thoralf

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2014

SOCIALDEMOKRATEN HÅKAN JUHOLT

Av Thoralf Alfsson - 7 oktober 2014 22:12

Väldigt härligt att se och lyssna till 2:e vice talman Björn Söder. Notera hur Håkan Juholt ändå tar upp sin Smartphone och fotograferar Björn Söder (nedre vänstra hörnet efter ca 15 sekunder av klippet)


Socialdemokraten och förre detta partiledaren för socialdemokraterna Håkan Juholt skämde idag ut sig på sociala medier! Dagens Nyheter var inte sena att haka på Juholts osmakliga inlägg på Facebook med en artikel. Östra Småland på hemmaplan i Oskarshamn var också med på banan med en artikel.


Ett talande bevis för den sjuka som det politiskt korrekta etablissemanget lider av, i synnerhet socialdemokraterna och nya moderaterna. De har så förtvivlat svårt att acceptera ett valresultat.


I Håkan Juholts fall är det säkert ett utlopp för hans stora besvikelse. Han blev inte statsråd i den nya regeringen, han blev inte utskottsordförande heller, han blev inte ens ordinarie ledamot i ett utskott, han blev bara ersättare i Kulturutskottet. Inte underligt att Håkan Juholt låter sin avundsjuka gå ut över Björn Söder.


Håkan Juholt var ersättare i Kulturutskottet även under slutet av förra mandat perioden. Vid en snabb koll av protokollen i Kulturutskottet mellan 2014-01-01 till 2014-06-30 visar det sig att Håkan Juholt endast närvarade vid ett enda utskottsmöte. Vad fan gör karln om dagarna i riksdagen?


Tittar man på sagt och gjort i Riksdagen är det mer eller mindre tomt. Några motioner som troligen Krister Örnfjäder skrivit som sedan Håkan Juholt skrivit under. Hela fem motioner väldigt betungande för Håkan Juholt. Håkan Juholt framstår som kanske Riksdagens värsting!


Är det så han planerar ytterligare fyra år i Sveriges Riksdag utan arbetsinsats?

 

Jag tycker att Håkan Juholt borde skämmas över sitt agerande! Om väljarna i Kalmar län visste vad dom får med Håkan Juholt i riksdagen skulle de sannolikt kryssa någon annan på riksdagsvalsedeln. Inte nödvändigtvis en Socialdemokrat. Kanske en Sverigedemokrat istället!


De senaste två dagarna har Barometern publicerat inte mindre än tre insändare som kritiserar partierna i 7-klövern för att de vägrar samarbeta med SD och att de därmed inte respekterar valresultatet. Tyvärr är just nu Barometerns webbsida en smärre katastrof. Det går inte ens från min dator att komma in till artiklarna och ta fram länkar. Men via min Ipad har jag lyckats få fram två av artiklarna.


http://www.barometern.se/reagera/vilket-beteende-lar-politikerna-de-unga/


http://www.barometern.se/reagera/utfrysning-som-politisk-mobbning/


Jag tycker det ändå är ganska intressant att det publiceras insändare som kritiserar 7-klövern i detta avseende. Svenska folket är inte blinda!

Jag har dessutom fått flera telefonsamtal på samma tema. Många är upprörda över hur 7-klövern behandlar oss Sverigedemokrater. Håkan Juholt är tyvärr bara en i mängden.


Morgondagens blogginlägg kommer handla om hur vi behandlas efter valet av 7-klövern i Kalmar och hur den politiska organisationen nu sätts upp. Kommunalrådet Johan Persson (S) har dessutom uttalat sig mycket illa enligt hörsägen. Mer om detta imorgon.






 
 
Ingen bild

YYZ

8 oktober 2014 00:16

En liten bild som illustrerar eländet:-)

http://s28.postimg.org/gk08932fg/Page_1_Juholt_2.jpg

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 oktober 2014 02:59

Vänsterpartierna har sina 4 sista år i riksdagen nu ,sedan går DDR eran i graven för gott, skall bli 4 riktigt underhållande politiska år faktiskt, dessutom föll ju muren 1989, så det börjar bli dags i Sverige
Löven kickstart med att göra sej ovän med Israel är helt suberbt.
Typiskt en korkad sosse.

Kan bara SD ordna ett nyval, och skrämma skiten ut storfinansen, så vore det bra, vi får se om Åkesson är byxa till det.

Har varit segt att bli av med Boljevikerna i Sverige, men nu är det sakta men säkert pågång, SD får säkert över 20% nästa val.

Skattehöjningen på snus med 6-7kr dosan kommer att kosta politiskt
Samt alla andra skattehöjningar som skall gå till invandringen

Juholt fick säkert som löfte att få vara kvar i riksdagen så länge han själv vill, när han tvingades avgå, ett socialdemokratiskt forntidsdjur tycker vi, som rabblar inlärda fnoskler, patetiskt för den politiskt insatte

Bäst var uttalandet om att många läkare med utlänsk härkomst kör taxi
Vore intressant med en källa på den skrönan.
En av dom mest korkade sosselögnerna.

Sannolikt kommer vi att få se Östran läggas ned under dom kommande 4 åren.

Sverige blir sakta men säkert Sverigevänligt inte ett decenium för tidigt


 
tant Gul

tant Gul

8 oktober 2014 04:12

http://youtu.be/-5spswUow3I

Ulven i Fårakläder

Sveriges nye bostads-, stadsutvecklings- och IT-minister Mehmet Kaplan står här på ngt möte i Gbrg och orerar om att "VI SKALL BEFRIA JERUSALEM" - Al-Quds på arabiska.
Åhörande dumsvenskar är entusiastiska. Al-Quds skall bli huvudstad i det nyligen av Dumsverige erkännda s.k.Palestina Alahu Akbar.

Nu väntar vi på att Dumsveriges snålaste mångmiljonär, utrikesminister Margot W. skall åka till Kario och ansluta oss till Arabiska Ligan = League of Arab States. Hon kan ju lämpligen ta ärkebiskopen med som ressällskap. Allah är större!

http://youtu.be/-5spswUow3I

 
Svensson

Svensson

8 oktober 2014 06:47

Dom borde dra in Juholts ersättning,när han skolkar så mycket.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

8 oktober 2014 08:18

Lite utanför ämnet som i dag var den lilla lokalpolitikern Håkan.

Tyckte det kunde vara intressant, och kommer från en sida som i översättning heter "Innan det blir nyheter" men det innebär inte att jag är Putin "fan" men förklarar vad som sker

Googel översatt men förklarar varför Putin är så hatad av Vänstern och andra politiker:

Inte konstigt att han valdes av Forbes som den mäktigaste personen i världen !!
Detta är en gång våra valda ledare bör vara uppmärksamma på inrådan av Vladimir Putin. Jag föreslår att inte bara våra ledare utan varje medborgare i USA bör vara uppmärksamma på detta råd. Hur skrämmande är det? Det är en sorglig dag när en kommunist är mer förnuftigt än våra ledare, men här är det !!!!
. Putin tal - KORTASTE TAL NÅGONSIN
Den 4 aug 2013, Vladimir Putin, den ryske presidenten, riktat duman, (ryska parlamentet), och höll ett tal om spänningar med minoriteter i Ryssland:
I Ryssland lever som ryssar. Varje minoritet, var som helst, om man vill leva i Ryssland, för att arbeta och äta i Ryssland, det borde tala ryska, och respektera de ryska lagarna. Om de föredrar sharialagar, och leva som muslim dåvarande vi råder dem att gå till de platser där det är statens lag.
Ryssland behöver inte muslimska minoriteter. Minoriteter behöver Ryssland, och vi kommer inte att ge dem särskilda privilegier, eller försöka ändra våra lagar för att passa deras önskemål, oavsett hur högt de skriker "diskriminering". Vi kommer inte att tolerera brist på respekt för vår ryska kulturen. Vi lär oss bättre av självmord i Amerika, England, Holland och Frankrike, om vi ska överleva som nation. Muslimerna tar över dessa länder och de kommer inte att ta över Ryssland. De ryska seder och traditioner är inte kompatibla med den brist på kultur eller de primitiva sätt att sharialagar och muslimer.
När denna hedervärda lagstiftande organ tänker på att skapa nya lagar, bör den ha i åtanke den ryska nationella intressen först, observera att muslimerna minoriteter är inte ryssar.
Politikerna i duman gav Putin en fem minuters stående ovationer.
Om du håller detta för dig själv, är du en del av problemet!

 
Ingen bild

World Traveller

8 oktober 2014 09:26

Det står i Svenska Dagbladet idag att det inte kommer att bli nyval/extraval oavsett vad som händer. Demokratin är helt satt ur spel i Sverige. Vi har i praktiken en islamkramande diktatur.

 
Ingen bild

Dille

8 oktober 2014 09:39

Juholt är inte bara lat och avundsjuk på Söder. Han är dessutom full av grämelse för sitt nederlag på hemmaplan mot SD. SD ökade nämligen med 10,3 procentenheter i Oskarshamn mot minus 1,55 för Juholt.

Där har vi alltså facit på Juholts " väldiga popularitet i Oskarshamn"
Ja det är ju så han har beskrivits i PK-pressen. En stackars narr som i vart fall är populär på hemmaplan.

Men verkligheten brukar sällan gå PK-isternas ärenden.

 
Ingen bild

Göta

8 oktober 2014 09:55

DAGENS TWITTER

Från 'Svenska Akademihen':
"USA sägs ha gripit 10 IS-krigare vid
mexikanska gränsen. Hur står det till
med svensk gränsbevakning?"

Ja, det kan man verkligen fråga sig! Igen vet vilka om slinker med de övriga massorna hit till Sverige, och ingen av Sveriges ansvariga bryr sig.

 
Ingen bild

World Traveller

8 oktober 2014 10:26

Sven Dacke, Australiens premiärminister höll ett likadant tal för några dar sen. En dröm vore att se Åkesson som statsminister stå i Riksdagen och hålla ett sånt tal.

 
Ingen bild

Lars Rosén pol sek Kalmar

8 oktober 2014 10:27

Varför upplever man H. J. bara som ett stort förvuxet bars.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

8 oktober 2014 11:02

Apropå insändare i "Barran"; har Djurens Rätt någon form av gräddfil till debattsidorna? Tycker mig se snyftisar var och varannan dag från deras håll.

 
Ingen bild

Maja Dacke

8 oktober 2014 11:59

Men, Tomas, 'Djurens Rätt' har ju en gräddfil i alla sammanhang - det är ju så syyyynd om alla 'djuuur', både fyr- och tvåbenta.

 
Ingen bild

Berry

8 oktober 2014 12:17

Det jag har svårast att förstå är hur Juholt kan vara så blind? "nazist", "homofob"... vart sjutton får han allt ifrån? Vilka fakta grundar han orden på? Om Söder nu bidrar till så mycket hemskt här i världen, hur ska Juholt göra världen bättre? Givetvis inga förslag från Super-Mario (Håkan Juholt), för här är vi upptagna av att vara upprörda.

 
Ingen bild

Sven Dacke

8 oktober 2014 13:18

Ett högaktuellt ämne

Sverige kommer att skicka sjukvårdsteam till Eola epidemin i Afrika vilket är naturligt, men hur kommer dom att resa hem efter utfört arbete. Sitter dom i karantän innan resa eller åker dom med regeringsplanet?

Har vi någon plan för detta, eller är det lika planlöst som det mesta vid katastrofer

 
Ingen bild

World Traveller

8 oktober 2014 13:21

OT. En HIV-smittad farlig våldtäktsman har rymt från Rättspsykiatriska i Sundsvall och är nu efterlyst internationellt. Svensk media vägrar publicera en bild på monstret eller uppge ett signalement, för det ''kan gynna mörka främlingsfientliga krafter, speciellt nu när 49 rasister sitter i Riksdagen''.

 
Ingen bild

Ronny

8 oktober 2014 14:48

Om ni visste vad Sveriges Radio just nu, kör en reklamkampanj för Feministiskt Initiativ. Måndag morgon 06.00 kör P1 en halvtimme "reklam", och om det inte räcker så kör jag till jobbet samma kväll kl.21.00 och då kör P3 en klart riktad "reklam" för FI. Hur fasen kan detta fortgå, och hur länge kan lyssnarna godta denna vänsterpropaganda. Det är så uppenbart politiskt inriktat, så det är pinsamt. Denna totala indoktrineringen från vänstern, borde/måste SD jobba emot i Riksdagen.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

8 oktober 2014 14:50

@Sven Dacke
Hej!
Kan du länka till talet. Letat men hittar det inte.
Mvh

 
Ingen bild

Berry

8 oktober 2014 15:29

Sök på Youtube "arg blatte talar" och kolla först och ffrämst på klippet om fi:s politik. Killen redogör rätt kul (och sant!) över vart de, FI, egentligen vill komma... Rekommenderar även fler klipp av samma kille, tycker han har rätt i mycket.

 
Ingen bild

Christer

8 oktober 2014 15:57

Håkan Juholts värsta dag i livet borde varit den dagen då hela svenska folket blev varse om att dom via skattsedeln även fick betala hans sambos del av hyran. Det borde han skämmas för ännu idag, om han hade lite folkvett. Men det är nog det han saknar.

 
Ingen bild

fzdfsa

8 oktober 2014 17:08

Thoralf:

Juholt har flera gånger om bevisat att han hör hemma i gärdesgårdsserien. Jag tycker inte att du ska slösa mer värdefull tid och värdefullt bloggutrymme på såna figurer. - Ja, han och andra har betett sig illa och kommer att fortsätta med det.

MEN: vi måste rikta vår energi mot att ta SD från att vara riksdagens tredje största parti till att bli en folkrörelse och riksdagens näst största parti.

En folkrörelse i vardande måste överge offerrollen!

 
Ingen bild

Hacke

8 oktober 2014 17:57

Tidigare har jag hyst lite medlidande med Juholt. Han blev ju, inte utan fog, något av riksnarr under sin korta tragikomiska sejour om partiledare.
Försöker han hitta tillbaka till rampljuset med denna klumpigt övertydliga flirt med pk-etablissemanget?

 
Ingen bild

skitGrums

8 oktober 2014 18:01

Nu har Juholt blivit hotad står det i AB av organiserade troll.
Hade det inte varit en större nyhet om han inte fått ta emot "hot" när man skriver på det viset?
Med ett sånt inlägg på Facebook är det publicitet som söks i media.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 oktober 2014 19:41

@skitGrums.
Nu vet bara Juholt om det är hot eller bara kritik. (Eller luft..)
Oavsett är det fel att använda ett ovårdat språk mot en politisk motståndare. Ett vårdat språk, men med skärpa ger bättre effekt.

 
Ingen bild

Kalmar

8 oktober 2014 21:35

hade varit kul att få höra fortsättningen om linneuniversitetet! kommit någon ursäkt?

 
Ingen bild

Hildegard

8 oktober 2014 21:42

Valfjäsket är över och det är åter dags för sjuklövertrojkan att dra på sig korrekthetens politiserade foliehatt som hjälper dessa att kunna stapla floskler på varandra i tillrättalagdhetens obestridliga högborg. (Den lede), FI, hade helst sett en åtta, men till och med SS, (Sovande Svensson), manade måtta.
Söder är nog ändå rätt nöjder, frågan blir ändå om Ljugholts nalle är betald, och då av vem? Ny och fin teknik kräver sitt, en herre på Öland vet en hel del om filmande och fotande i maktens boningar enligt utsago.
Eller kände bara Håkan-Bråkan för en selfie, kanske?
Allvarligt - sociala medier är inget för den som lätt blir illamående, av vänsterrörelsen betalda proffstroll med känsliga pekfingrar stör faktiskt min vardag, lite.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards