thoralf

Direktlänk till inlägg 20 april 2015

P1 AVSLÖJAR GALENSKAPEN

Av Thoralf Alfsson - 20 april 2015 21:50

Media och journalister riktigt frossar i båtkatastrofen i Medelhavet. En lång rad "experter" får uttala sig men de riktigt relevanta frågorna lyckas aldrig journalisterna ställa!


Att höra justitieminister Morgan Johansson prata om båtflyktingar och hur situationen och massinvasionen från Nordafrika skall lösas kan få mig att bli fullständigt frustrerad. Den mannen har komplex. När sedan Margot Wallström fortsätter i samma hjulspår blir man bara trött, hemskt trött!


När man sedan får höra Ylva Johansson i P1 kritisera etableringsreformen och hennes förslag på hur etableringsreformen skall förändras tror jag att jag blir minst sagt tokig! Ylva Johansson är den mest sanna stereotypen för en sann ”betongsosse”. Hon är så fullständigt inskränkt att jag inte ens kan beskriva det i ord. Jag skulle inte klara av ett enda möte i Arbetsmarknadsutskottet om ministern närvarar utan att explodera! Sossarna tänker uppenbarligen köra sin tidigare misslyckade politik i repris ännu en gång. Trots att förutsättningarna är många gånger sämre än för 8 år sedan då S senast satt vid makten.


Blir man utesluten ur SD om man kallar s-ministrar för inkompetenta och jubelidioter! Det är faktiskt så jag känner efter att jag lyssnat till en hel del på P1 idag. Galenskapen avslöjas av P1 och pk-media genom att de aldrig ställer de relevanta frågor. Frågan är om inte "vanligt folk" börjat genomskåda falsarierna.
"

Sverige kommer fullständigt krackelera fram till 2018! Skulden till detta har även Alliansen som låter S+MP fortsätta med sin minst sagt inkompetenta politik att styra Sverige tack vara decemberöverenskommelsen!


För en dryg vecka sedan inledde jag ett blogginlägg med några ordspråk.


”Väck inte den björn som sover!”

”Lek inte med elden!”

”Som man bäddar får man ligga!”

 

De är än mer aktuella idag!


När jag läser artikeln i Expressen blir jag helt förstummad och tänker givetvis på ovanstående ordspråk. Är det den här personen som partiledningen försvarar och backar upp? Är uppgifterna riktiga, vilket de verkar vara, trots krystade förklaringar, borde det utan tvekan inledas en granskning av både Maria Danielsson, styrelsen och distriktets kassör men även revisorerna för distrikt Stockholm.


Jag har varit ordförande för Kalmarkommunförening sedan 2006 men även kassör för distrikt Kalmar län sedan det bildades efter valet 2010 och det har aldrig förekommit ett inköp/kvitto från Systembolaget. Det finns liksom ingen anledning!!!


Jag har även läst Gustav Kasselstrands svar till medlemsutskottet. Att parterna inte kan prata med varandra är inte något gott tecken. Jag brukar ofta ta upp ett annat ordspråk när det gäller bråk. ”Det är inte ens fel när två träter!”


Jag hoppas att medlemsutskottet har något mer att bygga sitt ställningstagande på! Annars är jag benägen att hålla med om att partiet inte har en rättssäker behandling av medlemsärenden. Jag anser att medlemsutskottet skall arbeta helt fristående från partistyrelsen och utan påverkan. Är det verkligen så?


Jag deltog i den demonstration som SDU genomförde i Malmö 2011 som Gustav Kasselstrand nämner i sitt svar till medlemsutskottet där personer från La Destra deltog och talade. Vi var flera riksdagsledamöter och kommande riksdagsledamöter som deltog vid demonstrationen. Jag skrev om den i följande blogginlägg. Kommer jag nu också bli föremål för en uteslutning?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Funtaren

20 april 2015 22:19

Jag blir förvånad över att du tar i så hårt. Det du har är en expressenartikel baserad på anklagelser från en snart f.d medlem, anklagelser som man mycket väl kan misstänka är uttryck för hämndlystnad. Motiverar den minimala substansen i detta sådana kraftord? Är det inte bättre att låta processen ha sin gång och polis / revisorer utreda saken och beivra eventuella oegentligheter när det är fastställt att de förekommit?

Thoralf Alfsson

20 april 2015 22:54

Ekonomiska oegentligheter får mig att se rött! I synnerhet när det är partiets tillgångar som missbrukas!

 
Lassekolja

Lassekolja

21 april 2015 00:35

"Media och journalister riktigt frossar i båtkatastrofen i Medelhavet. En lång rad "experter" får uttala sig men de riktigt relevanta frågorna lyckas aldrig journalisterna ställa!"
Just precis Thoralf! Jag har reagerat exakt så! Om aldrig så många afrikaner ger sig ut i aldrig så dåliga båtar, hur i h-e (ursäkta, men även jag blir mycket frustrerad!) kan det vara EU´s/Europas ansvar? Eller anser europeiska politiker att afrikaner inte kan tänka själva utan behöver förmyndare, i dessa fall "fantastiskt" kompetenta EU-politiker? De gamla idéerna om "fler säkra vägar till Europa" dammas åter av. Inte någon av alla indignerade politiker eller mediarepresentanter med gråt i halsen har hittills berättat för oss skattebetalare hur alla exponentiellt ökande antal, varav en stor andel analfabetiska, afrikaner skall ha en chans att försörja sig i arbetslöshetens Europa. Varför uttalar inte någon enda realistisk människa önskemål att det är bättre för alla om varje världsdel tar hand om sina egna medborgare? Varför gör inte EU som Australien, d.v.s skickar tillbaka allihop till dit dom kom ifrån, så upphör ju de farliga båtfärderna till Europa, precis som dom gjorde till Australien? När man hör (dom gamla vanliga) svenska politikerna (Malin Björk(V) och självklart landsförrädarinnan Cecilia Wikström) uttala sig i ämnet pendlar man ju mellan förtvivlad frustration och vansinnig ilska! Ännu galnare blir man ju som fattigpensionär när man betänker vilka löner dom har. När man hör den förnuftiga Kristina Winberg yttra sig, då återställs lugnet, iaf lite.....!
SD 2018!!!

http://www.status.st

 
Lassekolja

Lassekolja

21 april 2015 00:49

För övrigt vill jag påminna om att imorgon, tisdagen den 21april kl.19:00 i SvT2, intervjuas Mattias Karlsson under en ½-timma i programmet "Partiledaren"!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Martin

21 april 2015 01:40

@Funtaren
Det finns också gott om uppgifter att arbetet under Stockholmsstad har varit rent stadgevidrigt sedan valet. Nu tycker jag man kan känna viss sympati för att hon blev inslängd på den här positionen när Dulny tvingades bort. Men det lär faktiskt finnas väldigt mycket att invända mot när så många medlemmar röstar på en 22 åring som ordförande mot partiledningens uttryckliga önskan.
http://www.friatider.se/sd-toppar-i-stockholm-arbetet-har-havererat-under-maria-danielsson

 
Ingen bild

DecemberKartellen

21 april 2015 06:24

Citat från skribenten "Frappant" på Flashback:

... "Det mikroskopiska, apatiska SDU som Mattias Gorthaur och Erik Almqvist lämnade över, har Kasselstrand och medhjälpare byggt till en driven, 5000-hövdad opinionsorganisation - UTAN PENGAR, BARA PÅ VILJA. KD är t ex inte mycket större".

Kasselstrand och Hahne är en driven duo. Tillsammans med personer från Hahnes styrelseförslag och handplockade talanger från SDU och folk från Robert Stenkvist alternativa lista - kan de bygga upp ett SD 2.0

Fyll tomrummet, nuvarande SD börjar glida in i 7-klövern och gör allt för att smälta in i den buketten.

Nolltoleransen var ett felval (nu bestämmer i princip media vad nolltolerans innebär).

Det här med öppen svenskhet blev så tillkrånglat och svårbegripligt att de inom SD (både ledningen och medlemmarna) knappt vet vad det står för.

"Nolltolerans" och "Öppen svenskhet" har bara tillkommit för att visa hur tapper man är med sin cape och sitt svärd.

 
Svensson

Svensson

21 april 2015 06:43

Lilla Sverige ska rädda alla flyktingar i världen,tror dom på det själva,sällan har några politiker fört en politik som ska framställa dom som goda och naiva,att politikerna gör av med alla pengar,tycks inte röra dom i ryggen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

lassese

21 april 2015 06:48

Det är bra att du säger vad du tycker när det gäller partistyrelsens odemokratiska beteende!
Mattias Karlsson vill utesluta en massa folk för att de vill förändra partiet i en mer borgerlig riktning.
Men är det inte så ett parti skall fungera? Om tillräckligt många stöder en kandidat så blir denne vald och kan arbeta för de väljare som valt honom. Om väljarna/medlemmarna vill ha en förändring så måste den ju få ske.
En persson (Mattias K) borde inte kunna sätta hinder i vägen för det.

 
Ingen bild

Argus

21 april 2015 07:08

Jag har ett förslag till alla europeiska politiker som ännu inte förstått sambandet mellan orsak och verkan (i princip alla utom Marine le Pen som föreslog metoden i EU-parlamentet förra året), fatta pennan och skriv och fråga hur de lyckades stoppa folkmordet på havet. Adressen är:

The Hon. Tony Abbott, MP
Prime Minister
Parliament House
CANBERRA ACT 2600

 
Ingen bild

Stefan

21 april 2015 07:31

Att kalla regeringen, både sittande och föregående, för inkompetenta jubelidioter är för milt uttryckt. De senaste två decenniernas riksdagar har dominerats av kortsiktiga, lättsinniga nollor som har lagt ner försvaret, öppnat gränserna och delat ut vår välfärd till hela världen!

Apropå ordspråk, med tanke på att de senaste årens migrationspolitik är ett straff för att folket röstade in SD i riksdagen, kommer jag osökt att tänka på "Den som gräver en grop åt andra..." Den kan även appliceras på vissa personers agerande i "striden" mellan SD och SDU...

 
Ingen bild

Stefan A.

21 april 2015 07:45

Khadaffi hotade med att släppa loss en flyktingvåg över Europa och sedan Nato med hjälp av Sverige sett till att Libyen blivit ett laglöst och anarkistiskt land så är den som kommer nu, har för övrigt aldrig hört någon ansvarig politiker i Sverige ställts till svar om det var så lyckat att vara med i den operationen, USA har sedan länge byggt ett stängsel och har en omfattande bevakning av gränsen mot Mexiko, Europas eget Mexiko Afrika/mellanöstern är stängsellöst, USA är inte så naiva som Europeiska politiker, där Sverige som vanligt intar topplatsen i naivitetsligan, ett stängsel behövs här och nu innan flera får sätta livet till i medelhavet.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

21 april 2015 07:55

SD uttolkar jag numera som 'Sverigedemokraturerna'. Att ängsligt, räddhågset, och närmast Stalin-inkvisitoriskt rensa ut ett aktivt, uppkäftigt, men Sverige-vänligt ungdomsförbunds, inkl Stockholmsavdelningen, drivande och aktiva krafter imponerar sannerligen inte. Välkomna in i den ökända åsiktskorridoren, och trängs där ihop med 7partiet och gammelmedia, Karksson & Co!

Att tänka sig Mattias Karlsson i en framtida roll som Sveriges statsminister framkallar iskalla rysningar. Nu är min röst på SD ett minne blott, antingen måste nuvarande partiledning bytas ut, eller så hoppas jag på ett nytt "SD 2.0"

 
Ingen bild

Bo

21 april 2015 08:39

När jag läser denna artikel, Bidrag trots olaglig vistelse,
http://www.unt.se/uppland/uppsala/bidrag-trots-olaglig-vistelse-3688050.aspx
inser jag att merparten av Riksdagens ledamöter måste vara imbicilla. Nu gäller det att rensa ut i och ersätta de inkompetenta med Sverigedemokrater!

 
Ingen bild

Funtaren

21 april 2015 09:16

Thoralf, även jag ser rött om det medvetet fuskas med pengarna, varje krona skall användas för Sveriges bästa. Men jag är inte beredd att betrakta det som bevisat eller ens sannolikt idag.

Martin och andra som pushar för Hahne-styrelsen: Jag anser det är uppenbart att Hahne-styrelsen hade varit ett fruktansvärt misstag och förorsakat oss ett otroligt stort förtroende- och därmed väljartapp. Han och hans anhang har vidare uppenbarligen beslagits med oursäktliga fel i hanteringen av medlemmarnas känsliga personuppgifter och jag kan inte se någon annan lämplig påföljd än uteslutning.

Givet detta måste naturligtvis årsmötet göras om. Man kan inte ha en styrelse där en stor del uteslutits.

Slutligen måste jag påpeka att det var SDU-ledarna som lyfte ut denna process i media, inte partiet. Kasselstrands brev är att betrakta inte som riktat till partiets medlemsutskott utan till hans supporterskaror inom SDU och i övriga organisationer. Jag ser heller ingen anledning att betrakta det han skriver där som sanning - han har visat sig vara mycket duktig på att hålla masken.

Thoralf Alfsson

21 april 2015 09:56

Funtaren

Jag försöker vara objektiv och lyssna till båda sidorna i denna konflikt. Det tycker jag faktiskt är min skyldighet.

Jag vill att vårt parti skall kunna ventilera alla åsikter och att vi följer våra partistadgar och övrigt regelverk. Om man skall börja syna alla medlemmar och hur kommunföreningar och distrikt sköter sig in i detaljer så lär man hitta en mängd små stadgebrott.

När man utvecklas prövar man olika vägar. Vissa vägar fortsätter man på andra överger man. Prövar man inte nya vägar står man på samma ställe och stampar år efter år. Det måste vara tillåtet att pröva nya vägar utan att riskera att bli straffad i efterhand.

 
Dragan Klaric

Dragan Klaric

21 april 2015 09:26

Thoralf säg inte för mycket för som sagt MU jagar febrilt efter någon att utesluta. Som svar på din fråga om MU är fristående från PS så kan du ju läsa här http://www.klaric.se/?p=494

http://www.klaric.se

 
Ingen bild

Niklas R

21 april 2015 09:28

Att kalla dessa migranter för "flyktingar" är att förolämpa riktiga flyktingar. Dessa migranter vill bara få ett bättre liv i Europa men de har ingen lust att följa de lagar och regler som vi har för invandring till våra länder.
Vilket automatiskt diskvalificerar dem till att komma hit. Om de inte kan följa en enkel regel för visumansökning varför skulle de då följa några andra lagar och regler som vi har?

Mitt förslag är att, precis som Australien gjorde väldigt framgångsrikt, göra klart för invandrarna att kommer de med båt över havet så får de inte komma in i Europa, punkt slut. Vi kör dem till de spanska enklaverna i nordafrika, alternativt gör att avtal med ett annat afrikanskt land och skeppar alla dit. Registrerar dem med fingeravtryck och foto och därefter ger dem ett femårigt förbud att söka visum till EU innan de släpps ut ifrån enklaven.

När detta blir klart för alla afrikaner, araber och annat löst folk i Afrika så kommer ingen av dem att vilja riskera sina liv i ett meningslöst försök att bli portade från EU.

 
Ingen bild

Göta

21 april 2015 09:29

SD SNART STÖRSTA PARTIET BLAND MÄNNEN I SVERIGE

"Sverigedemokraterna kan bli Sveriges största parti bland manliga väljare – inom en mycket nära framtid. En analys från 'Aftonbladet/Sverige Tycker' visar att SD kan ta förstaplatsen från Socialdemokraterna bland män redan i augusti.
– Vi har tittat på samtliga partier och det finns inga andra som har samma utveckling som Sverigedemokraterna, säger Karin Nelsson, opinionschef på Sverige tycker."
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20658916.ab

"I juni går Sverigedemokraterna om Moderaterna bland de manliga väljarna. Om utvecklingen fortsätter som den gjort det senaste halvåret kommer SD då samla 23,4 procent av männen. Medan samma siffra för M skulle bli 23,1 procent.
Två månader senare är Sverigedemokraterna Sveriges största parti bland männen, förutsatt att kurvorna fortsätter i samma riktning som under de senaste sex månaderna.
Bland kvinnorna ser det helt annorlunda ut. M kommer vid årsskiftet, om utvecklingen fortsätter, att vara dubbelt så stora bland kvinnor som SD. S kommer vara mer än 2,5 gånger så stora.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article20658129.ab

Enligt ovanstående citerade info från Aftonbladet kan man alltså dra den generella slutsatsen att svenska män tänker med hjärnan och svenska kvinnor tänker med hjärtat. Jag vill gå ännu längre och konstatera att vi svenska kvinnor tydligen är så in i baljan urflippade att vi inte tvekar en sekund att offra oss själva, vårt land OCH VÅRA BARN, för att visa världen hur fantastiskt ädla och givmilda vi är.

Tyvärr offrar vi samtidigt också en stor del av dem vi inbillar oss att vi hjälper. De lockas hit och tror att de trots dålig eller ingen utbildning, som genom ett trollslag kommer att tjäna storkovan här, glida runt i lyxbilar och skaffa allt de drömt om. Tyvärr blir de inte så för större delen av dem, utan de hamnar istället i ren misär i något av alla våra snabbt växande antal utanförskapsområden. År 1990 fanns det tre (3) utanförskapsområden i Sverige, nu är vi snart uppe i 200. I dessa områden väljer många istället alternativet att tjänar storkovan och skaffa sina lyxprylar den brottsliga vägen.

Hela tiden, decennium efter decennium, läggs alltfler av våra skattemiljarder på kostnaderna för massinvandringen och dess följder, bl.a den starkt ökande brottsligheten. Men det är så vi kvinnor vill ha det, inte minst kvinnorna i SVT och EU-parlamentet. Se och lyssna på de fyra kvinnliga fjantarna i länken nedan!
http://avpixlat.info/2015/04/20/annu-oppnare-granser-kravs-efter-helgens-olycka-pa-medelhavet/#more-145220

 
Ingen bild

Skånepåg

21 april 2015 10:50

@ Thoralf

"Jag skrev om den i följande blogginlägg. Kommer jag nu också bli föremål för en uteslutning?"

Skall vi redan nu börja fundera på ett nytt parti och partinamn, för ja tror att Thoralf och sanningen tystar man inte så lätt.

 
Ingen bild

Hacke

21 april 2015 11:04

"Media och journalister riktigt frossar i båtkatastrofen i Medelhavet. En lång rad "experter" får uttala sig men de riktigt relevanta frågorna lyckas aldrig journalisterna ställa!"

Ja, media inte bara frossar okritiskt utan utgör som jag ser det en betydande del och viktig funktion i denna världsomspännande och växande kriminella storindustri. Ta bara den svenske public service-"journalisten" som smugglade den syriske pojken hit vilket ledde till en viral mediesuccé istället för berättigat åtal.
Överallt i flyktingläger och andra härdar på området är svensk media först och mest på plats för betydligt mer än rapportering (läs hjärntvätt/propaganda). Det förefaller numera vara rena värvnings- och eskortverksamheten.
Och på hemmaplan har statsradion fått en ny favorit på området i eritreanska Meron Estefanos. Hon tituleras utan skrupler med den nya modekombinationen "journalist/människoaktivist", har sitt säte i Stockholm och egen webbradiokanal. Hon ska vara kontaktman för eritreaner med sikte på Europa. Själv har hon genom detta arbete fått kontakt med en kusin hon inte träffat på 20 år och som nu står med väskan packad i hemlandet med sikte på en plats på någon av dessa skumraskrutter till ett svindlande biljettpris.
Inte en kritisk fråga från P1-"journalisterna" om hur hennes egen verksamhet ser ut, bara rakt av, in i studion och ut i etern för nya snyftvalser i den mediala agendan om öppna hjärtan och vidöppna gränser.
Jag upprepar; avskaffandet av svensk public service i nuvarande form bör ha högsta prioritet när sd får inflytande.

Såg f ö en träffande tweet i ämnet: "Om jag sätter mig i en roddbåt för att ta mig över Atlanten är det då USA som bär skulden om jag förliser?"

 
Ingen bild

Clas

21 april 2015 11:38

Tankar från en blivande soffliggare:

Jag var medlem i SD och stöttade partiet ekonomiskt under de svåra åren då partiet var utanför riksdagen.Jag röstade på partiet trots att många då tyckte att det var en "bortkastad röst". Jag var en av dom som röstade in partiet i riksdagen (kryssade för Thoralf). Jag gick dock ur partiet efter den förra utrensningen då jag tyckte att de skäl som partiledningen angav inte motiverade uteslutning. Efter att Thoralf petades från riksdagslistan tänkte jag inte ens rösta på partiet i förra valet. Efter mycket grunnande bestämde jag mig för att trots allt ge SD min röst. Nu är det dock slut med röstandet på SD.

7-klövern har blivit en 8-klöver med 6 socialistiska mittenpartier och två partiet på den extrema vänsterkanten. Det finns inte längre något riksdagsparti som jag kan tänka mig rösta på. Det är dessutom helt otänkbart för mig att lägga en valsedel med Mattias Karlssons namn i en valurna. Jag vill inte ens delta i det odemokratiska svenska valsystemet där några få personer i partitoppen bestämmer vilka personer som ska sitta i den svenska riksdagen. Väljare kan varken stryka namn eller lägga till namn på en valsedel. Det är inte folket som tillsätter riksdagsledamöter i det här landet utan det är ett fåtal korrupta, maktfullkomliga personer i partitoppen. Detta är ett valsystem som kännetecknar en diktatur. Jag vill inte längre ge legitimitet till detta sjuka valsystem genom att rösta.

 
Ingen bild

Stefan

21 april 2015 11:59

@ Göta 9:29

När man läser den undersökningen så börjar man ju fundera på om det där med kvinnlig rösträtt verkligen var en särskilt bra idé...

*OBS! Ironi!*

Skämt åsido så är det skönt att se att det går framåt för SD även om det går allt för långsamt med tanke på hur vansinnet utvecklar sig i Sverige.

 
Ingen bild

Antte Johansson

21 april 2015 13:26

SD snart största partiet bland männen. Visst men vänta bara efter denna sommar,kommer bli fullt av våldtäkter så även kvinnorna lär strömma till. Det är ju ändå vi som råkar illa ut och i Sverige får man ju knappt något straff vid våldtäkt. Mycket hårdare straff vill jag se.

 
Ingen bild

Lena

21 april 2015 13:32

@Clas
Mycket bra rutet, särskilt slutet: "Väljare kan varken stryka namn eller lägga till på en valsedel. Det är inte folket som tillsätter riksdagsledamöter i det här landet utan ett fåtal korrupta, maktfullkomliga personer i partitoppen. Detta är ett valsystem som kännetecknar en diktatur. jag vill inte längre ge legitimitet till detta sjuka valsystem genom att rösta".

Med det går fortfarande att rösta blankt - en bra protest. Dessutom visar du att du orkade gå till vallokalen och gjorde ett aktivt val. Men jag är mer inne på linjen att konfrontera Mattias om detta. Han kommer inte att kunna stoppa mentalt för det spel han nu är inne i. Till slut blir också han utbränd. Det gäller bara att ge honom på pälsen så mycket vi orkar.

 
Ingen bild

HM Gotland

21 april 2015 14:52

Thoralf Alfsson - Du skriver att du försöker vara objektiv och lyssna på båda sidor i den här konflikten. Hur går det ihop med att du verkar tycka partiets kommunikationsplan, där man för och debatterar interna konflikter i möjligaste mån inom partiet, som bra?

Liksom när det gällde Patrik Ehn hyser jag inte det minsta tvivel på att SD-partistyrelse kommer fatta ett riktigt beslut vad gäller de nu aktuella. Det vore förödande för SD att ha en organiserad politisk fraktion som företrädde politiska ståndpunkter som är helt främmande för mängder av medlemmar och väljare och låta denna verka och självdö inom partiet. SD är alldeles för viktigt och avgörande för vårt land än att slösa bort krafter på sådana krafter.

Thoralf Alfsson

21 april 2015 15:52

Hur andra följer kommunikationsplanen kan jag inte styra över. Faktum är att man frångått den helt och hållet.

Jag försöker se objektivt på de uppgifter som kommer fram via media. Någon annan tillgång till uppgifter har inte jag.

Med det som underlag kan jag inte dra några slutsatser. Fel har uppenbarligen begåtts på flera håll.

Jag föredrar att man försöker samarbeta och jag ogillar starkt när personliga konflikter får för stort inflytande i en organisation.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 april 2015 16:15

"Löfven: Fler länder måste ta ansvar "
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/lofven-fler-lander-maste-ta-ansvar_4504344.svd

Vad menar karln, vilket ansvar?

Flyktinginvasionen ju är själva förutsättningen för ett fortsatt välfärdssamhälle. Det har AF:s GD Mikael Sjöberg slagit fast i ett politiskt utspel.
”Arbetsförmedlingen: ”Permanenta dagens höga invandring”

Bör då inte Sverige vara tacksamma att inte fler länder tar sitt "ansvar" då?

Eller kanske det är just dessa länder som tar ansvar?

Svenska politiker gör det absolut inte!


 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 april 2015 16:59

I Norge ingår FRP i den Norska regeringen.
I Finnland kan Sannfinländarna ingå i en ny regering.
I Danmark är det inte uteslutet att DF ingår i nästa regering.

I Sverige ges bygglov till en jättemoské som sannolikt kommer att finansieras av fundamentalistiska och demokratifientliga muslimska skurkstater. Att inte finansiering är avgörande för om bygglov skall ges eller inte är provocerande och gör mig skogstokig. :-(

Dessa moskébyggen är att betrakta som ockupation av svenskt territorium då islam är en politisk ideologi och inget annat.

Vilket land är med rasande och accelererande vansinne på väg mot avgrunden?

 
Ingen bild

Onkel Sven

21 april 2015 17:40

Hej,jag tycker att SD Kalmar län skulle göra ett studie besök i Högsby en förmiddag mellan 9-12 , tips Biblioteket och banken , var själv inne på biblioteket i dag , bara ett enda invandrarvimmel , hur faen har det ställts till ?

 
Ingen bild

Observer

21 april 2015 18:01

Alla patienter från de öppnade mentalsjukhusen & hospitalen tycks ha bildat ett nytt centralt sjukhus, EU.

Hur jag röstar? Jag håller på att köpa en tomt på Hawaii ;)
Det blir enklast så!
..Tänk att få se SVT24 via parabol ..Oj vad jag skall skrika högt i skratt när jag får se de Svenska nyheterna och alla rapporter om EU mm :D

 
Ingen bild

HM Gotland

21 april 2015 18:03

Toralf Alfsson - Jag försöker för min del följa kommunikationsplanen så gott det går och jag är helt övertygad att mängder andra SD-vänner och medlemmar gör detsamma. Det gör tyvärr att man kan få den missuppfattningen att dessa personer som nu hotas av uteslutning ur SD har större stöd än som är fallet. Vi får se.

Thoralf Alfsson

21 april 2015 18:49

Oavsett hur stort eller litet stöd som finns måste allt vara rättssäkert. Annars kommer det gå åt skogen.

Det tragiska är att inte ens ledande partiföreträdare följde kommunikationsplanen, inte partiets tidning SD-Kuriren och inte heller medlemsutskottets ordförande enligt min uppfattning. I min värld är det verkligen anmärkningsvärt!

 
Ingen bild

Demokratur

21 april 2015 18:17

http://avpixlat.info/2015/04/21/bygglov-for-jattemoske-i-stockholmsforort/#more-145291

Sverige 2015...
Ska bli skönt att lämna detta land. Varför inte bygga om Stockholms Slott till moské direkt? Allt annat är väl rasism. Men det är lika gott åt svensken. Naiv, godtrogen och lättlurad. Söndersossifierad. Okapabel att tänka en självständig tanke. En beklagansvärd varelse.

 
Ingen bild

Demokratur

21 april 2015 18:53

Avis på @Observer 18:01 :-)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 april 2015 20:05

Anders Holmberg i Partiledaren:

- 700 000 invandrare går till jobbet varje dag.

Mattias Karlsson

- Ja, och tyvärr är det nog minst lika många som inte gör det.

Så skall dom tas! :-)

 
Ingen bild

Pierre

21 april 2015 20:53

@ Thoralf , felet du har gjort är att du har varit öppen och ärlig som politiker.
Nuvarande SD ledning ger jag inte två kronor för och inte heller de stolpskott som sitter och konstant utesluter medlemmar som lärt sig tänka själva, att få ett SD lika kuvade som Nordkoreas befolkning kan knappast vara demokratiskt.
Det verkar som även de folkvalda i SD nu gör allt de kan för att sitta kvar vid köttgrytorna utan att begripa att de löper stor risk att inte bli återvalda.
Att rösta på SD är det enda alternativet man har för tillfället men jag skulle gärna se ett nytt parti med de värderingar Sverige hade innan Palme dvs då kman kunde vara stolt över sitt land.

 
Ingen bild

Demokratur

21 april 2015 21:11

När jag var i Berlin senast lutade jag mig mot ett träd som en SS-soldat lär ha lutat sig mot 1943. Blir det vänsterextremt drev i fjant-Sverige nu... Löp typ: "Misstänkt SD-sympatisör i nazi-skandal"...

 
Ingen bild

OH

21 april 2015 22:25

För att få ett för alla godtagbart slut på denna schism bör SD använda sig av samma rättsförfarande som Rambergskan har i advokatföreningens s. k. diciplinnämnd.
Om en advokat utför handlingar som är opassande ur rättssynpunkt och saken ej kan mörkas utan kommer till allmän kännedom kan det gå så illa att denna s.k.diciplinnämd känner sig tvingad till att bestraffa vedebörande eventuellt utesluta personen ifråga.
Hur löser man då detta problem till advokatföreningens, rättsväsendets och advokatens bästa.
Svaret är enkelt- advokaten sjukskriver sig och begär omedelbart utträde ur föreningen.resultatet blir då att advokaternas diciplinnämnd ej längre har rätt att driva ärendet.Ärendet är avslutat.
Efter en tid blir sjuklingen frisk och begär återinträde i föreningen.


 
Ingen bild

Argus

23 april 2015 07:32

I vänsterradikala DN kunde man igår läsa att en förundersökning om misstänkt dataintrång mot Sverige­demokraternas ungdomsförbund har inletts. "Någon har kommit över" ett administrativt konto till sdu.nu och ändrat Kasselstrands och Hahnes lösenord och därefter begått dataintrång via anonymitetsnätverket Tor. (http://www.dn.se/nyheter/politik/polis-utreder-dataintrang-mot-sdu-ledningen/)

Om nu dessa påståenden är sanna och dessutom brottet utfört av någon med förtroendeställning i SD eller i dennes närhet är det utomordentligt allvarligt och riskerar partiets hela trovärdighet om inte raska och resoluta åtgärder vidtas. Det är dessutom fullständig idioti och faktiskt landsförräderi när nu Svensson äntligen börjar se vart landet är på väg.

Antingen finns det personer med personliga maktambitioner och inget omdöme eller någon eller några som medvetet ställer till med skada.

 
Ingen bild

Maja Dacke

23 april 2015 13:30

Argus, många säger idag: The Devil made me do it. Och man kan byta ut 'devil' mot många andra namn.

Vem kan man lita på idag? Ingen ... eller bara Thoralf ...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se