thoralf

Direktlänk till inlägg 19 februari 2013

BESÖK FOLKETINGET

Av Thoralf Alfsson - 19 februari 2013 23:39

Är på studieresa med Skatteutskottet. Idag har vi först varit i Malmö och träffat kommunfolk som berättat om utvecklingen i Malmö. Bland annat om svartarbete och kriminallitet som beräknas omsätta 5,7 miljarder kronor bara i Malmö. Ca 12000-13000 människor lever utanför systemen i Malmö, det vill säga de deklarerar ingen inkomst och har heller inga bidrag. Sannolikt försörjer de sig inom den svarta sektorn.


Vid lunchtiden åkte vi över till Köpenhamn för besök hos danska Skatteverket och sedan vidare till vår motsvarighet i Danmark, skatteutskottet i Folketinget. Några foton från dagen.


 

Information av vackra danska piger på Skatteverket.


    

Folketinget.


 

Skatteutskottet på åhörarlektarn i Folketinget.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Är de flesta av era läsare Sverigedemokrater, VK?

20 februari 2013 00:02

Västerbottens-Kuriren gjorde i går en opinionsundersökning på vk.se där Sverigedemokraterna fick 48 procent av rösterna.

– Nej, att döma av valresultatet i Umeå 2010 är de inte det. SD har inte ens en plats i fullmäktige här och de är inte starka alls i Västerbotten, säger Ingvar Näslund, chefredaktör för Västerbottens-Kuriren.

Varför publicerade ni detta?

– Vi stoppade ju undersökningen när vi såg att den togs över och manipulerades. Vi såg att resultatet inte kunde vara representativt. Först låg det på ungefär 15 procent för SD men sedan stack det i väg ytterligare.

15 procent. Är inte det högt nog för att ni skulle reagera?

– Vi reagerade ganska skyndsamt.

Vad tycker du själv om er publicering?

– Det är intressant att med nätets hjälp se hur opinionsläget är, men vi kommer inte att göra några valbarometrar på det här sättet igen. Jag vet inte hur det går till när personer går in och manipulerar resultatet men det är tydligen så det fungerar nu.
Är du förvånad över vad som hände?

– Nej, jag har slutat förvåna mig. Men jag tycker att det är väldigt tråkigt. Vi kommer att göra andra opinionsundersökningar men med hjälp av institut framöver.
http://www.medievarlden.se/nyheter/2013/02/ar-de-flesta-av-era-lasare-sverigedemokrater-vk

 
Ingen bild

Erik Almqvist lämnar riksdagen

20 februari 2013 00:29

SD-ledamoten Erik Almqvist har nu begärt om att få lämna sin riksdagsplats. Han lämnade in sin ansökan i dag till partiet. ”Härmed begär jag att bli entledigad från uppdraget som riksdagsledamot för Sverigedemokraterna”, skriver Erik Almqvist i ett brev till riksdagens kammarkansli. Brevet ska lämnas över till riksdagen i morgon.
http://www.exponerat.info/erik-almqvist-lamnar-riksdagen/

 
Ingen bild

Sven Dacke

20 februari 2013 06:36

Thoralf, en liten önskan från en trogen läsare.

Låt oss slippa flera inlägg om "Chokladdamen" den tragiska figuren på Östran , och liknade historier.

Jag tror att vi är många läsare som betydligt mera uppskattar inlägg som detta som ger oss inblick i en värld vi aldrig möter och det betydelsefulla arbete ni utför.

Hälsningar från Växjö, staden med dom stora utmaningarna med massor med nya innevånare och inga nya bostäder och Sverigedemokrater tysta som möss i politiken. Har aldrig sett något i tidningen av en SD ledarmot.

