thoralf

Direktlänk till inlägg 25 september 2012

MODERAT FIASKO I KALMAR BÄDDAR FÖR SD-FRAMGÅNGAR

Av Thoralf Alfsson - 25 september 2012 00:35

 


Vid dagens kommunfullmäktige i Kalmar bojkottade 6 moderater mötet, med olika ursäkter.

Att man som förtroendevald politiker inte respekterar de stadgar som finns är minst sagt anmärkningsvärt.


Att dessa sex moderater nu skämmer ut sitt parti är helt makalöst och på så låg nivå så man tror att det knappast kan vara sant. Vuxna människor eller är de inte det!


Malin Petersson, Jonas Lövgren, Karl Holst, Britt Dicksson, Jan R Andersson och Lennart Erlandsson har återfått barnasinnet och surar numera i den moderata sandlådan.


 


Johan Persson tycks ha lyckats med att vrida om förståndet på Malin Petersson fullständigt. Det är bara att gratulera socialdemokraterna.


Hur många är det som vågar slå vad om att Malin Petersson kommer att lämna moderaterna och gå med i socialdemokraterna och stå på socialdemokraternas valsedel i valet 2014. Jag är beredd att satsa några kronor på detta!


Läs artikel i Barometern.


De senaste veckorna tycks något hänt i den svenska opinionen! Jag har fått väldigt mycket respons på mejl och telefonsamtal från människor som inte tidigare engagerat sig politiskt men som nu anser att de fått nog av den felaktiga propaganda som sprids i media och i andra sammanhang. Inte minst det senaste avsnittet av Debatt har retat upp väldigt många, dessutom till den gränsen där de bestämmer sig för att gå från ord till handling.


På något sätt känns det i de kontakter jag haft som det är en helt ny kategori människor som tröttnat på alla lögner och flosker som dagligen står som spö i baken inom svensk media. Ingen känner uppenbarligen igen sig i denna förvrängda bild av verkligheten som den vänstervridna gruppen av journalister dagligen pumpar ut till det svenska folket.


Jag tror att en stor grupp människor börjat genomskåda Erik Ullenhag och Annie Lööf, för att ta två typiska exempel på floskelretoriker utan verklighetsanknytning.


Jag är helt övertygad om att SD kommer att gå en mycket löftesrik höst tillmötes när det gäller opinionssiffror!


 
 
Ingen bild

PMS

25 september 2012 00:53

Det är dags att bojkotta framtida "debatter" som avser att avhandla integrations och invandringspolitiken på tv.
Folk måste få upp ögonen för SDs övriga politik,så satsa framtida krut på att sprida denna så att vanligt folk blir kvitt villfarelsen att SD är ett enfrågeparti,vilket allt för många tror som bara läser vänstermedia och ser på vänsterindoktrinerings nyheter på SVT och övriga slaskkanaler.

 
Ingen bild

joffe

25 september 2012 01:47

Den sjusärdeles besynnerligt formade och brinnande stubintråden har en mycket lång förbränningstid innan laddningen exploderar och väcker svenska folket.
Äntligen puffar det en aning kraftigare vid laddningens ytterkant.
BOOOOMMM! - - - Den skarpt rödfärgade bomben briserar efter ca.20-30 år och folket klarar sig nödtorftigt ur spillrorna tack vare SDs Räddningstjänst.

 
Ingen bild

Jorma

25 september 2012 02:39

Idag fick jag fakturan från Radiotjänst. Jag mår jävligt illa varje gång jag ser kuvertet. Jag sa tidigare upp min vidare prenumeration men blev på min sambos inrådan och ett antal otrevliga samtal (rädd) från Kiruna påverkad att teckna ett nytt avtal under min sambos namn. Jag tänkte att Radiotjänst kanske ringer och ungarna svarar med TVn på eller ännu värre ringer på dörren när jag jobbar kväll. Min poäng är att det är lätt för vissa att gapa om att det bara är att säga upp licensen då de bor i lägenhet ensamstående.

 
Ingen bild

Bosse

25 september 2012 04:03

Per Olof Jonsson tycker att universitetet ska vara vid brofästet, vad det ska reta Johan!

 
Ingen bild

StefanM

25 september 2012 04:31

Du kan simma lugnt när du säger upp Tv-innehavet, Thoralf!
Det spelar ingen roll vad Radiotjänst skulle "hota med" Det enda du skall göra är att konsekvent neka att du har en tv-mottagare.
Har de hört något olämpligt på telefon är det givetvis "streamat material"(Film, nyheter etc på datorn) Detta är inte avgiftsbelagt.
Att inte betala för STASI-TV är en ideologisk aktion som svart på den ensídigt negativa bild som utmålas av SD.
Jag har inte bet. lic på 10 år och aldrig behövt förklara.
Kom ihåg: konsekvent neka att du har en tv-mottagare!

 
Ingen bild

Hulda

25 september 2012 06:04

Återigen, bra att SD växer, men det indikerar att Sverige är på väg åt fel håll.
Inte minst förra veckans Debatt i SVT visar på hur galet Sverige styrs....
Men nu när SD växer och kommer att få fler platser i kommuner, landsting och riksdagen, är det viktigt att RÄTT personer hamnar där.

 
Ingen bild

kalle

25 september 2012 07:55

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15497718.ab

Vad sysslar dom med ...????

 
Ingen bild

Stefan A.

25 september 2012 08:03

Med valarbetare som Behrang Miri kulturchef på något kulturhus i stockholm kan man inte förlora, slänger nu ut Tintin-böckerna från deras bibliotek, och det är bara början, flera utrensningar väntar i det "nya" Sverige, är det verkligen så vi vill ha det?

 
Ingen bild

Magentan

25 september 2012 08:13

DET BEHÖVS EN THORALF I GÖTEBORG!

Från Göteborgs lokalnyheter i morse:
ÖVER 1500 ANHÖRINGA TILL SOMALIER i Göteborg väntas nu till staden efter att reglerna för anhöriginvandring ändrats. Kommunen kartlägger behovet av bostäder, sjukvård, förskoleplatser, skolgång och annan utbildning.

Att ordna bostäder åt alla blir inte lätt, men det är ändå kommunens ambition, säger kommunstyrelsens ordförande Anneli Hulthén (S). – Det handlar om ett värdigt mottagande för ungefär 1500-1750 människor som kommer till Göteborg.

Hon är förstås medveten om BOSTADSBRISTEN i Göteborg med i SNITT 829 SÖKANDE PÅ VARJE LÄGENHET FÖRRA ÅRET!

En bostadssökande, som sökt 60 olika bostäder åt sin pappa utan framgång tycker ändå att somaliska familjer som gått igenom krig och elände och nu återförenas måste få förtur.
– Vi är ju såpass trygga ändå, de är såpass sårbara och kommer från hemska förhållanden så det tycker jag, säger hon.

sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artikel=5283127

 
Ingen bild

S-E Karlsson

25 september 2012 08:22

Sverige och svenskarna ska komma i första hand !

 
Ingen bild

Tony

25 september 2012 08:47

Kalle:

Håller med vilket vansinne..

 
Ingen bild

Hacke

25 september 2012 09:07

Hoppas den lokala moderatsjukan i Kalmar smittar av sig över hela landet. Jag tror att immunitetsskyddet är rejält nedsatt vid det här laget bland partiets medlemmar och sympatisörer.

Med den utveckling som vi nu får dagliga bevis på (idag talas det ex vis om underskott hos 18 av 21 landstingting med larmrapporter hos vissa) tror jag fler och fler kommer att överväga sin trostillhörighet till den heliga 7-klövern och statsreligionen invandrings-/genusförvirring.
Om vi bra kunde desarmera vapnet och det evigt urvattnade mantrat rasism från pk-etablissemanget så skulle vallarna brista och Sverige få det politiska underlag för en kursomläggning som landet så länge behövt.
Jag är lite optimistisk. Fler och fler tecken - t o m inom fulemdia - tyder på att vi nu i varje fall kan våga hoppas på vägs ände på dårskapen.
Och visst (Magentan) skulle det gå så mycket fortare med en Thoralf i varje kommun.

 
Cavatus

Cavatus

25 september 2012 09:29

För att skaffa mer vind i seglen kan vi icke-offentliga privatpersoner skriva ut och sprida flygblad för att väcka upp de som fortfarande är invaggade i journalisternas idoga hjärntvätt.

På flygbladen informeras det om sajter på nätet där man kan läsa ocensurerade nyheter. Ett flygblad med avrivningslappar kan man själv välja vilken eller vilka sajter man vill rekommendera. Det finns stora och små flygblad. Lägg i folks brevlådor så de i lugn och ro kan informera sig. Gå till min länk och välj och vraka!

Före det här valet ska vi nämligen vara ute i lite mer god tid. Nu har vi två år på oss att sprida dessa privata flygblad. Folk behöver nämligen lite tid för att ta till sig den livslögn de har levat på (vet själv hur det kändes när fjällen föll från mina ögon).

Inför förra valet drog jag igång den här flygbladskampanjen i april. Därför ser jag att vi har ännu bättre förutsättningar att påverka människor denna gång när vi har tiden på vår sida. Med ett envetet och idogt arbete i liten skala (alla bidrar på sitt vis) ska vi medelst utnötningstaktiken väcka så många som möjligt av svenskarna till liv så att de röstar rätt 2014. ELLER HUR???

http://www.korta.nu/flygblad

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

25 september 2012 09:43

OT:

Om ni tycker att GMO är bra, så borde ni klicka på länken här nere.

SD 2014!

http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2012/09/tycker-ni-fortfarande-att-gmo-ar-bra.html

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

Hulda

25 september 2012 09:50

Ny städar en biblotikarie ut Tintin-böckerna. Det är verkligen dags för kulturansvariga Sverigedemokrater att ta tag i detta.
Snart ser vi Hitler-Tysklands bokbål igen, och det är vår barndoms böcker som kommer hamna där..

 
Ingen bild

S-E Karlsson

25 september 2012 10:11

Jag har en svart TV , får jag egentligen ha det ? Risken finns ju att någon kan känna sej diskriminerad .

 
Ingen bild

Magentan

25 september 2012 11:15

@Cavatus
Mycket bra Cavatus! Och jag vill särskilt framhålla (inte minst för SD-ledningen) att precis som du skriver så behöver folk TID att ta till sig den livslögn de har levt på. Även jag minns hur det kändes när fjällen föll från mina ögon, och hur lång tid det sedan tog (minst ett år) innan jag ens för mig själv vågade tänka tanken att rösta på SD.

Vi som håller till på de Sverigevänliga och ICKE-PK-indoktrinerade sajterna kan lätt få intryck av att massorna har börjat vakna. Men så är det tyvärr inte. Endast ett fåtal har vaknat. Massorna utanför dessa sajter sover fortfarande.

 
Ingen bild

Magentan

25 september 2012 11:20

ÄR SVENSKARNA DE VÄRSTA RASISTERNA I EUROPA?
Som första nyhet i dagens Ekosändning P1 10:00 meddelas följande:
Citat: "Europarådet vill se åtgärder mot rasism och diskriminering i Sverige enligt en ny rapport om situationen här. Europarådets kommission mot rasism och intolerans rekommenderar bland annat att Sverige inför en handlingsplan mot boendesegregation. Dessutom vill Europarådet ha krafttag mot ökande rasism på internet i Sverige."

Varifrån får Europarådet uppgifter om svenskarnas hemska rasism och vad är egentligen Europarådet?

På regeringskansliets hemsida läser jag följande information:
Citat: "Europarådet är kanske mest känt för Europadomstolen för mänskliga rättigheter. Det är till denna som ENSKILDA PERSONER KAN KLAGA när de anser att det nationella rättsväsendet inte skyddat de mänskliga rättigheter som lagts fast i Europakonventionen för skydd av mänskliga rättigheter.
Ett stort problem som hotar att allvarligt försvaga detta skydd är den ökande tillströmningen av klagomål till Europadomstolen och det växande antal mål som domstolen har att hantera. Vid årsskiftet 2011/2012 uppgick antalet klagomål under behandling hos Europadomstolen till ca 150.000."

Jag tror definitivt inte att svenskarna är värst på att vara rasistiska i Europa. Jag är däremot helt övertygad om att en opropotioneligt stor del av klagomålen gällande Sverige till Europadomstolen och till övriga instanser i Europarådet sänds från Sverige. Inga människor vare sig i Europa eller i övriga världen är nämligen så bra på att klaga på sin egen befolkning som svenskarna är. Jag har också en bestämd känsla av att de flesta klagomålen på "rasismen i Sverige" kommer från Miljöpartister, Folkpartister och Vänsterpartister.

 
Ingen bild

räven

25 september 2012 12:32

@S-E Karlsson, mörkfärgad för guds skull!!!

 
Ingen bild

AWSvensson

25 september 2012 12:38

Jag har länge väntat på en palatsrevolution inom moderaterna. Hur kan moderater accepterar dessa uppgörelse med Miljöpartiet ,så länge opinionsundersökningarna pekade uppåt så svalde man och teg. Nu när de ska stå till svars och siffrorna pekar nedåt så börjar man äta på varandra.

 
Ingen bild

Hacke

25 september 2012 12:58

Nu har muppen tagit tillbaka Tintin i hyllorna igen. Den massiva folkstormen på inte minst Ring P1 gjorde tydligen susen. Hörde ni kvinnan från Öland? Klockren.

Tack för påminnelsen Cavatus. Ditt jobb är ovärderligt och jag har själv prånglat ut dina flygblad i perioder. Många gånger har jag också hoppats att jag ska stöta på dom själv ute i samhället i olika sammanhang, tyvärr utan framgång. Ett tecken så gott som något på att vi alla måste lägga in en högre växel och det i god tid före 2014!!

 
Ingen bild

rksmrgs

25 september 2012 13:18

@Hacke

Jäklar, jag lyssnar aldrig på "Ring P1", jag orkar inte höra hur programledaren (oftast) förnedrar de uppringande. Vad sa ölandsdamen? Finns det inspelat?

Jodå, jag har sett Cavatus (och andras) flygblad och posters både här och där. Senast igår såg jag ett anslag om "AVPIXLAT.INFO" vid påfarten till Nynäsvägen från Farsta. Mera sån't!

 
Ingen bild

Hulda

25 september 2012 13:57

Nu ska Tintin-böckerna få vara kvar. Ett farligt steg stoppades som tur är. Men snart händer något liknande i Sverige eller i Europa.
Sverigedemokraterna behövs verkligen!

 
Ingen bild

Inte-en-till

25 september 2012 14:42

Till Thoralf (och alla andra aktiva i SD):

Ni måste börja ta upp svenskarnas rätt till bostäder och att svenskarna måste ha företräde till bostäder.

Så länge jag kan minnas har det varit bostadsbrist i de svenska storstäderna till följd av den stora flytten från landsorten till storstäderna.

Bara för några år sedan fanns det ett överskott på bostäder i större delen av landet. Det var t o m vanligt att man rev hyreshus därför att det vara billigare att riva än att låta dem stå tomma.

Nu är det bostadsbrist i nästan hela landet.

Ni måste börja upplysa vanliga människor om hur denna utveckling hänger ihop med massinvandringen och exploatera människors missnöje med bostadsbristen.

 
Ingen bild

Hacke

25 september 2012 15:49

rksmrgs

Det finns säkert till avlyssning på hemsidan (ölandskvinnan kom in ganska sent i programmet).
Jag brukar heller inte orka med Ring P1 med alla oförskämda och pk-marinerade programledare men denna veckan verkar det vara en med public service-mått mätt helt o k programvärd. Man kan ju tänka sig när det nästan bara var ilskna och upprörda röster som kom fram hur fördelningen verkligen såg ut där i slussen. Dom fick nog leta ganska desperat för att lyckas få in en pk-tomte på slutet.

Glädjande att du träffat på reklam ute i vardagen för den nya folkrörelsens fria forum. Jag ska försöka hyfsa till bilden också i mina trakter.

 
Ingen bild

Tony

25 september 2012 16:40

"Är svenskarna dom värsta rasisterna i Europa"
Ja om det är så, tycker jag att det är mycket
märkligt att flyktingar söker sig över hela
Världsdelar för att ta sig hit till detta
rasistiska land! Nej det är nog andra saker som
drar, förmodligen dom generösa bidragsregnen, och
vetskapen om att nästintill noll krav ställs på
vederbörande i form av motprestationer i form av att
lära sig landets språk,plus att straffskalor för begångna brott
är löjligt låga. Tjafset om Svensken som rasist är bara ett
sätt för PK maffian inkl den infantila vänstern att försöka att
få Svensken att känna skuld!

 
Svensson

Svensson

25 september 2012 16:48

Jag uppmanar Moderater att lämna Moderaterna, innan "bubblan" spricker, så ni slipper skämma ut er och era anhöriga.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Lassekolja

25 september 2012 18:43

Rasister? Om JA, kanske vi börjar bli? Hur i allsindar kan vi ha blivit det?

@S-E Karlsson, svart TV? Det ligger ju i tiden, det är värre för mig, som har en jakarandafärgad TV, som en snygg möbel(enl.mig). Visserligen betalar jag "licensen" men kan förmodligen torska för nazism. Jag får nog även passa mig så att inte Behrang Miri kommer smygande utanför huset!

 
Ingen bild

Lotta

25 september 2012 19:24

"Inte-en-till

Kolla in på Affes statistikblogg för mer info om hur många hyreshus det går åt per månad för att ta hand om alla "flyktingar". Tyvärr går det inte länka direkt till artikeln utan man får scrolla en bra bit ner på sidan för att hitta den.

http://affes.wordpress.com/page/2/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards