thoralf

Direktlänk till inlägg 3 juni 2015

TVÅNGSFÖRVALTNING

Av Thoralf Alfsson - 3 juni 2015 22:49

Kvällens sändningar i public service SVT har i stort sett bara handlat om invandring både i Rapport och Aktuellt. Mellan dessa nyhetssändningar gick ett program om Lampedusa. Public service fortsätter sina försök att hjärntvätta det svenska folket.


Regeringen förbereder nu ett lagförslag som skall tvinga kommuner att ta emot ”nyanlända”. De kommunala självstyret existerar snart inte längre. Regeringen tänker också skjuta till 6 miljarder årligen för att kommuner skall bygga bostäder så att de kan ta emot ännu fler nyanlända. Dessa 6 miljarder kan givetvis också därmed läggas till kostnaderna för invandringen.


Länsstyrelserna skall ges uppdraget att beräkna hur många nyanlända som varje kommun skall tvingas ta emot. Bostadssituationen och arbetsmarknadssituationen skall vara två parametrar som kommer styra uträkningen men jag undrar hur detta kommer att gå till i praktiken när situationen ser ut som den gör i kommunerna.


Ylva Johansson! Så här ser verkligheten ut i kommunerna inom Kalmar län.


 

Källa Arbetsförmedlingen


Vem tror Ylva Johansson försörjer alla dessa utrikes födda utan egen försörjning?


Vem skall försörja denna ökande skara när Ylva Johansson tvingar på kommunerna ännu fler?


Att fortsätta med att ösa på med människor till dessa kommuner är rena vansinnet! Kommunerna kommer gå under!


Ylva Johansson tycks vara fullständigt inkompetent! Hon är arbetsmarknadsminister och är ”hjärnan” bakom att Sverige skall halvera arbetslösheten och ha lägst arbetslöshet inom EU om bara några år.  Ylva Johansson har redan visat att hon inte kommer att klara det genom sina handlingar.


Ylva Johansson och socialdemokraterna fortsätter att gasa trots 180 km/h och en bergvägg som alla ser utom Ylva Johansson och hennes regeringskollegor.


Frågan är om inte Sveriges måste tvångsförvaltas för att inte krackelera fullständigt.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Tompa

3 juni 2015 23:05

Samhället måste väl slås i spillror innan den stora massan ansluter sig till SD.
Låt det gå fort nu så allt brakar samman så att vi får börja bygga upp landet igen utan alla PK nötter.

OT
Nalle går från klarhet till klarhet bland EU tomtarna
https://www.youtube.com/watch?v=kD7S6jEXV68

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 juni 2015 00:00

SD ökar och ökar. Alliansen och regeringen ger varandra tjuvnyp om invandringen.
Något radikalt kommer att hända inom kort. Men vad? Regeringsombildning eller nyval... Dagens situation är ohållbar och det upptäcker svensk efter svensk nu.

Ylva Johansson mfl. lever i en drömvärld....

 
Ingen bild

Funtaren

4 juni 2015 00:08

Apropå tvångsförvaltning. Tänk tillbaka till det extremt jämna resultatet i USA då Bush den yngre blev president. Jag hade mycket roligt åt den text som utgav sig komma från det brittiska kungahuset och deklarerade att eftersom USA visat sig oförmögna att styra sig själva återtog Hennes Majestät makten.

http://politicalhumor.about.com/library/blrevocation.htm

Aldrig trodde jag att det skulle vara relevant för Sverige...

 
Lassekolja

Lassekolja

4 juni 2015 00:14

De´ e´ mycke´ nu! Först rapport och TV4 med "kommuntvånget" och SCB´s mätning. Därefter full hjärntvätt om Lampedusabornas lycka över tusentals analfabeter/afrikaner. Sedan hjärntvättmaskinen på centrifughastighet om alla välutbildade flyktingar, läste nånstans att under 2014 kom två(!) civilingenjörer från Syrien. Mig lurar dom inte! Jag låter mig inte nöjas förrän åtminstone 90% försörjer sig själva och det lär aldrig ske.
Betr. kommuntvånget, när Ylva Johansson säger att "saknar kommunerna bostäder så får dom väl bygga då bla-bla-bla". Ja, det får dom men då till de svenska ungdomar, som önskar flytta hemifrån, i första hand! Blir någon lägenhet över, ja, då får vi se...!
Hur kan 7 av 8 partier INTE fatta att alla som kommer måste bo nånstans???? Å andra sidan är det kanske bra ju tidigare hela dj--la skiten havererar...(ursäkta språket men jag blir så dj--la frustrerad!)!
SD! Sätt igång att jobba, direkt efter Almedalsveckan 28juni-5juli!!!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

OT

4 juni 2015 00:42

Apropå "Minst en miljon kronor kostar det en familj från det att barnet föds till att det fyller 19 år.": http://www.svd.se/barnen-kostar-miljoner

Men det gäller bara svenska barn. Andra barn kostar tydligen 1 miljon kronor om året! Alltså ungefär 20 gånger dyrare!

1000 andra barn = 1 miljard = kostnaden för 1000 svenska barns hela uppväxt (betald av familjen dessutom)

Riktig hjälp är att hjälpa på plats t.ex 8 miljoner irakier till en kostnad av ca 5 miljarder kr om man inte gör som våra raketforskare till politiker; hjälper 5 000 andras barn i Sverige för en kostnad av 5 miljarder/år. Se http://afp.omni.se/da79e6c3-020e-4e41-a7ea-2d34bd5b8039

Var det inte Reinfeldt som en gång sade "...jag kan bara vinna debatten om Åkesson är full..."? Man kan ju fråga sig själv om det inte istället är så att man själv måste vara full för att förstå 7klöverpolitikernas debatter och förda politik. "Nöjesmassakern - Spritens språk": https://www.youtube.com/watch?v=TeMmpkyY0WE

 
Ingen bild

kalle

4 juni 2015 00:49

Ylva är ju sambo med fd finansminister Nils Åsbring som är anställd av goldman Sachs, som troligen vill försätta Sverige i statsbankrutt för att kunna köpa upp landets tillgångar billigt. således är 7 klöverns politik egentligen ett beställningsjobb från bankmaffian.

 
Ingen bild

Tobias

4 juni 2015 01:55

Det är så jävla vansinnigt, man blir så trött... Våra förfäder lämnade det finaste, bästa tänkbara till oss. Det trygga folkhemmet, den nationella solidariteten. Detta skulle vi förvalta. Och lämna till våra barn. Oavsett vad som hände därute i världen skulle våra barn vara trygga och vi skulle agera föredöme genom vårt ansvarstagande för andra folk och nationer.

Men vad hände? Hur skulle någonsin våra förfäder ha kunnat ana att det trygga folkhemmet fostrade de största och mest ansvarslösa idioterna i vårt folks historia? Idioter som inte ens begrep folkhemmets mening eller värde, idioter som bestämde sig för att förstöra hela sitt arv då deras bortskämda uppväxt gjorde dom oförmögna att vare sig respektera eller värdera någonting dom ägde.

Nej, jag har motvilligt sällat mig till dom som räknar med att vi måste bli totalt utblottade innan vi kan bli kvitt denna kollektiva idioti. Så länge det finns minsta smula kvar i vårt gemensamma skafferi kommer symbiosen att fortgå mellan dom som tycks tro att det är deras plikt att spendera vårt arv och dom som har kommit för att roffa åt sig. Från att ha varit någon som stolt har betalat min skatt har jag nu blivit någon som frågar sig själv vad egentligen meningen med det är. Det känns bara som att ge en alkoholist pengar, med förhoppning att han ska bli mera nykter.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 juni 2015 03:29

Håller med dig Thoralf!

Jag hade idag oturen att under hot om våld tvingas se Rapport och därmed bevittna ett urval av den oblyga hjärntvätt som pågår i SVT: s alla kanaler. Det verkar som de intensifierat hjärntvätten de senaste månaderna och tenderar snart en sorglig fars. Idag var det Oxelösundsbornas tur att minsann vara tacksamma för att Oxelösund invaderas av somalier och syrier. Man menar att staden nu importerar kunskap i stor skala. Annat var det förr då simpla outbildade svenskar byggde staden. Fy fan!

Det är endast en tidsfråga innan vackert väder på väderleksrapporten är flyktingarnas förtjänst och regn och blåst är SD:s fel. Så djävla illa är det!

Man ljuger och fantiserar bortom alla rimliga gränser. Man tycks tro att tittarna är fullständiga idioter utan möjlighet till eget tänkande. Hjärntvätten i t.ex Arne Dahl-serien är pinsamt uppenbar och något jag tidigare påpekat. Ynkligt!

Det är sannolikt full panik i regeringen över de galopperande och hiskeliga kostnaderna för invandringen. Det ena idiotiska förslaget efter det andra presenteras och visar med tydlighet att paniken är fullt utvecklad. Då instruerar makten sitt propagandaorgan att med full kraft mästra och vilseleda svenskarna. Att ta det politiska beslut som man förr eller senare måste ta har man inte mod till. Då får hellre landet kollapsa. Skamligt!

Det finns inte i SVT:s tankevärld att en endaste gång problematisera något som har med invandring att göra. Allt är guld och gröna skogar. Dessutom skall varenda somalisk analfabet man intervjuar av oklar anledning bli ”läkare”. Tveksamt!

Hur vet jag då att det pågår en storskalig hjärntvätt på SVT? Svaret blir: NRK, DR, YLE och andra nordiska och engelska medier. De kan inte pajasregimen styra över än. Lyckligtvis!

Jag uppmanar alla att säga upp TV-licensen genast och endast använda sig av Internet. Ingen frisk människa betalar frivilligt för eller förtjänar att vilseledas och förolämpas av SVT på det här viset.

Säg upp TV-licensen genast och gör demokratin en tjänst!

Ring kundtjänst
0771-91 00 04
eller lämna ett meddelande här
http://www.radiotjanst.se/sv/Kundservice/Avanmalan/

Mvh
Medborgare i Thoralfs träsk

 
Ingen bild

realisten

4 juni 2015 04:18

Med ledning av diagrammet kan man absolut inte hävda att invandrare tar jobben från svenskar.

 
Ingen bild

Tomas

4 juni 2015 06:41

Har funderat på hur man ska kunna förklara för denna regering på ett sätt så att de förstår att det inte går att rädda hela världen. Vad sägs om att någon ställer sig upp i riksdagen och sjunger "Lasse liten" (ni vet, han som gjorde båtar av ärtskivor) med "...Många mänskor lefva där...".
Här skulle man komma åt ett par ministrar på en nivå som motsvarar deras uppfattningsförmåga - men långt ifrån alla, enär de flesta är sovhjärnor (a la Reinfeldt).

Läste just om att den nya finska utrikesminister (sannfinländarna) blev dåligt bemött under sitt sverigebesök och det påminner mig om Tyskland när folk kör på autobahn åt fel håll och ringer till polisen för att anmäla att det är en massa "Geisterfahrer" som kör åt fel håll. Hittills har det alltid varit att den ensamme föraren kör åt fel hål och alla andra kör rätt. Men icke enligt de svenska modellen. Där är bara Sverige som kör rätt, alla andra länder är "Geisterfahrer" (spökkörare) när det gäller flyktingar.

 
Svensson

Svensson

4 juni 2015 06:44

Nu ska regeringen tvinga Sverige att ta emot mer massinvandring,det här kommer inte att sluta bra.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hebbe

4 juni 2015 06:44

Hjärntvätten fortsätter som vanligt. En av sommarpratarna är Daniel Poohl........

 
Ingen bild

Hej!

4 juni 2015 07:04

"Regeringen satsar på problemskolor" kontrasten till detta är åter...

(Läs gärna mellan raderna)
Satsar = stjäler livslust från något så när fungerande skolor.

Detta kommer att poppa upp och vi vet var...
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=105&artikel=6158685

ps. Föräldrar skriker rakt ut på samlingar om för stora klasser...
från nolla till universitet ställs elever mot varandra i utbildning (eleven skall delegeras att ta lärarens roll).


 
Ingen bild

Sang

4 juni 2015 07:20

Såg Ylva Johansson på TV och det märktes mycket väl att det var en gammal kommunist som talade: Kommunerna gillade att bli av med sin urgamla frihet, sin självbestämmanderätt.
När vänsterpartisterna förslavade bönderna i Baltikum så försvann folk som protesterade. Dessa togs till avsides platser och mördades. Väldigt få har återfunnits.

Jo man känner igen hennes floskler och lögner.

https://www.flashback.org/t1829939

 
Ingen bild

Fredde

4 juni 2015 07:30

Synd att han inte får kommentera på SVT utan blir inbjuden till norsk tv. Ja just det han säger ju sanningen. Den får ju inte komma fram i vänstervridna SVT. Läs: http://www.tino.us/2015/05/arbetsformedlingens-rapport-om-nyanlandas-etablering-fifflar/

 
Ingen bild

Tony

4 juni 2015 07:47

Det som är förvånande med Sossepartiet är att dom
tydligen är oförmögna till att skaka fram en enda
ledare som är trovärdig på sin post. Ylva Johansson
har även försökt sig på att driva företag, med känt
resultat, givetvis gick företaget i konkurs,men hon
lyckades trots det att plocka ut miljonlön till sig
själv. Men så är ju detta också den gren som höga
Sossar är bäst på, att sko sig själva!
Givetvis kommer det att bli pannkaka av dessa projekt
med, med henne som ansvarig. Ja ja ansvarig blir hon
ju inte, det är det som är så tråkigt i Svensk politik,
hur dom än bär sig åt, så slipper dom ansvar för sina
misslyckanden!

 
Ingen bild

Stefan A.

4 juni 2015 07:54

Det blev inget bättre med VD byte hos SVT, snarare sämre, det enda som återstår är ekonomiska sanktioner, bränn inbetalningskortet.. jo regeringen kommer att nå målet om halverad arbetslöshet... en kort stund, genom att ösa in pengar i arbetsförmedlingen och tvinga arbetslösa till skolbänkar och gratisjobbande, men tyvärr inte genom riktiga jobb, politiker skapar nämligen inga jobb, det gör marknaden genom sitt behov, man kan visserligen manipulera marknaden lite grann genom div. avdrag och förmåner men det är både dyrt och inte hållbart i längden, den stora boven arbetsgivaravgiften vågar man sig inte på eller man kan inte av ekonomiska skäl, det är fortfarande storföretagssyndromet som härskar hos många politiker.

 
Ingen bild

Pepparholm

4 juni 2015 07:56

Det är uppenbart att Ylva Johansson måste gå grundkursen om siffror och diagram.

 
Ingen bild

Einstein

4 juni 2015 07:56

På tal om hjärntvätt av det svenska folket:

http://mikaelstyrman.blogspot.se/2015/06/partisympatier-maj-enligt.html


 
Ingen bild

Hacke

4 juni 2015 08:49

Ja det var äckligt att se hur man lagt upp gårdagens sändningar fullkomligt nedlusade av flyktingnytt. Först om dom nya vägarna och det ständigt ökade trycket, sedan om hur hela Sverige lyfts av alla högutbildade som står som frustande hästar i spiltorna för att få komma ut i jobb.
Din alltid så klarläggande grafik Thoralf visar om något hur verkligheten ser ut. Det skulle vara betydligt skonsammare för svensk ekonomi att ha Ylva som den havererade och skattefinansierade företagare hon var än på nuvarande post som lär bli ytterligare ett katastrofkapitel att lägga till den dystra svenska historien när vi summerar hennes härjningar.
Förhoppningsvis går vi mot ett nyval som sätter stopp för det sämsta av de två urusla alternativ vi hittills haft att välja på i svensk politik

 
Ingen bild

Farbror Fredde

4 juni 2015 09:30

OT, visserligen, men vet någon insatt hur det är möjligt för Cecilia Malmström att både vara med i Sveriges regering (utrikesminister) och i EU:s regering (kommissionen, ansvarig för handel, bl a TTIP)? Det måste i båda fallen röra sig om deltidsjobb, eller hur kan man hinna jobba heltid både i Bryssel och i Stockholm. Jag trodde först att hon hade avgått från EU-kommissionen, men kollade upp på tyska Wiki efter att tysk radio ständigt citerar henne i TTIP-frågor.

Thoralf Alfsson

4 juni 2015 11:00

Det är Margot Wallström som är utrikesminister!

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 juni 2015 09:47

@Sang. Ja, Balterna har haft ett h-e med grannen. De är säkert glada att de gick med i NATO eftersom läget är som det är just nu...Läs också på hur Stalin behandlade Ukrainas befolkning på 30-talet. Att kommunister får vara i riksdagen är förfärande efter att man läst om Ukrainas öde...

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 juni 2015 10:03

Flyktingarna är märkliga människor. De är alla otroligt välutbildade, blir aldrig sjuka och blir aldrig pensionärer...
Håller med de som anser att det är PANIK i regeringen. Var ska man placera invandrarna, hur ska de sysselsättas, hur ska kostnaderna kunna döljas och hur ska man kunna stoppa väljarflykten till SD...
SD kan nog spara sina kampanjpengar till nästa val eller till ett nyval.
Verkligheten räcker mer än bra till för att ge SD framgångar...

 
Ingen bild

Nimbus

4 juni 2015 10:15

Vi matas dagligen om dom hjälpsamma italienarna som välkomnar flyktingarna från Libyen som dom skänker mat och kläder till. Jag har en kusin som bor på Corsika (tillhör Frankrike men ligger nära Italien) och dom ser ofta på italiensk TV och läser italienska tidningar. Hon ger en helt annan bild. Italienarna är så trötta på alla flyktingar och hatar dom, dom luras och stjäler allt löst. Detta skrivs helt öppet i tidningar.

 
Ingen bild

Lärare

4 juni 2015 10:30

Thoralf, tänkte detsamma!
Vad ska vi göra? Det är snart inte annat i radio och TV. Det första man hör på morgonen i dessa medier är hur eländigt dessa "berikare" har det.

Jag anser att nu eller aldrig, måste SD synas, höras och vara lite mera på "tå"! Har partitopparna anpassat sig till riksdagskulturen, dvs inte vara för högljudda? Verkar så, det var betydligt mera "klös" i debatterna tidigare.

Svenska folket måste "matas" hela tiden med info om det aktuella läget, speciellt i dag när det går med en rasande fart utför med vårt Sverige.

Vi skulle haft en Thoralf i hela landet, som bistod oss med aktuell info hela tiden, precis som han gör i bloggen och i Kalmar med omnejd!

Det kommer förmodligen att smörjas mer och mer för invandringens positiva effekter av medier och hela sjuklövern.
Nu måste vi starta "moteld" och det rejält!
NU vill vi se en offensiv "VÅRKAMPANJ" i hela landet!

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 juni 2015 10:50

Ordet för dagen. "Kebabtekniker"..! Se bla. Nyheter 24...

 
Ingen bild

Pensionisten

4 juni 2015 11:25

Har nu bestämt mej att länka denna blogg dagligen till min FB-sida. Brukar avsluta mina skriverier med att "önskar mina kvarvarande vänner och dom jag inte känner en bra dag" och så framförallt Thoralf som förser oss med sakliga uppgifter och nyheter.

 
Ingen bild

Jan, SD-väljare

4 juni 2015 11:43

Socialdemokraterna tror fortfarande att de har informationsmonopol i samhället.

Jag måste erkänna att jag inte sitter och sammanställer statistik själv och ordnar mig en djupare överblick. Saknar kompetens till det idag.

Men tack vare internet är jag dagligen delaktig i en enorm diskussion aldrig tidigare skådad i detta samhälle. Det sitter tiotusentals människor online och brainstormar kring vår samhällsutveckling och in i diskussionen kommer människor med utbildning och erfarenhet som ger helt nya perspektiv på våra samhällsproblem.

Till denna diskussion har inte sjuklövern något rikt bidrag att erbjuda förutom sina skarvningar och knep som inte längre är lika enkla att gå på och hjälper fler och fler att få upp ögonen för vår demokrati.

SD bidrar till en utveckling av vår demokrati.

 
Lassekolja

Lassekolja

4 juni 2015 11:56

@Tobias, TACK Tobias för Ditt inlägg 01:55! Ditt inlägg är bland de bästa jag läst och bekräftar att de bästa kommentarerna hittas just på Thoralf´s sida!!!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Tobias

4 juni 2015 12:40

@Lassekolja, tack så hjärtligt, det var sannerligen en väldigt fin och uppskattad komplimang!

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 juni 2015 12:41

Ungdomar och missbrukare har tyvärr ibland ett självskadebeteende. Men man kan undra om inte också många politiker, andra makthavare och journalister också lider av denna fasansfulla åkomma.
De missbrukar inte farliga substanser eller skadar sina kroppar, men de vill medvetet skada sitt hemland. Ett otroligt hat mot det land och människor som med möda och slit skapat det som de nu vill fördärva...
En generation bygger upp, nästa generation förvaltar och efterföljande generation fördärvar...

 
Ingen bild

Lena

4 juni 2015 13:16

Ett par frågor ang statistiken i ditt inlägg:
Siffrorna i statistiken från Arbetsförmedlingen gäller det totalt antal arbetslösa i Kalmar där även de som deltar i någon av myndighetens olika program tex jobb- och utvecklingsgarantin?
Eller gäller siffrorna endast de som myndigheten redovisar som öppet arbetslösa i Kalmar län?

Thoralf Alfsson

4 juni 2015 14:37

Siffrorna gäller det som normalt redovisas av arbetsförmedlingen. Det vill säga öppet arbetslösa + sökande i program med aktivitetsstöd.

Notera att nystartsjobb, instegsjobb och lönebidrag räknas inte in i aktivitetsstöd.

 
Ingen bild

Lena

4 juni 2015 13:44

Tänker fortfarande på inslaget igår kväll på Aktuellt, där de påtalade att Sverige just nu blir oerhört berikade med högutbildade syrier. Men inga fakta eller siffror på det, endast känsloargumentation från journalisten som tydligen är mer än förälskad i syrier. Det är ett tydligt exempel på hur Public Service manipulerar och tydligt ljuger.
Enligt Tino Sanadaji så har 10% av de nyanlända syrierna högskoleutbildning motsvarande 3 år eftergymnasial utbildning, medans 25% av den inhemska befolkningen har högskoleutbildning. Tycker faktiskt att Public Service skulle få backning och stå till svars för ett sådant flagrant felaktigt påstående och inslag.

http://avpixlat.info/2015/06/03/tino-sanandaji-till-angrepp-mot-svensk-media/

 
Ingen bild

Maja Dacke

4 juni 2015 15:19

Och, Thoralf, det finns alltså inga inrikes födda med två utrikes födda föräldrar, 16 år plus, som är arbetslösa? Eller hur räknas de?

Det måste bli nyval genast. Den korrumperade eliten måste bort. Dessutom undrar jag hur många S-politiker som satt i system att konka bolag som de först sugit ut sista kronan ur. Jag har även sett detta på nära håll ...

Thoralf Alfsson

4 juni 2015 15:59

Så noga för inte Arbetsförmedlingen sin statistik!

Det skulle sannolikt bli alldeles för avslöjande då!

 
Ingen bild

Tony

4 juni 2015 15:20

Att SVT förskönar bilden av vad Italienarna tycker
om invasionen av Afrikaner är ju förståeligt, SVT
består av kommunister och Miljöpartister, deras största
tillgång är ju lögnen, och den använder dom sig av flitigt! 
Ingen bild

Sven Dacke

4 juni 2015 15:20

Välkomna till Sveriges Radio och programmet Människor och tro eller "Alla mot En"

Lyssna och bli lycklig, i varje fall om du håller på alla utom SD

Julia Kronlid mot en vargflock
http://goo.gl/hejztt

 
Ingen bild

Fredde

4 juni 2015 17:43

Har en fråga: i de allra flesta länder så är egna traditioner A och O. I Sverige är det fult och man hjärntvättar svenska folket att tycka illa om svenskheten/traditioner Hur har det blivit så snett och hur startade det tänkandet?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 juni 2015 19:20

När polishelikoptrar hovrar över bostadsområdet, sirener ljuder dagarna i ända och utbrända bilar bogseras bort från bostadsområdets parkeringsplats.

Då hjälper det inte att SVT påstår något annat. Verkligheten har nått väljarna.

Och det kan inte SVT ändra på!

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 juni 2015 21:22

Annat ämne. SD,s Paula Bieler debatterade nu med Folkpartisten Birgitta Ohlsson om föräldrledighet och fördelningen av den mellan föräldrarna.
Bieler skötte sig utmärkt. SD,s åsikter stämmer med mina och Bieler framförde dem tydligt och sakligt!

 
Ingen bild

Gånge denna kalk ifrån mig

4 juni 2015 21:30


Hur många fler analfabeter från Afrika och Mellanöstern har Sverige begåvats med idag/ denna vecka/ i år?
Har SCB/ Public Service/ Dags- kvällspressen/ Regeringen något intresse av att veta?

Om invandringen är berikande, varför vill regeringen tvinga kommunerna att ta emot invandrare? Borde inte kommunerna snarare själva tävla om att ta emot dem?

 
Ingen bild

JT

4 juni 2015 21:56

Siffrorna är förmodligen ännu värre än vad som visas i grafen, då personer med någon typ av sysselsättning, t ex arbetsmarknadsåtgärder, SFI, praktik-/nystartsplatser exkluderas från den officiella arbetslöshetsstatistiken. Detta gäller även om åtgärden/sysselsättningen enbart är ett par timmar i veckan.

Den verkliga siffran gällande arbetslöshet för utrikes födda borde rimligtvis med dessa förutsättningar ligga betydligt högre. Gissar på uppemot 75%.

 
Ingen bild

J B Doe

4 juni 2015 22:34

@Fredde
Ja, enligt Mona Sahlin existerar det nästan inga svenska traditioner. Märkligt nog har Jan-Öjvind Swahn skrivit en hel bok om dessa näst intill obefintliga traditioner. Den heter Swedish Traditions.
Som om inte det var nog har Ernst Kirchsteiger skrivit Swedish Christmas Traditions och Po Tidholm har skrivit Celebrating the Swedish way, alla böckerna handlar om det som inte finns. Kanske Mona Sahlin borde få ett gratisexemplar...

 
Ingen bild

Blåsippan

4 juni 2015 23:07

Sportnytt hade ett jättemysigt inslag ikväll om ett så fint integrationsprojekt där ett fotbollslag i div 6 inte gjorde skillnad på människor enligt tränaren. Han syftade med det lulliga uttalandet självklart på SD förstås som då gör skillnad på människor genom att SD påpekar att vi faktiskt har gränser mellan länder och världsdelar. Det kostade enbart en symbolisk summa från varje deltagare (1:-) och de sa inte nej till någon. Skattebetalarna betalar nog mer för detta projekt.. En så himla sympatisk och trevlig spelare med afrikanskt ursprung fick dra hela klabbet om hur han ville ha jobb, bidraga och fadderuttan. Är det sista rycket vi får se och hör dagligen varje timme/hela tiden i radio och TV? Kalmar radio som jag brukar lyssna på när jag jobbar är odrägligt numera och numera mute.

 
Ingen bild

Dan Nilsson Ek Dr

4 juni 2015 23:18

Ja, En sak är i alla fall säker. SD måste se till att skapa en mekanism som omöjliggör att misskötseln vi fått uppleva sista 30 åren aldrig mer blir möjligt att återupprepa.
Dels genom lag och dels genom utbildning och information till framtidens människor.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se