thoralf

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2016

BCG OCH BERGABRÄNNAREN

Av Thoralf Alfsson - 16 augusti 2016 23:08

    


Nyligen dömdes ”bergabrännaren” ännu en gång vid Kalmar tingsrätt. Han är en av dem som dömdes för den stora branden den 12 oktober 2011. En brand som beräknades kosta 33 miljoner kronor enligt uppgifter i media. Den 29 juli dömdes han på nytt för nya brott till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning.

Uppenbarligen har inte media vare sig intresse av att berätta hela sanningen eller resurser för att granska ”bergabrännaren” eller det gäng som styr i Berga centrum och som kallar sig för BCG.


 


Kalmar kommun har nyligen invigt Bergaparken, ett område för aktiviteter och tror därmed att alla problem skall vara lösta. Ännu en integrationssatsning som bara gynnar utanförskapsområden men knappast löser det grundläggande problemet.


Det finns mycket att skriva om BCG och det kommer mer på bloggen. Bilbränder har det dock varit väldigt få av i Kalmar, även om det förekommit.


Rimsmedsvägen vid Berga centrum är en vanlig adress hos Kalmar tingsrätt för tilltalade vid olika brott.


 



Jag har under de senaste veckorna/månaderna fått flera samtal från bland annat boende i Berga centrum som upplever att de vare sig får någon hjälp eller stöd från hyresvärden Stångåkonsult, Kalmar kommun eller polisen. Jag har även besökt en familj i området för att lyssna till deras upplevelser. Deras anmälningar nonchaleras av polisen och Kalmar kommun. Hyresvärden Stångåkonsult fastighetsskötare vågar uppenbarligen inte ta upp problemen med vissa hyresgäster med utländsk bakgrund. Sannolikt på grund av att de är rädda för sin egen säkerhet och arbetsmiljö i området.


Många äldre svenska hyresgäster upplever det som ett ”litet helvete” att bo i området men de är för gamla för att orka med att flytta till en annan bostad. De stannar och lider på ålderns höst. Läs artikel från 24Kalmar


Bergabrännaren som enligt artiklar på nätet har albansk bakgrund, som på nytt dömdes vid Kalmar tingsrätt den 29 juli. Han har många fler domar på sig och han borde hållas inlåst under lång tid. Det är många unga personer som utsatts för hans brottslighet, inte minst tjejer. De har tilldömts skadestånd men hur många tror att de fått dessa skadestånd insatta på sina konton?

Jag återkommer till detta efter en ”kort” sammanfattning av domarna.


Dom B 1421-11

Döms för misshandel, anstiftan av skadegörelse, anstiftan av allmänfarlig vårdslöshet och olovlig körning till ungdomsvård och ungdomstjänst 40 timmar. En person tilldöms skadestånd på 8 450 kronor.

En i mina ögon pinsamt låg dom med tanke på att man anlagt en brand som ödelade stora delar av Berga centrum. Läs artiklar i Barometern och Östran.


Det dröjde flera år innan skadeståndsanspråken för branden fick sitt rättsliga efterspel men BCG-gänget klarade sig undan skadeanspråken. Utan det blev istället försäkringsbolagen och kunderna som fick ta hela kostnaden för den anlagda branden. Helt sjukt enligt min uppfattning. Läs artikel.


Dom B 293-13

Döms för misshandel och olaga hot till villkorlig dom med samhällstjänst på 75 timmar. Om fängelse istället hade valts som påföljd skulle fängelse 2 månader ha dömts ut. Två personer tilldöms skadestånd på totalt 15 600 kronor.


Dom B 1934-13

Döms för misshandel, grov fridskränkning, olaga hot, skadegörelse och övergrepp i rättssak till fängelse 1 år. Sex personer tilldöms skadestånd på totalt 69 450 kronor.


Dom B 1726-15

Döms för olaga hot, ringa narkotikabrott och brott mot strålskyddslagen (laserpekare) till fängelse i två månader. I domen kan följande också läsas. ”De åtalade gärningarna i denna stämningsansökan begicks när A I hade permission från den psykiatriska tvångsvården han var föremål för i Västervik.”


Här kommer ett litet smakprov på några sms som han skickade under en och samma dag till en fd. flickvän.

2015-05-25:

”Jag kommer döda dig”

”Tro mig jag kommer”

”Om du inte tar tillbaka mig”

”Jag kommer vänta tills du går ut med hundarna och skjuta dig”

”Jag kommer en dag vänta tills du går ut med hundarna, sen peppra dig med kulor”

”Bara vänta din lilla jävla hora, du har max en månad kvar att leva”

”Du kommer inte hinna fylla 20 innan jag tagit ditt liv det svär jag på allt”

”Jag har pistol jag har tvekat mycket men snart kommer det fan smälla”

”Du är en fitta mot mig, du ger mig inte ens en chans, jag har velat mycket fram och tillbaka men

snart går jag fan ner till källaren och hämtar min gun och kommer och avrättar dig hemma hos dig på

plats”

”Problemet är att du förstört mitt liv, varje dag överväger jag ifall jag ska komma och skjuta dig eller

inte, snart går gränsen och jag går all in tro mig eller ej”

”Du vet mycket väl att jag är kapabel till att få ett flipp hämta min gun och avrätta dig”

”Okej var kaxig nu, vi ska se hur kaxig du är när den kalla är riktad mot din panna din jävla hora”

”Nu har jag verkligen bestämt mig, jag kommer döda dig”

”Lägg till mig på snap då!! Så får du en bild på det som kommer ta ditt liv din smutsiga orre”

”För jag kräver ett sista möte, antigen ett blodigt eller ett fredligt det är upp till dig”

”Om du vill, då blir det ett fredligt möte! Annars om jag får tag på dig ofrivilligt så kommer jag

knulla Dig”

 

Många känner nog igen språket och vilka som brukar uttrycka sig på det sättet.

 


Dom B 3017-15

Döms för medhjälp till allmänfarlig vårdslöshet och ringa narkotika brott till fängelse 3 månader. Han har tillsammans med två andra försökt att sätta eld på Berga centrum ännu en gång men branden upptäcktes av två poliser som kunde gripa A I på plats.


Dom B 1488-16

Döms för misshandel, olaga hot, ofredande, hot mot tjänsteman och ringa narkotika brott till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning. Fem personer tilldöms skadestånd på totalt 36 000 kronor.

I domen kan följande läsas.


”Hon hamnade i soffan och A I matade slag mot henne och skrek

att han skulle ”fucking döda henne”. Hon vet inte om slagen var med öppen eller

knuten hand eftersom hon inte såg. Fyra-fem slag träffade i huvudet och på läppen.

Hon lämnade korrekta uppgifter vid polisförhöret. Hon fick en sprucken läpp där

hennes besvär försvann efter tre dagar och bulor som försvann för tre dagar sedan.”


I många av domarna handlar det om olaga hot, ofredande och misshandel av tjejer/kvinnor. Jag anser att det borde vara fler som läser domar från tingsrätten för att verkligen få en uppfattning om hur vissa personer med annan kultur och religion uppträder mot tjejer och kvinnor. Det skulle förmodligen öppna ögonen på många fler.


Att Feministerna blundar för detta vet nog de flesta vid det här laget. Att media gör detsamma är nog tyvärr inte så många medvetna om. Gärningsmännens bakgrund döljs alltid enligt de så kallade pressetiska reglerna.

 

Desto fler brott som hänger ihop med gärningsmannens kulturella eller religiösa bakgrund, desto mer mörkar media.


Enligt Skatteverket har den nu 22-årige ”bergabrännaren” aldrig deklarerat någon beskattningsbar inkomst. I den senaste domen kan man läsa följande.


”Han sprang för att han hade hasch på sig, han kan inte få jobb så han måste sälja knark.”

 

Vem tror A I skulle vilja anställa en person med den bakgrunden och det brottsregistret?

Han är däremot aldrig dömd för knarkförsäljning, något som jag tycker är märkligt att polisen och åklagare inte lyckats fälla honom för, trots att han berättar det i tingsrätten. Det borde ge ytterligare några år bakom lås och bom.


Bergabrännaren har skulder på närmare 117 000 kronor enligt Kronofogdemyndigheten. Fram till den senaste domen. Det handlar om 9 skadestånd, 4 brottsofferfonden och rättshjälp. Enligt domarna 93 500 kronor i skadestånd, 3 100 kronor till brottsofferfonden och 615 kronor för ett urinprov. Med tanke på att det utgår ränta på skadestånden så innebär det sannolikt att ingen av brottsoffren fått ut en enda krona i skadestånd med tanke på att skulden hos Kronofogden ligger på ca 117 000 kronor.


I den senaste domen tilldöms ytterligare fem personer skadestånd på totalt 36 000 kronor. Detta belopp kommer sannolikt läggas till skulden hos kronofogden under hösten när byråkratin har malt färdigt.


Då kommer 14 ungdomar gå och vänta på sitt skadestånd som de blivit tilldömda i det svenska rättssystemet. Sannolikheten att det skall få några pengar är minimal med dagens rättssystem.


Vilken tilltro till vårt rättssystem får dessa ungdomar?


Jag anser att de personer som dömts att betala skadestånd men som inte anstränger sig det minsta för att göra rätt för sig skall sättas i ”skadeståndsarbete” efter ca 1-2 år om det inte börjat betala av på sitt skadestånd! Det vill säga de skall tvingas att arbeta av skulden i något lämpligt arbete som t.ex vedhuggning, skräpplockning i dikeskanter längs vägarna, rensning av rabatter i parker, bärplockning o.s.v


Brottsoffren som tilldömts skadestånd skall inte bli offer ännu en gång på grund av ett rättssystem som inte fungerar.


 
 
Ingen bild

ruben

17 augusti 2016 00:09

Hej. Orkade inte läsa igenom allt elände, men skummat. Jag tycker "objektet" är arketypen av vad vi inte bör importera till vårt land. Tok-vänstern tror att det finns ett värde att plåga sina "småborgerliga" landsmän med dessa skröpliga anti-människor eftersom tok-vänstern själva inte har några mänskliga känslor.

 
Ingen bild

Lewren

17 augusti 2016 00:10

Man tappar hakan..
Är det denne 'Bergabrännaren' som hotat dig?

Thoralf Alfsson

17 augusti 2016 07:35

Nej

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 augusti 2016 00:25

Alla invandrare är högt utbildade och läängtar till att få bidra till samhället.. Jo, kyss mig i a---et..

Skrämmande läsning om en människa som inte borde givits tillträde till Sverige och om rättsväsendet och media som inte agerat som de borde..

 
Ingen bild

ruben

17 augusti 2016 00:47

Dårarnas afton?
https://petterssonsblogg.se/2016/08/16/dagens-allahu-akbar-7/

 
Ingen bild

Molle

17 augusti 2016 01:10

Är det en sådan vi TJÄNAR PÅ att ha i landet, som det bruka heta`???? :-)

Min fråga är: Varför finns han kvar i landet?
Finns inte ett enda skäl för det....

 
Ingen bild

OT

17 augusti 2016 02:35

Historien sägs gå i cirklar. Det spelar ingen roll om det är judar, svenskar eller något annat folkslag som utsätts för det onämnbara. Resultatet är ändå ett och detsamma.

”The Avengers 1 Israel's secret hunt for nazis”: https://www.youtube.com/watch?v=YCyCUIWjxXA

P.S: Quisling ”What Did You Expect ?”: https://www.youtube.com/watch?v=fkilO5Wzj6g

 
Ingen bild

Sigge

17 augusti 2016 05:39

Utsagan ovan:

"Då kommer 14 ungdomar gå och vänta på sitt skadestånd som de blivit tilldömda i det svenska rättssystemet. Sannolikheten att det skall få några pengar är minimal med dagens rättssystem."


Mitt konstaterande:

Föräldrarna till dessa 14 ungdomar - vilka partier har de röstat på i de senaste fria, allmänna valen i Sverige? Vad har deras släktingar röstat på?
Jag gissar att majoriteten av dessa röster i allmänhet hamnat hos (M, FP, KD) om det gäller mer välbärgade familjer, hos (V, S, MP) om det gäller mindre välbärgade familjer.

Dvs i praktiken kan man säga att de flesta av dessa "utsatta" ungdomar faktiskt drabbats av den multikulturella miljö som deras föräldrar önskat införa i Sverige.

Ca 1 av 4 väljare stödde Reinfeldt (och de "Nya Moderaterna"), glöm inte detta.

 
Ingen bild

X

17 augusti 2016 06:16

Svensk PK-elit pissar svenskarna i ansiktet.
Och svensken gillar det.

 
Ingen bild

Tompa

17 augusti 2016 06:27

Det är för j-vligt att såna människor få gå lösa i vårt land.

Att media är både ryggrad -och hjärnlösa är ju känt sen länge men när också polisen och det övriga rättssamhället sviker då är en total anarki inte långt borta.

Skötsamma medborgare kan ju inte längre att räkna med någon hjälp av samhället när de blir utsatta för brott.

Hur kan 87% av svenska väljarkåren vara så in i h-lvete blinda?

Se till att du har ordentligt med skydd Thoralf för dessa människor är totalt galna och empatilösa. Tack för att du vågar stå upp mot det nya sjuka samhället. Tack

 
Ingen bild

Mattias (originalet)

17 augusti 2016 06:45

Bra grävarbete av Thoralf som vanligt. Han gör det jobb som svenska journalister borde göra, men inte utför av politiskt korrekta skäl. Man skyddar invandrade kriminella och mörkar deras brott. Brottsoffren skiter dessa empatilösa hycklare fullständigt i! Tack Thoralf för allt ditt goda arbete.

 
Ingen bild

Fredde

17 augusti 2016 07:08

Man blir bekämd när man läser vad han gjort och hur det daltats med honom. Att han sedan fortsätter så fort han får chansen är ett bevis för att s.k kriminalvården inte fungerar.

Ska en sån här tragisk figur få fortsätta förstöra tillvaron för hederliga personer?

Det är inte acceptabelt oavsett etnisk bakgrund, och varför skyddas vandaler som dessa? Särskilt om de har utländsk bakgrund, då utses de till offer av PK-maffian...

 
Ingen bild

Tony

17 augusti 2016 08:11

Inga Permanenta medborgarskap på minst 10 år, men
även återkallanden av givna medborgarskap, en rejäl
översyn av straffskalor så att kräken inte kan spela
kungar i något område, en fungerande polis och
åklagarkår som gör sina jobb. Dom straff som döms ut idag
är löjeväckande och ett hån och en spottloska mot offren
som man inte bryr sig om?
Dessa gangstrar som av vissa bedömts som rena vinstmaskiner
av inkompetenta politiker är inget annat än stora Minustecken.
Det ska svida rejält för personer som helt tycks sakna
Empati , som inte visar någon som helst hänsyn mot vare sig
gamla eller unga medmänniskor.
Men först måste den urusla regering vi har idag entledigas!

 
Ingen bild

Pepparholm

17 augusti 2016 08:22

Tystnad i Rosenbad och i medias redaktioner. De som är avlönade av Svenne.

 
Ingen bild

GBM

17 augusti 2016 08:54

Tack för bra artikel om en riktig psykopat. Sånt här väcker förhoppningsvis Kalmarbor och makthavare ur deras törnrosasömn. Kommunen har vurmat och lagt milijoner på dessa gangsters och psykopater i Berga under flera år men inget har hjälpt, det är som att strö pärlor för svinen. Går det inte på något sätt att förpassa dem ur riket eller ordna så att de på något annat sätt försvinner ur landet. Du borde nomineras till årets "grävjournalist" Thoralf, mörkrets journalister i Kalmar borde skämmas och ifrågasätta sitt yrkesval.

 
Ingen bild

Fredde

17 augusti 2016 09:06

Inte nog med att de härjar, de hotar också. För några år sen hotade de med att om inte kommunen ställer upp med aktiviteter och lokaler så "kommer det brinna igen".

Blev det någon som tog tag i hotet? Knappast...

 
Ingen bild

Hacke

17 augusti 2016 09:24

Bra redovisning belagd med obestridlig fakta från domstolsprotokoll. Den här informationen som egentligen borde vara självklar är det kliniskt rent från i svensk skammedia. En nyhetsportal som däremot är ett föredöme på området är Exponerat. Den är numera sedan flera veckor oåtkomlig på nätet och det är väl ingen vågad gissning att den är utsatt för sabotage av något slag. Hoppas inte du går samma öde tillmötes Thoralf när du nu alltmer antar rollen som en stor och betydande aktör för den enda verkliga och starkt växande oppositionen i den högeffektiva demokraturen Sverige.
Starkt jobbat. Som alltid.

 
Ingen bild

Y2K

17 augusti 2016 09:29

Det är tydligen så hans albanska släkten är dem står bakom majoriteten av drogerna som säljs i Kalmar. Han har öppnat hotat personal i sin ungdom på fritidsgårdarna i Kalmar och varit lite herre på täppan bland de unga ligisterna i stan. En som de lyssnat på och hihi respekterat. Undra hur de tänkt när de har daltat med han genom åren?

Thoralf Alfsson

17 augusti 2016 09:47

Skicka gärna på mejl vilka som är hans släktingar som du syftar på.

 
Ingen bild

Chrille

17 augusti 2016 11:35

Med en enkel dialog, pingisbord och en kanelbulle skall det nog gå att få nidingen på rätt köl, om man så säger.

 
Ingen bild

Christer

17 augusti 2016 11:59

Ett skrämmande reportage om verkligheten du gjort här Thoralf.
Det du berättar är naturligtvis inte okänt för polis och sociala myndigheter. Även Kalmars journalister känner också till dessa "guldklimpar", men alla tiger och samtycker därmed.
Tänkte på om albanen gjort slag i sina hotelser och avrättat sin flickvän, om då hela historien berättats i riksmedia - Hur skulle då rikspolischefen Dan Eliasson krumbuktat sig i TV-soffan, och förklarat sin empati med mördaren.
Alla dessa berättelser om invandringens baksidor är så deprimerande när våra myndigheter ser vad som händer, men inte gör något.
Du skrev Thoralf om SD:s medverkan på Kalmar Marknad, och att det var ont om ungdomar som stannade till hos er. Jag har också funderat på att ungdomar verkar tyckas skita i det som händer med samhället. Kan det bero på att dom i det mångkulturella samhället lärt känna många med utländsk bakgrund som trots allt är skötsamma, och därmed inte vill ta avstånd från rötäggen och därmed skaffa sig en stämpel som "främlingsfientlig"?
Jag vet inte, förstår inte, men jag tycker att så många unga verkar vara nöjda med att gå o pilla på sin Iphone.

 
Ingen bild

Mia K

17 augusti 2016 14:57

Hej Thoralf! Vilken undersökande journalistik du genomför;) Jag fattar inte hur våra folkvalda, från majoriteten, kan tro att sådana individer är "pensionsräddare"?

 
Ingen bild

Sopsleven

17 augusti 2016 15:51

http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.4294062-nya-forhor-planerade-i-utredning-av-grov-misshandel-mot-flyktingpojkar

Nog fan får snuten mycket att göra allt, vilket är SD´s fel. Eller hur?

 
Ingen bild

Grålle

17 augusti 2016 15:57

EU-ledarnas specielle gullegosse Erdogan skall visst släppa 38.000 fångar som inte får plats i Turkiet. Undrar just hur många som kommer att hitta till Sverige?

 
Ingen bild

Clas

17 augusti 2016 16:20

Det som jag länge har reagerat på är de ringa påföljder som domstolarna dömer ut även för grova brott. Några timmars samhällstjänst och eventuellt ett teoretiskt skadestånd som aldrig betalas ut. Detta har ingen som helst avskräckande verkan. Snarast betraktas det av de kriminella som en klapp på axeln och en uppmuntran att fortsätta på den inslagna kriminella banan.

De vänsterliberala tomtar i politiken som har ansvaret för den rådande situationen verkar inte förstå att det eviga daltandet med dessa ligister leder till fortsatt kriminalitet. Vi får fler och fler brottsoffer och ett otryggare samhälle. Man löser inte problemet genom att ösa ut mer skattepengar på dessa kriminella invandrare, med dialogpoliser som bjuder på kaffe och kaka. De blir bara bemötta med stenkastning och brandbomber.

Alla vänsterliberala tomtar borde hålla sig borta från politiken. De håller på att rasera hela samhället.

 
Ingen bild

calle

17 augusti 2016 16:49

rättsväsendet är en blomstrande kassako. advokater blir multimiljonärer på mångkriminellt samhälle.

nu 250 miljoner till reformer för bilbrännare
http://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2016/08/atgarder-mot-bilbrander-och-kriminalitet-i-utsatta-omraden/

men 0 kr till järnvägsunderhåll.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/sliten-jarnvag-mojlig-orsak-till-ursparning

om massinvandring och 7 klöver-reformer funnits förr, hade det inte funnits nåt välfärdsland.

 
Ingen bild

KS

17 augusti 2016 17:55

ruben 00:47 Man äcklas över denna sekt, Islams, mördarglädje!
Crister 11:58 "Pilla på sin Iphone". Exakt!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

17 augusti 2016 19:19

UÄ: Att det är mycket kajor i Högsby beror nog på svenskarnas ökade resvanor !

 
Ingen bild

Q

17 augusti 2016 21:38


Rattfyllo får 1,5 miljoner i ersättning!

Tro det eller ej!

Rattfyllot heter Aida Hadzialic från Balkan.

Snacka om ‘allas lika värde’!

Sverige är ett genomkorrupt land som styrs av genomkorrupta politiker.

 
Ingen bild

Maja Dacke

17 augusti 2016 22:45

Tack, Thoralf, för din grävande journalistik! Vad vore vi utan dig/den?!

Själv började jag fundera över om vi skulle backa den svenska utvecklingen och anpassa den efter tanken 'don efter person'. Jag kom att tänka på det som förekom här i landet för ca 160 år sedan - stupstocken, skampålen ... Kanske med en korg ruttna tomater och ägg e d att kasta på den som stod till allas beskådan.

Möjligen är det sådant här som gangsterna skulle gilla ... eller inte.

"Stupstocken var en stock (eller plankkonstruktion) med urgröpning i mitten för halsen, dels motsvarande skampåle (i äldre tider även kallad stupa, spöpåle och kåk) och dels motsvarande spöstock (för spö- och risstraff)."

"Skampåle, i äldre tider även kallad stupa, spöpåle och kåk, var en pelare av trä eller sten, vid vilken förr i tiden förbrytare offentligen undergick så kallad schavottering, det vill säga utställdes att skämmas eller straffas med spö eller ris.
Bestraffning genom skampåle avskaffades i Sverige 1855, och hade då sen en tid minskat i omfattning. I städerna var skampålen vanligen rest på torget och på landsbygden vid tingshuset."

Ingen blir skadad av att sitta i en stupstock - varken halshuggen eller nergrävd. Men utskämd och offentliggjord. Ett par dagar vid en skampåle dit familj och släkt måste komma med ev mat o d ...

Ja, detta skulle säkert fått godkänt av förre statsministern som har tankar om det barbariska Sverige. Den nuvarande skulle väl sagt: 'Men kan detta vara feministiskt!'

 
Ingen bild

Exilenskalman

17 augusti 2016 23:00

När det handlar om skadestånd så borde det vara tvingande att antingen betala allt eller att arbeta av det. Arbetet sker naturligtvis bakom lås och bom och man kommer inte ut förrän hela summan är avbetald. Vill man ut snabbare så får man ha längre arbetsdagar. Varken mer eller mindre.
Jag misstänker att de här arbetsskada individerna hade fått spendera en tämligen betydande del av sitt liv inlåsta vilket knappast hade varit en direkt förlust för samhället med tanke på vad det kostar att ha dem ute i frihet.

 
Ingen bild

s29

17 augusti 2016 23:48

Stefan Löven hälsar ,det är vinst på sikt.

 
Ingen bild

Fredde

18 augusti 2016 21:03

Antalet anmälda sexofredanden dubblerades under ungdomsfestivalens We are sthlm andra dygn. Från 7 till 14.
Funkar inte Eliassons armband?

 
Ingen bild

tom

19 augusti 2016 15:22

Vad för blogg är det här?

 
Ingen bild

tom

19 augusti 2016 15:36

Hallå

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards