thoralf

Direktlänk till inlägg 7 mars 2017

FÖRSÖKTE STOPPA DETALJPLAN IDAG

Av Thoralf Alfsson - 7 mars 2017 22:01


Min reservationstext vid kommunstyrelsen idag.


Just nu är närmare 1 000 bostäder i produktion inom Kalmar kommun och så gott som alla bostäder byggs inom Kalmar stad. Ytterligare detaljplaner med flera hundra bostäder har vunnit laga kraft eller kommer vinna laga kraft under 2017. Dessutom finns ytterligare detaljplaner som bearbetas av Samhällsbyggnadsförvaltningen om ytterligare ca 2 000 bostäder fram till 2019. Detaljplanen för det närbelägna så kallade Rifa-området beräknas ge 600-700 bostäder enligt uppgifter i media. Rifa-området ligger i samma stadsdel och inkräktar inte på något grönområde och borde därmed prioriteras före den aktuella detaljplanen för Oxhagen 2:1 m.fl Kungsgårdsvägen.

Den aktuella detaljplanen berör ett grönområde som pekas ut som särskilt värdefullt i Grönstrukturplanen enligt bilaga 4, som antogs under 2010. Att Grönstrukturplanen redan skulle vara inaktuell är helt orimligt och Kalmar kommun befinner sig inte heller i någon nödsituation när det gäller brist på bostäder.

 

 Att Grönstrukturplanen inte är bindande känner vi till men om Grönstrukturplanen och dess intentioner skall vara trovärdig kan inte områden som i planen betecknas som ”särskilt värdefulla i sin helhet” fullständigt nonchaleras när en detaljplan skall tas fram. Det resonemang som förs i granskningsutlåtandet är mycket märkligt.

 

”Detaljplanen strider inte mot Kommunfullmäktiges beslut angående grönstrukturplanen, eftersom det är samma instans som antar detaljplanen. Detaljplanen är samtidigt ett juridiskt bindande dokument medans grönstrukturplanen är ett planeringsunderlag (underordnad detaljplanen och översiktsplanens intentioner).”

 

Med andra ord är Grönstrukturplanen bara ett vackert ”skrytdokument” och ett spel för gallerierna, när inte tjänstemän inom Samhällsbyggnadsförvaltningen ens försöker följa viktiga intentioner när det gäller stadens utveckling som fastslås i Grönstrukturplanen. 

 


Med tanke på det stora antalet inkomna synpunkter på detaljplanen under samrådstiden, de två granskningstiderna och den demonstration som hållits mot detaljplanen är det ingen djärv gissning att det kommer in överklaganden av detaljplanen från de boende. Kalmar kommun borde därför lägga mer energi på en ny detaljplan på den så kallade Rifa-tomten om man vill få igenom en detaljplan utan många överklaganden. En detaljplan för Rifa-området utan överklagan kan till och med vinna laga kraft innan den nu aktuella detaljplanen. Tänk om och gör rätt!

 

Att som förvaltningen i sina svar till berörda/klagande hänvisa till att Kalmar kommun har som mål att ha laga kraftvunna detaljplaner som skall ge 2 500 bostäder fram till 2018 är inget argument för att bebygga utpekade grönområden som pekas ut som värdefulla i Grönstrukturplanen. Det är heller inte första gången som intentionerna i Grönstrukturplanen åsidosätts. Det har snarare blivit regel än undantag under styret av det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson.

 

Med tanke på det stora antalet bostäder som just nu produceras eller som redan finns planerade anser vi att risken är stor för att en överexploatering kan uppstå ganska snart på bostadsmarknaden. På grund av att detta grönområde också pekas ut i Grönstrukturplanen som särskilt värdefullt bör kommunen vänta med att ta beslut om denna detaljplan eller minska detaljplanens omfattning radikalt.

Vi ifrågasätter också om inte en Miljökonsekvensbeskrivning behöver genomföras.

Sverigedemokraterna anser att detaljplanen bör ändras så att grönområdet bibehålles i så stor utsträckning som möjligt. För att uppnå detta anser vi att endast de två husen i södra delen av området som ligger närmast Perstorpsvägen kan byggas.

 



Sverigedemokraterna yrkar i första hand på en återremiss av detaljplanen enligt ovanstående förslag med att endast de två husen vid Perstorpsvägen byggs och i andra hand avslag på detaljplanen om ärendet skall avgöras idag.


 
 
Ingen bild

Lasse P

8 mars 2017 00:14

Vem fan har råd att bosätta sig i dessa lägenheter.Jag hörde att det är dom som har gjort en helomvändning i nya höghuset vid Lassarettet.När dom räknat på vad kostar med varmvatten och el så vad det stopp.

 
Ingen bild

Björn

8 mars 2017 01:22

Idag byggs det för fullt i många av våra kommuner, men ändå räcker inte bostäderna till. Grönområden får ge vika för nya bostadsområden.
Men hur ska vi ge våra barn, som idag är nyfödda och som om ca 20 år vill kunna flytta hemmifrån, en bostad. Är det många köande idag till bostäderna, hur kommer det då inte att se ut om 15 - 20 år. Vilka grönområden ska vi då bebygga.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 mars 2017 01:25

Annat ämne:
Uppsalabor startar medborgargarde - ska rena upp bland ensamkommande muslimska heroinister.

"–Det finns grupperingar som är klara att dra ut och rensa upp runt Resecentrum. Det här har har gått för långt nu och något måste göras. Kolla runt om i stan vad som händer. Folk vågar inte gå hem från stan längre utan är rädda att bli påhoppade."

http://24uppsala.se/2017/03/07/avslojar-ett-stort-antal-personer-rustar-ska-rensa-upp-kring-resecentrum/

Det Ygeman och Eliasson inte klarar av överlåter dessa clowner till allmänheten att fixa. Först då blir det verkstad!

SVT och liknande lögnmedia gör stor sak av att alkoholkonsumtionen minskar bland ungdomar i Sverige. Att många muslimer och araber i stället använder hasch och heroin talar man däremot tyst om.

Att var och varannan arab/muslim röker cigaretter talas det också tyst om. När denna ständigt växande grupp storkonsumenter får KOL eller cancer – vem skall då betala?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 mars 2017 01:57

Här har ni ett exempel på hur bland annat fascistiska Expo försöker styra svensk politik, sannolikt på uppdrag av Stefan Löfvens pajasministär.

SD-politiker spred fakta som vänstern inte vill höra – anklagas för "rasism"
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/sd-kommunalrad-sprider-myter-om-afrikaners-iq

Hässleholm. Ringer det några klockor? SD har nyligen gjort en politisk inbrytning i Hässleholm och fått inflytande. Då ringer man Expo med instruktionen att misskreditera kommunalrådet. Helt enligt principen att ”stämma i bäcken”

Kommunalrådet ska ha delat en artikel på Fria Tider om att araber och afrikaner har lägre IQ, därav svårigheten att anpassa sig till vårt karga nordiska intellektuella klimat.

https://goo.gl/8i5tSJ
http://www.friatider.se/sd-politiker-spred-fakta-som-v-nstern-inte-vill-h-ra-anklagas-f-r-rasism

Vet ni vad? Tänk om det är sant det som står i artikeln.

Då har vi problem.

 
Ingen bild

Lena

8 mars 2017 05:14

Det är verkligen ett sorgearbete det här med alla människor som saknar förmåga till förstå vad som händer. Svårt att stå ut att behöva umgås med dem. Inte kan man kommunicera heller med dem för de kommer med sina "oneliners" sedan inbillar de sig att de förklarat sina tankar färdigt och alla förstår dem... Men man får väl säga som Jesus sa; Fader, förlåt dem för de fattar inte bättre.

 
Ingen bild

Knaster

8 mars 2017 05:52

Normutbildning idag på jobbet. Mer hjärntvätt!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

8 mars 2017 06:19

Jag har inte läst något om att bilskollärare har blivit hotade !

I linje med att p-lisor,TV-kontrollanter blir hotade borde lärare på bilskolorna också bli det om dom kuggar "fel" elever.

Någon initierad kan väl delge oss stämningarna på bilskolorna i Sverige !

 
Ingen bild

Fredde

8 mars 2017 07:43

Shit, nu försvann hela mitt inlägg medan jag skrev! Igen!
Irriterande!

 
Ingen bild

Fredde

8 mars 2017 07:49

Miljöpartiet är lustiga. De står inte vid sitt ord.

Först säger de sig vilja skydda grönområden, sedan vill de bebygga dem.
De vill inte ha träd längs Ängöleden, och de vill ha höghus i grönområden. Var är den röda tråden?

T.ex fick inte Olgas kiosk bygga till 32 kvadratmeter, för det är ett grönområde, sedan ska det byggas 4-våningshus i samma område!!

Jag skulle gärna se att Sverigedemokraterna sprider information om svek och brutna vallöften som andra partier ägnar sig åt, och även lyfter fram hur många kriminella 7-klövern har.
Något som de påstår om SD hela tiden.

Ungefär som Pettersson gör:
https://petterssonsblogg.se/2012/12/30/nu-granskar-vi-mp/

 
Ingen bild

Mojo

8 mars 2017 09:24

Cosmik Debris:Dina svenska vänner's supande kostar oss svenska medborgare 50 miljarder/år. https://www.svd.se/supen-kostar-50-miljarder
Snacka inte om muslimska heroinister,du gör dig bara ännu dummare,det räcker med all annan skit du levererar.

Att afrikaner och araber inte passar i "vårt karga intellektuella klimat" visar vilken svensk begåvning du är(skämt) ! Vad har karga med intellekt att göra ? Du har defenitivt inget intellekt så stäng igen,du luktar väldigt illa.
Gå en SFI kurs med flyktingar så kanske du lär di lite svenska.

PS:Bor du i Sverige eller är du utlandssvensk ? Bor du utomlands tycker jag du ska dra igen din käft för då luktar det riktigt illa om dig.

 
Ingen bild

Onkel Sven

8 mars 2017 11:09

Lyssnade igår på Ylva Johansson men vet ännu idag inte vad hon pratade om ! Allt är som vanligt !

 
Ingen bild

s29

8 mars 2017 11:35

Ja det är märkligt att man bygger så mycket bostäder.Ogliarkerna som styr vår ekonomi samt PK korrekta slöhjärnor har ju spått att det endast kommer finnas 4,5 milj människor i Sverige 2025.Bra sgerat i KF.

 
Ingen bild

Hacke

8 mars 2017 12:53

Lite OT. Idag är det Internationella kvinnodagen. Själv efterlyser jag en enda stackars dag på året då feminism inte står högst upp på dagordningen.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 mars 2017 15:00

@Mojo Onsdag 8 mars 09:24
"Gå en SFI kurs med flyktingar så kanske du lär di lite svenska."

Pajas! Trampade jag på en öm tå?

"Cosmik Debris:Dina svenska vänner's supande kostar oss svenska medborgare 50 miljarder/år.”

Migrationsverket fick förra året 73 MILJARDER. Som alla vet så stannar inte notan för den katastrofala invandringen där. Sannolikt kostar den Sveriges skattebetalare minst 200 MILJARDER per år.

Jag dricker för övrigt inte alkohol.

Länka gärna till undersökningar som visar att Richard Lynn och Tatu Vanhanen(som SD:s Ulf Erlandsson länkade till)har fel. Fram till dess håller du förslagsvis käften.

Jag skrev om och länkade till en nyhet. Jag skapade den inte.

Det borde du ha begripit.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 mars 2017 15:20

Tips till Mojo.
Lyssna gärna på Ingrid & Conrad som tar upp detta. (tidskod 63,56)


https://goo.gl/PXoW6K
https://soundcloud.com/ingridochconrad/feminism-aer-inte

:-)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 mars 2017 15:42

@MojoOnsdag 8 mars 09:24

Synonym till karg är bland annat hård. Det var hård jag avsåg. Jag kunde faktiskt ha valt ett annat ord - så även du hade begripit. Om du vill göra stor sak av det är det ditt problem. Att du inte har annat att anmärka på är typiskt när man är tomhänt.

 
Ingen bild

Ubbe

8 mars 2017 15:47

Dywik är tyvärr inte ett dugg bättre än Johan Persson. Dom sitter alla i samma båt och är lika korrupta hela sjuklövern.

Thoralf Alfsson

8 mars 2017 16:07

Nej, den uppfattningen delar jag inte.

 
Ingen bild

Lena

8 mars 2017 16:22

@Mojo 09.34 Det står inget i artikeln om de har dragit av för all skatt man betalar som är skyhög.
1 liter vit ca 26 kr + punktskatt vid införsel 31 kr + en mindre andel till tullen. För Stark vin är den över 50kr + punktskatt 67 kr + lite till tullen. Starksprit är väl minst 90% av priset du betalar som är skatt.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Alkoholskatt#skatt_p.C3A5_vin

Kan tänka mig att de som får problem ändå redan betalt det mesta av kostnaderna. Detsamma med rökarna.

 
Ingen bild

Lena

8 mars 2017 17:35

Intressant intervju av Tim Pool som är utskickad av Infowars, denna gång frågar han en akademisk psykolog om situationen i Sverige. Han har så rätt.

https://www.youtube.com/watch?v=Mo2PlkMysJQ

 
Ingen bild

Observer

8 mars 2017 17:55

@Thoralf: Går det inte lagligt för SD att t.ex stämma staten/regeringen för att de har misslyckats?
Jag menar inte minst ekonomiskt. För hade regeringen varit ett företag man anlitat skulle de fått sparken på stående fot p.g.a dåligt utfört jobb!!
Att påtvingad multikultur inte fungerar, Ja det har väl varit klart rätt länge. Det vore kanske något man kunde börja titta på från SD?

SKULE MULTIKULTUR FUNGERA SÅ SKULLE MALMÖ VARA SVERIGES PÄRLA.
DE SKULLE HA BÄST SKOLOR OCH SJUKVÅRD. DE SKULLE HA DEN BÄSTA EKONOMIN OCH LÄGSTA SKATTER.

Regeringen ljuger & förstör.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

8 mars 2017 18:20

Mojo
Hur mycket betalar dina heronistkompisar i skatt?
Och vilket språk, vilken upprördhet, oj oj.
Önska dej en synonymbok som julklapp.
Men du får nog aldrig julklappar.
Med Mojo har ordet - byfåne fått en ny innebörd!

 
Ingen bild

Stormuffa

8 mars 2017 18:47

Mojo
1. Det är skillnad på intellekt, intellektuell, intelligens och intelligenskvot (IQ). Googla!

Den stora frågan är om intelligens ärvs genom generna, eller om den är något som förvärvas med start efter födelsen. Lite populärt uttryckt
"Arv eller miljö"
Det finns väldigt många studier gjorda som tydligt visar att intelligens är något man föds med. Hur den sedan tas tillvara beror på bl a miljöfaktorer.

Av uppenbar anledning är det tabu att prata om att olika etniska grupper generellt har olika intelligens. Låt mig kalla det för IQ, så blir det lite kortare.

När det gäller andra ärftliga egenskaper så är det inte samma hyschande.
Tag negrer från nordöstra afrika. Deras genuppsättning gör dem till lysande långdistanslöpare. Genom naturens urval har de som kunnat springa länge klarat sig bättre och fått fler barn.
Om man istället ser på negrer från nordvästra afrika är de inte bra på att springa länge och uthålligt. Däremot är de en rackare på att sprinta korta distanser i hög fart. Nästan alla sprinter har sina gener från den här trakten.

De som lever i ökenlandskap har stora näsor så den varma luften kyls av något innan den når lungorna. Överlevnad är lättare för de med stora kranar.

Inuiter å andra sidan har små näsor. För dem är det nackdel med något som sticker ut och fryser bort.

Nordbor har vit hud för att vi under den snåla solen ska få i oss nödvändiga vitaminer. För oss är det illa att obetäckt vistas runt ekvatorn.

Negrerna söder om sahara har mörk hud, ju närmare ekevatorn desto mörkare. Mörk hud gör motstånd mot den starka solen.

Mörkhudade som bosätter sig i länder med svagare sol kommer att lida stora brister eftersom deras mörka hud hämmar upptagandet av livsviktiga vitaminer.

Allt det jag skrivit ovan är sanna saker och inga myter. Tänk på att människan har utvecklats under 10.000-tals år. Det finns väl ingen som säger emot?

IQ då. Ja då kommer vi in på ett känsligt område. Därför att rasister kan använda sig av IQ mätningar för att peka ut vissa folkslag som sämre, dummare etc.
Men man måste leva i en konstig bubbla om man förnekar att däggdjur ärver egenskaper från sina "föräldrar". Tänk bara på all avel som vi hållt på med i åtminstone 5.000 år. Till de egenskaper man ärver hör så klart även intelligens. Nu visar gjorda mätningar att inom vissa folkgrupper har en högre intelligens nedärvts än inom andra. Bästa exemplet är judarna i England. Som alla vet, bör veta i alla fall, så har judar behandlats illa. Men de smartaste av dem lyckades bättre än andra och kunde hålla liv fler barn än de som inte var så smarta. På så sätt kom det sig att judarna idag snittar 105 i IQ. Svenskarnas IQ är sjunkande och jag tror vi idag har 98. En god välfärd gör att fler, som annars hade dött, kan bli föräldrar. Ja, jag vet att detta låter hemskt. Fruktansvärt egentligen. Det tyckte inte Himmler som glatt gav sig i kast med att massmörda utvecklingstörda.

Araber ligger väl på ca 80, och somalier på 68. Detta är snittvärden för befolkningsgrupperna i stort. IQ gynnas absolut inte av kusingiften. De leder bara bakåt och nedåt. Detta är ett faktum i t ex Pakistan.

Nu vill du säkert tro att allt detta är en myt. Kanske kan du ändra uppfattning något om du sitter lugnt och tänker efter. Sker det någon positiv utveckling överhuvudtaget i länder med IQ under 90? Uppfinningar, konstruktioner, dammbyggen, kraftstationer, sjukvård, produktion. Hur många arabiska eller afrikanska bilmärken känner du till? Kylskåp? Tvättmaskiner?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 mars 2017 19:10

@Stormuffa Onsdag 8 mars 18:47

När skolkaoset, ”kamelparker” och andra mer eller mindre bisarra integrationsprojekt nått vägs ände - återstår inte så många förklaringar.

I dessa förklaringar kommer vi obönhörligen att hamna - förr eller senare. Men som vanligt i Sverige måste problemet bli outhärdligt först.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

8 mars 2017 19:18

Jag köpte ett skärbräde i Jordanien.
I cederträ, måste vara högteknologi?
Men det var nog importerat till Jordanien.

Men för övrigt trivs vi här,
I våra sandgropar med getskinn över!

 
Ingen bild

norrlandskusten

8 mars 2017 19:19

Bra Thoralf. Sverige är färdigbyggt sedan länge.
Det viktigaste i dag är 1) att se till att alla som kommit hit på oriktiga grunder åker hem (skulle inte bli förvånad om det rör sig 1,5 miljoner människor), och 2) att stoppa och motverka den förödande urbaniseringen/förtätningen.
Vi behöver skydda vår jordbruksmark från exploatering.
Dessutom krävs det omedelbart stopp för ytterligare rivningar av äldre fastigheter i eller nära städerna. Vidare totalt stopp för skyskrapebyggen nationellt. Det är vidrigt att se hur stadsbilden i snart sagt varje kommun förvrids.
Osvenskt - viket förstås är syftet, men gjort av människor som inte tycker om vare sig svenskarna eller landet som fött dem.
Nästa viktiga steg är att uppmuntra hemundervisning, så att svenskvänliga slipper ha barnen i hjärntvättarskolor som i dag.

 
Ingen bild

Stefan A.

8 mars 2017 20:44

Vi har fått ett nytt betongparti MP, eller snarare en kameleont från grön till betonggrå till asfalt-svart fortare än man hinner säga Romson..

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

8 mars 2017 20:53

Det brukar hävdas att det är bara en liten del av dom invandrade som ställer till med allt djä...skap och är kriminella.
Därför kan man inte stoppa invandringen.
Då är min fråga till Löfven !
Hur många mord ska ske om dan för att gränsen ska "stängas" ?

 
Ingen bild

Annelie

8 mars 2017 22:30

Vem har råd att bosätta sig där? inta jag i alla fall. Har sått i bostads kö i snart 3 år.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 mars 2017 02:32

Araber, muslimer och afrikaner har nu börjat halshugga sina meningsmotståndare. För detta belönas dessa invasiva arter troligtvis med ”modiga” 2 års fängelse. Detta besinningslösa mördande uppskattas och uppmuntras nog av signaturen ”Mojo”. Samme ”Mojo” som vill att hasch och heroinanvändandet i Sverige ska öka på bekostnad av en minskad alkoholkonsumtion. Man skrattar tydligen bättre under en skottlossning eller när man dekapiterar, om man är påtänd.

Det är dags att vi svenskar börjar se över beväpningen. Att förlita sig på Ynkeman och amatören Eliassons ”handlingskraft” och ”kraftfulla åtgärder” kan visa sig vara en dödlig felbedömning.

Alla minns afrikanen som slaktade en fredlig mamma och hennes son på IKEA.

Dubbelmordet i Hallonbergen: Kvinnan fick halsen avskuren: ”De satt och skrattade”

”När killarna blev förda till polisen visade de ingen som helst ånger eller förståelse för vad som hade hänt. Det berättar källan inom polisen för Nyheter Idag. -De var väldigt påtända när de kom in. De satt och skrattade och var riktigt påtända. Det vänder sig i magen när man vet att de är ute på gatan igen om max två år. Alla har utomvästliga namn. Jag vet att en är afrikan. Jag tror resten har bakgrund i mellanöstern eller norra Afrika, säger källan.”

http://nyheteridag.se/dubbelmordet-i-hallonbergen-kvinnan-fick-halsen-avskuren-de-satt-och-skrattade/

Just nu:

”Två personer skjutna i norra Stockholm. Sverige Två personer har skjutits i stadsdelen Kista, norra Stockholm enligt ett larm till polisen. Polisen är på plats med flera patruller och två skadade har förts till sjukhus.”

Veckans andra skottlossning alltså. Blir det veckans andra dubbelmord också? Om så är fallet applåderas det nog hejdlöst av signaturen ”Mojo”. Sannolikt hittar polisen gärningsmännen i något muslimskt getto.

 
Ingen bild

Ny info från verkligheten

9 mars 2017 03:02

Peter Springare
5 tim ·

Nu har jag åter fått tiden att räcka till för ett inlägg. Till alla er som oroligt skrivit till mig och undrat, om de militanta vänsteraktivisterna med sin hatpropaganda och angrepp på min person, samt mina chefer som vill tillvita mig brott på löpande band, lyckats få tyst på mig. Jag kan bara säga, ingen anledning till oro.
Hela här:
https://www.facebook.com/peter.springare/posts/10208578723534086

 
Ingen bild

GP granskar den korrupta socialdemokratin

9 mars 2017 03:06

Abbas Zarrinpour (S) lämnar omgående alla sina uppdrag i regionen och kommunen. Detta samtidigt som GP:s fortsatta granskning visar att han tagit ut ersättning för förlorad arbetsförtjänst både från regionen och från kommunen, för samma tid.
http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/var-p%C3%A5-marstrand-och-i-g%C3%B6teborg-samtidigt-avg%C3%A5r-1.4188244

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

9 mars 2017 07:36

Kvinnor har förstört Sverige !

Inte alla kvinnor utan kvinnorna som kan identifiera sig med AKB:s uttalande om att sin smarthet !

Bakom den vansinniga invandringen står kvinnor.
Det är kvinnor som vill öppna gränsen på vid gavel igen.
Det är kvinnor som har sett till att det fortfarande kommer in för många.

Förstörelsen av Sverige är enorm beroende på sanslösa kvinnor.

Men dom förstår inte att deras beslut har fått såna katastrofala följder.

 
Ingen bild

Tony

9 mars 2017 08:52

Mojo:

Ett mått på intellekt är att man inte skaffar fler barn än man kan försörja, och med det menar jag SJÄLV försörja!

 
Ingen bild

Lena

9 mars 2017 09:03

fyra personer mördade i Stockholm under en vecka. två unga mån skjutna i huvudet i Kista och två ihjälstuckna, varav en fick halen avskuren i Hallonbergen, ligger inte alltför långt från Kista och Rinkeby. Undrar just vilka de kan vara för nationalitet?

http://www.friatider.se/tv-m-n-skjutna-i-huvudet-i-kista

http://www.friatider.se/ena-offret-i-hallonbergen-fick-halsen-avskuren

 
Ingen bild

Lena

9 mars 2017 09:08

Såg Uppdrag Granskning igår med Janne Josefsson. I slutet av programmet säger ena brodern som fått fängelsestraff för mord (f ö såga han ut som ett monster med bl a tatueringar på ögonlocket där det stod "Game over", säger lite vilken nivå sådana personer håller sig på) han säger att han förtjänar respekt för sådana som han är "renhållningsarbetare", dvs han "tar bort" sådana som inte har på jorden att skaffa.....
Jag säger då det, vilka problem Sverige skaffat sig.

 
Ingen bild

Hexe

9 mars 2017 10:24

Håkan Karlberg gör det bättre än någon annan jag hittills läst i frågan. Tydligt, behärskat, modigt, kraftfullt, förankrat, exemplifierat, kärnfullt och utan det vanliga skyggandet. Ja, listan av beröm över texten i länken kan göras hur lång som helst.
https://detgodasamhallet.com/2017/03/09/gastskribent-hakan-karlberg-ar-vara-politiker-skyldiga-till-troloshet-mot-huvudman/

 
Ingen bild

Stefan A.

9 mars 2017 10:26

Ja Lena verkligen en kontrast till den vanliga bilden som svt mf. brukar vilja visa upp, där den välkammade och politiskt korrekt kontrollerade invandraren berättar på knagglig svenska om sina ambitioner att bli ingenjörer eller läkare mm....mm....

 
Ingen bild

Falska Nyheter

9 mars 2017 11:20


Margot Wallström (S) fördömer i skarpa ordalag de muslimska bosättningarna i svenska förorter och kräver totalt stopp för byggandet av fler bosättningar sk asylboenden på ockuperad svensk mark. Icke!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards