thoralf

Direktlänk till inlägg 23 april 2015

GRANSKNING SVERIGE RINGER POLISFÖRBUNDET

Av Thoralf Alfsson - 23 april 2015 13:18

 
 
Ingen bild

Peter

23 april 2015 13:35

Du blir av med jobbet om du går emot Elitens agenda.
Eller så kan du få böter, hamna i fängelse om du motsätter och opponera dig.
Därför kan kriget mot europeiska nationer fortgå.
Dessutom indoktrineras vi genom media hjärntvätt, genom Hollywoods alla agendafilmer i mångkultur, vilka som är onda, vilka som är offer, vilka som är rasister. Vi får feminism nerkört i halsen. Ungdomar lockas in i en sjuk miljö genom media.
Och vilka äger och styr media? Vilka "äger" det ekonomiska systemet och därigenom vpr vårdag och vårt privatliv?
http://youtu.be/8JlD1zMtoGs

 
Ingen bild

SM811

23 april 2015 13:36

Jag är inte det minsta förvånad. Bara att se hur polisen agerade när SD har torgmöte.

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 april 2015 13:48

Att Facket är emot SD är tyvärr inget nytt. Men man blir lika förbxxxxxd varje gång man blir påmind..

 
Ingen bild

World Traveller

23 april 2015 13:50

Och det finns fortfarande naiva svenskar som tror att SÄPO skulle vara på svenska folkets sida. Polisledningen, SÄPO, FRA, EXPO, Researchgruppen ingår väl i samma smutsiga byk och lyder under 7-klövern som i sin tur lyder under sina herrar i Saudiarabien. Hur kan man annars förklara denna massinvasion av muslimer, byggande av svenska vapenfabriker i Saudi, finansiellt stöd till ''rebellerna'' i Syrien vilket innebär Islamiska Staten m.m
Jag pratade med en ganska högt uppsatt polis för några månader sen han menade på att det största hotet mot Sveriges säkerhet är nazisterna! Jag undrar var han hittar dom. Finns det ett par hundra sammanlagt i hela Sverige?
Detta förklarar ju också varför alla våra anmälningar mot Researchgruppen och Expressen och Bisnode lagts ned av Polisen och Datainspektionen. Dessa typer sitter alltså och för register över oss Sverigedemokrater, förhindrar oss att få jobb, fördärvar våra karriärer med mera. Lägger ner brottsutredningar såsom villainbrott eller mordbränder om det drabbar oss registrerade.
Jag hade tänkt anmäla tre IS-supporters jag vet om men det var väl tur att jag inte gjorde det för då hade väl polisen gett dom min adress och jag och min fru kunde råkat illa ut eller så hade jag väl blivit anklagad för hatbrott.
Varför vaknar inte fler svenskar? Varför?

 
Ingen bild

Gute

23 april 2015 16:12

Thoralf, jag ställde den här frågan i söndags, om inte du kan svara på den - vem ska jag vända mig till då?

Har kollat igenom lite rapporter och fakta angående Sveriges ekonomi framöver, och det ser INTE bra ut, det finns flera stora orosmoln på himlen.
Och mycket talar för att arbetslösheten kommer att stiga ytterligare.
(Skattefinansierade bidragsjobb borträknade.)

Skatterna kommer att rekordhöjas för att hålla budgeten i balans.

Min fråga är: Om regeringen framöver t.ex föreslår skatter på förmögenheter och fastigheter samt att införa arv/gåvoskatt, kan oppositionen förhindra detta?

Hur påverkas DÖ av detta, och om inte regeringen får igenom sina förslag kan det då bli fråga om ett extraval?

 
Ingen bild

Lena

23 april 2015 17:12

Lyssnade två ggr på detta inslag från UG, kunde helt enkelt inte tro det var sant. Så media har "köpt" Polisförbundet och fått dem att anta en "policy" om att det är problematiskt om man är medlem/har uppdrag för SD, men inget om man är kommunist. Det blir bara värre, jag häpnar och hittar inte ord för detta enorma svek!
Vilket avslöjande!

Detta kommer att ta tid att smälta, det finns inte ord. Det är större än jag trott. Är det inte olagligt? FN, mäskliga rättigheter? Vi befinner oss onekligen i en mycket otäck kuliss. Ingenting är vad det synes vara.

 
Ingen bild

Hm

23 april 2015 17:12

Detta är sanslöst! Mitt förtroende för polismyndigheten i allmänhet och polisförbundet i synnerhet är nere i källaren och försöker tränga ner under golvet.

 
Ingen bild

Demokratur

23 april 2015 17:54

Här kan man höra ondskans hantlangare. Sverige är förlorat som nation. Sverige är det nya DDR. Smittat av socialism och liberalism. Äckligt. Motbjudande. Blir det koncentrationsläger snart för SD'are? Min enda dröm jag har kvar i detta land är att lämna det samma så fort det bara går. Nästa gång någon kallar Sverige en demokrati kommer jag att vomera den personen i knäet. Det bästa jag gjort vid sidan av att lämna Svenska Kyrkan var att lämna facket. Aldrig mer en anslutning till facket.

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 april 2015 18:30

@Gute. Utan att på något sätt vara expert, så tror jag knappast att främst Moderaterna skulle gå med på återinförd fastighetsskatt mm.
Det skulle generera en jordbävningsliknande svekdebatt bland deras kärnväljare. De har redan tappat stora väljargrupper till SD, så det aktar de sig säkert för...
De andra Allianspartierna tänker garanterat likadant.

 
Ingen bild

Tony

23 april 2015 18:36

Varför gör man inte strömavhopp från facket?
Om ett flertal på en arbetsplats tillsammans
går ur facket om någon Sverigedemokrat nekas
förtroendeuppdrag på grund av sin partitillhörighet
är det åsiktsförtryck, detta i ett land som säger
sig ha åsiktsfrihet? Fy f-n!

 
Blåsippan

Blåsippan

23 april 2015 20:14

Varför finns det inga tidningsartiklar eller upprörda känslor när man visat uppdrag granskning igår. Mesiga politiker och kommunala företrädare som inte våga säga något om IS rekrytering i Göteborg osv.
Svenska folket är nog det mest naiva folkslag som finns på denna jord.
Det är bara bra med lite jävla annama frän folk som invandrat hit.

http://Sverige

 
tant blå

tant blå

23 april 2015 21:16

Efter att ha tagit del av inslaget så undrar jag om det inte finns någon lag i Sverige som förbjuder samhället att favoritisera eller diskriminera olika åsikter, olika politiska partier eller liknande. då blir det ju inte längre ett demokratiskt samhälle.

http://sverige

 
Ingen bild

Sveno

23 april 2015 22:08

All försämring vore bra. Jag har väntat på krash länge. Det finns inget annat sätt för de arbetsamma ointresserade att vakna de är sina plånböcker närmast. Att inte en polis kan tänka fritt hur skall då en vanlig göra det? Detta är ett psykologiskt krig med bara en utgång. Var glada att ni har fått insikten och jobba för att övertyga utan att köra över folk, så släpper det. Tyvärr kan en människa inte tänka mer än en näsa framåt eller har jag fel så länge det är andras pengar kan man vara godhjärtad. Jag gick faktisk ur SD för 1 år sedan pga av det vi ser nu. Jag började ana vad som höll på. Nu ser jag min röst vigd till de som väger skålen rätt. Men fler börjar fatta så det finns hopp för Sverige att rädda samhället från total förutnelse.

 
Ingen bild

OT

23 april 2015 23:36

Vi män är inte bara primater med divalater. Vi är också någons son och ibland far till en dotter.

Och för att sålla agnarna från vetet kör vi vår råa jargong, således på känt maner.

Kvinnor behöver både ömhet och värme - "däng dem i elementet, så får de både ömhet och värme"

Det är med kärlek och värme (och med glimten i ögat) vi män säger sådana ting; medans vi uppskattar era framgångar från tid till tid - "Made in Dagenhamn": https://en.wikipedia.org/wiki/Made_in_Dagenham

Vi känner också er smärta långt före ni förstår, att vi gör det - "....stoning of woman accused of...": http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/isis-releases-first-video-showing-stoning-of-woman-accused-of-committing-adultery-as-her-father-shouts-dont-call-me-dad-9809748.html

Vi accpeterar med sorg i vårt hjärta att ni oftast tillåter att - "Pop Goes The World - Men Without Hat": https://www.youtube.com/watch?v=g0pauDXck_E

För vi svenska män älskar kvinnor i form av våra kvinnor och döttrar.

Frågan är gör det oss till sämre män?

 
Ingen bild

Lena

24 april 2015 00:04

Annat ämne
Den 11 maj ska 9 MILJARDER EURO betalas av Grekland till långivare(det är den lilla betalningen, i juni kommer nästa, stora betalning).
Lyssna denna halvtimme med Leif Pagrosky (den enda sossen jag kan komma på att jag har förtroende för) och den eminente bluddermajan Alexandra Pascalidou. Mycket givande för att få en bild om vad som är på gång inom ekonomin i Europa. Lyssna särskilt vid ca 15 min. Före dess är också intressant, Pagrotsky ilsknar till när han blir avbruten av en Pascalidou som helst vill tala hela tiden om hur lidande den Grekiska befolkningen är.

http://www.efn.se/2015/04/21/veckomagasinet-om-grexit/

 
Ingen bild

OT

24 april 2015 00:26

Apropå - "a man got to do what a man got to do"

Ibland, känner en man (precis som en kvinnna) att nu får det vara nog.

Politichian you gone get what you deserve "Accept - Balls To The Wall": https://www.youtube.com/watch?v=MB37Xobja4w

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 april 2015 00:46

Detta är hämtat från Johan Westerholms blogg och är sanning och verklighet adresserat till våra ynkryggar till politiker.

http://ledarsidorna.se/2015/04/jag-staller-er-till-svars/

Då slapp jag ligga sömnlös i natt då när någon annan tagit över stafettpinnen :-)

Tack till den enträgne skribenten Jonas Forsberg


Det inte är statens eller kommunernas uppgift att med tungt skuldsatta och hårt beskattade svenskars skattemedel bedriva välgörenhet och omfördelningspolitik från svenskar till alla andra. Deras uppgift är att förvalta riket på bästa sätt för nästkommande generationer samt att erbjuda skattebetalarna bästa möjliga samhällsservice och infrastruktur för varje skattekrona.

På varje punkt misslyckas regering, riksdag, kommuner och landsting så till den grad med detta att hade denna vanskötsel förekommit i näringslivet hade styrelsen inte bara fått avgå direkt, den hade dessutom aldrig beviljats ansvarsfrihet utan blivit åtalad för trolöshet mot huvudman. Ska man bedriva välgörenhet ska detta göras på frivillig basis utan att det överhuvudtaget påverkar samhället. Tanken med FN:s flyktingkonvention var aldrig att den skulle missbrukas som ett redskap för permanent migration utan den skulle erbjuda flyktingar en tillfällig fristad i akuta konflikter och katastrofer. Dagens invandringspolitik är ohållbar socialt, demografiskt, kulturellt, ekonomiskt och för miljön. Märkligt nog görs aldrig konsekvensanalyser, utan politiken får rulla fram likt en enorm allförtärande tsunami, ivrigt påskyndad av ett medieetablissemang som helt glömt sin uppgift att rapportera verkligheten och granska makten.

Av de utomeuropeiska invandrare som i en omfattning av en medelstor svensk stad varje år tar sig till Sverige är en övervägande majoritet så illa skickade för den svenska arbetsmarknaden att de direkt hamnar i ett permanent utanförskap och bidragsberoende. Enligt SCB:s studie “Integration – ett regionalt perspektiv” (2008) var 76% av alla invandrare som kommit till Sverige under de fem föregående åren arbetslösa och att antaga att det inte blivit bättre utan mycket värre sedan finanskrisen samma år torde inte vara alltför vågat.

Det är bara att inse, det finns inga sakliga eller rationella argument för utomeuropeisk invandring. Den räddar inte pensionerna, den förbättrar inte sjukvården och den bidrar inte till välfärden. Tvärtom, hade det inte varit för den enorma invandringen hade vi inte behövt utländsk sjukvårdspersonal som i många fall pga bristande utbildning, annan kultur och språkförbistringar sänker vårdkvaliteten och patientsäkerheten.

Invandringen påför oss skattebetalare årligen kostnader om 50-350 miljarder beroende på vilken beräkningsmodell som används. I den modell jag tycker är hederligast - den sk solidaritetsmodellen - tas alla kostnader som invandring, invandrare och invandrares barn drar med sig, alltså inte bara de kostnader som uppstår i direkt anslutning till invandringen. Denna modell visar naturligt nog på de högsta kostnaderna, ca 350 miljarder per år. I tillägg till denna enorma börda blir vi svenskar påtvingade oönskade kulturella anpassningar, skyhög kriminalitet och gigantiska sociala problem. En faktor som sällan diskuteras är den psykologiska, folk mår sämre av de påfrestningar och den stress ett multietnisk samhälle innebär...

Våra politiker och massmedia har destabiliserat landet i en omfattning få svenskar ännu begriper, men som de kommer få smaka på den hårda vägen. Uppvaknandet kommer bli tämligen brutalt…

 
Ingen bild

Stefan A.

24 april 2015 06:32

Kommunister, anarkister och islamister är välkomna... men inte Sverigedemokrater, i varje fall inte som fullvärdig medlem, du får betala full avgift men kan inte väljas till något förtroendeuppdrag, då tycker man att de skall skriva in det i sina stadgar också och inte hyckla någon sorts skendemokrati,

§ 1 Medlem som bekänner sig vara Sverigedemokrat fråntas sina demokratiska rättigheter och blir en andra klassens medlem.

 
Ingen bild

Lena

24 april 2015 08:02

Tack @Cosmik Debris mycket bra sammanfattat och skrivet.
Nu när förtrycket hårdnar är det dags att lägga in en högre växel mot makten. Det är många där "uppe" som "vet" men som blundar. En dag tar deras samvete slut och de orkar inte längre förställa sig. Det är i alla fall min förhoppning.

 
Ingen bild

Fredde

24 april 2015 08:40

Jag hade länge tänkt gå ur facket men av ren lathet så sköt jag upp det. Men när det i december delades ut armband med texten " vi älskar mångfald" så ringde jag samma dag mitt förbund och lämnade facket. Känns sä jäkla skönt att slippa hjärntvätten!

Trevlig helg!

Thoralf Alfsson

24 april 2015 08:47

Vilket fackförbund?

 
Ingen bild

Hej!

24 april 2015 08:44

Källa SVT:
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/pressat-hos-polisen-i-blekinge

Laglöst land?

 
Ingen bild

Mattias

24 april 2015 08:49

1938 blev judarna berövade sina medborgerliga rättigheter i Tyskland. Yrkesförbud gällde för judar i Hitlers "tredje rike". Judar fick t.ex inte arbeta som statsanställda (lärare, poliser osv.).

I Sverige gäller numera samma sak, fast för SD-medlemmar. Om du är SD-are riskerar du bli av med jobbet om du är t.ex polis eller lärare. Du blir utesluten ur facket. Du kan bli utsatt för hot och stenkrossning av militanta vänsterextremister (svenska PK-elitens motsvarighet till SA). Om du blir utsatt för politiskt (vänster-)våld kan du kallt räkna med att polisen aldrig kommer att lagföra förövarna. Historien upprepar sig brukar det ju heta...

 
Ingen bild

Fredde

24 april 2015 08:58

ST

Thoralf Alfsson

24 april 2015 09:29

Statligt anställda.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Fackf%C3%B6rbundet_ST

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 april 2015 09:02

@Fredde. Jag vill också ha reda på vilket Fackförbund det handlar om. Facket ska bara värna medlemmarnas rättigheter. Sossarna/Facket är livrädda för SD och tar till varje möjligt knep för att bromsa väljarflykten dit..
"Vi älskar mångfald". Den stora frågan är vilka "Vi" är?

 
Ingen bild

Fredde

24 april 2015 09:08

Rättelse: Jag ♥️ Mångfald ...står det med ST:S märke på.

 
Ingen bild

Fredde

24 april 2015 09:09

Rättelse: Jag älskar ( visas ett hjärta i ställer för text ) Mångfald ...står det med ST:S märke på.

 
Frågande

Frågande

24 april 2015 09:43

SD On Track!! 19,5% i YouGov

http://www.status.st

 
Ingen bild

World Traveller

24 april 2015 09:47

Denna mångfald de pratar om. Var finns den? Jag ser bara islam, islam och åter islam på nyheterna och i våra städer.

 
Ingen bild

Skånepåg

24 april 2015 10:04

@ Thoralf

Sd får inte missa detta tillfälle utan måste ta fram en seriös armbindel med kort text. T.ex med texten "Moder Svea gråter i förtvivlan över sitt folk". Jag är lite stressad, så det går säkert att hitta på något bättre med ett lämpligare understatement.

Thoralf Alfsson

24 april 2015 11:34

Moder Svea finns ju på riksdagshuset och det skulle väl gå att fixa en bra bild med lite tårar som droppar över svenska folket.

 
Ingen bild

Mahmoud

24 april 2015 11:46

@World Traveller

Exakt. Åk ut till vilket "mångkulturområde" som helst som Tensta, Rinkeby etc.
Där finns ingen "mångkultur", enbart monokultur. Alla vet vilken...

 
Ingen bild

Stefan

24 april 2015 12:51

Precis, bara islam är ingen mångfald. Snarare enfald!

Ang. armbindlar så tror jag inte att det är någon bra idé, det ger fel "vibbar" och associationer...

 
Ingen bild

Pepparholm

24 april 2015 13:13

Dagens rättssamhälle: Lambertz i Högsta domstolen, Rikspolischefen kräks på SDs partiledare, rikstidningar som inrättar dataregister över SD-sympatisörer, fackförbund som utesluter SD-medlemmar, media med SVT/SR i spetsen som mobbar SD, en riksdag som inte törs prata med valda ledamöter, en regering med alla sina myndigheter som ingenting törs, vill eller kan göra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards