thoralf

Direktlänk till inlägg 1 juni 2015

HYCKLAREN MONA SAHLIN

Av Thoralf Alfsson - 1 juni 2015 23:14

Lyssnade på Mona Sahlin i kvällens Aktuellt (se inslaget). Vi som hört hennes anklagelser om rasism så fort någon sagt något negativt om islam, muslimer och moskéer förstår vilken hycklare Mona Sahlin är. Ikväll stod hon och anklagade myndigheter och organisationer för att ha varit naiva angående extremister och islam.


Är det någon som bär ansvaret för detta så är det Mona Sahlin och hennes standardfloskel om alla människors lika värde, för att inte tala om hennes anklagelser om islamofobi så fort någon riktat kritik mot islam. Jag mår uppriktigt sagt riktigt illa när jag ser hennes lismande i Aktuellt.


När hon sedan dessutom försöker mästra den unga invandrarkvinnan, med understöd av programledaren får jag kräkreflexer. Mona Sahlin personifierar falskheten och hyckleriet mästerligt!


Kom även ihåg att Mona Sahlin under många år suttit i Expos styrelse och därmed underblåst den naiva synen på islam och muslimsk extremism. Samtidigt som alla islamkritiker förtalats och hängts ut. Det skulle ha varit väldigt intressant att höra och läsa framlidne Kurt Lundgrens kommentarer idag om Mona Sahlin. Vi var många som hängdes ut av Expo som islamofober 2007.


 

Kurt Lundgren i Runstens kyrka på Öland.


Kurt Lundgren var en fantastisk ordkonstnär och jag saknar fortfarande hans blogginlägg på ”Östra Ölands Fria Horisont”. Efter att Expo hängt ut Kurt som islamofob skrev han följande om Expo i ett blogginlägg.


”Hotets och hatets kultur. Det är Expos livsluft - jag betraktar Expo som en närmast fascistisk organisation - med humanism har den inget att göra.

Det är väl ganska självklart att Expo med ett utpekande av mig som ISLAMOFOB vill

a) skrämma mig att hålla tyst och

b) implicit tala om för mig att jag kan vara i den största fara om jag fortsätter.


Det är som när när MC-gängen säger till åklagaren : Vi vet var dina barn går i skola. Jag undrar och begrundar om jag skall försöka få detta prövat av åklagare... Jag vet att det är fullkomligt meningslöst, men som ett test på det havererade rättssamhället.

Nu vet alla som har hatet som idé var en otystad fiende finns - och det är jag.

Detta är ett fascistiskt system för att få fria andar att tystna, ganska raffinerat och långt från det bruna stöveltramp som Poohl antagligen och innerst inne är ganska svag för. Typen känner man igen: upphetsade ser de på nazifilmer, utåt tar de avstånd. Den auktoritära människan, poohlarna, har alltid vart sig lika.”

 

Det är det här som hycklaren Mona Sahlin alltid stått bakom men som hon nu förtränger. Vilken jäkla människa!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Folklig

1 juni 2015 23:22

Härligt citat. Tack för att jag fick läsa det. Jag var inte medveten 2007.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 juni 2015 23:27

Intervjun med de två pajasarna Ygeman och Brun i Aktuellt måste vara något slags rekord i svensk TV-historia. Dessa två sorgliga figurer kämpade tappert helt enligt instruktion likt imbecilla för att INTE säga muslim eller på något sätt blanda in islam. För att inte ”stigmatisera” gissar jag. Men varför fyller man då på med tiotusentals muslimer månad ut och månad in? Tror man att det skall ”gå över” kanske?


Möteslokaler? Det heter MOSKÉ för bövelen!

Det är både tragiskt och komiskt när elefanten är fullt synlig i studion och dessutom trumpetar men ingen tycks se eller höra den.

Men tittarna ser den såklart!

Det har nu gått så långt att nästan ALLA negativa nyheter har kopplingar till invandringen. Inte tågförseningar förstås…....än! :-)

Ps. Var håller SD hus? De verkar endast vara synliga när någon skall uteslutas.

 
Ingen bild

Martin

1 juni 2015 23:39

Väl rutet!

 
Ingen bild

Blåsippan

1 juni 2015 23:47

Cosmik Debris@

Ja, vart tog Mattias Karlsson vägen? Han var dagligen aktiv i rutan då Kasselstrand och Hane skulle bort. Sen dess har han inte synts till. Märklig strategi om man verkar för att rädda Sverige och varje dag har öppet mål.

 
Ingen bild

Hm

2 juni 2015 00:09

Kurt Lundgren var en fantastisk man som rycktes bort alldeles för tidigt, endast 64 år gammal. Inkarnationen av civilkurage och rakryggad svensk. Hans gärning får inte falla i glömska.

 
Ingen bild

Argus

2 juni 2015 00:14

Vi bör se det från den positiva sidan; marken börja brännas under de ofelbara och i sann ofelbar anda vänder man kappan. Detta mina vänner betyder att vändningen är nära. "A peace of advice": https://www.youtube.com/watch?v=geHLdg_VNww

 
Ingen bild

Göta

2 juni 2015 00:49

@ Cosmic Debris och Blåsippan

Mattias Karlsson hade faktiskt den "STORA ÄRAN" att få delta i P1-programmet Konflikt i lördags. Jag blev oerhört förvånad och trodde först inte mina öron, när programledaren önskade Mattias Karlsson välkommen. I detta vanligtvis vänsterdrypande program som går i P1 varje lördagsmorgon mellan klockan 09-10 FICK ALLTSÅ EN SD:are DELTA OCH ÖNSKADES TILL OCH MED VÄLKOMMEN, SOM OM DETTA VAR EN HELT NATURLIG GREJ I Sveriges Radio.

Programmet finns att lyssna på i länken nedan och ni kan dra fram till 13:50 på bandet, där Mattias välkomnas. Som vanligt var Mattias lugn, saklig och mycket vältalig hela tiden.

Däremot har jag inte hört eller sett röken av den där SD-Vårkampanjen som man påstod skulle dra igång samtidigt med årets SD-festande på Långholmen.

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/549942?programid=1300

 
Lassekolja

Lassekolja

2 juni 2015 00:53

Instämmer verkligen, huve´t på spiken Thoralf! Ikväll fick SD återigen bekräftat, från helt oväntat håll, vad SD sagt sedan flera år men då haglade epiteten och anklagelserna om hur hemska SD är. Sorgligt att se och höra Mona men att hon fick lite motstånd från invandrartjejen från verkligheten, gjorde nog Mona gôtt!
@Cosmik Debris, tycker Du är lite orättvis mot terrorforskaren Hans Brun, tyckte han verkade veta vad han talade om.
Kurt Lundgren verkar ha varit en riktig hedersman! Tror och hoppas att fler, som Kurt Lundgren, kommer att "komma ut" en vacker dag!
Ser fram emot Almedalsveckan, även om jag själv inte har möjlighet att närvara!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Hej!

2 juni 2015 01:08

Tack Thoralf, för att du förmedlade Kurt Lundgrens ord som kontrast i eländet.

 
Ingen bild

Gubben Svensk

2 juni 2015 01:09

@Cosmik Debris

Tågförseningar beror oftast bristande underhåll p.g.a besparingar på järnvägsnätet.
En del av pengarna läggs i stället på invandringen.
Invandringen kostar skjortan som dränerar ut allting i samhället!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

2 juni 2015 02:39

Läser att i Skövde skall det byggas en stor ”mötesplats” dvs. moské med 28 meter hög minaret!!! Skövde har jag inte tidigare förknippat med sådan skadlig invandring. Det är som Magdalena Andersson uttrycker ”ett gift” som drabbar vårt land. De sista åren har detta vansinne accelererat och INGEN vågar (än så länge) sätta stopp. Jag orkar inte ens tänka tanken var man skall bo om tio år om inte något snart händer.

Jag vägrar att bo i närheten av en moské. Jag vill varken ha muslimer eller islam i Sverige. Sverige och islam är inte förenligt med varandra och det kommer att sluta med att människor börjar hata sitt eget land och de som tillåtit detta ske. Begriper inte vanligt folk som har småbarn att barnens uppväxt kommer att bli extremt otrygg och att hitta bra skolor blir ett helvete. Tänker de inte ens på sina egna barn?

I Göteborg folkomröstades det om ett moskébygge på Hisingen runt 1990!

Jag blir illamående varje gång man läser att en ny moské planeras. Jag har sagt det förut och säger det igen: det går fort nu, men vänta bara tills den kritiska massan är nådd. När den passerats och muslimerna känner ett övertag kommer landet att förvandlas till oigenkännlighet så fort, så fort.

Vilka utländska finansiärer bekostar dessa politiska mötesplatser och varför?

Är det någon som hört talas om att mördare, våldtäktsmän och bödlar rekryterats från t.ex Pingstkyrkan, Frälsningsarmén eller Jehovas Vittnen?

Svaret är självklart: NEJ!

Vad som pågår i dessa politiska möteslokaler vet endast Muslimska brödraskapet, Mehmet Kaplan och Allah. Det enda vi med säkerhet vet att Sveriges folk inte står högt i kurs bland muslimer. Och muslimer är lojala med muslimer, tro inget annat!

Varför tillåter man detta när vi vet hur det slutar? En majoritet av svenskarna vill INTE ha dessa politiska mötesplatser inom landet.

Varför tillåter man detta när vi vet hur det slutar? En majoritet av svenskarna vill INTE ha dessa politiska mötesplatser inom landet.

SD måste ta tag i detta genast. Vem skall annars göra det?

 
Ingen bild

Tompa

2 juni 2015 06:46

Det här var magstarkt.
Att se Mona som varit den drivande i frågan stå och hyckla å det grövsta på bästa sändningstid och samtidigt vara oförskämd mot en ung invandrartjej som vill leva efter västerländska värderingar kändes riktigt pinsamt.

Mona S skall skämmas. Bedrövlig människa det där och faktiskt första gången som jag accepterar och tycker ordet hen passar in.

Stå på dig Hanna Gadban, vi är många SD:are som står upp för såna klarsynta och förståndiga kvinnor som dig.

 
Svensson

Svensson

2 juni 2015 06:53

Det är märkligt att det är just muslimer Mona Sahlin försvarar,när andra folkgrupper utför terrorism,då är det hemskt,men när det är muslimer då vill Mona Sahlin hjälpa och rädda dessa människor,alla ska väl vara lika inför lagen ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

2 juni 2015 07:40

Grattis Kalmar
Kalmar kommun kommer närmare att fördubbla upplåningen det närmaste året från dagens 700 miljoner kronor till 1,3 miljarder nästa år.

Det betyder att varje Kalmarbos del av skulden kommer att öka från cirka 60 000 kronor till 71 000 per person.


Tur att Kalmarborna har gott om pengar

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 juni 2015 08:00

När man går över tröskeln och sätter sig i ett styrelsemöte på EXPO, då är alla skepp brända. Då har man för alltid tagit ställning.
Mitt förtroende för Monas kamp mot Islamism och dess inspirationskälla, Koranen och Islam, är noll...
Mitt förtroende för Monas kamp för kvinnor som förtrycks under importerat religiöst och kulturellt kvinnoförtryck, är noll...
Man bör också betänka att, tar Mona i för hårt mister hennes parti, en massa röster som de inte vill mista...
OCH, till sist, när får SD komma till tals i denna debatt..?

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 juni 2015 08:22

Nu har det hänt igen..
En rektor i Skara har på eget bevåg beslutat att flyta skolavslutningen från Kyrkan till Folkets Park. Inga krav på flytten från Kyrkan har vad jag vet, skett.

Inget fel på Folkets Park i Skara. Där har jag haft mycket kul förr om åren. Men någon högtidslokal, nej.
Man undrar om Baren längst fram till höger kommer att vara öppen...? Och kommer bysten av en känd Socialdemokrat (glömt vem) intill gången fram till dörren att vara övertäckt? Är minsta lilla religiös påverkan JÄTTEFARLIG borde väl politisk påverkan också vara det. Eller kommer rektorn att smycka bysten med röda rosor...???

 
Ingen bild

Lasse T

2 juni 2015 08:25

Herregud vilken ynkedom!
Mona Sahlin din falska människa.
När du möter en människa som vill försvara kvinnans rätt i samhället så borde du istället se det som en hjälp i ditt arbete.
YNKLIGT!!

 
Ingen bild

Hasse

2 juni 2015 08:59

Kurt lundgren var suverän, men du är en fullgod ersättare.

 
Ingen bild

Martin

2 juni 2015 09:36

@Göta
Tja, varför skulle de inte få frottera sig med vänstern nu när de har blivit ett antirasistiskt mittenparti som förespråkar "lagom" invandring? Och de har anammat vänsterns värderingar och retorik och börjat prioritera att angripa nationalister? Att MK hälsas välkommen till SR är precis vad vi skulle förvänta oss, kappvändare brukar ju faktiskt belönas av sin nya husse?

 
Ingen bild

Tobbe S

2 juni 2015 09:59

Journalister med bred allmänbildning och stor personlig integritet har vi haft. I elitdivisionen finns: Allan Fagerström, JOLO, Kurt Lundgren och Rune Moberg. Numer saknas både allmänbildning och integritet hos journalisterna.

 
Ingen bild

SM811

2 juni 2015 10:10

Maken till hycklande person som Mona är svårt att hitta. Möjligtvis hennes efterträdare som går i samma spår.
Angående skolavslutningen i Skara där 15st elever skall styra hela skolavslutningen. Undrar hur det hade blivit om det bara hade varit en elev. Hade även denne fått styra över alla andra och skolavslutningen. Hoppas att föräldrarna bojkottar skolavslutningen och har en egen i kyrkan.

 
Ingen bild

Hej!

2 juni 2015 10:10

Det är ganska nära spegelbilden av 87% invandringshaveri bara i en enda lokalkanal (P4), statiskt. Sverige 20150602.


Urval rubriker,källa:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=159&artikel=6179433

"124 skolbränder i Örebro på tio år"

"Skolchef på friskolan Al Salam önskar att polis och myndigheter agerat tidigare"

"Moderaterna kräver krafttag mot skolkrisen"

"Örebro pressat av rekordmånga ensamkommande flyktingbarn"

"SJ stoppar satsning på snabbtåg"

"Örebroare anhållen misstänkt för rekrytering till terrororganisation"*********

Blir de gamla omhändertagna tros, för nu är vi där... 
Ingen bild

Christer

2 juni 2015 10:11

Tack Thoralf för din blogg som är ett för många ett värdefullt andningshål. Jag minns tydligt Kurt Lundgren som den rakryggade människa han var. Han var alltid skön att läsa, undrar vad han sagt idag om han sett Mona Sahlins bravader.
Min uppfattning är att kloka, insiktsfulla, sekulariserade människor alltid tagit ställning mot mångkulturen (islam).
Mångkultur har alltid skapat samhällen med splittring och oro, och med avsaknad av social tilltro. Mångkulturen är själva antitesen av det harmoniska samhället med gemensamma värderingar. Det samhälle som varit den gemensamma drivkraften för människor i tusentals år. Detta kastar vi bort på några decennier med "godheten" och den "sanna värdegrunden" som ledstjärna.
Har jag fel? Ni (EXPO-anhängare) som också finns här, kom med era goda exempel om var mångkultur faktiskt fungerar. Tror att Thoralf släpper fram er. Ljuset räds ni, ty ni vet att i solen spricker trollen.

 
Ingen bild

Hacke

2 juni 2015 10:41

Sahlin, vilket kräk. Nu kommer den verklighet hon själv i högsta grad är ansvarig för och sopar banan med hennes floskeluppsättning. Passade inte hucklet i kvällens debatt? Den låg kanske nedpackad i 10 000-kronorsväskan i beredskap för lämpade tillfällen under hennes skattefinansierade uppdrag i folkutbytets tjänst. Förhoppningsvis försvinner snart denna landsförräderska och därmed medias gunstling ut ur det offentliga för tid och evighet. Det vankas nya tider på riktigt nu.


Fint Thoralf att du lyfter fram valda delar ur Kurt Lundgrens livsverk och hedrar hans minne. Jag är glad att jag tipsades om hans eminenta blogg och fick förmånen att följa den de sista åren innan han tystnade alltför tidigt.

 
Ingen bild

Lena

2 juni 2015 12:23

jag såg inslaget med Mååna och invandrartjejen igår. Kan hålla med Thoralf att man får kräkreflexer när hon visas i rutan. Men nu efteråt tycker jag att det var bra eftersom många fick nog se hur otroligt hycklande, blåljugande och svenskhatande hon är. Bäst var när invandrartjejen så ungefär så här: ja, vi kan bli överens när du erkänner och kriminaliserar dessa is-krigare som massmördare. Då såg man hur Mååna flackade extra mycket med ögonen. Tänk att hut går hem och det gjorde det för Mååna igår kväll.

Vill också tacka @Göta för tipset o länken till radioprogrammet i lördags. Den tycker jag fler ska lyssna till. Märkligt det där med Mattias Karlsson, han har verkligen huvudet på skaft och lyckas formulera sig så elegant och relevant. Synd bara med uteslutningarna tidigare, man vet inte hur mycket man kan lita på honom.

Sist men inte minst så är jag glad att få ta del av raderna som Kurt Lundgren skrev. Sådana ord står för evigt och sammanfattar precis vad "vänstermaffians" agerande går ut på. Nu kan vi bara hoppas på att vinden vänt och vi får se skördetider för SD,s arbete.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

2 juni 2015 13:41

@Gubben Svensk Tisdag 2 juni 01:09

Du har givetvis rätt :-)Det är svårt att hitta ett område som inte påverkas av den skadliga och vansinniga invandringen


Laddade ned och lyssnade på P1- morgon. På nyheterna handlade det om skottlossningar, ensamkommande yngre män som slår rekord under maj och David Isaak. Allt handlar således om negativa konsekvenser av den vansinnig invandring.

Finland tog totalt emot 196 ensamkommande yngre män 2014

Sverige tog emot 1157 under maj 2015!

Sverige tar alltså emot SEX gånger fler än Finland gör på ett år. PÅ EN (1) MÅNAD!

1157st ensamkommande yngre män under maj månad kostar enligt Johan Westerholm minst 1 000 000 000 SEK (1000 miljoner)

Vem skall betala? Pensionärerna är min gissning.

 
Ingen bild

joffe

2 juni 2015 15:04

Det finns flera absoluta politikerpest-kandidater men absolut ingen i Sverige som är så falsk i sin skepnad som Mona Sahlin med ett ben i ISIS- Koranen och det andra, kanske bara vänstra lilltån i bibeln.
Vi utomlandsboende som har sverigebakgrund och intresse av vårt forna hemland har tappat kläppen!

Känner en utflyttad fd Svensk i Australien i 33 år.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

2 juni 2015 17:26

Rubrik i Göteborgs Posten: "Kamp väntar om asylfördelning i EU"
Ska det bli slagsmål om vinstmaskinerna?

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 juni 2015 17:36

Undrar hur kravlistan var för det uppdrag som Mona Sahlin fick som samordnare mot extremism. Fanns det motkandidater? Vilka var de? Fanns det några?
Kanske något för KU..??
Mona Sahlin är helt klart en mycket kompetent person för att öka på SD,s väljarstöd. Det är nästan läge att någon SD-representant snart ger henne en blomsterkvast som uppskattning.. ;-)

 
Ingen bild

Hej!

2 juni 2015 17:44

Vi vet ganska väl vad nivån social oro kostar och förorsakar i samhällets alla delar, baserat på facits negativa fattigdomsspiralspiral och förnekelsen.

Men är det någon som räknat på en faktisk kostnad?

...om det så vore - en enda - barnsoldat eller gatubarn vi tog hand om, och detta barn skulle få den riktiga vård och omsorg som vore vår skyldighet, kanske ett helt liv både för individ och omgivning. Vad skulle en faktisk kostnad vara för ett gott människovärde om detta skulle omsättas i pengar?

Nu springer många barn vid för våg utan framtid i Sverige ;( Denna "besparing" skulle jag vilja veta mer om...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

2 juni 2015 17:52

”Tillslaget är en del i insatsen som görs mot den lokala rekryteringen. Säkerhetspolisen ser att det finns kopplingar till moskéer i Örebro och Eskilstuna.”

http://www.sakerhetspolisen.se/ovrigt/pressrum/aktuellt/aktuellt/2015-06-01-tillslag-i-orebro---misstankt-terrorrekrytering.html

Varför i herrans namn blandar man in moskéer? Det är ju hyvens grabbar som bara praktiserar ”fredens” religion och endast vill göra gott. Detta har så klart inget med islam att göra.

Självklart har detta med islam och muslimer att göra. I dessa politiska lokaler pågår verksamhet som är omstörtande. Man bidar bara sin tid fram tills tiden är mogen(kritisk massa eller ett muslimskt parti) för att flytta fram sina positioner ytterligare. Till sin hjälp har man Veronica Palm, Socialdemokraterna och Miljöpartiet.

Ett samhälle där muslimer flyttar fram sina ”positioner” vill ingen svensk uppleva!

 
Ingen bild

Åke

2 juni 2015 19:11

Som vanligt mkt intressant och bra läsning på din blogg, Thoralf!

En liten påminnelse bara i sammanhanget beträffande vad ordet "Islam" betyder? Just det...Underkastelse....Det visste nog Mona, när denna hycklerska tog på sig "påskkärringaskynket" för några år sedan....

 
Ingen bild

Demokratur

2 juni 2015 20:09

Vissa människor är fullständigt skamlösa... Sahlinskan är en av dom...

 
Ingen bild

Göta

2 juni 2015 23:33

@ Cosmic Debris, som skriver om "den omstörtande verksamheten i moskéerna" att: "Till sin hjälp har man Veronica Palm, Socialdemokraterna och Miljöpartiet."

Ja det har man sannerligen, men vi ska absolut inte glömma Reinfeldts enormt starka insatser för det rekordstora spridandet av både moskéerna och de olika utövarna av "den enda sanna läran" i Sverige under hans åtta år som statsminister. 
Ingen bild

Stundtahl

2 juni 2015 23:34

Tack Thoralf att du skänker Kurt Lundgren dina tankar....du axlar hans mantel med bravur!

Ps. -vad beträffar Mona S. så får vi hoppas att hon snart är ett minne blott.

 
Ingen bild

Caroline

3 juni 2015 17:56

Mona Sahlin såg jag redan igenom, när Sjöbo ville ha folkomröstning i invandrarfrågan. Har sedan dess förundrats (milt sagt) hur denna person har kunnat fortsätta få uppdrag?! Tyvärr var kunskapen om ett Sverigevänligt parti, nära noll. Men det har jag nu tagit igen med råge, de 2 sista valen.

 
Ingen bild

Ingrid

17 oktober 2015 13:21

Är det bara muslimer som räknas som människor (människors lika värde) För jag som pensionär efter drygt 40 års förvärvsarbete kommer att få ca 8000:- /mån nu när tjänstepensionen försvinner vid 70 års ålder, försök att leva på det du Mona! Dessutom skulle jag aldrig i mitt liv annamma en religion/kultur som förespråkar stening av kvinnor, barnäktenskap samt att skära halsen av sin nästa som inte delar samma trosuppfattning även inom de egna leden. Jag har tidigare alltid röstat på arbetarpartiet S, men fr.o.m 2014 röstar jag på SD som är det enda parti som vågar ta tag i invandrarfrågor så att "Svensson" förstår vart vi är på väg. Alla Ni som anser att vi levt utan sk kultur tidigare, hur kommer det sig då att Sverige tidigare varit en förebild för många andra länder i världen? Tycker det vore på sin plats att alla Ni som förespråkar den vansinniga invandringspolitiken också kan betala för den via skattsedeln,jag vill gärna ha några kronor kvar av min ynkliga pension för att kunna klara livhanken. /Ingrid

 
Ingen bild

Hans

27 november 2015 17:48

Intressant är att finlandssvenska Hbl och Svenska yle brukar hänvisa till Expo förespeglandes att denna skulle äga en viss objektivitet och anständighet.

I en ledare för några få år sedan uttalade sig tidningns dåvarande chefredaktör Jens Berg sig väldigt positivt om Daniel Pool och Expo och både han och svensk-finländska kulturcentret Hanaholmens ledare menade att Finland nog kunde behöva en likartad sammanslutning!

Detta i anledning av Pools besök på Hanaholmen.

De finlandssvenska medierna är med andra ord inte vaccinerade mot den svenska sjukan!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se