thoralf

Direktlänk till inlägg 18 juli 2016

TYRKIET SKAL ALDRIG MED I EU

Av Thoralf Alfsson - 18 juli 2016 19:20

Med den rubriken skriver Dansk Folkepartis Peter Skaarup sitt veckobrev. Det är raka rör och raka besked i veckobrevet. Väldigt befriande att få läsa.


”Erdogan citerede i en tale tilbage i 1998 en tyrkisk digter for ordene: ”Minareterne er vore bajonetter og deres kupler vore hjelme. Minareterne er vore kaserner og de troende vore soldater”. De ord kostede ham posten som borgmester i Istanbul, lige som han kom fire måneder i fængsel for at opfordre til religiøst had. Erdogan har også, det var i 1994, sagt, at: ”Demokrati er ikke målet – kun et middel til at nå målet”. Erdogans opfattelse af demokrati tyder altså på, at han hverken har nærlæst Grundtvig eller Hal Koch…”

 

 

 

Han fortsätter sedan med att ta avstånd från Turkiet och uppmanar EU:s utrikesminister att sätta stopp för Erdogans dubbelspel.


”Det må ligeledes være åbenlyst for enhver, at Tyrkiet og landets knap 80 millioner indbyggere er komplet uegnede til at være en del af Europa og EU. Visumfrihed kan absolut heller ikke komme på tale.

 

Dansk Folkeparti har i årevis peget på, at Tyrkiet intet har at gøre i EU. Et muslimsk og på lange stræk et ganske udemokratisk land med knapt 80 millioner indbyggere skal selvfølgelig holdes ud i strakt arm. Og i den aktuelle situation må det være sådan, at den danske regering klart melder ud, at Danmark tager afstand fra Erdogans udrensning blandt de tyrkiske dommere og politifolk og undertrykkelse af almindelig lov og ret. I det hele taget ville det være befriende, hvis EU’s udenrigsministre samlet melder ud, at nu vil de europæiske lande ikke længere finde sig i Erdogans dobbeltspil.”

 

I Sverige har vi istället en före detta statsminister som berättar om Sveriges varma stöd för Turkiet som EU land och att det vore bra med ett muslimskt land inom EU. Man tar sig för pannan när man lyssnar på Fredrik Reinfeldt när han gästar Nyhetsmorgon i TV4.


”Vi som då ville se Turkiet närmare Europeiska unionen tänkte ju att det är snarare bra att vi får in ett muslimskt land i EU. Får in ett land som kan balansera annan inriktning i arabvärlden som vi har varit rädda för.”

Fredrik Reinfeldt


Före detta statsminister Fredrik Reinfeldt passade också på att uttala sig om terroristen i Nice.


”Det finns ju underlag för att hävda att detta bara är misslyckad figur, en man som har alkoholproblem, psykiska problem och som i någon pervers självömkan tar hämnd på samhället för att hans relation och hans familjeliv inte fungerar.”

Fredrik Reinfeldt


https://petterssonsblogg.se/2016/07/16/den-muslimske-mordaren-i-nice/


Vilken tur att vi inte har den här misslyckade figuren med sina problem som statsminister idag. Frågan är om Anna Kinberg Batra skulle vara så mycket bättre, då hon uppenbarligen har Fredrik Reinfeldt som mentor.


   

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

X

18 juli 2016 19:31

Reinfeldt är ett psykfall.
Hur länge ska han få sprida sitt gift i etern?

 
Ingen bild

Hacke

18 juli 2016 20:41

Det är bra att media lyfter fram sin gamle allierade Reinfeldt med jämna mellanrum så ingen får möjlighet att glömma hur inpiskat djävulsk han är och framförallt vilka irreparabla skador han genom sin ondska har åsamkat Sverige. Axelmakterna Reinfeldt/traditionell media innebar den definitiva nådastöten för vårt trygga väldfärdsland som idag är ett minne blott.

 
Ingen bild

Ibbe

18 juli 2016 20:55

Det fanns inget EU-land som arbetade så hårt som Sverige i Bryssel för att få in Turkiet i EU som alliansregeringen. Det var skrämmande att se och höra Reinfeldt i tv-inslaget.

 
Ingen bild

Clas

18 juli 2016 21:17

Det måste ju vara ett allvarligt fel i huvudet på Fredrik Reinfeldt.

 
Ingen bild

s29

18 juli 2016 22:35

Ja det är precis som Erdogan säger ISLAM ÄR ISLAM.Sen är det förstås upp till var och en att begripa innebörden.

 
Ingen bild

Steve

18 juli 2016 23:12

Erdogan kommer att förvandla Turkiet likadant som Ayatolla Khomeini gjorde i Iran.

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 juli 2016 00:00

Nu rapporteras det om en IDIOT som gått loss med en yxa bland passagerna på ett tåg i Tyskland. När kommer det att hända i Sverige..? Självmordsbomb, lastbil eller yxa, sätten är många. Inspirationen känner vi väl till nu. Alltför väl..

 
Ingen bild

Göta

19 juli 2016 01:20

Någon gång i månaden händer det att jag sätter på TV:n och zappar runt några minuter. Vid sällsynta tillfällen stöter jag då på något intressant, som jag tittar vidare på en stund. Ikväll hamnade jag på 21-nyheterna i 2:an och blev oerhört häpen. Jag trodde inte mina öron! Aldrig hade jag väntat mig att få höra en människa uttrycka sig så rakt och sanningsenligt i svensk TV, utan att bli avbruten och påhoppad med ovidkommande frågor. Vad har hänt? Har den lögnaktiga svenska Politiska Korrektheten verkligen tappat fotfästet? Eller var det högst tillfälligt?

SVANTE CORNELL är doktor i freds- och konfliktkunskap och chef för Institute for Security and Development Policy. Han har levt i Turkiet i många år och han intervjuades alltså i TV2-nyheterna kl 21, där han besvarade programledarens frågor
enligt nedan:

Cornell: "Erdogan har under en längre tid förstärkt islamiseringen i Turkiet och gått tillbaka till de rötter som hans parti hade på 1990-talet. Han har försökt nå ut med ett starkare sunnimuslimskt budskap till folket. Han vill göra samhället mer islamistiskt.

Programledaren: "Vad betyder islamism?"
Cornell: "Islamism är en ganska bred term, som kan betyda allting från några politiker som tycker att religionen ska ha ett starkare inflytande i stat och samhälle, till extrema radikala jihadistiska grupper som al Qaida, ISIS osv., och bland Erdogans stöd så finns hela paletten kan man säga. Det är en väldigt bred grupp av olika organisationer, som ofta är i konflikt med varandra så som politiserade ideologiska grupper tenderar att vara."

Programledaren: "Hur yttrar sig den islamism som Erdogan och hans parti står för, hur märks den?"
Cornell: "Den märks på att ubildningssystemet i Turkiet har islamiserats väldigt starkt under Erdogans styre och det handlar också väldigt mycket om utrikespolitiken. Turkiet har försökt ta en ledande roll i Mellanöstern på basis av den arabiska våren och understött det Muslimska Brödraskapets försök att komma till makten i olika länder, från Egypten till Tunisien. Och när detta inte fungerade i Syrien gick man över till att direkt stödja mer radikala islamistiska grupper som
al Nusra-fronten, och även att blunda för ISIS aktiviteter på turkisk mark.
Det handlar egentligen om en maktkamp, precis som med andra ideologiska grupperingar. När man har gjort sig av med huvudmotståndaren, så blir de olika sekterna i luven på varandra. Denna kupp är egentligen ett tecken på att den turkiska staten är i sönderfall."

Programledaren: "Vart går Turkiet nu?"
Cornell: "Turkiet har ju länge blivit mindre och mindre europeiskt. Både i sin utrikespolitik och i sitt samhälle så har Turkiet gått mer åt Mellanöstern. Det är mycket möjligt att vi har en brytpunkt här. Vi kommer att få se ett mer öppet arbete från Erdogans sida för att påskynda islamiseringen. Det kommer att bli ännu svårare för den sekulära minoriteten (som är ca en tredjedel av befolkningen) att fortsätta leva på det sätt de har gjort tidigare."

Och detta vill vi ha in i EU?! Det är denne Erdogan som Merkel, Löfven och alla PK-idioterna i EU vurmar för och litar på och vräker pengar över, och som EU har lagt hela migrationsfrågan i famnen på! EU = VANSINNE!

Lyssna! Från 17:40 in på bandet.
http://www.svtplay.se/video/9606702/aktuellt/aktuellt-18-jul-21-00-textat

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 juli 2016 02:10

”Att ge Miljöpartiet respass från regeringen under förnedrande former och skylla allt på dem då de varit inblandade från början 2011 med uppgörelsen med Fredrik Reinfeldt.”
http://ledarsidorna.se/2016/07/att-gora-en-pasok/

Fredrik Reinfeldt är en ond man.

Fredrik Reinfeldt är den elakaste politiker som Sverige någonsin haft. Han har inte ett skvatt till övers för vare sig afghaner eller somalier. Han har endast använt dessa för sin ondskefulla agenda att rasera det svenska välfärdssamhället. Det finns väl knappast någon som inte instämmer i det längre?

Fredrik Reinfeldt hatar vanliga människor.
Fredrik Reinfeldt är en psykopatisk elitist.
Fredrik Reinfeldt har förstört Sverige för kommande generationer.

Fredrik Reinfeldt är den ni skall hålla ansvarig när skattehöjningar och indragningar drabbar er och när äldrevården kollapsar.Fredrik Reinfeldt kommer inte att drabbas. Det har den ormen säkrat upp.

 
Ingen bild

Observer

19 juli 2016 02:35

...ÄNNU en attack ...Nu i Tyskland, ikväll.

SD SAMT SYSTERPARTIER RUNT OM I EUROPA BÖR NU GÅ IHOP OCH KRÄVA NYVAL OCH ATT DE ANSVARIGA SOM SLÄPPT IN ISLAMISTERNA STÄLLS INFÖR RÄTTA!!!

Och det är bråttom..

 
Ingen bild

Morningstar

19 juli 2016 03:35

Varför är inte stridshingsten i USA? Han jobbar ju för Wall Street-banken Merrill-Lynch? Har han semester? När han inte sitter i tv-sofforna flyger han väl omkring och letar efter tomma ytor att fylla upp. Kan han inte bara bada och grilla som normalt folk gör?

 
Ingen bild

Lena

19 juli 2016 08:16

"Islam är islam"!! Det är dags för många muslimer att konvertera till kristendomen, för de kan väl inte stödja massmördaren från Tunisien och hans dåd i fredags? ÄR DET ISLAM?

Erdogan blev intervjuad på CNN igår, snacka om att vara en ny Hitler/Stalin. Han är mycket självsäker och blinkar inte på ögonen, han backar inte en centimeter på ex dödsstraffet, men säger att det är "folket" som vill ha dödsstraffet.

Angående Reinfeldt så har jag aldrig någonsin träffat någon som har något gott att säga om honom, tvärtom, det är bara på svensk tv han är populär. Men som sagt kanske bra att han får uttala sig, säkert fler som "vaknar upp" och undrar varför hans åsikter är så viktiga.

 
Ingen bild

Lena

19 juli 2016 08:34

Både @Göta och @Cosmik Debris mycket bra och informativa inlägg!

Nu angående ISIS, så har står det i en liten insändare i dagens lokala tidning. Det hela utspelar sig i grannkommunen:

"ISIS står målat på kapellet" (rubriken)
"En sak som jag undrat över i säkert ett år är hur Svenska Kyrkan ser på ISIS". ".... på det vita kapellet står det ISIS målat på väggen precis där man brukar lägga blommor"... Texten har funnits där i ett år så det har inte kunna undgå varken präster, kyrkvaktmästare eller besökare. Min fråga är då till Svenska kyrkan, är det något ni stöder? Hur har ni upplåtit denna plats till ISIS? Kan vem som helst få måla på väggarna där?"

DE (på den s k "goda" sidan)tycker att DOM alltid har rätten på sin sida och kan uppföra sig hur som helst, de får alltid carte blanche. Samtidigt är det ett sätt att se HUR LÅNGT DE KAN GÅ, om ingen protesterar så kommer tyranniet att ta ännu ett steg framåt.

 
Ingen bild

Christer

19 juli 2016 09:06

Lite vid sidan om detta ämne: I Östra Småland står det idag om tre romer som blivit djupt kränkta på häktet i Kalmar. Dom kan av religion/tradition inte äta med bestick som andra ätit med tidigare. Detta brukar lösas med att dom får engångsbestick av plast, vilket "inte varit problem på andra häkten". På Kalmarhäktet var engångsbesticken plötsligt borttagna av kostnadsskäl. Trion vägrade att äta i 4 dygn, varpå plastbesticken åter anskaffades. Dessa romer kände sig så kränkta och diskriminerade att dom nu anmält Häktet till Justitieombudsmannen. En av romerna skriver i sin anmälan "Gud i himlen,se vad jag har fått gå igenom. Jag önskar ingen ska behöva gå igenom det här!"
Vad säger man om detta lättintegrerade folkslag? Att inte för en sekund reflektera över den kränkning hans kriminella beteende orsakat hans brottsoffer. Undrar hur t.ex Fredrik Reinfeldt skulle kommentera denna händelse om han fick frågan i nån morgonsoffa? Eller Dan Eliasson? Eliasson skulle garanterat se till att Kalmarhäktet fick någon form av reprimand!

 
Ingen bild

ruben

19 juli 2016 09:40

Fredrik Reinfeldts uttalande om mördaren i Nice är som vanligt förbannad bullshit. Terrorn kommer att se ut så här mer eller mindre. Terrorn har redan börjat. Många muslimska invandrare flirtar med IS och Islamister. Det kommer att rulla på med enskilda initiativ lite här och där även om det inte är planerat av kända terror-styrkor. Då blir det heller inte samlad jakt från stora uppbåd.
http://samtiden.nu/25890/visst-kan-en-jihadist-dricka-sprit/
Dessa wannabees jihadister finns och kan poppa upp var som helst. I Tyskland hade nu senast en enskild människa med en yxa skadat 20-tal civila personer på ett tåg. Bilbränder och stenkastning på blåljuspersonal är lättare inslag i jihadist-terrorn för att testa polisens styrkor. Att skapa allmän oro bland de "otrogna". De klarar sig alltid tack vare att det bagatelliseras, men brotten borde tas på allvar med utvisning direkt. Hoppas Sverige i hemlighet redan byggt upp ett gendarmeri på ca: 10000 välbeväpnade soldater, som kan sättas in vid allvarligare behov. Dessutom bör man försöka avvisa alla utan uppehållstillstånd.

 
Ingen bild

Göta

19 juli 2016 10:35

Det är inte bara Turkiets Erdogan som stödjer det Muslimska Brödraskapet.
ÄVEN I SVERIGE ÄR STÖDET FÖR MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET MYCKET STORT
hos hela 7-klövern, dock främst hos Sossarna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet.

Men även Reinfeldt och hans Moderater gjorde vad de kunde under Allians-regeringen för att gynna Muslimska Brödraskapet, ivrigt påhejade av övriga Alliansen. Ett exempel på detta är att Reinfeldt 2010 fick in islamisten Abdirisak Waberi i Sveriges Riksdag, där denne genast erhöll en plats i Försvarsutskottet som bereder militära frågor och ansvarar för samhällets och landets säkerhet. Inom Moderaternas försvarskommitté hade Waberi bl.a ansvar för Försvarshögskolan och militärhögskolorna.
Waberi var 2010 även ordförande för Islamiska Förbundet i Sverige, en av alla de muslimska organisationer som det regnar svenska skattepengar över. Islamiska Förbundet tillhör The Federation of Islamic Organisations in Europe, där Waberi är vice ordförande. Han är även ordförande i organisationen Sveriges Islamiska Skolor, och han var rektor för den muslimska friskolan Römosseskolan i Göteborg. Under Waberis rektorsperiod fick denna skola allvarlig kritik av Skolinspektionen.
(Från Wikipedia)

 
Ingen bild

Fredde

19 juli 2016 11:16

På tal omkostnader så skriver Susan Billmark i Kalmarposten, hur svårt det är att få tid hos sjukgymnast, naprapat, terapeuter, psykologer, läkare med flera.

Samtidigt påpekar hon att "det varit mycket gnäll om att alla invandrande människor kostar för mycket pengar"

Tyvärr ser hon inte sambandet, vilka är det idag som slukar resurser, som skapar dessa jätteköer? Prata med folk i vården, skolan, polisen, vad är det som orsakar att de går på knäna?

Får man vara så blind för något så uppenbart??
Detta bekräftar bara min åsikt om att alldeles för många lever i sen egen lilla bubbla, matade av PK-media med "lämpliga nyheter".
Var är vi på väg?

Thoralf Alfsson

19 juli 2016 11:32

Det var ju troligen alla skattesmitares fel enligt Billmark. Hon har nog inte förstått hur verkligheten ser ut.

 
Ingen bild

Fredde

19 juli 2016 11:24

Migrationsverket tar till drastiska åtgärder då de monterar "nödknapp" i personalens bilar för att överrida alkolåset!

Detta för att man insett att det finns risk för att personalen inte har tid att vänta på alkolåset i en "tumultartad situation".
Bakgrunden är alla hotfulla situationer på flyktingboenden runtom i landet

Men, om nu alla dessa muslimer m.fl är så fridsamma, varför då denna nödknapp?

 
Ingen bild

Tony

19 juli 2016 11:34

På tal om misslyckad figur, Fredrik Reinfeldt kan titta
sig i Spegeln, för en mer misslyckad figur än han själv
är svår att hitta, rena katastrofen för vårt land att
detta psykfall fick lov att i 8 år styra landet mot
avgrunden, att han har förstört landet är tydligen en
Merit hos kommunisterna på TV kanalerna, för dom vet
att han är djupt avskydd av folket, och därför får han
TV tid. Andra stora skurkar brukar åtminstone i andra
länder få skaka galler, men att förstöra ett helt land
blir till en Merit i Svensk Television!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

19 juli 2016 12:05

Integration är enligt mitt sätt att se att ta emot så många asylsökande som möjligt som ska belasta våra reformer ,eftersom det är så ont om jobb så kan det i många fall bli livstids försörjning ! Tack för kaffet !

 
Ingen bild

Ludvig

19 juli 2016 13:07

Det är i alla fall tur att Reinfeldt inte har så mycket längre.

 
Ingen bild

Andreas

19 juli 2016 13:25

Peter Skaarup är en hycklare. Partiet har valt en medlem av Erdogans AKP-parti som vice-ordförande för sin egen parti-grupp i EU-palamentet!

Thoralf Alfsson

19 juli 2016 14:32

Jaha, det får du faktiskt förklara lite närmare då Turkiet inte är EU-land!

 
Ingen bild

Niklas R

19 juli 2016 14:49

Erdogan har rätt, islam är islam, det finns inget som heter moderat islam. Det finns bara muslimer och goda muslimer. Goda muslimer är de som gör bot och bättring och deltar i jihad mot otrogna i t.ex IS, al-Qauida, boko haram och torterar och har ihjäl otrogna.

Sedan har Skaarup definitivt rätt när han säger att Turkiet ska inte med i EU.
Och vi borde allvarligt, verkligen allvarligt, överväga om vi fortfarande vill vara med i EU. Det är inte den handelsgemenskap som vi gick med i 1995.

 
Ingen bild

Friholt

19 juli 2016 16:23

Andreas 13,25
Jo du, Andreas! Förklara nu!

 
Ingen bild

Andreas

19 juli 2016 17:24

@Thoralf Alfsson.

Förtydligande kanske ska vara att det är det är Dansk Folkepartis Europeiska "parti" AECR (Alliansen för Europeiska Konservatia och Reformister)(hur nu ett parti kan bestå av andra partier?) som har en Erdoganist som vice ordförande. När AECR fungerar som EU-grupp kallar de sig bara ECR (Europeiska Konservativa och Reformister).

Ja det faktum att Turkiet inte är ett EU-land, och egentligen inte ens heller ett Europeiskt land men ändå tillåts både ingå i och leda ett Europeisk parti gör knappast saken bättre, men talar däremot med all önskvärd tydlighet om hur mycket DF:s partigrupp egentligen ser fram emot ett EU med Turkiet som medlem.

Thoralf Alfsson

19 juli 2016 17:41

Det var ingen bra förklaring. Du tycks inte förstå att en partigrupp i EU-parlamentet måste bestå av ledamöter från minst 7 länder.

Jag saknar namn, land, parti, nationalitet (dubbla medborgarskap) o.s.v på Erdogans ledamot i EU-parlamentet.

 
Ingen bild

Andreas

19 juli 2016 18:01

Skillnaden mellan AECR och ECR beror på formalia. AECR är enda partiet som ingår i ECR och delar inte bara namn, utan har även i princip samma logga som ECR.

Jag har inte sagt att Erdogans parti har någon parlamentsledamot i EU, utan att de sitter i presidiet för AECR (det Europeiska parti som bildat gruppen ECR i EU-parlamentet).

Det är ganska talande att DF samtidigt som SD gick med i Nigel Farage's grupp i EU-parlamentet valde att lämna densamma till förmån för AECR:s EU-parlamentariska politiska gren. Vice-ordförande för "partiet" heter Zafer Sirakaya. I Europaparlamentet leds gruppen av en annan muslim: nämligen Syed Kamall.

Mig veterligen hade DF heller ingenting emot att se tyska AfD uteslutas ur gruppen (som däremot välkomnades i SD:s EU-grupp).

Thoralf Alfsson

19 juli 2016 18:09

Du skrev följande.

Partiet har valt en medlem av Erdogans AKP-parti som vice-ordförande för sin egen parti-grupp i EU-palamentet!

 
Ingen bild

SD-väljare

19 juli 2016 19:10

Ny-liberaler som Reinfeldt är obildade och dåliga människokännare. Nyliberalerna tror att alla är individer och smarta ekonomiska agenter i ett kulturellt vakuum. De är lika naiva som marxisterna.

 
Ingen bild

Andreas

19 juli 2016 20:37

@Thoralf Alfsson. Den här typ av argumentation där du ignorerar vad jag säger för att vinna en "debatt" som jag aldrig försökt skapa är inte likt dig och inte särskilt smickrade. Jag skrev redan i mitt första svar till dig ett förtydligande att viceordförandeskapet gällde "EUROPA-PARTIET" AECR. Och att skillnaden mellan "partiet" AECR och gruppen ECR utan A är av formella skäl.

Som kommunalpolitiker borde du förstå att det faktum att man t ex har en partilokalavdelning med en ordförande, men att denna inte alls behöver sammanfalla med gruppledaren för partiet i t ex kommunfullmäktige. Faktum är att om ordföranden inte sitter i fullmäktige KAN han/hon inte ha posten som gruppledare, men det hindar inte alls att denna innehar ordförandeposten.

Detta betyder dock inte att "SD:s fullmäktigegrupp i Kalmar" och "Sverigedemokraternas lokalavdelning i Kalmar" är två enheter utan någon direkt koppling till varandra.

Allt jag ville säga var att komma med den i sammanhanget vikta sakupplysningen att DF valt att alliera sig med Erdogans AKP hellre än att samarbeta med t ex SD och UKIP.

Själv brukar du vara väldigt kritisk mot människor som hellre skapar halmgubbar för att slippa ta till sig obekväm fakta. Du har nog lättare att vinna fler sympatisörer som du lever som du lär.

Thoralf Alfsson

19 juli 2016 23:06

Jag försöker inte vinna någon debatt.

Jag ville bara reda ut vad som var rätt och vilken betydelse AECR har i förhållande till partigruppen ECR i EU-parlamentet.

Det är lite märkligt att DF är med i en grupp där ledamöter från AKP ingår. Märkligt kanske inte är rätt ord. Det borde DF få kritik förr. Det bör väl också gälla Sannfinländarna!

 
Ingen bild

Andreas

20 juli 2016 00:48

Det gläder mig att vi är överens nu, Thoralf.

:-)

 
Ingen bild

Gnorfel

20 juli 2016 20:38

Tack, Erdogan, för att du visar Islams verkliga ansikte innan religionen accepterats som en röst i EU. Tack för att du givit oss ett lackmustest för vilka som skall fråntas sina ämbeten i den demokratiska delen av världen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se