thoralf

Direktlänk till inlägg 25 juni 2016

MEN FÖR HELVETE ÅK TILL AFGHANISTAN DÅ! DET ÄR FRIVILLIGT!

Av Thoralf Alfsson - 25 juni 2016 19:49

Jag hörde ett inslag i kvällens Ekot 17:45. Svensk public service tycks driva en kampanj för att stoppa Brexit. Respekten för resultatet av folkomröstningen är noll och ingenting. Hur många tror att public service hade drivit motsvarande kampanj om stanna hade vunnit folkomröstningen.

 

Helt jäkla sanslöst!Lyssna till Mustafa Hashim efter ca 3:30 minuter men lyssna även till greken som är en av få Londonbor som röstade på att lämna EU, enligt Sveriges Radio. En av få? Idioter! Tänk om SR kunde åka utanför London och intervjua vanligt folk!

Lyssna sedan till Adam Line som tycker att valresultatet är avskyvärt och hellre skulle flytta till Afghanistan. Men för helvete flytta till Afghanistan då!


Sveriges Radio är minst sagt partiska. Jag kommer ta mig faan vägra betala TV-licens på grund av att SR och SVT inte är opartiska.

Det får bli nästa kampanj från min blogg. Jag har fått nog av SR och SVT. Jag betalar inte längre för politisk propaganda!

 

Signaturen Ibbe har skrivit en träffande kommentar på bloggen.


”Det råder panik på flera håll efter brexitresultatet. Intressant är att höra en del kommentatorer använda uttrycket " en europeisk stat" om EU. Här trumpetar man ut en amerikansk , i Washington , rådande uppfattning. Det är lättare att kontrollera en stat, en regering än att styra många europeiska regeringar. Washington är emot alla länder som vill kliva ur EU-arrangemanget. så har engelsmännen fräckheten att göra detta.


Obama ryser, Soros ryser och inte minst det amerikanska militärindustriella komplexet ryser. Inte en analys har setts i svenska medier. Inte heller några kommentarer om att EU-lagar , krav och förordningar har en förtryckande karaktär gentemot suveräna stater. Det engelska folkets röstning ligger definitivt inte i USA:s intresse.


Kommer Washington att tillåta att en brittisk regering följer ett demokratiskt framröstat resultat. Här hemma lär detta faktum inte kommenteras. Däremot torde Expressen och Aftonbladet komma fram till att det engelska valresultatet är Putins fel.”


Undrar om inte Ibbe har rätt. Nu väntar vi på att även SR och SVT ger Putin skulden. Men även den politiskt korrekte Daniel Braw på Barometern! 


Intresssanta fakta från folkomröstningen. Precis vad jag skrev för ngra dagar sedan.


 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Sanningen?

25 juni 2016 20:12

Säg upp licensen. När de ringer och de ringer alltid med okänt nummer, svara inte. Eller säg bara helt enkelt vi använder ingen licenspliktig utrustning. De kan inget göra, de har inga som helst befogenheter. De är ett staligt bolag och inget annat.

Kom ihåg datorer, plattor och telefoner och dylikt är ej licenspliktigt.

 
Ingen bild

Granskningsnämnden

25 juni 2016 20:31

Den som har makten över SVT har makten över Sverige
Och idag är SVT i händerna på mörka svenskfientliga krafter som har som mål att förvandla Sverige till en arabisk-muslimsk koloni.

 
Ingen bild

crille

25 juni 2016 20:39

Hur ska jag göra då! Vill ju säga upp min licens, det ligger på autogiro för en gång i tiden så hade man ju lite problem med ekonomin. Men blir snart galen. Lyssna på min lokala kanal, som fortfarande är lite åt det normala hållet

 
Ingen bild

Hacke

25 juni 2016 21:01

En mycket angelägen och efterlängtad kampanj Thoralf. Också något som sd på riksplanet borde ta efter. Det måste till en total översyn och ombildning av public service-uppdraget. Själv var det längesedan jag ledsnade på att betala för min egen hjärntvätt.
Svensk public service av idag är helt enkelt ovärdig en demokrati.
För närvarande befinner sig politrukerna på såväl SR som SVT i förnekelsefasen efter chocken att valresultatet gick stick i stäv med deras kampanjande. Man bara fortsätter i samma popagandaspår som om inget egentligen har hänt.
Det är som Tage Danielssons klassiska monolog om Harrisburg, fast nu på riktigt.

 
Ingen bild

Stig M

25 juni 2016 21:11

Blev uppringd häromdagen av en tant från Radiotjänsten som ville att jag skulle börja betala tv-licens.
Då frågade jag henne: vet du vem du har ringt till nu? Du har ringt till en rasist fascist nazist främlingsfientlig islamofob mm en sådan som ni hetsar mot på tv dagligen och du vill att jag ska finansiera er?! Vill ni förresten bli finansierade av rasister fascister islamofober mm?!
Tanten blev helt ställd och verkade inte fatta ett dugg.
Ni är inte opartiska och ni representerar inte hela svenska folket, sa jag till henne innan jag la på Jag vill inte att ni ringer mig mer förstått?!

 
Ingen bild

Morningstar

25 juni 2016 21:33

Släng ut dumburken först eller åtminstone flytta upp den på övervåningen. För dom kommer säkert smyga omkring och kika in genom fönstret som Niklas Orrenius. Allt för scoopet och för nöjet att sätta dit en sverigedemokrat.

 
Viveka

Viveka

25 juni 2016 21:34

Partiskhet; Ett exempel. I rapport ikväll intervjuades flera från "stannasidan" uttalanden vilka översattes till svenska. Fasansfullt katastrof, tyckte de. När en enda person från "lämnasidan" fick komma till tals äntligen "glömde" de att översätta till svenska! TV-reportern bad om ursäkt för detta, men sade samtidigt att översättningen fanns på TV:s webbsida! Kommentarer?

http://Ingen översättning

 
Ingen bild

Observer

25 juni 2016 21:51

Ja, Undra väl inte på att man gjorde som man gjort med massmedia i Polen, Nämligen SPARKA medlöparjournalisterna!!!!!!!!!

 
Ingen bild

Eva

25 juni 2016 22:20

Att Public Service förmedlar världens reaktioner på en knapp brittisk majoritets dumhet är väl helt i sin ordning. Margot Wallström uttryckte det hela väl i morse: Inskränkt nationalism är alltid av ondo. Opportunister och gaphalsar som Farage kan möjligen vara underhållande, men när det kommer till ansvarstagande, kompromissande och internationellt samarbete spelar de alltid i den lägsta divisionen. Det enda de fixar är att skapa splittring. Detsamma gäller som bekant för Jimmie Åkesson och hans anhängare här hemma.

Thoralf Alfsson

25 juni 2016 23:01

Eva

Då kanske det är hög tid för dina politiker att leva upp till allas lika värde och i varje fall prata med politiker som Farage och Åkesson. Det vill säga om de vill samarbeta. Åkesson har bjudit in till samtal ett otal gånger men det har konsekvent nekats av politikerna i 7-klövern.

Din syn på demokrati är dessutom bedrövlig då du inte respekterar en folkomröstning.

Det positiva är att det är definitivt inte sista gången folket kommer skriva dig på näsan!

Välkommen till verkligheten!

 
Ingen bild

Conny

25 juni 2016 23:03

Jag betalar inte för propaganda. De ringde och propsade i ungefär 18 månader efter uppsägning. Väldigt fult kunde de presentera sig med förnamn och fråga efter frugan, med förnamn.
De ringde kanske 5-6 ggr tills jag tröttnade sista gången och sa att jag skulle anmäla dem för trakasseri eftersom jag inte varit kund hos dem på 2-3 år, och att de dessutom ringde på en Nixad telefon. Det är 7-8 månader sedan och jag har inte hört ett ord sen dess.
Så ge inte efter, kontra deras fultrick.

