thoralf

Direktlänk till inlägg 30 september 2013

DEN SVENSKA IDENTITETEN SKALL KROSSAS

Av Thoralf Alfsson - 30 september 2013 18:23

Genomlidit ännu ett kommunfullmäktigemöte i Kalmar. Många ärenden men endast ett med lite tyngd. Ökat flyktingmottagning från 175 personer/år till 210 personer/år. Eller som många ledamöter uttryckte en ökning med bara 35 personer/år. I mina ögon är det 35 personer som skall försörjas ytterligare av skattebetalarna, sannolikt under många år.


Vi fick höra flera/många exempel på invandrare som det gått bra för och som har berikat oss. När man till och med beskriver personer som fått ett instegsjobb inom kommunen som en framgång blir man ganska luttrad. Detta beskrivet av ett kommande socialdemokratiska kommunalrådet Dzenita Abaza, om man skall tro uppgifter i media. Detta är nog något man kan använda i den kommande valrörelsen.


Dock inga exempel på personer som begått brott eller liknande. Blir fruktansvärt trött på att höra dessa ledamöter som inte ser några som helst problem med invandringen, den är enbart berikande för oss inskränkta svenskar. Det värsta är nog dock att jag tror att de till och med tror på det själva.


Vänsterpartisten Birgitta Axelsson Edström talade minsann om att om det så vore skulle man lägga sin sista krona på att hjälpa sina medmänniskor. Undrar hur hon gör det själv. Jag skulle föreslå att hon tar ett ensamkommande barn som inneboende  i sitt hem, för att föregå med gott exempel.


Kalmar står nu i en klass för sig om man jämför med våra jämförelsekommuner.  Halmstad har en avtal med Migrationsverket om 100 personer/år, Karlskrona 100 personer/år, Kristianstad 100 personer/år och Växjö 200 personer/år. Bo Frank (M) i Växjö har dock för avsikt att minska antalet i ett nytt avtal med Migrationsverket.


Igår kollade jag hur många arbetslösa det finns i Kalmar. Det är 2755 personer som är arbetslösa ca 1450 är öppet arbetslösa och ca 1300 är i program med aktivitetsstöd.


I etableringsreformen finns mellan 100-200 personer som snart börjar trilla ur denna reform och sannolikt kommer gå raka vägen in i försörjningsstöd. Etableringsreformen kostar idag ca 1 miljon kronor/månad i Kalmar.


Ibland dessa invandrare kommer endast ett fåtal ha någon möjlighet att få något riktigt jobb inom en rimlig tid, kanske inte en enda.


Eftersom bostadsbristen är så stor i Kalmar så skall ytterområdena nu berikas enligt ansvarigt kommunalråd Johan Persson (S). Påryd, Läckeby, Rockneby, Trekanten, Ljungbyholm, Smedby och Rinkabyholm kan nu se fram emot nya grannar som skall berika dem från deras inskränkthet. Noteras kan att kommunalrådet Johan Persson har flyttat från mångkulturella Smedby till en gård ute på landsbygden, långt ifrån mångkulturen.


Vi yrkade givetvis avslag på det liggande förslaget till beslut men fick inget stöd från någon annan ledamot.


Det är landshövding Stefan Carlsson och Länsstyrelsen som ligger bakom förslaget om ökad invandring till länet. Det övergripande målet i denna integrationsstrategi är att öka andelen utrikes födda i Kalmar län. Deras dokument pryds på följande sätt. Det går faktiskt att hitta även en svensk flagga om man letar.


Den svenska nationen och identiteten skall uppenbarligen krossas av de styrande.

 

Östran, 
ANNONS
 
Lassekolja

Lassekolja

30 september 2013 18:50

Ja Du Thoralf, den eviga frågan är och förblir: V A R F Ö R (i h-e,min anm.)
I Kungsbacka föreslog SD´s ledamöter att undersöka viljan hos övriga partiers ledamöter att själva husera var sitt "ensamkommande litet flyktingbarn". Intresset var 0, frågan togs märkligt nog inte ens på allvar....???? Borde väl varit en oskattbar förmån....???
SD´s presskonferens med SOS och Oscar Sjöstedt kan förhoppningsvis ses här:
http://www.svt.se/nyhetsklipp/svtforum/#article1496916.svt?&_suid=138055521781502934436502560413

http://www.svt.se/nyhetsklipp/svtforum/#article149

 
Lassekolja

Lassekolja

30 september 2013 18:56

För tredje gången: Länken härovan funkade inte men "kopiera och klistra in" den långa "länken" så borde det funka!

http://www.svt.se/nyhetsklipp/svtforum/#article149

 
Ingen bild

JohanIII

30 september 2013 19:12

<a href="http://www.svt.se/nyhetsklipp/svtforum/article1496916.svt">http://www.svt.se/nyhetsklipp/svtforum/article1496916.svt</a> ska det vara

 
Ingen bild

Göran

30 september 2013 19:18

Det är klart och tydligt att sjuklöverbolsjevikerna har för avsikt att dra klockan tillbaka några tusen år. De verkar ha en sjuklig längtan efter tiden då inte Sverige fanns. Klanstrider och allmän fattigdom, hög barnadödlighet och andra umbäranden hör till vardagen. Man förvånas inte över någonting längre.

 
Ingen bild

Olandstoken

30 september 2013 20:09

Man slutar inte förvånas över politikers godhet till andra länders folk då de visar ett öppet hat mot våra pensionärer och barn .

Satt även och funderade på hur de våldtäktsmän i Stockholm bunde gå fria efter gruppvåldtäkten av den stackars flickan då Julian Assange tydligen skulle dömas hårt för att han låg med en vänsteraktivist.

Nogon som kan komma med ett vettigt svar i detta för annars borde vänstergöken lungt kunna knata in i Sverige för att sedan släppas på fri fot.

 
Gruvmor i Stråssa

Gruvmor i Stråssa

30 september 2013 20:14

Tänk om man en enda gång skulle få höra exakt vilka skyldigheter som invandrare har. Det snackas ju hela tiden bara om deras rättigheter och möjligheter.
Jag fattar inte varför svenskarna inte vaknar. Hur kan man sova så djupt fast marken mullrar och rämnar under en?

http://gruvmor.wordpress.com

 
Ingen bild

Ulla

30 september 2013 20:25

Oförkämt att pryda broshyren på det viset mot kalmarborna.
Att de bara kan ta för givet att de skall få ge bort kalmarbornas skattepengar på detta naiva sätt?
Detta då vården eller skola ej funkar bra. Ansvarslöshet och slarv är bara förnamnet.
Samtidigt visar detta på farligheten i det politiskt korrekta klimatet som blivit.
Skulle de inte göra så där så är deras karriärer över.
Så vem är det som bestämmer, egentligen?

 
Ingen bild

Mönsterås

30 september 2013 20:30

I Vimmerby trakten är det en Svensk flagga. Dags att flytta dit?

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 september 2013 20:49

Gud bevare konungen, Fosterlandet och alla i Kalmars förorter som snart oskyldigt kommer att bo i "socioekonomiskt utsatta områden".

Brinnande soptunnor, bilar, gruppvåldtäkter, rån, personrån, stenkastning på blåljusfordon och en massa annat "trevligt" väntar...

 
Stefan K

Stefan K

30 september 2013 20:58

Birgitta Axelsson Edström kan ju börja med att avstå sin ersättning och fördela den till de nyanlända. Hon gör säkert jobbet som fritidspolitiker helt gratis och visst har väl hon och maken rum att härbärgera ett av de små söta ensamkommande barn som tagit sig hit ända från Afghanistan. Förresten förundras jag ständigt över att personer som förespråkar en sådan stor invandring bor lite mer mångkulturellt än vad nämnda vänsterpartist gör.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Stefan K

30 september 2013 21:02

Det här inslaget borde få svenska politiker att skämmas.
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vastnytt/kommuner-sparar-miljoner-pa-micromaten

Det visades strax efter att Stefan Fölster sågat SD:s budgetförslag där han hävdade att Sverige tjänar ekonomiskt på en stor invandring och samma kväll som Hillevi Engström utlovat ytterligare 40 miljoner till syrier.

 
Ingen bild

Tommy

30 september 2013 21:39

En enveten sanning på bloggen brukar ju vara mediakonspirationen mot SD. Nu borde ni väl vara relativt nöjda med dagens inslag i Aktuellt. Skuggbudget togs upp och Sven-Olof S fick mediatid. Förvisso med ngn som hade annan uppfattning fast det drabbar väl ofta partier som har förslag som är kontroversiella.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

30 september 2013 21:57

Helt skrämmande "Integrationsstrategi för Kalmar län".

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

trorjaginte

30 september 2013 22:08

Tommy

Det drabbade ju, inte direkt förvånande, inte MP i inslaget precis innan.

 
Ingen bild

Tommy

30 september 2013 22:45

@trorjaginte
På sätt och viss blev ju SD en motpol. Kan ni inte vara nöjda ngn gång,ler?

 
Ingen bild

Göran

30 september 2013 23:37

Tommy,

En Sverigedemokrat är inte nöjd förrän Sverige återigen är svenskt !

 
Ingen bild

kalle

30 september 2013 23:39

invandringen är nog ett verktyg för att krossa välfärdssamhället. när fle lever på bidrag än det finns folk som betalar skatt måste väl ändå den svenska modellen krassa totalt.
då kommer de globala bankerna sända sina investmentbanker som kräver att Sverige skall sälja sina naturtillgångar.

redan nu kräver mäktiga globala företag att få gräva upp uran!
http://na.se/nyheter/orebro/1.2224727-rundresa-till-uranorterna

 
Lassekolja

Lassekolja

30 september 2013 23:46

OBSERVERA att det blir debatt i Svt-morgon(=Svt1!) kl.07:15 mellan SD och ??? , förmodligen om SD´s budgetbesparingar tack vare kraftigt minskad invandring!!!

@Tommy, lade Du märke till att Stefan Fölster fick sista ordet, SD fick således inte bemöta hans angrepp, som utan sifferstöd förmodligen "togs ur luften". Förvisso inget ovanligt men det vore mycket intressant att någon av SD´s motpoler någon enda gång kunde redovisa siffror, som stöder "motargumentet".
Nej Tommy, vi Sverigedemokrater ser gärna ett svenskt Sverige, helt rätt Tommy!!!

http://www.svt.se/nyhetsklipp/svtforum/#article149

 
Ingen bild

Martin

1 oktober 2013 02:51

Signaturen Ulla,
Du har en poäng där. Absolut.

Sverige är på en farlig väg där det bara kan sluta på två sätt. Låt mig utveckla:

Det ledande etablissemanget är så pass bakbundet att följa den av vänstern starkt understödda sk tredje statsmaktens agenda att den vågar ingenting annat. Den som väjer kan räkna sin karriärs dagar. Då är man slut som artist.
Dilemmat är bara att denna agenda är i princip densamma som pådyvlades med nackhårsresande likhet, Och av samma vänsterkategori människor i Serbien.
-Vi vet exakt vad som kommer att hända om detta får gå för långt, om folks åsikter om de som upplevs fel undertrycks, stoppas och döljs.
Detta har i Sverige nu gått mycket långt. Strukturell mobbing pågår för fullt. Folk förlorar jobben omedelbart om sympatier med Sverigedemokraterna framkommer. Och då handlar det om ett demokratiskt invalt parti. Man är kritisk till invandringens negativa följder -Inte rasistisk, väl att märka.
På senare tid förekommer rena galenskaperna, vad som tycks vara påhittade fall av rasism e.t.c I Grekland har man lyckats att omklassa Gyllene Gryning till en olaglig kriminell organisation via en händelse och juridiska krumbukter. Media rapporterade tidigare om dem som invandringskritiska -Nu som nasistparti.
Kan man ettikettera om motståndaren är han lättare att kriminalisera. Ja, när inte förtal o smutskastning längre räcker.
Epilog; Kör man det här racet fullt ut, blir det till slut vapen som för talan. Så är det.

Eller

Så tar sig Sverigedemokraterna och alla de som är kritiker till dagens system sig igenom denna minst sagt smutsiga vänstermoteld av påhopp, vinklingar och fula spel före effekterna av ovanstående hunnit för långt och förhoppningsvis klarar sig stärkta genom ett par val till och kan vara med och ställa sakernas tillstånd i landet tillrätta så att åter balans får råda.

Med innerligt hopp om det senare.

 
Ingen bild

Bosse

1 oktober 2013 03:16

Etablissemangets raljerande om nazism i tid och otid är pinsam. Ett tragist sätt att försöka projicera onska på sin motståndare.
Lite som när man kallade någon för häxa på 1500-talet. Det är barnsligt.
Det finns inte en käft som vill driva nazipolitik idag, efter vad som är känt. Det vore dessutom politiskt självmord på nolltid, Det vet ju alla.

Vad etablissemanget med vänstern i spetsen däremot borde göra, är att åka på en studieresa till Serbien -För att beskåda vad deras egna beteende leder! I tid.

Det vore nyttigt.

 
Stefan K

Stefan K

1 oktober 2013 05:13

@ kalle

Minns att Åsa Romson i våras sade till Camilla Kvartoft i Agenda att vi svenskar har det för bra och därför vill Mp höja skaterna för att sänka svenska familjer konsumtion.

Minns också att någon centerpartist under Centerns stämma nämnde att alla svenskar måste sänka sitt välstånd för att solidariskt ge nyanlända samma förutsättningar.

M.a.o finns viljan redan nu.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Arvid

1 oktober 2013 06:38

Alla vet väl att Stefan Fölster är SYSTERSON till den
evige bolsheviken Jan Myrdal.

 
Ingen bild

Stefan A

1 oktober 2013 06:44

S presentation av delar av sin skuggbudget passerade utan kritik från SVT, likaså MP,s skatte och avgiftshöjning med 50 miljarder på energi, men på SD offrade man ett helt reportageteam på att bevisa att det skulle vara fel, framgick heller inte varför företag skulle fly Sverige, som Fölster påstod, bara för att SD vill minska invandringen med 90 %, dvs. inget totalstopp, men somliga säger vad som helst bara för att få lite TV-tid, Fölster är en nationalekonomisk nolla, som numera säljer sig som en prostituerad till den som betalar.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

1 oktober 2013 07:34

Inläggen försvinner ?

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 oktober 2013 07:46

Arvid...
Fölster, så nära släkt med Jan Myrdal... Myrdal som inte kan se det onda i kommunismen, trots att ha säger sig vara en väldigt beläst människa. Ett tragiskt levnadsöde, men än värre, han är tyvärr inte själv i denna okunskap.
Väntar på "Om detta må ni berätta" om kommunismens brott mot mänskligheten.

 
Ingen bild

Emelie K

1 oktober 2013 07:51

Det är tragiskt för Sverige. Jag påtvingas en mångkultur jag inte vill ha. Jag känner mig själv undanträngd av alla de människor från främmande kulturer som tar plats, kräver och breder ut sig. Om jag vore de ( generalisering, givetvis finns undantag)så skulle jag visa respekt för det land som föder dem; genom att anspassa sig till seder och bruk, lära sig språket mm. Men det flesta gör inte det. Svenska folket måste få information om invandrigens problem. Det är svårt att nå ut och föra en normal debatt när media är så korrumperat.

 
Ingen bild

Martin

1 oktober 2013 07:58

@martin, @bosse
Vad drar du för paralleller till Serbien? Vidareutveckla gärna? Vad ska vi lära oss av det?

 
Ingen bild

Kurtan

1 oktober 2013 08:19

Jag önskar av hela mitt hjärta att SD-toppen en gång i direktsändning på bästa sändningstid ställer Reinfeldt mot väggen genom t.ex följande fråga:

Som bekant står det i Sveriges författning att ALL MAKT UTGÅR FRÅN FOLKET. Politiker har nyligen ändrat i Sveriges grundlag att Sverige skall vara multikulturellt.

Frågan lyder; Vi kräver att få nu en muntlig redogörelse samt därefter se svart på vitt när ni frågade det svenska folket om detta, samt vi kräver att nu få en muntlig redogörelse samt därefter få se svart på vitt vad resultatet blev när det svenska folket svarade på denna synnerligen viktiga fråga?!
MVH 
Fia

Fia

1 oktober 2013 08:49

Tack för dom orden Thoralf! JAG blir så arg när jag ser pk-politikernas landsförräderi att jag får svårt att andas. Vad i hela friden ska vi göra för att stoppa det skenande vansinneståget. Jag önskar jag kunde gå till valurnan redan i morgon. Måtte valet 2014 medföra att vi kan stoppa dårskapen!

http://Fia

 
Ingen bild

Kalle Karlsson

1 oktober 2013 09:19

Det politiskt korrekta etablissemanget är mycket noga med att uppmärksamma arvssynder kopplade till nazisterna utom när det gäller muslimernas kopplingar till den nazistiska eran. Muslimerna och nazisterna hade och har som bekant ett gemensamt intresse i att bekämpa judarna och denna koppling borde vara av största intresse för det politiskt korrekta etablissemanget att lyfta fram. Om detta förekommit har det i vart fall helt undgått mig.

Det finns en del intressant att läsa om muslimernas intresse att utnyttja nazisterna i ”judefrågan” på http://sv.wikipedia.org/wiki/Haj_Amin_al-Husseini.
Att belysa muslimernas kopplingar till nazismen verkar dock inte det minsta aktuellt trots pk etablissemangets annars så stora intresse för just kopplingar till nazisterna och trots den massiva invandring av muslimer som just det politiskt korrekta etablissemanget välkomnar till Sverige. Kommer frågan om kopplingar till nazisterna upp rör det sig enbart om försök svärta ner enskilda svenska medborgare, det mest kända exemplet är kanske den massiva nedsvärtning som drottning Silvia fick utstå på grund av att hennes pappa skulle haft eventuell koppling till nazisterna.

Det är hög tid att kopplingen mellan muslimer och nazister diskuteras och utreds närmare i vart fall i den öppna politiska debatten vilket då kanske även i förlängningen kunde smyga sig in i den politiskt korrekta debatten. Finns kopplingen mellan muslimerna och nazisterna och lever den kvar borde alla vara överens om att det är dags att dra i den muslimska invandringsbromsen för muslimer till Sverige. För det är väl ingen med ärligt korrekta politiska värderingar som vill ha nazism i Sverige även om de benämns muslimer, islamister eller vad de vara månde.

 
Ingen bild

Da Capo

1 oktober 2013 09:31

Professor emeritus i etnologi, Karl-Olov Arnstberg, intervjuas i senaste numret av Dispatch International speciellt om den aktuella zigenarfrågan.
I övrigt säger han:

"En svensk journalist som håller sig till sanningen i dessa frågor [invandring, zigenare etc] kan traska direkt från sin redaktion till den socialtjänst som i framtiden får svara för hans eller hennes försörjning. Detta totalitära klimat har den svenska journalistkåren lyckats skapa alldeles på egen hand. – Det leder bland annat till folkfördumning, om man nu inte gillar den mer korrekta benämningen hjärntvätt. Jag önskar att jag hade en gigantisk megafon där jag kunde ropa ut: ”Vakna svenska folk! Inte nog med att kultureliten lurar och föraktar er, det är också ni som får betala för kalaset!”
http://www.d-intl.com/2013/09/30/journalisterna-begar-brott-som-kan-ge-sex-ars-fangelse/

 
Ingen bild

Öbserver

1 oktober 2013 10:02

Nazisterna hade för att utrota judar i Jugoslavien under andra världskriget sin SS Waffendivision Der Handschaar(kroksabeln).Nästan samtliga i förbandet var bosniska muslimer.Efter Jugoslaviens inbördekrig fick Bosnien sin första president vilken hyllades i europeiska,inte minst i svenska, medier.Som rättrogen muslim hade han naturligtvis tjänstgjort i Der Handschaar som lägre befäl.Historia är intressant.Ännu intressantare är hur historien används av delar av journalistkåren

 
Ingen bild

Fiona1177

1 oktober 2013 10:12

Tack gode Gud att jag är över sjuttio år. Jag lider med alla yngre och barn som kommer att tvingas uppleva "det nya multikulturella Sverige" som bara blir värre och värre hela tiden.

 
Ingen bild

Åke

1 oktober 2013 10:12

Den svenska PK-eliten har skitit klart i det "blå skåpet"...Det ryms inte mera skit där nu, utan det rinner över och ut på medborgarna i allt högre grad. Det är sorgligt att ett land ska behöva förfalla så pass, med hjälp av tredje statsmakten, som bekant är våra medier.

Efter drygt 10 års tjat har jag äntligen fått t.ex min egen bror som varit inbiten sosse att nu för första gången byta fot och rösta på SD i nästa val.... - När enträgen sanning vinner till slut, åker Ullenhag & Co ut!!!
SD 2014

 
Ingen bild

Hans B

1 oktober 2013 10:29

Snälla Thoralf kan du inte be den duktige Sällström att tala lite långsammare.

 
Ingen bild

chainmail

1 oktober 2013 11:04

Bra att detta tas upp, Thoralf! Respekten för Sverige och det svenska är som bortblåst, likaså respekten för skattemedel och gemensamma resurser. Problemet är att politiker inte kan ställas till ansvar för sina gärningar, kunde de det skulle det sett helt annorlunda ut i vårt land.

 
Ingen bild

AWSvensson

1 oktober 2013 11:17

Om de tror på det själva, ja i så fall börjar de varje morgon med en timmes terapi, jag tror på de , jag tro på de, hjärntvätt kallas det.

 
Ingen bild

Magentan

1 oktober 2013 11:19

"Romer tvingar sina barn 'göra kriminell värnplikt'"
är rubriken på en mycket aktuell artikel i Fria Tider idag!

"I Frankrike står just nu 27 vuxna romer från Kroatien inför rätta för att ha lett sina barn in på brottets bana. Barn så unga som 10 år har tvingats medverka vid inbrott och annan kriminalitet"
[...)
"Det är genom omfattande kartläggning och övervakning som fransk polis nu kan beskriva en maffialiknande struktur där klanhövdingar styr över ”kaptener” som i sin tur basar över ”löjtnanter”. Längst ner i familjehierarkin finns kvinnor och barn som köps och säljs som handelsvaror och förväntas dra in stora pengar genom illegal verksamhet.
'Ju större skicklighet att stjäla, desto högre pris betingar en ung brud', berättar Gilles Weintz som lett polisens kartläggning av de kriminella familjerna."
[...]
"Romska barn förväntades inbringa 5000 euro var genom stölder – i månaden. Mycket av den ansamlade rikedomen slussades senare vidare till kroatiska Slavonski Brod där klanledningen uppges bo i lyxvillor."

Läs hela artikeln här:

http://www.friatider.se/romer-tvingar-barn-stjala


Detta scoop om romsk kriminalitet som Fria Tider presenterar skulle väl vara alldeles utmärkt för Dagens Nyheter att "låna" för att komplettera sin snedvridna, svenskfientliga artikel om ett av svenska Polisens lagliga register över kriminella grupper.

 
Ingen bild

Tony

1 oktober 2013 11:25

Göran Hägglund föreslog att man kunde lägga ner
landstingen, frågan är om det inte är dags att
sopa bland länsstyrelserna också,här härjar en hel
del småpåvar, som ser som sin livsuppgift att sitta och
jävlas med befolkningen. Kalmar län verkar att ha
drabbats av en av dessa pösmunkar i form av Hövdingen
Stefan Carlssson , denne arroganta herre verkar bara
lyssna på sin egen röst, vad folket tycker det skiter
sådana som han fullständigt i. Återinför tjänstemannaansvaret!

 
Ingen bild

von Moltke

1 oktober 2013 12:38

Migrationsvansinnet är väl i och för sig ganska logisk. Vi har två ideologier i det här landet, och båda är utopiska: socialism och liberalism(låt gå att de dyker upp i lite olika varianter). Men hur tusan gör man när utopin inte längre säljer för att verkligheten inte ter sig särskilt avskräckande? Jo, man förstör/förändrar verkligheten. Återigen har utopin fått ett existensberättigande och utopisterna kan sälja in sin vision. Det finns ingen generation som har haft det så bra som 40-talisterna i Sverige. Verkligheten blev för bra för en säljande utopi. Bisarrt? Nej, utopi! Vad lär vi oss av detta? Jo, att konservatismen är den enda och rätta vägen.

 
Ingen bild

Skånepåg

1 oktober 2013 14:49

@ Hans B

Skicka ett mail till Sällström himself och påpeka det som du tycker, och som jag också anser att du har rätt i.
sven-olof.sallstrom@riksdagen.se

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

1 oktober 2013 15:08

Bland kommentarerna till Julia Caesars Snaphanen-krönika "Agendajournalisterna" framkommer att Niklas Orrenius farfar Åke Orrenius var Svenska Nationalsocialistiska partiets propagandaansvarige i Stockholm 1935.
Niklas Orrenius borde kanske gräva lite i sina egna "bruna rötter".

 
Ingen bild

Carl Ericsson

1 oktober 2013 15:14

Mycket intressant hur ni från landet har börjat kämpa emot massinvandringen.
I Stockholm har det pågått så länge jag kan minnas,samtidigt har ni på landet fortsatt röstat på samma gamla skitpartier.
Men det är klart ni har haft en pizzeria en Muhammad som är så sjysst och alltid lägger på lite extra fyllning.
Nu har verkligheten kommit ikapp och då måste något göras åt skiten när den fyller upp era småstads idyller med våldtäkter droger och allt annan skit de importerar.
Ändock glad att ni vaknar mer och mer lite försent tyvärr.

 
Ingen bild

von Moltke

1 oktober 2013 15:36

@Carl Ericsson
Det är nog precis tvärtom. Utanför storstäderna har man hela tiden varit vaken och kämpat emot. För 25 år sedan så skördade Sven-Olle stora framgångar i Sjöbo. Det är nog snarare vi som hälsar er i storstäderna välkomna i kampen. Välkommen Carl!

 
Ingen bild

TK

1 oktober 2013 15:37

Det är så här SD måste göra kommun för kommun eller län för län

1. Hur många asylsökande ska komma

2. Hur stor bostadsbrist/kö är det/lediga lägenheter finns?

3. Hur många lediga jobb?

4. Hur många arbetslösa

EX i Värmland finns 2.700 arbetslösa invandrare, men man ska ta emot 2300 syrier, OK?

 
Ingen bild

Lars

1 oktober 2013 15:47

Men vad konstigt det blev nu. På Östrans löp kallar en moderat politiker Norrliden och Berga för ghetton. Det är väl merparten av dessa områdens invånare som sju-klövern vill ha i kommunen. Nu får de bestämma sig. Man kan inte få allt, inte ens när det handlar om mångkultur.

 
Ingen bild

Tony

1 oktober 2013 16:37

Ja Carl Ericsson har nog fått en hel del om
bakfoten, det är ju i storstäderna som dom
flesta mångkullturivrare skriker sig hesa på
att i stort sätt hela världen kan komma till
Sverige utan några problem, orter som Sjöbo
och Vellinge och många andra har i det längsta
kämpat emot, och blivit benämnda som bakåtsträvare
av dom som inte själva vill ha invandring i sin
närhet!

 
Ingen bild

Stundtahl

1 oktober 2013 18:11

I vårt grannland krossar man, med tydlighet, inte sin identitet! Det Norska folket gick till val och utformar sitt eget Storting.
Förgrämelsen i svensk gammelmedia -över detta tilltag- har inte undgått läsaren.
... demokrati i Sverige är numera en stor bristvara.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

1 oktober 2013 20:07

Jag tycker Sven-Olof Sällström var mycket bra idag! Absolut det bästa jag sett från honom både i riksdagen och i gammelmedier.
http://www.youtube.com/watch?v=z5xiSLhdmgs

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

S-E Karlsson

1 oktober 2013 21:18

Det var kuckelimuck att Sällstöm fick sista ordet !

 
Lassekolja

Lassekolja

1 oktober 2013 23:52

Även SOS(Sällström) blir bättre och bättre men jag måste instämma med Hans B. och Skånepåg att han MÅSTE tala lugnare och tydligare. En kvinnlig bekant t.o.m ringde upp mig för att påtala detta och jag kan tyvärr bara instämma. SOS´s huvud är det inget fel på men framförandet måste ge ett lugnare och därmed stabilare intryck. Jag föreslår att SOS placeras överst på EU-valsedeln, precis som förra EU-valet! Där tror jag att han platsar pefekt!
@TK, instämmer! SD bör gå mycket metodiskt tillväga inför september 2014, gärna med separata flygblad för varje kommun, i vilka de viktiga uppgifter, som Du nämner, framgår, samt väntade besparingar i kommunala välfärden i resp. kommun. Varje kommun-, landstings- och Riksdagsväljare skall veta mer om läget i Sverige och vad som väntar, än vid något tidigare val. Vi kan inte längre "lunka på som vanligt"! Kanske sista chansen att rädda det, som återstår av Välfärdssverige!?!
Tänk på barns och barnbarns framtid i Sverige!!!

http://www.svt.se/nyhetsklipp/svtforum/#article149

 
Ingen bild

MB

2 oktober 2013 00:21

"Noteras kan att kommunalrådet Johan Persson har flyttat från mångkulturella Smedby till en gård ute på landsbygden, långt ifrån mångkulturen."

Bara där märks vilket hyckleri som härjar bland dessa politiker. kanske skulle man, som du själv nämner, flytta ut den mångkulturella berikningen till dessa politiker, däribland då Birgitta Axelsson & Johan Persson?
Allt det dom utsätter andra invånare för bör dom väl själva kunna utstå?
Dags att säga ifrån på allvar. Det hjälper inte att knyta näven & skriva av sig över nätet. Det går inte att inbilla sig att SD2014 skall bli Sveriges absoluta räddning om inte folket själva sätter ner foten & säger ifrån.

 
Ingen bild

Marxist

13 februari 2014 12:18

Nog är det väl Det Giriga Slöddret / Alliansen eller Den Blå-Svarta Sörjan som är ansvarig för den naivt enfaldiga invandringspolitiken idag? Knappast den genuina Vänstern.
Inte för att det vore bättre med Karriärist Kopplet i den Röd-Gröna Röran:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se