thoralf

Direktlänk till inlägg 21 januari 2015

INGET NYTT I UG

Av Thoralf Alfsson - 21 januari 2015 22:39

Kvällens Uppdrag granskning var inget nytt! Vi som följer verkligheten och kan se i genom pk-medias rapportering om tillståndet i Sverige visste redan vem som står för antisemitismen i Malmö. Och inte bara i Malmö. Jag gissar att det även är samma grupper som numera ritar/målar hakkors på diverse byggnader.


Dock var det intressant att se hur polisens samordnare för hatbrott i Malmö, Thomas Bull såg på situationen i sin stad. När man sedan lägger till Hanna Thomé från Vänsterpartiet så förstår jag varför man inte tagit krafttag mot antisemitismen i Malmö. Sorgligt att lyssna på!


137 anmälningar under 2013 - 2014 men inte ett enda åtal hade väckts om jag hörde rätt. Uppklarningsprocent 0. Prioriteringen är tydligen mycket låg hos Malmöpolisen för dessa brott men de har ju å andra sidan mängder av skjutningar att utreda. Undrar om operation Alfred är avslutat. Vi i Kalmar län fick skicka poliser till Malmö för att hjälpa till med utredningarna vilket drabbade utredningsverksamheten i Kalmar län. På något sätt blir det beklämmande att se självgode Thomas Bull.


Nu får vi se vad UG kommer med nästa vecka om islamofobi och om man kommer pixla de som står för islamofobin i Malmö på samma sätt som man gjorde i dagens program.


Frågan är om tittarna överhuvudtaget reagerar över dagens program eller om det bara förnöjt sitter kvar i tv-soffan och tänker att det angår inte mig. Jag är ju inte jude! Jag är rädd för att pk-svensken inte har förmåga att koppla situationen i Malmö till den pågående massinvandringen.


PS

Sedan tycker jag det är patetiskt att se Göran Hägglund prata invandring och dessutom debattera med miljöpartiets Maria Ferm. Skulle vara intressant att se Hägglund debattera samma fråga med t.ex Mattias Karlsson i Aktuellt!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Martin

21 januari 2015 22:59

Har svårt att tro att muslimer målar rosa hakkors i och för sig. Och hakkorsen på södermalmsmosken var nog vänsterextremister.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

21 januari 2015 23:18

Ett program om hat mot judar och nästa vecka ett program om hat mot muslimer.
Det vore intressant med ett tredje program om hat mot svenskar.

 
Ingen bild

Systemfel

21 januari 2015 23:45

Vad jag reagerade på var att Bull sa mer eller mindre att klär man sig i religiösa (judiska)attribut o går på stan å på fel plats så får man mer eller mindre skylla sig själv om man blir utsatt

 
Ingen bild

Micke

22 januari 2015 05:48

Detta var ju väntat helt klart! Hanna Thome´tror verkligen på sig själv hjärntvättad eller sjuk? Janne Josefsson höll på att tappa hakan när hon inte kan eller vill ta ordet ur sin mun.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

22 januari 2015 06:51

Världens oroligheter importeras till Sverige.
Det blir bara värre ju fler som kommer hit.
Historien visar att det är fullt notmalt.
Varför skulle det inte bli krig i Sverige.
Här lägger vi ner otroligt stora summor pengar på att förstöra städernas förorter.
Idiotiskt tycker jag !
Fantastisk tycker idioterna !

 
Ingen bild

Stefan A.

22 januari 2015 07:39

Hat, hot och våld mot SD vore också intressant, men det är sanktionerat från högsta ort och hyllat i media, efter att ha sett den enorma polisbevakningen av Åkesson i höstas blir man beklämd, hot och hat mot SD är lika accepterat som brinnande bilar, stenkastning och upplopp i mångkulturella bostadsområden samt snart de dagliga skjutningarna i Malmö med flera ställen, statskuppens representanter har en del att ta tag i...

 
Svensson

Svensson

22 januari 2015 07:46

En röst på allianspartierna är en röst på dom Rödgröna,givetvis kommer allianspartierna tappa röster nu.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Uppgiven

22 januari 2015 08:26

Ja vad Hanna Tomé hade att bidra med i ämnet missade jag helt, så att det ser ut som det gör i Malmö med sådana poliser och politiker är inte konstigt.

En 16åring i Göteborg friades 2014 för att ha ritat ett hakors på en vägg samtidigt som en 15 åring i Hässleholm 2013 fälldes för HMF för samma sak. Det står inte uttryckligen i artikeltexterna, men mellan raderna kan man utläsa att den förste är muslim och den andre svensk.

Ett tredje program i serien, om svenskhat vore välkommet och kanske tankeväckande för många MSM följare.

 
Ingen bild

b-o-a

22 januari 2015 09:26

Som redan efterfrågats här är när ett granskande program om hatet mot svenskarna, inklusive den sverigevänliga folkrörelsen sd, kommer. Vilka som står bakom det hatet vet ju vi sverigevänner redan, men det borde också den vilseledda massan, (volymen),också få kunskap om.

 
Ingen bild

Stefan A.

22 januari 2015 10:09

Hjälporganisationer och privatpersoner i Blekinge har tydligen lyckats med det inte de handlingsförlamade Svenska regeringar av olika färg, sjuklöverregeringen, lyckats med, att förmå Rumänien att ta emot sina egna medborgare, ska man skratta eller gråta över att det skall till privata initiativ för detta...eller bara ruska på huvudet...


http://www.svt.se/nyheter/regionalt/blekingenytt/rumanska-romer-far-hjalp-att-atervanda

 
Ingen bild

SM811

22 januari 2015 10:09

Patetiskt att höra två samarbetspartner som varit med och bestämt den mest extrema massinvandring stå och debattera invandringens följder.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

22 januari 2015 10:10

Helt rätt att det inte var något nytt i reportaget för oss som även läser alternativa medier, men det kan nog ändå ha fått en del sovande svenskar att vakna. Många tror tyvärr fortfarande att det är övervintrande skinnskallar som står för hoten mot judar och det helt tack vare gammelmediernas ovilja att belysa vilka det verkligen är som står för hoten.

Jag tycker det är rena straffsparken för Sverigedemokraterna just nu när de andra partierna känner sig tvingade att närma sig problemet med massinvandringen. Så länge de bara pratar om bättre integration, förbättringar i skolan utan att våga ta tag i huvudproblemet, dvs att det har kommit för många "flyktingar" på för kort tid. Att komma på tanken att åtgärda orsaken genom att strypa inflödet verkar dock inte vara något som finns i sjuklöverpolitikernas låtsasvärld.

Ungefär som om jag skulle få en vattenläcka i huset så skulle inte första åtgärd vara att ösa ut vattnet, utan att stänga av huvudkranen för vattnet och först därefter börja åtgärda skadorna.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Tony

22 januari 2015 10:37

Att inte brotten mot judar blir utredda beror väl
på att där utbildas fler och fler dialogpoliser som
ju har till uppgift på att hålla små och stora gangstrar
på bra humör med korvgrillning och andra löjligheter.

Det finns även andra brott som polisen inte tar i där,
hela Norra Grängesbergsgatan är fylld med Svartklubbar
av diverse slag, illegala spelklubbar , knarkförsäljning
och mycket annat smått o gott, och sen kan det ju dyka
upp en svenne utan fungerande bakljus på cykeln och
någon annan som kör tio km för fort, och sådant är ju
poliskrävande.
Bilbränder i stor skala är ju också sådant som är
lågprioriterade brott, och bilmålvakterna håller väl
på i samma utsträckning som vanligt!
Bakom illa fungerande polis organisationer befinner
där sig alltid en feg polischef som hellre går det
politiska etablissemanget till mötes än att få en
väl fungerande poliskår som gagnar hela folket!

Dessa ovan nämnda svartklubbar har funnits där i
minst tio år, utan att polisen har fått en enda
stängd, men om det varit en Svensk som startat
en sådan klubb hade där blivit fart under polischefens
galoscher!

 
Ingen bild

Lena

22 januari 2015 11:34

UG igår fick mig att nästan somna, kunde inte fokusera, trams är bara förnamnet. Som någon sagt tidigare - judar får inte bära kippa eller helst inte ens existera för muslimer, men muslimer kan gå klädda i medeltida klädesplagg som döljer hela deras identitet, allt för att signalera att de är muslimer. Det är väl detta som får oss att bli så frustrerade, ingen ifrågasätter muslimer, de kan bete sig hur som, hota, begå kriminella handlingar etc men de ursäktas ideligen. Det enda som var bra är på slutet av programmet då Janne Josefsson intervjuar de två politikerna, den ena V. vid ett tillfäller säger då Josefsson; "prata ja", då hajade hon till. Det är ju sant allt är på "pratstadiet".

Nu en mer upplyftande nyhet efter allt skit vi får höra.
SD sätter nytt rekord enl TV4/novus januarimätning. Sd får 6.9% högre än i riksdagsmätningen - det är verkligen inte illa. SD enl Novus alltså 16.5%

http://www.samtiden.nu/8894/sd-satter-nytt-rekord/

 
Ingen bild

Tony

22 januari 2015 13:14

Det känns harmligt för dom uppblåsta sossarna, att
nu är dom inte ens dubbelt så stora som SD, och
skillnaderna kommer bara att minska, innan 2018
är Sossarna också omåkta!

 
Ingen bild

Pensionisten

22 januari 2015 13:43

Frågar ibland vad som gör att 7-klövern släpper alla krav på muslimerna. Ligger det hot bakom? Bombfritt Sverige om dom får som dom vill? Frågorna är många och utan svar.

 
Ingen bild

Göta

22 januari 2015 13:48

"Karlskronabloggen" kl 10:10 ovan skriver att huvudproblemet som ingen i 7-klöverpartierna vågar ta i är att:
"det har kommit för många flyktingar på för kort tid".

Javisst är det så, och exakt detta budskap framfördes faktiskt av vår egen kung i ett tal i TV för längesen. Jag tror det var runt 10 år sedan som kungen yttrade dessa kloka ord. Redan då hade det alltså kommit "lite för många på för kort tid" som kungen uttryckte det. Under de år som har förflutit sedan detta tal så har vansinnet inte bara fortsatt, utan ökat och ökat och ökat och ökat och...

Tänk att Sveriges kung faktiskt vågade uttrycka sig på det viset för ca 10 år sedan i TV! Det hade säkert inte gått nu utan att han hade blivit rejält lynchad efteråt i samtliga våra medier med SVT i spetsen. Det är nämligen inte bara den okontrollerade massinvandringen som har ökat för varje år, utan även den svenska vänsterextrema propagandan samt kontrollen av våra medier och hos alltfler myndigheter och olika institutioner som har infiltrerats kontinuerligt under dessa år, t.ex Polisen, Svenska Kyrkan och Skolan (inte minst universitet och högskolor).

Länken nedan visar ett typiskt exempel på detta.

http://www.friatider.se/nu-utbildas-poliser-p-sveriges-s-msta-h-gskola

 
Ingen bild

Pensionisten

22 januari 2015 14:14

På tal om helt annat så verkar finansministern vara helt obalanserad. Inget "Herr talman" missas två ggr och blir tillrättavisad andra gången i dagens frågestund. Hon blir snart ännu mer obalanserad när hon ser vart Sveriges ekonomi är på väg och vad som är största orsaken. Hon och regeringen är "medbrottslingar" till det Alliansen startade.

 
Ingen bild

Ludvig

22 januari 2015 17:36

Bra att UG tog upp eländet med hat mot judar i alla fall. Det verkar inte vara stort intresse från polisen att göra något åt det Ofattbart.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

22 januari 2015 17:43

@Pensioniste
Du är inne på en fråga som är viktig.Lika viktig som yttrandefrihet.
Invandrande till Sverige lever på bidrag,får väldigt mycket gratis,billigare vård samt har amnesti.
Hur många invandrare betalar TV-licens tro och förekommer någon kontroll av det ? Skulle inte tro att någon törs kolla detta i Rosengård och ljknande områden !
Man har hört att invandrare får sina lån avskrivna.Är set sant ?
Denna kungliga behandling av invandrare och tiggare göder känslan av att regeringar i Sverige avvisar sin egen befolkning !

 
Ingen bild

Calle

22 januari 2015 18:19

@ Martin
Om jag inte missminner mej, var det" offerkofta" imamen själv som målade hakkors på Södermalmsmosken. Stort pådrag om nationalister i kvällspressen. Polisen utredde, såg en jourlivsbutik med kamera på andra sidan gatan. På filmen ser man imamen i full action. Han fick lämna sin tjänst, men inget pådrag om detta i media.M.a.o som vanligt.

 
Ingen bild

pg

22 januari 2015 19:14

Skickat nedanstående till UG, med tanke på kommande program!

Jag känner ingen människa som blir glad att se en kvinna gå klädd i muslimska damplagg!
Eller om det judiska kläder och symboler!
Anser att all religion skall vara osynlig angående klädkoder!
Bönehus skall inte få utformas för att förstärka den ena eller andra religionen!
Bygg inga nya bönehus överhuvudtaget!

Religion is like a penis
It’s okay to have one
It’s okay to be proud of it
HOWEVER
Do not pull it out in public
Do not push it on children
Do not write laws with it
Do not THINK with it


Ga testamentet är intressant kan idag tolkas så här:


Jag har en del frågor till er präster som vet och kan allt.
Jag tänker sälja min dotter som slav (2:a Mos 21:7).
Vad kan vara ett skäligt pris?
I 3:e Mos 21:20 står det klart och tydligt att jag får äga både manliga och kvinnliga slavar från ett grannland. En vän till mig hävdar att detta gäller bara människor utanför EU.
Kan han ha rätt?

Min granne som jobbar på Kvantum insisterar på att även jobba på söndagar. Enligt 2:e Mos 35:2 så måste han dräpas. Är jag moraliskt ansvarig för att göra detta själv?

Jag besöker inte kyrkan då jag lider av stor närsynthet och enligt 3:e Mos 21:20 får jag inte närma mig Guds altare om jag ser dåligt.
Min son konfirmerar sig nu och del vore kul att se hur han uppför sig i kyrkan. Är det okej om jag sitter i vapenhuset?

Kan mina barn börja träna fotboll i IFK Värnamo då 3:e Mos 11:7-8 säger att de inte får röra resterna efter en död gris. Eller måste de fortsatta spela här hemma med en plastboll?
En bonde här ute i Tånnö envisas med att odla olika grödor på samma jord och syndar därmed mot 3:e Mos 19:19.

Han har även den fula ovanan att svära mycket. Nu är hans fru inte heller mycket bättre då hon envisas med att gå klädd i kläder som är gjorda av mer än ett tygmateriel (vanligen bomull och polyester).
Är det nu nödvändigt att samla hela Tånnöbyn för att stena dem? (3:e Mos 24:10-16).
Kan vi inte bara bränna dem på bål som vi brukar göra med människor som ligger med sina släktingar (3:e Mos 20:14)?

Jag vet att ni präster har gått på djupet i dessa frågor så jag ser fram mot tydliga och raka svar.

Stort tack till er rakryggade präster som tydligt visar att Guds ord är evigt och oföränderligt.

Tydligen har kyrkan lyckats väl med att utrota häxor!
Har inte läst om att det har bränts några häxor de senaste 50 åren!


Nu med tomma lador, är det försvart/hållbart, att en statlig myndighet med 15-20 anställda med eget kontor osv. Har som enda uppgift att dela skattepengar till religiösa församlingar?

http://www.sst.a.se/bidrag/utbetaladebidrag.4.49955727139d0ce5f5dbda2.html

Hur kommer det sig att riksdag och regering aldrig behöver göra besparingar?
Varför har Sverige fler riksdagsledamöter än vad tyskland har?
Klarar verkligen Sverige av att ge dessa enorma bidrag till flyktingar?
Är våra nordiska grannar rasister, eftersom de inte tar emot det antal som Sverige gör?
Statsskulden ökar med 10.000:- kronor per minut och är uppe i 39 % av Bnp!
http://statsskuld.se/

 
Ingen bild

mig

23 januari 2015 14:59

"Vi som följer verkligheten och kan se i genom pk-medias rapportering om tillståndet i Sverige"

får jag fråga på vilket vis du följer verkligheten? du får väl din info genom media? eller går det till på något annat vis?

Thoralf Alfsson

23 januari 2015 15:25

Så du tycker att de som inte delar klimatalarmisterna ges utrymme i medierna?

Samma sak gäller de som kritiserar invandringen och dess konsekvenser. Anser du att dessa personer ges utrymme media eller i public service. Nej, de får sparken från sina jobb och som författare kan ditt förlag bryta kontrakten. Se t.ex Marcus Birro.

Som tur är finns Internet med alla dess möjligheter.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se