thoralf

Direktlänk till inlägg 8 juli 2016

LANDSHÖVDINGEN STEFAN CARLSSONS FÖREHAVANDEN

Av Thoralf Alfsson - 8 juli 2016 23:55

I den information jag fått angående landshövdingens förehavanden var alkoholproblemen och telefonsexet bara en del av dessa förehavanden. Jag förutsätter nu att länsstyrelsen och Malin Almqvist nu informerar media och länets innevånare om alla andra förehavanden som landshövdingen ägnat sig åt. Det är lika bra att länsrådet Malin Almqvist berättar allting. Hennes underordnade har säkert informerat om detta för länge sedan.


Det är minst sagt märkligt hur försiktigt media behandlar Malin Almqvist. Varför frågar inte media om det finns mer? Kan det bero på hennes relation med kommunalrådet Johan Persson. Varför ställer inte Barometern och Östra Småland Malin Almqvist mot väggen? Det finns ju mer att berätta om Stefan Carlssons sätt att hantera skattemedel. Saker som kostat skattebetalarna betydligt mer än telefonsexet men som kanske inte har samma nyhetsvärde.


Den information jag fått har stämt till 100 procent så här långt. Därför betvivlar jag inte att annan information som jag också fått är korrekt.


UPPDATERING

 

SD-hataren Joakim Carlsson på Östra Småland skriver idag ännu en märklig ledare och lögnerna och förnekandet står som spön i backen.


"All heder till P4 Kalmars reportrar som avslöjade oegentligheterna och övriga lokala medier som följt upp det. Återigen bevisas det att offentlighetsprincipen och fria och granskande journalister är oundgängliga i ett samhälle som vill slippa fiffel och maktarrogans. Stefan Carlsson är nu på sin höjd ett fall för länets nyårsrevyer."

 

Fick ett mejl om Joakim Carlssons ledare på morgonen. Det stod kort och gott "Han är ju helt störd!"

 

 

 
 
Ingen bild

matspp

9 juli 2016 00:52

Media är märkliga och jag gläntade lite på locket hos SVT gällande kostnader för deras utrikesreportar aka korrar. Det vart tyst på Twitter och några av de kända namnen vägrade alltså svara. Förutom skyhöga kostnader för hotell, resor finns det nog mer som inte tål dagens ljus.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

9 juli 2016 02:04

Det finns alltså mer än fylleri, sex~gubberi, och missbruk av tjänstekort. Skall bli intressant att ta del av. Intressanta tider, igår fick Englands Tony Blair 'general-schavottera' för sin medverkan i det kanske värsta, illegala krigsöverfallet genom modern historia, attacken på på Irak 2003. Åtal inte uteslutet. Kan vi hoppas på ytterligare sänken för Kalmar läns nu avpolleterade landshövding, som förefaller varit en skrupellös figur, utöver det vanliga?

Varför får SC "nya arbetsuppgifter" av sosse-Löfven? Sosseriet och 7Partiet behöver alla pungsparkar som kan frambringas. DDR v2.0 måste utrotas från svensk mark.

 
Ingen bild

Mattias

9 juli 2016 07:55

Jag ser fram emot fler tunga och framför allt underhållande avslöjanden från dig Thoralf ;)

 
Ingen bild

Lars

9 juli 2016 09:24

Möjligen att Östran skulle kunna påbörja en granskning. Barometern kan vi helt räkna bort i det här sammanhanget, dels har inte deras journalister kunskaperna och dels har tidningen en dold agenda när det gäller att syna makten. Tidsfråga hur länge barometern "kan överleva"???? Vi litar på dej Thoralf när det gäller att gräva.

 
Ingen bild

Hacke

9 juli 2016 09:26

Det är intressant att se hur traditionell media i lika hög grad åker med i fallet när som nu tunga politiker avslöjas och fälls av medborgarjournalistiken. Även om media desperat försöker hitta kryphål och ursäkter är domen från folket redan ett faktum. Det märks om inte annat på ständigt krympande prenumerantskaror och den sjunkande tilliten i förtroendemätningar. En berättigad branschkris som varit tydlig ända sedan början av 90-talet.
Granskning Sveriges videoklipp i Thoralfs tidigare inlägg belyser deras ljusskygghet på ett mycket bra sätt.

 
Ingen bild

Mattias R

9 juli 2016 10:36

@Thoralf
Tror inte att någon tvivlar på att det finns mer. Men han är nu redan avsatt och tillintetgjord. Är inte så mycket mer att snacka om angående honom. Som i så många fall tidigare tar missbruk av olika slag fram det värsta hos människor, allt rationellt tänkande och konsekvensanalys verkar försvinna. Så även i det här fallet.
Tycker du borde ta en titt på de som rekryterade honom. Där borde det finnas brister så det räcker och blir över.

Thoralf Alfsson

9 juli 2016 10:39

Det handlar inte om landshövdingen! Det handlar om de tjänstemän och länsrådet som mörkat allt. Ju mer som lyfts fram i ljuset desto fler kommer inse att ledningsgruppen på länsstyrelsen haft vetskap om landshövdingens förehavanden.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 juli 2016 10:37

Ja det finns mycket i vårt Sverige. Det har runnit mycket vatten under broarna sedan Aina Erlander lämnade tillbaka Tages pennor som glömts kvar i hemmet..
Nu är det mer att roffa åt dig medans du kan och hoppas att du slipper snokande journalister.
Väntar med spänning på fler avslöjanden och många svettas säkert nu och bävar för att deras synder kommer att avslöjas.

Annat. Lyssnade lite på en Barnteater efter "Ring så spelar vi". Kurt blir elak var titeln och det hela gick ut på att denne genomsnälle Kurt får en diamant, säljer den för 50 miljoner och blir genast dum och elak. Avstängningsknappen kom till användning omgående.
SVT,s Vänsteravdelning för barnindoktrinering har säkert varit med i produktionen. De små liven ska läras sig att rika människor är elaka och dumma...

 
Ingen bild

Hebbe

9 juli 2016 11:25

Fantastiskt roligt när ansvarige på P4 är så icke teknikkunnig att hon inte inser att det finns möjligheter att se vilka från media som besöker sin site. Det blir liksom lite komiskt att förneka att de fick uppslaget från Thoralf när tydliga bevis finns och presenteras efter hennes förnekande.....
Ang de uppgifter som Thoralf sitter på nu hoppas jag verkligen att de bevisar MA's roll i det hela. Hon saknar kompetens för den tjänst hon besitter vilket får mig tro att det fanns hållhakar på SC redan vid tillsättandet av länsrådstjänsten.

 
Ingen bild

TH

9 juli 2016 11:32

När kommer ditt avslöjande?Jag ska åka bort ett tag.

Thoralf Alfsson

9 juli 2016 12:12

Jag kommer låta länsledningen få en möjlighet att berätta mer innan jag börjar gräva djupare.

 
Ingen bild

Roberto

9 juli 2016 12:00

Måste man vara ohederlig för att vara journalist? Ja ibland tror jag det. Yrkeskåren har det förtroende som den förtjänar helt enkelt. Bra jobbat Thoralf!

 
Ingen bild

Mattias R

9 juli 2016 12:53

Thoralf Alfsson
Lördag 9 juli 10:39
Ok, då är jag med. Om du på ett bra sett kan visa på det tycker även jag att du ska. Men jag tycker att du ska länma den forne hövdingen utanför. Han har redan fått sitt, och har förmodligen fullt tillräckligt med det.
Är i det närmaste helt säker på att du har rätt i dina teorier, var ju någon som sa att endast EN hade känt till allt på radio eller tv häromdagen. Bara det stämmer ju inte, minst tre var det ju enligt uppgift, och som sagt förmodligen fler.

Så hittar du säkra uppgifter, Give ´em Hell! ;)

 
Ingen bild

Thor

9 juli 2016 13:04

Joakim Carlsson är nog medveten om att en förkrossande majoritet förstår att han ljuger. Jag ser ledaren som ett uttryck för idiotvänsterns patologiska behov av att provocera.

 
Ingen bild

Tony

9 juli 2016 13:26

Hulda@

Det är inte för inte som jag kallar Sossepartiet för
Egenberikar partiet, för det finns inte en enda sosse
av dignitet utan att dom har haft fingrarna i Syltburken
för att förse sig själva å det grövsta.
Annat ämne:

När man lyssnar till den så kallade Statsministern när han
i Euforiska ordalag beskriver hur bra det går för Sverige,
hur arbetslösheten sjunker och allt är tydligen frid och
fröjd. Ja att det går bra ekonomiskt för Stefan Löfven
själv tror jag ingen tvivlar på, men jag undra om fattigpensionärerna håller med om det, men denna grupp
tycks inte finnas i hans insnöade värld, för dom nämns inte.
Han kunde ju åtminstone på dom år han varit statsminister sett till så att dom fått betala samma skatt
som anställda, och även sett till att dom fått lika villkor
som invandrade pensionärer har? men han tycks inte bry sig!
Bara invällarna har det bra får väl dom inhemska klara sig
så gott det går på sina Nådepengar, han skryter vitt och
brett om hur bra det är med EU, då är han väl även nöjd
med att dom Svenska pensionerna är dom sämsta i hela EU?

 
Ingen bild

Pepparholm

9 juli 2016 14:16

Jag bryr mig egentligen inte om landshövdingen. Vissa säger att han nu har fått nog. Han ska nu lämnas utanför fortsatt utredning.

Så kan jag inte se det. Han har varit utsedd av regeringen och varit dess förtroendeman i Kalmar län. Det är ingen vanlig kontorist.

När nu en bloggare, med en värdegrund som statsministern inte kan tala med, avslöjar den stinkande soppan så skyndar sig Löfven att ge Stefan Carlsson nya arbetsuppgifter.

Märk väl, att det är inte statens välbetalda kontrollörer eller den tredje statsmakten som avslöjat moraset. Det är en oavlönad amatör.

Det innebär att Carlsson med bibehållna löne-, traktaments-, rese- och och pensionsförmåner hamnar i den så kallade "elefantkyrkogården" med höga avsatta statstjänstemän. Med arbetsuppgifter motsvarande Fas 3. Vi skattebetalare står för notan.

En sådan snyltare kan jag inte tycka synd om och han ska inte lämnas utanför en fortsatt utredning om oegentligheter. Och hans kopplingar till dem som varit med i smeten. En brottsutredning! Inklusive fattade beslut i länsstyrelsen som kan ha koppling till myglet.

 
Ingen bild

calle

9 juli 2016 15:33

detta är en het potatis för pk-muren rasade. än ännu mer het potatis är rånet mot Power meet i Västerås.

i direktsändning avslöjade kjelle att det var utlänningar. och för 10 minuter sedan avslöjade att det var muslimer.

http://vlt.se/powermeet/1.4053104-live-tv-bilfrossa-vi-sander-live-fran-power-meet

dom slog frugan med kofot, och sprutade ner kjelle med brandsläckare.

nu är polisen i klistret, de får inte gripa gärningsmännen för kräkdanne och media. om gärningsmännen går fria vinner sd valet 2018.

lyssna fler avslöjanden, pk media skakar, ingen politisk korrekthet hos bilfolket

 
Ingen bild

Hood

9 juli 2016 16:25

Som vanligt,ett excellent utfört gräv av dig om denna gång SC.Mörkläggningen hade förmodligen varit total om du inte gjort MSM:s jobb.Du kan vara blixtersäker på att media och berörda myndigheter i kalmar håller järnkoll på din blogg och funderar på om de ska agera före eller efter dig.Jevla bra jobb!

 
Ingen bild

SDare

9 juli 2016 17:04

Det är väldigt mycket reklam i inläggen om tidningen Östran och Barometern samt att det hänvisas till vad som skrivs i dem.
Så trist!
Fattar inte varför de nämns överhuvudtaget och att någon ens fortfarande köper skiten är en gåta.
Väntar med spänning på nästa kampanj från Thoralf angående TV licensen

http://thoralf.bloggplatsen.se/2016/06/25/11332396-men-for-helvete-ak-till-afghanistan-da-det-ar-frivilligt/

 
Ingen bild

X

9 juli 2016 17:26

Joakim Carlsson på Östra Småland är snart arbetslös.
:-)

 
Ingen bild

Pepparholm

9 juli 2016 18:54

Jag läser i Avpixlat om statistik om polisvåld i USA. Det är i sig sorgligt med skjutningar. Då måste vi tänka på, att den som polisen möter i USA har alltid rätt att vara beväpnad. Du eller jag skjuter först.

Men vi får i svenska media veta, att det är alltid vita poliser som skjuter på svarta. Det trodde jag också efter att ha sett på SVT. Så är det inte enligt statistiken.

Nog borde Bonniers, Schibstedt och staten kräva att deras anställda i ägda medier tar rätt på fakta.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

9 juli 2016 22:16

Ha lite förståelse för Jocke och redaktör Karlsong på Östran, dom lever trots allt inte i samma värld som oss.
Här gäller att snorta lyckopulver från SSU och Stalin apoteket

Dom kommer att förstå lika mycket som en bortgången Rumänsk ledare om strömmen och vattnet stängs av på jobbet.

En journalist skall tjäna sitt folk inte förslava det i någon form av DDR socialism.

Dessutom har Östran ingen munter framtid dels som lillebror till den andra större socialistiska tidningen Barometern i Kalmar , dels för att S idag består av 12,5% pensionärer som verkligheten sprungit ifrån ,och som får sina nyheter högupplästa ur Aftonbladet på hemmet ibland kanske dom har svårt att förstå uppläsaren till och med ?,samt 12,5% sociala turister på bidrag, ingen bra framtid alls

Så lycka till på Östran ni kommer nog att behöva det tidningen har ju blivit symboliskt förseglad en gång , nästa gång blir det nog på riktigt och permanent

Thoralf Alfsson

9 juli 2016 22:29

Amen!

 
Ingen bild

Lars johansson

9 juli 2016 22:48

Sossar skyddar alltid sina egna,hur fel de än har och vilka misstag de gör! Snuskigt är ordet! Vilket förtroende kan man ha för en sådan? Noll!

 
Ingen bild

Lars johansson

9 juli 2016 22:57

Filipinernas president har startat en tuff kampanj mot knarket,tänk om något skulle kunna hända här i vårt land! Att man med krafttag tag itu med alla problem med invandringen! Att alla bedragare skulle avslöjas och skickas ut från Sverige!

 
Ingen bild

Ludvig

10 juli 2016 07:22

Joakim Carlssons plitande i Östra Småland är i regel inte läsvärt, så det lägger jag inte mycket tid på.

 
Ingen bild

Leon

10 juli 2016 11:22

Länge sedan jag läste en svensk tidning (alltså papper-supplaga)då det knappast ger någon rättvisande bild av "verkligheten". I den mån jag överhuvudtaget läser svenska media i deras "nätform" är om någon ger ett tips om att dessa tar upp något ämne som intresserar mig. Å andra sidan är s k fria media högst amatörmässiga alster som nödtorftigt och självförhärligande poserar som förmedlare av sanna nyheter.

Min högst personliga (märk väl personliga) åsikt är att svenska media, "traditionella" såväl som "alternativa" lever i en osund symbios med bakomliggande politiska krafter. Och att det de förmedlar är i hösta grad ideologiskt "filtrerat" innan det överhuvudtaget publiceras.

Men press- och tryckfrihet (hur dysfunktionella de i nuläget än kan tyckas vara) är två av de grundläggande demokratiska rättigheter som är okränkbara. Därför är svenska medias starka bindningar till ideologier inte bara av ondo då olika åsikter kan, och märkligt nog tillåts framföras fritt här i landet.

En polsk eller ungersk "lösning" med hård statlig kontroll av media är inte önskvärd. En sådan "lösning" kan i förlängningen innebära att endast av staten (den statsbärande är i detta fall högst egal) godkända nyheter förmedlas till folket. Alltså skulle media snarast vara nya "moderniserade" versioner av Pravda eller Völkischer Beobachter med i högsta grad tveksamt förhållningssätt till "sanningen".

Hur mycket det än bär emot är det ett citat av den vedervärdige folkmördaren Mao Zedong som (åter enligt min personliga åsikt)beskriver "lösningen". Han har tillskrivits - "Låt tusen blommor blomma". Alltså en att förmedling av nyheter och åsikter ska vara helt fri och utan restriktioner. Men också att media helt görs ekonomiskt beroende av organisationer, partier och företag som driver dessa. Något statligt stöd i form av presstöd skulle alltså inte förkomma utan intäkter från "mediakonsumenterna" skulle vara helt avgörande för deras överlevnad.

 
Ingen bild

KallePelle

10 juli 2016 19:44

DN skriver om skandalen på RRV att RRV-personal lovat en "landshövding med problem" att "hjälpa landshövdingen"! Kan det handla om landshövdingen i Kalmar kanske, eller finns det fler problemlandshövdingar?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards