thoralf

Direktlänk till inlägg 7 mars 2015

IS BARA ETT SYMTOM PÅ ISLAM

Av Thoralf Alfsson - 7 mars 2015 22:41

Jimmie Åkesson skrev i sin debattartikel i oktober 2009 följande.


”Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

 

Det Jimmie Åkesson syftade på var det mångkulturella samhället, islamiseringen och religionen islam. Jag tror att många som avfärdade Jimmie Åkessons debattartikel 2009 idag har en annan syn på debattartikeln. För var dag, för varje vecka, för varje månad och år som går blir bara texten mer och mer aktuell. Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna var före alla andra partier med att se faran med islam.


”Detta är också anledningen till att dagens mångkulturella svenska maktelit är så totalt blind för farorna med islam och islamisering. Man utgår från att muslimer inte vill någonting hellre än anpassa sig till ett västerländskt levnadssätt och västerländska normer, liksom att islam i grund och botten är samma sak som kristendom, med den enda skillnaden att muslimer har ett annat namn på gud.”

 

Utvecklingen med den arabiska våren som blev en arabisk vinter med IS/ISIS i Syrien, Boko Haram i Nigeria och en rad andra terroristorganisationer i andra muslimska länder. Terrordåden i Paris och Köpenhamn.


IS är bara ett symtom på islam!

 

Mona Walters håller lärorika föreläsningar om sin syn på islam som jag anser att alla borde lyssna på. Sverigedemokraterna borde bjuda in Mona Walters att tala i Sveriges Riksdag.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Demokratur

7 mars 2015 22:51

Svenskens naivitet och rädsla för att stå upp för en avvikande åsikt kommer att leda till att detta land inte kommer att vara sig likt om 10-15 år. Det är en beklagansvärd utveckling som svensken själv försatt landet i. Våra förfäders strävan var förgäves. Allt är förlorat...

 
Ingen bild

OT

7 mars 2015 23:01

Medborgare "Somliga går med trasiga skor", säg vad beror det på?: https://www.youtube.com/watch?v=IWHxsqOl_v0

P.S: Medborgare om ett hundra år finns du ej längre till; då har någon annan tagit din plats och kanske den plats du lämnat till dina efterföljande. Har du tänkt på det?

 
Lassekolja

Lassekolja

7 mars 2015 23:29

Thoralf, att bjuda in Mona Walter att tala i Riksdagen är en lysande idé! Vi Sverigedemokrater i Kungsbacka hade det stora nöjet att lyssna till denna mycket modiga kvinna, när hon förra året besökte oss och berättade om sitt liv i vår fullmäktigesal. En omskakande upplevelse att minnas! Jag funderar på vilka argument 7-klöver´n kan tänkas komma på mot en inbjudan att tala i Riksdagen. Utöver att SD står för inbjudan, kan jag inte komma på något. Hon kan ju knappast beskyllas för rasism eller islamofobi och kvinna är hon ju själv och vad återstår då? Ja, det skulle möjligen vara att sanningen kränker 300 ledamöter!?!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hej!

8 mars 2015 00:05

sr.se P3 antal svordommar/mening eller välplacerade i rangording är inte utstuderat för ateism, utan bereder vägen ur kyrkan och dukar för andra religioner...
Just nu över 3 miljoner med annan inriktning för framtiden...

Kanske inte konstigt att en enkel sak som skolavslutningen har förnedrats.
Eller samma politiska krafter som tycker dom är kyrkan och jesus var sosse.

...för mig är det enda som skapats en sekthypnos perfekt bara för en sorts ledare att tillbe, törnekronan vet vi ju vem som alltid tilldelas, hur mycket facit och fakta som än påvisas.

 
Ingen bild

Göta

8 mars 2015 01:46

Thoralf skrev: "Sverigedemokraterna borde bjuda in Mona Walters att tala i Sveriges Riksdag."

Det tycker jag är en alldeles utmärkt idé!
____________________________________________________________________

Instämmer också i att Jimmie Åkessons artikel i Aftonbladet september 2009 blir mer aktuell för varje år som går och för varje gång man läser den.

Ännu bättre blir den om man tänker på att Åkessons EGEN rubrik på artikeln var:
"SVERIGES MAKTHAVARE BLUNDAR FÖR FARORNA MED ISLAM" ...

men Aftonbladet bytte ut rubriken och satte dit en rubrik som de själva hade hittat på istället, nämligen "Muslimerna är vårt största utländska hot".

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article12049791.ab

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

8 mars 2015 06:05

I Nyköping har man fått smaka på mångkulturen i dess rätta form !
Vår egen kultur med t.ex Vasaloppet är ganska trivialt jämfört med den spännande mångkulturen i Nyköping !
Min åsikt är att vårt systrms obefintliga krav för att bli toppolitiker i Sverige är en stor bidragande orsak till att terrorn här får mer och mer fäste här !

 
Ingen bild

Ludvig

8 mars 2015 07:24

Dom som inte sett vad islam står för är helt blinda.

 
Ingen bild

Stolt bärare av K-k

8 mars 2015 08:06

Mycket läsvärt av Julia på denna "fittbärardag". Kvinna är ute som begrepp hos "de-ni-vet-vilka". Fittbärare ska det heta.

http://snaphanen.dk/2015/03/07/sondagskronika-grattis-alla-fittbarare/

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 mars 2015 08:44

Ja, Islam är på väg att ta ett ordentligt tag om de Svenska "kulorna" och krama åt... Endast SD försöker att få oss greppet.
Efterlyser återigen någon som kan sammanställa det ekonomiska inflytande i form av aktier, ägande av företag och liknande som finns från Muslimska länders innevånare och invandrade Muslimer i Sverige.

 
Svensson

Svensson

8 mars 2015 08:48

Ofta beskrivs olika religioner som något fint,det är kärlek och värme,här ser vi något helt annat.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Trollfar

8 mars 2015 08:49

Här kan ni se och höra vad SR/P3 har att säga om en av våra stora tidningars chefredaktörer. Husblatte var namnet.

http://www.friatider.se/sr-i-rasistp-hopp-p-teodorescu-kallades-husblatte

 
Ingen bild

Tony

8 mars 2015 09:09

Mona Walter känner Islam inifrån till skillnad
från dom P K amatörer som tror sig veta (gissa)
att Islam bara är ett annat namn på en Religion.
Hon är dessutom modig som vågar påtala farorna med
denna bakåtsträvande religion, för det är inte helt
riskfritt för henne att göra det.
Men Svenska politiker utöver S D s är nog måttligt
intresserade av att få reda på verkligheten, för då
faller deras egna snedvridna argument platt till
marken. Men det är en utmärkt ide att låta någon som
har erfarenhet från Islam framföra hur verkligheten
är.

 
Ingen bild

Stridhsson

8 mars 2015 10:57

Tar lite paus från vasaloppet, kollar Snaphanen och Julia Caesars
söndagskrönika, så klockrent, samtidigt skrämmande, men läs detta....
Länk:Snaphanen.se Julia Caesars söndagskrönika:

 
Ingen bild

Inte islam

8 mars 2015 12:02

Med fredens och kärlekens religion har inga av dessa grupper bestående av enstaka individer inget att skaffa:
Salafister
Fundamentalistiska sunniislamister
Jihadister
Islamister
Terrorgruppen (IS)
Radikaliserade
Islamistiska terrorister
Extremtolkande islamister
Extremister
Islamiska terrorgrupper
Islamistiska extremistgruppen
Islamistiska terrornätverk
Extremistiska islamister
Talibaner
Sunnixtreministiska talibaner
Islamistgruppen Boku Haram
Jihadiströrelser
Religiösextremism
Extrema jihadistgruppen Islamiska staten
Jihadistkrigare
Terrorsekt
terrororganisationen
fanatiska wahhabiter

Tänk efter innan ni kastar smuts. Om några av ovanstående grupper skulle ha ens något lite med freden och kärlekens religion skulle de så klart drabbats av en fatwa. Kan man uttala en fatwa över snögubbebyggande barn, så skulle klart som paradiset Bokum Harum åka på en.

På tal om paradiset. Någon som vet om det är samma ställe som de kristnas himmel? I så fall kan det nog gå livligt till också där. Har judarna någon "himmel"? Har muslimerna något "helvete"? Efter döden, inte i livet menar jag. Hur kommer man i så fall dit?

 
Ingen bild

Lena

8 mars 2015 12:04

Jag har inte lyssnat på hela videon av Mona Walters tal, men det som sades i början var intressant. När Mona kom hit till Sverige för ca 20 år sedan hade hon inte tidigare läst koranen. Hon hade utövat islam som den "vardagsislam" som blivit lärd och som de flest muslimer fått lära sig, att "du ska behandla andra som du själv vill bli behandlad", vilket står nära vår egna kristna trosuppfattning.
Det var alltså först i Sverige som hon började studera koranen och blev mycket upprörd över just det faktum som att det på flera ställen står att man ska döda och förnerdra de kristna o judiska folken och andra som inte tillhör den islamska religionen. Vidare så står det de ska följa profeten Muhammeds exempel, t ex kan de gifta sig med 9 -åriga flickor eftersom profeten gjorde det. Dessutom så var profeten Muhammed en krigsherre som förslavade andra människor och INTE PREDIKADE FRED OCH KÄRLEK precis, som Kristus gjorde. Det var väl det som avgjorde varför hon konverterade till Kristendomen, eftersom det är det som religionen ska stå för anser hon. Och det verkar som att Gud är en verklighet för henne och som hon inte vill leva utan. Mycket intressant.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

8 mars 2015 15:48

Är det detta du menar Lena? Quote Jesus: Matt 10:34-36
Tro inte att jag har kommit med fred till jorden. Jag har inte kommit med fred utan med svärd. Ty jag har kommit för att ställa en man mot hans far, en dotter mot hennes mor, en sonhustru mot hennes svärmor, och mannens husfolk skall bli hans fiender. Bara att sätta igång att tolka. Och han själv/pappa alltså gud, som var en mordisk, incestuös, barnamördare ? Man kan inte vara religiös och samtidigt påpeka avvikelser i andra religioner utan att vara en hypokrit, man kan dock fördömma handlingar som folk utför av fel orsaker, vilket ni gör, vilket är bra. Ta och läs bibeln innan ni uttalar er om koranen, Att ni fördömer handlingar är inte ett problem.

 
Ingen bild

Calle

8 mars 2015 18:44

Jimmie och SD hade lika rätt i sin farhågor för framtiden som Nigel Farage och Ukip i GB. Nu är verkligheten här och visar att bådas farhågor besannats.

 
Ingen bild

Hjärtat.

8 mars 2015 18:51

Många utav er kanske såg Uppdrag granskning den 18 februari.Ni som inte gjorde det,ni måste läsa detta."Islams inflytande i Norden ökar
och islam ger sig aldrig förrän hela världen tillhör islam!
"Läs det igen.Hur känns det?Trams!" kanske vissa säger."Läskigt",
obehagligt".säger vi andra.Mona Sahlin går öppet ut och säger att vi ska hjälpa återvändande jihadister.Vi ska ge dem psykvård och
hjälp med jobb.Reinfeldt sa att vi ska öppna våra hjärtan.Vart ska
detta sluta?Vad är det svenska politiker vill åstadkomma med Sveriges skruvade flyktingpolitik?

 
Ingen bild

Tony

8 mars 2015 19:27

Mats atteist;

Är det något slags ursäkt att Bibeln har liknande
skrivelser som koranen? Var någonstans beter sig
kristna utövare av Bibeln lika barbariskt som dom
vilddjur som hänvisar till just vad som står skrivet
i koranen och massmördar, hänger och skär halsen av
folk, skändar liken osv vidare med all slags jävlighet?
Jag tycker att det är ett ynkligt försvar för en
barbarisk religion som saknar motstycke i världshistorien!

 
Ingen bild

Lena

8 mars 2015 20:02

Mats (ateist)
Du är verkligen en hatisk person. Så du tycker att jag inte ska uttala mig? Är det därför du kollar in på bloggen? För att stoppa folk att uttala sig. Jag förstår, du står helt på förtyckarnas sida! Att du har läst hela bibeln tror jag inte ett ögonblick. I vilket fall står det inget om att döda andra med andra religioner i bibeln. Däremot är det en del underliga exempel från levernet de hade för 2000 år sedan.
Förresten märkligt att du tar islam och koranen i försvar. Det är mig obegripligt!!!

 
Stefan K

Stefan K

8 mars 2015 20:39

Idén med att bjuda in Mona Walter för en föreläsning i riksdagen är inte dum. Filip och Fredrik fick ju visa sin film om bandyspelande somalier för att väcka opinion och som ett steg i integrationsdebatten.
Hoppas någon av SD:s riksdagsledamöter läser detta blogginlägg och tar till sig idén. Behöver förresten inte vara en Sverigedemokrat som tar initiativet. Jag förutsätter att samtliga riksdagspartier är intresserade av en föreläsning med en person som har bra insyn i och mångåriga erfarenheter av religionen islam... :)

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

xmaverickx

9 mars 2015 03:31

Ta er tid att titta och lyssna på denna föreläsning om Islam och den Romersk katolska kyrkan https://www.youtube.com/watch?v=ChNz-i3UYxQ

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se