thoralf

Direktlänk till inlägg 16 februari 2018

DRÄNGSTUGENIVÅ

Av Thoralf Alfsson - 16 februari 2018 23:15

De som såg torsdagens Aktuellt hoppas jag fick en riktig "väckarklocka" rakt i ansiktet. Att höra Mads Fuglede från Venstre i Danmark, var riktigt skönt men säkert väldigt obekvämt för alla politiker och sympatisörer för 7-klöverns partier.


Aftonbladets politiska chefredaktör Anders Lindberg kallade det väldigt nedvärderande för ”drängstugenivå”. Han har ju all rätt att tycka som han och Aftonbladet vill men personligen anser jag att det är Anders Lindberg som befinner sig på drängstugenivå och där har han befunnit sig åtskilliga år.


Jag tyckte det var befriande att höra Mads Fuglede i Aktuellt. Har du missat det så får du chansen igen.



När man hör Maria Ferm kommentera ovanstående inslag blir jag bara trött! Jag tycker dessutom att Paula Bieler borde varit tuffare i sin retorik i Studio Ett. Hon borde kört över flummiljöpartisten Maria Ferm ordentligt. Jag vill ha bort MP från riksdagspolitiken. Ett drömscenario vore detta den 9 september


MP 3,9 procent

L 3,9 procent



Idag fick jag ett tips som kanske kan bli ett riktigt scoop. Om uppgifterna stämmer så kommer det visa på hur fruktansvärt naiva Miljöpartiet och den rödgröna regeringen är, eller hela 7-klövern. Den som lämnade tipset idag får gärna informera mig om tidpunkten för denna händelse om han läser detta blogginlägg. Jag skulle vilja vara på "plats" med min kamera.

 
 
Ingen bild

weasel

16 februari 2018 23:45

Visst var det befriande att höra Fuglede.
Men...samtidigt var det oerhört deprimerande.
Sällan har man fått den smärtsamma sanningen kastad rakt in i ansiktet på det sättet.
Och den smärtsamma sanningen som jag talar om är ;
Det som alla politiker i Danmark från både vänster och höger betraktar som helt normalt och fullständigt sjävklart betraktas i Sverige som "extremism" och "rasism".
Och vice versa : Det som (så gott som alla) politiker i Sverige betraktar som fullständigt normalt betraktas i Danmark som "extremism" och "totalt vansinne".

Sverige har fel ;
Det är Sveriges invandringspolitik som skiljer sig från alla andra europeiska länders. Alltså är det Sverige som för en extrem politik.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 februari 2018 00:01

Anders Lindberg är osannolikt patetiskt. Han är ett litet enfaldigt och bortskämt barn. Han är dessutom en överklass-sosse som föraktar arbetare.
Hur ska man annars tolka det föraktfulla användandet av ”drängstugenivå”. Vad kommer härnäst? "pöbeln på verkstadsgolvet"?

SVT skulle inte ens behöva kalla in motdebattörer när Lindberg ska vara med. Fåntratten kan debattera mot de lögner och fantasier han skrev för sex månader sedan, och nu inte längre vill kännas vid.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 februari 2018 00:02

"Ett drömscenario vore detta den 9 september
MP 3,9 procent
L 3,9 procent"

....och F! 3,9%

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 februari 2018 00:51

Magdalena Andersson, Maria Ferm och Isabella Lövin har nyligen sagt att Sveriges ekonomi är urstark, att vi har extremt låg arbetslöshet och att Sverige går ”jättebra”. Hur kan det då komma sig att vi inte har råd med assistans till barn under 12 år och gamla över 80?

…och vad kommer vi att ha råd med vid nästa lågkonjunktur?

Jag vet hur vi garanterar assistans för alla svenskar som behöver det. Vi stoppar helt enkelt det gigantiska välfärdsbedrägeriet som i huvudsak begås av bedragare från Mellanöstern. Inte sällan är dessa människor muslimer. Min gissning är att 25-35% är rena bedrägerier. Svårare är än så är det inte.

Klart.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 februari 2018 01:10

Frågan jag ställer mig är; Hur kommer det sig att Mads Fuglede valdes ut att intervjuas av SVT? Ansågs han den mest "liberala" i invandringsfrågor? Om så är fallet , hur radikala är då inte en förkrossande majoritet av det danska folket?

Om så är fallet går Danmark en mycket ljus framtid till mötes.

Sannolikt ångrar nu SVT att man bjöd in den "rasistiske" dansken. Han kunde ju ha satt griller i huvudet på tittarna.

Jag tror att han gjorde det också :-)

 
Ingen bild

En småländska

17 februari 2018 01:10

Har sett Anders Lindberg på Tv några ggr, han imponerar inte alls, verkar nästan helt oinsatt vad gäller flera problem som Sverige fått. Mycket förvånad att Marcus Oscarsson kallar Lindberg för framgångsrik och demokratisk pelare (vad det nu är). Stort feltänk av AB som här hade chansen att göra nåt nytt för att behålla läsare, tidningsdöden närmar sig :-)

 
Ingen bild

SM811

17 februari 2018 07:50

Att bara få höra fåntratten Anders Lindberg säger allt på vilken nivå svt befinner sig på. Kart att inte Danmark vill ha den utvecklingen som sju(k)klövern har ställt till med i Sverige.
Befriande att han säger detta rakt ut så svenska folket får reda på det. Hoppas att det sovande folket nu får upp ögonen och fattar att det SD sagt i många år är sanningen som de PK vill dölja.
SD 2018

 
Ingen bild

Lasse P

17 februari 2018 08:11

Denna intervjun skulle du ha varje gång du startar en ny blogg.
Tänk nu får vi minst 1 miljon till som kommer. Nu vet hela Mellanöstern att svenske ska bli muslimsk samhälle. TACK DANMARK NI SKA EN STOR ELOGE FÖR ATT NI VILL INTE TA ALLA VÄLUTBILDADE MÄNNISKOR FRÅN SVERIGE.

Tänk att Danmark fick upp ögonen vid 170 000 VÄLUTBILDADE personer men här väller det in flera miljoner.

SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK.

 
Ingen bild

Friholt

17 februari 2018 08:22

Drängstugan anses väl finnas på landsbygden och Aftonbladets språkbruk antyder mycket riktigt att den åtminstone ligger långt från Stockholm.

Men å andra sidan har drängarna för länge sedan flyttat till Stockholm (något som Aftonbladet missat i sin nyhetsrapportering) och drängstugan har blivit ett nationalmuseum. Numera sitter drängarnas ättlingar runt köksborden i Stockholm och vill slippa någon slags ny och självutnämnd husbonde på Aftonbladet.

 
Ingen bild

Tony

17 februari 2018 09:09

Drängstugenivå?? Har Anders Lindberg befunnit sig i någon drängkammare eftersom han känner till hur det är där, eller visar han bara sitt ingrodda Stockholmsförakt för landsbygden? Efter alla dom korkade uttalanden som han brukar göra i sin blaska så tyder det mer på att han själv nätt o jämt befinner sig på grundskolenivå.

"Ni vet kostnaderna för invandring drabbar ingen, Staten betalar"

 
Ingen bild

Fredde

17 februari 2018 09:22

"Råtta i pizzan" sa Anders Lindberg om tiggeriet. Det fanns ju inget organiserat tiggeri enligt honom.

Han lever i sin egen lilla rosa bubbla.

Han har bra mycket otur när han tänker....

 
Ingen bild

S-E Karlsson

17 februari 2018 09:33

Tyvärr stänger nog det sovande folket av Teven när dom får sanningen för nära sej ! Högsby Kommun får nu börja sälja ut hyreshus med lägenheter ,dom har väl inte pengar till renoveringar , men dom har råd med mellan 4-5 hundra asylsökande med uppehållstillstånd som inte har arbete !!!

 
Ingen bild

Hasse Pannband

17 februari 2018 09:54

"I Danmark för vi statistik
till skillnad från Sverige."
Eländet som Sveriges befolkning utsätts för
skall till varje pris mörkas.

 
Ingen bild

Tony

17 februari 2018 09:55

Jag tror att det är en tidsfråga innan Danskarna sätter upp riktiga gränskontroller mot Sverige, och sen föler övriga Nordiska länder efter, och jag förstår dem!

 
Ingen bild

Pepparholm

17 februari 2018 10:02

SVT korrespondent i USA Carina Bergfeldt har enligt Nyheter Idag brutit mot det "opolitiska företagets" etiska regler. Hon gillar på Tweet att Ali Esbati blivit invald i Vänsterpartiets partistyrelse. Ett självmål från Trumphataren.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

17 februari 2018 10:19

Fugledes åsikt av den idiotiska invandringspolitiken är densamma som råder i många EU-länder.
Det är dags nu att Ungerns ledare åker runt och delger hur invandringspolitik ska bedrivas

 
Ingen bild

Laglydig

17 februari 2018 10:39

För en gång skull råkade jag se på propaganda TV:s indokrineringsmagasin Aktuellt direkt i torsdags. Måste ha varit en rejäl miss av SVT att sända det inslaget.

En mittenpolitiker från vårt grannland som pratar om den muslimska massinvationen som ett PROBLEM och inte en utmaning! I vissa stycken lät Mads Fuglede mer radikal än självaste Jimmie Åkesson. Bäst gillade jag Fuglede då han som svar på en fråga inledde med "Statistik ljuger INTE, men till skillnad från Sverige så för vi ju statistik i Danmark..."
Danmark (och även Norge) har bestämt sig de vill INTE att Danmark skall bli ett nytt Sverige!

Det skulle vara intressant om svensk pravda TV ville intervjua även företrädare för regeringspartiet Konservative Folkeparti eller stödpartiet Dansk Folkeparti. Dom skulle ju kunna ordna en dabett med andra medverkande som t ex Isabella Lövin och Gudrun Schyman.

 
Ingen bild

Hacke

17 februari 2018 11:56

Bra där SVT. Sätt gärna lite oftare en dansk förnuftspolitiker mot er egen ständige VIP-gäst Anders Lindberg från skymningspressen så blir skillnaderna så dramatiskt avslöjande mellan dansk folkförankrad politik och svensk folkföraktande pk-elit.

 
Ingen bild

Maja Dacke

17 februari 2018 12:00

Runt 1990 befann jag mig i en liten grupp sossar (som förmodligen trodde att jag var likasinnad). En höjdare bland dem (som jag f ö tyckte ganska bra om) uttryckte sig mycket föraktfullt om en S-väljare från golvet. Och han föll i aktning i mina ögon. Redan då förstod jag ... ...

 
Stefan K

Stefan K

17 februari 2018 12:01

Backar vi ett par decennier kunde vi höra politiker från andra länder säga att de ville bli som Sverige.

Idag hör vi politiker från andra länder säga att de inte vill bli som Sverige.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Thor

17 februari 2018 12:02

Lindberg och hans fru har i decennier mjölkat skattebetalarna på pengar . Frun som lat politiker, Lindberg som subventionerad journalist. Att Lindberg har världens värsta råkapitailister Goldman Sachs som ägare blir bara för mycket. Möjligen är Goldman i konkurrens om titeln med George Soros, symptomatiskt av Lindberg nyligen beskriven som "investerare och filantrop".

 
Ingen bild

Fjäsk

17 februari 2018 12:19

http://www.barometern.se/debatt/kalmarbor-far-betala-arenan

Kalmar kommun och Johan Persson är dom som fjäskar mest för en förening i Sverige. Finns ingen annan förening i Sverige som erhåller så generösa bidrag som Kalmar FF. AIK t.ex får bara aktivitetsbidrag för ungdomar. Nu äger dom ju inte sin egen arena men ändå.

Vad är det som pågår egentligen bakom kulisserna? Varför har Johan Persson detta enorma intresse för Kalmar FF???

 
Ingen bild

Lena1

17 februari 2018 13:11

@Laglydig "Måste ha varit en rejäl miss av SVT att sända det inslaget.2 Jag är inte så säker på det, det är ju valår i år och det MÅSTE se ut som mainstream media är rättvis och tar upp även kritik. Känner mina släktingar så väl, de har "glömt" hur många konstiga inslag vi fått i samhället nu.

Anders Lindberg är en förnekare liksom många vänsterpartister. Det finns inga problem i deras värld att prata om, de står och försvarar allt och har övergett det svenska folket för främlingar, som är deras gullegrisar.

 
Ingen bild

Kent

17 februari 2018 13:22

Marcus Oscarsson hyllar Anders Lindberg på sin Facebook sida ! Oscarsson har blivet väldigt pk

 
Ingen bild

Lena1

17 februari 2018 13:39

@Cosmic Debris 00.01 Håller med, användandet av ordet drängstugenivå som Anders Lindberg sa, får mig också att undra varför han använde just det ordet. Kanske blir det härnäst verkstadsnivå? Han avslöjar sig med vilket förakt han har för den svenska "fattigfolket". Annat är det med muslimer, det är grejer det. Den mannen är enögd och kan inte hålla två saker i huvudet samtidigt, han är såld på sin dogma.

Och föraktet har hela sossefolket, fast de inte medger det. Vi som redan tjänat kan man nu slänga på sophögen, för här ska satsas på de "nya" medborgarna som är unga och välutbildade, sägs det.

 
Ingen bild

Lena1

17 februari 2018 13:47

Apropos de nysvenskar som är så högutbildade kan jag inte låta bli att berätta en sann historia som min granne var med om.
Min f d granne har ryggmärgsbråck sedan födseln och sitter i rullstol. Hon har ansökt om att få 50% sjukpension (eller heter det sjukersättning nuförtiden), men har fått nej två ggr. Så hon har bil till jobbet.
Så för ett år sedan råkade hon ut för en trafikolycka. Hon behövde köpa en ny bil och för att få visst bidrag för den från Försäkringskassan. Då begärde de ett nytt läkarintyg. Hon ringde sin vårdcentral och berättade att hon inte behövde någon undersökning utan endast ett nytt läkarintyg. Så den dagen hon gick till sin vårdcentral så träffade hon en utländsk läkare.
Han hade aldrig hört talas om ryggmärgsbråck och visste inte alls vad det var!!! Det slutade med att hon fick själv skriva sitt nya läkarintyg och han skrev under!!! Häpp, häpp så kan det gå till numera.

 
Ingen bild

Lotta_1

17 februari 2018 14:47

”Europarådet: Sverige måste ta emot fler invandrare och ge dem bättre villkor”

”Sverige bör återgå till en mer generös asylpolitik och ta emot fler invandrare. Det menar Europarådets kommissionär för mänskliga rättigheter i en ny rapport. Bland annat anser rådet att psykologer ska få bestämma hur gamla "ensamkommande flyktingbarn" är.” Så säger kommissionär Nils Muižnieks till TT.

kommissionär Nils Muižnieks född i USA av lettisk-amerikansk börd. Vad i, på ren svenska helvete har en person med Muižnieks ursprung med svensk ”flyktingpolitik” att göra? Hur många har USA och Lettland tagit emot om man jämför med Sverige? Artikeln gör mig fullständigt rasande. Det vi borde göra är att stänga gränserna, dvs ta emot noll (0) sk asylsökande som i själva verket är ekonomiska migranter i stort sett alla. Skyndsamt börja skicka hem de som helt saknar asylskäl samt påbörja repatrieringen av de som ljugit sig till svenska medborgarskap samt de som bör åka hem och bygga upp sina länder igen. Jag är innerligt trött på alla godhetsapostlar som är så goda på andras, dvs svenska skattebetalares bekostnad. Vill ni vara goda så var så goda men på er egen bekostnad. Det helvete våra politiker skapat i vårt land beror på att de 1975 fullkomligt struntade i vad deras uppdragsgivare, det svenska folket ansåg och röstade igenom att Sverige skulle bli mångkulturellt. Må samtliga någon dag få stå till svars för detta beslut.

http://www.friatider.se/europar-det-sverige-m-ste-ta-emot-fler-invandrare-och-ge-dem-b-ttre-villkor

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 februari 2018 15:13

GP: Svartklädda ungdomsgäng skrämmer boende vid Länsmanstorget

"Folk vågar inte handla här längre"

Svartklädda ungdomsgäng = invandrare från muslimska Mellanöstern. Tar man hit Mellanöstern får man Mellanöstern.

Klaga inte. Ni har valt det helt själva.

 
Ingen bild

Niklas R

17 februari 2018 16:05

Lelle Anders bevisar ännu en gång att jag har rätt.
Socialister är, per definition, idioter.

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 februari 2018 16:06

"Drängstugan" finns nog på Aftonbladets redaktion. Tyvärr är det garanterat inte sista gången Anders Lindberg får tillfälle att hatpredika i SVT...

 
Ingen bild

eric56

17 februari 2018 16:30

Jag har funderat över vad som skulle hända om miljöpartiet hamnar på 3,9 procent i valet? Om Liberaler och KD också hamnar där? Och om Fi fixar två eller tre procent? Hur många procent behöver då M och SD för att bilda regering? Nu tror jag kanske att M heller går samman med S men det kan bli riktigt knepigt,, kanske en ren M-regering med stöd av SD ??

 
Ingen bild

Nisse

17 februari 2018 16:59

Mycket bra skrivet Lotta_1.
Anders Lindberg och Maria Ferm visar upp att dumheten fått två ansikte till.

 
Ingen bild

C Andersson

17 februari 2018 18:45

Varför har du självstartande video klipp på din blogg?

Detta är SVT:s bild av Ronneby. Mysigt!

https://www.svtstatic.se/image-cms/svtse/1518756843/svts/article16720549.svt/alternates/extralarge/ronneby-jpg

Thoralf Alfsson

17 februari 2018 20:15

Ställ frågan till riksdagens IT-folk istället!

 
Ingen bild

Pepparholm

17 februari 2018 19:17

Anders Lindberg arbetar på ett LO-mandat i Aftonbladet. Ställer Karl-Petter Thorwaldsson upp på oförskämdheten mot drängarna?

 
Ingen bild

Dennis Slotteborn

17 februari 2018 19:41

Snällaste toralf. sluta referera dessa som 7-klövern då dessa är en maffia som håller i hop. JAG kallar dom klövermaffian å med det med rätta!

 
Ingen bild

surapelle

18 februari 2018 08:25

Din ynkliga PK censur suger. Tack för mig.

Thoralf Alfsson

18 februari 2018 08:38

Ditt språk är för hårt. Man kan nästan tro att du är ett troll som vill förstöra för mig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards