thoralf

Direktlänk till inlägg 22 januari 2013

MORDHOTAD SOCIALTJÄNSTEMAN

Av Thoralf Alfsson - 22 januari 2013 09:31

Enligt uppgift från flera håll har en tjänsteman på socialkontoret i Kalmar mordhotats av en asylsökande. Jag har varit i kontakt med tjänstemannen som bekräftat mordhoten men några mer uppgifter vill han inte lämna ut. Han hänvisar till sin chef Cajsa Björck Holmqvist.


Uppenbarligen har man tagit mycket allvarligt på hoten då familjen under flera veckor bott på annan adress enligt grannarna. Nu har säkerheten förbättrats i familjens lägenhet med bland annat säkerhetsdörr. Fastighetsskötaren har informerat grannar om orsaken till dörrbytet vilket gjort grannarna oroliga i huset. Att Cajsa Björck Holmqvist skulle lämna ut några mer uppgifter till mig anser jag vara osannolikt.


Media lär heller inte skriva om detta!


I Kalmar finns ingen förläggning för asylsökande förutom boende för så kallade ensamkommande barn. Är det någon av dessa som mordhotat tjänstemannen.


Jag undrar hur vanligt mordhot är från asylsökande. Behandlas de av det svenska rättsväsendet eller tystas de ned av myndigheterna?


Frågan är varför en asylsökande som mordhotar inte utvisas omgående från landet. Alla parter tycks ju ha tagit mordhoten på allvar. Fram till att han får avslag på sin asylansökan borde han/hon låsas in.


Har inte Migrationsverket en stämpel med ”AVSLAG, Kan ej överklagas!"


Ungdomsstyrelsen har uppenbarligen en sådan stämpel. Migrationsverket kan kanske få låna den.


Detta fall har vad jag vet inte uppmärksammats av lokal media. Idag kan man dock läsa om ett annat fall i Östran.


I gårdagens Studio Ett kunde vi höra hur somalier var arga för att de inte fick egna lägenheter. Lyssna och förundras över journalistens alla kritiska frågor!   


<br" alt="" />uality':'high','flashvars':'playlist=http%3a%2f%2fsverigesradio.se%2fapi%2fradio%2fradio.aspx%3ftype%3ddb%26id%3d4376549%26codingformat%3d.m4a%26metafile%3dasx%26preview%3ddb%26isembedplayer%3dtrue&flashSmal=true','pluginurl':'http://get.adobe.com/se/flashplayer/','src':'http://sverigesradio.se/api/flash/player_embed.swf?8'},'name':'flash','object_html':'Lyssna: Flyktingar utan boende','hspace':null,'vspace':null,'align':null,'bgc
olor':null}">

 
ANNONS
 
Ingen bild

Fredde

22 januari 2013 10:17

Hej!

Länken till Östran verkar inte fungera?! Och hur fungerar länken till Studio Ett?

 
Ingen bild

biran

22 januari 2013 10:37

Naiv är ara förnamnet på denna radiojournalist, intelliensnivån och IQ harmonierar tydligen med dem hon får intervjua.

 
Fia

Fia

22 januari 2013 10:54

Sverige har varken jobb eller lägenheter att erbjuda asylturister. Pinsam PKintervju!
De går bra att ställa krav på oss i Sverige. Finns det samma utrymme för dessa kravmaskiner i hemlandet också? Nej, självklart inte men de har lärt sig att spela på svenska politikers skuldkomplex och enfald. Det är bara en tidsfråga innan de får dansa efter samma pipa som vi svenskar gör d v s utan vare sig bidrag eller andra förmåner. Take it or leave it!

http://Fia

 
Ingen bild

World Traveller

22 januari 2013 10:54

Naer faar vi se de forsta snyftreportagen om svenska umgdomar som inte kan fa lagenheter och jobb i Sverige? Naer faar vi se de forsta snyftreportagen om svenska fattigpensionarer?

 
Ingen bild

Peter K

22 januari 2013 11:02

http://youtu.be/YNOlt4fG7Pg

Dokumentär från BBC om romska tiggare i London. Antar att vi aldrig kommer att få se motsvarande från SVT. Twittereliten skulle slita sitt hår i ilska.

 
Ingen bild

Urban Jakobson

22 januari 2013 11:07

Jag blir spyfärdig.Inte kan jag höra vad de säger heller.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

22 januari 2013 11:31

@ Fredde
Länken till Östrans artikel är fel och ska vara
http://www.ostran.se/NYHETER/Kalmar/Socialarbetare-hotad-nu-anmaels-aerendet/

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Medborgaren

22 januari 2013 11:31

Slaskmedia triggar sina asylsoldater!
Skrämmande naivt o korkat radioinslag, jag pallade inte ens lyssna klart, inte konstigt att SD växer så det knakar!

 
Fotsoldat Lassekolja

Fotsoldat Lassekolja

22 januari 2013 11:44

"AVSLAG, kan ej överklagas!"?
Nej nej, denne asylsökande får nog tvärtom förtur i PUT-kön, om jag förstått "Det nya Sverige" rätt. En asysökande, som hotar en svensk, kan det bli bättre? Jo, han skulle ju kunna förstärka sin asylansökan med en våldtäkt på en svensk tjej, då är ett förturs-PUT säkrat och vi får ytterligare en "samhällets stöttepelare!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hulda

22 januari 2013 11:45

Tänk att man inte kan ha någon form av respekt för det land som ger en fristad, från de plågor man säger sig ha flytt ifrån.
Att man bara kräver och kräver.
Att man stjäl, rånar och luras.
Att man inte respekterar landets kultur, religion och sociala koder.
Att man tom. tom. mördar och våldtar.

Det är bedrövligt, skandalöst,respektlöst,kriminellt och mycket annat som man inte bör skriva här, men självklart tänker...

 
Ingen bild

Fredde

22 januari 2013 12:04

Tack Karlskronabloggen!!

 
Ingen bild

AWSvensson

22 januari 2013 12:17

Vilken information fick dessa somalier innan de bestämde sig för Sverige. Löfte om arbete och egen lägenhet,knappast ,snarare om en arbetsfri tillvaro. De konkurrerar med andra om lägenheter ,inte som det antyds med 20000 nya lycksökare utan dessutom med alla svenskar ungdomar och äldre som saknar lägenhet. Visst det finns säkert lägenheter ,bostadsrätter ,ja det finns ett samband mellan pengar och bostadsrätt men därifrån till att kommunen ska köpa dessa till sådana som frivilligt sökt sig till Helsingborg är mer än magstarkt.

 
Ingen bild

SM811

22 januari 2013 12:21

Jag blir så trött på alla dess invandrare som ställer krav. Är dom inte nöjda med världens generösaste bidragssystem som ger mer pengar till invandrare än infödda svenskar skall de åka hem.

 
Ingen bild

Eric H

22 januari 2013 12:32

Ruggig video Peter K!
Nåt sånt kommer ALDRIG att visas här..

 
Ingen bild

Hacke

22 januari 2013 12:32

Stort tack Thoralf! Som vanligt är det ypperliga bloggar och fria sajter som dina vi får förlita oss på för att få relevant information.
Detta är tydligen några veckor gammalt och inte ett pip i fulmedia.
Man kan förstå att medieetablissemanget gör allt för att förbjuda detta "näthat" som dagligen och stundligen drar ner byxorna på dom inför en allt större och upplyst läsekrets.

 
Ingen bild

Observant

22 januari 2013 12:41

Läste på Nyheter24 att SDU Syds ordförande Jonathan Lindquist nu vill att Gustav Kasselstrand och resten av styrelsen lämnar sin poster pga misslyckandet med ansökningen till Ungdomsstyrelsen.

Man frågar sig hur länge det ska få hålla på att partiföreträdare får springa till skvallerpressen och förtala partikamrater utan att bli varnade. Förfarandet väcker även frågan om dessa verkligen är sverigedemokrater?

Om det nu är så illa att SDU heller inte kan räkna med något bidrag från partistyrelsen, så råder jag SD:s distrikt och kommunföreningar till att själva donera pengar till SDU riks.

 
Ingen bild

Fredde

22 januari 2013 12:50

Hur lyssnar man på studio 1 inslaget? Läser via mobil och vet inte riktigt hur jag får igång länken.

Hjälp tack!

 
fia

fia

22 januari 2013 12:59

tar er gärna ett titt och se hur en svensk flickas liv ser ut , kolla videon .. http://www.youtube.com/watch?v=UMg8oFDJepE
MVH http://fifiochblomsterfrona.bloggplatsen.se/

http://fifiochblomsterfrona.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Da Capo

22 januari 2013 13:08

*Den förfördelade*
Bjurwalds journalistik sedd ur dansk synvinkel.
Fritt efter Snaphanen.

Snart utkommer Bjurwalds nya bok *Skrivbordskrigarna: Hur extrema krafter utnyttjar Internet*. Således, hon använder dem, de extrema krafterna, och hennes meningsmotståndare utnyttjas detta. Bjurwalds målsättning är att diskvalificera varje slag av invandringskritik. För att uppnå detta mål, blandar hon medvetet ihop kategorierna, så att slutresultatet blir att saklig invandrings- och islamkritik blir detsamma som kroppsliga hot mot hennes person och en fara för demokratin.

Enligt Bjurwald-metoden är bloggen snaphanen.dk lika väl som thoralf.bloggplatsen.se högerextrema, hotfulla, antisemitiska, homofoba, Breivik-hyllande och antidemokratiska. Hon vill inte ha fri debatt, hon vill få den tystad och hon har stöd för detta ända upp i regeringen.

Det är för primitivt, skulle man kunna tycka, men inte i Sverige. Ännu. Är hon mer utsatt för hot än någon annan? Är hon mer hotad än alla andra? Jag känner till de debattfora hon hänvisar till och jag har på dessa aldrig sett henne bli hotad till livet, vilket självfallet inte utesluter att det kan ha hänt. Det visar bara att hon smörjer på tjockt för att nå effekt med sin politiserade journalistik.

Svensk traditionell journalistik är så intimt sammankopplad med den mångkultur som inriktar sig på att kraschlanda, att dess växande panik omöjliggör normala journalistiska reflexer - som att ställa kritiska frågor. Bjurwald ges en så våldsamt ensidig mediadominans, att det uppenbarligen bör kunna få en och annan att ilskan till.

Var uppmärksam på hennes kroppsspråk - de stora, vidöppna ögonen och det insisterande, envist förorättade tonfallet som är psykologi blandad med Bjurwaldsk politisering. Vad jag vet så saknar vi i Danmark paralleller till denna vilt subjektiva journalistik. Det är emellertid inte i första hand journalistik utan riktat politiskt kampanjarbete. Det är en journalistik som inte vill undersöka utan undervisa.

Kommande månad blir det Bjurwald över hela linjen. Frågeställningar som rör sig under ytan kommer att bli bristvara utom i de media vars yttringsfrihet hon så ihärdigt angriper.

Bjurwald och Linderborg bekymrar sig inte om oliktänkande - i Nya Sverige skall det vara som det alltid har varit: "Vi" använder internet och byket skall hålla käften och avstå från att vara aktiva på nätet. I detta avseendet är de halvgamla revolutionära svenska kvinnorna ganska konservativa.
http://snaphanen.dk/2013/01/22/svaghed-medforer-mere-vold/

 
Ingen bild

KalleAnka-straff för Sebbe Stakset

22 januari 2013 13:16

Artisten Sebastian Stakset, 27, skrev på Twitter att han ville tortera Jimmie Åkesson, 33.
Nu får han betala 5 000 kronor i skadestånd till SD-ledaren.
– Jag kände mig kränkt, säger Åkesson i förhör.

Rapartisen Sebastian Stakset har godkänt strafföreläggandet om olaga hot för att den 22 maj förra året ha hotat Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson på Twitter.
Han skrev:
"Vill tortera han i tre dygn med avbitartång locktång blåslampa för att stoppa blödningar me!"
Han döms att betala 5 000 kronor i kränkningsersättning till Åkesson och 500 kronor till Brottsofferfonden.
http://www.aftonlognen.se/nyheter/article16107437.ab

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 januari 2013 13:24

AW Svensson : Här har oikofoberna gått över en klar gräns.
Inte nog med att en massa hyresrätter går till bidragssnattare.
Nu skall även skatteslavarna betala för bostadsrätter till pensionsräddare.

Vi får hoppas att detta kommer från SD återkommande från talarestolen, varför för att detta är för djävligt
Lägg sedean till amoteringskrav och en stor kontantinsatts för icke bidragssnattare

 
Ingen bild

Harry

22 januari 2013 13:44

Lisa Bjurwalds senaste alseter:
http://www.fokus.se/2013/01/fienden-i-ny-form/
Läs gärna de två sista kapitlen. Här får hon med allt som hon "gillar"!

 
Ingen bild

Da Capo

22 januari 2013 13:47

Mer om jouralistik - Katarina Mazetti

Alla ni på denna "järnrörssajt" måste ta del av Katarina Mazetti senaste alster - hon är mer rakt på sak än Bjurwald - och avslöjar beredvilligt att hon inte är funktionellt dum utan är dum på fullt allvar (= ointelligent).
http://allehanda.se/opinion/ledarelib/1.5505108-vad-vore-ku-klux-klan-utan-kapor-

 
Ingen bild

Bosse

22 januari 2013 13:48

I Barometern igår intervjuade Anders Blank kravmaskinen Karaman Yusif rubriken till artikeln löd Unga i Berga "inget händer" i andra stycket längst ned sista meningen säger Herr Yusif.Vill kommunen att det ska brinna igen?Jag tycker att det låter som ett förtäckt hot.Håller ngn med mig?

 
Ingen bild

Quo Vadis, Sverige?

22 januari 2013 14:06

-----------------------------------------------
Mohamed & Ali fortsätter avencera på Namntoppen
-----------------------------------------------


Det arabisk-muslimska namnet Mohamed ligger på 54:e plats på Namntoppen 2012; ett avencemang från plats 66 året innan.
Likaså avancerar Ali, Mohamed´s kusin, upp från 95:e till 92:e plats.

... en fingervisning om vart Sverige är på väg!

http://namntoppen.se/index.php?page=toplist&year=2012&sex=M&sortorder=place&limit=100

 
Tobbes Medieblogg

Tobbes Medieblogg

22 januari 2013 14:10

Snyfthistoria i Aftonbladet idag om romer som fått avslag efter flera år:
http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2013/01/en-typisk-snyfthistoria-fran-aftonbladet.html

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 januari 2013 14:41

Bosse : Givetvis skulle journalisten frågat vad han menar med det
Att meningen kom i tryck får väl anses som bra
Otroligt begåvat av killen att säga så
72% av Kalmarborna tycker kommunen har gjort nog
SD har ökat med 50% på kommunal nivå 10% inom räckhåll
Häalften av riksresultatet på 20% 2014 får väl anses som att
bra för denna staden.....innebär 1,5 kommunalråd till
AW Svensson förklarar hur det skal gå till praktiskt

 
Svensson

Svensson

22 januari 2013 14:52

Det är mycket allvarligt när asylsökande börjar hota svenska tjänstemän. Man borde kolla om en utvisning är det enda rätta.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

22 januari 2013 16:45

Slår på Rapport, och blir som vanligt serverad
dagens snyftis om ett antal barn i Halmstad som
ska utvisas för att dom inte uppfyller villkoren
för att få stanna, en person , förmodligen Modern sitter i rullstolen och slänger med huvudet fram och tillbaka, för
att riktigt förstärka sin förtvivlan över att försörjningskranen
är på väg att stängas av!

 
Ingen bild

Nalli

22 januari 2013 16:48

@Thoralf Alfsson

” Lyssna och förundras över journalistens alla kritiska frågor! ”

Du tycks även ha humor Thoralf .

 
Ingen bild

B-E Johansson

22 januari 2013 17:04

tt ett barn skulle hota att mörda en vuxen är väl ganska osannolikt

 
Ingen bild

AWSvensson

22 januari 2013 17:12

B-E Johansson, i tider när barn går direkt från barnbidrag till pension under beteckningen barn så finns det nog barn som kan hota vuxna.

 
Ingen bild

Lärare

22 januari 2013 19:10

Apropå SDU, anser jag att nu får SD:s partistyrelse stoppa alla idiotiska påhopp på Gustav Kasselstrand m fl.

Partiet bör ställa upp med pengar till SDU.

Kan det kanske vara så, att Gustav Kasselstrand är alldeles för intelligent och skicklig och alltför populär?

 
Ingen bild

Rännstensmedia blöder,sparka Ahonen!

22 januari 2013 19:43

Gota Medias nota för Östran: 52,5 miljoner kronor

Tidningen Östran fortsätter att blöda pengar. Det visar siffror ur ett internt mejl som dagensmedia.se har tagit del av.
Mediekoncernen Gota Media köpte i slutet av 2010 tidningen Östra Småland med editionen Nyheterna. Sedan dess har en rad åtgärder vidtagits för att tidningen ska bli lönsam.

Enligt ett internt mejl som dagensmedia.se har tagit del av, skickat till personalen i fredags, är prognosen för 2013 dock fortsatt förlust. Budgeten visar att tidningen kommer att gå back med 8,5 miljoner kronor.

Tillsammans med förlusterna från 2011 (29 miljoner kronor) och 2012 (15 miljoner kronor) betyder det att Östran kommer att ha kostat Gota Media 52,5 miljoner kronor under en treårsperiod.

Håkan Johansson, vd för Östran, bekräftar uppgifterna.
– Det stämmer. Vi har ett uppdrag från styrelsen att se över vår organisation. Det är en allvarlig situation, säger han till dagensmedia.se.

Målet är att tidningen ska kunna vara lönsam inom ”ett och ett halvt år”.

I den stora omstrukturering som Östran genomgått har personalstyrkan minskats från 70 till 38 anställda. Då ingår allt från tjänster på tryckeriet, till administration, marknad och redaktionella tjänster.

Tidningens tryckeri lades ned 2011 då även annonsproduktion, försäljning, kundcenter och abonnemangsförsäljning togs över av Gota Media. Under 2012 bantades företaget med 10 tjänster.

Håkan Johansson kan i dag inte säga om ytterligare personalneddragningar kan bli aktuella.
– Vi har ett uppdrag från styrelsen att ta fram scenarier för ytterligare resultatförbättringar. Men jag kan inte säga ännu vad det kommer att innebära.

Samarbeten med koncernens andra tidningar kan vara en väg att gå.
– Budgeten för 2013 fastställdes med tillägget att vi ska se över samarbetsformer i Kalmar län inom koncernens tidningar. Vi tittar på Sydöstran i Blekinge och på kollegorna i Kalmar.
Där äger Gota Media tidningen Barometern, med editionen Oskarshamns-Tidningen.

Vid tiden för Gota Medias övertagande hade Östran och Nyheterna, som då redovisades separat, en sammanlagd upplaga på 13 500 exemplar.
Siffran för 2012 blir, enligt det interna mejlet, runt 10 500 exemplar.
– Upplageutvecklingen ser ut som för dagspressen i stort, den går ned, säger Håkan Johansson.
Kommer Östran och Nyheterna att finnas kvar som egna titlar?
– Absolut. Både Östran och Nyheterna kommer att finnas kvar.
http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/article3621664.ece

 
Ingen bild

Stefan A.

22 januari 2013 20:57

Man får nog dra ned på ytterligare 38 tjänster så kanske man hamnar på ett nollresultat, och det bör inte vara så svårt då media numera mest består av nollor...

 
Ingen bild

Expressen har inga läsare längre

22 januari 2013 21:00

Kvällstidningen Expressen har förlorat alla sina läsare. Det visar en opinionsundersökning som Transportarbetaren gjort. Resultat är sensationellt och innebär rimligen att Expressen läggs ner.

Transportarbetarens opinionsundersökning gjordes i mitten av januari. Den visar att ingen av de tillfrågade köper Expressen. Ingen enda läser den heller på bibliotek, kaféer eller lånar tidningen av familj, vänner eller bekanta.
Orsaken sägs vara att den är för dyr och att innehållet är ointressant.

Det stora raset för Expressen skulle kunna bero på att de tillfrågade saknar förtroende för tidningens chefredaktör, Thomas Mattsson. En annan möjlig förklaring är att innehållet, som till stor del består av kändisskvaller, inte längre bedöms som relevant. Nyheterna, som ofta är korta, återfinns numera i gratistidningar, som Metro.
Exakt vilka konsekvenser det här kan få för Expressen är i nuläget oklart. I längden går det naturligtvis inte att producera en tidning som ingen köper eller läser.

Transportarbetaren har inte lyckats nå Thomas Mattsson för en kommentar.

Redaktionen vill också betona att siffrorna och slutsatserna inte alls är statistiskt säkerställda. Undersökningen baseras på frågor till fyra personer på Transportarbetarens redaktion.

Samtidigt kan det vara så att undersökningen ändå speglar en nedåtgående trend. Vi kommer att upprepa undersökningen om någon vecka och då går det åtminstone att se om resultatet pekar i samma riktning.
Jan Lindkvist
Transportarbetaren
http://www.journalisten.se/debatt/expressen-har-inga-lasare-langre

http://www.transport.se/Transportarbetaren/Start/Kronikor/Jan-Lindkvist/Expressen-har-inga-lasare-langre/

 
Ingen bild

ICAs Katarina Mazetti fabulerar och näthatar!

22 januari 2013 21:16

Vad vore Ku Klux Klan utan kåpor?

En krönika som handlar om vad det egentligen är att vara svensk publicerades en morgon på nätet i Ica-Kuriren, en snäll livsstilstidning med huvudsakligen mogen kvinnlig läsekrets.
Relaterat

Tre timmar senare trängs fyra fem hundra hatiska, ibland hotfulla, inlägg i kommentarsfältet. Somliga handlade inte om krönikan, utan om muslimers fruktsamhet och halal-kött i Ica-affärer med mera.

Vad har hänt? Var hela läsekretsen plötsligt Sverigedemokrater?

http://allehanda.se/opinion/ledarelib/1.5505108-vad-vore-ku-klux-klan-utan-kapor-

 
Ingen bild

Thoralf A

22 januari 2013 23:37

Att hon bara kan ljuga så pass. Nu finns ju en backup av ICA-kurirens artikel med kommentarer och där kan man nog räkna hur många kommentarer det var efter 3 timmar. Jag gissar ingen!

Artikeln hade ännu inte uppmärksammats.

 
Morningstar

Morningstar

23 januari 2013 02:50

Kan bara inte låta bli att kommentera. För det måste vara något av det mest korkade jag har läst någonsin. Så bara för att man inte gillar djurplågat kött så blir man per automatik sverigedemokrat? Logiskt sett måste ju det innebära att Mzetti är djurplågare själv eller åtminstone stöder sådana.

http://bxtc

 
Morningstar

Morningstar

23 januari 2013 03:22

Steen på Snaphanen har vid flertalet tillfällen klart deklarerat att han är i princip emot dödsstraff men att han kan tänka sig ett undantag från regeln i just Breiviks fall. Så här kan vi ännu en gång lätt belägga Bjurvalds lögner.

http://bxtc

 
fia

fia

25 januari 2013 15:26

http://fifiochblomsterfrona.bloggplatsen.se/ blogg om svensk 18 åring, läs om hur jag blir kränkt varje dag

http://fifiochblomsterfrona.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Jocke

27 januari 2013 12:43

Jag förstår inte riktigt tanken med automatisk utvisning för mordhot. Mordhot går under straffbenämningen olaga hot vilket kan ge böter eller fängelse i max 1 år. Nu vet jag ingenting om omständigheterna kring detta mordhot men grovt olaga hot krävs för fängelsestraff och det brukar betyda att man stått med ett vapen i hand och hotat personen i fråga. Jag vill inte med detta på någotvis försvara den som mordhotat en tjänsteman utan bara belysa straffsatsen. Att personen som har utfört hotet är asylsökande ska ju inte betyda att en annan straffskala ska gälla.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se