 
Svensson

Svensson

20 februari 2013 07:08

Det svarta Sverige, som regeringen har skapat. Man utförsäkrar människor, man tvingar sjuka människor att söka arbeten som inte finns. Hög invandring, gör att brottsligheten ökar. Trodde regeringen att det här skulle fungera ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Odalbonde

20 februari 2013 07:47

Håller med Sven Dacke. Vi är klara med Mazetti för den här gången. Hon får göra sina självmål när hon vill, men vi har viktigare saker framför oss. Bra med detta reportage från Folketinget. Slikt ger tyngd åt att SD är mer än ett enfrågeparti. Det underlättar också när man själv pratar med folk om läget i Sverige. Fler och fler blir varse den ohållbara utvecklingen, och det ser ut att bli spännande valet 2014. Ingen PK-propaganda kan stoppa SD nu. Så gott folk sprid budskapet - rid i natt!

 
Ingen bild

mullis

20 februari 2013 08:00

jag håller med dacke, choklad-tanten orkar vi inte med, inte heller din bloggkompis i kalmar, dom har du hjälpt nog nu, tack

 
Ingen bild

Tony

20 februari 2013 08:25

"12-13000 lever utanför systemet, deklarerar ingen inkomst"
Och många av dessa herrar seglar ändå omkring i flotta
Mercedes och BMW bilar i upp till Miljonklassen. Märkligt
att inte myndigheter kan plocka in dessa skumrask figurer och
plocka fordonen ifrån dem. När en vanlig Svensson uppbär
socialbidrag får han inte ens äga en gammal rostig volvo.
Men som vanligt hos fega makthavare ,så är det väl rädslan
att stöta sig med dom nya så kallade "pensionsräddarna" som
avhåller dem från att agera: Bättre att titta på andra hållet!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

20 februari 2013 08:50

Tony : Man vågar inte stöta sej med miklarna.
En skitsak att köra lyxbilar mot deklarationer

 
Ingen bild

Hacke

20 februari 2013 09:07

Att den svarta marknaden växer i proportion med invandringen kan knappast vara någon överraskning för våra styrande. Inget av våra "importländer" har något som ens kommer i närheten av vår skattekultur.
Vi behöver inte gå längre än till EU:s Grekland där hela samhället mer eller mindre vilar på den svarta markanden. Skulle vara intressant att veta hur mycket av allt EU-bistånd som vräks över dom som går rakt in i den sektorn.
Idag rapporterar Ekot om en mycket omfattande och välorganiserad svart mångmiljardindustri inom den svenska tobakshandeln som man nu skall sätta in "stora insatser" emot. Här vet vi sedan tidigare att det handlar om rena maffiastrukturer från Balkan som främst sysslar med detta och att det trots tidigare "insatser" bara växer alltmer okontrollerat.
Svenska politiker har skapat och bygger vidare på det system dom med öppna ögon gick rakt in i. Eller också är niviteten större hos dom än vad som borde vara lovligt.

Håller f ö med några tidigare inlägg här om att det kan vara nog med matningen av galenpannor som Ahonen och Mazetti.
Låt dom hållas för sig själva på sin alldeles egna lilla nivå.

 
Ingen bild

s-e karlsson

20 februari 2013 10:07

I "min" kommun ca 5700 invånare har vi nästan 400 st som varken har inkomst av tjänst eller kapital , vad lever man av då ?
Blandade åldrar .

 
Ingen bild

Exilenskalman

20 februari 2013 10:17

Ja. En af pigerne er jo yndig omend jeg ikke er til lyshårede kvinder.

Jeg synes også at det er høj tid at lade chokoladedamen og bloggeren fra Kalmar hvile. Nok er nok og de fortjener ikke mere opmærksomhed nu. De har beviset at de er fjolser.

Med det sagt. Hoppas att ni trivdes i Danmark och att det gick ner några smørrebrød med pillede rejer och ett par pilsner. Lärdomar antar jag att ni fick och att ni/vi kan dra nytta av det och växa ytterligare.

 
Ingen bild

AWSvensson

20 februari 2013 10:46

Sven Dacke,de båda SD ledamöterna i kommunfullmäktige i Växjö har klart deklarerat att de ser denna mandatperiod som en lärotid. De befinner sig i ingenmansland utan politisk möjlighet att påverka. 2014 kommer de att med all sannolik hamna i vågmästarställning och då kommer de att vara varma i kläderna, dessutom kommer det att behövas folk.

 
Ingen bild

Sven Dacke

20 februari 2013 11:15

Tack AW Svensson för klargörandet, har funderat på detta ett tag

 
Ingen bild

AWSvensson

20 februari 2013 11:26

En resa till Danmark utan 3 håndmad en Hof och Gammel Dansk blir lätt en besvikelse,enda ljuspunkten så här års.

 
Ingen bild

Kultur från www.aftonlognen.se

20 februari 2013 12:33

Åsa Linderborg:
Pissfiltret blir en delikatess
http://www.aftonlognen.se/kultur/article16271998.ab

 
Ingen bild

Hacke

20 februari 2013 12:58

Lägg ut, lägg uuuuut! Diskrimineringsombudsmannen kräver förklaring från de mackägare som inte hyrde ut bil till zigenare för något år sedan.
(Förstanyhet i Lunchekot. Bara hos svenska statsradion)
Förföljelsen av småföretagare rullar vidare hos den statliga utpressarorganisationen DO.

Övrigt: Lars Adaktussons egenprojekt i mediebranschen blev tydligen ingen hit. Nu söker han sig till den betydligt mer lukrativa och bekväma reträttillvaron som EU-politiker. Tror inte ens denna populistanslutning kan rädda dagens kd från att ramla ur riksdagen.

 
Ingen bild

Högländare

20 februari 2013 13:20

Sven Dacke...

Hälsningar från Växjö,...Sverigedemokraterna tysta som möss i politiken. Har aldrig sett något i tidningen av en SD-ledamot.

-Är det något att undra över egentligen. Växjö tillhör ju Syd-distriktet, vars inofficiella ledarskap inget annat vill än att deras perifera lydprovinser håller tyst och bara yttrar sig i kommunfullmäktige. Inte för att jag vet vilka SD:are som numera sitter i Växjö. Men tidigare försök till att skapa en stark lokalavdelning där sabbades effektivt av Syd-distriktet. Detta hörde delvis ihop med det uttalade målet att skapa ett eget Smålandsdistrikt, något som den dåvarande partiledaren Mikael Jansson förordade. 2008 hade SD tillräckligt med aktiva i Småland för att bilda ett bärkraftigt distrikt. Men detta satte syd-distriktet käpparna i hjulet för genom att utesluta initiativtagarna. Orsak: Det nya distriktet skulle ha bestått av en majoritet svårövertalade anti-liberaler" och stod då i vägen för Syds maktambitioner.

I praktiken så är SD-Jönköpings län och dess ungdomsförbund, fortfarande en del av syd-distriktet, eftersom styrelsen är handplockad av Syd och lika knäpptysta utåt som i Växjö. Detta var väl förutsättningen för att man överhuvudtaget skulle få bilda ett distrikt.


 
Ingen bild

Medborgaren

20 februari 2013 13:40

Sveriges urstarka finanser hör vi ständigt från Reinfeldt o Borg!
I verkligheten innebär det ett underskott i statens betalningar med 165 MILJARDER för 2013!!!!!!!!!!!!
Vad säger ni, var ska stålarna komma ifrån till den enorma somaliska invasionen?
Dessutom bör det nämnas att det fortfarande läggs ner mängder med företag varje vecka o tusentals människor blir av med sina jobb, bara en liten påminnelse från verkligheten.................

 
Ingen bild

Hulda

20 februari 2013 13:40

Nu bor det drygt 9,5 miljoner människor i Sverige rapporterar SR. Frågan man givetvis inte får svar på: Hur fördelningen är av svenskar och inte svenskar...

 
Ingen bild

s-e karlsson

20 februari 2013 13:53

Till Medborgaren : en del kommer man att ta av de procenten som vi pensionärer fick i år närmare, 2,2% ska tas tillbaka !

 
Ingen bild

undran

20 februari 2013 14:18

Håller med sluta skriva om de två nämnda.

 
Ingen bild

Flickan med choklad i

20 februari 2013 14:23

Givetvis måste vi få en artikel om 1maj talet och om hon då fortfarande var loppinfesterad i pälsen,efter det kan hon arkiveras i historiens sophög.

 
Ingen bild

Stor humor,villkorar yttrandefriheten.

20 februari 2013 14:31

Inti Chavez Perez: Låt mig bli ansvarig utgivare för Avpixlat

I rollen som ansvarig utgivare behöver jag spelrum att fullgöra mitt uppdrag.
Erbjudandet om att vara ansvarig utgivare kommer därför självklart med motkrav.

Avpixlat måste inrätta för­moderering av alla kommentarer. Vid händelse av brott, till ­exempel förtal, hets mot folkgrupp ­eller hot, ska Avpixlat samarbeta med polisen genom att lämna ut ­IP-nummer till dem som postar kommentarerna. På så sätt kan Avpixlat spela en viktig roll i stävjandet av kriminalitet på nätet.

Avpixlat måste börja följa de pressetiska reglerna. Det betyder att det är slut med att exempelvis hänga ut tonåringar med namn och bild på sidan.

Avpixlat ska leverera god journalistik. Det betyder att sidan bör börja använda sig av käll­kritik, publicera rättelser, och måste be om ursäkt till alla dem som ­utsatts för hat på grund av ­sidans tidigare aktiviteter. ­Sidan bör ­granska Sverige- demo­kraterna som vilket annat parti som helst. Alla sidans skribenter bör skriva under sina artiklar med sina namn. Ansvarig utgivare har sista ordet om alla artiklar, så som är brukligt. Detta för att ­garantera att inga överträdelser sker mot svensk lag eller god ­publicistisk sed.
http://www.aftonlognen.se/debatt/article16271883.ab

Den sista idioten är inte född,och det är säkert inte Avpixlats ledning.

 
Ingen bild

Observant

20 februari 2013 16:56

Fyra miljoner har vargtiken i Junsele kostat hittills.

Vargpolitiken bedöms mellan 2012 och 2024 kosta samhället ca 25 - 30 miljarder. Det vill säga drygt 2 miljarder per år. Kostnaden har tagits fram av Rovdjursberedningen.

Är vargen verkligen värd så mycket?

Är det inte mer värt att kunna ströva fritt i de svenska skogarna utan att behöva oroa sig för att bli överfallen av varg, björn eller vildsvin?

Varför ska vi behöva hägna in runt om oss, bara för att tillfredsställa en smal grupp socialist-hedonister och deras syn på naturen?

http://www.jaktojagare.se/aktuellt/fyra-miljoner-for-junseletiken
http://www.rogerengtrand.wordpress.com/ Se länk 450 vargar

 
Ingen bild

Hulda

20 februari 2013 19:14

Observant...
Instämmer till fullo! Till vargar och invandring finns alltid pengar. Fö. anhängare av SGT..
Appropå Lars Adaktusson och hans engagemang i KD, får man trots allt lyfta på hatten. En av få journalister som inte är antingen kommunist eller miljömupp.
Appropå Drottningens strid mot Elisabet Olson/Wallin så står jag tveklöst på Drottningens sida. Konst är en sak och osmakliga påhopp under täckmantel av ett konstnärsskap är något helt annat...

 
Ingen bild

Tony

20 februari 2013 19:38

Ny välförtjänt käftsmäll till Thomas Mattsson på Ex pressen,
blir anmäld för det vidriga fotomontage på kungen.
Bra gjort av Drottningen, man ska inte behöva ta vilken skit
som helst, bara för det kommer från tidnings murvlar!
När får vi se provokatören Elisabet Olsson/Wallin göra en
nedlåtande utställning där Muslimer figurerar? Aldrig, för
då vet hon vad som väntar,när vansinnet bryter loss, men att
håna kristendomen och kungafamiljen, det har hon mod till!

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

20 februari 2013 20:08

Thomas Mattson, Expressen, om publiceringen av konstverket med kungen och Silvia:
"Den starka reaktion, som kom från hovet mot den här publiceringen i den här tidskriften, den MÅSTE dagstidningar som Expressen, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och en rad andra kunna återge.
Och att återge den debatten utan att också publicera fotomontaget det tror jag hade blivit väldigt konstigt."

Några andra bilder, som väckt "starka reaktioner" är Kurt Westergaards Muhammedteckning och Lars Vilks rondellhund.
Nu väntar vi bara på att de ska publiceras i Expressen, annars "blir det väldigt konstigt".

 
Ingen bild

Jenny

20 februari 2013 20:22

@Edward Ulfertz!
Bra kommentar, huvudet på spiken :-)!
Smutskastning och mobbing av kungafamiljen kallas tydligen för "debatt"?!
Tycker att det är otroligt lågt och skamligt. Det väcker mer sympati för kungafamiljen, vilket kanske inte var avsikten. Medias olika utspel får ofta motsatt effekt pga att folket har tröttnat, ser igenom skiten!

 
Ingen bild

Stefan A.

20 februari 2013 20:23

Smäll på smäll nu för Pistolius Mattsson, och det är bra, välförkänt, så dra från höften Silvia och ge slaskmedia vad dom tål....

 
Ingen bild

biran

20 februari 2013 20:31

Näthatet kommer inte från de källor som pk-packet tror.
http://www.exponerat.info/svart-socialdemokratisk-valarbetare-var-nathataren-som-guillou-sa-var-sverigedemokrat/

 
Ingen bild

Hulda

20 februari 2013 20:31

Edward Ulfertz...
Instämmer i berömmet över ditt inlägg. Det har varit väldigt lite bilder när Mattsons folk skrivit om Rondellhundar och annat...

 
Ingen bild

Olle

20 februari 2013 20:48

Dom borde göra bilder på judar när dom stjäl

 
Ingen bild

Hulda

20 februari 2013 21:24

Olle...
Skynda dig med att borsta tänderna, så att mamma inte blir arg. Du måste sova snart. Att vara på Dagis är jobbigt. Pga. ditt intellektuella handikapp blir din dag mera ansträngande än för de andra barnen...

 
Ingen bild

^

20 februari 2013 21:46


----------------------------------------------------

Den som har makten över SVT har makten över Sverige.

----------------------------------------------------

 
Ingen bild

Interju med Jimmie Åkesson

20 februari 2013 22:51

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) är extremt invandringsliberal, anser Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson. Därför tror han inte att det blir någon ändring av flyktingpolitiken – trots trycket från många kommuner.

Med stora opinionsframgångar i ryggen ger Jimmie Åkesson sin syn på kommunernas motstånd mot att öka sitt flyktingmottagande, på segregation, svenskhet, den ”oheliga alliansen mellan marxister och liberaler” och på sin egen kommunala plattform i Sölvesborg.

En av hans slutsatser är att svenskarna själva, helt vid sidan av det han kallar ”massinvandring”, har stor skuld i att vi i dag lever i ett splittrat samhälle.

– Också många svenskar skulle behöva utsättas för assimileringspolitik, framhåller han.

Vi sitter i Jimmie Åkessons arbetsrum i riksdagen. En svensk flagga på bordet. En inramad bild på väggen från partiledarens lunch med kungafamiljen efter inträdet i riksdagen. En mikrovågsugn inklämd i bokhyllan. Pressekreteraren Linus Bylund sitter med under intervjun.

Dagens Samhälle presenterade nyligen en enkät som visar att åtta av tio ledande kommunpolitiker inte vill öka den egna kommunens flyktingmottagande, trots de stora behoven.

Samtidigt anser var tredje moderat ordförande i kommunstyrelsen att Sverige bör ta emot färre flyktingar än i dag.

http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/jimmie-akesson-aeven-svenskar-behoever-assimileras-4727

 
Ingen bild

s-e karlsson

20 februari 2013 22:55

Jag håller på Drottning Silvia , konstigt att Expressen och andra tidningar får göra som dom gör mot rikets första dam ! Otroligt!

 
Ingen bild

Den vita unga arga näthataren var svart

20 februari 2013 23:03

Näthataren – Marcus Arnesson

I media har man de senaste veckorna odlat myten om ”näthataren” som en ung arg vit högerextremist och Sverigedemokrat.

Nu har det visat sig att en av de mest aktiva är socialdemokrat och svart, dessutom avslöjades han redan i oktober och det är troligt att media känt till detta men lagt på locket som vanligt eftersom verkligheten inte stämmer med den bild de vill förmedla.

Om denne svarte socialdemokrats näthat är det tyst i media, mycket tyst men har inte PK lärt sig att sanningen ändå kommer fram genom alternativmedia som Petterssons blogg och andra. Hur ska PK-etablissemanget kunna köra på om ”unga, arga, vita rasistiska högerextremister” när ett svart ansikte dyker upp i debatten.

Från GP: Hundratals hotbrev över hela landet

Hotbreven från Göteborg har skickats i stor omfattning till människor i hela landet. DNA-spår i brev och spaning ledde fram till gripandet.

- Det är ett idogt polisarbete som ligger bakom att vi kom fram till den här personen, säger Anders Sandholm, kommissarie vid grova brottsroteln i Göteborg.

Det var i förra veckan som den socialdemokratiska val- och kampanjarbetaren greps i Göteborg. Han är misstänkt för att ha skickat ett stort antal hotbrev till både kända och okända personer. Flera brev handlar om rena döds- och våldtäktshot. Han har också utgett sig för att vara det moderata kommunalrådet Jonas Ransgård som skickat breven, vilket gör brottet extra allvarligt.

När GP talade med honom i går sade han att han har erkänt allt för polisen. Något som även Sandholm bekräftar.

Näthataren är socialdemokraten Marcus Arnesson, från Göteborg.

Blondin-Bella berättar HÄR om den socialdemokratiske näthataren, han ville stycka henne och steka hennes bröst i smör.
HÄR skriver Smålandposten om när grabben fyllde 25 år.
HÄR twittrar Macke som han kallas.
Mackans blogg HÄR.
Facebookssidan finns HÄR.
DN skrev så HÄR i oktober.
I Nyheter24 skrev de så HÄR när han erkänt.

Bekymmersamt är att Uppdrag Granskning läste upp hatmejl från denne man i sitt program, och det skulle förvåna mig väldigt mycket om inte Josefsson & Co visste vem han var. Ett program som UC tar månader att göra och att de inte stött på Marcus Arnesson under sina efterforskning är inte troligt. Ändå valde de tystnaden.

…men ska inte vara skadeglad men Pettersson tycker detta är ett tillfälle att småle lite. Samtidigt är det tragiskt att veta vad som hänt om detta rört sig om en Sverigedemokrat. Helsidor i Expressen, Aftonbladet och de andra samtidigt som chefredaktörerna bedyrat att de behandlar alla människor lika.

http://petterssonsblogg.se/2013/02/20/nathataren/

 
Ingen bild

Johan

20 februari 2013 23:04

"Ca 12000-13000 människor lever utanför systemen i Malmö, det vill säga de deklarerar ingen inkomst och har heller inga bidrag", hm, är det inte så att en viss skribent och taleperson för Avpixlat spelar på samma planhalva som dessa personer? Dvs, deklarerar ingen inomst!

 
Ingen bild

s-e karlsson

21 februari 2013 06:39

Johan ? Precisera vad/vem du menar , man ska inte behöva sitta och gissa !

 
Ingen bild

Johan

21 februari 2013 09:05

<i>Mats Dagerlind påpekar att han har ”fullt upp” och inte har tid att administrera Avpixlat. Men en närmare kontroll visar att han helt saknat inkomst under många år. Däremot kräver Kronofogden just nu in en skatteskuld på över 1,6 miljoner kronor.</i>

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15778779.ab

 
Ingen bild

s-e karlsson

21 februari 2013 10:21

Ja,ja då har han verkligen fullt upp !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se