. Vi är många som planerar för flykt.
Till och med barnfamiljer börjar leta utkomst i andra länder. Ja,
jag känner flera. Men Du får gärna stanna och slåss. Lycka till.
Men jag skulle inte satsa 100 kr på din framgång.
MVH

 
Ingen bild

Lena

2 maj 2015 00:23

@Pepparholm
Ylva Johansson och S - aldrig att de skulle satsa på svenskar, det finns inte i deras horisont. Gräddfil och snabbspår till de "högutbildade" invandrarna ska det vara...
Viste du att hennes man Erik Åsbrink som fram till 1999 var Sveriges finansminister numera arbetar som rådgivare för Goldman Sachs. Nu kanske du undrar vem är Goldman Sachs...? Jo de är en amerikansk investmentbank som är en av de värsta jä...a sk..arna i världen, en sådan som hela tiden ligger i vassen och lurar på nästa byte.
Ylva och hennes man verkar ha valt sida, Bilderberggruppen du vet...

 
Ingen bild

Mats Seijboldt

2 maj 2015 10:16

@Gute
Jag håller med Demokratur och Thomas Falk, tyvärr ser det inte ljust ut för Sverige, Jag har och är engagerad i det ända sverigevänliga parti till 2018 då jag känner mig tvungen att lämna landet.

Jag känner en stor förtvivlan för kommande generationer som får bära detta svek och landförräderi.
Mats Seijboldt (SD)Lindesberg

 
Ingen bild

Maja Dacke

2 maj 2015 15:09

Ylva Johansson och Erik Åsbrink är inte de enda som står på BBs pay list, och Goldman Sachs har väl också en share av den svenska riksbanken som BB-gruppen äger. Därför 'lånar' svenska staten inte av sig själva, dvs av svenskägd riksbank, utan av dem som äger den och som vill ha tillbaka med rejäl ränta från svenska folket. (Men eftersom det inte finns något svenskt folk så kan man undra ...)

Många är verkligt korrupta i det här landet och har försett sig för framtiden utanför Sveriges gränser. Och de litar blint på de löften som utställts till dem. En del har ju redan skaffat boende på annat håll. Om löftena infrias är en annan femma.

Många medlöpande journalister kommer dock att stå där med lång näsa och ... ... ...

 
Ingen bild

Morningstar

2 maj 2015 17:35

Ett annat anagram på Mona Sahlin blir Himla osann. :)

 
Ingen bild

Gute

3 maj 2015 15:21

Jaha ja, jag fick en del mothugg för att jag anser att Sverige är ett av världens bästa länder, än så länge.

Jag ändrar inte min inställning, men ser samtidigt att vi börjar få stora problem.
Och de ser ut att kunna accelerera snabbare än regeringen vågar yttra sig om.

Hur man sedan upplever att leva och verka i Sverige handlar främst om VAR man bor, och hur ens ekonomi ser ut.

Till skillnad från er som tänker fly när landet behöver er som bäst, så skulle jag aldrig komma på tanken att låta vettlösa politiker förstöra Sverige utan motstånd.

- Nationalist ut i fingerspetsarna. -

 
Ingen bild

Demokratur

3 maj 2015 16:39

@Gute
Jag kan försäkra dig att jag redan gör vad jag kan för att försöka rädda landet. Jag är redan politiskt aktiv med allt vad det innebär när man anses ha "fel åsikt". Men jag har knappast blivit mindre bitter och uppgiven av detta engagemang. Och att verkar för ett folk som inget hellre vill än att gräva sin egen grav... Ja, vad ska man säga... Jag är trött på allt och vill bara på ett eller annat sätt slippa allt. Ingenting är roligt längre...

 
Ingen bild

Gute

4 maj 2015 16:47

@ Demokratur m.fl

Jag har stor respekt för er "okända" som har slitit i motvind sedan begynnelsen, men nu måste ni väl ändå medge att ert hårda arbete har gett resultat.
- Jag anser att ni är riktiga hjältar som inte får sola sig i glansen. -

Om man tappar sugen och orken måste man skaffa sig distans till engagemanget emellanåt, annars kan man få stora problem.

Vår egen Thoralf har sina långa naturpromenader med fotografering, det lilla kan ibland göra underverk...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards