thoralf

Direktlänk till inlägg 17 juni 2017

MÄN I KLÄNNING OCH SKÄGG

Av Thoralf Alfsson - 17 juni 2017 11:16

 


Jag blir väldigt förvånad över Säpochefens utspel om över hur många våldsbejakande islamister som Säpo idag räknar med att det finns i Sverige. Helt plötsligt har antalet stigit från några hundra till tusentals. På bara en dag ökade den officiella siffran med ca 1 000 procent. Det gör mig väldigt förundrad. Varför gör Säpo detta utspel idag och inte för en månad sedan eller för två månader sedan?


Svaret är nog så enkelt som att man har inte vågat tidigare och det har dessutom inte varit politiskt korrekt att göra ett sådant utspel. Nu är dock situationen en helt annan efter två terrordåd i England och ett i Stockholm. När sedan Säpo:s motsvarighet i England gick ut och pratade om över 20 000 våldsbejakande islamister i England så har antagligen Säpo fått råg i ryggen och anser sig kunna berätta sanningen även för det svenska folket. Dessutom har Säpo säkert stämt av uttalandet med ynkryggen Ygeman och Morgan Johansson innan man släppte siffran. Säpochefen är säkert rädd om sitt jobb!


”Det är naturligtvis allvarligt, säger inrikesminister Anders Ygeman till Expressen om uppgifterna.”

 


Nu är vi dock väldigt många som inte blev ett dugg förvånade över att Säpo nu räknar det till tusentals våldsbejakande islamister i vårt land. Jag tror dock att siffran kanske snarare är 10 000 med tanke på det stora antalet asylsökande med anhöriga som fått uppehållstillstånd i Sverige de senaste åren och att en absolut majoritet av dessa är muslimer. Sedan har vi också kanske 50 000 eller fler som befinner sig illegalt i landet.


År 2001 hade Säpo en budget på 513 miljoner kronor. 15 år senare har budgeten stigit till ca 1 200 miljoner kronor och enligt regeringens budget kommer Säpo få ökade anslag med ca 650 miljoner kronor fram till 2020. Det innebär att Säpo då kostar närmare 2 miljarder kronor per år. Men å andra sidan är det ju bara samma kostnad som för 2 000 ”ensamkommande barn” från Afghanistan. Under 2015 kom det visst ca 33 000 ”ensamkommande barn” till Sverige. Hur många av dessa kommer även bli våldsbejakande islamister när de blir ”vuxna”?


Med en normal kostnadsutveckling sedan 2001 hade Säpo nog kostat 700-800 miljoner kronor idag. Den anslagsökning som ligger utöver detta kan helt och hållet tillföras massinvandringen till Sverige och från framförallt muslimska MENA-länder och den islamistiska terrorn.


Nu vet vi ju att allt detta bara är en myt!

 

 

 

När jag betraktar besökarna till sunnikällarmoskén i Kalmar så funderar jag ofta på hur många av dessa som kan betraktas som radikala muslimer eller till och med våldsbejakande islamister. Signalerna och vittnesmålen finns redan och har funnits under flera år över hur man propagerat för IS/ISIS/Daesh.


Jag uppmärksammade nyligen att man har anonymiserat sin källarmoske helt och hållit. Tidigare fanns det en tavla vid entrén som talade om vilka hyresgäster som fanns i fastigheten. Där kunde man läsa ”Islamiska kulturföreningen Salam”. Nu är alla skyltar borttagna. Varför?


 


Ordförande för föreningen pratar ogärna med media. Jag har blivit uppringd och ombedd att ta bort bilder och att inte skriva om sunnimoskén. Jag har upplevt det som ett förtäckt hot, inga hot har uttalats men bara budskapet och att det kan handla om radikala muslimer som ringer är ju minst sagt obehagligt.


När jag ser besökare till sunnimoskén iklädda klänningar och helskägg, knytnävslångt, undrar jag vad som rör sig i huvudet på dessa bokstavstrogna muslimer! Varför har de sökt sig till västvärlden? De kan ju absolut inte känna sig hemma i vår kultur och med våra traditioner.


Barometern, Östra Småland, Radio Kalmar och 24Kalmar är uppenbarligen livrädda för att ta upp dessa frågor på det lokala planet. De borde intervjua de ansvariga för moskén och ställa relevanta frågor både när det gäller terrorattentat och uppgifterna från Säpo. Jag har dock inga förhoppningar att några lokala journalister skulle våga ställa obekväma frågor till de ansvariga. De ägnar sig istället åt snyftreportage och solskenshistorier som för läsarna fullständigt bakom ljuset.  


Till och med MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap vågar inte fullfölja sin studie av Muslimska Brödraskapet efter JO-anmälan och mejlbombning enligt en artikel i Fokus.


”Det är naturligtvis allvarligt, säger inrikesminister Anders Ygeman till Expressen om uppgifterna.”

 

Frågan är vad Anders Ygeman och regeringen kommer göra åt att vi har tusentals våldsbejakande islamister i vårt land!


Anders Ygeman kan ju fråga Sverigedemokraterna. Då kommer han få en hel rad med förslag!

 

PS


Jag är förvånad över att så många av mina och Sverigedemokraternas politiska motståndare på vänsterkanten läser nazistisk propaganda. Och dessutom skickar länkar från dessa sidor till mig. Vilket självmål! 
 
Ingen bild

Hm

17 juni 2017 11:43

Det enda man kan göra idag är att uppmana alla Sverigevänner att förbereda sig för det som kommmer. Vi är ju i dagsläget minst 20% av de röstberättigade som inte backar in i framtiden. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.
Vilken slags drivkraft Erman har är det inte lönt att spekulera över, hon är bara tragisk.

 
DecemberKartellen

DecemberKartellen

17 juni 2017 12:02

Nerringd, JO-anmäld och mejlbombad

Myndigheten för samhällsskydd fortsätter inte påbörjad studie om muslimska brödraskapet i Sverige.

I sammanställningen kunde man läsa att flera stora muslimska organisationer i Sverige håller på att bygga upp ett parallellt samhälle och är kopplade till den islamistiska rörelsen Muslimska brödraskapet, och att organisationen Sveriges unga muslimer är helt styrd av brödraskapet.

Anneli Bergholm Söder bekräftar att MSB inte kommer att gå vidare med Norells rapport.
– Den är avslutad.https://www.fokus.se/2017/06/nerringd-jo-anmald-och-mejlbombad/

http://www.fokus.se/2017/06/nerringd-jo-anmald-och-mejlbo

 
Ingen bild

Christer

17 juni 2017 12:38

För 15 år sedan mördades Fadime Saindal av sin egen far, det var det första hedersmordet som uppmärksammades stort i Sverige. Uppståndelsen var i nivå som efter terrorangreppet på Drottninggatan. På något sätt var det då, precis som nu folks förhoppning att om vi bara uppmärksammar hederskulturen så kan vi få den att försvinna. Håller vi varandras händer på Sergels Torg visar vi att terrorn inte har en chans vinna över oss. Men hederskulturen har inte försvunnit, den frodas som aldrig förr. Precis som terrorn, och är det någon som tror att den kommer att försvinna? Grundorsaken stavas islam, och den försvinner inte av sig själv.
Tänk så mycket av våra nyhetsrapporteringen som handlar om invandringens och islams negativa påverkan på det svenska samhället. Varje dag är det något nytt. För någon vecka sen berättades det om att 15 familjer sades upp från sina lägenheter i Örebro på grund av att dom vägrade att följa reglerna i fråga om sophanteringen. Trots många försök att stävja missbruk med att slänga all sorts sopor i korridorer/trapphus så sattes kameraövervakning in, och det hjälpte inte heller. Så nu får dom lämna sina lägenheter. Är det någon som i likhet med mig tror att det handlar om människor från MENA? Ytterst tror jag det handlar om trots, dessa människor tänker ta mig fan inte låta sig styras av våra "kristna" regler. Dom är muslimer, och en muslim skall ingen "svennebanan" ens tänka på att tillrättavisa eller kränka.
En taxichaufför i Malmö ertappades av en polis när han slängde ut skräp genom bilfönstret. Han fick en ordningsbot, som han vägrade att betala, så fallet går nu till Domstol. Jag tror att taxichauffören är en stolt muslim som hellre tar ett högre bötesbelopp från Domstolen, än att ge en svensk polis rätt att kränka honom i första läget. Ja, så tror jag.
Men roten till det onda stavas nu och alltid - islam! Det finns, som någon påpekat i tråden ingen "snäll" variant av islam, ingen "islam-light". Däremot finns det människor från den muslimska världen som inte tar så hårt på religionen, men islam har bakbundit dom också. Man kan inte gå ut och kritisera islam, imamer, företrädare och framför allt fäder har alltid tolkningsföreträde. Det kallas Fatwa, och det fick Fadime erfara.

 
Ingen bild

Lena

17 juni 2017 12:50

Håller med till 100% om att det kann säkert räknas i 10 000 tusentals anhängare även om alla inte är potentiella terrorister i meningen att de kör in i folkhav i akt o men att mörda så många som möjligt.
Tror att supporters/anhängare av något slag (att visa vilken sida man står på)är betydligt fler. räknas säkert i 100 000 tals. Se bara på alla kvinnor i heltäckande klädsel, eller bara i huvudbonader för att täcka håret. Igår så jag en ung muslimskt tjej, hon bar dessa mörka benkläder som vi förr kallade kalasbyxor och som avslöjar hela kroppsformen från midjan och neråt. Sedan en taijt tröja men förstås huvudduk för att vis att hon var minsann en from muslim. Tror inte det. Det är för att visa sympati med jihadisternas önskemål. Dessa kvinnor är galna som går med på det.

 
Ingen bild

Lena

17 juni 2017 13:05

Här en avpolleterad politruk som gjorde Sverige och samhället oerhört mycket illa, en jihadistsympatisör och svenskhatare, i hemlighet förstås. Nu kräver han MER betalt i fallskärmen och han får redan 127 000.

http://avpixlat.info/2017/06/16/mehemet-kaplan-kraver-mer-i-fallskarm-av-skattebetalarna/

 
Ingen bild

Lena

17 juni 2017 13:14

Fantastisk bild du fått tag på, Thoralf, den säger ju allt om dessa våldsverkare och mördare. NO Demokracy -We just want islam! Ja och om de åker hem till sin hemländer får de ju just det! Ingen demokrati men en massa islam!

 
Ingen bild

Lena

17 juni 2017 13:28

Visste ni att Anders Ygeman hade ett 30-tal anmärkningar hos Kronofogden mellan 1987 och 1994? Läs Ann Helenas blogg, en gammal DN-journalist.

http://annhelenarudberg2.blogspotse/2017/06/anders-ygeman-en-riktig-skurk.html

 
Ingen bild

Laglydig

17 juni 2017 13:47

Om det är 300 "Göteborgare" som stridit för IS så förstår man väl att det IS har ett antal tusen anhängare.
Krama på du Alice Bah Kuhnke.

Bättre länk om Anders Ygemans historia:
http://www.expressen.se/nyheter/snickarnas-miljonskulder-25-ar-efter-braket-med-ygeman/

 
Ingen bild

S-E Karlsson

17 juni 2017 13:47

Ernman kanske ska dämpa sej lite ,har läst nånstans att hon har älsklingar boende på sitt sommarställe i Stockholms skärgård !

 
Ingen bild

calle

17 juni 2017 13:48

den hårda tolkningen av Islam, är nog maktelitens verktyg för att hålla hela världens befolkning i ett hjärngrepp.

här där jag bor, som 7 klöverns har gjort om från arbetarbostadsområde till mångkulturellt utanförskapsområde, kommer många många att rösta på SD! även dom med invandrarbakgrund.

så frågan är vilken låt skall sd spela när de vinner valet 2018? tips är denna.
https://www.youtube.com/watch?v=Um7pMggPnug

 
Ingen bild

Be bapp a lu lu

17 juni 2017 13:48

Ja intressant om lyssnar till hela SÄPOchefens utspel om vilka det är som är de mest potenta terroristerna ja unga män och kvinnor som födda i Sverige.. Och de radikaliseras främst genom medier som internet, inte via moskéer.. Så att dra upp dessa flyktingströmmar och raljera över sunnimosken här i Kalmar som vädjar om lugn och ro är som när FAN läser bibeln.. Men vi har ju ett annat aktuellt integrationsproblem nämligen Nazisterna som till och med accepteras i Almedalen, när kommer fördömanden om dem? Ja herre gud Thoralf vad håller på att hända med vårt älskade Sverige.

Thoralf Alfsson

17 juni 2017 14:24

Jaha, du menar att det etniska svenskar som radikaliseras. Det är väl allmänt känt att andra generationens invandrare ofta radikaliseras och det har inget med flyktingströmmar att göra menar du?

Jag får förklara för dig att utan flyktingströmmar hade vi heller inga andra generationens invandrare med muslimsk bakgrund som kan radikaliseras av det muslimska parallellsamhället och islamistiska nätsidor.

Sedan får du ju gärna ge en källa till vart sunnimosken i Kalmar vädjar om lugn och ro.

 
Ingen bild

Leif W

17 juni 2017 13:51

Vem kan man lita på?
Ja, varför skulle antalet våldsbejakande islamister i vårt land vara korrekt uppskattat nu, då antalet de tydligen varit under estimerat en längre tid!? Sverige behöver en öppen och tydlig politik som tar avstånd från extremism, ett sätt är att reglera och begränsa litteratur och kulturföreningar som främjar och uppmanar till våldsaktioner.

 
Ingen bild

Tobbe S

17 juni 2017 14:36

Det är inte bara Radio Kalmar som är skitnödiga. Även P4 Sörmland tycks ha drabbats av samma åkomma, fast snäppet värre. Jag har haft en dust med P4 Sörmland, efter att ha påpekat att de mörkat om den kommunanställde terroristkramaren hos Eskilstuna Kommun. Jag skrev på deras facebook om imamen Galal Faris, som är imam vid Al-Rahman moskén på Järntorget i Eskilstuna. Jag berättade om att hans jobb innebar att han har tillgång till ritningar på alla skyddsvärda byggnader i Eskilstuna. Jag berättade om hans meddelanden på facebook med en medeltida kvinnosyn och jag skrev om imamens son Karzan Fares, som anslöt sig till mördarsekten ISIS och som dödades i Syrien som medlem i sekten. Jag skrev också om pappans stolthet över sonens martyrdöd. Allt togs bort vartefter och de skrev till mig att jag inte hade täckning och att jag for ut i hat och att jag höll en aggresiv ton. Sedan blockerade de mig.
Så här skrev P4 Sörmlands chefsjournalist till mig: "Det som varit problemet med en del av dina inlägg är som vi förklarat att du i våra FB-flöden publicerar uppgifter som antingen inte är helt korrekta eller detaljer som vi inte vill berätta då de inte är relevanta i sammanhanget.
Jag beklagar att vi till slut var tvungna att blockera dig. Men det blir till slut ohållbart att i en offentlig tråd på FB diskutera den här frågan."
Jornalisterna.... De är inte skitnödiga. De är vettskrämda, ryggradslösa och törs ingenting. Skräpjournalister!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 juni 2017 14:55

@Be bapp a lu lu Lördag 17 juni 13:48

"Så att dra upp dessa flyktingströmmar och raljera över sunnimosken här i Kalmar som vädjar om lugn och ro är som när FAN läser bibeln.."

Hur vet du det? Är du kanske rent av lite dum? Har du tillgång till hemlig avlysning av alla politiska moskéer i Sverige? Den politiska moskén i Hässleholmen bedriver enligt Säpo subversiv verksamhet kopplat till Muslimska Brödraskapet.

Den sortens aningslöshet och desinformation du sprider är beklämmande. Sorgligt helt enkelt.

 
Ingen bild

Olov B

17 juni 2017 15:43

Hur i all sin dar kan vi ha en sådan minister? Att inte folk går ut och kräver avgång?

"Ygeman smet från hyra och hade ett 30-tal anmärkningar hos Kronofogden"

http://cornucopia.cornubot.se/2017/06/ygeman-smet-fran-hyra-och-hade-ett-30.html

 
Ingen bild

Niklas R

17 juni 2017 17:02

Varför är du förvånad över att socialister skickar dig länkar på socialistiska sidor? Detta med att nazister skulle vara höger är något som socialisterna började med efter att Tyskland förlorat kriget. Rent ideologiskt så är den största skillnaden mellan nazister och kommunister med vem man ska börja massmorden med. Nazisterna vill börja med judarna, kommunisterna vill börja med klassfienderna. Bortsett från det så är det inga större skillnader mellan dessa två socialistiska ideologier.

 
Ingen bild

Be bapp a lu lu

17 juni 2017 17:05

Helt rätt Thoralf, utan folkvandringar hade vi inte bott här, inte nån. Att människor radikaliseras är ju inte ett muslimskt fenomen som sagt med tanke på nazisterna, men de är helt ok?

Ja jag har pratat med en del som går till moskén och det de vill är att ha lugn och ro. De upplever tyvärr att de under senare år utsatts för ökat hatbrott, varför de inte gärna vill vara föremål för tex. dina uthängningar.


Thoralf Alfsson

17 juni 2017 19:10

Kan du inte berätta vad det är för hatbrott som dina muslimska vänner blivit utsatta för i Kalmar? Jag vill gärna få en uppfattning om vad det kan vara. Jag kan inte dra mig till minnes några tidningsartiklar eller polisanmälningar om hatbrott mot muslimer i Kalmar. Men jag kanske har missat något. Berätta!

Varför gömmer sig de ansvariga för media och allmänheten? Varför har de inte gjort något för att vissa att de arbetar emot radikalisering och mot IS/ISIS/Daesh?

Varför anpassar de sig inte till Sverige? Varför har de sökt sig till Sverige om de inte vill assimilera sig i Sverige?

 
Ingen bild

Tobbe S

17 juni 2017 17:22

Tillägg: Eskilstuna Kommun har i ett internt mail, till samtliga anställda, bekräftat att mannen är imam vid Al-Rahman moskén i Eskilstuna. De har också stängt av honom från vidare arbete, under utredningen.

 
Ingen bild

Mr T

17 juni 2017 17:24

I Köln i Tyskland skulle det i lördags arrangeras en fredsdemonstration mot terrorister av muslimer för att man ville visa hur mycket muslimerna är emot terrorn som vi upplever runt om i Europa. Till demonstrationen kom det ett par hundra totalt, de flesta av deltagarna var tyska journalister:
http://www.focus.de/politik/videos/in-koeln-zunaechst-nur-einige-hundert-menschen-bei-friedensmarsch_id_7254011.html
Vidare vill jag hänvisa till Milton Friedman, en av våra största ekonomer någonsin, som dog 2006 – han har till och med fått Nobelpriset. Han förklarar här varför länder som Sverige inte ska öppna sina gränser för invandrare som vill ta sig hit:
https://www.libertarianism.org/media/video-collection/milton-friedman-what-is-america

 
Ingen bild

Tony

17 juni 2017 17:24

Malena Ernman är en tragisk varelse!

 
Ingen bild

Pepparholm

17 juni 2017 17:32

När man på Ledarsidorna.se läser Johan Westerholms "avrättning" av landets Psykologiska Försvar så kan är det helt klart, att vår nuvarande statsminister kan aldrig som en företrädare, än en gång ljuga om att "vår beredskap är god".

 
Ingen bild

Lasse P

17 juni 2017 18:25

RÖSTA på SVERIGEDEMOKRATERNA detta val ni som missade det förra gången.Jag kan lova er att det blir ändring,för då ska alla gangster och islamister ut ur Sverige. Men gå och rösta o låt er ej ligga på sofflocket så det blir en fullständigt ändring.

 
Ingen bild

steve

17 juni 2017 18:33

Nu kommer den enda polisstationen på hela Järvafältet som inkluderar förorterna Rinkeby, Tensta, Hjulsta, Kista, Husby och Akalla att läggas ned. Flytten har redan påbörjats till Solna.
Vi får väl se det som nya krafter från Eliasson och Ygeman, att bekämpa kriminaliteten och mördandet här förutom den växande jihadismen.

 
Ingen bild

Observer

17 juni 2017 18:56

ÄR DET INTE UPPENBART ATT ETABLISSEMANGET/NUVARANDE POLITIKER MEDVETET MEDVERKAR TILL ATT VÅRT LAND SKALL FALLA.
-Tycker folkets demonsration el SD nu skall agera med styrka för att avsätta dessa kriminella oduglingar!

 
Ingen bild

Thoralf A

17 juni 2017 19:05

Mojo eller skall vi säga Mike Waxman.

Visst är det ett självmål att du läser nazistiska propaganda sidor på nätet och dessutom skickar länkar till mig i kommentarerna. Men som många skriver så är det inte så stor skillnad mellan nazister och kommunister.

För det först borde du begripa att jag aldrig godkänner kommentarer med länkar till nazistiska webbsidor oavsett vad det är för texter och ämnen.
För det andra så är det faktiskt jag som styr över min egen blogg. Den som inte är nöjd med det får söka sig andra kanaler om man inte håller sig till mitt regelverk.

 
Ingen bild

Observer

17 juni 2017 19:11

FRIDOLIN:

"Svenskarna måste lära sig vad som är sant och falskt"

....Haha, -Jag instämmer!

Dessutom (Vi kan inte ha en minister som säger att det kommer finnas mera olast än fisk i haven om 30 år)

N Y V A L

 
Ingen bild

Pepparholm

17 juni 2017 19:57

#Observer - Nu ska ju Fridolin dessutom fixa grundvattnet i hela landet för 200 Mkr. Det blir väl som med skolan som han skulle fixa på 100 dagar.

Nu läste jag - vad jag tror är fakta i ämnet - att för 50 år sedan så var det samma läge med grundvattnet. Så är det - allt på vår jord går i perioder utan mänsklig påverkan. Det är enbart okunnigt att försöka göra politik av detta.

 
Ingen bild

calle

17 juni 2017 20:07

nya blivande statsministern talar i järva:
https://www.svtplay.se/video/14045247/jarvaveckan/jarvaveckan-jimmie-akesson-sd

 
Ingen bild

Tony

17 juni 2017 20:16

Propagandakanalen SVT förnekar sig inte,
när Jimmie Åkesson idag talade på Järva veckan
var det inför den största publiken på hela
veckan, men det dom tog upp var att polisen fick
ingripa mot en stökig person som ropade slagord?
Alltså inte att Jimmie talade inför den största
publiken, det gäller att hitta dom små sakerna
så att det positiva inte spiller på SD?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

17 juni 2017 20:36

Ygeman "Det är allvarligt" !
Ja,och !
Men ingenting görs.
Löfven "Detta kommer vi aldrig att acceptera"
Men ingenting görs.
Vi som är "lugn & robejakande" vill inte ha en massa potentiella mördare i vårt land.
Vi "våldsbenekande" tröttnar .
Fy faan vilken lek med ord det är för att det inte ska låta så hemskt.

 
Ingen bild

Klas

17 juni 2017 21:17

https://www.google.se/amp/www.independent.co.uk/news/world/middle-east/20-million-muslims-march-against-isis-arbaeen-pilgrimage-iraq-karbala-a7436561.html%3Famp

 
Ingen bild

SR-Jimmie=Rasist

17 juni 2017 22:12

Kan vara fejk?Dock en mörk hand som håller i plakatet.
https://pbs.twimg.com/media/DCisakMXUAIX7t0.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DCi58ZcXgAAz6JA.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DCi1MbeWsAA9Hc2.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DCiw91mXgAMzjCK.jpg
https://twitter.com/PhsStud/status/876139710627926018

 
Ingen bild

K-G Bergström-Jimmie Åkesson slog publikrekord

17 juni 2017 22:22

Jimmie Åkesson slog publikrekord hittills under politikerveckan i Järva. Men det betyder inte att alla var där för att heja på honom.
http://www.expressen.se/kronikorer/k-g-bergstrom/uppenbart-att-han-forsoker-varva-fler-socialdemokrater/
Nähä,vem hejade de då på?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 juni 2017 22:59

@Christer Lördag 17 juni 12:3

Instämmer i allt du skriver. Tyvärr :-(

 
Ingen bild

Fredde

17 juni 2017 23:26

Thoralf: verkar det fortfarande vara många fler besökare i källarmoskén än tillåtet, trots att de blivit tillsagda?

Är det förresten bara män, eller finns där kvinnor också?
Om inte: vad säger PK-maffian och media om detta?

Var är jämställdheten?

Thoralf Alfsson

18 juni 2017 00:21

Ytterst få kvinnor. Har ingen koll på antalet besökare idag.

 
Ingen bild

Baloo

18 juni 2017 01:20

Johan Persson med följe är säkert inbjudna på fredagskvisten och bjuds på Halalkött och orientaliska desserter. Då vill man inte förstöra något och Baromtern och pampen är ju ett allierat gäng, det vet alla. Praktikanten Blank kanske också är inbjuden!?!

 
Ingen bild

Björn

18 juni 2017 02:36

Så "vad kommer Anders Ygeman och regeringen att göra".
Inget. Tror nämligen inte att de vet vad de ska göra. Att haspla ur sig att det är alvarligt är ju en sak man gör för att det åtminstone ska låta som om man är bekymrade och tar saken på högsta allvar. Men gör dom det? I dessa tider är det lätt att bli lite konspiratorisk.
Socialdemokraterna är ett parti med snart 140 år på nacken och som dessutom innehaft regeringsmakten oavbrutet I 40 år mellan 1936 - 1976. Partiet borde ha en enorm kunskapserfarenhet. Men det verkar ju som att dagens politiker är helt historielösa och vet man verkligen vad som händer I omvärlden? Ibland undrar man ju.
Att "Mota Olle I grind" innebär ju att man gör en åtgärd för att förhoppningsvis slippa ett framtida bekymmer. Men vad har vår regeringen egentligen gjort? Sedan början av 80-talet har vi haft flera socialdemokratiska regeringar. Vad har de gjort? Nu står vi ju här med problem som hopar sig lite här och där. Det är ju inte bara hotet från islamister, vi har ju också en brottslighet med en överrepresentation av gärningsmän med utländsk bakgrund. En framtida regering kommer att få enorma problem att försöka lösa alla dessa problem. Fattas bara att vi också får en ordentlig lågkonjunktur.
Muslimer och kristna har ju försökt att bekämpa varandra I över 1000 år, så vad är nytt.

 
Ingen bild

Tony

18 juni 2017 09:17

Björn:

Ja det nya är väl att Svenska Kyrkan med den nya ärkebiskopen ger efter och tassar inför Medeltids religionen Islam, och det är illavarslande!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

18 juni 2017 09:34

Ja,ja, vart har pratet om vårt ansvar ,det är en utmaning , Sverige är rikt ,vi måste visa att vi är goda ,Sverige är till för alla ,vi måste ha öppna gränser , tagit vägen plötsligt hörs inget av detta !

 
Ingen bild

s29

18 juni 2017 22:15

Ja du S-E Karlsson dom är många som säger att Sverige är rikt.Man kan undra varför vi lånar en massa Petrodollars.Läste på en Amerikans ekonomirapport att dom ska försöka få Riksbanker att investera våra pensionspengar i "junk bonds" skräpaktier.Sen när dom flyttat pengarna så lägger dom ner skitföretagen.Och våran s,k Statsminister har höjt sin lön igen.

 
Ingen bild

Gnorfel

20 juni 2017 08:18

Jag har slutat bry mig... jag undviker bara alla muslimer. Det finns ingenting att hämta från den gruppen som är värt att riskera liv o lem för.

det enda sättet någon skulle kunna tvinga mig att socialicera med en muslim, är om de dömer mig till fängelse - och jag blir placerad i samma cell som en mussepigganhängare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 15:57


  På bilden finns bara männen med. Kvinnorna fick stå ca 50 meter ifrån männen och imamen som talade och gapade i högtalarna. Foto Privat.   Jag har idag kontaktats av flera boende i Norrliden som varit upprörda över att det idag på morgonen k...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 07:50


    Det finns mycket konstigt folk. Igår kväll stannade jag till vid Kalmar tingsrätt för att ta några bilder av byggnaden som jag skulle ha till en grej som vi skall ha i valrörelsen. Då stannar en bil och en man med ett aggressivt sätt hoppar ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se