thoralf

Direktlänk till inlägg 10 september 2016

TRÖTT PÅ MÖRKNING OCH HYCKLERI

Av Thoralf Alfsson - 10 september 2016 01:30

 


I fredagens Barometern fanns en stor artikel om att ett ”ungdomsgäng” hotat andra ungdomar till livet i Ljungbyholm. Men av Barometerns artikel var det väldigt svårt att få några begrepp om vad det handlade om. En förälder såg dock så allvarligt på det inträffade att han kallade föräldrarna i Ljungbyholm till ett stormöte under fredagskvällen.  


I artikeln säger polisen Håkan Roupé som är gruppchef för områdespolisen i Kalmar bland annat följande.


”När det gäller förundersökningen kan jag inte gå in på den med dem heller. Där kommer vara några föräldrar som är målsägande till de drabbade och jag kan inte hindra vad de diskuterar med varandra, säger han.”

 

”Jag kan inte hindra vad de diskuterar med varandra”. Ett minst sagt märkligt uttalande. Det här fick mig att bestämma mig för att besöka föräldrarnas stormöte i Ljungbyholm. När Barometern dessutom också kallar det för ungdomsgäng ringer varningsklockorna.


Ca 50-60 föräldrar hade kommit till mötet och vissa föräldrar var väldigt upprörda över det som inträffat. Jag lyssnade enbart på deras berättelser och vad de ville åstadkomma med mötet. Polisen Håkan Roupé var också närvarande men också journalister från Barometern och Östra Småland.


När jag inatt läser deras artiklar från stormötet blir jag minst sagt förbannad över hur de förminskar föräldrarnas oro och de ”incidenter” som inträffat. Jag blir minst sagt upprörd över detta mörkande och det hyckleri som råder inom media och uppenbarligen även inom polisen.

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/stormote-efter-hot-och-oro-i-ljungbyholm/

http://www.barometern.se/kalmar/nattvandring-planeras-efter-dodshot/


En person som är placerad på ett HVB-hem i Bottorp, sannolikt av socialtjänsten i Malmö då personen enligt flera föräldrar skall komma från Rosengård, har satt en kniv mot strupen på flera ungdomar och hotat döda dem i Ljungbyholm vid minst två tillfällen på skolområdet. Han skall dessutom framfört hot via mobilen mot flera ungdomar och föräldrar. Han har dessutom inte varit ensam utan haft flera ”utlänningar” med sig enligt föräldrar.

 

Jag är dock förvånad över att föräldrarna var nöjda med polisens agerande och svar under mötet.


”Jag tycker den har tagit för stora proportioner, utan att för den sakens skull vilja marginalisera den, säger Roupé, som inte kunde berätta något från förundersökningen.”

 

Tänk att det gått så långt som att polisen tycker att det fått för stora proportioner när en kriminell person från Rosengård sätter kniven till halsen och hotar döda en kille för att han sagt att han tycker att personen inte skall cykla över kyrkogården. Dessutom att föräldrarna då blir upprörda och oroliga.


Polisen vägrar sedan också att berätta för föräldrarna om killen fortfarande finns kvar på HVB-hemmet i närområdet eller om han blivit omhändertagen på något sätt. På grund av polisens förundersökningssekretess och socialtjänsten sekretess fick föräldrarna inget besked. Oron kvarstår med andra ord även om polisen lovade att de skulle ta hand om saken.


Hade det varit mitt barn det handlat om hade jag inte varit nöjd med de svar som polisen gav. Jag hade protesterat minst sagt högljutt. Och dessutom ställt krav!


Sedan noterade jag också att vare sig rektorn eller några ansvariga från skolan fanns på plats. Ej heller några politiker från 7-klövern!


Jag blir så förbannat trött på mörkandet i media och det hyckleri som råder kring händelser där invandrarkillar står för allvarliga brott.  


Rättelse

Enligt uppgift var inte Barometern närvarande utan endast Östra Småland. Barometern har ringt upp föräldrar och polisen efter mötet med olika reaktioner från föräldrar.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 september 2016 02:28

Det tar hus i helvete när muslimska somalier anklagar svenskar(läs rasister/islamofober)för branden i deras politiska samlingslokal i Eskilstuna. När det senare visar sig att muslimerna själva är orsaken till mordbranden tystnar det omedelbart från alla håll.

Leif GW Persson sitter i Veckans Brott och anklagar den ”rasistiska” lokalbefolkning i Munkedal för mordbrand på en flyktingförläggning. Det visar sig senare att det är flyktingarna själva som tänt på. Om den arrogante "professorn" har någon som helst ryggrad ber han Munkedalsborna om ursäkt. Jag är tyvärr övertygad om att hans grandiosa självupptagenhet inte låter det göras.

Sverige är ett svårt sjukt land och journalister är den lägsta formen av liv.

Köp inte tidningar.
Säg upp TV-licensen.
Använd Adblock (Blockerar annonser)

 
Ingen bild

X

10 september 2016 05:47

Knappast förvånande.
Svensken har en prioritering.
Att vara PK-etablissemanget till lags.
Svensken begriper inte bättre.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

10 september 2016 06:38

Om det finns normal intilegens bland deltagarna på mötet lär väl SD få deras sympatier och röster 2018.

 
Ingen bild

Lena

10 september 2016 07:53

Vi vet att du har rätt, Thoralf, vi är många som är trötta på detta stinkande, ruttnande, ljugande samhälle som premierar psykopater o sådana som fjäskar för makten.

På "opinion live" sa en invandrad man som bor i en Göteborgsförort att de "vanliga" människorna (som inte är terroriserande gäng) att de inte törs gå ut på kvällarna, att de ständigt är rädda och att de upplever att de lever i ett fängelse. Nu släpps t o m invandrarna fram i tv för att berätta hur det egentligen är att leva i Sverige (världens bästa land...). Och en socialdemokratiskt politiker stod och babblade i det oändliga "om vadå?". Man förstår nog att politik är en bra födkrok.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 september 2016 08:27

Ja, det är bedrövligt hur det har blivit i Sverige... Bristen på sanning är enorm och hänsyn tas till helt fel grupper. Tack vare modiga bloggare (Thoralf mfl) kommer dock obekväma fakta ut till oss, men tyvärr inte till alla.
Men, återigen, tänk om inte internet funnits, och media haft monopol på nyhetsrapportering, hur mycket värre hade det varit då..???
Lider med de drabbade och de har mitt fulla stöd..

 
Ingen bild

Pepparholm

10 september 2016 08:31

"vare sig rektorn eller några ansvariga från skolan fanns på plats. Ej heller några politiker från 7-klövern!"

De direkt ansvariga som är avlönade med skattepengar hade således inte tid, vilja eller mod att ställa upp. Eller fick de inte övertidsersättning.

 
Ingen bild

Fredde

10 september 2016 09:05

Dock ska Ölandsbladet ha heder av att berätta sanningen om en 22-åring asylsökande som hoppat upp på en bil och gett sken av att blivit påkörd, och sedan slagit ambulanspersonalen. När polisen kom började han sparkas och bet (!)en polis i handen.

Han har dessutom ett digert brottsregister, bl.a sexuellt ofredande.
Han är nu skickad 5 månader i fängelse och kommer sedan utvisas och är inte välkommen tillbaka inom fem år.

Jag antar att varesig Barometern och Östran skriver något om denna "berikare"...

Thoralf Alfsson

10 september 2016 10:04

Problemet är bara att det skall vara livstids utvisning enligt min uppfattning!

 
Ingen bild

SM811

10 september 2016 09:25

Jag tycker att Roupé skall se sig efter ett annat jobb. Ej lämlig på den positionen som han har. Hade det varit någon av de PK eller polisens barn som fått kniven mot strupen hade det varit annat ljud från pipan. Skrämmande utveckling i Sverige när invandrare hela tiden hålls bakom ryggen och blir särbehandlade.

 
Ingen bild

Lotta_1

10 september 2016 09:29

Som om alla med lite sunt förnuft inte reda visste vilka det är som ligger bakom stenkastningen mot blåljuspersonal kommer här en liten förklaring: "Att kasta sten är centralt i islam. Den vägg vid helgedomen som stenarna kastas mot symboliserar djävulen och stenkastandet är helt enkelt ett sätt att visa sin avsky mot den svurne fienden." I Sverige är det polisen, räddningstjänsten och ambulanspersonal dvs svenska myndigheter som i deras ögon uppenbarligen jämställs med djävulen.


http://www.friatider.se/oro-for-att-stenkastande-muslimer-ska-trampas


 
Ingen bild

Hacke

10 september 2016 09:49

De ansvariga politikerna/tjänstemännen håller sig borta och litar på att traditionell media gör sitt jobb tillsammans med polisen. Det vill säga mörkar och förringar vad deras gemensamma nyfrälse ställer till för jävelskap i samhället.
Som tur är har Kalmarregionen begåvats med en sällsam kraft i Thoralf så att sanningen åtminstone kommer fram till delar av befolkningen. Nu hänger det på oss läsare och kommentatorer att sprida informationen och föra budkaveln vidare till vänner, bekanta och andra som ännu inte förstått hur de ständigt bedras av sina politiker och inte minst traditionell media.

 
Ingen bild

Dumle

10 september 2016 09:53

Det naturliga vore väl att ställa kravet att killen från Rosengård omplaceras omgående. Att mordhota personer med kniv utan att det får ordentliga konsekvenser är oacceptabelt. Vilka signaler sänder det ut till offer och gärningsmän? Kan jag sätta en kniv mot halsen på kommunstyrelsens ordförande och komma undan med det? Skulle inte tro det. Men lagarna i vårt land gäller väl bara vissa. Hur kan ni föräldrar vara nöjda med att ingenting gles och att tidningar och polis viftar bort er oro? Sätt ner foten för era barns skull!

 
Ingen bild

BO

10 september 2016 10:07

Hade jag varit polisman så hade jag ställts inför två val.
- söka nytt jobb på längre sikt (vilket många polismän gör)
- sjukskriva sig på kort sikt (många poliser mår dåligt)
Då överlåter man till andra att ta hand om samhällets skit i stället för att uttröttade polismän gör det. Vill föräldrarna starta medborgargarde på skolan så varsågpd.


Enligt ovan:
"Ca 50-60 föräldrar hade kommit till mötet och vissa föräldrar var väldigt upprörda över det som inträffat."

Då kan man undra vilka partier dessa föräldrar röstat på i de senaste valen?

Skattesänkarna (M, FP, KD, C inkl SD) som sänkt statens skatteintäkter och omöjliggjort offensiva satsningar på t.ex polisen? Det tycks bara vara en enda myndighet som har närmast obegränsat med medel idag.

S, V, MP, Fi - med öppna gränser (tillsammans med M, FP, KD, C) ?

Föräldrarna har tydligen fått det som befolkningen vill ha det, så varför klaga?

 
Ingen bild

Chrille

10 september 2016 10:11

@Cosmik Debris.

Vill göra ett tillägg angående media.
Prenumerera på Nya Tider.
Är ny prenumerant och har fått 3 nr. och är positivt överraskad över dess kvalitet.
Att stödja alternativ media och göra den större är utmärkt sätt att ge PK-media en "käftsmäll".

 
Ingen bild

Christer

10 september 2016 10:57

Samma varningsklockor ringde hos mig när jag läste om "ungdomsgänget" i Ljungbyholm. Det var något som inte stämde, det var nånting här som skulle mörkas. Tack vare Thoralf vet vi nu hur det ligger till.
Din blogg är ovärderlig när det gäller att lyfta fram de olika måttstockar med vilka olika samhällsproblem belyses i PK-media. Att journalisterna inte skäms över sitt tarvliga hantverk? Att beskriva en händelse så att folk förstår vad som faktiskt hänt är journalistikens främsta uppgift. Men nu tycks den vara att lägga ut dimridåer.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 september 2016 11:39

Apropå mörkning: Radio Skaraborg rapporterar idag om biblioteket som inte lånade ut Julia Caesars bok "Världsmästarna".
Finns att läsa under rubriken "JO utreder kontroversiellt lån i Falköping" på lokalradions hemsida...

 
Ingen bild

ruben

10 september 2016 11:43

De här svinen har flytt, förmodligen just för att de betedde sig kriminellt där de bodde också. Folk i deras närhet har säkert försökt fängsla dem eller jagat iväg dem för att de var plågade av deras översitteri. Varför utvisas de inte på direkten? Har inte migrationsverket koll på skiten de omhuldar? Det borde vara enkelt att med egna spanare kolla upp områden de säger att de kommer ifrån och tala med människor där.

 
Ingen bild

Roberto

10 september 2016 12:15

Jag har nästan helt slutat följa Svensk gammelmedia. Klart att man kan möjligtvis lita på info om bilolyckor eller sportresultat. Men när det gäller nästan allt annat får man läsa mellan raderna. Inte en krona mer till varken Svt eller stampen/mittmedia.

 
Stefan K

Stefan K

10 september 2016 12:48

Du är inte ensam i din ilska Thoralf, långt ifrån ensam.

Många är förbannad, riktigt förbannade och denna ilska hör jag varje dag.

Frågan är på vems initiativ polisen och andra myndigheter agerar så undfallande?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Tony

10 september 2016 13:09

Att den uppblåste Leif G.W Persson skulle be lokalbefolkningen en ursäkt för felaktiga anklagelser är att begära för mycket, han är ju kompis med den uppblåste skrytmånsen Jan Guilou, dessa båda självupptagna herrar har vid något tillfälle uttalat några nyktra saker, men för att vara P K så måste dom ju med jämna mellanrum ta folket i örat för att dom inte tillber välfärdssnyltarnas berikning
av det Svenska samhället, båda pöser över miljonerna dom tjänat, ja till och med kivar över vem som har mest!

 
Ingen bild

Ulla

10 september 2016 13:16

Kalmar kommun är hycklarens ansikte! Lägg även Anders Blank till det gardet.

 
Ingen bild

Lars-O Samuelsson

10 september 2016 14:05

Sverige skall vara glada för att det finns personer som Alf Alfsson.

 
Ingen bild

G Skånepåg

10 september 2016 14:20

@ Fredde
Lördag 10 sept 09:05

Det där med att hoppa upp på huven precis när man nästan hunnit stanna för rödljus har jag varit inblandat i 2 ggr i Malmö. Började skrika på att någon skulle kalla på polis, men alla körde vidare och så även vi. Utlänningar i troligtvis 14-18 års ålder.

 
Ingen bild

GBM

10 september 2016 16:26

Ni hycklande journalister på Barometern, Östra Småland och P4 Radio Kalmar kan kasta er i väggen. Så länge ni inte kan ge adekvat och relevant information om vad som händer runt knutarna så ska ni inte arbeta som journalister, sök parkförvaltningen. Som tur är för oss "vanliga" så har Kalmar begåvats med en riktig grävande journalist i Thoralf Alfsson, han borde nomineras till något journalistiskt pris. jag vet att han inte skulle få något sådant men bara för att djävlas med murvlarna. Jag är så förbannad på dessa lögnare så jag kan spricka. Dags att göra något radikalt med mediafolket.

 
Ingen bild

Johannes

10 september 2016 16:41

Om du är trött på mörkläggning och hyckleri tycker jag att du ska starta din egen tidning. Där kan du skriva vad du vill utan mörkläggning och hyckleri.
Men låt de andra ansvarige utgivaren få bestämma över sina publiceringar.

Thoralf Alfsson

10 september 2016 17:34

Är det inte precis det jag gör? Jag kritiserar deras brist på uppriktighet mot sina läsare då jag tycker att läsarna förtjänar sanningen. I synnerhet när det är det som de betalar för.

 
Ingen bild

Fredde

10 september 2016 16:57

Polisen säger att det inte är fråga om något gäng, det är bara en grupp ungdomar.
Vad är skillnaden?
Och vad är skillnaden för som får en kniv mot halsen?
Vad är det för trams polisen håller på med?

Jag läste artikeln i Östran idag, var är den kritiskt granskande "journalisten" som skrev detta?

 
Ingen bild

johannes

10 september 2016 17:39

Trodde dett var en blogg- inte en tidning. jag menar att du ska starta en papperstidning. En s.k gammalmedia. Där kan du skriva precis det du efterlyser. Var inte en fegis utan gör det publikt. dina åsikter.

Thoralf Alfsson

10 september 2016 17:43

Du är tydligen inte så smart.

Gammelmedia är ju på väg att gå i graven. Vem satsar på en papperstidning idag?

Trodde att du hade förstått att det finns flera läsare på nätet som dessutom inte behöver betala för sig!

Jag skriver som mycket jag kan och det är också publikt. Du läser ju till och med.

 
Ingen bild

Johannes

10 september 2016 18:04

Visst men istället för att bry dig om hur andra gör sitt jobb så är det mer konstruktivt aTT du startar en egen tidning.
Det kan inte ankommande på dig att tala om hur ansvarig utgivare ska sköta sitt jobb.

Thoralf Alfsson

10 september 2016 18:12

Så du menar att jag inte får ha en åsikt om hur ansvarig utgivare på Barometern och Östra Småland driver tidningen?

 
Ingen bild

Pepparholm

10 september 2016 18:27

#Johannes inlägg tyder på synpunkter som platsar som skribent i Barometern.

 
Ingen bild

johannes

10 september 2016 18:37

Det du kan bry dig om är huruvida tidningen bryter mot några lagar eller de pressetiska reglerna som tidningarna måste förhålla sig till.
Att ha uppfattning om nyhetsvärdet av olika artiklar är en subjektivt. Om du vill leka utgivare så starta en egen tidning.
Nog sagt om detta.

Thoralf Alfsson

10 september 2016 19:45

Jag tror en majoritet av tidningarnas läsare vill läsa sanningen. Att du föredrar något annat förvånar mig dock inte det minsta.

När det skrivs om SD är du helnöjd när de pressetiska reglerna inte följs men i fråga om invandringen skall de pressetiska reglerna följas till punkt och pricka och helst lite till enligt din uppfattning.

 
Ingen bild

Niklas R

10 september 2016 18:44

@Johannes
Nya Tider är en nystartad papperstidning med just det målet som du nämner. Och det lustiga är att det är den enda papperstidning som ökar i upplaga och prenumeranter och på så sätt går mot strömmen.
Sedan, uttrycket "gammelmedia" gäller inte forumet utan formen av hur artiklar och tidender formuleras. "Gammelmedia" är en synonym för media som vinklar, skriver ur en politiskt korrekt vinkel. Exempel, en skribent som lämnar in en invandringskritisk artikel till Aftonbladet kommer aldrig att få den publicerad. Om samma skribent lämnar in en invandringspositiv artikel så kommer den med största sannolikhet att publiceras utan att den ens faktagranskas av redaktören. Detta eftersom det är inte politiskt korrekt att kritisera invandringen och mångkulturvurmarna, denna nya kult som styr Sverige.

 
Ingen bild

Molle

10 september 2016 18:48

Johannes är tydligen en sådan som sticker huvudet i sanden.
Han blundar för verkligheten totalt. Eller förstår han inte bättre.

Han verkar gilla att tidningar ljuger så de storknar. (Det kanske är herr Blank själv som gömmer sig bakom namnet???)

Hoppas nattvandrarna i Ljungbyholm gör bra ifrån sig vid synligt mål. :-)

 
Ingen bild

Hasse Pannband

10 september 2016 19:20

@ Johannes
"Det kan inte ankommande på dig att tala om hur ansvarig utgivare ska sköta sitt jobb."

Det kallas demokrati!

I övrigt är det trevligt om fler ungdomar, som jag tror
Johannes är deltar i diskussionen.

 
Ingen bild

Sanningen

10 september 2016 19:33

Johannes verkar vara en politiker. Ingen aning om någonting. Fattar absolut nada.

 
Ingen bild

calle

10 september 2016 21:15

roligt bevis på att folk inte kan ta till sig fakta och tolka information.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/se-hur-bilen-skapar-langa-busskoer

det är därför folk röstar på 7 klövern trots att samhället rasar ihop.

 
Ingen bild

ruben

10 september 2016 22:03

Ger man ut en tidning är de i egenskap av att man vill förmedla något, det man ser eller det man önskar.
Vad man önskar kan vara vad som helst men inte alltid det man ser. Vad tidningar önskar är i första hand att överleva. Man riskerar inte att förlora statligt presstöd t.ex Därför är man i de fallen stigmatiserade av rädslan att reta upp någon i regeringen.

 
Ingen bild

Observer

10 september 2016 23:52

Thoralf: Om ett par år kan du lägga ner de här bedrövliga skitmedierna inklusive public service! Johannes mf får gå i exil ;)

 
Ingen bild

Boris

11 september 2016 00:43

Glädjande nyheter. Hade i kväll återträff med ett större gäng gamla kompisar som jag inte träffat på några år. Naturligtvis kom vi in på politik och tillståndet i Sverige. Alla är gamla socialdemokrater förutom någon moderat. Jag blev oerhört förvånad över att höra dem alla säga att det blir SD för dem i nästa val. Här pratar vi om människor som röstat på S i 35 år. Och inte nog med det. De berättade också om sina barn som varit invandringsvänliga och nu totalsvängt. Mycket uppiggande samtal måste jag tillstå. Det får mig att tro att stödet för SD är mer än 25% som Sentio visar. När dessa människor vänt sig från S mot SD då har det gått långt ska ni veta. Av samtalet med dem framgick också att de vill att SD skall bredda sig och putsa ännu mer på fasaden. Därför anser jag att partiledningen är på rätt väg även om jag kan förstå att gamla SD-are tycker att man tonat ner retoriken väl mycket.

 
Ingen bild

Läsare

11 september 2016 01:58

"Johannes" kanske är Johan Persson eller Anders Blank bakom nickel???

 
Ingen bild

C Andersson

11 september 2016 07:14

En skillnad mellan en tidning och en blogg att tidning har redaktion/er och bloggen i de flesta fall är en mans verk. Jag skriver man även om jag riskerar att stöta mig med kvinnliga bloggare. Könen skiljer sig åt.

Jag har någon gång tidigare skrivit att jag tycker att Thoralf gott kunde släppa in andra skribenter. Men han vill inte att bloggen ska bli ett klotterplank. Jag menar att det det i så fall skulle vara fristående artiklar utan möjligheter att kommentera.

Men det är inte mitt bord. Det är upp till var och en att starta en blogg. Då gör man som man själv vill. Jag tror att vi får se mer av sådant framöver.

Det Johannes skriver är inget att hänga upp sig på. Han ger ett omoget intryck. Jag beundrar Thoralfs tålamod. Men alla Johannes inlägg saboterar en vettig och viktig diskussion. Här får man framföra olika åsikter men fördenskull behöver man inte tjata.

Jag är inte bekant med Södermöreskolan. Är det en 1-9 skola? Vilket upptagningsområde har den. Ingår Karlslunda i upptagningsområdet? Häradet Södra Möre är jag väl bekant med.

 
Ingen bild

Tony

11 september 2016 08:06

Sanningen@

Ja Sverige är lustigt, just nu krävs det yrkesförarbevis för chaufförer som kört lastbil i decennier, men dom som verkligen hade behövt ett bevis på sin kompetens, det vill säga yrkespolitikerna,
där existerar inga sådana krav? kanske därför det ser ut som det gör?

 
Ingen bild

Pierre

11 september 2016 10:11

Skulle någon av mina söner få en kniv mot strupen och då spelar det ingen roll vilken nationalitet de skulle inte jag suttit still och väntat på att skola och dialogpoliser skulle mörka sanningen och som den så kallade kriminologen Sarnecki kallar brott "pojksträck".

Folk som denne Johannes verkar tillhöra en liten skara människor som har svårt att förstå vad som händer i Europa och tydligen välkomnar en skola där elever får gå genom metalldetektor likt USA för att säkra elever från kriminella kräk , skaffa inga barn Johannes för du begriper inte hur man som förälder måste värna om sin avkomma innan man värnar om alla andras rätt att göra precis som de vill.

 
Ingen bild

Mister

11 september 2016 16:40

Kalmar är hycklarnas stad nummer 1. Varför får Barometern superservice hos kommunen med handlingsutlämnande direkt på e-post, medan vanliga döda måste tå sig till kommunhuset o visa upp nunan?

Åsiktsregistrering?

 
Ingen bild

Pepparholm

11 september 2016 17:14

Det är inte lönt att överklaga till länsstyrelsen. Beslutet tas vid köksbordet.

 
Ingen bild

Ullis

12 september 2016 09:46

Att inte lärare eller rektor närvarade har sin förklaring! I detta sammanhang har skolan inget med saken att göra. Detta skedde inte under skoltid utan sen kväll och om det va fredag eller lördag. Därför så tog föräldrarna saken i egna händer och ordnade ett möte!! Varför man går ut med vart personen kommer ifrån från början fattar jag inte!? Det viktiga är väl att personen i fråga finns i vår närhet nu! Inget säger att alla från Rosengård beter sig på samma sätt! Hur hade kommentarerna sett ut här om det nu varit en svensk kille som hotat??? Hade det varit annorlunda?? Det kan jag säga med säkerhet att det varit. Media mörkar säkert, men de mörkar även annat skit som händer i vårt samhälle! Jag har barn på denna skola och klart man blir orolig!! Men att skriva som det görs här hjälper varken henne eller någon annan!! Hoppas att allt reder upp sig och att den som hotat få sitt straff!

 
Ingen bild

Hans

14 september 2016 15:26

Anders Blank, Barometern och Kalmar kommun leder hyckleriets liga.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se