thoralf

Direktlänk till inlägg 4 juni 2015

S HAR ABDIKERAT

Av Thoralf Alfsson - 4 juni 2015 23:39

Varför tittar så många på ”kebabtekniker-klippet”? Jag tror detta klipp är väldigt avslöjande. När kameran inte rullar och pk-filtret är avstängt så kommer det rätta jaget fram. Även hos pk-journalister! 



Föräldraförsäkringen är nu på tapeten igen. Sverigedemokraterna vill istället minska statens makt över familjerna. Vi tror nämligen att familjerna själva kan bestämma över sina egna liv! Något som socialdemokraterna inte tror att familjerna klarar av. Jag ställer mig frågan varför har inte män bröst!


Noterar att Lars Bern återigen har skrivit ett blogginlägg på samma tema som jag själv tänkt göra. Har de senaste dagarna kontaktats av många personer från hela landet. Alla är lika upprörda och förbannade över att 7-klöverns politiker inte förstår vad som håller på att hända i vårt land. Men det gynnar bara SD.


”Trots ett massivt fördömande av det nya partiet och en klappjakt i etablissemangets medier växer sig SD bara starkare för var dag. Redan utgörs 26% av medlemmarna i den tidigare socialdemokratiska bastionen LO av personer som sympatiserar med SD. Om inte trenden bryts kommer Sverigedemokraterna att ta över Socialdemokraternas roll som största parti efter nästa val. Felet som den politiska yrkesklassen gör är att man bara stirrar sig blinda på SD:s rötter och värderingar som man vänder sig emot. Vad man borde göra är att istället fråga sig varför väljarna strömmar till den nya rörelsen. Då skulle man finna massor av djupt oroade och otrygga människor som likt tidigare generationer vill känna trygghet och som vill få tillbaka sitt trygga folkhem.


Med det taktiska beslutet att sopa vår tids stora otrygghetsfråga under mattan på Socialdemokraternas partikongress har partiet i realiteten abdikerat som den ledande politiska kraften i landet. Man har fegt lämnat walk over.”


Lars Berns blogg.


Kan bara instämma i Lars Berns slutkläm. Socialdemokraterna har abdikerat, det vet bara inte om det själva ännu. Svenska folket överger socialdemokraterna, till och med invandrargrupper börjar överge socialdemokraterna.


PS


Ännu en kvinna har ramlat från en balkong på femte våningen i Tumba. Läs artikel. Den här gången finns det tydligen vittnen och polisen betraktar det som mord. För vissa borde det faktiskt finnas dödsstraff!


Men utvisning av hela familjen, hela släkten till hemlandet, som straff vore kanske bättre! Dessutom skulle deras svenska medborgarskap givetvis återkallas!


 
 
Asatemplet

Asatemplet

4 juni 2015 23:46

Underbart att se S tyna bort

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

thomas falk

5 juni 2015 01:00

S efter nästa val; mellan 13-17%. Någon som håller emot?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 juni 2015 02:07

Här kan ni beskåda den censurerade sändningen. Den som makten och media vill att vi skall tro på. Tragiskt att se det "färdiga" resultatet när man vet vad han egentligen kanske tycker mellan skål och vägg.

http://www.svtplay.se/video/2991714/sormland/sormland-3-6-18-30

Ps. Det bästa är trots allt när han imiterar Bert Sundström. Något roligt mitt i allt elände alltså :-)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 juni 2015 02:27

Lite alarmerande siffror så här på morgonkvisten. Verkligheten kommer i kapp Löfvens pajasregim fortare än han trodde.

"Det betyder att det aldrig har varit så stor skillnad mellan det traditionella tillväxtmåttet (BNP) och den faktiska välståndsutvecklingen (BNP/capita). Det tycker jag är ganska alarmerande", säger Ann Öberg

http://www.affarsvarlden.se/hem/nyheter/article3913244.ece

Och snart är det val!

 
Ingen bild

Gubben Svensk

5 juni 2015 02:38

Inte bara lämnat walk over,
snart är det för sossarna game over!

 
Ingen bild

Tompa

5 juni 2015 06:25

Sossarna krackelerar och kommer att minska i rasande fart och är en nödvändighet om vårt land skall få fortsätta existera med någon som helst välfärd och trygghet kvar.

Lars Bern och Thoralf är två herrar som kan konsten att göra en konsekvensanalys, vilket väldigt många har svårt för i dagens samhälle. Ni borde båda sitta i en regering.

Balkongflygningar och hedersmord borde det vara utvisning för, allra helst dödsstraff. Men pk maffian kanske erbjuder en flottare lägenhet för att de inte skall kasta nästa dotter eller fru också.

Sommarpratarna har presenterats, bla en nunna som skall prata om gömda "flyktingar", Reinfeldt och Daniel Poohl.

Svenska folket skall indoktrineras även under semestern.

 
Svensson

Svensson

5 juni 2015 06:42

Det är hans yrke att tala gott om massinvandringen,här fick vi se hans egna åsikter,när han trodde att kameran var avslagen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

5 juni 2015 07:18

Märkligt att Sossepartiet sysslar så mycket med
SD s rötter, när man själv har ett minst sagt
solkigt förflutet som dom inte borde vara stolta
över?

 
Ingen bild

Hej!

5 juni 2015 07:24

Att tro det handlar om godhet istället för list som efter år av hån av sverigedemokraters väljare och folkvalda, när sjukdommar ställs mot utbrändhet(Skavlan och stora kapital). Att undgå Tiffanys och den politskt oberoende Anders Jansson marionettfigur blev utbränd kan jag inte heller se det som tillfällighet. Att svåra livsituationer och sjukdommar berör våra nära och kära är idag inte unikt.

...men det verkar som det finns trevliga, självtänkande, improviserande komiker lite varstans, till och med i svt :)

 
Ingen bild

Rak höger

5 juni 2015 07:39

Lyssna på https://www.youtube.com/watch?v=eFop4ljBA9s

där får en man komma till tals!

 
Ingen bild

Stefan A.

5 juni 2015 07:51

Apropå föräldrarförsäkringen är väl en debatt som gått över styr, precis som om några månader skulle påverka ett barns i övrigt ca 85-åriga liv, har heller ingen större påverkan på pensionen om man inte skaffar 10 ungar vilket inte många gör, man borde i stället lägga krutet på att lära föräldrarna sätt gränser, finns all möjlig hjälp och råd att få så länge barnen är små, men när de kommer till den besvärliga åldern finns ingenting, förrän möjligen när det är för sent, föräldrar skall båda till minst 100 % jobba heltid och då blir det lätt så att man inte orkar hela tiden ta strid mot sin tonåring utan hoppas på det bästa, vi vet ju alla att den som har det senast renoverade köket och mest med prylar när den dör vinner....

 
Ingen bild

Jan, SD-väljare

5 juni 2015 07:52

Det som lockar mig till SD är inte att jag förväntar mig underverk, utan att jag ser ett parti som faktiskt är redo att vara realistiska och låta svenska folket vara självkritiskt på ett konstruktivt sätt och på det bygga vidare samhället i verkligheten med de medel vi realistiskt har.

Jag tycker det mesta har gått fel sedan 1990-tals krisen i detta land och en röd tråd har varit en vilja sedan dess att förneka utvecklingen och dölja verklighetens begränsningar.

Ett folk som kan se sig själv i spegeln och inse att det är ny förutsättningar som gäller är också ett folk som kan gå vidare.

Därför vill jag inte längre leva i en lögn om vår "förträfflighet" utan gå vidare.

 
Ingen bild

Lasse

5 juni 2015 08:22

Den riktige pk-journalisten Blank på Barometern han förtröttas inte. Nu har han gjort ett reportage om den romska kvinnan som far omkring och hotar myndighetspersoner och att hoppa från tak.
Radio Kalmar har ett snyftreportage om mördaren i Förlösa som får sitta och hitta på sina rövarhistorier om vem som egentligen är mördaren. Detta gör han trots att två instanser dömt honom för mord och att han nekats prövningstillstånd i HD. Journalisterna i Kalmar de vurmar för brottslingar av alla de slag.

Thoralf Alfsson

5 juni 2015 08:55

Man kan ju fråga sig vilket syfte dessa journalister och reportrar har med sina reportage och artiklar.

 
Ingen bild

sobrius

5 juni 2015 08:26

"Men utvisning av hela familjen, hela släkten till hemlandet, som straff vore kanske bättre! Dessutom skulle deras svenska medborgarskap givetvis återkallas!"

ABSOLUT! Helt enig.

Men - är detta juridiskt genomförbart?

Troligtvis -- fram med fakta! -- INTE.

Varför i så fall ägna sig åt önsketänkande?

Faktum är ju att Gammal-Sverige är
obotligt moribund.
Sluta hoppas på ett under.

Dumheten, infantiliteten, kulturmarxismen och
allah har tagit över samhällsmakten.
Dhimmi-samhället står för dörren.
Allahu Akbar, som ärkebiskopen säger.
Mohammad åt SVENSKARNA.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

5 juni 2015 09:13

Haha. Jag ställer mig frågan varför har inte män bröst!

Jo vi män har bröst, vi kan till och med, producera mjölk.

Thoralf Alfsson

5 juni 2015 10:09

Så du anser att män kan amma sitt barn med samma resultat/effekt som en kvinna?

 
Ingen bild

Jan, SD-väljare

5 juni 2015 09:26

En annan orsak till att SD är intressant som parti är att de belyser den otrygghet som etablerat sig i samhället.

På orten där jag bor är det nästan omöjligt att röra sig i kvarteret där jag bor. För tio år sedan motionerade jag flera gånger i veckan på cykel och gångvägar men det blev stopp med det sedan området fyllts på med respekthungriga individer som känner sig kränkta av andra människors blotta närvaro.

Efter klockan 20:00 en helgkväll går man helt enkelt inte ut här. Personrånsrisken är för stor och det är förvirrade knarkare överallt som får för sig saker om allt och alla.

Något poliskontor finns inte på orten utan de måste åka flera mil vid akut ärende.

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 juni 2015 09:41

Många kloka åsikter och tankar här idag. Har inget för stunden att tillägga.
Kan bara tacka de som gjort det möjligt för oss att ta del av kunskap över Internet och att själva dra slutsatser från fria källor, som inte makthavare och journalister kan påverka.

 
Ingen bild

SM811

5 juni 2015 10:04

De sista raderna är helt rätt.
"Men utvisning av hela familjen, hela släkten till hemlandet, som straff vore kanske bättre! Dessutom skulle deras svenska medborgarskap givetvis återkallas!"
Sedan har vi alla andra avskyvärda brott som de gör.
Samma sak skulle även gälla där.

 
Ådärkomdenja

Ådärkomdenja

5 juni 2015 10:12

(s) påminner om fjällämlar. Vilka i samlad skara marscherar envist vidare - ofäränderliga som de är - även om problem som en bred älv korsar deras framfart, så drunknar lämlarna hellre än att söka ny och säker mark.

En annan likhet är att båda lämlar och sossar är gnagare. Sosselämlarna attackerar det svenska nationsträdet, som man bestämt sig för förgöra genom att gnaga av alla rötter på.

Emotser ett fortsatt lämmeltåg, dels att så många sosselämlar som möjligt dör ut, dels att fler tillfrisknar och förstärker lämmeltåget till sverigedemokraterna.

http://qfus

 
Ingen bild

Göta

5 juni 2015 10:41

Nej, i Sverige ska det absolut inte införas något dödsstraff! Vi ska inte ens nämna ordet, i synnerhet inte på den här sajten.

Men utvisning av familjen och återkallande av eventuellt medborgarskap borde vara en självklarhet.

 
Ingen bild

Tobbe S

5 juni 2015 10:44

@Mats. Män saknar mjölkkörtlar. Mer skillnader män kvinnor: testosteron, östrogen, binjurars funktion, kromosomer, hjärnvolym, bäckenben, testiklar, äggledare, livmoder.... Som sagt, kön är en social konstruktion.

 
Ingen bild

Lena

5 juni 2015 10:48

Mannen som ska läsa nyheterna är ju rena rama komikern i klass med Robert Gustavsson! Det är kul med lite skoj! ;) vilket vi behöver mer av denna vara. Jag skrattade läppen av mig och har sett inslaget två gånger. Dråpliga humor samt engelsmännens "torra" humor är den jag skrattar mest åt. Tack för den Thoralf!

 
Ingen bild

realisten

5 juni 2015 11:31

@Göta
Anser du då också att familjen Ekerot skall utvisas eftersom Kent Es mor har dömts till fängelse i Sverige.

 
Ingen bild

Onkel Sven

5 juni 2015 12:54

" Ute blåser sommarvind i radon spelar William Lind " !

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 juni 2015 13:14

Ignorera "realisten" och dagens oerhört fåniga fråga.

 
Ingen bild

Observer

5 juni 2015 13:34

Mitt tips till SD inför nästa valkampanj:

-Använd detta TV-Material i er valreklam men med tilläggsrubriken:

"SÅ HÄR ÄR VÅRA JOURNALISTER EGENTLIGEN -UTAN DDR-FILTRET. SKALL SVERIGE BLI ETT KOMMUNISTLAND ELLER ETT FRITT LAND SOM KLARAR AV DIALOG & YTTRANDEFRIHET - DU BESTÄMMER!"

 
Ingen bild

Göta

5 juni 2015 14:03

@realisten
Ja, dvs om hon hade dömts för något så fruktansvärt som hedersmord, vilket hon inte har eftersom domen gällde bokföringsbrott. Men genom en typisk vänstervriden förvanskning av min kommentar försöker du skapa dig en möjlighet att uppförstora och sprida skit om ditt hatobjekt.


 
Ingen bild

sobrius

5 juni 2015 14:17

Varför än så länge bara på Sicilien?
Kära Negrer, kom till Suezia - här finns
oändligt med kärlek, och här finns oxå oändligt med plats - ängar, fält och skogar - det borgar Nya Sveriges och hela svenska folkets älskade sommarpratande Reinfeldt för. Hitåt - här behövs mera melanin. Svart är bara så skönt.
https://youtu.be/ZCga3ZTv5yA

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

5 juni 2015 16:29

Thoralf, Nej, Men det skrev du inte heller! Så din respons är en äkta halmgubbe.

Tobbe S. Män har mjölkkörtlar. Resten är oväsentligt eftersom premissen var, Varför har inte män bröst.

Thoralf Alfsson

5 juni 2015 17:21

Du klarade inte av att tänka så långt och avancerat!

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 juni 2015 16:51

Annat ämne. Avpixlat rapporterar om att det i morgon på Nationaldagen skall hållas bla. diktläsning på Arabiska (!) i Lindesberg.
Tänker inte skriva ner de tankar som for genom mitt huvud när jag såg detta, men ni förstår säkert.
Det vore intressant att få rapporter från olika delar av landet, för dessa galenskaper förekommer säkert på andra platser i vårt land...
Varje tokigt påfund som genomförs på Nationaldagen, gynnar dock SD och glöms aldrig...

 
Ingen bild

Tobbe S

5 juni 2015 17:31

@Mats... Du blandar ihop galaktorré med mjölk. Inte samma sak.

 
Ingen bild

Tony

5 juni 2015 18:02

I Realistens värld jämför han balkong flygning från
fjärde våningen med att Kenth Ekerots mor blivit dömd
för någonting? Hon har väl inte tagit livet ur någon
så vitt jag vet? För om vi ska utvisa alla som blivit
dömda för något, då hade ju hela Rosengård i Malmö
blivit avfolkat. Det är väl skillnad på att begå brott
som tar livet av folk, eller till exempel bedrägeri?

 
thojuh

thojuh

5 juni 2015 19:33

@ Tony. Huvudet på spiken. Jag gissar att efter den salvan den lilla "Realisten" slickar såren i någon kall mörk håla där han ju hör hemma.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Hej!

5 juni 2015 21:32

Är det inte dags på riktigt att sanera Sverige Television från propaganda och ge oss medborgare en ärlig chans att få tillit till sammhället igen, vi kan väl omöjligt kalla det "sprida myter" längre, några ärliga finns väl innanför murarna?

Källa di.se:
"Ledare: Granska myten om flyktingars höga utbildningar"

http://www.di.se/artiklar/2015/6/4/ledare-granska-myten-om-flyktingars-hoga-utbildningar/




Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards