thoralf

Direktlänk till inlägg 17 februari 2013

ISLAMISTISKT PARTI I SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 17 februari 2013 23:09

 


Det antidemokratiska islamistpartiet Hizb ut-Tahrir lanserade strax före årsskiftet en svenskspråkig webbsajt skriver Per Gudmundsson på sin blogg. Många av nyhetsartiklarna är dessutom ”stulna” från svensk media.


Kommer Hizb ut-Tahrir kandidera i riksdagsvalet 2014? Hizb ut-Tahrir som nu finns i Sverige och kallar sig för ett ”Befrielseparti”. Jag gissar att syftet är att befria oss ”otrogna” från vår religion och demokrati.


 


Här kommer några exempel från Hizb ut-Tahrirs svenska hemsida.


”Hizb ut-Tahrir är ett politiskt parti som har Islam som ideologi, därför är politik partiets arbete och Islam dess ideologi. Partiet arbetar inom och tillsammans med ummah (det islamiska samfundet), så att ummah adopterar Islam som sitt mål och leds till att återetablera Khilafah (den islamiska staten) och således styr med vad Allah (swt) har uppenbarat. Hizb ut-Tahrir är en politisk grupp och ingen prästlig grupp.”


”Partiet har som målsättning att återetablera den islamiska Khilafah-staten så att Allahs uppenbarelse blir den enda referenskällan gällande styret.”


”Målsättningen är att återuppta det islamiska levnadssättet och att sprida det islamiska budskapet till hela världen. Detta innebär konkret att få muslimerna att återigen börja leva ett islamiskt liv i Dar al-Islam i ett islamiskt samhälle där alla livets angelägenheter sköts enligt sharia. Detta innebär att halal och haram är måttstocken i den islamiska staten.”


”Partiet strävar också efter att återinföra den islamiska vägledningen till mänskligheten och leda ummah i en kamp mot kufr, gällande dess system och tankar så att Islam omfattar hela världen.”


 


På deras hemsida tas även upp det som kallades blågul islam i Uppdrag granskning. Något som Hizb ut-Tahrir inte har någon förståelse för.


”Muslimer är en Ummah oavsett etnicitet, språk eller färg. (49:10, 21:92) De som förespråkar ”Svensk Islam” gör Islams fiender en tjänst då de hjälper till att befästa de gränser, som kuffar drog mellan muslimerna, och som delade Islams stat i små betydelselösa Islam-fientliga marionettstater.”


”Förespråkare för ”Blågul Islam” har valt att göra det bl a för att ”människan utvecklas.” Detta skäl är dock förkastligt, eftersom människan inte utvecklas!”


Till och med Expo har skrivit om Hizb ut-Tahrir. Läs artikel.


Organisationen Hizb ut-Tahrir är förbjuden i många länder, därav i många arabiska länder. I Tyskland förbjöds partiet 2003 efter antisemitiska uttalande. Ryssland, Turkiet och Pakistan är andra länder som förbjudit Hizb ut-Tahrir.


Frågan är om inte Sverige bör följa de länder som förbjudit Hizb ut-Tahrir. Om Tyskland klarat av detta bör även Sverige klara av detta.


Kanske vore lägligt med en motion i riksdagen under kommande valår!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Edward Ulfertz

17 februari 2013 23:22

Angående näthat och fotsoldater.
”En sann soldat kämpar inte för att han hatar vad som står framför honom, utan för att han älskar vad som finns bakom honom." – G.K Chesterton

 
Ingen bild

Ursus

17 februari 2013 23:29

Var det inte Skånepartiet som fick tonvis med röster av muslimer för att de hade en valaffisch på Mona i slöja? Ett islamistiskt parti kommer få muslimska röster "bara för att"! Fruktansvärt. Svenska politiker är väl dock för fega för att ge SD rätt i frågan om att islam för fram sina positioner, så detta kommer de nog försöka sopa under mattan.

 
Ingen bild

Pär Green

17 februari 2013 23:32

All religion har enbart skapat krig och osämja i välden!

 
Ingen bild

OT

17 februari 2013 23:35

Starkars Reinfeldt, hur skall det nu gå för Mudderraterna i valet?

 
Ingen bild

Videoklipp av hårt gripande av afrikanska våldtäkt

18 februari 2013 00:39

Norsk polis griper den afrikanska våldtäktsmannen i Bodø centrum i helgen – något vi tidigare skrev om i en separat artikel. Som ni ser använder norsk polis inga silkesvantar när det gäller denna typen av brottslingar. Kan vi vänta oss Twitterstorm från Martin Aagård, Anders Lindberg och de andra Norgehatarna på Aftonbladet nu?
Norsk polis griper den afrikanska våldtäktsmannen i Bodø centrum i helgen – något vi tidigare skrev om i en separat artikel. Som ni ser använder norsk polis inga silkesvantar när det gäller denna typen av brottslingar. Kan vi vänta oss Twitterstorm från Martin Aagård, Anders Lindberg och de andra Norgehatarna på Aftonbladet nu?
http://www.exponerat.info/videoklipp-av-hart-gripande-av-afrikanska-valdtaktmannen/

 
Ingen bild

Centersplittringen

18 februari 2013 00:46

Lennart Svenzén (C) ser ut att bli politisk vilde i Kalmars kommunfullmäktige, efter att ha förlorat striden om partiets samarbete med Social­demokraterna.

http://www.ostrasmaland.se/NYHETER/Kalmar/Lennart-Svenzen-ser-ut-att-bli-politisk-vilde

 
Ingen bild

Lieberman

18 februari 2013 01:42

I Talmud kan vi läsa; Rosh Hashanah 17a. Christians (minim) and others who reject Talmud will go to hell and be punished there for all generations.

Sanhedrin 55b. A jew may marry a three year old girl (specially, three years "and a day" old).

Sanhedrin 54b. A Jew may have sex with a child as long as the child is less then nine years old.

Kethuboth 11b. When a grown up man has intercourse with a little girl is it nothing.

Sen är detta väntat då judar har ADL samt en himla massa andra organisaationer/lobbyverksamheter som enbart går judens önskan och enbart judens.

 
Ingen bild

info@newsmedia.se

18 februari 2013 01:57

Det är den förbannade mulla Reinfeldt som har tagit
in ärkemuslimen Waberi som moderat i riksdagen för att fiska
muslimska röster. Och Mona med flera har hjälpt till utan att skämmas. Sverige har över 600.000 muslimer, skulle alla dessa rösta
på Hizb ut-Tharis och dessa komma in i riksdagen, kan vi lägga
ner både Sverige och riksdagen omgående.

 
Ingen bild

Vicke

18 februari 2013 02:24

Ytterligare en viktig anledning till varför SD snarast måste börja sprida infotidningar till svenska folket. Anledningarna har verkligen börjat hopa sig nu. Under SD:s mest aktiva period mellan 1998-2005 så spreds det massvis av flygblad och infotidningar med jämna mellanrum av en förhållandvis blygsam medlemsskara och knappa ekonomiska resurser. Men idag av någon anledning så tycks partiledningen bara vilja ha röster från dem som följer politiken på nätet. Är allt prat om att skapa en folkrörelse egentligen bara nonsens?

 
Ingen bild

w-son

18 februari 2013 04:57

Gudmundson, en av Sveriges få riktiga journalister har grävt vidare. I ett senare inlägg på sin blogg beskriver han ingående hur ett nystartat propagandaforum för terroristorganisationen Islamiska staten i Irak (ISI) drivs från Sverige - "Islamiska staten i Irak har propagandacentral i Malmö".
.
Milda makter säger jag!

 
Svensson

Svensson

18 februari 2013 06:45

Först moskeer, och nu detta. Vi är ett kristet land, och det ska inte invandrare ändra på.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan A.

18 februari 2013 07:11

Det är bara att önska detta parti lycka till, de kan stjäla en del röster från vänstern samt ännu bättre tvinga fram MP och V med flera ur sin "godhetsbubbla", nu tvingas man ta verklig ställning,inte bara snyfta från riksdagens talarstol, utan själva bli en som de föraktfullt brukar kalla "rasist" och "främlingsfientlig", i Malmö kan man få stort inflytande, krävs inte så många röster för att få inflytande på kommunal nivå,skall bli kul att se hur de hanterar det här, tyvärr krävs det för somliga att de konfronteras med verkligheten för att man skall vakna upp.Stockholmsbombaren hade tydligen fått 750 000 kr!!!! från CSN, vi inte bara bjuder in terroristerna, vi överöser dom med pengar med.

 
Ingen bild

Hulda

18 februari 2013 07:17

Fråga:1 Om mn nu vill leva under Islams förtryck, varför kom man då hit till Europa?
Fråga:2 Flydde man till friheten eller är man kolonisatörer?

Det kan bli en skrämmande framtid vi går till mötes, med dessa krafter i landet.
Vågar våra myndigheter ta i detta problem? Alla åtgärder kommer ju att ge SD en enorm väljartillströmning....

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 februari 2013 07:24

Jag tror på följande scenario i Sverige.
Dom muslimer som under flera år gått i “pryoutbildning” hos etablerade partier, både inom Riksdag och på kommunal nivå, kommer att under gemensam Islamsk partibeteckning till valet 2104 eller senast 2018. Och kommer då att få minst 10, kanske 15 % röster ocg blir då en maktfaktor inom politiken på demokratisk och laglig väg.

Svenska media i allmänhet är godtrogna och tror att Islam är som Livets Ord under pastor Ekman, förutom några journalister som Gudmundsson och några till.
Jag har hört flera uttrycka samma farhågor men det är bara anomumt bland “fotfolket”
Hur det blir kan bara kristallkulan visa, men tanken gör mig kallsvettig, när jag tänker på våra barnbarn och kommande generationer. Fast å andra sidan försvinner supandet runt Stureplan och shariapoliserna är nog inte lika godtrogna som våra självutnämnda “AINA” representanter.

Länk till Gudmundssons blogg
http://gudmundson.blogspot.se/

För övrigt kan ni se utvecklingen i andra länder både inom och utom Europa

 
Ingen bild

biran

18 februari 2013 07:27

Unitid Minds februari siffra för SD 11,1

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 februari 2013 07:34

Varför avgick Repalöu i Malmö? Sista ordet inte sagt än


Partiledaren Carl P Herslow påstår i närradion att det är boken Om islam och avslöjandet i den hur Ilmar Reepalu valfiskat i en moské som blev hans fall. I kombination med Reepalus islamiseringspolitik av Malmö under nästan 20 år så fick han sparken, säger Herslow i radion. Herslow antar att Reepalu ljuger när han säger att han avgår för barnbarnets skull. Den som vill veta den verkliga anledningen kan bevista mötet i annonsen. Det äger rum i Kockum Fritids hörsal på Västra Varvsgatan 8 i Malmö

http://muslimskafriskolan.blogspot.se/

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 februari 2013 07:37

Är du Svensk?

Dokumentär om "nya Skolan" i Sverige 2012, finns på SVT Play,

Måste ses för att man skall förstå vad som händer
http://www.svtplay.se/video/1008449/hej-svensk

 
Ingen bild

Tony

18 februari 2013 08:24

När dom säger att människan inte utvecklats, har dom så
klart rätt när det gäller dem som stödjer Islam, det är ju
det som är det stora problemet,och därför går heller inte
Islam att förena med ett modernt samhälle, soim hela tiden
gått framåt.

 
Ingen bild

SM811

18 februari 2013 08:31

Fredrik har tillåtit att islamisten Waberi (H) blev invald till Riksdagen för att bli upplärd för det nya islampartiet. Finns bara en utväg och det är att förbjuda islam. Islam och mänskliga rättigheter och demokrati går inte att förena.

 
Ingen bild

Medborgaren

18 februari 2013 08:56

Undrar vad Mazetti o hennes fotsoldater anser om detta parti?
Är islampartiet också loppor i pälsen?

Vilken sanslöst tråkig utveckling av vårt vackra o en gång så framgångsrika land, undrar hur dom tänker att framtida bidragssamhället ska finansieras när vi svenskar inte längre betalar kalaset?
Redan idag är Sveriges statsfinanser riktigt usla med kraftiga årliga underskott, trots att vi fortfarande är några svenska fånar som betalar världens högsta skatter för att bekosta alla 10-15 personers familjer från somalia som inte jobbar utan kostar samhället enorma summor varje år, stålar som istället borde användas till vård, skolor o äldreomsorg blandannat...........

 
Ingen bild

Hulda

18 februari 2013 08:58

Hoppas att allas vår Katarina Mazetti också läser denna skrämmande bloggpost av Thoralf.
Men hennes ögon stängs säkert instinktivt omedelbart när Islamkritik syns eller hörs.
Det gäller säkert hela medievänstern, som med ryggradsreflexer säkert stänger både ögon och öron.
Så även den annars så mediek***a Gudrun Schyman som aldrig brukar missa minsta chans att hamna i blickfånget. Hon tom. eldade upp pengar under en Almedalsvecka för att få rubriker...
Hennes vägran att svara på frågor om Muslimska kvinnors situation i Uppdrag Granskning, är något som vi aldrig ska glömma och alltid påpeka i alla lämpliga debatter...

 
Ingen bild

s-e karlsson

18 februari 2013 08:59

Hur gick det egentligen med Reepalu och hans hustrus fylleresa efter intaget julbord varvid hustrun körde och hamnade i poliskontroll , promillen var visst inte bland sveriges lägsta !

 
Ingen bild

Nästan granne

18 februari 2013 09:02

Alla bör läsa Hera Lamppu Maduros otäcka berättelse om Ondskan på Rasmusgatan i Avpixlat.

 
Ingen bild

E.Röhm

18 februari 2013 09:19

Ulfwerz: Väl talat,ser fram emot torgmöte.
Under tiden så kommer våra trotjänare åt Svenska folket
förskansa oss i bunkern på örlogsbasen.

 
Ingen bild

Lärare

18 februari 2013 09:23

Håller med "Vicke", SD måste marknadsföra sig bättre, synas mer, dela ut flygblad, tidningar m m. Riksdagsledamöterna borde åka ut i landet även till norra delen av landet.

Nu ser vi igen; igår rapporter hela dagen i media om MP:s 11%,
idag SD 11,1% knäpptyst.

Tidigare brukade de visa UM/AB väljarbarometer, men de har tydligen slutat även med det, bara om SD sjunker visas stapeln.

Vi ska naturligtvis inte ha ett islamistiskt parti i Sverige, det kan var och en begripa som har ngt att tänka med.

SD ut och marknadsför politiken och dela ut information till svenska folket.

KRÄV att ni ska vara med i TV-soffor och i övriga mediala sammanhang!

 
Ingen bild

Ronnie i Hökarängen

18 februari 2013 09:35

HA-HA, HA-HA, börjar den dumme svensken vakna nu? För sent, för sent! Enda kvarvarande kanske möjliga lösningen: ett totalt - absolut - omedelbart invandringsstopp samt repatriering av hela det muslimska byket. Har man fått kallbrand i en kroppsdel gäller detr att excessivt kapa av den. Så länge det finns något att kapa av!!
Det ÄR skillnad på folk och folk - kvackare som Reinfeldt och hans rödgröna drängar och pigor skall ge fan i att försöka snickra ihop EN NY MÄNNISKA, det gick galet i Sovjet med 20 miljoner döda. Årets Leninpris skulle förstås ha gått till Reinfedt istället.

 
Ingen bild

Armfeldt

18 februari 2013 09:46

Vi kan inte förbjuda andra partier oasvett hur anti-demokratiska de är. På det området tycker jag Sverige alltid varit ett föregångsland att yttrandefriheten, föreningsfriheten och åsiktsfriheten även getts till dem som vill avskaffa dessa friheter.
Jag hoppas ni alla ser risken med att ge staten allt för stor makt över just vilka som ska ha möjlighet att skapa ett parti och dem som ska förnekas den här rätten. Det öppnar upp för allt för många tveksamheter för tänk om politiker förbjudit Sverigedemokraterna i dess vagga, med motiveringen att vara antidemokratiska?

Nej. Förbud är inte lösningen istället måste de som står upp för demokratin marginalisera dessa antidemokrater med goda argument, då jag är säker på att medborgarna kommer inse att demokratin är det bästa styrelseskicket för alla medborgare.

 
Ingen bild

Nalli

18 februari 2013 10:01

Vad jag saknar möjligheten att kunna göra en kommentar via Disiqus eller något liknande med Gilla / Svara knapp.
Men annars är Thoralf Alfsson blogg den bästa som går att läsa, ‘den är oslagbar.’

 
Ingen bild

United Minds SD 11,1% tredje störst

18 februari 2013 10:10

M 27,6%
FP 4,7%
C 4,0%
KD 3,3%
MP 9,0%
S 32,9%
V 6,2%
SD 11,1% (+1,0)

 
Ingen bild

Errbe

18 februari 2013 10:14

Tips:

Gudmundson stavar med ETT "s".

 
Ingen bild

EvigtRegn

18 februari 2013 11:07

Problemet är att man hamnar i en hyckleriställning när man som demokrati börjar förbjuda olika politiska rörelser - oavsett om deras mål är att avskaffa demokratin.

Skulle det här partiet får majoritet är det ju vad folket har valt. Jag gillar inte inte den här utvecklingen mer än er. Det är ännu en av de oönskade konsekvenserna av vår oansvariga massinvandringspolitik.

Instämmer i att SD måste arbeta mer som en folkrörelse och inte bara förlita sig på briljanta debatter och deras närvaro i riksdagen.

Men i och med att höjdarna längst upp sköter debatterna och allt kring riksdagen krävs det att folkrörelseelementen organiseras huvudsakligen på ett något lägre plan. Decentraliserat helt enkelt.

 
Ingen bild

Kurtan

18 februari 2013 11:25

EvigtRegn

Naturligt vis måste man förbjuda politiska rörelser som vill avskaffa demokratin!!!

Allt annat vore ju att man genom att tillåta sådana partier är per definition anti-demokratisk!!!

Detta skulle ju resultera i genocide av det svenska folket och slutet på demokratin!!!
MVH 
Ingen bild

Hulda

18 februari 2013 11:38

Närmast pliktskyldigt noterar Aftonbladet att SD fick 11,1% i United Minds och att Miljöpartiet får 9%.
Glädjen från gårdagens förkunnande från en annan mätning där SD inte var landets tredje största parti får väl inte grusas...

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 februari 2013 12:21

Polisen i Malmö begär förstärkning för att kunna skydda Israeliska deltagare i Eurovision finalen.

Kanske något dom borde tänkt på innan man tog beslutet att lägga den så kallade "tävlingen" i Malmö

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=5446598

 
Ingen bild

Ronny

18 februari 2013 12:45

Äntligen så har den svenska media och politikerkåren blivit bönhörda! Det ultimata Sverige, med ett islamistiskt styre, borde nu firas, på tidnings och TV redaktioner! Väntar med spänning på alla krönikörer, som med spaltmetrar nu kommer att hylla denna "milstolpe" i utvecklingen, och inte minst TV sofforna som nu fylls av självskrivna (Janne Gillou), förståsigpåare, som med glädje basunerar ut islams förträfflighet. "Rädde sig den som kan......."

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

18 februari 2013 12:49

@Armfeldt och EvigtRegn
Nazist-partier (och deras partisymboler) är väl förbjudna i Sverige eftersom de propagerar hets mot folkgrupp.
Därför borde även Hizb ut-Tahrir kunna förbjudas.

SD propagerar inte hets mot folkgrupp, utan kritiserar bara invandringens "volymer".
SD vill rikta u-hjälpen till närområden i stället för att göra hela Sverige till ett flyktingläger.

 
Ingen bild

Ex-pressen näthatar

18 februari 2013 13:22

Så fejkar rasisterna på Axpixlat sin hatpropaganda

Axpixlat är Sverigedemokraternas mörka lilla håla, en sajt som varje dag hyllar SD, sprider rasism och hatpropaganda och hänger ut brottslingar och brottsoffer utan urskillning, även barn.

I höstas kritiserades sajten kraftigt för publiceringen av vad som uppges vara hur en ung och mycket berusad kvinna blir sexuellt utnyttjad. Trots att Avpixlat kallar henne offer valde man att publicera filmen som gjorde att hon kunde identifieras.

Riksdagsmannen Kent Ekeroth (SD), en av järnrörsmännen som hittills klarat sig från att uteslutas ur partiet, har registrerat systerdomänen Avpixlat.se. Han upplåter också ett bankkonto och samlar in pengar som gör verksamheten möjlig. På vanligt SD-maner vill han dock inte stå för innehållet på sidan, som utan tvekan kan kallas Sveriges största hatforum och saknar ansvarig utgivare.

Även Jimmie Åkesson har uttalat sig positivt om Avpixlat och kallat sajten en sund del av den sverigedemokratiska nätrörelsen, men vill också hålla slipsen ren genom att säga att ”jag har inget med dem att göra”.

Att en av hans riksdagsledamoter är djupt inblandad låtsas han inte om. Läs mer på sajterna Inte rasist men… och Expo.
http://bloggar.expressen.se/lars/2013/02/sa-fejkar-rasisterna-pa-axpixlat-sin-hatpropaganda/#.USIY1lUzwSs.twitter

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 februari 2013 13:37

Undrar vad Regeringens nya "legosoldater" som har befogenhet att sättas in mot Svenskar i Sverige, är avsedda att användas till ?
Skydda någon?

Jag har mina aningar, och det gör mig orolig

 
Ingen bild

EvigtRegn

18 februari 2013 14:00

Edward Ulfertz skrev: "Nazist-partier (och deras partisymboler) är väl förbjudna i Sverige eftersom de propagerar hets mot folkgrupp.
Därför borde även Hizb ut-Tahrir kunna förbjudas."

Det är sant, men personligen tycker jag varken nazistpartier eller islamistpartier ska vara förbjudna i lag. Det är upp till folket att inte rösta på dem. Det är sann demokrati enligt mig.

Tycker även lagen om hets mot folkgrupp ska avskaffas då den är mindre viktig än yttrandefriheten och används ibland ytterst godtyckligt. Vi har andra lagar exempelvis de mot förtal och ärekränkning som kan sköta det där lika bra och som är mer rättvisa. Hets mot folkgrupp tolkas ju exempelvis på det sättet att det inte kan gälla mot svenskar. Blir alltså svenskar utsatta för det i områden där svenskarna är i minoritet så gäller inte den lagen.

 
Ingen bild

Vicke

18 februari 2013 14:04

EvigtRegn@

"Men i och med att höjdarna längst upp sköter debatterna och allt kring riksdagen krävs det att folkrörelseelementen organiseras huvudsakligen på ett något lägre plan. Decentraliserat helt enkelt."

- Precis. För det första så behövs en PR-organisation som är uppdelad i olika specialområden med egna redaktioner, t ex Kuriren, Bulletinen, Info/PR, vars arbetsinsatser också kan samordnas vid behov. Arbetet med Bulletinen och Info/PR-avdelningen borde distrikten få stort inflytande över.

SAP:s framgångssaga i nästan ett sekel berodde till stor del på att kunna utnyttja alla förmågor i partiet till något ändamål i partiorganisationen. Dvs "rätt man/kvinna på rätt plats". Konceptet är lika effektivt idag vilket man ser hos SD:s motsvarigheter på kontinenten, som genom att arbeta på bredden också nått avsevärt större framgångar än SD.

Och ifall yttrandefriheten blir strypt på nätet, så blir det än mer viktigare att man har en decentraliserad organisation som kan informera folket.

 
Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

18 februari 2013 14:57

GRATTIS Sverige! Det är endast en tidsfråga innan detta är en ralitet! Monica i Norrköpings(Feminix´s) värsta farhågor kommer att besannas! Ett muslimskt parti i Sveriges Riksdag, som på sikt ersätter SveaRikesLag med koranen, se´n är det kört!
Dags för SD att åter lyfta denna fråga i Riksdagen, d.v.s få svenska folket att vakna till liv. Att 7:an skall vakna är sannolikt att hoppas på för mycket!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hm

18 februari 2013 15:05

SD skulle kunna i god tid innan valet ställa frågan till valfritt 7-klöverblad:"Kommer ni att vägra samarbeta med islam-partiet på samma sätt som ni vägrat samarbeta med Sverigedemokraterna?".
De kommer att vägra svara eller glida undan med något svammel om hypotetisk fråga men väljarna har ju rätt att få veta före valet.
Ett islamparti har nog goda möjligheter att komma in i riksdagen så hotet är verkligt.

 
Ingen bild

Odalbonde

18 februari 2013 15:39

Rösta SD 2014 om ni vill fira jul i framtiden.

Rör inte min skinka!

Skål!

 
Ingen bild

saida

18 februari 2013 16:54

Undrar om inte det politiska packet,har en dold agenda för att få den skattebetalande att hata bidragtagande utlänningar för att dölja sin falska agenda som NWO eller AGENDA 21 det är bara Googla så finns svaren där.

 
Ingen bild

Tony

18 februari 2013 17:05

@Hulda... "Vågar våra myndigheter ta i detta". Nej det
är just det som är problemet, av ren feghet vågar våra
myndigheter inte ställa några som helst krav på Muslimer,
inte alls konstigt att Muslimer ser Sverige som ett perfekt
land att inplantera sin medeltida lära , här förekommer ju
inget som helst motstånd, istället jamsar myndigheter med på
alla krav som framförs från muslimska grupper, istället ändras
lagar här för att anpassas till dessa medeltida kravmaskiner!

 
Lassekolja(\\\"fotsoldat\\\"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

Lassekolja(\\\"fotsoldat\\\"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

18 februari 2013 17:30

@Ex-pressen näthatar,
Det var ovanligt många sakfel på en gång!
Att kririsera västvärldens mest omfattande och vidlyftiga invandringspolitik har ingenting med varken rasism eller hat att göra. det är faktiskt en demokratisk rättighet (iaf än så länge?). Jimmie Åkesson har aldrig förnekat att Kent E. står för ett bankkonto för ek. bidrag till Avpixlat. Att Du har missuppfattat så mycket om SD och Avpixlat får sin förklaring på slutet av Ditt inlägg, nämligen att Dina uppgifter kommer från EXPO.....(suck)!
Avpixlat utgör ett viktigt komplement för oss, som vill veta HELA sanningen! Om övrig media(läs:PK-media) hade gjort sitt jobb hade Avpixlat´s existens varit onödig!

Tittartips: Tisdagen den 26/2 kl.15:00 - 16:10 säönder Svt-Forum ett sammandrag från SD´s "Framtidskonferans" från lörd.den 9/2 i 2:a-kammarsalen! MISSA INTE DET!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Kalleman

18 februari 2013 18:20

God Natt Sverige!
Reinfeldt & co jublar, äntligen går vi mot en islamistisk stat! Vänstermedia är euforisk, tänk att detta kunde hända så snabbt i vårt land trots all kritik från SD. Allt kommer nu att bli så mycket bättre när sharialagarna får legitimitet. Svennarna har betalat och vi tar makten, bättre kan det inte bli.

Jag säger bara, glöm det ni perverta 7-klöver-partister/parasiter, det kommer aldrig att hända så ta nu tag i de problem som Sverige idag står inför. Satsa på att vårt land blir starkt igen både vad gäller försvar, äldrevård, skola mm. det duger inte att vi skattebetalare skall lägga mellan 300-500 miljarder för att ni skall känna er godhjärtade i ett globalt perspektiv,dessutom riskerar ni att utplåna vårt land med den politik ni för!

 
Ingen bild

Argus

18 februari 2013 18:23

Hur länge skall svenska PK-medier undanhålla svenska folket SD:s politik och fortsätta särbehandla partiet i debatterna ? Idag rapportera media om politiska avhopp i kommunerna. 47 % av SD:s kommunfullmäktige har avgått och betr ungdoma under 29 år 66 %. Varför vågar man inte redovisa orsaken till avhoppen ?
Kan diskriminering, hot, särbehandling av SD diskuteras i svenska
medier? I gårdagens radio¨P 1, Godmorgon världen diskuterade journalister partiernas inställning till försvarsfrågan. SD nämndes överhuvudtaget inte. Att sedan SD är det mest försvarsvänliga partiet och som anslår mest medel att stärka försvaret får inte nämnas. Samma i Svt1 Debatt i torsdags från Göteborg då försvarsfrågan var huvudpunkten.När skolan diskuteras redovisas det ej heller i media, att SD kräver ett förstatligande, nej det är endast PK- partierna som omnämns. Samma då det gäller jobben. Inga
medier redovisa i debatten SD.s förslag om ett femte jobbskatteavdrag för att skapa nya arbetstillfällen. Detta är bara några få exempel hurSD dagligen särbehandlas och
på hur bristfälligt jounalister fullgör sin skyldighet, att iakttaga opartiskhet och saklighet i den politiska debatten.

 
Ingen bild

Hulda

18 februari 2013 18:29

Ex-pressen näthatar...
Det är mycket du tror eller anser dig veta. Du är garanterat tvärsäker på att Tomten finns och att Elvis lever...

 
Ingen bild

Fredde

18 februari 2013 18:44

Hehe Västerbotten kuriren har en omröstning: Vilket riksdagsparti skulle Du rösta på om det var val idag? SD får 47%!! När släcks omröstningen ner? Tog en print:

Hur skulle du rösta?
Skillnaden mellan de båda blocken har ökat enligt en färsk opinionsundersökning.
Hur skulle du rösta om det vore val till riksdagen i dag?
(SD) (47%, 2 338 röster)
(S) (21%, 1 025 röster)
(V) (12%, 588 röster)
(M) (11%, 532 röster)
(MP) (4%, 180 röster)
(FP) (2%, 111 röster)
(C) (2%, 82 röster)
(KD) (1%, 80 röster)
Antal röster: 4 936


 
Ingen bild

Medborgaren

18 februari 2013 18:55

@Fredde
Märkligt att även denna gång kommentarsfunktionen stängs ner, slaskblaskademokrati än en gång.........

Inte konstigt eftersom folket i Västerbotten drabbats hårt av extrem berikning, speciellt på vissa orter där berikarna är fler än svenskarna...........
Att dessutom folk som sliter hårt i skogen eller gruvan ser klasvis med somalier glida omkring med nya dyra kläder o barnvagnar samt alltid somalier på banken med komplicerade ärenden som gör kötiden lång, ja då blir det till slut för mycket!
Blir inte förvånad om SD får 20-25% av rösterna 2014, något drastiskt måste göras, det inser alltfler som dagligen drabbas av all berikning..............

 
Ingen bild

Fredde

18 februari 2013 19:02

Medborgaren

Ja mycket märkligt :) Måste erkänna att det skrämmer mig. Tänk den dagen då svenskarna demonstrerar mot invandringen! Ingen törs idag då det skulle kosta jobbet och ev livet (:

 
Ingen bild

s-e karlsson

18 februari 2013 19:06

VK.se SD 48% 2441 röster , kl 19,01

 
Ingen bild

Solidus

18 februari 2013 19:08

Vicke skrev tidigt på måndagen något som alla bör tänka på och det var den tappra skara som i ur och skur delade ut infoblad. Jag var en av dem som tom köpte bladen för att sedan med egen bil och bensin köra ut detta på landsbygden.

Detta är det enda sättet för att nå alla!

 
Ingen bild

Medborgaren

18 februari 2013 19:16

Förtydligande omröstning i VK!
Det går fortfarande att rösta! Gör det!
Dessvärre går det inte kommentera längre, föga förvånande........
Just nu är det 48%, 2.503 röster på SD!!!!!

 
Ingen bild

Jenny

18 februari 2013 19:17

Lyssna på 18:00 ekonomiekot. Professor i ekonomi Assar Lindbeck talar om att vi inte ar råd med invandringen.
(P1).

 
Ingen bild

Stig-Arne

18 februari 2013 19:27

Jag tycker att det är utmärkt med ett islamistiskt parti i Sverige. Deras budskap kommer att tydliggöra för alla köksbordssvenskar vad som står på spel.

Låt oss även hoppas på en het ramadan veckorna före valet 2014, gärna med extra mycket bil- och skolbränder.

 
Ingen bild

Medborgaren

18 februari 2013 19:42

19:36, Sådärja då var även omröstningen nedstängd på VK!
Senast jag kollade hade SD 49% av rösterna, såssarna hade 20% det ni i röda umeå!
Sträck på dej Thoralf! Troligen läser även vänstermurvlarna på VK din blogg!
Hursomhelst ser vi tydligt vart vindarna blåser, SD har mkt stark medvind, vanligt folk man dagligen träffar har fått nog av 7-klöverns galenskaper!

 
Ingen bild

Inge

18 februari 2013 19:45

19:43

Beträffande omröstningen i Västerbottens-Kuriren, så verkar det som man nu tagit bort hela artikeln. Man klarade inte av publicera, att cirka 50% skulle rösta på Sd om det vore val i dag Ynkligt av tidningen!

http://www.vk.se

 
Tobbes Medieblogg

Tobbes Medieblogg

18 februari 2013 19:53

Jag tror inte att vi kommer att se ett islamistiskt parti kandidera till riksdagen av det enkla skälet att det är effektivare och lömskare att infiltrera de befintliga partierna, likt Waberi, Aldebe och Kaplan. På lokal nivå verkar också S suga åt sig de flesta invandrarrösterna.

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

18 februari 2013 20:13

OT : 3 pensionsräddare springer ifatt en rånare(pensionräddare)? och håller fast honom tills polisen kommer.

Anses som en riksnyhet och kablas ut med intervju och film på gripandet.

1 Polisen brukar säga att man skall observera och inte ingripa mot rånare ?
2 Hade inslaget gjort om det varit 3 lintottar som fångat en skurk (pensionsräddare) ?

Nästa käcka inslag handlar om en välkammad Bosnier som lyckats i Sverige, 75 % av Bosnierna har jobb kablas ut, senast vi läste om detta var när Smålandsnytt manipulerade Linnes siffror genom att ta ut högsta förvärvsgruppen av Bosnier på en liten ort och får på så sätt upp siffrorna.

Enligt Linne så jobbar 51 % av Bosnierna exakt vilken stad/område SVT 68 använts sej av för att få upp siffran till 75% är oklart, någon kanske kan fråga dom ?

Detta är hjärntvättt/mediamannipullation på lokal samt riksnivå
Pågår året om dygnet runt i Sverige sedan 40 år tillbaka via kommunisterna i media.

 
Ingen bild

Morningstar

18 februari 2013 20:32

Det enda positiva med ett islamskt parti är att sjuklövern kommer förlora merparten av sin imporeterade valboskap i ett enda slag. Dom kommer naturligtvis strömma över till HuT eftersom dom utlovar det rena islam med sharia. Med så storatapp så är det tveksamt om dom har råd att stödrösta på KD och C. Dom negativa effekterna är förstås värre eftersom det handlar om ett rent livsfarligt parti, som likt NSDAP kommer att avskaffa demokratin det första dom gör. SD och HuT kommerförmodligen bli jämnstora. Vilket innebär praktiskt att HuT blir vägmästare eftersom klövern gör allt för att hålla SD utanför.

 
Ingen bild

Calle

18 februari 2013 20:36

Instämmer med Sven Dacke 07:24
Nu har dom infiltrerat de bef. partierna tillräckligt länge, så ett muslimskt parti är inte avlägset. Var har dessa sina sympatier. Inte mot Sveriges regering - riksdag-lagar.Se hur 3:e generationens " britter" agerade under Kuwait- Irak kriget.

 
Ingen bild

J

18 februari 2013 20:41

http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=4429317
Gammal socialdemokratisk ekonomiprofessor Assar Lindbeck säger precis som det är, dvs. att Sverige klarar inte denna stora invandring.
Ekonomiekot P1 kl.18:00

 
Ingen bild

UNObserver

18 februari 2013 21:13

Under mina år i MENA så var det några figurer som man gäärna ville ta livet av. Jag säger det utan att tveka och då ska alla läsare veta att jag benskadat många men aldrig behövt döda någon.
Ata Khalil abu Rashta är en vansinnig hund som tagit över ledingen av Hizb ut-Tharir, troligtvis genom att döda företrädaren.
Denna organisation fungerar som en första spjutspets för MB som vill bli betraktade som civiliserade.
MB sade att de inte skall ställa upp i svenska valet 2014 utan vänta till 2018. De kommer då att "beordra" alla muslimer att rösta på dom!
Hizb ut-Tahrir däremot skickas som "testare" samt att hjälpa till vid attentat. Troligen får vi se någon form av terrorism under sommaren senast.

Lägg märke till att ledarna för MB och näraliggande organisationer har en mycket god utbildning, även vid krigsskolor.
Exempelvis så minerar man, med liten laddning, en bakdörr till polis-station i Skåne.
Nästa vecka en station i Övre Norrland, sedan en i Södermanland.
Vilken polis eller biträde vågar öppna en dörr då?

Har vi tur kan vi rösta in ett parti som tar tag i detta förberedande krigsföring. Rösta SD 2014!

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

18 februari 2013 22:09

Har svt eller tv4 nämnt något om den senaste opionsmätningen där SD återigen var tredje största parti? Men häromdagen när MP låg på tredje plats var det väldigt högt i tak på nyhetsredaktionerna. Glädjen gick inte att ta miste på...

 
Ingen bild

Lärare

18 februari 2013 22:20

Jag undrar får media verkligen undanhålla SD på detta sätt som de gör. Det har ju blivit så tydligt nu.

Man nämner inte SD fast de har politik på områden de diskuterar, t ex försvarsfrågan, skolan, kriminalpolitiken osv...

Kan inte SD anmäla Media för undanhållande av politik från ett demokratiskt invalt parti i riksdagen som medborgarna inte får ta del av. Det är stor skandal!

 
Ingen bild

info@newsmedia.se

19 februari 2013 08:33

Waberi för talman i riksdagen, Hurra.

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

19 februari 2013 23:03

Nej, undvik att förbjuda den här gruppen.

Ju mer de visar sig, dessto bättre. Då kommer folk att få se vad de verkligen står för.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

Heiki Peiko

21 februari 2013 06:33

@Pär Green

Där har du fel, inte judendomen. Hoppas din antisemitiska kommentar tas bort och att du skickas dit du hör hemma.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se