thoralf

Direktlänk till inlägg 7 juli 2014

MILJÖPARTISTERNA SOM RÖSTAR MED KOMMUNISTERNA I RIKSDAGEN.

Av Thoralf Alfsson - 7 juli 2014 20:57

 

Miljöpartisterna Jabar Amin, Annika Lillemets och Valter Mutt.


Många har säkert hört talas om Anne-Marie Pålssons bok Knapptryckarkompaniet. En beskrivning av hur det går till inom Moderaterna i riksdagen. Nu är det uppenbarligen mer illa ställt inom andra partier i riksdagen.


Under det senaste året i riksdagen har jag noterat en märklig omständighet vid voteringarna i riksdagen men jag har inte kunnat kontrollera detta då endast resultatet vid huvudvoteringar finns på nätet och att man där kan se hur varje ledamot röstat. När det gäller de förberedande voteringar så läggs de aldrig upp på riksdagens webbsida.


Det är just vid dessa förberedande voteringar som jag uppmärksammade ett nytt fenomen. I dessa förberedande voteringar ställs de reservationer som finns emot varandra för att sedan den vinnande reservationen slutligen ställs mot utskottsmajoritetens förslag i en huvudvotering. I dessa förberedande voteringar ställs ibland en reservation från SD mot en reservation från V. Vid dessa voteringar skall SD normalt vinna då vi har 20 ledamöter medan Vänsterpartiet bara har 19 ledamöter.


Så var det också under de första åren i riksdagen men under det senaste riksdagsåret började Vänsterpartiet vinna dessa voteringar. Först trodde jag att detta berodde på feltryckningar men mot slutet av riksdagsåret började jag ana att det var satt i system på något sätt. Nämligen att ledamöter från S eller MP röstade med Vänsterpartiet vid dessa voteringar, bara för att SD:s reservation skulle falla.


Så blev det också vid den sista voteringen när FiU20, riktlinjerna för den ekonomiska politiken voterades i riksdagen den 26 juni.


Då bad jag helt enkelt Riksdagens utredningstjänst att titta på vilka det är som röstar med Vänsterpartiet och om det var satt i system på något sätt!


I förra veckan fick jag svaret från Riksdagens utredningstjänst.


 


Miljöpartisterna Jabar Amin och Annika Lillemets  röstade med Vänsterpartiet. I praktiken innebär det att två Miljöpartister röstade för en kommunistisk finanspolitik i en votering. Bara några sekunder senare röstar de emot samma kommunistiska finanspolitik när Vänsterpartiets reservation ställs emot Miljöpartiets reservation.


Vilka hycklare dessa miljöpartister är! Allt för att inte låta SD:s reservation vinna över Vänsterpartiets.


Nu visar Riksdagens utredningstjänst att detta inte var någon tillfällighet utan detta har pågått under nästan hela riksdagsåret.

 

Det visade sig att det var i stort sett alltid samma miljöpartister som röstade med Vänsterpartiet vid dessa voteringar.


 

  

Det är Jabar Amin, Annika Lillemets och Valter Mutt  från Miljöpartiet som agerat stödröster åt kommunisterna i Vänsterpartiet.


Riksdagens utredningstjänst visar att efter att FiU1 (utgiftsramar) voterats i riksdagen började Miljöpartiet med sitt stöd till kommunisterna.


 

 

 


Efter att FiU1 voterades började Miljöpartiet med detta systematiska röstande vid voteringarna. Sedan dess har det varit 24 voteringar där en reservation från SD ställts emot en reservation från V.


Jabar Amin har då vid 21 voteringar röstat med Vänsterpartiet, Valter Mutt har gjort det vid 10 voteringar, Annika Lillemets har gjort det vid 11 voteringar.


Men det ser ut som även andra miljöpartister hoppat in och röstat med Vänsterpartiet när någon av dessa varit frånvarande.


 

 


Vilken sandlåda riksdagen blivit!


Jag har kontaktat Jabar Amin, Annika Lillemets och Valter Mutt på mejl för att få en kommentar men ingen av dem har svarat.


 

Mehmet Kaplan (MP)   Foto Thoralf Alfsson


Mehmet Kaplan är gruppledare för Miljöpartiet i riksdagen och borde veta om detta varit sanktionerat av partiet. Men han svarar heller inte på mejl!


Jag har även ställt frågor på mejl till Miljöpartiets språkrör Åsa Romson och Gustav Fridolin om detta stöd för Vänsterpartiets reservationer är något som de godkänt men jag har heller inte fått något svar från Miljöpartiets språkrör.


Uppenbarligen är det en känslig fråga för Miljöpartiet! Jag kallar det för rent hyckleri av Miljöpartiet.


Att någon journalist skulle ta upp detta falska förfarande av Miljöpartiet vid riksdagens voteringar anser jag vara högst osannolikt. Men om det trots allt skulle finnas intresse så kan jag mejla Riksdagens utredningstjänst rapport till den journalist som vill läsa den.


 


 
ANNONS
 
Daniel

Daniel

7 juli 2014 21:22

Ja fatta när dom där tomtarna kommer till makten tillsammans med Sossarna i höst, för nog kommer dom regera tillsammans alltid. Blir rädd av bara tanken.

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Onkel Sven

7 juli 2014 21:36

Dessa tre skitstövlar skulle omedelbart fockas från riksdagen !

 
Ingen bild

KS

7 juli 2014 21:44

Just den här typen av klarlägganden är det som du, Thoralf, är alldeles f--bannat bra på! Kommer du att kunna fortsätta med undersökningarna nu?

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 juli 2014 21:48

Thoralf: Du är bättre än de som jobbar som journalister. De hade aldrig tagit i detta.
Miljöpartister/Grönsakskommunister. Sorgliga och opålitliga människor...

 
Ingen bild

Gubben Svensk

7 juli 2014 21:48

Detta borde vara som gjort att granskas av media men eftersom media inte står på folkets sida blir det inte av!

Därför kommer skandalen enbart att nämnas på nätet och Svenne Banan får inte veta något och förs därmed medvetet bakom ljuset!

 
Ingen bild

Martin

7 juli 2014 22:02

Håller med KS och Hulda helt och hållet!

 
Ingen bild

AntiRasist

7 juli 2014 22:20


Upplåt slottet åt våra långväga gäster!

Ett gigantiskt slott står tomt i centrala Stockholm, bevakas dygnet runt av uniformerade vakter.
Samtidigt som tusentals zigenare som har åkt till oss hela vägen från östeuropa för att berika vår kultur, får hålla till i futtiga skjul under broar och i skogspartier. De tvingas tigga då de nekas socialbidrag.
Detta är inget annat än ett flagrant bevis på den strukturella rasism som genomsyrar det svenska samhället.
Jag säger bara:
SKAMLIGT!

 
Ingen bild

Anticimex

7 juli 2014 22:23


@ AntiResistent
Kul idé!

 
Ingen bild

Lotta No2 ;-)

7 juli 2014 22:24

Miljöpartiet är som en VATTENMELON... Grön på utsidan och röd inne... ännu en av den vidriga kommunistsekten....

 
Lotta

Lotta

7 juli 2014 22:25

Brukar inte gäster vara bjudna?

http://youtu.be/9pZkw-V6yog

 
Ingen bild

Thoralf A

7 juli 2014 22:26

AntiRasist

Hur många "zigenare" har du boende i ditt hem?

 
Ingen bild

Gute

7 juli 2014 22:26

Med det här avslöjandet så sätter du deras medlöpare hos media i en svår sits, ska de våga ta upp det eller mörka det.

Men det kvittar när så många läser din blogg, då kommer det fram till vanligt folk ändå!

 
Stefan K

Stefan K

7 juli 2014 22:42

Jag kan se framför mig Thoralf, Chang Frick, initiativtagarna till Granskning Sverige, Julia Caesar, Mats Dagerlind och ytterligare några modiga och kunniga personer starta en mediekanal där de granskar de som aldrig annars granskas och sedan redovisar detta i radio, i tv, på nätet och kanske också i tidningsform, allt finansierat av utländska kapitalstarka personer.

Kanske bara en dröm, men ibland slår drömmar faktiskt in.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Savannah

7 juli 2014 22:48

Ett lureri utan like! Fusk är det vad det är..... skam!!!

 
Ingen bild

Blåsippan

8 juli 2014 02:00

Sådana as och ändå ler de på bilderna. Är kommunism och svenskfientlighet endast ett falskt leende?

 
Ingen bild

VargMan

8 juli 2014 04:34

M&E, kraftigt syftningsfel du gör, men det var kanske meningen?
Rätt är att de som arbetat fått mindre skatt att betala, övriga ligger kvar på samma nivåer. Man har INTE höjt skatten för arbetslösa osv..
Om du har lite koll på saker och ting, så hade du haft vetskapen om att det är övriga partier som inte röstat för att sänka skatterna för bl.a pensionärerna eller höja ersättningen för de arbetslösa.
Du kanske anser att SD ska agera med samma bebisbeteende som de du håller på?

 
Ingen bild

Morningstar

8 juli 2014 06:03

@Stefan K. Rekrytera då även Mikael Jalving. F ö vill jag bara påminna om helgens mest signifikanta händelse, nämligen gripandet av gatukonstnären Dan Park. Detta var enligt vittnesmål sanktionerat från högre ort. M a o har vi nu avancerat från demokratur till fullfjädrad diktatur. Vem som helst av oss kan när som helst bli arresterade för någon påhittad förseelse. Förmodligen med anknytning till HMF so i fallet med Park. Låt oss nu samfälligt stödja Dan Park och bli kulturparxister.

 
Svensson

Svensson

8 juli 2014 06:58

Det var nog många Moderater som skämdes,när Moderaterna samarbetade med Miljöpartiet,med en ren vänsterpolitik.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Leon

8 juli 2014 07:01

Egentligen har jag svårt att förstå upprördheten över att "ett gäng" från MP röstar med kommunisterna. Det är ju detta som bland annat är nyckeln till MP;s högst bisarra "framgångssaga" inom svensk politik. Nämligen att vara en sorts "politisk diversehandel" utan nån egentlig ideologisk förankring. Det finns ju i detta, det första "missnöjespartiet" något "för alla". Vare sig det är en "sörgårdennostalgi" med 1800-talsmässig landsbygdsromantik, teknikfientlighet, konfiskatorisk industripolitik av planekonomiskt snitt, högskattepolitik och bidragsslöseri o s v.

Beträffande "provokatörer" inom konsten kan det ju vara värt att påpeka att C J De Geer;s vapenvägraraffisher som uppmärksammades här på bloggen för en tid sen också beslagtogs av polisen 1967. Något som många här säkert ser som ett (alltför) milt straff, men som måste sättas i relation till ingripandet mot D Park....eller hur ?

 
Ingen bild

Pepparholm

8 juli 2014 07:20

Det tycks vara motsvarande mygel som folkpartisten Cecilia Wikström sysslar med i EU-parlamentet.

 
Ingen bild

Tony

8 juli 2014 08:15

AntiRasist:

Det finns alternativ, dom kan stanna kvar i Östeuropa
skaffa sig en försörjning där, resan hit har väl heller
inte varit billig.
Sen är det väl möjligt även för dig att förbarma dig över
dessa människor genom att inhysa några stycken hemma hos
dig, nu när du är en sådan duktigpelle?
Men du är väl som dom andra PK hycklarna, det är hela tiden
andra som ska uppoffra sig för en idiotisk politik som
dom inte har bett om. Om alla ni proffstyckare, Journalister,
Gapvänstern, Miljötalibaner, och annat löst folk hade levt
som ni tycker att andra ska göra, genom att inhysa några av
dem som ni tycker så synd om, ja då hade man hyst någon slags
respekt för er. Men hycklande människor är bara värda förakt!

 
Pippijabar&Muttetutt

Pippijabar&Muttetutt

8 juli 2014 08:28


Det visste du väl inte?
http://goo.gl/0eGvhU

http://goo.gl/0eGvhU

 
Ingen bild

ejpk

8 juli 2014 10:05

Föreslår ett nytt namn för Miljöpartiet: Vänsterpariet de Gröna

 
Ingen bild

Hacke

8 juli 2014 10:58

De flesta miljöpartister tycks redan ha glömt att dom själva för inte så länge sedan behandlades som katt bland hermelinerna under lång tid i riksdagen. Tänk så fort man glömmer när man blivit fullgod medlem i det politiska etablissemanget. Ja, t o m nått vip-status efter Reinfeldts svekfulla uppgörelse med dom i enda syfte att brännmärka sd.
Men några finns det dock kvar i partiet som har kvar lite känsla för demokrati och fair play trots allt. Jag tänker på Peter Eriksson och Isabella Lövin som satte fokus på och kraftfullt kritiserade EU-spektaklet när Ukip-gruppen kuppades bort från inflytande och tillsatte extremisten Cecilia Wikström på ordförandeposten. "En svart dag för EU-demokratin", twittrade Isabella Lövin bland annat om övergreppet.
I övrigt har det varit knäpp tyst från de andra partierna och fulmedia.
Skamligt är bara förnamnet.

 
Ingen bild

Maja Dacke

8 juli 2014 11:06

Leon - och hur många fängelsemånader fick Carl Johan de Geer för sin folkuppviglande konst? Jag har inte funnit några uppgifter om det på nätet, men du kanske vet.

 
Ingen bild

OH

8 juli 2014 11:06

Romson och gänget varnar för uppvärmningen, blir dom en del av en regering har vi nog snarare en istid som väntar oss.
För egen del anser jag att om dom nu funderar över en namnändring för att klargöra sin position i politiken att helt enkelt kalla sig MPK.

 
Ingen bild

AKA humbug.

8 juli 2014 12:24

@Hacke, Peter Eriksson seriös? Han ville förbjuda SUV:er, men inte sin egen SUV.

 
Ingen bild

Skånepåg

8 juli 2014 12:54

Hamas på Gazaremsan laddar upp med ett nytt raketlager för fullt. Har enligt denna källan cirka 10 000 pjäser och där nya är utvecklade och kan nå stora delar av Isral http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/182650

Frågan är nu när (inte om) det "brakar igång" på riktigt (Hamas har sänt cirka 60 raketer från Gaza in i Israel under de senaste 2 dygnen och Israel har svarat med flygangrerpp mot uppskjutningsplatserna) hur vi kommer att påverkas i Sverige (och för den delen övriga västvärlden) med vår stora andel muslimska befolkning?

En skrämmande utveckling.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 juli 2014 13:16

@OH.
MiljöPartiet Kommunisterna. Låter tyvärr lämpligt och passande...

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 juli 2014 13:24

@Skånepåg.
Ja, den dagen de Araber som bor på Gazaremsan skriver på ett fredsavtal med Israel, då faller det en meter snö i Saharaöknen.
Hamas är inte själva, utan har andra länder/regimer som styr dem. Alla de vill ha bort Israel, som är den enda demokratin i området och innevånarna har ju till största del en annan religion som inte är komparatibel med Islam.
Denna konflikt drabbar inte bara regionen. Att sätta upp en synlig Israelflagga i Malmö är förenat med vissa risker...

 
Ingen bild

Skånepåg

8 juli 2014 13:27

Rättelse av URL

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/182650#.U7vUz5uKDCY

Hoppas att man inte ändrar URL fler gånger.

 
Ingen bild

Göta

8 juli 2014 14:17

Hmmm... Jag betraktade faktiskt kommentaren från ANTIRasist (22:20) som en satir.

Men varför inte följa rådet och använda Stockholms Slott som en jättebostad åt alla Europas romer, sintier, jenischer, kalderascher ... eller vilka zigenargrupper var och en nu anser sig tillhöra som vill komma till Sverige.

Eftersom det zigenska folket i Europa uppgår till ca 12-15 miljoner kan det nog bli lite trångt för dem även i detta stora hus. Dock finns det ju fler slott och herresäten i Sverige som kan användas, om nu inte Bert Karlsson eller någon annan av landets växande skara av självberikande entreprenörer inom den skattefinansierade invandringsindustrin hinner lägga beslag på alla dessförinnan förstås.

Enligt en dokumentär (som konstigt nog visats en gång i SVT) byggde man i Bulgarien på 1990-talet upp en grupp rejäla och pampiga hus för att göra slut på de zigenska slumområdena i ett visst område. Detta kvarter fick namnet Hotell Paradiset, och efter en tid när man hade "bott in sig" i de nybyggda husen, demonterat och plockat till sig allt som kan säljas samt kontinuerligt kastat ut sitt avskräde och allt annat man inte har användning för genom sitt fönster, såg det ut så här (se länk), och ungefär så ser det tydligen fortfarande ut. Under årens lopp har förstås avskrädesmassorna utanför huset vuxit en del.

http://www.svt.se/dokumentarfilm/article1268793.svt

När vi nu ska förändra Sverige så ska vi självklart förändra Stockholms Slott och Gamla Stan också till ett liknande pittoreskt område.

 
Ingen bild

Lärare

8 juli 2014 14:18

Odemokratiska aktioner duggar tätt nu. För ngn dag sedan hade vi EU, där man gjorde upp i förväg bara för att hålla de EU-kritiska partierna utanför. SKRÄMMANDE!

Så kommer nu detta avslöjande, så klart är det Thoralf Alfsson vår "grävande journalist" som förser oss med detta.
Tusen tack än en gång Thoralf!

Vad händer härnäst tro?
Vad säger media om detta avslöjande?
Sprid ut avslöjandet till så många som möjligt, nu kanske det börjar rämna i det gröna fältet.


 
Ingen bild

Hacke

8 juli 2014 14:30

@AKA humbug
Var sa jag att han var seriös? Bara att han hade viss känsla i behåll för fair play och demokratiska spelregler. Dessutom inte var rädd för att torgföra dom trots att det var sd och Ukip-gruppen som drabbades av apspelet i EU. Det tycker jag rymmer ett visst mått av hederlighet. Att hans och mp:s politik känns oseriös på de flesta håll kan vi vara helt överens om. Men det var inte det mitt inlägg handlade om.

 
Ingen bild

Ragnar. Pol Mag

8 juli 2014 14:38

Det här bevisar att dessa inte alls är intresserade av sakfrågorna.
Sådana här människor inom politiken skadar på ett större sätt än man kan tro. Ytterst beklagligt.
Men påkallar att något måste göras.

 
Ingen bild

damphammar

8 juli 2014 15:14

Att riksdagen är en sandlåda har man förstått. Därför ska jag rösta på annat sätt.

 
Ingen bild

Sven-Sune

8 juli 2014 15:23

För mig är det s k Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Feministiskt Initiativ i allt väsentligt samma sak. Det är två grupper som röstar på de här partierna, dels bortskämda och verklighetsfrånvända storstadsbor, dels personer som medvetet vill destabilisera landet.

Därför är jag inte förvånad över att Miljöpartiet väljer att stödrösta på Kommunisterna. Jag tycker snarare att det är helt naturligt.

Det enda anmärkningsvärda är att den så kallade Alliansen (f d borgerliga partier) har valt att samarbeta med Miljöpartiet.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

8 juli 2014 15:56

Lena och Göta

Varsågod.

https://www.youtube.com/watch?v=POAvBgRaliE

 
Björn Söderberg

Björn Söderberg

8 juli 2014 15:58

Skulle vilja veta agendan på vad dom som förespråkar denna invandring i landet. Tror inte våra byfånar som sitter i riksdag och opposition har nå att säga till om. Vi ser ju hur man gör i Bryssels sk demokrati nu ska med alla medel ukip SD mdfl stoppas för positioner där. De räcker och säga så. Vilket jävla.....a hyckleri

http://barr

 
Ingen bild

Dille

8 juli 2014 17:02

Sen var det ju folk ur " fredsrörelsen ", finansierad av Sovjet med bland annat narkotika, som bildade miljöpartiet. Inte så konstigt att stöd ges till kommunisterna och att svt ger hur mycket understöd som helst.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 juli 2014 17:13

@Dille.
Många av dessa "Fredsrörelser" "Djurrättsrörelser" och "Miljörörelser" innehåller till stor del Vänsterextremister.
Tex. det är ett rejält gnäll när NATO övar i Norrland, helt öppet och offentligt.
Men när ryska flygplan övningsattackerar mot strategiska punkter i Sverige - KNÄPPTYST...
Har det fö. någon gång förekommit att någon "fredsaktivist" gjort någon aktion öster ut? Jag vet inte iaf. om någon...

 
Ingen bild

Göran

8 juli 2014 17:15

....Och EU påminner mest om en stor hönsgård där full kannibalism råder. Högsta hönset Cecilia Malmström leder drevet och försöker sätta agendan. (Studio ett kl 16)

 
Ingen bild

Göran

8 juli 2014 17:18

Cicilia Wikström ska det naturligtvis vara.

 
Ingen bild

Stefan A

8 juli 2014 17:56

Hovrätten sänker straff för vänsterextremist, från 6,5 till 5,5 års fängelse, man tycker tydligen inte att mordförsök med politiska förtecken är så allvarligt, det är väl knappast på det här sättet man bekämpar det politiska våldet.

 
Ingen bild

Göta

8 juli 2014 18:56

@ proffstrollet Mats
Varför vill du att jag ska titta på en länk om chemtrails? Nog för att jag delar många av Lenas åsikter, men chemtrails är för mig en icke-fråga. Jag kan inte tänka mig att jag ens av misstag har råkat nämna något om dessa här.

 
Ingen bild

Ludvig

8 juli 2014 19:15

En ynkedom är vad det är.

 
Ingen bild

Maja Dacke

8 juli 2014 19:17

Proffstrollet!

Din föreslagna video säger ingenting, men väldigt många seriösa, vetenskapligt förklarande videor på nätet berättar desto mer - så kom igen, va?! Det finns många pusselbitar att lägga ihop ... många källor att ösa ur.

 
Ingen bild

Håkan Rohdin

8 juli 2014 20:05

Kanske är det jag som missuppfattar något, men om en riksdagsman har rätt att rösta skall denne då inte få göra det? Är väl bara positivt om piskan inte svingar hela tiden utan även individuella inslag godkänns.

 
Ingen bild

Stundtahl

8 juli 2014 20:17


-Smyg o fiffel i riksdagens korridorer är tydligt att betrakta som en ovana av heder. Dessutom –så frekvent-i en plenisal se debatter etc. som är ”fylld” av närmast 5-7 ledamöter + tjänstemän och ofta en ersatt talman…vilken skam!
Det parlamentariska systemet i landet har i decennier betraktats som en katastrof! …synd o bedrövelse att ”all den makt som skall utgå” ständigt sitter där med sin svarte petter!?
Tack Thortalf för vår insyn!

 
Ingen bild

Göta

8 juli 2014 20:46


Jag vill också tacka Thoralf för den insyn i riksdagen och allt möjligt annat som han ger oss väljare genom alla sina olika avslöjanden!!!

 
Ingen bild

Onkel Sven

8 juli 2014 21:08

Utanför ämnet, lyssnade ikväll på Allskrik på skansen , under all kritik ,iallafall inget för oss åttioåringar ,borde finnas något för oss seniorer !

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 juli 2014 21:36

@Onkel Sven.
Håller med dig fullständigt. Är inte så gammal ännu, men utbudet i TV för er är bedrövligt.

 
Ingen bild

Onkel Sven

8 juli 2014 22:36

Tack , Hulda mk1 !

 
Ingen bild

Observer

9 juli 2014 08:57

Ånyo!!! Ett klart bevis för att det behövs ett röst-körkort för att få rösta!
En kvalitetssäkring för att minimera risken att skojjare tar för sig behövs och b ö r införas s n a r a s.
Hela palamentarismen står på spel idag.

 
Ingen bild

Leon

10 juli 2014 07:27

@ Maja Dacke

Efter diverse sökande fick jag fram att C J De Geer 1967 dömdes för "skymfande av rikssymbol, skymfande av utländsk rikssymbol och uppvigling". Straffet, som jag personligen kan tycka var överraskande milt, för hans "kluddande" blev 75 dagsböter á 15 kr alltså 1 125 kr. (Även uppräknat för inflationen, d v s till dagens penningvärde är bötessumman, 9 558 kr förskräckande låg). Men blev ändå något överraskad över att han överhuvudtaget blev lagförd med tanke på att 1968 "var bakom hörnet" och att domen kan sägas vara för tiden ganska "politiskt inkorrekt".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se