thoralf

Direktlänk till inlägg 24 januari 2013

SKOGSNICKE OCH BESÖKSREKORD

Av Thoralf Alfsson - 24 januari 2013 18:26

SCA och HOLMEN avbryter samarbetet med Skogsnicke. Något annat hade varit minst sagt otänkbart om dessa storföretag vill framstå som seriösa. Läs artikel


De skall dessutom få ut sina löner! Läs artikel


Nu återstår det bara att ansvarig för Skogsnicke får sitta bakom galler en tid också!


Min egna "fotsoldat" på Östran har ryckt ut igen! Denna gång är det riktigt lågt! Har man inga som helst krav på de som skriver på Östrans webbsida. En sak har i varje fall min "fotsoldat" missuppfattat, jag är inte journalist utan politiker. Undrar varför "hen" inte skriver om mina kommentarer om Skogsnicke och de män som lurats från Kamerun. Läs "fotsoldatens" kommentarer.


Har varit krasslig den senaste veckan borde väl egentligen varit sjukskriven några dagar men så fungerar det ju inte för oss Sverigedemokrater. 7-klövern tillåter ju inte att vi ingår i kvittningssystemet i riksdagen. Därmed måste vi hur sjuka vi än är delta vid voteringarna. Igår fällde vi ju dessutom regeringen i två frågor och då är varje röst viktig. Dessutom gällde den ena frågan personal/närvaroliggare i byggbranschen vilket behandlats i mitt utskott, skatteutskottet. Med debatt igår innan beslutet. Alliansen vek ned sig och yrkade inte på sin egen reservation, med andra ord walk over (ingen votering). Trots att jag var allt annat än pigg, rejält med feber, fick jag plocka i mig febernedsättande och sätta mig på flyget till Stockholm i måndagskväll.

Har varit en tung vecka men nu är jag tillbaka i Kalmar igen.


Nytt besöksrekord!


Januari innebär redan nytt besöksrekord när det gäller unika besökare på min blogg. Något som glädjer mig väldigt mycket. I augusti och september hade jag ca 14000-15000 unika besökare. Nu ser det ut att kunna bli mellan 35000-40000 unika besökare i januari.


En ökning med minst 150 procent på 6 månader. Väldigt roligt!!


Det retar säkert också Åsa Linderborg, Anders Lindberg och alla pk-journalister. Min "fotsoldat" på Östran lär säkert få sömnbesvär efter detta blogginlägg men jag hoppas att Gota Media håller med läkare och företagshälsovård. Jag har dessutom upptäckt att han ljuger om sig själv den skojaren!


Jomshof ställer fråga till Beatrice Ask


 
ANNONS
 
Fotsoldat Lassekolja

Fotsoldat Lassekolja

24 januari 2013 18:37

Om jag vore upphandlare av skogsplantering skulle jag "dragit öronen åt mig" bara av namnet "Skogsnicke"! Gör parallellen om någon vill köpa en beg. bil av "Bilnicke"!? Jag hade definitivt handlat nå´n annanstans!

http://www.status.st

 
Svensson

Svensson

24 januari 2013 18:46

Människohandel, slaveri, bedrägeri, hot har arbetsgivaren gjort sig skyldig till, polisen måste åtala honom.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Pär Green

24 januari 2013 19:00

Är minst sagt ÄCKLIGT hur människor hanteras

 
Ingen bild

Pär Green

24 januari 2013 19:30

@FIA
Nu har ditt ditt budskap gått fram!
Sluta med ditt "spamm"

 
Ingen bild

Kalle i Hökarängen

24 januari 2013 19:39

Vad kommer att hända om SD uppnår 15-20% i valet 2014?

"Jag fick en glimt av Reinfeldts maktmetoder på 90-talet när han ville bli ordförande i MUF. Flera av de personer som nu sitter i hans omedelbara närhet, från Ulf Kristersson till Anna Kinberg, skulle kunna ge än mer kusliga vittnesmål om vad som hände då. Sedan dess har Reinfeldt bara förfinat sin maktutövning."

"Många tycks sätta sitt hopp till att SD ska bli tredje största parti i valet nästa år. Det vore naturligtvis en klar förbättring jämfört med dagens situation, men jag tvivlar starkt på att resten av partierna kommer att tillåta ett någorlunda fritt, hemligt och demokratiskt val. Skulle de dock misslyckas i att manipulera bort en tredubbling av SD, kommer de snabbt att forma någon slags “krisregering”."

"SD blir återigen utestängt och landet kommer att kastas in i en politisk kris som det aldrig repar sig från. Eftersom till och med vansinniga allianspolitiker med all sannolikhet ser den krisen annalkas kommer de att göra vad de kan för att manipulera ner SD:s framgångar till mer “hanterliga” nivåer. Därmed fortsätter Sverige på en såphal utförslöpa vars slutstation är värre än den grekerna har att förhålla sig till."

"#Jag tror också, att sjupartiet sannolikt bekänner färg och (öppet) bildar en samlingsregering om SD blir ett större parti. Sverige har redan i praktiken en slags samlingsregering kring vissa frågor. Beslutsamheten att agera som en samlingsregering – eller snarare en enpartistat – ang. invandringspolitiken är uppenbar."

"Om jag ska utgå från mig själv så har jag full förståelse för att man inte orkar hålla på hela tiden. Det är väldigt smärtsamt att bevittna förfallet av ett land som man har starka känslor för. Möjligen kan man jämföra det med att se en nära vän supa ihjäl sig. Visst vill man hjälpa men vid någon tidpunkt tvingas man att, mer eller mindre, accepera att det inte går att hejda. Men man kan likväl inte helt sluta att bry sig."

http://snaphanen.dk/2013/01/24/hvad-sker-der-nar-sd-opnar-15-20/

 
Ingen bild

s-e karlsson

24 januari 2013 19:52

Strömer i Högsby är igång och spyr sin galla på dem som inte tänker i hans tankebanor .

 
Ingen bild

Robert

24 januari 2013 20:33

Jag trodde du var seriös. Att se ett Tv program och sen ta fram yxan mot denna företagare utan att ha hela bilden är verkligen ynkligt. Varför protesterade du mot SD filmen?
Dubbelmoralen är total./R. SD väljare 2010.

 
Ingen bild

Gute

24 januari 2013 20:34

SCA och Holmen försöker nu framstå som helt oskyldiga och lägger nu allt ansvar på den s.k målvakten Skogsnicke, och det försöker nu media inbilla vanligt folk.

SCA är markägare och är därför ansvariga för att verksamheten bland deras entreprenörer utförs på ett korrekt sätt enligt alla avtal som är skrivna. (det här var inte första gången)

Här ligger det en hund begraven och nu är det dags att gräva på djupet, att Skogsnicke ställde upp i intervjun är dock förvånande, han har säkert ett ess i rockärmen ska ni se!

 
Ingen bild

Medborgaren

24 januari 2013 20:36

Inte långt från "skogsnickes" hemmaplan ligger lilla byn Långträsk, 6 mil från Piteå, som nu berikas med 70-talet Somalier.
Det är fler än det antal svenskar som nu bor i byn.
Byborna har själva drivit livsbutik, fram tills nu då butiken helt plötsligt är till salu, om nån nu är intresserad?
Läs gärna på byns egna hemsida vad ortsbefolkningen tycker om denna "berikning".................www.långträsk.com
Bakom etableringen återfinns en "konkurskung", inte helt okänd i bygden.................
Enligt uppgift betalar invasionsverket 1.900:- per skalle o dygn!
Kanske dags att granska dessa skojare på samma sätt som skogsnicketypen!

 
Ingen bild

Inget i huvudet på Ahonen

24 januari 2013 21:12

Så det var den tokiga stalkaren du menade.

Bojkotta skiten(Östran)!

 
Ingen bild

Stefan Varg

24 januari 2013 21:26

Har Markku Ahonen verkligen alla hästar hemma? Finns det någon som gillar hans blogg?
Av allt jag läst där har jag inte funnit en endaste positiv kommentar.

 
Ingen bild

saida

24 januari 2013 21:31

Hej alla vakna. Jag tycker mig se att detta med arbetsinvandringen bara är ett spel för galleriet för den stora massan. När ministrar låtsas bry sig med att säga detta är inte acceptapellt.Har de verkligen visat sitt falska sätt fly sitt egna problem som de själva skapat. fy f-n för självgoda falska människor

 
Ingen bild

SD kvinnor påverkar

24 januari 2013 21:35

I en debattartikel på Newsmill argumenterar Carina Herrstedt och Paula Bieler från Sverigedemokraternas kvinnoförbund, SD-kvinnor, för en annan typ av jämställdhet än den som mäts utifrån ett ideal där män och kvinnor ska vara och göra allt exakt lika.

Man menar att problemet inte är att män och kvinnor är exakt jämnt fördelade i alla samhällets funktioner utan att manliga karriärsvägar ofta värderas högre än kvinnliga, en måttstock som traditionella feminister i för stor utsträckning anammat i stället för att kämpa för att uppvärdera de fria val som kvinnor faktiskt gör.

Att stirra sig blind på siffror och könsfördelning riskerar dock att motverka sann jämställdhet. Det är ingen självklar sanning att det är förtryckande strukturer som ligger bakom en ojämn representation. Tvärtom visar flertalet forskningsstudier att ju mer välmående och fritt ett samhälle är, desto mer tenderar kvinnor och män att frivilligt välja olika karriärsvägar. Att det inte blir lika fördelning inom alla organisationer, på alla poster faller sig därför naturligt. Grundproblemet är inte olik fördelning, grundproblemet är att de klassiskt manliga karriärsvägarna ges högre status. Om en kvinna räknas som jämställd först när hon slagit sig in på den manliga marknaden, då värderar vi kvinnligheten lägre. Det, om något, är ojämställt..

Man menar också att kvotering är att nedvärdera kvinnor, att säga att de inte förmår ta sig till positioner i samhället av egen kraft. Det är lika förnedrande för en kvinna att få höra att hon är där hon är i karriären därför att hon blivit inkvoterad som att hon är det för att ha tagit sängvägen.

http://www.newsmill.se/artikel/2013/01/21/j-mst-lldhet-r-att-v-rdera-kvinnlighet-h-gre
http://avpixlat.info/2013/01/24/sd-kvinnor-vill-se-en-ny-typ-av-jamstalldhetsperspektiv/#more-44787

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

24 januari 2013 21:49

Ja du, Thoralf, det är tur för hurrin M.A (Numinen?) att han har dig. Annars hade inte haft mycket att skriva om. Noterar att om inte alla, så i alla fall en överväldigande majoritet som kommenterar på hans blogg verkar kommar härifrån?

Få, om ens någon verkar hålla med honom, om något, inte bara när han försöker göra sig lustig över Sverigedemokrater. Något som namnen inom parentesen är betydligt bättre på om än på ett plumpt plan.

Sen finns det ett visst allmänintresse om Statsministern och en Minister har ett förhållande. Speciellt om de representerar olika partier med olika syn i en del frågor. Men om man lyckades blunda, hålla för öronen och skrika högt samtidigt när i stort sett samma sak hände i Kalmar för ett tag sen så får man väl ta ännu mer nu?

 
Ingen bild

Det jäser i kommunerna,SD påverkar!

24 januari 2013 22:13

Nu har även Centerpartiet i Kristianstad satt ner foten och tar avstånd från förslagen om bland annat fri invandring, månggifte och slopad skolplikt. Gruppledaren Sven Nilsson vill begränsa invandringen.
-Vi har inte resurser att ta emot den invandringen vi har i dag, vi måste begränsa den mer, säger han.

Mötet beslutade att ställa sig bakom Skånedistriktets ändringsförslag, där bland annat förslagen om fri invandring, månggifte, platt skatt, slopad arvsrätt respektive skolplikt strukits. Förslaget om fri invandring beskriver Sven Nilsson som något som ”endast kan existera i en drömvärld” och han anser att svensk invandringspolitik sedan lång tid tillbaka är ”helt misslyckad”, men menar att partiet får ta sin del av ansvaret.

Låter det inte lite som att ni ger Sverigedemokraterna rätt i deras kritik av svensk invandringspolitik?
-Vi vill inte sätta tvärstopp som de vill och inte skicka tillbaka dem vi har heller. Vi vill ta hand om dem vi har, slussa in dem i samhället och se till att de får arbete. Det måste vi göra först, men vi kanske är mer restriktiva mot invandring än partiet på riksplanet.

Däremot är partiavdelningen för att ta emot flyktingar och syftar då på människor som är utsatta för politiskt förtryck eller etnisk förföljelse.
-Där ska vi ta vårt ansvar, säger han.
http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/article1800382/rdquoVi-maste-begransa-invandringenrdquo.html

 
Ingen bild

Richard Jomshof (SD) utfrågar justitsieminstern

24 januari 2013 22:20

Jomshof är en guldklimp.

http://www.exponerat.info/richard-jomshof-sd-fragade-justitieministern-ett-par-fragor/

 
Ingen bild

Fotsoldat

24 januari 2013 22:40

En ny pedofilkramare presenterar sig;

Erika Hallhagen skänker, i ädel självutplånande oikofobisk anda,
sin namnsdag till Mohammed!

http://www.svd.se/kultur/mohammed-du-far-min-dag_7852834.svd
Bara en tidsfråga innan AliBaba och de 40 rövarna har var sin dag.

 
Ingen bild

Jonas Nordh

24 januari 2013 23:02

Ahonen vill väl inte stämma in i din hatkampanj mot skogsnicke.

Skogsnicke - näthat 0-1

Skognicke har tydligen stängt av kommentarerna på sin blogg efter att nån näthatat att han skulle "knula hans fita".

 
Ingen bild

Hulda

24 januari 2013 23:15

Fotsoldat...
Denna Erika Hallhagen har fått det mesta om bakfoten.
Hon skriver att 30 820 svenskar heter Muhammed. Där har hon grovt fel.
Ingen svensk kan heta Muhammed. Ingen. Det är helt omöjligt.

 
Ingen bild

Hubbha bubbha

24 januari 2013 23:29

Visst är detta fel gjort, men retar mig på uppdrags gransknings tjat om att det skulle vara så hårt arbete. Har själv i min ungdom planterat skog för 50kr dagen under tre sommrar, det är knappast hårt arbete. Men dessa människor verkar inte gjorda för arbete överhuvudtaget. Nu väntar PUT och fullt integrationsbidrag i 2 år grattis!!

 
Ingen bild

Skogsmulle

24 januari 2013 23:47

Det är ju storbolagen som SCA och Holmen som är de stora bedragarna. De betalar underleverantörerna runt 80-90 öre/plant. För dessa 80-90 öre ska underleverantören i detta fall Skogsnicke göra allt förarbete inför plantsättarens arbete, leda den dagliga driften och så vidare. På de 80-90 ören försvinner skatt och avgifter. Plantsättaren ska ha lön(35 öre i detta fall, företagaren ska ha lön, kostnader för maskiner verktyg m.m

 
Ingen bild

Jonas Nordh

25 januari 2013 00:10

Skogsmulle

Men om bolagen betalar så lågt per planta, hur ska då nån lyckas göra ett arbete värt de löneavtal vi har i Sverige?

Handen på hjärtat nu, det kan inte vara många ungdomar i dagens samhälle som ställer upp 10 tim, 6 dagar/veckan

 
Ingen bild

Ingen fan av Jimmie Åkesson antagligen

25 januari 2013 00:55

Har tatuerat in:
https://twitter.com/johnvmhaddad/status/294592766644744193/photo/1

 
Ingen bild

Bob Bobson

25 januari 2013 01:25

Samtidigt är en sveridemokrat anmäld för mordhotat två social sekreterare samt en väktare

 
Ingen bild

Angående klimatbluffen.

25 januari 2013 03:09

En ny studie visar överraskande detaljer om svängningarna i jordens klimat för mer än 100 000 år sedan och detta kan utnyttjas i dagens modeller av framtidens klimat i en allt varmare värld.

Temperaturen på Grönland var cirka åtta grader varmare än idag under den förra värmeperioden Eem för 130 000 till 115 000 år sedan för att sedan gradvis kylas av in i den senaste istiden.

http://www.forskning.se/nyheterfakta/nyheter/pressmeddelanden/ettvarmaregronland.5.18c36d7913c5b4504781f2.html

 
Ingen bild

Odalbonde

25 januari 2013 05:32

Grattis Thoralf!

Grattis till de fina besökssiffrorna på bloggen.
Alltid läsvärt. Fyller ett tomrum som fulmedia avsiktligt har
bidragit till att skapa.

Att kalla debatten för näthat visar på desperationen
hos press och politiker. Att en och annan kommentar är över gränsen är inte godkänt, men vad förväntar man sig när man i grunden förändrar det gamla Sverige till något vi inte har blivit tillfrågade om?

Är det inte självklart att vrede och ilska blir följden av det vanstyre och sverigehat man möter, inte minst i etablerad media? Istället för debatt får vi hela tiden pekpinnar som talar om vad vi ska tycka. På det en lång rad oförskämdheter som Mazettis krönika. Man kan byta ut termen svenskar i hennes och andras alster och pröva med att skriva in romer, samer etc, och då ser man att det inte är acceptabelt. Då spricker trollet från kant till kant.

Heja SD!

 
Ingen bild

Sven Dacke

25 januari 2013 06:08

Smålandsposten i Växjö.

Ett sällsynt "vattenhål" i en oändlig PK öken .

_____________________________________
De senaste decennierna, sedan LO fick Socialdemokraterna att stoppa arbetskraftsinvandringen till Sverige, har migrationsdebatten handlat om godhet och moral. Det har varit naturligt. När invandringen består av människor på flykt från krig och förföljelse så ÄR det en fråga om godhet och moral att Sverige och andra länder erbjuder en hamn till de flyende.

Men de senaste åren har debatten förskjutits. Alliansregeringen lagstiftade om en mycket fri arbetskraftsinvandring under förra mandatperioden. Miljöpartiet och Centerpartiet vill ha en helt fri invandring; alla som vill ska alltså få komma hit, inte bara människor som Sverige har en moralisk plikt att välkomna, eller sådana som har jobb här.

Läs hela ledaren

http://www.smp.se/ledare/invandring-ger-inte-alltid-tillvaxt(3619123).gm

 
Ingen bild

Sven Dacke

25 januari 2013 06:15

Bo Frank Växjö
På besök i Sveriges bästa skola ?

Så en dryg timme på särskolan. Utan att veta allt bedömer jag att det inte kan finnas en bättre särskola på denna jord. Så duktiga lärare. Elever som efter sin förmåga var nyfikna och högpresterande. Helt otroligt.

Fan. Uppdrag granskning skulle inte komma i närheten av denna skola. Vi måste leta föredömen i högre utsträckning än att leda syndare. Men syndarna skall också uppmärksammas. Men jag tror mer på att uppmärksamma goda exempel.


Det gnälls för mycket. Oj vad många duktiga lärare det finns i Växjö. Jag kan vara kritisk. Och säga det. Men om man inte hittar något. Inte ens en enda elev med ytterkläder eller luvor på huvudet inomhus. Där har nästan alla högstadieskolor kapitulerat.

http://www.vaxjo.moderat.se/website1/1.0.1.0/4/1/?item=art_art-s1/953

 
Svensson

Svensson

25 januari 2013 07:00

Det här var det sämsta som kunde hända regeringen, nu avslöjades deras arbetslinje.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

25 januari 2013 07:52

Jag förstår inte varför man kallar det näthatare,
det är ju precis tvärtom, vi är ju nätälskare,
eftersom nätet är det enda forum där icke PK människor
kan göra sin röst hörd!

 
Ingen bild

Hulda

25 januari 2013 08:30

Grattis Thoralf till höga besökssiffror! Bra jobbat!
Hoppas att du nu får en lugn helg och kan kurera dig.

Dessa höga besökssiffror svider säkert i de journalister som inte unnar någon mer utöver de egna att sprida information till oss.
För dem är nätet ett hot.

Deras bild av ett lugnt och idealiskt mångkulturellt Sverige spricker totalt när Thoralf, Avpixlat och många andra bloggar har både möjlighet och proffesionell förmåga att bedriva kritisk journalistik.

Media borde givetvis granska samhället, men alla de journalister som vi ofta kritiserar här, har tydligen glömt det totalt.

Nu granskar och kritiserar bloggare samhället istället och journalisterna försvarar det. En märklig förändring...

Tillägg till min kommentar igår 23:15
Om man vill leva i Sverige, ingå som en fullvärdig medlem i samhället, och vill bli betraktad som Svensk, då döper man inte ett barn till Muhammed.

 
Ingen bild

Ördög

25 januari 2013 09:10

Det är inte alla folkvalda förunnat att ha en egen fotsoldat. Se till att pigga upp honom med en trudelutt då och då. Till exempel:

"Hans ord är för stora och hans världsbild för trång
på valdagen blir hans näsa faseligt lång
men det gör detsamma för han är min fotsoldat
någonstans i Sverige"

 
Ingen bild

Stefan A.

25 januari 2013 09:15

ÖB riskerar åtal för att han upplyser svenska folket om det de har rätta att få information om, nämligen att vi inte kan försvara oss längre än en vecka och det gäller bara vissa områden, säkert ingen nyhet för varken Ryssland eller NATO. Märkligt nog kostar det lika mycket som förut,men det kostar och kriga i andra länder förstås.....

 
Ingen bild

SDare

25 januari 2013 09:16

http://www.bgf.nu/nr/97/4/soo.html

 
Ingen bild

Hulda

25 januari 2013 09:20

Ördög...
Mycket fyndigt och bra språkkänsla!!

Stefan A...
Ja, sanningen får inte komma fram, inte ens om vårt Försvar. Alla dessa miljarder och bara max. en vecka....

 
Ingen bild

SDare

25 januari 2013 09:24

Ännu en sund Sven har dykt upp i Centern :)

http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/article1800382/rdquoVi-maste-begransa-invandringenrdquo.html

 
Ingen bild

Bertil

25 januari 2013 09:25

Nu utreder SÄPÖ huruvida ÖB begick något brott mot rikets säkerhet när han uttalade sig om landets bristande försvarsförmåga.

Hur vore det om man istället åtalade de som försatt landet i denna situation istället för den som blåser i visslan.

 
Ingen bild

Hacke

25 januari 2013 09:43

Stort ocdh välförtjänt grattis Thoralf och alla oss andra härinne som gillar det fria ordet! Sannings- och avslöjarsajterna växer i takt med att fulmedia minskar. En underbar utveckling som ger hopp om framtiden.
Trevlig helg på er alla Sverigevänner!

 
Ingen bild

RobertSt2

25 januari 2013 09:44

Om gästarbetarna (som nu uppehåller sig olagligt i Sverige) skall få ut någon som helst lön så lär vi få betala dem med skattepengar. Att 'nicke' skulle pröjsa? Nä, nä inte den skojaren inte!

 
Ingen bild

Cor

25 januari 2013 10:21

ÖB har tydligen sagt sanningen om Sveriges försvar offentligt och nu undersöka det om han röjt någon statshemlighet i och med detta." ÖB:s uttalande var i praktiken att 2019, när den nya organisationen IO 2014, ska vara klar och bemannad, kan Sverige försvara en liten del av landet i en vecka mot en högst begränsad fiende. Som exempel kan man försvara Göteborgs mamn mot 2 000 man i en vecka, eller Arlanda flygplats. Sedan måste vi ha hjälp.

Idag kan man inte ens försvara Gamla Stan. För detta betalar vi över 40 miljarder SEK om året.
ÖB har i själva verket följt försvarsmaktens värdegrund, ÖRA, här. Öppenhet, Resultat, Ansvar.
ÖB har tagit sitt ansvar och varit öppen och redovisat resultatet av försvarsmaktens verksamhet. Faktum är att hans uttalande kanske är det viktigaste som hänt i svensk försvarspolitik på många år. Som sådant ska det stödas.
Inte bara har Sverige avskaffat sitt militära och civila försvar, men fortsätter betala >40 miljarder om året för detta.
Vi ser också ut att bli världsunika i att åtala vår militäre överbefälhavare för att ha gjort sitt jobb.

Man tar sig för pannan. "

Källa:
http://cornucopia.cornubot.se/2013/01/sveriges-ob-pa-vag-att-atalas.html

ÖB har dock inte avslöjat en annan statshemligthet - vart tar skattepengarna egentligen vägen?

 
Ingen bild

Ludvig

25 januari 2013 10:42

GRATTIS till Sveriges bästa blogg!

 
Ingen bild

Dubbeltänk

25 januari 2013 11:01

Jag hittade din blogg när Mazetti spydde ut sitt förakt för folk och den hamnade som bokmärke direkt.

Jag läser inte nån tidning längre så hos mig finns det verkligen rum för ersättare till våra bedrövliga journalister. Jag tycker verkligen att din blogg är läsvärd och det är oerhört rogivande att kunna läsa vad en vettig människa har att säga till skillnad från att läsa journalisters oikofobiska alster och alltid behöva bli förbannad. Kul att jag hittade hit och fortsätt sparka röv! :)

 
Ingen bild

Arvid

25 januari 2013 11:25

Malmös Ilmar Reepalu (S) är landets mest omskrivna kommunpolitiker. Diskussionen om antisemitism kan vara en förklaring, enligt Reepalu. **Tvåa är Johan Persson (S) i Kalmar** och trea Norrköpings Lars Stjernkvist.
http://kalmar.lokala-nyheter.se/53/Reepalu_mest_omskriven/

 
Ingen bild

Gudrun

25 januari 2013 11:54

@Robert
Torsdag 24 jan 20:33
"Jag trodde du var seriös. Att se ett Tv program och sen ta fram yxan mot denna företagare utan att ha hela bilden är verkligen ynkligt. Varför protesterade du mot SD filmen?
Dubbelmoralen är total./R. SD väljare 2010."

Jag håller med. Jag tror det är viktigt att lära sig att aldrig (aldrig någonsin) tro att någonting som förmedlas via en offentlig kanal är oförvanskad information.
Dom offentliga rösterna är troligen tvångsmässiga lögnare (Kanske alla. Utom jag.),

 
Ingen bild

Bertil

25 januari 2013 12:08

Text-TV skriver att hovrätten i Köpenhamn finner den svensk som planerade terrorbrott mot Jyllandsposten som skyldig. I tingsrätten dömdes svensken till 12 års fängelse. Hovrättens påföljd presenteras 31 januari.

Nog för att Text-TV har ont om utrymme i sina notiser men jag tror nog att de även fått plats med "svensk medborgare" istället för bara ordet "svensk". Å andra sidan har väl alla lärt sig läsa mellan raderna vid det här laget.

 
Ingen bild

fd kollega

25 januari 2013 12:20

Om ungdomsstyrelsen:
http://www.barometern.se/ledare/mastrande-myndigheter(3619573).gm

Om flyktingarna på Öland:
http://www.barometern.se/nyheter/oland/(3619546).gm
http://www.barometern.se/nyheter/oland/familjer-flyttas-efter-ofredande(3617969).gm

 
Ingen bild

Hulda

25 januari 2013 12:28

Bertil...
Ja, ingen riktig svensk hade ens tänkt tanken att åka till Köpenhamn för att begå terrorbrott mot en tidning pga. några teckningar av en historisk, gammal krigsherre.
Det är bedrövligt när media skriver om "svenskar" på div. äventyr ute i världen. Senast nu de två "svenskar" som åtnjuter fri kost och logi i USA...
Ingen riktig svensk skulle få ett religöst infall, åka till ett helt främmande land och kriga för en helt främmande religion...

Media ljuger och slirar på sanningen hela tiden...

 
Ingen bild

Da Capo

25 januari 2013 12:41

Tål herrskapet lite sarkastisk satir?

KEJSAREN ÄR NAKEN,
ur krönika av Jan Ivarson i DI den 2013-01-24

En jämställdshetsminister har avgått, en ny har tillträtt. En ministerpost folket inte behöver. Regeringen kan dock behöva en sådan minister och den ska förstås vara kvinna, fostrad i Bengt Westerbergs FP-anda. En minister från Malmö är bra, i synnerhet om hon bosätter sig i Rosengård.

Vi behöver inte en jämställdhetsminister för att tala om hur väljarna ska leva. Vi behöver henne för att vägleda makthavarna, så de lever efter den politik de förkunnar. Vi behöver påverka makthavare att bosätta sig i invandrartäta orter. Boenden för ensamkommande barn och uppställninghsplatser för resandefolk bör planers i välbärgade bostadsområden, där journalister och rikspolitiker bor. Rikstidningarna behöver anställa fler invandrare och mörkhyade personer. Regeringen kan ha behov en person som ser till att statsapparaten anställer nysvenskar som behärskar invandrarspråk. Makthavarna bör behärska de nu drygt 100 hemspråk som kommunerna har skyldighet att undervisa i. Därför behövs SfM - Språkundervisning för Makthavare. Där finns uppgifter för en jämställdhetsminister.
Läs vidare:
http://dev.d-intl.com/sv/articles/opinion/2013-01-24/kr-nika-kejsaren-r-naken

 
Ingen bild

Pär Green

25 januari 2013 13:15

Nästa uppgift från ÖB blir vilken vecka det är frågan om!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

25 januari 2013 13:26

ÖB verkar ha trampat redan nervösa Boljeviker på tårna

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

25 januari 2013 13:29

Enligt SVT68 i morse så har Stefan Löven varit på posten i ett år
Tydligen har han bytt jobb utan att någon märkt något.

För programledaren menade vål inte på sin post i ett år ?

 
Ingen bild

s-e karlsson

25 januari 2013 13:39

Har Lisbeth Lennartsson fåt vettet tillbaka ?

 
fia

fia

25 januari 2013 15:25

http://fifiochblomsterfrona.bloggplatsen.se/ blogg om svensk 18 åring, läs om hur jag blir kränkt varje dag

http://fifiochblomsterfrona.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

UncleBob

25 januari 2013 15:26

Öppet brev till Marku Ahonen: Jag skriver till dig för jag vet att du lusläser kommentarerna här på Toralfs blogg. Det är slut med att kommentera på din blogg för min egen del då jag inte vill bidra till att din blogg får fler läsare.
Nu har jag inte hittat något "hat" här på Thoralfs blogg. Din egen blogg sprider en massa hat och skitnack. Tack för att du är en så flitig FOTSOLDAT för Thoralf. Sverigedemokraten jag kommer att kryssa vid nästa val. Tack för den värdefulla hjälpen, Markku Ahonen!

 
Ingen bild

SM811

25 januari 2013 16:01

Grattis till ökningen.

 
Ingen bild

HM

25 januari 2013 16:04

Man skall nog se upp med sådana här program som Uppdrag Granskning lite.

Som jag minns när jag planterade en del för runt 15 år sedan var 2000 på en dag normalt utan större anstränhning och med 0,35 öre styck blir det 700:- dagen. Dessutom ett trevligt arbete med mening fast de första dagarna får man vara beredd på muskelvärk. Sedan är det ju så att det kan göras slarvigt om man inte tar hänsyn till terrängen och sätter plantorna på fel ställe i grop/hög eller om man inte trampar till. Så det tar nog en hel del instruerande innan ett dylikt arbetslag funerar.

 
Ingen bild

Hulda

25 januari 2013 16:19

fia...
Snälla, vi har sett din blogg nu. Kom igen när du gått kursen i rättstavning och blivit godkänd...

 
Ingen bild

kalle

25 januari 2013 17:48

helt otroligt hur 7 klöver-erns kreatur kan svamla bort bort en fråga, istället för att ge verkligt svar. kanske nya regler borde ges att talmannen måste vara lite dommare och kräva att frågor besvaras. hur skriver de som måste skriva ner allt som sägs i riksdaen. så var det förr, att stenografer skrev ner ALLT.

jag skulle gärna ställa upp till riksdagen för SD, nu kommer det bli fart under galoscherna efter valet 2014.

7 klövern kommer bli livrädda att ta debatter med mig, jag lovar!
och 7 klöverns kreatur kommer få betala tillbaka varenda skattekrona de stulit från Folket .

tidskod 1:14
http://www.youtube.com/watch?v=ypDRfGmvLm8

nu utnyttjar hela Världen svensk välfärd, annat ljud i skällan var det 1973!
http://www.youtube.com/watch?v=QKvxCGBF92Q

Jomshof borde vara mer agressiv i debatten. ta efter palmes talskrivare, klockrent som folk kommer ihåg när de senare går till valurnan.
http://www.youtube.com/watch?v=9v6xUu1Nzlw

http://www.youtube.com/watch?v=2hawe122eFY
(obs martin, Youtubekanalen har inget med denna kommentar att göra)

 
Ingen bild

kalle

25 januari 2013 18:03

helt otroligt hur 7 klöver-erns kreatur kan svamla bort bort en fråga, istället för att ge verkligt svar. kanske nya regler borde ges att talmannen måste vara lite dommare och kräva att frågor besvaras. hur skriver de som måste skriva ner allt som sägs i riksdaen. så var det förr, att stenografer skrev ner ALLT.

jag skulle gärna ställa upp till riksdagen för SD, nu kommer det bli fart under galoscherna efter valet 2014.

7 klövern kommer bli livrädda att ta debatter med mig, jag lovar!
och 7 klöverns kreatur kommer få betala tillbaka varenda skattekrona de stulit från Folket .

tidskod 1:14
http://www.youtube.com/watch?v=ypDRfGmvLm8

nu utnyttjar hela Världen svensk välfärd, annat ljud i skällan var det 1973!
http://www.youtube.com/watch?v=QKvxCGBF92Q

Jomshof borde vara mer agressiv i debatten. ta efter palmes talskrivare, klockrent som folk kommer ihåg när de senare går till valurnan. måste man verkligen vara så undergiven, eller visa övdriven respekt till bedragare i 7 klövern som med flit förstör välfärdslandet Sverige ?
http://www.youtube.com/watch?v=9v6xUu1Nzlw

http://www.youtube.com/watch?v=2hawe122eFY
(obs martin, Youtubekanalen har inget med denna kommentar att göra)

 
Ingen bild

s-e karlsson

25 januari 2013 19:01

Ett väldigt bra inlägg på HG Strömers blogg av någon som kallar sej Anonym sa !Gå in och läs !

 
Ingen bild

Hulda

25 januari 2013 19:39

s-e karlsson...
Ja, det var några riktigt bra inlägg där, under namnet Anonym. Det verkar vara många som läser våra tankar och provoceras...:)
Den heliga kon, invandring får inte ifrågasättas.
Vi ska alla stå i raka led och vinka som välregisserade Nordkoreaner när invandrarna kommer till våra landsortssamhällen.

Det är tydligen fler än våra journalister som ogillar yttrandefriheten på nätet.

Hoppas också att Thoralf nu stilla vilar och kryar på sig, en hel lång helg. Även hjältar behöver vila upp sig!

Nu till ÖB. Vem skulle komma på tanken att straffa den vaktmästare som påpekar att brandsläckarna och nödutgångarna inte räcker vid en brand i en skola..?..?

 
Ingen bild

Personlig assistent

25 januari 2013 19:54

@Fia
Din blogg är helt oläslig eftersom du trycker på tangenterna för länge.
Be din vårdare att ställa in din dator för handikappsanpassning så att datorn bara skriver en bokstav i taget.

 
Ingen bild

Sveasrika

25 januari 2013 20:28

@ Hulda
Jag hörde att vaktmästaren hade sagt till om att han i värsta fall kunde tänka sig att komplettera upp med brandfiltar eftersom släckarna var så dyra enl rektorn .
Men rektorn hade ju stoppat pengarna i fickan på sig själv och sina närmaste så han tyckte att en vaktmästare kostar ju bara en massa pengar så han sparde in på honom också.

 
Ingen bild

Hulda

25 januari 2013 21:59

Sveasrika...
Men eftersom föräldrarna hade brandsläckare hemma, så gick de vakt och skyddade sina egna barn...
Vid första bästa tilfälle såg de till att rektorn fick ett annat jobb, och den nya rektorn var mera ansvarsfull. Han fixade nya brandsläckare, brandfiltar, brandövningar, återanställde vaktmästaren och såg till att ortens brandkår fick mer personal och en ny rejäl brandbil...

 
Ingen bild

s-e karlsson

25 januari 2013 22:01

Jag stöttar sveriges ÖB fullt ut , för jevligt att vi blir utslagna på en ynka vecka ,helt meningslösa pengar !

 
Sam

Sam

25 januari 2013 22:17

Hade det varit muslimer hade de åkt in direkt och media hade skrivit om det, men nu när judisk/MOSSAD terroristcell upptäckt i New York? http://www.henrymakow.com/nyc-jewish-terrorist-socialites-get-free-pass.html

http://www.henrymakow.com/nyc-jewish-terrorist-socialites-get-free-pass.html

 
Ingen bild

Rösta Svenskt 2014!

25 januari 2013 23:06

Fler Kommuner börjar våga säga ifrån

En minirevolution mot regeringens vettlösa massinvandringspolitik börjar ta form i kommunerna runtom i landet.
Fler och fler kommuner börjar försiktigt våga säga ifrån; nu är måttet rågat, nu är det för mycket, alldeles för mycket.
Senast i raden av dessa kommuner är Borgholm på Öland.

Lisbeth Lennartsson, kommunalråd i Borgholm, säger som svar på Skolinspektionens kritik mot kommunen för att asylsökande barn inte får tillräckligt med undervisning: ”kommunen har inte en chans att klara kraven från Skolinspektionen”.
”Jag skulle vilja se den kommun som klarar att öka elevantalet med en tredjedel på så här kort tid”; säger hon.
På frågan om hon anser att det är fel i systemet svarar hon: ”Jag skulle gärna vilja se fri invandring men inte med dagens svenska regelverk. Det är systemfel”!

Rektorn i Borgholmsskolan Anna-karin Björnström uttrycker, om än fortfarande försiktigt, en klarare syn på saken: ”Vi måste ta en debatt om det här i Sverige och se över lagen som finns och kanske göra någonting åt det. Som det ser ut nu så klarar inte kommunen av kraven som finns”.

Skolinspektionens Ann-Marie Begler uttrycker även hon förståelse för kommunen: ”Jag förstår att det är en stor och svår utmaning för kommunen. Men de måste ha en tydlig ambition och vilja att ordna skolgång åt barnen”.

————————————————
Källa:
SVT1 Rapport, 25 jan 2013

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se