thoralf

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2014

NYTT MÅNADSREKORD

Av Thoralf Alfsson - 11 oktober 2014 23:29

Jag har lämnat Sverige för ett besök hos en god vän som flyttat till Marbella i Spanien. Därav den låga aktiviteten på bloggen.


Ser att antalet asylsökande nådde ett nytt rekord under september enligt Migrationsverkets statistik. Hade september haft 31 dagar hade antalet asylsökande sannolikt överstigit 10 000 asylsökande. Nu stannade det vid hela 9 973 asylsökande.


Antalet asylsökande ensamkommande barn stannade vid 916 under september. Det innebär i princip att kostnaden för ensamkommande barn ökade med närmare 1 miljard kronor på årsbasis under bara september månad om man räknar efter de bidrag som ges till de kommuner som tar emot ensamkommande barn. En fullständigt ohållbar situation!


Om man räknar på att de övriga 9 000 asylsökande kostar ca 500 kronor/dygn blir kostnaden 9 000 * 500 * 365 = 1 642 500 000 kronor på årsbasis.


Bara de asylsökande som kom till Sverige under september månad kommer sannolikt kosta ca 2,5 miljarder kronor under de kommande tolv månaderna.


En fullständigt ohållbar situation att kostnaderna ökar med 2,5 miljarder kronor för varje månad som går med så många asylsökande. Den svenska regeringen måste agera omgående för att stoppa antalet asylsökande. Hur många tror att Stefan Löfven kommer agera?


Det tycks som de flesta i regeringen blivit immuna mot statistiken för asylsökande. Eller kanske snarare apatiska!


Hur skall den rödgröna regeringen finansiera de skenande kostnaderna för alla asylsökande när de inte vill begränsa invandringen? Det finns bara två sätt. Antingen är det skattehöjningar eller nedskärningar inom den offentliga verksamheten. Vilket väljer den rödgröna regeringen?


Man kanske skall stanna i Spanien ;-)


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Observer

11 oktober 2014 23:59

Å herregud!!! 2,5 Miljarder i månaden.

FINNS BARA EN SAK !


N Y V A L

 
Ingen bild

SD4Ever

12 oktober 2014 00:16

Du måste ju räkna med deras familjemedlämmar i kalkylen ochså?.

 
Ingen bild

Janne

12 oktober 2014 00:19

Ett lands politikers främsta uppgift är väl att se till sina medborgares bästa intresse?

Varför denna galenskap egentligen? Trodde i min naivitet att sossarna åtminstone ansåg sig ha ett arv av ansvarsfull politik att vårda?

Hur ändrar man utvecklingen? Själv anser jag att man måste göra det på flera plan. Den långa återhämtningstiden (6 år) i världsekonomin börjar gå mot sitt slut, varvid ännu en kris seglar upp i världen. Regeringen har inte sparat i ladorna, utan slösat hejvilt, där just belåningen av svenska folket varit en "garanti" för deras galenskap.....

När man samtalar med regimtrogna, så säger vissa som kan lite mer om ekonomi och statistik att statsskulden är i linje med bruttonationalprodukten BNP..

Då tänker de inte heller på att skulden finansieras till nästan 80 procent av lån i svenska kronor. Alltså står svenska villaägare och bostadsrättsägare som garanter för den fortsatta massinvandringen. Blås hål på bostadsbubblan, och paniken kommer att sprida sig bland sjuklöverns politiker..

Anders Borg har ju mycket riktigt eldat på med svenskarnas belåning, skapande en enorm hausse inom bostadsmarknaden där priserna fortsätter upp i himlen. Därav att reporäntan ligger på en historiskt låg nivå. Den kan inte sänkas längre, vilket också gör att det bara kan gå uppåt.. En räntehöjning på 2 % för villaägare på 3-miljoners lån ger irreparabel skada.

Fruktar att galenskaperna kommer sluta först när sjuklöverns politiker kört oss in i den ekonomiska väggen.. Till stor olycka för alla invånare i Sverige och alla flyktingar man kunnat rädda i närområdet.

 
Ingen bild

Wagner

12 oktober 2014 00:47

Som svar på den sista frågan. Både och.

 
Lassekolja

Lassekolja

12 oktober 2014 00:54

Jag tror mig inte vara ensam om att känna mig allt mer uppgiven. Jag menar ungefär att låt det hela haverera för det är dessvärre känslan, som infinner sig. Kombinera haveriet med (nu tjatar jag igen!) ett par "allmänna utskick till samtliga svenska hushåll" från SD-Riks, i vilka "asylvansinnet tydligt framgår. Thoralf, Din jämförande grafik över antalet asylsökande i de nordiska länderna 2014, är alldeles lysande! Tydligare går inte! Svenska folket bara måste informeras om alla 7-klövern´s pågående galenskaper! Jag tror fortfarande att de flesta svenska skattebetalarna vägrar tro att det går till som det gör! Jag behöver bara referera till mig själv innan jag blev NyDemokrat f.v.b till Sverigedemokraterna. Då kunde jag inte drömma om att "våra" politiker öht var i stånd att missköta vårt kära Sverige så som pågår!!!
SD 2018 !!!

http://www.status.st

 
Lassekolja

Lassekolja

12 oktober 2014 00:57

P.S Thoralf! Glömde gratulera Dig till Din födelsedag i morgon!
Hoppas Du/Ni äter och dricker nå´t riktigt gôtt på Din dag och att Ni har fint väder där nere!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Maja Dacke

12 oktober 2014 01:32

Ola, Thoralf, jag klickade gilla fastän jag inte alls gillade det som du skrev - blir snarast rent åt ........ Det hela är ju så vansinnigt att man nästan önskade att .... .... . riksdagshuset när inga SD finns där.

Vad sysslar de egentligen med däruppe? Hur kan de sova om nätterna? Eller ... De kan ju inte vara helt omedvetna om vad de håller på med.

Och om Åsa Romson hade varit SD-politiker så hade drevet varit i full gång redan för några dagar sedan. Nu tillhör hon gunstlingarna och kan komma undan vilka miljöbrott som helst - så miljöminister och vice hon än är.

Finns det inga vettiga journalister som kan sätta ner foten och verkligen granska den samling galningar som ska föreställa en regering?

Tänk, förr ... alla i maktposition hade ögonen på sig och fick svara för det allra minsta. En del ministrar rök när oegentligheter avslöjades. Som Geijer ... Ja, för inte länge sen byttes ministrar ut pga fusk med teveavgift och svart städhjälp. Nu ...

Har sossarna helgonförklarats på något sätt? Att miljömupparna har det - det vet vi.

'Trevlig' bok som kommit ut, förresten, och avslöjat den S-märkta kvinnotrojkan (kvartetten?) bakom Juholt-petningen. Otroligt! Måste läsa den.

Och inte ett ljud om sossarnas avtal med muslimska brödraskapet fastän det funnits länge på nätet. Men vad vet jag, som varken ser teve, lyssnar på svensk radio eller prenumererar på papperstidning?!

Allting som kan byggas om till asylboende tas om hand av MV och de giriga entreprenörerna - hyresgäster slängs ut och ... som nu företagaren i Sundsvallstrakten. Borde inte, förresten, alla landets Folkets hus-byggnader, som mestadels står tomma största delen, kunna byggas om och ..? Heliga byggnader?

Jag tycker mig känna igen mönstret att när ett skepp övergetts rusar plundrarna fram ... girigt, sniket ... ovärdigt ...

Njut nu av din vistelse hos dina goda vänner och stärk dig inför återkomsten - allt gott till dig, Thoralf!

 
Ingen bild

thomas falk

12 oktober 2014 03:08

Stanna i Spanien är nog ingen dum idé, men Portugal är nog bättre p.g.a skattelagstiftningen. Själv tänker jag nog mig till Polen, som har utvecklats enormt de sista 15 åren. Karpaterna eller Nordsjökusten, hugget som stucket, men vid pensioneringen drar jag och frugan. Med såld villa i Sverige går det nog att hitta något överkomligt "over
there". Bättre sjukvård och trevlig befolkning blir plus i kanten.

 
Ingen bild

Niklas

12 oktober 2014 04:09

Låter kanske konstigt men jag hoppas nu att det väller in så mkt folk att allt kollapsar totalt. Enda sättet att det skall kunna bli ett stopp på detta vansinne för 7 partier kommer inte göra någonting åt saken annars. Trots allt är det ju så att skall SD kunna få låt säga 20-25% av rösterna 2018 så krävs fortsatt volym på invandringen...

 
Stefan K

Stefan K

12 oktober 2014 06:42

Thoralf, politikerna i 7-klövern har tappat greppet, är handlingsförlamade, vet inte längre hur de ska hantera frågan och har målat in sig i ett hörn där färgen torkar osedvanligt långsamt.

Tro inte att Stefan Löfvens kortlivade regering tänker agera, inte heller en kommande regering. Något har gått fel i Sverige, majoriteten vet det, men man låter det ske och de som i slutändan får lida är vanliga och hederliga människor.

Den stora frågan är varför? Varför tillåter man att detta sker när man dagligen ser problemen i dess kölvatten?

Kul du nämner detta med "att stanna". Både i vänkretsen och bland arbetskamrater hör jag ord om att lämna Sverige eller flytta hem (invandrare från främst Europa). Nu bor ju ingen i min bekantskapskrets på Södermalm, Östermalm eller i de fina kvarteren i städernas utkanter, så därav reaktionerna.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Tony

12 oktober 2014 07:31

Det är väl också det enda rekord som Stefan löfven kommer att
slå, ja det skulle möjligen va kortast tid som statsminister
innan skiten brakar samman. Idiotin slår nya rekord i Sverige
oavsett om det är en Rödgrön eller Allianregering. Arma land!

 
Svensson

Svensson

12 oktober 2014 08:12

Regeringen i Sverige kan inte finasiera den här höga invandringen,antingen kommer man tokhöja skatterna,eller så tvingas man att låna pengar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Trollfar

12 oktober 2014 09:10

Problemet är som så många skrivit här förut. Varför gör inte Nationella SD ett utskick som distribueras till samtliga hushåll som samhällsinformation? Mycket få känner till den här verkligheten som enkelt kan visas med dina staplar.

 
Ingen bild

Stella

12 oktober 2014 09:42

Usch ja. Sverige är i fritt fall, fortare och fortare bär det ut för. Svenska folket vet inte hur illa ställt det är med vårt fosterland, tyvärr.Tycker att SD skall skicka ut dessa diagram till alla hushåll.

 
Ingen bild

Onkel Sven

12 oktober 2014 09:54

Följande skriver jag mest för att ni ska se hur det ena problemet efter det andra dyker upp i invandringens fotspår ! : Jag är medlem i HRF i Högsby " hörsel " säger vi och har varit aktiv i föreningen sedan 1984 men har nu börjat trappa ner , det jag nu skriver gör jag som privatperson ! tycker det börjar likna diskriminering mer och mer ! " Vi hörselskadade och döva "i Kalmar län , jag tar Kalmar län som exempel ,säkert är det likadant i andra län ,har på sistone blivit berövade 3 st mycket bra anläggningar som alla haft hörslingor och andra tekniska hjälpmedel som vi behöver för att kunna " ta till oss " ! Dessa 3 är Kronmunken Mönsterås , Guntorps Herrgård Öland och Möre Motell ,Ölands Djurpark har också tillkommit de senaste dagarna . På samtliga kommer det att bli asylboenden i vinter , nu får vi sämre möjligheter att träffa andra med samma handikapp ,vi har alltid haft våra distriktmöten ,medlemsmöten,länsträffar ,styrelsemöten på någon av dessa uppräknade ,ibland med övernattningar .Det tycks ha blivit bestämt att det inte får tas ut några vinster i välfärden men i asylhanteringen tycks det vara helt legitimt ,när ska vi börja att använda våra skattpengar till oss själva ?

