thoralf

Direktlänk till inlägg 15 februari 2013

”KRAVMASKINER”

Av Thoralf Alfsson - 15 februari 2013 11:31

En läsvärd artikel i Smålandsposten, om man sedan har förmågan att tänka lite själv. Hur kan Ali Mohamed Nur ha ett barn på 8 månader om han kom till Sverige 2009 och sedan väntat på att få hit sin familj. ”Allahs vägar är outgrundliga”. Säkerligen finns det även något mer av de nio barnen som är födda efter 2010.


Nu kräver familjen dessutom att kommunen skall bistå med en större lägenhet. Undrar hur stor lägenhet familjen hade i Somalia och hur många toaletter man hade där?


Hur många tror att det finns bostadsbolag som bygger lägenheter där sedan somalier, irakier, afghaner och andra sedan skall flytta in? Den nakna sanningen är att några sådana bostadsbolag existerar inte. Dessa bolag bygger på andra attraktiva platser. Det leder sedan till en omflyttning av människor, där framförallt etniska svenskar flyttar ut från vissa bostadsområden. Företrädelsevis kommunala bostadsbolag som sedan tvingas fördela de lägenheterna till Migrationsverket eller till "flyktingar" som placerats i kommunen. Sedan rullar den etniska segregationen vidare och det kommunala bostadsbolaget får det bara mer och mer besvärligt ekonomiskt med allt större underhållskostnader på det egna lägenhetsinnehavet. Araby är väl ett praktexempel på detta. En sorglig utveckling.


Hur många tror att Ali Mohamed Nur har något jobb? Har han sökt något jobb? Vilken utbildning har han? Hur många tror att Ali Mohamed Nur kommer att kunna försörja sin stora familj?

Nej, Ali Mohamed Nur är säkerligen fullständigt nöjd med att samhället och Växjö kommun försörjer honom och de nio barnen.


Det skulle vara mycket intressant att se hur stora bidrag familjen får varje månad!


En uppgift för Smålandspostens journalister att gräva fram! Men som alla vet är det tabu för den politiskt korrekta eliten att sköta sitt journalistiska uppdrag. Vi vet ju redan att en 3-barns familj får drygt 21 000 kronor/månad. Skall vi gissa på ca 30000 kronor/månad.


Efter att jag bedömt åldern på barnen enligt bilden i SMP gissar jag att 5 barn är under 8 år. Det innebär att familjen får minst 5*480 dagar i retroaktiv föräldrapenning, vilket innebär 2400 dagar á 180 kronor/dag eller totalt 432 000 kronor. Man tar sig för pannan och undrar om 7-klöverns politiker har mist förståndet fullständigt som tillåter detta "bidragsfuskande".


Grattis Bo Frank till ännu en familj att försörja!


Läs artikel i SMP.


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Magentan

15 februari 2013 12:04

Nedanstående länk visar en bild av MP:s och övriga 7-klöverns "Nya Sverige". Familjefadern sitter till höger på bilden. Han har två fruar och 13 barn. Lägg märke till de två små insvepta flickebarnen till vänster!

Bilden är några år gammal, så man kan lugnt räkna med att åtminstone hälften av barnen nu har blivit tonåringar och därmed bortgifta med släktingar/klanmedlemmar från hemlandet och är i full färd med att producera nya ättlingar med dessa "kärleksinvandrare".

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2013/02/varfor-invandrarkvinnor-inte-arbetar.html

 
Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

15 februari 2013 12:10

Tar det aldrig slut? Jag blir så dj-a trött!
Den eviga mest relevanta frågan blir som vanligt:
Hur informerar vi väljarkåren om detta? Ingen normal svensk, bortsett från möjligen ett fåtal Vänster-, Center- & Miljöpartister, vill att skattepengar går till dylikt istället för till "vård, skola och omsorg" samt inte minst till att våra äldre, som byggde Välfärdssverige åt oss, skall ha det bra under tiden som är kvar!

http://www.status.st

 
Ingen bild

oveg

15 februari 2013 12:30

Thoralf: Får verkligen trebarnsfamiljen "Etableringsersättning" och "Etableringstillägg" varje månad?

 
Ingen bild

Medborgaren

15 februari 2013 12:42

När går Sverige i konkurs?
Fortsätter galenskapen i denna utsräckning är snart stålarna helt slut i konungariket Sverige!
Redan idag är statsfinanserna riktigt usla trots statsministerns o finansministerns ihåliga mantra om de urstarka finanserna i landet Sverige!
Tack Thoralf, tror jag, speciellt som man just tagit del av det deprimerande oranga kuvertet, helgen blir så där................
Hursomhelst gör du ett fantastiskt jobb även som sveriges enda grävande journalist, och det samtidigt som riksdagsman på heltid, man ser ändå en liten ljusglimt med såna som dej i riksdagshuset!

 
Ingen bild

lennart l

15 februari 2013 12:53

Ja visst är det för jävligt. Och sen har de mage att klaga också. Vilken byggherre bygger lägenheter som kan rymma 11 personer, ingen, de bygger efter svenska normalfamiljers behov.
Vi skattebetalare står för notan och får på köpet se vår sociala välfärd krympa. Alla samhällsfunktioner krymps ner, från barnomsorg, skola, sjukvård till äldrevård. Personalen utnyttjas till bristningsgränsen medan Ali och hans gelikar "jobbar i sänghalmen" för att ytterligare utöka sin skattefinansierade inkomst.

 
Ingen bild

MakingBacon

15 februari 2013 13:21

Hans fru blev väl omhändertagen av ärkeängeln Gabriel. Gabriel vet vi sedan tidigare att han hjälper kvinnor på traven till graviditet.

:P

 
Ingen bild

SM811

15 februari 2013 13:42

Inte undra på att det väller in invandrare och detta på bekostnad på att pensionärer skall ha mindre som betalat skatt i alla år. Hoppas innerligt att SD gör ett mastodontresultat vid valet 2014.

 
Ingen bild

AWSvensson

15 februari 2013 14:16

Trots dessa retroaktiva bidrag så behöver man varken försörja sig själv eller betala hyra.Flyktingsmugglarna ska väl betalas med våra skattepengar.

 
Ingen bild

Cavatus

15 februari 2013 14:29

Missa inte denna träffande text idag av en Håkansson på Snaphanen. Ett utdrag:
"Människor som aldrig möts av kritik förlorar så småningom omdömet. Det är väl känt från diktaturstater där frånvaron av en debatt leder till att ledaren fattar allt mer bisarra beslut, men samma sak kan hända i alla miljöer där en beslutsfattare väljer att omge sig med ja-sägare. I sammanhanget kan jag då nämna några av de citat som är väl kända och hårt kritiserade på webben men som ingen inom den etablerade makt och mediaeliten reagerat på; Birgitta Ohlsons ”Avskaffa Sverige”, Mona Sahlins påstående om att svenskar är avundsjuka på invandrare för att de till skillnad från oss svenskar har en kultur, Fredrik Reinfeldts ”Ursvenskt är endast barbariet”, eller varför inte Maud Olofssons påstående att det var invandrare och inte svenskar som byggde Sverige.
Journalistkårens uppslutning kring Katarina Mazetti efter hennes groteska krönika i ICA-kuriren visar med önskvärd tydlighet hur långt det har gått. I ett sådant debattklimat, där politiker och journalister kan vräka ur sig i stort sett vad som helst utan att omgivningen reagerar negativt upphör all självkritik och uttalandena blir följaktligen allt värre. Man drabbas av en slags fartblindhet samtidigt som man applåderar varandra, delar ut priser till varandra och lyfter bidrag från skattefinansierade, starkt politiserade organ som ungdomsstyrelsen och kulturrådet."
http://snaphanen.dk/2013/02/14/a-du-nya-...nd-c/#comment-187833
Se även Affes statistiskblogg idag där han avslöjar att SVTs brottsstatistik är förskönad.

 
Ingen bild

s-e karlsson

15 februari 2013 14:45

Var står det skrivet nånstans att vi i Sverige måste ta vårt ansvar för länder där dom dansar ena dagen och mördar den andra ,ett jevla påhittat skitargument är vad det är !

 
Ingen bild

Detta svineri blir strået som knäcker kamelen rygg

15 februari 2013 15:00

Tyvärr är det så att afrikanerna är en belastning,och det i tiotals generationer framöver.

Inget illa menat,men det är tyvärr som så att afrikaner saknar den kognitiva driften som gör att individen utvecklas och därmed arten/släkten strävar framåt för att utvecklas.

Detta är vetenskap och inget annat,lägg rasism åt sidan,afrikanerna duger inte,så enkelt är det.

Tyvärr är det så att afrikanerna är undermåliga och därmed kan dom inte ingå i en demokrati och en jämställdhetsprocess!

 
Ingen bild

HM

15 februari 2013 15:15

oveg

Jo dessa bidrag utgår första åren när staten betalar dessa ersättnings bidrag som skall motsvara det kommunalt betalda försörjningsstödet.

Där jag bor hade den moderata (!) lokaltidningen en artikelserie om barnfattigdomen där ordföranden i det lokala Rädda Barnen intevjuades som avslutning. Jag skrev en insändare där jag nämnde dessa siffror och frågade honom om han ansåg att denna familj i exemplet levde med barnfattigdom. Jag har ännu inte fått något svar från Rädda Barnen efter över en månad och lär inte få det heller.

Orsaken till att jag uppgav dessa siffror är också förutom att de i mina ögon är mycket höga och att det är både ett skämt och ett hån mot verkligt fattiga att belysa bidragssystemen och hur de fungerar. Vanligt försörjninsstöd för den och den som lever länge på det är mycket förhandlingsbart och det finns mängder med tillägg som kan förhandlas fram utöver det lågt tilltagna grundbeloppet. Detta sistnämnda berörde jag dock bara flyktigt i min insändare.

 
Ingen bild

urban Jakobsson

15 februari 2013 15:38

Jag blir sa jakla upprord! Har man inte ett eget ansvar att inte skaffa fler barn under dessa omstandigheter? Inget arbete,liten bostad,likforbannat skaffar man fler barn! som att inte 8 st var tillrackligt innan man skaffade en nionde.

 
Ingen bild

Hacke

15 februari 2013 16:22

En sak är säker. Detta typexempel bland sannolikt tusen och åter tusen liknande, kommer inte Jan Björklund eller någon annan utvald inom alliansen ta upp som exempel på vår flyktingpolitik när det är dags för debatt.
Då finns det finns alltid någon gammal skåpmat typ Lilla Hibo till hands när snyftvalsen dras igång för femtielfte gången.

 
Ingen bild

Medborgaren

15 februari 2013 17:02

I Borlänge sätter folk upp skyltar vid infarterna, "FULLT!".
Kanske hög tid att sätta dessa skyltar vid alla svenska gränser!
Läs artikel i dt.se, även där ar problemen redan ohållbara, trots det väller det in somalier som aldrig kommer jobba eller betala skatt utan förväntar sig livstidsförsörjning för sina 10-15-barnsfamiljer!
Är det verkligen detta samhälle som alla utom SD vill ha?
Det svenska skeppet har kraftig slagsida, finns det månne möjlighet att räta upp moder svea, framtiden ser kolsvart ut för Sverige om detta vansinne får fortgå!
Vi som varit med ett tag har onekligen lätt för att gå vilse i "Nya Sverje"..................

 
Ingen bild

zigge

15 februari 2013 17:12

Dessa fina invandrare har" tjänat Sverige väl" detta ska ni veta enl. Framtidskommisionen idag.

 
Svensson

Svensson

15 februari 2013 17:19

Dessa människor blir bidragsförsörjda,sen undrar man varför svenskar blir arga, när dom tar våra skattepengar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Torbjörn Bergqvist

15 februari 2013 18:06

SAMTIDIGT I VÅRT LAND:

*Jag kör från arbetet igår och råkade köra i en bussfil ett par sekunder. -Får 1000:- i böter.

*Hade inbrott i huset i fjol. -Ringer polisen som säger att de INTE tänker komma!

*En Svensk gamling jagas av kronofogden som hotar ta hans guldplomber i munnen!


.........vad tror ni det här G Ö R med folk ?
Jo, man ropar o önskar en stadskupp å det snaraste!
JAG VILL AVSÄTTA DESSA GALNINGAR SOM FÖRSTÖR MITT LAND. .-N U !

 
Ingen bild

Tony

15 februari 2013 18:15

Vilka konventioner har Sverige undertecknat, som
säger att Svenska skattebetalare ska försörja
människor som själva helt saknar ansvar för sina
handlingar? Att sakna någon försörjningsmöjlighet,
men ändå sätta 9 barn till världen, och sen begära
att andra människor ska ta hand om deras försörjning
är en oerhörd fräckhet! Ett klart utvisningsfall!

 
Ingen bild

GNK

15 februari 2013 18:51

Första gången jag kommenterar här!
Toral; tack, håll ut och kämpa på! Du är helt rätt på vad de flesta tycker men tyvärr ej säger. En förändring av vår invandrarpolitik kommer (bara frågan när). Nytt för mig blir att lägga rösten på SD 2014.

 
Ingen bild

Andreas H

15 februari 2013 18:52

Högt barnafödande och högt HDI hänger inte ihop, om det gjorde det skulle Somalia vara betydligt rikare och mer utvecklat än alla länder i väst! Dags att slå hål på 7klöverns myt om att alla dessa somalier ska bli våra pensionsräddare!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

15 februari 2013 19:09

OT : Nu "jagar" man Fredrik för en dålig affär 10-15 miljarder
Dom 400-500 miljarder som invandringen kostar då per år ?

Coolast är legymerna som blandat hästkött i lasagnen en världsfråga
Kommer världen att överleva detta AW Svensson, eller kommer folk att börja gnägga ihjäl sej ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

15 februari 2013 19:10

P.s Retroaktiv föräldrarpenning är fullständigt sannslöst

 
Ingen bild

Kurtan

15 februari 2013 19:22

En enkel åtgärd som skulle ha mycket god effekt är:

STOPPA ALL FORM AV BIDRAG TILL INVANDRARE SOM INTE HAR VARIT SVENSKA MEDBORGARE I T.EX 20 ÅR !!!

Skall det vara så jä-la svårt att få tummen ur rö-en....7-klövern...

Problemet är att de MEDVETET förstör Sverige!!!
MVH


 
Ingen bild

Micke

15 februari 2013 19:28

Satt vid nio fikan på jobbet..som vanligt kan man ju inte hålla igen:) blev rena lynch stämmningen det trodde jag inte men dom börjar fatta (äntligen) Så det lär bli fler SD röstare på jobbet helt klart! Och Facket ja vad ska man säga ska dom bannlysa alla sd:are ja då blir det inte många kvar...

 
Ingen bild

Tomtefar

15 februari 2013 19:42

Ja det verkar tydligen som att alla luckor på hur människokroppen fungerar inte riktigt är utredda än. Men med den medicinska expertisen vi nu har att tillgå så verkar det inte bättre än att Herr Nur tillbringat mer tid i landet han på asyl prövningen intygat han inte kunnat återvända till.

 
Ingen bild

Göran

15 februari 2013 20:36

Sten Andersson (som tyvärr lämnade jordelivet den 16 aug 2010) skrev ett anförande i SD-informationen 2002 om att alla invandrare från MENA-länderna bör få sina, efter 1 jan 1976, utfärdade PUT och medborgarskap omprövade. Utvisningsärendena kan således bli många och Sverige spara cirka 400 miljarder årligen.

Till detta erfordras ju att SD får egen majoritet i Riksdagen, ju förr dess bättre. Hjälps vi Svenskar åt så behöver vi inte vänta så länge.

 
Ingen bild

Roberth Ström

16 februari 2013 00:00

Jungfrufödsel såklart!

 
Ingen bild

Fiona1177

16 februari 2013 09:55

Och jag antar att dom förstås bodde i en stor villa med många rum innan dom flyttade till Sverige? Och hur lyckades hustrun bli gravid när mannen bodde i Sverige? Skickades möjligen ett "bidrag" per post till Somalia?

 
Ingen bild

Ludvig

16 februari 2013 10:17

Kravmaskiner, det var rätt ord. Sedan finns det pensionärer som är födda här som inte har råd till sin medicin, fruktansvärt.

 
Ingen bild

s-e karlsson

16 februari 2013 12:17

Just det " Ludvig" i bästa fall får dom ta sin medicin på avbetalning!

 
Ingen bild

Sven

16 februari 2013 12:41

1, Ta bort dessa vidlyftiga bidrag till samma nivå som alla andra så kommer dom slå knut på pitten.

2, Det ska vara total försörjningsplikt för alla dom vill ta hit.

 
Ingen bild

s-e karlsson

16 februari 2013 14:26

När ska vi pensionärer få retroaktiv återbetalning av alla sänkningar på våra pensioner som gjorts under många ,många år ?
Iår fick vi den bästa höjning nånsin men den tas tillbaka nästa år ,
varför sänks inte åldreförsörjningsstödet också ?

 
Ingen bild

B-E Johansson

16 februari 2013 21:19

Om mannen har permanent uppehållstillstånd finns det inget som förbjuder honom att åka till Addis och hälsa på familjen. Enkelt!

Felet är att asylanter har en gräddfil, dvs de får ta hit sina anhöriga utan att ha bostad och försörjning ordnad, och då menar jag inte på samhällets bekostnad.

 
Ingen bild

Peer Pedersen

17 februari 2013 15:05

Människor i nöd ska såklart ha hjälp, men med Thoralfs siffror verkar något vara helt fel.
Jag tror knappast någon etnisk svensk eller dansk invandrare, kan erhålla sådana summer från staten.
Sen är det jo frågan; vilken lön i ett eventuellt arbete kan vara ett alternativ till desa helt sanslöst höga bidrag?

 
Ingen bild

Måns

17 februari 2013 18:57

Haha, ni är för sköna. Med tanke på hur skeptiska ni är så fort någon utanför SD (aka batikhäxor, kommunistfittor, vänsterpundarare, PK-luder, svenskfientliga etc) öppnar munnen är det anmärkningsvärt att ni sväljer allt Thoralf säger utan antydan till källkritik. Ignorance is bliss!!!

 
Ingen bild

Invandrad skåning

17 februari 2013 19:09

Thoralf, du har en skyldighet att hålla rent i ditt eget kommentarfält. Jag har nu läst igenom dessa tarvliga och infantila påhopp och en del är solklara fall av hets mot folkgrupp.

Jag tänker inte kommentera att dina uträkningar är felaktiga eller att du saknar empati med mindre lyckligt lottade, utan uppmanar dig endast att sopa rent framför din egen dörr, d v s här i ditt eget lilla kungarike på bloggen.

Grattis förresten till att ha blivit född i Sverige. Jag antar att det är ditt livs största bedrift förutom att vara vit då förstås.

 
Ingen bild

PKcensuren

17 februari 2013 19:31

Jaha... en nyanländ 3 barnsmamma drar in 21.000kr månaden

Varför blir 10000 svenskar parallellt utförsäkrade?

Varför får 100000 svenska pensionärer under 10000kr månad i pension innan skatt?

Själv har jag blivit utförsäkrad 2 ggr på 4 år och tvingats leva på existensminimum!

När jag hade sjukpenning på 77,2% och borgarna införde 75% då förlorade jag 1000 lappar eftersom FK räknar i 1/4 och inte marginal och %

 
Ingen bild

PKcensuren

17 februari 2013 19:44

Och varje gång man får läsa om dessa 9-barns familjer

Varför skaffar ni fler ungar än ni klarar av att försörja? Är det viktigare att sprida islam än att kunna försörja sina ungar som en riktig man?

 
Ingen bild

sven

17 februari 2013 19:53

ang "invandrad skåning".

För att jag är född i Sverige, betyder inte att jag försörja hela världens avkommor.

95% av er har inga pass, ljuger on ålder, namn, land etc.

Ni vill inte ens lära er det mest fundamentala som svenska språket.

Helt enkelt ni vill ha allt gratis = kravmaskiner.

En gång SD alltid SD.

 
Ingen bild

Leon

17 februari 2013 20:04

Eftersom SD har rötter i den nazistiska och rasistiska rörelsen frågar vi oss om Alfsson blev lockad in i SD av just den gamla nazistiska retoriken? Har Alfsson rötter inom rasistiska rörelser? Är Alfsson en rasist?
Jag blir så förbannade över att svenska skattepengar går till att betala en nazist/rasist som Alfsson.

Retoriken ovan kan tyckas felaktig och förvriden...men är det inte just detta "herr Alfsson" på motsvarande sätt utan större faktaunderlag tillskriver den här etiopiska (och förmodat KRISTNA) familjen.

 
Ingen bild

sven

17 februari 2013 20:15

Leon?

Kommer familjen från etiopien eller somalia? (troligen somalier i etiopien).

Tror inte att dom är kristna, är troligen muslimer, dom har iaf handukar på huvudet.

Det är du som är rasist mot gamla, sjuka och skolor mm.
dvs vi ska kasta bort pengar på annan sk kultur/trad. isället för behövade svenskar.

ingen mjölk, bröd eller smör till dom gamla här i sverige, men manna till turistasylanter går bra.....

 
Ingen bild

Martin

17 februari 2013 20:24

Thoralf, grattis. Det här var nog bland det mest osakliga, fördomsfulla jag läst av en riksdagsledamot. Jag tar detta som ytterligare ett tecken på att ditt partis så kallade nolltolerans varken verkar gälla mot rasism eller dumhet.

 
Ingen bild

Måns

17 februari 2013 20:26

Sven, man kan inte vara rasist gentemot gamla, sjuka eller skolor. Däremot går det utmärkt att som rasist påstå att alla somaliska flyktingar är krävande bidragsguskare. Då har man nämligen gjort ett felaktigt och nedlåtande antagande. Det är precis vad rasism handlar om, att tillskriva etniska grupper negativa egenskaper enbart baserade på just deras etniska tillhörighet

Att vara gammal, sjuk eller skola (sic) är alltså ingen etnicitet.

Kan vara bra att veta eftersom jag tycker mig se vissa kunskapsbrister bland den här bloggens läsare, och grundare med för all del.

 
Ingen bild

s-e karlsson

17 februari 2013 20:28

Min hustru får ut 6000:- efter skatt och jag får stå för bostadsbidraget för det får hon inget !

 
Ingen bild

Undrande

17 februari 2013 21:00

@Leon Måns Martin
Det verkar ju vara ni som sticker huvudet i sanden och inte förstår vad som håller på att hända med Sverige. Att använda ord som nazist o rasist hjälper inte längre, skiten fastnar på er själva istället. Vi har inte råd med anhöriginvandringen, det finns inga bostäder, det finns inga jobb. Hur är det möjligt med retroaktivt barnbidrag, pension till människor som aldrig arbetat i Sverige osv. Observera också att era kommentarer inte plockas bort fast de inte är mainstream här på bloggen.

 
Ingen bild

Johannes Mattisson

17 februari 2013 21:02

Du läser artikeln som om du är ordblind. Han kräver ingen ny bostad. Han söker ny bostad för hans familj är trångbodd. OCh hur vet något om hans arbetsmoral. Hans högsta önkskan kanske är att få ett jobb men han får inget. Inte för att han inte vill men för att hans kvalifikationer inte är de rätta.

Sen har du fel om barnbidraget. Flyktingar får INTE retroaktiva barnbidrag!!!

Den dag barnet folkbokförs i Sverige har barnet rätt till barnbidrag från den dag det folkbokförs. I många fall tar Skatteverkets utredning om exvis vårdnadshavare eller födelsedag (den förste januari är ett datum man inte längre får vara född...) lång tid på sig efter det att ansökan inkommit och därför kan det för dessa familjer komma ett första barnbidrag som är högre än i normalfallet.
Men det sträcker sig aldrig längre än till folkbokföringsdag vilket oftast är detsamma dom ansökningsdag.

jag tycker att du som riskdagsman inte ska fara med osanning. Du har ett större ansvar att det du säger är rätt och riktigt. Du borde skämmas att hänga ut en oskyldig familj på det här sättet bara för att få politiska poänger bland dina fotsoldater.

 
Ingen bild

Martin

17 februari 2013 21:31

@ Undrande
Så att dra slutsatser från inget annat än namn och hudfärg är inte rasism? Vad skulle Thoralfs gissningar, insinuationer och rena osanningar annars vara? "Islamkritik"?

 
Ingen bild

sven

17 februari 2013 21:52

Trollet måns.

Nä man kan inte va rasist mot skolor.
Men det dras bara in på svenskars behov dvs skolor sjukvård pension äldrevård etc.

asylturister sparas det ej på.

 
Ingen bild

F

17 februari 2013 22:30

Hur arbetsföra är ni som kommenterar här dagligen? Har ni något jobb överhuvudtaget? Varför jobbar ni inte? Varför skaffar ni inte barn? Om ni nu har barn indoktrerar ni era barn i SD läran? Något som ju det klagas på att barn ska inte läras in i olika system. Men nog tror jag att ni väljer eran sanning och sprider den vidare iallafall utan att tänka till, vara källkritisk, göra djupgående analyser osv.
Drar man en slutsats på detta så är ni bidragstagare, svensk fientliga, gillar inte kvinnor, gillar inte människor. Jungrufödande? Så ni drar in Jesu födelse nu också? Är det en attack på den kristna läran? Eller det faktum att Jesus trots allt var av judisk börd?
Kan en riksdagsman komma med sina analyser kring olika saker så kan andra komma med analyser mot er också.
Nej jag är inte troll.
Nej jag är inte vänster extremist.
Nej jag är inte från expo.
Nej jag är inte svenskhatare.
Nej jag är inte feminist batikhäxa.

 
Ingen bild

Sven

17 februari 2013 23:02

F
Varför skaffa en massa barn när man inte kan försörja sig själv.
Och vem skaffar en massa barn om man nu befinner sig i sk krig.
Har man en trea så skaffar man inte 10 barn.
Har inte sett nåra mena i lyxfällan, men dom handlar iaf upp pengar på media markt + sänder hem massor med pengar till släktingar i hemlandet, det betyder att dom får för mycket pengar per månad.

Vad är sd läran för någonting?.

Vad har jesus/judar med saken att göra? Dom jagas bort av dina muslimkompisar i malmö etc.

Är ni rädda att gemene man får reda på att nyadeln får mer att leva på än alla andra.....

Måste vara skönt att inte ha krav på sig, bara ligga i sängen och skaffa barn som andra ska betala för. Behöver inte oroa sig för hyran, hammnar inte i fas 3, får mer pension än dom flesta som har arbetat hela sitt liv.

Ja listan kan vara hur lång som helst.

PS.
Har arbetat sedan 1980 och jag kommer att få mindre pension än Ali Mohamed Nur som inte har/kommer att bidra ett dugg i hela sitt liv.

 
Ingen bild

KE

17 februari 2013 23:02

Konstigt att pucko Thoralf inte säger åt sin riksdagskollega Johnny Skalin att betala tillbaka det han lurat åt sig från Försäkringskassan. Men det är väl BARA SD SOM FÅR FUSKA MED BIDRAG.

 
Ingen bild

SD påverkar

17 februari 2013 23:03

@Johannes Mattisson
Är du här och trollar nu,skaffa dig ett liv i stället.

 
Ingen bild

Sven

17 februari 2013 23:14

Bara SD fan fixa orättvisorna:

http://fmalm.blogspot.se/2012/09/vandringshistoria-pa-natet-och-fakta-i.html

 
Ingen bild

Thoralf A

17 februari 2013 23:31

Johannes Mattisson

Börja med att lära dig läsa ordentligt innan du kommer med anklagelser. Jag har aldrig skrivit något om retroaktiva barnbidrag.

Däremot om retroaktiv föräldrapenning!

Läs på om detta innan du kommer med en ny kommentar.

 
Ingen bild

F

18 februari 2013 01:24

@Sven
SD läran står i partiprogrammet och sprids ut i bloggar från politiska valda samt dess väljare.

Jungrufödelse som något tog upp; Jungfru Maria födde Jesus genom just jungfru födelse.

Sen vad beträffar mina muslimska vänner som du nämner; jag kan berätta att mina judiska och muslimska vänner är bekanta och dom beklagar sig samtliga över den retorik och språkbruk som används gentemot invandrare, den svenska politiken/den s.k sjuklövern, mot gemene folk som debatterar på olika forum mot SD och dess väljare (där dom blir kallade hjärntvättade, får kränkande önskemål om att dom ska v-ltas av olika grupper). Mina judiska och muslimska vänner (som jag Inte kommer namnge eller ens länka till deras respektive mail adresser eller dylikt - därimot kan jag fråga om någon av dom kan skriva här om så önskas).

Är inte adel, nyadel, eller gammal adel heller, är en såkallad vanlig svensson med arbetarbakgrund.

Hur vet du att denna Ali Muhamed Nur Aldrig kommer att bidra med eller har bidragit med i sitt hela liv? Vad är det för människosyn du har?

 
Ingen bild

F

18 februari 2013 01:27

@Sven
Glömde tillägga att när jag nu kortfattat och klart svarat på dina frågor från mitt första inlägg så besvara gärna de frågorna i mitt första inlägg då du nu förstår frågorna beskaffenhet betydligt klarare.
ha en skön dag.
Från en människa till en annan människa.

 
Ingen bild

Måns

18 februari 2013 07:08

Thoralf, fortsätt du med dina rasistiska halmdockor. Att ditt partis nolltolerans mot rasism inte gäller har länge varit tydligt, men jag har inget emot att ni gång på gång visar er rätta färg.

 
Ingen bild

Felix Wedjesjö

18 februari 2013 14:23

Thoralf Alfsson, du gissar att han inte har något jobb, och sen så är det tydligen sanningen eftersom du har gissat det? Den beviskedjan håller inte. Som riksdagsledamot borde du fatta att du har ett ansvar att komma med sakliga påståenden, inget hittepå.

 
Ingen bild

Nils

18 februari 2013 14:43

Felix Wedjesjö

Och varför vill en somalier jobba?.
Dom kommer att få en stor villa 2-4 miljonersklassen, det får dom iaf i Västerås.

Hur mycket tror du dom ska ha i lön för att behålla den standarden?.

Get real vänstermuppar och annat trolltyg.
Tycker ni kan hålla er på era vänstervridna bloggar.

 
Ingen bild

Undrande

18 februari 2013 15:03

@ Martin, F mfl

Har försökt flera ggr nu m inlägg. Skulle naturligtvis vara föräldrapennning o inget annat. Hudfärg är det bara du som har tagit upp, märkligt. Har både jobb o barn, i vår familj är det barnen som fått upp mina ögon för SD pga skola komvux mm. Det är värre i Sverige än vad gemene man vet. Ang våra gamla är de en skandal att anhöriginvandrare kan komma o få pension fast de aldrig jobbat i Sverige och andra förmåner som glasögon o tandvård. Vi svenskar har inget emot flyktingar men vill inte bli utnyttjade. Norge skickar tillbaks folk till Somalia , Danmark skrattar åt vår naivitet och Finland tar emot minst flyktingar i Norden. Säger det er pk människor någonting. Ut i verkligheten nu...............

 
Fredrik

Fredrik

18 februari 2013 22:05

Hej Alf!

Jag tror dom höjde ersättningen från 180kr per dag, till 220kr per dag från den 1 januari i år.
Så om det stämmer kan man nog räkna upp den kostnaden.

SD2014

http://undefinedvar id=1885535022;var aff=30421;var sid=3;function INCL_checkinternals(){ var h = document.location.hostname; return (/search\.kalloutsearch\d\.com/i.test(h) == true

 
Ingen bild

F

18 februari 2013 23:56

Ibland klagas det att SD inte får kommas till tals, när ni gör det och bemöts så börjar flosklerna hagla samt glåporden stå som spön i backen. Min undran är, tål ni inte granskning och kritik?

 
Ingen bild

Carl

19 februari 2013 08:56

F

Det är tråkigt att man inte tål sanningen.

 
Ingen bild

F

19 februari 2013 23:04

@Carl
Uppenbarligen är det så. =)

 
Ingen bild

SD

22 februari 2013 11:12

Att inte fler reagerar mot dessa vansinniga bidrag är ett under.
Svenska folket måste vara helt djä..a senila.
Måste dottern bli våldtagen och sonen rånad/misshandlad innan man vaknar upp?.

Fan sd skulle vid det här laget ha minst 80% av rösterna.

 
Ingen bild

nitram

5 december 2015 06:11

@F, jag förstår att dina judiska "vänner" beklagar sig. Det är dom som lobbat för massinvandringen (David Schwarz mfl, läs Arnstbergs kulturmarxismen). Det gör dom ända tills deras egen exklusivitet är hotad. Och varje kritik mot invandringen tolkar dom som att dom ska stoppa på något tåg till arbetsläger. Och sen har man sionisterna i USA's kongress som lobbar för krig i mellanöstern vilket ger arabfolk ursäkt att komma hit även om det främst kommer hit somalier och afganistaner och inte syrianer. Jag skulle även kunna ta upp Federal Reserve och IMF men det kvittar. Så sionister och den typiskt vänsterlagda diasporajuden kompletterar varandra. Och där gör SD sitt största fel. Dvs är proisraeliskt. Kort och gott ett sionistparti och SD hade inte kunnat växa sig så här stort utan att vara det. Så det enda sättet att vara invandringskritisk på (genom att rösta på parti) är att ställa upp på Israels och skitzionismen som som sagt spridit sig in i USA's kongress i form av neokonservatism.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se