 
Ingen bild

Sir Tjesko riddare av Vasaordenen

25 juni 2016 23:13

I Rumänien, där skolplikt råder och utbildning är gratis, fungerade det så här med skolket:
En polis och en lärare gjorde hembesök och tog "eleven" till skolan. Då detta främst gällde zigenarbarn så gick de svenska harpyorna i taket och ställde som villkor för EU-medlemskap att rumänerna slutade med denna kränkande behandling av zigenare. Och det gjorde de.
Minns inte exakt vilka svenska kvinnor det var, men jag tror det var Cesilierna och Olsson.

 
Ingen bild

Lena

25 juni 2016 23:40

I London ät tusentals vänstersympatisörer ute och demonstrerar och vill ha en 2:a referendum för att få det resultat som de själva önskar! Ja vänstern är mer än dumma på riktigt!

Intressant samtal mellan Paul Watson och Stefan Molyneux från idag vad som hänt idag i London. Bl.a vill vänstern förbjuda äldre människor att välja för de ska ju ändå dö snart.... och det är de unga som ska leva med detta resultat... man undrar vad de har att tänka med.

https://www.youtube.com/watch?v=tbZ9EIOQzXU

 
Ingen bild

peter dahl

25 juni 2016 23:45

Hej

Jag trodde inte att ngn betalade radio/tv licens längre

 
Ingen bild

C Andersson

26 juni 2016 00:53

Jag brukade be damen dröja ett ögonblick i luren. Jag hade en sån där Dialog med petmoj med snöre som satt fast i väggen. Sedan satte jag på potatisen och stekte fläsket och gjorde såsen. Potatis, stekt fläsk och lökadoppa är det bästa jag vet. Sedan när jag ätit och tagit en cigarett hörde jag efter om hon var kvar. Det var hon aldrig.

Nu har jag bytt upp mig och skaffat mobiltelefon med kontantkort. En seniortelefon med bordsladdare. Och så har jag slutat röka. Livet har blivit innehållslöst och meningslöst. Jag får noga ta och ringa Radiotjänst och höra hur de har det. #31# + telefonnummer ger dolt nummer.

 
Ingen bild

Gud

26 juni 2016 01:02

Om true caller inte visar namn eller om det är hemligt, vet man ju att det är licensen eller försäljare på g. Kan varmt rekommendera en app som spelar in alla samtal som inte kommer från din kontaktbok och kan spara på Dropbox. Inleder man med type Detta samtal kommer spelas in, var vänlig uppge fullständigt namn, adress och telefonnummer så tar man makten direkt.Sen är det bara att börja vägra.

Ang valet så finns det ju ett gammalt talesätt som går ungefär: "Det är normalt att vara kommunist när man är 16. Men är man det fortfarande vid 40 så är det något allvarligt fel på personen

 
Ingen bild

Cosmik Debris

26 juni 2016 03:00

Jag har en brevlåda.

Att jag har en brevlåda betyder inte att jag är tvungen att prenumerera på t.ex Tidskriften Arena eller Norrskensflamman.

Att INTE betala TV-licens är mentalt självförsvar.

13 juni 2014 beslutade Högsta förvaltningsdomstolen att mobil, dator eller surfplatta INTE är licenspliktigt.

Aldrig i helvete att jag betalar TV-avgift. Filmer ser jag på dator eller projektor. Senast de ringde från Radiotjänst var jag inte nådig. Jag blev fullständigt rasande över deras fräckhet att ringa och terrorisera folk.

Fråga: Hur omfattande tror ni kontrollen av TV-innehav är i Vivalla, Biskopsgården, Rinkeby, Araby eller Rosengård? Jag är övertygad om att i dessa getton vågar ingen kontrollant sätta sin fot. Nej, att jaga svenskar är sannolikt deras uppdrag.

Ring genast och avanmäl TV-innehavet.

Ring 0771-91 00 04
http://www.radiotjanst.se/sv/kundservice/avanmalan/

 
Ingen bild

stig

26 juni 2016 04:03

När nyfascister och högerextrimister jublar över ett valresultat så är det något som är fruktansvärt fel.

Thoralf Alfsson

26 juni 2016 07:23

Kan du inte förklara dig? Dessutom är det ett citat.

 
Ingen bild

Luntan

26 juni 2016 05:33

Det enda som kan få slut på allt det som ni klagar över är ett sanerande krig vilket kräver Offervilja och vapen. Ställer ni upp?

 
Ingen bild

Tony

26 juni 2016 07:11

Tänk vilka Smarta Donnor Sverige har, som har det
utomordentliga fräckheten att idiotförklara merparten
av det Brittiska folket, för att dom inte röstar som
hon tycker, signaturen Eva kan nog få en tjänst på det
enkelriktade SVT/SR, hon verkar att ha förutsättningarna.
Att ge sig på att skriva andra på näsan över hur man röstar
är bara så extremkorkat att man baxnar. Hennes förebild
på området heter väl Fredrik Reinfeldt, som också inte bara
ville utan även praktiserade idiotin att straffa väljare
som inte röstade som han tyckte man skulle göra, och det
lider landet än idag av!

 
Ingen bild

Tony

26 juni 2016 07:28

Var går gränsen för hur ett Public Serviceföretag får
bete sig? SR/SVT trampar gång efter annan över i ren
enfald. När nu långt över hälften av Britterna röstat
för att lämna EU, så blir dessa benämnda som Populister
av Besserwissrarna i Public Service, alla blir utnämnda
till högerpopulister för att dom är rädda om sitt land,
resten är väl då vänstermänniskor och har hand om förståndet?
Märkligt, för när man ser vänsterfolk bete sig, så får man
en helt annan uppfattning!

 
Ingen bild

Boris

26 juni 2016 07:32

Eva

att vara av en annan åsikt än dig det är alltså att så splittring. Du uppvisar en skrämmande inställning till demokrati Eva och en fullständigt vidrig inställning till människor som inte tycker som du.
Jag tycker att Johan Westerholm på ledsrsidorna.se skrev väldigt väldigt bra i går om Aftonbladets och DNs demokratisyn

 
Ingen bild

SDare

26 juni 2016 07:45

Att det tagit så lång tid innan förståndet vaknat att säga upp tv licensen känns märkligt. Många här har nämnt det i flera år. Nu väntar vi bara på att samma förstånd vaknar vad det gäller Barometern och Östran så vi slipper skiten

 
Ingen bild

SM811

26 juni 2016 08:09

Undrar när det kommer en kanaldistributör där man fritt kan välja vilka kanaler som man vill se över parabol. Då kan man välja bort propagandakanalerna. Finns många kanaler som man vill ha. Men då lagstiftar säkert sju(k)klövern att licensen skall betalas via skatten.

 
Ingen bild

Chrille

26 juni 2016 08:54

Jag kommer inte ta till mig kampanjen för att säga upp TV-licensen och det av den enkla anledningen att jag så gjorde för ca ett år sedan, av Thoralfs nämnda anledningar. Men, hoppas många andra som fortfarande betalar till propagandaorganet klyver TV,n på mitten och gör avanmälan på TV-innehav.

http://www.radiotjanst.se/sv/Kundservice/Skicka-ett-meddelande-till-oss/
(Var dock noggrann med att fylla i uppgifter under "Mitt meddelande", för dom är väldigt kinkiga med vad som är TV-mottagare. Dit räknas digitalbox, video med kanalväljare, inspelningsbar dvd-spelare, dator med tv-kort. Fast man gjort sig av med TV,n räcker det alltså inte).

Dagen efter Brexit följde jag det s k debaclet i huvudsak på Twitter då hela det stora gammelmediaetablissemanget fick spader och alla skruvarna tycktes trilla ur huvudet.
Särskilt "intressant" blev det då det lades ut länkar till just SVT och SR,s rapportering där det rådde sorg värre än att tredje världskriget var igång. Medarbetarna på SVT gjorde ingen hemlighet om att katastrofen nu är ett faktum.
Innan den 24 juni fanns det inte ens i tanken hos public service att Britterna skulle rösta så att dom lämnade EU.
På kvällen den 23 juni när alla undersökningar pekade tydligt på ett Bremain var det mungiporna upp och halleluja (dom där Britterna dom är intelligenta dom och vet hur bra EU är).
Morgonen 24 juni blev det gravöl och hur kunde detta nu ske (Britterna var nu degraderade till att vara ointelligenta fascistiska, nazistiska individer som inte begriper någonting.

Hos SVT blev det en slags Pascalidou-effekt som i EU-valet 2014.

Tycker Marcus Birro beskriver ganska så kortfattat vänsterns (SVT och SR inkluderat) och även politikernas förakt för folket där Liberalerna var värst. Birgitta Olsson (L) är ju helt koko.

http://marcusbirro.se/det-glomda-folket/


@Stig

Är Jonas Sjöstedt (V) nyfascist och högerextremist.

 
Systemfel

Systemfel

26 juni 2016 09:14

En mycket läsvärd krönika som är publicerad i G-P.
"Ett annat exempel är dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldts historiskt naiva och destruktiva "Öppna hjärtan"-tal. Genom att moralisera försökte Reinfeldt ursäkta sin egen oförmåga att föra en debatt om ansvarsfull invandringspolitik och i stället göra det till en moralisk prestation. Moralisering är ett sätt att skapa sig själv högre status. Den moraliserande är den "goda" människan. Ifrågasätter man, så är man per definition på fel sida. Detta omöjliggör hanteringen av själva problemet.

Resultatet: I stället för att göra sitt jobb, nämligen leda en debatt om den stora utmaningen som Sverige stod inför, förstärkte han tabun kring integration och invandring. Den nödvändiga diskussionen om hur mycket, och vilken slags invandring svenskarna ville ha och hur integration ska lyckas, fördes inte. Han slösade bort värdefull tid, vilket ledde till att ett högerpopulistiskt parti fick växa sig stort samtidigt som samhället gled isär. Reinfeldts moralisering gjorde landet sämre."
http://www.gp.se/ledare/von-bayern-moralistens-diktatur-1.3188024

http://www.gp.se/ledare/von-bayern-moralistens-dik

 
Ingen bild

Chrille

26 juni 2016 09:19

Lägger in en väldigt intressant aspekt om vad som kan tänkas komma skall från en britt Paul Joseph Watson (som jag föreslår att följa på youtube, och på Twitter, om man nu har ett sådant konto där).
Han brukar inte ha fel.

https://youtu.be/5XKJ2mcdVmQ


 
Ingen bild

Odalbonde

26 juni 2016 09:23

Bra rutet Thoralf!

Ingen TV sedan gammalt. Har ej längre någon PK-tidning. Uppmanar alla och envar jag träffar till bojkott. Våga vägra PK.

 
Ingen bild

Bo

26 juni 2016 09:52

Gammelmedia gläder sig över att ”Gatans Parlament” protesterar.
I en petition till parlamentet begär undertecknarna att regeringen inför en regel som säger att om mindre än 60 procent röstat för att stanna eller lämna, om valdeltagandet är under 75 procent, ska en ny folkomröstning hållas. Självklart kommer inte Parlamentet att lyssna till trams. De dikterade villkoren fanns inte på plats före valet och därför har de inget som helst värde.

 
Ingen bild

Hacke

26 juni 2016 09:53

Förnekelsefasen eskalerar till rena dårskapen inom public service.
P1:s Godmorgon världen exempelvis är som en blandning av Nostradamus profetior och desperat sökande efter halmstrån kring hur man bäst kringgår ett demokratiskt beslut. Något som liknar journalistik är det som bekant länge sedan man lämnade på public service. Det blir bara lite mer uppenbart när också deras egna dagar i den kulturmarxistiska lekstugan kallad SR/SVT kan börja räknas ned.

@ Cosmic Debris. Ditt inlägg slår huvudet på spiken!

 
Ingen bild

Eva

26 juni 2016 10:50

SD-anhängarnas s.k retorik kan många utantill vid det här laget. När någon omröstning går nationalisternas väg är det ett tecken på demokrati. När motsatsen sker, har väljarna fallit offer för illasinnad propaganda eller något ännu värre odemokratiskt tilltag. Och man behöver inte fundera länge på hur blogginläggen hade sett ut här om folkomröstningen i Storbritannien slutat på ett annat sätt. Anklaga gärna PK-media för förutsägbarhet och enögdhet, men tänk då också på att ni kastar sten i glashus.

Thoralf Alfsson

26 juni 2016 11:01

Jag respekterar alla folkomröstningar även om de går emot min gen uppfattning.

Går man emot pk-etablissemanget och pk-media får man inget gratis. Till skillnad mot andra grupper. Vi kommer alltid kritisera media och då speciellt public service som skall vara objektiva.

Vilka är det som brukar kallas för "tredje statsmakten"?

Tycker du att public service varit objektiva i sin rapportering efter folkomröstning i Storbritannien?

 
Stefan K

Stefan K

26 juni 2016 10:56

Så sant Thoralf. Av svensk media att döma var valresultatet ett helt annat än det avgjorda. Trots 52 mot 48 verkar svensk media förmedla att nej-sägarna var fler och att de som röstade ja egentligen menade nej.

Mannen som hellre flyttar till Afghanistan säger bara det SR vill att han ska säga. Självklart skulle han inte ens tänka tanken om han ställdes inför valet.

Sann public service-propaganda.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lena

26 juni 2016 10:58

Jag undrar just vad Jonas Sjöstedt och vänstern här i Sverige anser att engelska vänstern nu begär en omröstning av referendum så att de ska få det resultat de vill ha, nämligen att stanna kvar. Otroligt att de röstar på samma alternativ som bankfolk , etablissemanget. Hur får de ihop logiken i det hela?

Förstår inte vänstern att de förlorat "debatten", de saknar logit, sunt förnuft, de t o m vill RÖSTA EMOT vad det engelska folket svårligen har kämpat sig till? De som röstade FÖR att stanna i London var Etablissemanget, bankfolket, de med en fin plats i ett multinationellt företag etc och de andra som röstade på denna sidan var vänstern, de indoktrinerade unga och många invandrare som vet att EU står på deras sida och ger dem många "handouts".
T o m Labourledaren, kommunisten Jeremy Corbyn var tvungen att gå ut och tillrättalägga vänsteraktivisterna att de bör respektera den 1/3 av Labourpartiets röstare faktiskt röstade för Brexit.

 
Ingen bild

Chrille

26 juni 2016 11:24

@Eva

Kan förvisso bara tala för mig själv.
Jag röstade nej i EU-valet 1994, men det blev ju som bekant ett ja och 1995 gick Sverige med i EU.
Tyckte det var för bedrövligt, men gick inte helt bananas över saken och betedde mig inte som en gris som nu "Bremainarna" nu gör. Inte bara britterna, utan även svenska "Bremainare"(?).
Man fick respektera att det blev som det blev och gå vidare i livet därifrån.

 
Ingen bild

Mia K

26 juni 2016 11:44

Hej Toralf! Jag misstänker att resultat vid Swexit riskerar att manipuleras. Vilken tur att Storbritannien inte manipulerat resultatet, trots Cox-mord!

 
Ingen bild

Eva

26 juni 2016 12:35

Thoralf, Public Service har skildrat reaktionerna på omröstningen på ett allsidigt sätt. Så nog bör det kunna kallas objektivt. Men till skillnad från medier med SD-koppling delar SVT och andra inte in världen i etniska svenskar och icke önskvärda utlänningar. Dessa grundvärderingar är djupt rotade PK-media. Och så bör det givetvis förbli.

Thoralf Alfsson

26 juni 2016 14:46

Allsidigt sätt? Du menar väl på ditt sätt.

Samhället delar upp människor på väldigt många sätt. Vilka är de rätta och vilka är fel?

 
Ingen bild

Niklas Sndersson

26 juni 2016 16:32

Tack för din läsvärda blogg.
Tv-avgiften ringde jag och sade upp i samband med Kakan Hermanssons hets mot poliser. Damen i luren berättade att det var flera som ringt av just den anledningen.

Sommarhälsningar
Niklas

 
Ingen bild

Dumle

26 juni 2016 22:07

Eva!! Jag har följt SVt-s nyhetsrapportering efter och till stor del före Brexit. Rapporteringen har till 95 procent handlat om hur illa och fruktansvärt allt blir vid ett Brexit. Kan du ge mig länkarna till den nyhetsrapportering som skildrat alla de argument som fanns/finns att lämna EU och återigen skapa självständiga länder som inte styrs av politisk förmyndarelit i Bryssel? Du kommer få leta ordentligt för SVT har skött rapporteringen kring Brexit oerhört opartiskt. Tyvärr. Mvh

 
Ingen bild

Boris

26 juni 2016 22:53

Eva

Om till och med Jonas Sjöstedt anser att rapporteringen om Brexit varit ensidig så är det illa ställt. Då får man nog vara både blind, döv och ordentligt hjärntvättad för inte se det.

 
Ingen bild

Viktor W

26 juni 2016 23:11

Thoralf Alfsson, varför går du inte in och kommenterar den här kommentaren?:

"Det enda som kan få slut på allt det som ni klagar över är ett sanerande krig vilket kräver Offervilja och vapen. Ställer ni upp?"

Inte värd att bemöta?

Polisen borde försöka leta sig fram till IP-nummer och göra ett hembesök.

 
Ingen bild

C Andersson

28 juni 2016 15:02

Jag har inte mycket till övers för Åsa Linderborg. Men det kan ligga något i det hon skriver idag:

Elitens tragedi
http://www.aftonbladet.se/kultur/article23075886.ab

Hon vädrar morgonluft och vänder kappan efter vinden.

 
Ingen bild

ingegärd

28 juni 2016 22:17

Har aldrig betalat TV licens vilket kan jämföras med vapenlicens. Sverige har varit ett DDR land under många decennier. Detta insåg jag redan under unga år.

 
Ingen bild

Anette

30 juni 2016 18:39

En svensk version. http://omni.se/rasistattack-mot-svensk-mamma-dra-till-ditt-land/a/GxM6B
Även svenskar är invandrare i andra länder. SD brukar ju ibland vara så smarta, att de funderar på att flytta utomlands för att slippa invandrare

Thoralf Alfsson

30 juni 2016 20:03

Vad vet du om denna svenska mamma? Hon kan mycket väl ha utländsk bakgrund! T.ex från något MENA-land. Ditt land kanske var ett land i Mellersta Östern.

 
Ingen bild

Anette

1 juli 2016 01:05

Ja just det. Hon var svensk. Alltså invandrare i UK. Om hon hade varit från annat land, så hade de väl inte skrivit att hon var svensk
.

Thoralf Alfsson

1 juli 2016 07:53

Du tycks inte förstå hur svensk media fungerar.

När svensk media skriver "svensk" så innebär det inte att det måste vara en etnisk svensk. Det innebär bara att det är någon som bor i Sverige. Det är inte detsamma som att personen är svensk!

Om jag flyttar till Japan blir jag aldrig en japan!

Eller som en media skriver att svenskar strider för IS. Nej, det är inga svenskar, det är muslimska invandrare som bor i Sverige som ansluter sig till IS. Inte svenskar!

 
Ingen bild

Anette

2 juli 2016 03:29

Men i det här fallet var det en etnisk svenska.

Thoralf Alfsson

2 juli 2016 07:05

Källa på det eller en länk

 
Hasse

Hasse

29 augusti 2016 15:12

Fast tänk så många fina program vi får via SVT

http://internet-tv.se/foretagslan-tv-avgift-och-an

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se