 
Ingen bild

World Traveller

12 oktober 2014 11:02

Sveriges styrande har ju helt klart gjort ett avtal med Muslimska Brödraskapet och/eller Saudiarabien om att byta ut vår befolkning mot muslimer. Det troligaste är väl att de mutat/köpt alla höga politiker i 7-klövern (plus mediapolitrukerna). Självmordsbombaren i Stockholm tror jag var en varning till svenska regeringen ifall någon börjat ändra sig 'detta är bara ett smakprov på vad vi kan göra om ni inte fortsätter med folkutbytet'.
Precis som nazisterna så drömmer nu muslimerna om utökat lebensraum.

 
Ingen bild

Andreas

12 oktober 2014 11:23

Av dessa siffror och diagram kan jag bara konstatera,Att Sverige behöver hjälp av vårt broderfolk,Danmark,Norge och Finland för att ta hand om sig själv.Låt budkavlen gå till våra grannar,Sveriges hållning i invandringspolitiken kommer destabilisera hela norra Europa,genom den fria rörligheten.

 
Ingen bild

Lärare

12 oktober 2014 11:27

Korrigerar mig. Skrev att SD ökade med 2% i Ipsos undersökning 1 okt. FEL! SD ökade med hela 3%, från 9,4 till 12,4!
Hoppas på fler undersökningar snart.

 
Ingen bild

Göta

12 oktober 2014 11:55

DET ABNORMA VANSINNET HAR FÖRDUBBLATS PÅ NIO MÅNADER!

När jag betraktar Thoralfs senaste diagram ovan får jag otäcka rysningar samtidigt som det vänder sig i magen på mig. Redan januari-stapeln längst till vänster visar MYCKET tydligt att Sverige har en helt abnorm invandringspolitik jämfört med våra grannländer. För september månad kan man nu konstatera att detta ABNORMA VANSINNE HAR FÖRDUBBLATS på 9 månader!

Det ABNORMA VANSINNET, som Palme och sossarna lade grunden till 1975 genom riksdagens beslut att Sverige skulle bli ett mångkulturellt samhälle, har Reinfeldt med övriga 7-klöverns stöd lyckats mångdubbla i rasande fart under sina 8 år som statsminister! Löfven och hans rödgröna röra har tydligt visat att de tänker fortsätta på samma väg och slå nya vansinnesrekord.

Eftersom alla våra medier i totalt samförstånd och i sann PK-anda medvetet döljer detta vansinne är SVERIGES VÄLJARE TOTALT OKUNNIGA OM HUR STORT VANSINNET VERKLIGEN ÄR och hur snabbt det accelererar. Ingen kan göra sig en realistisk föreställning om detta förrän man har sett Thoralfs diagram.

NÄR TÄNKER SD-LEDNINGEN SKICKA UT DENNA TYDLIGA INFORMATION TILL SVERIGES VÄLJARE?

 
Rock

Rock

12 oktober 2014 12:12

Börja med att dela dessa diagrammen på tex eran Facebooksida. Alltid roligt när gamla sjuklöver "vänner" tar bort en som vän ;) jag menar vem vill ha vänner som är med och förstör Sverige?

Jag hade en ganska stor bekantskap tidigare, nu återstår kloka 13% av den skaran.

http://braspelsidor.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 oktober 2014 12:13

Annat ämne.
Kurdo Baksi, känd SD-hatare skriver nu på SVT Opinion om IS krig, massmord och förföljelse av Kurderna i Syrien och Irak. Visst har han rätt, detta är förfärligt.

Men jag är säker på att om SD-ledningen skulle fördömma IS, vore han den första att försvara IS. Vi har ju sett honom i SVT Debatt och hans oresonliga SD-hat...

 
Ingen bild

BF

12 oktober 2014 12:44

Svenska skattepengar borde väl enligt både logiken och av namnet att döma användas till "godis" åt svenska folket? Det är ju därför man skattar, så att man hjälper till att betala diverse annars asdyra grejer som sjukvård och tandvård till unga osv osv som man inte annars skulle ha råd med om man inte fick hjälp av skattesystemet. Om nu detta kommer användas till alla flyktingar och allt som hör därtill, hur ska vi svenskar klara oss? Utlänningarna har ett hemland de alltid kan återvända till, det har inte vi svenskar. Är syrierna missnöjda kan de alltid bara ta sitt pick och pack och dra hem, vilket de ju också gör många av dem så missnöjda de är med "skitlandet Sverige. Kvar står vi infödda och ruinerade utan att ha någonstans att "fly".

Heja heja! Ut med statistik som thoralf gjorde i någon Kalmartidning förut. Folket svenskarna behöver se döden i vitögat innan de begriper hur nära döden de är. Ut ut och ut med diagrammen bara, ös på, och lite husbyskandaler filmade skulle bli smaskigt som grädde på moset. Ut och fram med intervjuer av poliser ch intervjuer av folk i alla "blatte"- och "negerområden" där de nog gärna uttrycker sitt missnöje över utanförskapet och hur svenskarna dissar dem och vilken "respekt" de kräver.

 
Ingen bild

Tony

12 oktober 2014 13:14

Ja lånar pengar gör man ju redan idag, någon påstod
uppemot 2 miljarder i veckan, och om den takten fortsätter
så är väl snart statsskulden uppe på rekordhöjder.
Varför beter sig en stat så förbannat dumt, man lånar
pengar för att hjälpa länder som aldrig kommer att hjälpa
oss när vi kommer att behöva.

 
Ingen bild

BF

12 oktober 2014 13:55

TONY:

Bra poäng där. All "hjälp" vi bidrar med till alla invandrare, skulle dessa hjälpa oss när Sverige hamnar i träsket? Tror det icke.

 
Ingen bild

pg

12 oktober 2014 14:35

Grafen visar ju tydligt att övriga norden är rasister!
Eller hjälper övriga norden ännu fler på plats?
År då Sverige rasistiskt som inte vill hjälpa ännu fler på plats?
Finns grafen att "låna" för utskrift och lägga i brevlådor?

 
Ingen bild

pg

12 oktober 2014 15:02

Tony
Söndag 12 okt 13:14

Se http://statsskuld.se/

Hundra dagar med Fridolin, bara 91 kvar!

http://www.100dagar.se/

 
Ingen bild

Onkel Sven

12 oktober 2014 16:46

Får man/jag sjunga " Se svarte Rudolf han dansar "ut risken att bli kallad rasist ?

 
Ingen bild

Pensionisten

12 oktober 2014 17:52

Nej för tusan Onkel Sven! Snart får vi inte sjunga nationalsången och helan går.

 
Björn söderberg

Björn söderberg

12 oktober 2014 18:28

Vi kan sitta och gnälla hur mycket vi vill här på bloggen de hjälper inte asylindustrin kommer att fortsätta så länge man med alla medel håller sd utanför allt som har med bestämmande att göra.hoppas givetvis att de kommer så mycket folk att systemet kollapsar de är nog enda chansen att få stopp på idiotin

http://barrkis

 
Ingen bild

Lena

12 oktober 2014 19:01

Det ser inte ljust ut för Sverige om man tittat på statistiken för immigration o dess kostnader. Tråden idag är att många undrar varför så många inom PK-etablissemanget är så trögtänkta, att de inte kan se det vi här på bloggen ser angående kostnader och även annat lidande som följer en alltför stor immigration. En av flera orsaker tror jag: bl a förnekandet. Många umgås bara med sådan som har samma åsikter i denna fråga vilket innebär att de slår bort alla argument om kostnader, precis som Åsa Romson gjorde under Riksdagsdebatten nyligen. Andra orsaker kan vara många (särskilt unga) inte vet ett dugg om politik utan följer bara med vad kompisar tycker.
Ändå tror jag starkt på att det kommer en "ketchupeffekt" för SD precis som det gjort för UKIP i UK. En valundersökning ger UKIP 25% och Labour o Tory varder 31%. Det är ett år kvar till val i UK så mycket kan hända där, det ska bli intressant att följa. Likadant är det för Marine Le Pen och FN som är lika stor som de konservativa nu.
Så än ska vi inte kasta in handduken, trots att en del flyttar utomlands för att de inte orkar med atmosfären i Sverige.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2789512/reastonishing-128-mps-puts-ed.milliband-new-low.html

 
Ingen bild

KS

12 oktober 2014 19:25

OT.
Björn Söderberg. Hur gick det med den Expressenanställda vänstermänniskan Jenny någonting som lovade att ställa sitt hem till förfogande för asylsökande? Har du följt upp det hela?

 
Ingen bild

Lärare

12 oktober 2014 20:42

Vi som "fattat galoppen" med staplarnas genomslagskraft, kan ju börja med att maila eller på annat sätt kontakta SD-riks om dess existens.

Nu, har vi chansen!

 
Ingen bild

Göran

12 oktober 2014 21:04

1,6 mdr på en månad ja ! Det blir ju 19-20 mdr på ett år ! Vansinnet har ju pågått i snart 40 år !

 
Björn söderberg

Björn söderberg

12 oktober 2014 21:51

@KS Nej har letat men dock ej hittat nå. Men den som söker finner nått någon gång

http://barrkis

 
Ingen bild

Hildegard

12 oktober 2014 22:05

Statsmakterna fixar fortsatt djup dvala åt SS,(Sovande Svensson), med överdrivet polerande av icke och låtsasfrågor i sedvanlig vänsterfjollanda.
SS måste för att kvala in i hipsterträsket inom alla områden berika sig själv med mångfald, jämlikhet, rättvisa och empati mot minsta rödmyran i den lokala stacken till det svartaste rövhålet mitt i ebolasmittans innersta sköte.
SS har så d-la fullt upp med att vara god mot allt och alla så denne/a hinner inte tänka längre än tacofärsens förträfflighet framför Idol.
SS orkar inte se, höra, känna eller lukta på någonting utanför dokusåpornas och bettingsajternas förlovade riken.
Så länge Sjöstedt oemotsagd få stå och yla om vinstförbud och hur mycket han älskar sig själv och andra feminister så Sover Svensson vidare.
Personligen inbillar jag mig att hoten inifrån är minst lika allvarliga som de som varje sekund väller in utifrån.

 
Ingen bild

matspp

12 oktober 2014 23:14

@KS och Björn Söderberg

"Som jag starkt misstänkte redan från början höll Madestam naturligtvis inte löftet utan det visade sig vara en ren lögn där hon uppvisade det utbredda och grova hyckleriet som svensk media generellt präglas av"

http://avpixlat.info/2014/09/16/madestams-och-mattssons-ratta-ansikten/#more-126394

 
Ingen bild

KS

13 oktober 2014 08:54

matspp, Björn Söderberg...
Sorry Björn S. Det var ju inte du som följde denna "asylhistoria". Det var ju enligt länken ovan Björn Norrström. Ibland kan det vara svårt att hålla kompassen åt rätt håll.

 
Ingen bild

Berit

17 oktober 2014 18:53

Så har staplarna sett ut i minst åtta år under alliansens/Reinfeldts skenande massinvandring.
Vad är det för dumheter att köra ett väl fungerande land ner i en djup avgrund så Sverige aldrig mer kan återuppstå som ett I-Land utan blir ett U-Land inom en snar framtid.
Vem har glädje av det förutom 7-klövern /svensk media och Bilderbergarna som tillskansat sig stora förmögenheter så de kan fly landet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se